Lediga jobb som Systemadministratör i Gävle

Se lediga jobb som Systemadministratör i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Spontanansökan Castra Gävle

Ansök    Okt 19    Castra Group AB    Systemadministratör
Vill du ta ditt konsultande till nästa nivå hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Vårt körsbär på konsulttårtan är något annat. Sök jobbet och smaka själv! Rollen Vi är alltid på jakt efter seniora, erfarna och duktiga talanger som delar vår passion och våra värderingar. Om du inte hittar en specifik tjänst som matchar din profil i våra nuvarande lediga jobb, uppmanar vi dig att ... Visa mer
Vill du ta ditt konsultande till nästa nivå hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Vårt körsbär på konsulttårtan är något annat. Sök jobbet och smaka själv!

Rollen

Vi är alltid på jakt efter seniora, erfarna och duktiga talanger som delar vår passion och våra värderingar. Om du inte hittar en specifik tjänst som matchar din profil i våra nuvarande lediga jobb, uppmanar vi dig att skicka in en spontanansökan. Vi tror på att bygga starka team med rätt personer, och din ansökan kan vara starten på en spännande resa med oss.

Erfarenhet

Vi letar efter personer med en stark vilja att göra skillnad, som är dedikerade till att uppnå resultat och som delar vår passion för IT.

Det bästa åt de bästa - vår personalfilosofi

Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Eller ja, en elite squad kan man säga. Vi samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut max i både kapacitet och livskvalitet.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det låter lite skrytsamt, förlåt. Men det är faktiskt inte vi som sagt det. Castra har sedan 2017 blivit certifierad av Great Place to Work och har de senaste tre åren blivit utnämnda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Som grädde på moset är vi även Gasell- och Karriärföretag.

På Castra tror vi på frihet, utveckling och gemenskap. Du som konsult styr själv vilka uppdrag du tar, när du jobbar, om du vill levla upp någon kompetens och hur och mycket lön och semester du tar ut. Att du får bygga din egen logga är bara ytterligare ett bevis. Trodde du det var allt? Då trodde du fel. Stöd av bra chefer, aktiviteter, kompetent och snabbfotad säljstyrka, möjlighet till delägarskap, stora möjligheter att påverka bolagets framtid och härliga kollegor - listan på vad som gör Castra till en fantastisk arbetsplats kan göras lååång. Summan av kardemumman är att hos oss är möjligheterna bra nära oändliga. Win för alla parter, säger vi.

Castra har kontor i Göteborg, Stockholm, Eskilstuna, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på castra.se/konsulterbjudande/ (https://www.castra.se/konsulterbjudande/)

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?

Sök direkt via länken eller hör av dig till [email protected] Visa mindre

Svenska ESF-rådet söker två Systemadministratörer

Svenska ESF-rådet är en statlig myndighet under Arbetsmarknadsdepartementet. Vi driver utveckling och innovation för en inkluderande arbetsmarknad genom att finansiera projekt som arbetar med kompetensutveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. Finansieringen kommer från Europeiska Socialfonden. Under en programperiod omsätter vi cirka 16 miljarder som stöd till projektverksamhet hos olika privata organisationer, kommuner, regioner och an... Visa mer
Svenska ESF-rådet är en statlig myndighet under Arbetsmarknadsdepartementet. Vi driver utveckling och innovation för en inkluderande arbetsmarknad genom att finansiera projekt som arbetar med kompetensutveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. Finansieringen kommer från Europeiska Socialfonden. Under en programperiod omsätter vi cirka 16 miljarder som stöd till projektverksamhet hos olika privata organisationer, kommuner, regioner och andra myndigheter.

Just nu arbetar vi med att avsluta programperioden 2014 - 2020 för fonderna och har påbörjat arbetet med ett nytt program med nya fondmedel för perioden 2021 - 2027.

Vi är cirka 140 medarbetare på åtta kontor runtom i landet. Huvudkontoret finns i Gävle.

IT-enheten ansvarar för säkerhet, informationssäkerhet, utveckling, drift och underhåll av myndighetens IT?plattform, telefoni, data- och videokommunikation samt användarstöd. Idag består enheten av en chef och fem medarbetare samt ett varierande antal konsulter. Då vi har vissa förändringar och behöver förbättra bemanningen söker vi nu, för att bättre möta framtida behov och krav, ytterligare medarbetare till vår enhet.

Arbetsuppgifter

Du har dagligen kontakt med slutanvändare inom verksamheten och det är viktigt att du har ett trevligt bemötande och är "service minded" samt med god samarbetsförmåga. Du kan ta eget ansvar och vi uppmuntrar till att du vågar tänka nytt samt ge nya förslag och idéer för att utveckla både dig, gruppen och verksamheten. Du behöver också vara noggrann och strukturerad. Arbetet innebär dessutom tät kontakt med utvecklare och beställare samt nära arbete med verksamheten.

Uppsättning av driftsmiljöer i VMWare samt systemadministration av Linuxservrar, Windowsmiljö samt behörighetshantering och underhåll i våra miljöer och system ingår också i din vardag. Driftsättning och releashantering av nya versioner i egenutvecklat system till test och produktion. Du kommer också ingå och jobba i projekt relaterade till de system som du kommer arbeta med och förväntas bidra till utveckling och support av systemen.

Gillar du spännande utmaningar och att kunna jobba både på bredden och djupet samt är strukturerad och noggrann är det här en passande tjänst för dig.

Kvalifikationer

Profilerna vi söker har:


• Goda IT-kunskaper och stort intresse för att lära sig mer och utveckla sig själv och vår verksamhet.
• Lägst gymnasieutbildning och minst 5 års relevant erfarenhet från IT området eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren finner lämpliga.
• Goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:


• Högskole-/universitets /YH-utbildning eller motsvarande inom IT/Systemvetenskap.
• Relevant arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och förvaltning.
• Systemadministration och exempelvis erfarenheter och kunskap av GITEA, Taiga, Confluence, Azure Devops, OSTicket, Linuxservrar, Windows och VMWare men även kunskap om nätverk och brandväggar.

Välkommen till en kompetent IT-enhet med kollegor som jobbar som systemförvaltare, systemutvecklare, IT-support, Informationssäkerhet. På IT-enheten är vi stolta över att stödja kollegor över hela Sverige med IT.

Ansökan och mer information
Svenska ESF-rådet erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid huvudkontoret i Gävle. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. I denna process har vi som avsikt att rekrytera två systemadministratörer.

Är du intresserad av att arbeta på Svenska ESF-rådet som Systemadministratör är du välkommen med din ansökan via ”Ansök” här nedan. Sista ansökningsdag är den 3 dec 2023.

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Rickard Blank, IT-chef, tel. 026-54 20 48. Fackliga kontaktpersoner: Mikael Vigren, ST-ESF, tel. 026-542686, e-post: [email protected], och Maria Norgren, Saco?ESF, tel. 026-542672, e?post: [email protected]

Vi har gjort vårt annons- och medieval och vill därför inte bli kontaktade av annons- och mediesäljare. Visa mindre

Linux drifttekniker sökes till spännande IT-miljö!

Ligger Linux-drift dig varmt om hjärtat bör du titta hit! Vi söker nu nya drifttekniker till vår kund som arbetar inom en av Sveriges största IT-miljöer. Hos vår kund välkomnas du av en stimulerande miljö bland kompetenta kollegor och stora möjligheter. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som drifttekniker inom Linux hos vår kund står du inför en varierande vardag. Du tillsammans med dina kollegor ansvarar här för IT-organisationens dagliga drift a... Visa mer
Ligger Linux-drift dig varmt om hjärtat bör du titta hit! Vi söker nu nya drifttekniker till vår kund som arbetar inom en av Sveriges största IT-miljöer. Hos vår kund välkomnas du av en stimulerande miljö bland kompetenta kollegor och stora möjligheter. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som drifttekniker inom Linux hos vår kund står du inför en varierande vardag. Du tillsammans med dina kollegor ansvarar här för IT-organisationens dagliga drift av Linux miljön. Bland dina närmsta kollegor finns flera drifttekniker men även systemtekniker och systemspecialister. Ert jobb utgör en central funktion för IT-verksamheten genom att bland annat övervaka, optimera och hantera vår kunds servrar, både on-prem och i molnet.

Du erbjuds
- En fastanställning som konsult hos oss på Academic Work med fast månadslön.
- En roll på en stor arbetsplats med väletablerad IT-organisation.
- En arbetsplats som värnar om din kontinuerliga utveckling samt välmående.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbete i dagjouren för Linux-miljön.
* Installering, av-installering och konfigurering av servrar.
* Hantering av brandväggar och behörighetsgrupper.
* Undersökning av drifttekniska fel.


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 års erfarenhet av Linux-drift av liknande karaktär som denna tjänst.
- Har ett genuint intresse för Linux.
- Behärskar svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift då språken används i det dagliga arbetet.

Övrig information
- Start: Enligt överenskommelse.
- Omfattning: Heltid
- Anställning: Tillsvidare anställning som konsult på Academic Work med fast månadslön
- Placering: Du kan arbeta från något av vår kunds kontor beläget runt om i Sverige.
- Rekryteringsprocessen: Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Integrationsingenjör

Ansök    Sep 11    Syntronic AB    Systemadministratör
Vill du skapa ny teknik i stället för att bara vänta på den? Hos Syntronic ligger vi steget före och är i teknikens framkant. Vi vill blir fler Integrationsingenjörer på Syntronic och söker dig som vill bli en del av vårt team bestående av experter i en internationell miljö. Arbetet innebär att du kommer att jobba med integration och verifiering av de senaste 5G radioprodukterna. Som Integrationsingenjör kommer du bland annat att arbeta med: - Integrat... Visa mer
Vill du skapa ny teknik i stället för att bara vänta på den? Hos Syntronic ligger vi steget före och är i teknikens framkant.

Vi vill blir fler Integrationsingenjörer på Syntronic och söker dig som vill bli en del av vårt team bestående av experter i en internationell miljö.

Arbetet innebär att du kommer att jobba med integration och verifiering av de senaste 5G radioprodukterna.

Som Integrationsingenjör kommer du bland annat att arbeta med:

- Integration av mjukvara och hårdvara

- Felsökning och problemlösning

- Funktions- och verifieringstester

- Analysera krav och skriva testspecifikation

- Validera testutrustning.

Som Integrationsingenjör på Syntronic kommer du främst jobba inom telekom. Ditt arbete har en internationell miljö och du får tillsammans med dina kollegor utvecklas inom avancerad RF-teknik. Dina uppdrag kommer i första hand att utföras in-house på Syntronic men kan också vara ute hos någon av våra kunder.

Vi söker en Integrationsingenjör som:

-
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen eller annan relevant utbildning inom exempelvis Radio, Elektro, Teknisk fysik, eller motsvarande

- Är analytisk och noggrann

- Kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du som Integrationsingenjör har:

-
Tidigare arbetat med Elektronikkonstruktion, gärna mot RF

- Mjukvaruerfarenhet (Linux, HP Vee, m.m.)

- Erfarenhet av arbete i labbmiljö med avancerade mätinstrument så som signalgenerator och spektrumanalysator

- Erfarenhet av att analysera testdata.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som Integrationsingenjör hos oss är driven, flexibel och självgående med en stark teamkänsla. Det är viktigt att du är kreativ och arbetar med ett engagemang och driv för dina arbetsuppgifter. Du har en god social kompetens men kan även vid behov arbeta självständigt och vet när det är dags att fokusera. Vi ser också gärna att du är analytisk, logisk, metodisk och strukturerad samt kan hantera flera uppgifter parallellt.

Vi erbjuder

Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut - allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 10 oktober. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post. Visa mindre

Systemtekniker inom Linux, titta hit!

Har du erfarenhet av Linux-drift och är redo för en ny utmaning i karriären? Då kan vi ha vad du söker! Vi erbjuder dig här en tjänst som systemtekniker inom Linux till vår kund som driver en av Sveriges största IT-miljöer. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som systemtekniker inom Linux är din huvudsakliga roll att säkerställa att vår kunds system och infrastrukturer är i toppskick. Du arbetar med att uppdatera och underhålla de system som driftt... Visa mer
Har du erfarenhet av Linux-drift och är redo för en ny utmaning i karriären? Då kan vi ha vad du söker! Vi erbjuder dig här en tjänst som systemtekniker inom Linux till vår kund som driver en av Sveriges största IT-miljöer. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som systemtekniker inom Linux är din huvudsakliga roll att säkerställa att vår kunds system och infrastrukturer är i toppskick. Du arbetar med att uppdatera och underhålla de system som driftteknikerna använder, dina framtida kollegor! Dessutom uppskattar du att skriva skript och automatisera processer för att underlätta den dagliga driften. Ditt arbete är tvåfaldigt: dels att automatisera rutinuppgifter för driftteknikerna och dels att hantera mer komplexa ärenden som kräver teknisk kompetens utöver deras färdigheter.

Du erbjuds
- En fastanställning som konsult hos oss på Academic Work med fast månadslön.
- En roll på en stor arbetsplats med väletablerad IT-organisation.
- En arbetsplats som värnar om din kontinuerliga utveckling samt välmående.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Uppdatering av de systemen som dagligen används i driften för Linux.
* Scripting och automatisering av ärenden för den dagliga driften.
* Hantering av drifttekniska ärenden av djupare karaktär.


VI SÖKER DIG SOM
- Har ca 3-5 års erfarenhet av Linux-drift av liknande karaktär som denna tjänst.
- Har ett genuint intresse för Linux.
- Behärskar svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift då språken används i det dagliga arbetet.

Övrig information
- Start: Enligt överenskommelse.
- Omfattning: Heltid
- Anställning: Tillsvidare anställning som konsult på Academic Work med fast månadslön
- Placering: Du kan arbeta från något av vår kunds kontor beläget runt om i Sverige.
- Rekryteringsprocessen: Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Systemadministratör

Ansök    Aug 29    Esri Sverige AB    Systemadministratör
Esri Sverige är på en tillväxtresa och behöver nu förstärka vår interna IT-enhet med ytterligare en medarbetare. Du får en bred roll som systemadministratör på Windows-plattformen och blir en viktig del i teamet som ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av IT-stöd till användare. En viktig del av uppdraget är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i arbetet... Visa mer
Esri Sverige är på en tillväxtresa och behöver nu förstärka vår interna IT-enhet med ytterligare en medarbetare. Du får en bred roll som systemadministratör på Windows-plattformen och blir en viktig del i teamet som ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av IT-stöd till användare. En viktig del av uppdraget är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i arbetet teamet utför. Vi är ett litet team som gemensamt ansvarar för både vår svenska och vår finska miljö.

Arbetsuppgifterna är varierande inom områden som hårdvara, operativsystem, Active Directory, Azure / Entra, nätverk och informationssäkerhet. Du kommer jobba med allt från laptops, servrar, nätverk till olika typer av molntjänster. En del av jobbet är att ge löpande användarsupport.

Vi tror att du som person trivs både med att jobba enskilt och självständigt samt i projektform tillsammans med kollegor och externa parter. I det korta perspektivet kommer teamet ha stort fokus på informationssäkerhet då vi just startat ett projekt för att bli ISO27001-certifierande. För att lyckas i det arbetet behöver vi vidareutveckla rutiner och arbetssätt. Vi tror att du som söker gjort likande verksamhetsutveckling i nuvarande eller tidigare roller.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

- Har flerårig erfarenhet av att jobba som Systemadministratör eller liknande

- God kunskap om Active Directory och Azure / Entra

- Stort intresse för informationssäkerhet

Tjänsten ställer krav på att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder
Hos oss omfamnar vi konceptet "Frihet under ansvar" och tror på att en sund syn på världen och människan är grunden för framgång. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid. Du ges stor frihet att planera din tid och arbetsuppgifter. Vår kultur präglas av en familjär stämning och öppenhet. Här kan du alltid diskutera och dela tankar med dina kollegor.

Esri som bolag strävar efter att göra nytta för både kunder och samhället. Här kan du vara en del av något större. Som medarbetare hos oss är du en aktiv del i att forma Esri Sveriges framtid, tillsammans gör vi skillnad.Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2023-09-30. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Göran Bäck, CIO, på 073-988 55 77
eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/) och Twitter (https://twitter.com/esrisverige). Visa mindre

E-handelsadministratör

Ansök    Jun 9    Gävle kommun    Systemadministratör
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Näringslivsavdelningen är en av sektorn Styrning och stöds sju avdelningar. Näringslivsavdelningen har tre enheter, inköp och upphandlingsenheten, näringsli... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Näringslivsavdelningen är en av sektorn Styrning och stöds sju avdelningar. Näringslivsavdelningen har tre enheter, inköp och upphandlingsenheten, näringslivsenheten och internationella kontoret. Inköp och upphandlingsenhetens verksamhet omfattar styrning, ledning, uppföljning och inköpsfrågor.

Gävle kommun satsar på inköp och e-handel och kommunens upphandlingsverksamhet är under uppbyggnad. Mitt i allt detta blir inköpssystem och e-handel viktiga komponenter för framgång och där kommer du att spela en viktig roll.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för utveckling och digitalisering? Då kan detta vara din nästa utmaning! Gävle kommun söker nu en e-handelsadministratör till Näringslivsavdelningen. Kom och gör Gävle bättre tillsammans med oss!

Tjänsten omfattar e-handelsadministrativa uppgifter så som:
• Granska och verifiera prislistor mot avtal i e-handelssystemet vid nya leverantörsimplementeringar och vid uppdateringar
• Avtalshantering
• Allmänna systemunderhållsarbeten som tex arkivering av tidigare prislistor mm.
• Hantera användarfrågor kring e-handelsprocessen
• Avhjälpa fel inom e-handelsfrågor för samtliga verksamheter
• Leverantörskontakter gällande e-handelsfrågor
• Behörighetsuppsättning
• Bemanna och hantera ärenden som inkommer till enheten via e-postlådan (inköp- och e-handelsfrågor).


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten eller annan utbildning inom området. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom systemförvaltning/ e-handelsadministration. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet UNIT4 ERP (UBW Agresso). I tjänsten krävs det att du har mycket god datorvana.

Då mycket av din roll består av muntlig och skriftlig kommunikation, söker vi dig som har goda kunskaper i det svenska. Du är skicklig i ditt sätt att formulera dig och kan anpassa din kommunikation utifrån den tilltänkta målgruppen.

För att lyckas i din roll har du en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du är en lagspelare och att samarbeta med ett prestigelöst förhållningssätt sker naturligt för dig. Du är trygg i din yrkesroll. Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit samt sprider ett lugn och stabilitet.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemtekniker inom affärssystemet M3

Ansök    Maj 16    Trafikverket    Systemadministratör
I den här rollen söker vi dig som vill hantera, driva och stötta våra användare inom affärssystemet M3! Som systemtekniker på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Systemtekniker inom affärssystemet M3 Arbetsuppgifter I rollen som systemtekniker kommer du att arbeta med installationer, felsökning och felavhjälpning inom Tr... Visa mer
I den här rollen söker vi dig som vill hantera, driva och stötta våra användare inom affärssystemet M3!
Som systemtekniker på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.
Systemtekniker inom affärssystemet M3

Arbetsuppgifter

I rollen som systemtekniker kommer du att arbeta med installationer, felsökning och felavhjälpning inom Trafikverkets applikationsplattformar gällande affärssystemet M3. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till med bevakning och uppföljning av systemet. Du kommer att vara en viktig person som hjälper verksamheten med att ha en fungerande plattform och blir därmed en nyckelperson mellan IT och verksamhetens användare av systemet. Du säkerställer att viktig information, t.ex. behörighet eller kartinformation, kommer fram till rätt person både inom och utanför Trafikverket.
Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
·      driva M3 ur ett applikationsperspektiv 
·      medverka vid implementationer och utrullningar inom M3
·      medverka i kontakten mellan IT och affärsdelarna i organisationen
·      support till användare inom verksamheten
·      hantera felsökning, felrättning, övervakning - allt som har en koppling till M3
Du kommer arbeta i ett team som består av erfarna kollegor där ni tillsammans hjälper varandra att lösa uppgifter och har ett nära samarbete. Vi sitter idag placerade i Borlänge och Göteborg och vår kommunikation sker främst via Skype. Du arbetar vardagar under dagtid men tjänsten innebär också viss beredskapstjänstgöring.
"Jag som blir din chef heter Kent Vahlén. I mitt ledarskap är jag mån om att mina medarbetare ska trivas och må bra. I vår vardag ska vårt förhållande bygga på ömsesidigt förtroende och transparens i våra förväntningar på varandra. För mig är det viktigt att hela tiden finnas nära verksamheten och vara införstådd med de utmaningar som vi har, samtidigt som jag undviker att detaljstyra. Du kommer att ha stora utvecklingsmöjligheter, för jag vill att du ska få rätt förutsättningar att utvecklas på Trafikverket."
Hos oss får du goda möjligheter att utveckla din kompentens och Trafikverkets digitalisering ger dig som vill goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet.Övrig information

Möjliga placeringsorter är: Borlänge, Gävle, Göteborg och Jönköping
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person är du nyfiken, självständig och gillar att arbeta med andra för att nå resultat. Du har lätt för att ta hjälp av andra och du ser det som självklart att stödja dina kollegor för att nå gemensamma mål. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och tydlig i ditt sätt att kommunicera, vilket innebär att du kan anpassa din kommunikation utifrån vem som är mottagare av informationen. Du har en god problemlösningsförmåga och ser lösningar ur ett helhetsperspektiv.
Vi söker dig som har
kunskap och erfarenhet av affärssystemet M3
erfarenhet inom IT-support
en utbildning inom IT alternativt annan utbildning i kombination med för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Systemadministratör

Ansök    Maj 23    Esri Sverige AB    Systemadministratör
Esri Sverige är på en tillväxtresa och behöver nu förstärka vår interna IT-enhet med ytterligare en medarbetare. Du får en bred roll där du arbetar operativt med drift, förvaltning och utveckling av vår miljö. Dina dagar kommer att varvas mellan att som systemadministratör arbeta med användarstöd, infrastruktur, AD och Azure. I samverkan med vårt systerbolag i Finland kommer du också vara med i utvecklingen av processer och arbetsmetoder för vår IT-säkerhe... Visa mer
Esri Sverige är på en tillväxtresa och behöver nu förstärka vår interna IT-enhet med ytterligare en medarbetare. Du får en bred roll där du arbetar operativt med drift, förvaltning och utveckling av vår miljö. Dina dagar kommer att varvas mellan att som systemadministratör arbeta med användarstöd, infrastruktur, AD och Azure. I samverkan med vårt systerbolag i Finland kommer du också vara med i utvecklingen av processer och arbetsmetoder för vår IT-säkerhet i syfte att uppnå, och därefter underhålla, vår ISO27001-certifiering.

Vi ser att du som söker är en driven, serviceinriktad och självgående person, som trivs med att möta människor. Du behöver kunna förklara arbetssätt och rutiner för dina kollegor på ett positivt och pedagogiskt sätt för att på så vis hjälpa dem att göra ”rätt”. Du har förmåga att resonera kring teknisk IT-säkerhet ur ett helhetsperspektiv och översätta säkerhetskrav till tekniska lösningar. Att ha en varierande vardag med många olika arbetsuppgifter är något du trivs med och får energi av. Du är en noggrann och engagerad lagspelare, som gärna delar din kunskap med ditt team och övriga kollegor.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

- Har flerårig erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter

- Har relevant IT-utbildning

- Stort intresse för IT-säkerhet

- Meriterande om du har erfarenhet av ISO27001

Tjänsten ställer krav på att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.Vi erbjuder

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Vårt företag är svenskägt, men ingår i Esris globala nätverk. I nuläget är vi ett 100-tal personer och vi siktar på att bli fler.

Med din kunskap, erfarenhet, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till vår framåtanda och kultur. Vi tror på coachande ledarskap för att skapa de förutsättningar du behöver för att lyckas i din roll och hos oss får du möjlighet att utvecklas. Samtidigt som du är med och gör skillnad - för samhälle, företag och miljön.

Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2023-06-11. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Göran Bäck, CIO, på 073-988 55 77
eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/), Twitter (https://twitter.com/esrisverige) och Instagram (https://www.instagram.com/esrigram_se/). Visa mindre

Teknisk dokumentatör till Forsmarks Kraftgrupp

Har du en teknisk bakgrund från tidigare jobb eller utbildning? Då tror vi att du skulle passa som teknisk dokumentatör på Forsmark. Här får du möjlighet att jobba med eldokumentation och på så vis bli en del av arbetet mot en fortsatt säker och stabil elproduktion. Denna roll passar dig som är strukturerad och noggrann, känner du att dessa egenskaper passar in bra på dig är du varmt välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Kärnkraften står i snitt för 40 ... Visa mer
Har du en teknisk bakgrund från tidigare jobb eller utbildning? Då tror vi att du skulle passa som teknisk dokumentatör på Forsmark. Här får du möjlighet att jobba med eldokumentation och på så vis bli en del av arbetet mot en fortsatt säker och stabil elproduktion. Denna roll passar dig som är strukturerad och noggrann, känner du att dessa egenskaper passar in bra på dig är du varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Kärnkraften står i snitt för 40 procent av svensk elproduktion och på Forsmark uppgår den normalt till cirka 75 GWh dagligen. Forsmarks tre reaktorer har genomgått stora moderniseringar och säkerhetshöjande åtgärder för att kunna leverera en säker och stabil elproduktion. Anläggningarna är konstruerade för att leverera svensk el långt in på 2040-talet.

Som teknisk dokumentatör på elkonstruktionsenheten arbetar du med uppdatering av dokumentation efter installation av de ändringar som sker på anläggningen. Projekten du arbetar i kan vara allt från projekt som sträcker sig över några veckor till mer gedigna projekt som kan ta upp mot ett år att genomföra.

#

Du erbjuds


* Utbildning i Master Concept för att underlätta introduktionen till arbetsuppgifterna
* Ett viktigt och långsiktigt uppdrag där du får vara med och bidra till att fortsätta säkerställa en säker och stabil elproduktion
* Möjlighet att i utvecklas vidare inom Forsmark eller övriga Vattenfall-koncernen i framtiden, exempelvis i en chefsbefattning eller som specialist inom ditt område
* En arbetsplats med bra möjligheter att hålla en god balans mellan arbete och privatliv
* Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
* Kollektivtrafik till och från Forsmark som är anpassade efter dina arbetstider


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst förvaltar och upprätthåller du eldokumentation inom Forsmark efter att de genomfört anläggningsändringar. Ofta arbetar du i ett projekt i taget.

Detta innebär till exempel:


* Att lägga in ändringar i scheman och övrig eldokumentation som förvaltas av elkonstruktionsenheten
* Arbete i programmet MasterConcept, som du får lära dig på plats samt genom att gå en utbildning
* Samarbete med konstruktörer samt dina kollegor som arbetar med distribution av dokumentationen till arkiven på anläggningen


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk bakgrund från tidigare arbete eller utbildning, gärna från industri
- Har goda kunskaper i svenska, då det krävs i kommunikation samt all dokumentation

Det är meriterande om du känner till eldokumentation och CAD-ritningar från tidigare roll som elinstallatör eller liknande.

Vi lägger stor vikt vi att du är intresserad av att jobba på just Forsmark samt med arbetsuppgifter kopplade till elkonstruktion. Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Noggrann


Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.


* Start Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Forsmark, med goda pendlingsmöjligheter från exempelvis Uppsala, Gävle och Tierp


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Forsmark här. Visa mindre

Systemadministratör med fokus på IT-säkerhet

Ansök    Apr 24    Esri Sverige AB    Systemadministratör
Vi växer och behöver nu förstärka vår interna IT-enhet med ytterligare en medarbetare. Du får en bred roll där du dels arbetar operativt med drift och förvaltning av vår miljö, dels utvecklar processer och arbetsmetoder för vår IT-säkerhet. Dina dagar kommer att varvas mellan att som systemadministratör arbeta med användarstöd, infrastruktur och AD, och att vara en ledande person då det gäller att uppnå, och därefter underhålla, vår ISO27001-certifiering i... Visa mer
Vi växer och behöver nu förstärka vår interna IT-enhet med ytterligare en medarbetare. Du får en bred roll där du dels arbetar operativt med drift och förvaltning av vår miljö, dels utvecklar processer och arbetsmetoder för vår IT-säkerhet. Dina dagar kommer att varvas mellan att som systemadministratör arbeta med användarstöd, infrastruktur och AD, och att vara en ledande person då det gäller att uppnå, och därefter underhålla, vår ISO27001-certifiering i samverkan med vårt systerbolag i Finland.

Vi ser att du som söker är driven och serviceinriktad, då arbetet innefattar att hjälpa våra medarbetare att göra rätt i strävan mot att minimera risker i vår IT-miljö. Du har förmåga att resonera kring teknisk IT-säkerhet ur ett helhetsperspektiv och på ett pedagogiskt sätt översätta säkerhetskrav till tekniska lösningar. Du är en noggrann och engagerad lagspelare, som gärna delar din kunskap med ditt team och övriga kollegor.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

- Har flerårig erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter
- Stort intresse för IT-säkerhet
- Har erfarenhet av ISO27001
- Har relevant IT-utbildning
- Talar och skriver svenska och engelska flytande


Vi erbjuder
På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Vårt företag är svenskägt, men ingår i Esris globala nätverk. I nuläget är vi ett 100-tal personer och vi siktar på att bli fler.

Med din kunskap, erfarenhet, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till vår framåtanda och kultur. Vi tror på coachande ledarskap för att skapa de förutsättningar du behöver för att lyckas i din roll och hos oss får du möjlighet att utvecklas. Samtidigt som du är med och gör skillnad - för samhälle, företag och miljön.

Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2023-05-28. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Göran Bäck, CIO, på 073-988 55 77
eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/), Twitter (https://twitter.com/esrisverige) och Instagram (https://www.instagram.com/esrigram_se/). Visa mindre

Global systemägare inom ERP till Cibes Lift Group

Ansök    Apr 6    Experis AB    Systemadministratör
Är du en social person med intresse för system och människor, som vill utvecklas mer mot IT? Har du erfarenhet från tillverkande industri, projektledning och produktionssystem? då kan det vara dig Cibes Lift Group söker! Cibes Lift Group är en av världens ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, designade hisslösningar av högsta kvalitet. Produkterna är anpassade för den offentliga, kommersiella och privata marknaden. Försäljning, installation och underh... Visa mer
Är du en social person med intresse för system och människor, som vill utvecklas mer mot IT? Har du erfarenhet från tillverkande industri, projektledning och produktionssystem? då kan det vara dig Cibes Lift Group söker!

Cibes Lift Group är en av världens ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, designade hisslösningar av högsta kvalitet. Produkterna är anpassade för den offentliga, kommersiella och privata marknaden. Försäljning, installation och underhåll tillhandahålls av företagets globala nätverk av dotterbolag och partners. Cibes har sitt huvudkontor i Gävle och har 1500 anställda, ett distributionsnätverk i över 50 länder och dotterbolag i ett 20-tal länder. Omsättningen 2022 uppgick till 2,8 miljarder SEK och företaget har vuxit snabbt under de senaste åren.

Om tjänsten

Cibes Lift Group är ett företag under stark tillväxt och nu söker vi en driven kollega till vårt globala team av systemägare. Vårt team består idag av sex engagerade personer, vår chef inkluderad. Vi är prestigelösa, stöttar varandra och eftersom våra spetskompetenser skiljer sig åt så drivs vi av att lära av varandra och dela med oss av våra kunskaper.

Teamet omfattas av systemägare och systemadministratörer. Systemägarna har ett ägandeskap för ett huvudsystem, ditt systemägande omfattas av system inom produktionsdomänen. Som globalt ansvarig för produktionssystemet blir din uppgift att samordna och koordinera förvaltning och vidareutveckling av systemlösningar i befintliga och nya dotterbolag, i samråd med våra användare och med stöd av systemleverantör. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor i våra produktionsenheter i både Sverige, Kina och USA. Du leder projekt kring implementering av förändringar, förbättringar och effektiviseringar av våra systemlösningar samt ansvarar för processförbättringar och säkerställer användarvänlighet i våra system. Just nu genomgår vi en uppdatering av vårt nuvarande ERP system, till Monitor G5. Du har ett nära samarbete med befintlig systemadministratör. Du dokumenterar processer och rutiner och ser till att systemen fungerar enligt specifikationer.

Om dig

Du är intresserad av och vill arbeta i gränssnittet mellan IT och produktion. Du har kunskap om förändringsledning, kännedom om produktionsprocesser och en god systemförståelse. Du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera, du arbetar metodiskt, analytiskt och strukturerat. Du är social och "serviceminded" med ett stort eget driv. Hos oss behöver du gilla att arbeta i en föränderlig miljö och du anpassar ditt arbetssätt till rådande situation, samt initierar nya eller förändrade arbetssätt när detta krävs.

Vem du är, är viktigare för oss än var du bor, vi har ingen given frekvens av närvaro på vår produktionsenhet i Gävle, men när verksamheten behöver det och för att träffa oss i teamet, ser vi dig gärna här emellanåt!

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område inom IT, Industriell ekonomi eller annan erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Din engelska är flytande i tal och skrift och du är öppen för och intresserad av andra kulturer. Du har erfarenhet av ERP system samt erfarenhet av projektledning.

Meriterande

Du har erfarenhet av att arbeta med ERP system inom produktion.

Tidigare erfarenhet från en liknande global roll.

Vi erbjuder dig:

* En spännande och utmanande tjänst med stora möjligheter att påverka och utvecklas
* Vi är ett växande bolag, vilket innebär att vi behöver arbeta smartare, inte hårdare
* Stor frihet i dina arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån
* En trevlig arbetsmiljö med kompetenta kollegor

Ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marjo Carlson, 070-377 06 64 alternativt [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför snarast, men senast 2023-04-20

Övrig information

Cibes Lift Group vill erbjuda alla anställda en trygg arbetsmiljö varför du som anställd hos oss behöver vara drogfri, som policy verifierar vi detta i slutet av rekryteringsprocessen genom test hos vår företagshälsa. Visa mindre

Systemadministratör

Ansök    Dec 20    Gävle kommun    Systemadministratör
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar äve... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

IT Välfärd ingår i Kontor Utveckling och stöd, där de centrala resurserna för utveckling, planering och verksamhetsstöd är samlade. Kontoret består av tre verksamheter som ger internt stöd och service med uppdrag att leverera verksamhetsstöd, chefsstöd och ledningsstöd.

IT Välfärd har det huvudsakliga uppdraget att stötta vår kärnverksamhet med behörigheter i våra Hälso- och sjukvårdssystem, men även stötta våra verksamheter inom systemförvaltning.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett viktigt arbete som systemadministratör och bidra till att våra verksamheter kan fokusera på sina kärnverksamheter? Kom och gör Gävle effektivare tillsammans med oss!

Som systemadministratör kommer du att ha ett nära samarbete med ditt team som består av tre systemadministratörer och 2 systemförvaltare. Ni arbetar för att säkra IT-stödet och underlätta arbetet ute i kärnverksamheterna. Du kommer mestadels att få arbeta med support och hjälpa till med behörigheter i Treserva och stötta våra systemförvaltare. Vidare kommer du att få arbeta med felsökning, licenshantering, dokumentation, samordning av utbyten av hårdvara samt mindre uppdrag. Låter det här som något för dig? Hoppas vi ses!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom IT eller teknik alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms som motsvarande. Du är väl insatt i modern teknik inom mobiltelefoni och datorer samt har erfarenhet av licenshantering eller systemadministration. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är också ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IT inom kommunal sektor eller har erfarenhet av logistik och planering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av systemen; Treserva, TES, Efecte, MIM, eller UBW/Unit4/Agresso. Om du har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar eller har god kunskap om projektorienterat arbetssätt ser vi det också som meriterande. Även goda kunskaper i engelska är meriterande.

För att trivas i tjänsten behöver du tycka om att samarbeta med andra och ha enkelt för att kommunicera och anpassa ditt språk utifrån personen du möter. Du behöver även ha god förmåga att hitta nya lösningar på problem och tänka utanför boxen. Du är serviceinriktad, prestigelös, kommunikativ, lyhörd, strukturerad, initiativtagande och noggrann. Vidare kan du organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och hålla deadlines.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Systemadministratör till IT-supporten

Ansök    Feb 14    REGION GÄVLEBORG    Systemadministratör
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. IT-förvaltningen har cirka 140 medarbetare som är placerade på olika orter inom Region Gävleborg. Orterna är Gävle, Sandviken, Bollnäs, Hudiksvall och Söd... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

IT-förvaltningen har cirka 140 medarbetare som är placerade på olika orter inom Region Gävleborg. Orterna är Gävle, Sandviken, Bollnäs, Hudiksvall och Söderhamn. Inom IT-supporten är vi 29 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans. IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:linjens support inom områdena system, teknik samt E-tjänstekort.

Som systemadministratör kommer du att arbeta inom både systemsupporten och E-tjänstekort. Antalet systemadministratörer är totalt 12 stycken där 9 är primärt mot systemsupporten. Tillsammans utvecklar vi vår verksamhet för att möte våra användarens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Vi bedriver 2:a linjens support och har ett nära samarbete med 1:a linjen och även 3:dje linjens support. Vi hanterar cirka 46 000 ärenden per år inom systemsupporten och E-tjänstekort. Tillsammans jobbar vi för att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet.

Som systemadministratör inom systemsupporten och E-tjänstekort kommer du att arbeta med
• telefonsupport
• felsökning i bland annat vårdsystemen
• e-tjänstekorts alla delar från fotografering och utlämning av kort.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i en grupp som gillar att samarbeta och finns till hands för sina kollegor
• 5 utvecklingsdagar/år.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker en flexibel, engagerad och driven person som vill vara med och bidra för att underlätta vardagen för våra slutanvändare. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att vara lyhörd i alla typer av möten. Att vara flexibel och ställa upp för varandra är en självklarhet.

I rollen som systemadministratör ska du ha
• lägst 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom systemsupport
• god datavana och ha en teknisk förståelse
• kommunikativ i både tal och skrift.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Systemadministratör Linux/Network

Om oss Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning Jobbeskrivning Till vår kund söker vi en Systemadministratör Linux/Network till uppdraget nedan. Uppdragsbeskrivning Konsulten kommer i rollen som systemadministratör på Linux-plattformen vara en viktig del i teamet som ansvarar för förvaltning och vid... Visa mer
Om oss
Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning
Jobbeskrivning
Till vår kund söker vi en Systemadministratör Linux/Network till uppdraget nedan.


Uppdragsbeskrivning
Konsulten kommer i rollen som systemadministratör på Linux-plattformen vara en viktig del i teamet som ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster i ett av kundens affärsområden. En viktig del av uppdraget är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i arbetet som utförs. Konsulten kommer även ha en central roll i leverans och supportflödet av IT-tjänsterna. Där är det viktigt att driva och dokumentera arbetet enligt rutiner och processer som ska efterleva.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Leverera klient- och servertjänster och vara en del i drift- och supportteamet.
- Patchhantering och uppgradering av klient- och servermiljön.
- Scriptutveckling och arbeta med automationsverktyg för effektivisering av arbetssätt.
- Delta i projekt kopplat till infrastrukturplattformen.
- Säkerställa efterlevnad av de säkerhetskrav som finns.
- Aktivt delta i teknikförbättringsarbete.


Vi söker:
En konsult med erfarenhet från komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem även legacy. Konsulten ska vara noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.


Ska-krav


- Teknikområdena Linux och nätverk med fokus på klient och serverdrift.
- Vanligt förekommande scriptspråk såsom Bash eller Python.
- Säkerhetstänk kring automatiserad konfigurationsstyrning.


Bör-krav


- Erfarenhet kring Red Hat Satellite & Capsule Server eller liknande.
- Erfarenhet av Ansibel/AWX.
- Containerteknik t.ex. K8 och Rancher.
- Routing/switching.


Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Utöver detta krävs godkänd bakgrundskontroll.


Uppdragslängd: 2023-02-01 - 2024-01-31
Plats: Järfälla (OBS! Distansarbete är ej möjligt)
Omfattning: 100%
Språk: Svenska och engelska Visa mindre

Karriärmöjlighet för dig med passion för IT!

Vill du bli expert på övervakning och IT Operations Management? KUL! Då har du kommit helt rätt. Hos Compose IT jobbar Europas bästa konsulter med visionen att kunderna ska ha en felfri digital infrastruktur med marknadens bästa verktyg inom Fault- & Performance Management. Här brinner medarbetarna för det dom gör, alltid med ambitionen att bli bättre. Har du ett stort intresse för IT-området kan de erbjuda dig en otrolig möjlighet att utvecklas som system... Visa mer
Vill du bli expert på övervakning och IT Operations Management? KUL! Då har du kommit helt rätt. Hos Compose IT jobbar Europas bästa konsulter med visionen att kunderna ska ha en felfri digital infrastruktur med marknadens bästa verktyg inom Fault- & Performance Management. Här brinner medarbetarna för det dom gör, alltid med ambitionen att bli bättre. Har du ett stort intresse för IT-området kan de erbjuda dig en otrolig möjlighet att utvecklas som systemkonsult tillsammans med erfarna mjukvaruingenjörer och övervakningsspecialister. Välkommen med din ansökan, urval görs löpande!

OM TJÄNSTEN
Compose IT hjälper sina kunder att förbättra kontrollen över deras system och applikationer, och är ett specialiserat konsultbolag inom Fault-, Performance- & Automation Management samt IT Service Management. Kunderna finns inom privat och offentlig sektor, där den gemensamma nämnaren är stor IT-miljö med höga krav på tillgänglighet och infomationshantering. Med ökad efterfrågan söker de fler medarbetare till Gävlekontoret. Här erbjuds en karriärmöjlighet att bli specialiserad systemkonsult genom gedigen introduktion som varvar självstudier med klassrumsutbildning och deltagande i skarpa uppdrag.Du erbjuds:


* Möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom IT-Operation Management, systemförvaltning och utveckling genom stöd och upplärning av kunniga och hjälpsamma kollegor
* Att arbeta på ett värderingsstyrt bolag: Compose brinner för det dom gör. De gör det med huvudet på skaft och med glädje tillsammans!
* Jobba med kreativ problemlösning tillsammans med stora och häftiga bolag, i en roll med frihet under ansvar och fina anställningsförmåner


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Compose IT.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som systemkonsult kommer du att arbeta tillsammans med ett leveransteam mot kund. Ni jobbar med produkter från bland annat IBM och här får du möjlighet att lära dig system som Watson AIOps och Netcool. Du kommer att jobba med:


* Installationer, konfiguration och uppdateringar av system
* Integerationer för system gällande övervakning och larmdata
* Utveckla nya eller anpassa funktioner och lösningar
* Utveckla visualiseringslösningar i form av rapporter och dashboards
* Hjälpa kunder med förbättring av teknik, arbetssätt och processer


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom IT-drift, övervakning eller systemutveckling, eller annat område som bedöms relevant
- Är bekväm med att använda dig av Linux som operativsystem
- Har erfarenhet av någon form av programmering
- Har viss erfarenhet och förståelse för databaser
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
- Är svensk medborgare (pga arbete säkerhetsklassade uppdrag)

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av applikationsdrift eller från NOC.

Vi söker dig som är:


* Problemlösande
* Anpassningsbar
* Självutvecklande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Första Magasinsgatan 19, Gävle


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work och ansvarig rekryterare Johanna Frengen, [email protected] och rekryteringskoordinator Clara Hammarström, [email protected].

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Så här beskriver Niklas, som blir din närmaste chef, vad han tycker är det bästa med att jobba hos Compose IT:

"Vi gör det här för att vi tycker att det är roligt. Vi är ett litet företag men ligger i absoluta framkanten och är störst i Europa på det vi gör. Vår ambition är att alltid sträva efter att bli bättre. Sammanhållningen och den glada stämningen i företaget är definitivt en av våra framgångsfaktorer. Det är ett engagerat och glatt gäng som alltid stöttar varandra där så behövs".

Bolaget startades för 25 år sedan och har idag kontor i Gävle, Östersund, Stockholm och Örebro.

Läs mer om Compose IT här! Visa mindre

Passion för IT och viljan att växa in i rollen som systemkonsult?

Vill du bli expert på övervakning och IT Operations Management? KUL! Då har du kommit helt rätt. Hos Compose IT jobbar Europas bästa konsulter med visionen att kunderna ska ha en felfri digital infrastruktur med marknadens bästa verktyg inom Fault- & Performance Management. Här brinner medarbetarna för det dom gör, alltid med ambitionen att bli bättre. Har du ett stort intresse för IT-området kan de erbjuda dig en otrolig möjlighet att utvecklas som system... Visa mer
Vill du bli expert på övervakning och IT Operations Management? KUL! Då har du kommit helt rätt. Hos Compose IT jobbar Europas bästa konsulter med visionen att kunderna ska ha en felfri digital infrastruktur med marknadens bästa verktyg inom Fault- & Performance Management. Här brinner medarbetarna för det dom gör, alltid med ambitionen att bli bättre. Har du ett stort intresse för IT-området kan de erbjuda dig en otrolig möjlighet att utvecklas som systemkonsult tillsammans med erfarna mjukvaruingenjörer och övervakningsspecialister. Välkommen med din ansökan, urval görs löpande!

OM TJÄNSTEN
Compose IT hjälper sina kunder att förbättra kontrollen över deras system och applikationer, och är ett specialiserat konsultbolag inom Fault-, Performance- & Automation Management samt IT Service Management. Kunderna finns inom privat och offentlig sektor, där den gemensamma nämnaren är stor IT-miljö med höga krav på tillgänglighet och infomationshantering. Med ökad efterfrågan söker de fler medarbetare till Gävlekontoret. Här erbjuds en karriärmöjlighet att bli specialiserad systemkonsult genom gedigen introduktion som varvar självstudier med klassrumsutbildning och deltagande i skarpa uppdrag.

Så här beskriver Niklas, som blir din närmaste chef, vad han tycker är det bästa med att jobba hos Compose IT:

"Vi gör det här för att vi tycker att det är roligt. Vi är ett litet företag men ligger i absoluta framkanten och är störst i Europa på det vi gör. Vår ambition är att alltid sträva efter att bli bättre. Sammanhållningen och den glada stämningen i företaget är definitivt en av våra framgångsfaktorer. Det är ett engagerat och glatt gäng som alltid stöttar varandra där så behövs".Du erbjuds:


* Möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom IT-Operation Management, systemförvaltning och utveckling genom stöd och upplärning av kunniga och hjälpsamma kollegor
* Att arbeta på ett värderingsstyrt bolag: Compose brinner för det dom gör. De gör det med huvudet på skaft och med glädje tillsammans!
* Jobba med kreativ problemlösning tillsammans med stora och häftiga bolag, i en roll med frihet under ansvar och fina anställningsförmåner


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Compose IT.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som systemkonsult kommer du att arbeta tillsammans med ett leveransteam mot kund. Ni jobbar med produkter från bland annat IBM och här får du möjlighet att lära dig system som Watson AIOps och Netcool. Du kommer att jobba med:


* Installationer, konfiguration och uppdateringar av system
* Integerationer för system gällande övervakning och larmdata
* Utveckla nya eller anpassa funktioner och lösningar
* Utveckla visualiseringslösningar i form av rapporter och dashboards
* Hjälpa kunder med förbättring av teknik, arbetssätt och processer


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom IT-drift, övervakning eller systemutveckling, eller annat område som bedöms relevant
- Är bekväm med att använda dig av Linux som operativsystem
- Har erfarenhet av någon form av programmering
- Har viss erfarenhet och förståelse för databaser
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
- Är svensk medborgare (pga arbete säkerhetsklassade uppdrag)

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av applikationsdrift eller från NOC.

Vi söker dig som är:


* Problemlösande
* Anpassningsbar
* Självutvecklande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Första Magasinsgatan 19, Gävle


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work och ansvarig rekryterare Johanna Frengen, [email protected] och rekryteringskoordinator Clara Hammarström, [email protected].

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen innefattar nedan steg:


* Telefonintervju med Academic Work
* Personlighets- och problemlösningstester
* Intervju med Academic Work
* Intervju med Compose IT
* Referenstagning och beslut


INFORMATION OM FÖRETAGET
Bolaget startades för 25 år sedan och har idag kontor i Gävle, Östersund, Stockholm och Örebro.

Läs mer om Compose IT här! Visa mindre

Systemadministratör till Energihem Gävle

I takt med att vi på Energihem expanderar i rasande tempo utökar vi nu våra styrkor och en tjänst som Systemadministratör öppnar upp sig! Vi söker en person som trivs i en föränderlig miljö och som besitter ett flexibelt sinne, har en känsla för detaljer och beskriver sig själv som strukturerad i sitt arbetssätt. Det är en stor fördel om det finns kunspaker inom Office-paketet då främst Excel samt Word och PowerPoint, du behöver känna dig trygg i att kunna... Visa mer
I takt med att vi på Energihem expanderar i rasande tempo utökar vi nu våra styrkor och en tjänst som Systemadministratör öppnar upp sig!
Vi söker en person som trivs i en föränderlig miljö och som besitter ett flexibelt sinne, har en känsla för detaljer och beskriver sig själv som strukturerad i sitt arbetssätt. Det är en stor fördel om det finns kunspaker inom Office-paketet då främst Excel samt Word och PowerPoint, du behöver känna dig trygg i att kunna leverera presentationer i olika former samt kunna förse chefer inom varierande yrkeskategorier det material som önskas - exempel på detta kan vara siffror, powerpoint, vara närvarande vid konferenser. Sammanfattningsvis så ser vi att du som söker gillar att vara spindeln i nätet som trivs med tempo och variation.
Beskriver du dig själv som extrovert, glädjespridande och positiv - samt har läst in dig på beskrivningen och känner dig träffad så tycker jag du ska söka tjänsten omedelbart! Rekrytering sker löpande.
Om arbetsgivaren
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, fönster, dörrar, takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vi är ett av Sveriges snabbast växande företag. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Välkommen till Energihemsfamiljen du också! Visa mindre

Systemadministratör

Ansök    Maj 18    Gävle kommun    Systemadministratör
Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare! ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett viktigt arbete som systemadministrat... Visa mer
Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett viktigt arbete som systemadministratör och bidra till att våra verksamheter kan fokusera på sina kärnverksamheter? Kom och gör Gävle effektivare tillsammans med oss!

Som systemadministratör kommer du att ha ett nära samarbete med ditt team som består av tre systemadministratörer. Ni arbetar för att säkra IT-stödet och underlätta arbetet ute i kärnverksamheterna. Du kommer mestadels att få arbeta med support och hjälpa till med behörigheter i Treserva och stötta våra systemförvaltare. Vidare kommer du att få arbeta med felsökning, licenshantering, dokumentation, samordning av utbyten av hårdvara samt mindre uppdrag. Låter det här som något för dig? Hoppas vi ses!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom IT eller teknik alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms som motsvarande. Du är väl insatt i modern teknik inom mobiltelefoni och datorer samt har erfarenhet av licenshantering eller systemadministration. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är också ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IT inom kommunal sektor eller har erfarenhet av att samordna utbyten av hårdvara. Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av systemen; Treserva, Efecte, MIM, eller UBW/Agresso. Om du har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar eller har god kunskap om projektorienterat arbetssätt ser vi det också som meriterande. Även goda kunskaper i engelska är meriterande.

För att trivas i tjänsten behöver du tycka om att samarbeta med andra och ha enkelt för att kommunicera och anpassa ditt språk utifrån personen du möter. Du behöver även ha god förmåga att hitta nya lösningar på problem och tänka utanför boxen. Vidare kan du organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och hålla deadlines.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Teknisk administratör / Configuration Manager

Ansök    Dec 27    Syntronic AB    Systemadministratör
Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager till kontoret i Gävle som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör! Vi ser fram emot din ansökan. Som Teknisk administratör / Configuration Manager hos oss på Syntronic i Gävle kommer du bland annat att: - Arbeta med många olika typer av produktutvecklings- och förvaltningsuppdrag - Delta i... Visa mer
Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager till kontoret i Gävle som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör!

Vi ser fram emot din ansökan.

Som Teknisk administratör / Configuration Manager hos oss på Syntronic i Gävle kommer du bland annat att:

- Arbeta med många olika typer av produktutvecklings- och förvaltningsuppdrag
- Delta i flera mindre projekt tillsammans med en projektledare och dina projektmedlemmar
- Arbeta mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst
- Ansvara för att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs
- Ansvara för den tekniska administrationen och strukturering av information och data
- Se till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar.


Du är bra på:

- Att snabbt sätta dig in i nya projekt för att med noggrannhet säkerställa att relevanta processer efterlevs för att upprätthålla våra certifierade kvalitetsnivåer
- Driva frågor och lösningar på problem relaterade till Teknisk administratör / Configuration Manager området
- Serviceorientering och tycker det är roligt att hjälpa andra.


Vi söker en Teknisk Administratör / Configuration Manager som:

- Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi
- Har något års erfarenhet av teknisk administration
- Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 23 januari.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Systemadministratör till IT-supporten

Ansök    Dec 14    REGION GÄVLEBORG    Systemadministratör
IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:linjens support inom områdena system, teknik samt E-tjänstekort. Inom enheten är vi 29 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans och som gillar att arbeta tillsammans. Som medarbetare representerar du IT i alla typer av kundmöten. IT-supporten finns på orterna Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och Gävle. ARBETSUPPGIFTER Som systemadministratör i 2:a linjens systemsupport kom... Visa mer
IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:linjens support inom områdena system, teknik samt E-tjänstekort.

Inom enheten är vi 29 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans och som gillar att arbeta tillsammans. Som medarbetare representerar du IT i alla typer av kundmöten.

IT-supporten finns på orterna Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och Gävle.


ARBETSUPPGIFTER
Som systemadministratör i 2:a linjens systemsupport kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du arbetar nära våra användare med bl.a. support, utbildning och systemadministration. Förutom formella krav kommer du att arbeta proaktivt med att förbättra processer, rutiner och arbetssätt. För oss är det viktigt att ha fokus på förbättringsarbetet. I arbetsuppgifterna ingår att kunna vara flexibel och anpassningsbar då prioriteringar styr det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter som fotografering och utlämning av E-tjänstekort kan förekomma.
Telefonsupport i 1:a linjen kommer att ingå vid frånvaro och vid hög arbetsbelastning.


KVALIFIKATIONER
Som utbildare i Region Gävleborgs datasystem och i supporten är det viktigt att besitta en pedagogisk förmåga samtidigt om det är viktigt att vara lyhörd för kundens behov.
Kommunikativ i både tal och skrift
Du ska ha mycket god datorvana och teknisk förståelse
Erfarenhet av supportarbete eller liknande.
Erfarenhet av telefonsupport.
Leda och driva uppdrag/projekt
Arbeta självständigt och i team

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Systemadministratör till IT-support Gävle

Ansök    Okt 28    REGION GÄVLEBORG    Systemadministratör
Inom IT-supporten är vi 28 stycken medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans. Som systemadministratör inom e-tjänstekort representerar du IT i alla typer av kundmöten. Enheten är idag indelad i fyra team; 1:a linjesupport, e-tjänstekort, teknik- och systemsupport. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medarbetare till IT-supporten med inriktning mot e-tjänstekort. Som systemadministratör i teamet för e-tjänstekort kommer dina arbetsuppgif... Visa mer
Inom IT-supporten är vi 28 stycken medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans. Som systemadministratör inom e-tjänstekort representerar du IT i alla typer av kundmöten. Enheten är idag indelad i fyra team; 1:a linjesupport, e-tjänstekort, teknik- och systemsupport.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare till IT-supporten med inriktning mot e-tjänstekort. Som systemadministratör i teamet för e-tjänstekort kommer dina arbetsuppgifter bl.a. innebära fotografering samt utlämning av e-tjänstekort, behörighetshantering, telefonsupport samt övrig hantering av ärenden. Resor inom Region Gävleborg förekommer också.


KVALIFIKATIONER
Som medarbetare sätter vi stor vikt till dina personliga egenskaper. Du gillar att samarbeta i team och vara delaktig i att driva utvecklingen inom enheten framåt. Du ser dig själv som en självklar del i det gemensamma leveransuppdraget.

• Du har god förmåga att arbeta självständigt och räds inte att ta ansvaret för att leverera inom rätt tid och med en hög kvalitét.
• Som person är du nyfiken på att ta till dig nya kunskaper samt att du gärna delar med dig av din kompetens och erfarenhet.
• Du har kundfokus i allt du gör och bemöter kunderna på ett professionellt sätt.
• Du är positiv, har ett stort engagemang i ditt arbete och är kommunikativ i både tal och skrift.
• Du ska ha mycket god datavana samt lägst 3-årig gymnasieutbildning.

Körkort erfordras.

Vid anställning ska ett godtagbart utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister uppvisas.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 7 600 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Teknisk administratör / Configuration Manager

Ansök    Nov 25    Syntronic AB    Systemadministratör
Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager till kontoret i Gävle som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör! Vi ser fram emot din ansökan. Som Teknisk administratör / Configuration Manager hos oss på Syntronic i Gävle kommer du bland annat att: - Arbeta med många olika typer av produktutvecklings- och förvaltningsuppdrag - Delta i... Visa mer
Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager till kontoret i Gävle som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör!

Vi ser fram emot din ansökan.

Som Teknisk administratör / Configuration Manager hos oss på Syntronic i Gävle kommer du bland annat att:

- Arbeta med många olika typer av produktutvecklings- och förvaltningsuppdrag
- Delta i flera mindre projekt tillsammans med en projektledare och dina projektmedlemmar
- Arbeta mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst
- Ansvara för att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs
- Ansvara för den tekniska administrationen och strukturering av information och data
- Se till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar.


Du är bra på:

- Att snabbt sätta dig in i nya projekt för att med noggrannhet säkerställa att relevanta processer efterlevs för att upprätthålla våra certifierade kvalitetsnivåer
- Driva frågor och lösningar på problem relaterade till Configuration Manager området
- Serviceorientering och tycker det är roligt att hjälpa andra.


Vi söker dig som:

- Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi
- Har något års erfarenhet av teknisk administration
- Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 23 december.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

IT-administratör till IT och utvecklingsavdelningen

Ansök    Okt 22    Gävle kommun    Systemadministratör
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordna... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

IT- och utvecklingsavdelningen arbetar för att tillhandahålla en säker och stabil IT-infrastruktur samt erbjuda IT-lösningar anpassade till verksamheternas behov utifrån gällande strategiska vägval. Vår leverans skall präglas av att det vi gör skall vara Enkelt, Effektivt och Efterfrågat! med en strävan om att göra andra bättre.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är placerad i grupperingen Beställarstöd. Vårt teamuppdrag bygger på att verksamheter ska ha en användarnära IT-miljö med utrustning och verktyg anpassad efter verksamhetens behov.

Som IT-administratör med inriktning användaradministration hanterar du ärenden med beställningar och incidenter kopplat till behörigheter, användarkonton och lagringsytor. Du har löpande kundkontakt för att rådgöra, stötta och felsöka utifrån de ärenden som inkommer.
I arbetsuppgifterna ingår även debiteringskörningar varje månad.

Du jobbar självständigt men har stöd av och samarbetar nära med kollegor inom samma område.

Avdelningen och arbetsgruppen arbetar hela tiden med utveckling och förbättring av arbetsprocesser och rutiner och du kommer att delta i utvecklingsarbete av olika slag.

KVALIFIKATIONER
Du som söker den här tjänsten ska ha gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt minst två (2) års erfarenhet av IT-relaterat supportarbete eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och det är meriterande (men inte ett krav) om du har erfarenhet av följande hantering:
- Hantering av användare och grupper i Microsoft Active Directory eller Azure Active Directory
- Hantering av e-postlådor/resurser i Microsoft Exchange eller 365 Molnlösning
- Hantering av filer och mappar i Sharepoint eller andra lagringsmiljöer
- Grundläggande kompetens inom fakturering/debitering då du kommer göra debiteringskörningar varje månad.Som person har du förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Du har förmågan att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut samt har en god initiativförmåga.

Vi vill se att du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt, har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse. Du är en person som ser logik och samband i komplex information och har förmågan att se långsiktiga lösningar.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Myndigheten för arbetsmiljökunskap söker administratör

Vi söker en administratör till vårt team Är du en erfaren och samarbetsorienterad administratör och vill arbeta på en myndighet som verkar inom det högaktuella området arbetsmiljö? Vill du vara med och forma en expertmyndighet som har möjlighet att påverka både nationellt och internationellt? Då kan jobbet som administratör hos oss vara något för dig! Vårt uppdrag Myndigheten för arbetsmiljökunskap inrättades 2018 och har sitt säte i Gävle. Myndighetens u... Visa mer
Vi söker en administratör till vårt team
Är du en erfaren och samarbetsorienterad administratör och vill arbeta på en myndighet som verkar inom det högaktuella området arbetsmiljö? Vill du vara med och forma en expertmyndighet som har möjlighet att påverka både nationellt och internationellt? Då kan jobbet som administratör hos oss vara något för dig!
Vårt uppdrag
Myndigheten för arbetsmiljökunskap inrättades 2018 och har sitt säte i Gävle. Myndighetens uppdrag är att sammanställa och tillgängliggöra forskningsbaserad kunskap om arbetsmiljö, utvärdera och analysera effekter av statliga reformer, följa och främja kunskapsuppbyggnad om arbetsmiljöfrågor både inom EU och andra länder samt följa och främja företagshälso-vårdens utveckling. Vår ambition är att bidra till att skapa förutsättningar för ett friskt, glädjefyllt och hållbart arbetsliv genom att vara ett nationellt kunskapscentrum för frågor som rör arbetsmiljö. Myndigheten för arbetsmiljökunskap har i nuläget ett 20-tal tillsvidareanställda samt flertalet visstidsanställda.
Vi söker nu en engagerad administratör med placering vid en av myndighetens tre funktioner, Planering och administration (PA) som är en rådgivande, planerande och samordnande stödfunktion. Funktionens ansvarsområden omfattar bland annat verksamhetsstyrning, HR, ekonomi, internationell samordning, inköp- och upphandlingar, diarie- och arkivverksamhet samt andra administrativa uppgifter.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer att vara varierat med allmänt förekommande administrativa uppgifter på olika nivåer där du ger service åt medarbetare, funktionsansvariga och GD. Arbetsuppgifterna spänner bland annat över systemadministration, protokollföring och minnesanteckningar, sätta ihop en agenda, planera och koordinera möten, hantera bokning av transporter och resor, boenden och lokaler, administrativ samordning och posthantering.
Beroende på din kompetens kan i arbetet också ingå att medverka i utvecklingsfrågor inom administration och planering samt bidra till utveckling av rutiner och styrdokument som är relevanta för rollen och inom PA-funktionen. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt då du ensamt har rollen som administratör i likhet med andra personer som innehar andra roller inom PA-funktionen. Som administratör kommer du tillsammans med dina kollegor även att vara ett ansikte ut mot allmänheten och externa aktörer.
Våra förväntningar på dig
Du har lägst treårig gymnasieutbildning (eftergymnasial administrativ utbildning som myndigheten bedömer relevant är meriterande) samt flerårig erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom offentlig sektor. Det är meriterande om du har arbetat inom statlig verksamhet.
Du förväntas vara aktiv och bidra till gott samarbete och god arbetsmiljö samt utveckling av den dagliga produktionen tillsammans med kollegorna, i första hand inom funktionen Planering och administration.
Vi söker dig som kan kommunicera väl i tal och skrift på svenska med både verksamhetens medarbetare och externa specialister och aktörer. Då myndigheten även har internationellt samarbete behöver du även kunna kommunicera på engelska till viss del. Du uppskattar en varierad miljö där arbetsuppgifterna skiljer sig både i tempo och komplexitet och du har stora möjligheter att själv lägga upp ditt arbete.
Du ska ha mycket god datorvana, särskilt i Office, och ha lätt för att manövrera i olika program. Du behöver även vara serviceinriktad och initiativrik, till exempel gällande sammanställningar och att själv se vad som behöver göras.
Vi söker en ansvarsfull person som har god förmåga att strukturera och prioritera i arbetet. Du samverkar med andra för att nå goda resultat varför hög samarbetsförmåga är viktigt. Ditt arbete utför du inom givna tidsramar.
Myndigheten befinner sig fortfarande i ett uppbyggnadsskede och därför är det viktigt att du bidrar till utveckling och förändring. Vi kommer att värdera personliga kompetenser högt.
Anställningens omfattning och villkor
Arbetssättet på kontoret är organiserat i team som förutsätter att medarbetare är på plats på kontoret i Gävle en stor del av tiden. Anställningen är en allmän visstidsanställning under ett år på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Gävle. Myndigheten erbjuder månadslön med individuell lönesättning, statliga förmåner och anställningsvillkor och praktiserar förtroendearbetstid för samtliga anställda. Vidare omfattas myndigheten av det centrala kollektivavtalet Villkorsavtalet.
Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev senast 2021-07-07. Sänd din ansökan till [email protected] och märk den med D-nr. P 2021–000008. Myndigheten behandlar alla ansökningar i enlighet med GDPR.
Om du har några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Annica Skarpfors (HR-ansvarig), 026-14 84 04, eller om arbetets innehåll, kontakta Jenny Riddarström (funktionssamordnare), 026-14 84 21.Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Uppdragsledare med inriktning på ekonomitjänster

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Gillar du att arbeta i gränslandet mellan IT-system och verksamhetsfrågor? Vill du vara med och driva utvecklingen av vårt framtida tjänsteutbud? Då kan detta vara din nästa arbetsplats! Befattningen är placerad inom Avdelningen för ekonomi- och konsulttjänster. Avdelningen har nio enheter med ca 140 medarbetare. Den aktuella enheten för systemstöd och utveckling finns i Gävle, Stockholm och Östersund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Enheten förvaltar och vidareutvecklar den systemlösning som utgör stommen i vårt tjänsteerbjudande. För att trivas och kunna bidra till vår verksamhet behöver du ha erfarenhet från ekonomi- eller logistikmodulerna i något av de stora affärssystemen på den svenska marknaden.
Rollen som uppdragsledare innebär att i nära samarbete med kollegor driva förvaltning och vidareutveckling av ekonomisystemets funktioner och informationsinnehåll. Med hjälp av applikationsspecialister, systemanvändare och andra intressenter planerar och genomför du större eller mindre uppdrag. Ibland medverkar du i projekt och ingår då i ett team som ansluter nya kundmyndigheter till Statens Servicecenter, implementerar nya tjänster eller andra förändringar.

Till dina uppgifter hör att tillsammans med enhetschefen planera och följa upp aktiviteter, förstudier och utredningar.
Du ingår i en grupp med erfarna kollegor som hjälper dig att succesivt komma in i rollen, men du kommer tidigt även få hantera självständiga uppdrag. Vår framgång bygger på våra medarbetares förmåga att växa med uppgiften och därför jobbar vi med ständig kompetensutveckling. Vi har ett generöst kunskapsutbyte mellan varandra och diskuterar ofta förslag och nya idéer. För dig som är engagerad och vill bli en del av denna kultur finns mycket goda förutsättningar att bli en av dem som leder oss på vägen in i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Akademisk examen inom systemvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning - alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer tillämplig för tjänsten
• Minst fyra års erfarenhet av affärssystem - exempelvis som applikationskonsult, systemförvaltare, förvaltningsledare eller liknande
• Minst ett års erfarenhet av planerings- och ledningsuppgifter
• Minst två års erfarenhet som användare av ekonomi- och/eller logistiksystem

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Vilja medverka i effektiviseringen av vårt systemstöd
• Arbeta strukturerat och kunna prioritera
• Inse vikten av god planering och uppföljning
• Se dokumentation av dina resultat som något självklart
• Vara drivande och lösningsorienterad
• Trivas med ansvar och kunna arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra
• Dela med dig av kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt

Dessutom är det meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av:
• En eller flera av modulerna inom Agresso/UBW
• Ekonomi- och/eller logistikmodulerna i något av de stora affärssystemen på den svenska marknaden
• Ärendehantering och support för slutanvändare
• Projektarbete – gärna med agila metoder

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på 100%
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Placeringsort är Gävle, Östersund eller Stockholm

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 25 oktober 2021. Motivera i din ansökan hur du uppfyller kvalifikationerna för tjänsten. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.
Intervjuer planeras att påbörjas under vecka 44.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Applikationskonsult för ekonomitjänster

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Arbetar du som redovisningsekonom och är intresserad av systemfrågor? Då kanske vi är dina blivande kollegor! Befattningen är placerad inom Avdelningen för ekonomi- och konsulttjänster. Avdelningen har nio enheter med ca 140 medarbetare. Den aktuella enheten för systemstöd och utveckling finns i Gävle, Stockholm och Östersund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Enheten förvaltar och vidareutvecklar den systemlösning som utgör stommen i vårt tjänsteerbjudande. För att trivas och kunna bidra till vår verksamhet behöver du ha erfarenhet från ekonomimodulen i något av de stora affärssystemen på den svenska marknaden.
Som applikationskonsult arbetar du med förvaltning och vidareutveckling av ekonomisystemets funktioner och informationsinnehåll. Tillsammans med dina kollegor hanterar du användarstöd till kundmyndigheter och våra egna ekonomihandläggare. På sikt kommer du även medverka i uppdrag och projekt där du får göra systemuppsättningar och ta fram nya ekonomitjänster.
Du ingår i en grupp med erfarna kollegor som hjälper dig att succesivt komma in i rollen. Vår framgång bygger på våra medarbetares förmåga att växa med uppgiften och därför jobbar vi med ständig kompetensutveckling. Vi har ett generöst kunskapsutbyte mellan varandra och diskuterar ofta förslag och nya idéer. För dig som är engagerad och vill bli en del av denna kultur finns mycket goda förutsättningar att bli en av dem som leder oss på vägen in i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Akademisk examen inom systemvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning - alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer tillämplig för tjänsten
• Minst två års erfarenhet från ekonomifunktion och som användare av ekonomimodulen i något av de stora affärssystemen på den svenska marknaden

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Vilja medverka i effektiviseringen av vårt systemstöd
• Arbeta strukturerat och kunna prioritera
• Inse vikten av god planering och uppföljning
• Se dokumentation av dina resultat som något självklart
• Vara drivande och lösningsorienterad
• Trivas med ansvar och kunna arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra
• Dela med dig av kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt

Dessutom är det meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av:
• Ärendehantering och support för slutanvändare
• En eller flera av modulerna inom Agresso/UBW
• Arbete som applikationskonsult, systemförvaltare/-adminstratör, superuser eller liknande

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på 100%
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Placeringsort är Gävle, Östersund eller Stockholm

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 25 oktober 2021. Motivera i din ansökan hur du uppfyller kvalifikationerna för tjänsten. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.
Intervjuer planeras att påbörjas under vecka 44.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Teknisk administratör / Configuration Manager

Ansök    Maj 14    Syntronic AB    Systemadministratör
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing,... Visa mer
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager till Syntronics huvudkontor i Gävle. Vi söker dig som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör!
 
Vi ser fram emot din ansökan.
 
Som Teknisk administratör / Configuration Manager hos oss kommer du bland annat att:
 

• Arbeta med många olika typer av produktuvecklings- och förvaltningsuppdrag
• Delta i flera mindre projekt tillsammans med en projektledare och dina projektmedlemmar
• Arbeta mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst
• Ansva för att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs
• Ansvara för den tekniska administrationen och strukturering av information och data
• Se till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar. 
 
Du är bra på:
 

• Att skapa, förstå och underhålla designstrukturer
• Att snabbt sätta dig in i nya projekt för att med noggrannhet säkerställa att relevanta processer efterlevs för att upprätthålla våra certifierade kvalitetsnivåer
• Driva frågor och lösningar på problem relaterade till Configuration Manager området
• Serviceorientering och tycker det är roligt att hjälpa andra.
 
Vi söker dig som: 
 

• Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi 
• Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 12 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: https://www.syntronic.com/uppdatering-kring-covid-19-for-vara-kandidater/
 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [email protected].
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post. Visa mindre

Intäktsadministratör internt till Lernia SSC

Lernia söker en intäktsadministratör med känsla för siffror och service. Om tjänsten: Vi söker nu en administratör till vår interna administrationsgrupp i Gävle. Behovet är omgående och kommer inledas med en 6 månaders visstidsanställning men med god chans till förlängning. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som administratör på Lernia kommer du att stödja verksamheten med uppsättning av avtal i systemstöd, inläsning av deltagare, hantering av intäkter, ... Visa mer
Lernia söker en intäktsadministratör med känsla för siffror och service.

Om tjänsten:

Vi söker nu en administratör till vår interna administrationsgrupp i Gävle. Behovet är omgående och kommer inledas med en 6 månaders visstidsanställning men med god chans till förlängning.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör på Lernia kommer du att stödja verksamheten med uppsättning av avtal i systemstöd, inläsning av deltagare, hantering av intäkter, fakturor och betalningar samt ta fram rapporter för rutinefterlevnad.

• Avtalsuppsättning- säkerställa uppsättning av nya, revidering av pågående avtal samt avslut av avtal
• Inläsningar av deltagare från kundsystem till Lernias systemstöd
• Delta i löpande och regelbunden avstämning vid bryt/låsning/veckovis/månadsstängning mellan kundsystem och det interna deltagarsystemet
• Rapportera och flagga avvikelser vid avstämningar löpande till division Utbildning
• Identifiera avvikelser och upptäckta fel efter avstämningar
• Beräkning och periodisering av intäkter
• Fakturerahantering, självfakturering och utbetalningar
• Matchning av intäkterFormell kompetens

Kunskaper och färdigheter

• Mycket goda Excelkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta i system
• Förståelse för det ekonomiska flödet

Kvalifikationskrav

• Gymnasialutbildning inom ekonomi
• Redovisningsekonom eller likvärdig utbildning
• Arbetserfarenhet inom ekonomi med fokus på intäktshantering och analyseringPersonliga egenskaper

Du är strukturerad och driven, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du har en social förmåga och en känsla för service faller sig naturligt för dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Omfattningen är heltid mån-fre, kontorstider.

Visstid/Heltid/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Systemadministratör, ekonomitjänster UBW/Agresso

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Arbetar du idag som systemadministratör och har goda kunskaper i Unit4 Business World? Då kanske vi är dina blivande kollegor! Tjänsten är placerad inom avdelningen för ekonomi- och konsulttjänster. Avdelningen har nio enheter med totalt ca 120 medarbetare. På den aktuella enheten för systemstöd och utveckling finns 12 medarbetare i Gävle, Stockholm och Östersund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi strävar efter att vara en modern och innovativ tjänsteutvecklare där vi använder Unit4 Business World (UBW) och Adra Accounts. För att trivas och kunna bidra till vår verksamhet behöver du ha mycket stor kunskap om funktionaliteten i UBW och hur de olika modulerna samverkar.

Rollen som systemadministratör innebär verksamhetsnära förvaltning och vidareutveckling av ekonomisystemets funktioner och informationsinnehåll. I dialog med systemets användare arbetar du löpande med stora som små förbättringsförslag. Tillsammans med dina kollegor hanterar du incidenter och ger support till kundmyndigheter och våra egna ekonomihandläggare. Du kommer också ha kontakter med våra leverantörer i olika frågor. Ibland medverkar du i projekt och ingår då i ett team som implementerar nya tjänster, ansluter nya kundmyndigheter till Statens Servicecenter eller genomför andra större förändringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Akademisk examen inom systemvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning - alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten
• Minst fyra års erfarenhet som applikationskonsult, systemförvaltare/-adminstratör eller super user inom UBW

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Vilja medverka i effektiviseringen av vårt systemstöd
• Arbeta strukturerat och kunna prioritera
• Inse vikten av god planering och uppföljning
• Se dokumentation av dina resultat som något självklart
• Vara drivande och lösningsorienterad
• Trivas med ansvar och vara van att arbeta både självständigt och i grupp
• Dela med dig av kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt

Dessutom är det meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av:
• UBW-databasens tabellverk och
• Att självständigt ha gjort uppsättningar i olika moduler
• Planner, IntellAgent samt Excelerator
• Adra system
• Statlig redovisning
• Projektarbete – gärna med agila metoder
• Automatisering och AI inom ekonomiflöden
• Systemsupport för användare

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på 100%
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Placeringsort är Gävle, Östersund eller Stockholm

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 12 april 2021. Motivera i din ansökan hur du uppfyller kvalifikationerna för tjänsten. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.
Intervjuer planeras att påbörjas under vecka 17.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Lernia söker erfaren administratör med siffersinne!

Lernia söker en administratör med känsla för siffror och service! Om Tjänsten: Vi söker nu en administratör till vår interna administrationsgrupp i Gävle. Behovet är omgående och kommer inledas med en 6 mån visstidsanställning med eventuell chans till förlängning. Möjligheten att bli uthyrd som konsult till en av våra kunder efter sommaren finns också som en eventuell möjlighet beroende på önskemål och tillgängliga uppdrag. Omfattningen är heltid mån-... Visa mer
Lernia söker en administratör med känsla för siffror och service!

Om Tjänsten:

Vi söker nu en administratör till vår interna administrationsgrupp i Gävle. Behovet är omgående och kommer inledas med en 6 mån visstidsanställning med eventuell chans till förlängning. Möjligheten att bli uthyrd som konsult till en av våra kunder efter sommaren finns också som en eventuell möjlighet beroende på önskemål och tillgängliga uppdrag.

Omfattningen är heltid mån-fre, kontorstider.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör på Lernia kommer du att arbeta i flertalet datasystem och dina främsta arbetsredskap kommer att vara dator och telefon.

• Säkerställa korrekt intäkt för utbildningsuppdragen
• Intäktshantering och fakturering
• Inläsningar av deltagare i systemstöd
• Identifiera avvikelser och upptäckta fel efter avstämningar mellan internt system & kundsystem
• Kontroll & rapportering av löpande hantering i internt systemstöd
• Erbjuda första linjens stöd och support mot utbildningsverksamheten

Formell kompetens

• Gymnasieutbildning/bakgrund inom ekonomi
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller ekonomi är meriterande
• Erfarenhet och förståelse för bokslut, intäktshantering samt fakturering
• God datavana och erfarenhet av att arbeta i system
• Mycket goda Excelkunskaper
• Meriterande med erfarenhet av deltagaradministration
• Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du har en social förmåga och en känsla för service faller sig naturligt för dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Vid frågor kontakta jim[email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Systemadministratör till IT-supporten

Ansök    Feb 17    REGION GÄVLEBORG    Systemadministratör
Inom enheten IT-supporten är vi 28 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans och som gillar att arbeta tillsammans. IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:a linjens support. Enheten är idag indelad i fyra team 1:a linje-, system-, tekniksupport och E-tjänstekort. Systemsupporten hanterar systemfrågor, introduktioner samt behörigheter. E-tjänstekort hanterar förutom behörigheter, fotografering och utlämning av kort. ... Visa mer
Inom enheten IT-supporten är vi 28 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans och som gillar att arbeta tillsammans. IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:a linjens support. Enheten är idag indelad i fyra team 1:a linje-, system-, tekniksupport och E-tjänstekort.

Systemsupporten hanterar systemfrågor, introduktioner samt behörigheter. E-tjänstekort hanterar förutom behörigheter, fotografering och utlämning av kort.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som är engagerad, motiverad och är intresserad av systemsupport. Du kommer att vara en viktig spelare i vårt team på 10 medarbetare.

I arbetsuppgifterna som systemadministratör kommer du att arbeta nära våra användare med support, utbildning och systemadministration. I denna tjänst ingår även E-tjänstekort där uppdraget är bl.a. fotografering, utlämning av E-tjänstekort samt support.

Du kommer även arbeta proaktivt med utvecklandet av processer, rutiner och arbetssätt som vi ser som en självklar del för vår verksamhetsutveckling. I arbetet ingår det att kunna vara flexibel och anpassningsbar då prioriteringar styr det dagliga arbetet. Vid frånvaro kommer även uppdrag inom 1:a linjens telefonsupport att ingå i uppdraget.

Som medarbetare representerat du IT i alla typer av kundmöten


KVALIFIKATIONER
Som utbildare i våra vårdsystem och i supporten är det viktigt att besitta en pedagogiskt förmåga samt att vara lyhörd för användarnas behov. Du ska ha mycket god datorvana och en teknisk förståelse. Stor vikt läggs på din personlighet när det gäller bemötande och engagemang

Personliga egenskaper:
Som person är du positiv, utåtriktad och kommunikativ, med fokus att göra det bästa för kunden.
Du ska vara noggrann och kunna följa manualer
Du har kundfokus
Du är bra på att samarbeta
Du arbetar självständigt och lägger stor vikt vid att avsluta påbörjade jobb
Du vill lösa problem
Du vill lära nytt samt dela med dig av vad du kan till andra
Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Teknisk administratör / Configuration Manager

Ansök    Mar 1    Syntronic AB    Systemadministratör
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing,... Visa mer
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör!
 
Vi ser fram emot din ansökan.
 
Som Teknisk administratör / Configuration Manager hos oss kommer du bland annat att:
 

• Arbeta med många olika typer av produktuvecklings- och förvaltningsuppdrag
• Delta i flera mindre projekt tillsammans med en projektledare och dina projektmedlemmar
• Arbeta mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst
• Ansva för att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs
• Ansvara för den tekniska administrationen och strukturering av information och data
• Se till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar. 
 
Du är bra på:
 

• Att skapa, förstå och underhålla designstrukturer
• Att snabbt sätta dig in i nya projekt för att med noggrannhet säkerställa att relevanta processer efterlevs för att upprätthålla våra certifierade kvalitetsnivåer
• Driva frågor och lösningar på problem relaterade till Configuration Manager området
• Serviceorientering och tycker det är roligt att hjälpa andra.
 
Vi söker dig som: 
 

• Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi 
• Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 29 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: https://www.syntronic.com/uppdatering-kring-covid-19-for-vara-kandidater/
 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [email protected].
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post. Visa mindre

Systemadministratör till lönerelaterade tjänster, Gävle

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda. Servicekontoren f... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi vänder oss främst till dig som idag arbetar med löneadministration och har ett stort teknikintresse. Kanske det här är tjänsten för dig?

Anställningarna är placerad inom avdelningen för lönerelaterade tjänster 1. Avdelningen har 6 enheter med totalt ca 90 medarbetare. På den aktuella enheten systemadministration finns ca 13 medarbetare fördelat på orterna Gävle och Eskilstuna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


Rollen som systemadministratör innebär förvaltning och utveckling av lönesystemet samt att lokalt anpassa det utifrån våra kunders behov. Dina ärenden kommer via vårt ärendehanteringssystem, 2nd line support, och kan avse utökning av behörigheter, lägga upp nya lönearter, registervård, versionsbyten, ta fram rapporter och statistik m.m. I dina arbetsuppgifter ingår även att införa nya och/eller förändrade uppgifter i styrtabeller och ekonomiuppsättningar. Vid omorganisering hos kund så är din uppgift att bygga om organisationsträd samt att skicka beställning till leverantör. I samband med den årliga lönerevisionen ansvarar du för att lägga upp behörigheter till moduler samt att läsa in filer. Arbetsuppgifterna varierar under året utifrån de årsrutiner som finns. I rollen arbetar du internt gentemot lön och ekonomi samt externt mot kunder och leverantör.

Du kommer jobba med åtskilliga kunder samtidigt vilket gör att det är viktigt att du kan hantera flera kunder, och deras olika uppsättningar, parallellt. Vidare så kommer du ha ett tätt samarbete med systemleverantör avseende såväl problemlösning som utveckling. I dagsläget arbetar vi i ett system men under anställningens gång kan arbetsuppgifter och system komma att ändras. Du kan även komma att delta i projekt inom systemadministrativa området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Gymnasieexamen
• Minst tre års erfarenhet av att ha arbetat inom löneområdet. 
• Erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi- eller lönesystem

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att bidra till ett gott samarbete med såväl dina kollegor som externa aktörer
• Att ge god service, internt och externt
• Att kunna strukturera och prioritera ditt arbete
• Att framföra möjligheter till utveckling, du tycker om att komma med förslag på förbättringar och nya idéer
• Att vara flexibel där du ser förändringar som utvecklande
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift


Dessutom är det meriterande om du har:
• Akademisk examen alternativt eftergymnasial utbildning inom lön
• Erfarenhet av att ha arbetet inom ekonomi och/eller personal 
• Tidigare anställning vid statlig myndighet
• Kunskap om statliga avtal
• Kunskap om och erfarenhet av lönesystemet Palasso
• Erfarenhet av att ha arbetat inom support och ärendehanteringÖvrigt
Anställningen är tillvidare och på heltid.
Anställningen är placerad i Gävle.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 1 mars 2020.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas, du måste därför vara svensk medborgare.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

IT-tekniker till Vattenfall

Vattenfall IT:s målsättning är att ha en effektiv IT-organisation med fokus på flexibilitet och digitalisering, samtidigt som de levererar säkra och stabila tjänster. Vill du utvecklas inom IT samtidigt som du bidrar till Vattenfalls vision att bli fossilfria inom en generation? Då är du välkommen att söka! Vi går igenom ansökningarna i den ordning de kommer in och kommer att jobba snabbt i denna process, varav du ökar dina chanser genom att söka tjänsten ... Visa mer
Vattenfall IT:s målsättning är att ha en effektiv IT-organisation med fokus på flexibilitet och digitalisering, samtidigt som de levererar säkra och stabila tjänster. Vill du utvecklas inom IT samtidigt som du bidrar till Vattenfalls vision att bli fossilfria inom en generation? Då är du välkommen att söka! Vi går igenom ansökningarna i den ordning de kommer in och kommer att jobba snabbt i denna process, varav du ökar dina chanser genom att söka tjänsten snabbt.

OM TJÄNSTEN
Under 2020 kommer de lokala Service Desk-teamen för Ringhals, Forsmark och SKB att slås samman till en Service Desk som stödjer alla tre licenshavarna. Den del av Vattenfall som jobbar med kärnteknisk verksamhet, ställer högre säkerhetskrav på sina IT-leverantörer och därför finns det en separat del av Vattenfall IT som benämns ”Nuclear Operations”.

Du erbjuds


* Möjligheten att forma den kommande nukleära Service Desken på Vattenfall
* Ett nära samarbete med kärnkraften på Vattenfall
* Kontinuerlig kompetensutveckling
* Kunniga IT kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba brett inom IT, med olika typer av komponenter så som PC, skrivare, mobiltelefoner, programvaror, servrar och databaser. Du kommer främst att arbeta i en Windowsmiljö med produkter som t.ex. Active Directory, SCCM och Exchange. Du tar emot ärenden i systemet BMC Remedy där du sköter dataadministration, ofta kopplat till olika behörigheter och licenser. Vidare kommer du också att hantera administration av affärssystemet SAP. Du kommer att arbeta enligt ramverket ITIL.

Du kommer till exempel att:


* Hantera olika typer av standardiserade- och icke-standardiserade IT-ärenden
* Analysera och lösa såväl enkla som mer komplexa fel genom att följa de implementerade processerna
* Bidra till kontinuerlig förbättring av det dagliga arbetet genom att delta i olika projekt och uppdrag
* Identifiera, diagnostisera och lösa problem tillsammans med övriga supportteam


VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasieexamen, gärna inriktad på IT/teknik


* Har goda kunskaper i båda svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på de språken


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i de system och mot de produkter som Vattenfall IT använder.

Främst kommer vi att gå efter hur du är som person, varav vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och ny teknik! Du känner en stolthet i att hjälpa andra och vill ständigt utvecklas, samtidigt som du ser ett värde av att dela med dig av din kunskap. Vi tror att du är en lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer samtidigt som du trivs med att arbeta individuellt och kan ta egna initiativ.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll, säkerhetsprövningssamtal och drogtest.


* Start: Omgående, så snart säkerhetskontroll är genomförd. Kontrollen tar cirka 6 - 8 veckor.
* Omfattning: Heltid
* Placering: Forsmark
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET Visa mindre

Teknisk administratör / Configuration Manager

Ansök    Dec 8    Syntronic AB    Systemadministratör
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing,... Visa mer
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör!
 
Som Teknisk administratör / Configuration Manager får du arbeta med många olika typer av produktuvecklings- och förvaltningsuppdrag. Du deltar ofta i mindre projekt tillsammans med en projektledare och dina projektmedlemmar. Ni arbetar mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst.
 
I rollen som Teknisk administratör / Configuration Manager är det ditt ansvar att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs. Du ansvarar för den tekniska administrationen och strukturering av information och data. Du ser även till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar. 
 
Du är bra på:
 
- Att skapa, förstå och underhålla designstrukturer
- Att snabbt sätta dig in i nya projekt för att med noggrannhet säkerställa att relevanta processer efterlevs för att upprätthålla våra certifierade kvalitetsnivåer
- Driva frågor och lösningar på problem relaterade till Configuration Manager området
- Serviceorientering och tycker det är roligt att hjälpa andra.
 
Vi söker dig som: 
 
- Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi 
- Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1000 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård. 
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 30 december. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [email protected]
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post. Visa mindre

IT-administratör sökes till Gävle Kommun

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Inom Styrning och stöd Gävle befinner du dig i händelsernas centrum. Våra knappt 300 medarbetare jobbar med... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Inom Styrning och stöd Gävle befinner du dig i händelsernas centrum. Våra knappt 300 medarbetare jobbar med saker som är gemensamma för alla inom Gävle kommun. Vi ser helheten, samordnar arbetet mellan sektorerna och ansvarar för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå. Hos oss jobbar du nära politikerna och vet ofta först vad som är på gång. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Tjänsten är placerad på IT- och utvecklingsavdelningen som är en av sektor Styrning och stöd Gävles sju avdelningar. Avdelningen har drygt 80 anställda. IT- och utvecklingsavdelningens uppdrag är att tillhandahålla en stabil plattform anpassad till verksamheternas behov och att driva och samordna verksamhetsutveckling med stöd av IT.

IT- och utvecklingsavdelningen är en samarbetspartner till förvaltningar och bolag gällande utveckling samt drift och förvaltning av system och IT-infrastruktur. I uppdraget ligger också strategisk och taktisk planering av utveckling och genomförande av detta tillsammans med verksamheterna och olika leverantörer.ARBETSUPPGIFTER
Som IT-administratör hanterar du olika typer av beställningar och förvaltar beställningsprocessen för IT-utrustning och IT-tjänster i kommunen. Beställningsflödet sätts upp och följs upp av dig tillsammans med leverantören utifrån upphandlade avtal.
Beställningarna består bl. a. av datorer, plattor och kringutrusting samt applikationspaketering. Därutöver ingår debitering och fakturering i dina arbetsuppgifter.

Du kommer jobba självständigt men har givetvis ett stöd av och samarbetar nära med kollegor på avdelningen. I din roll kommer det ingå att koordinera och fördela arbetsuppgifter.

Avdelningen och arbetsgruppen arbetar hela tiden med utveckling och förbättring av arbetsprocesser så du kommer att utöver ovan uppgifter även vara med och delta i utvecklingsarbete av olika slag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig. Du ska ha minst ett (1) års erfarenhet som administratör, gärna inom IT.

Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och Word. Dessutom ska du ha grundläggande ekonomikunskaper samt ha arbetat med fakturahantering tidigare.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av leverantörs- och kundkontakt och ser även gärna att du har erfarenhet av koordinerande arbetsuppgifter i ditt tidigare arbetsliv.
Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då arbetet som IT-administratör innebär regelbunden kundkontakt.

Som person vill vi att du har förmågan att noggrant analysera och bedöma olika typer av data för att dra väl genomtänkta slutsatser och skapa fungerande lösningar.
Du ska kunna skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Det är viktigt att du kan samarbeta väl med personer i olika sammanhang och funktioner samt ha förmågan att planera och organisera ditt arbete.

Det är viktigt för oss att du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du ska ha förmågan att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut samt vilja ta egna initiativ.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och den personliga profilen.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lernia söker erfaren administratör med siffersinne!

Ansök    Jan 21    Lernia    Systemadministratör
Lernia söker en administratör med känsla för siffror och service! Huvudsakliga arbetsuppgifter Som administratör på Lernia kommer du att arbeta i flertalet datasystem och dina främsta arbetsredskap kommer att vara dator och telefon. • Säkerställa korrekt intäkt för utbildningsuppdragen • Intäktshantering och fakturering • Inläsningar av deltagare i systemstöd • Identifiera avvikelser och upptäckta fel efter avstämningar mellan internt system & kunds... Visa mer
Lernia söker en administratör med känsla för siffror och service!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör på Lernia kommer du att arbeta i flertalet datasystem och dina främsta arbetsredskap kommer att vara dator och telefon.

• Säkerställa korrekt intäkt för utbildningsuppdragen
• Intäktshantering och fakturering
• Inläsningar av deltagare i systemstöd
• Identifiera avvikelser och upptäckta fel efter avstämningar mellan internt system & kundsystem
• Kontroll & rapportering av löpande hantering i internt systemstöd
• Erbjuda första linjens stöd och support mot utbildningsverksamheten

Formell kompetens

• Gymnasieutbildning inom ekonomi
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller ekonomi är meriterande
• Erfarenhet och förståelse för bokslut, intäktshantering samt fakturering
• God datavana och erfarenhet av att arbeta i system
• Mycket goda Excelkunskaper
• Meriterande med erfarenhet av deltagaradministration
• Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
• Körkort och tillgång till egen bil

Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du har en social förmåga och en känsla för service faller sig naturligt för dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Vid frågor kontakta pe[email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Teknisk administratör / Configuration Manager

Ansök    Okt 22    Syntronic    Systemadministratör
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing,... Visa mer
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vi söker en Teknisk administratör / Configuration Manager som är strukturerad, kommunikativ och välorganiserad med ett brinnande intresse för administration samt tycker det är lika häftigt med teknik som vi gör!
 
Som Teknisk administratör / Configuration Manager får du arbeta med många olika typer av produktuvecklings- och förvaltningsuppdrag. Du deltar ofta i mindre projekt tillsammans med en projektledare och dina projektmedlemmar. Ni arbetar mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst.
 
I rollen som Teknisk administratör / Configuration Manager är det ditt ansvar att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs. Du ansvarar för den tekniska administrationen och strukturering av information och data. Du ser även till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar. 
 
Du är bra på:
 
- Att skapa, förstå och underhålla designstrukturer
- Att snabbt sätta dig in i nya projekt för att med noggrannhet säkerställa att relevanta processer efterlevs för att upprätthålla våra certifierade kvalitetsnivåer
- Driva frågor och lösningar på problem relaterade till Configuration Manager området
- Serviceorientering och tycker det är roligt att hjälpa andra.
 
Vi söker dig som: 
 
- Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi 
- Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1000 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård. 
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 20 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Vennström på [email protected]. Ange ref 200.
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post. Visa mindre

Systemadministratör till lönerelaterade tjänster, Statens servicecenter

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda. Servicekontoren f... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi vänder oss främst till dig som idag arbetar med löneadministration och har ett stort teknikintresse. Kanske det här är tjänsten för dig?

Anställningarna är placerad inom avdelningen för lönerelaterade tjänster 1. Avdelningen har 6 enheter med totalt ca 90 medarbetare. På den aktuella enheten systemadministration finns ca 13 medarbetare fördelat på orterna Gävle och Eskilstuna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


Rollen som systemadministratör innebär förvaltning och utveckling av lönesystemet samt att lokalt anpassa det utifrån våra kunders behov. Dina ärenden kommer via vårt ärendehanteringssystem, 2nd line support, och kan avse utökning av behörigheter, lägga upp nya lönearter, registervård, versionsbyten, ta fram rapporter och statistik m.m. I dina arbetsuppgifter ingår även att införa nya och/eller förändrade uppgifter i styrtabeller och ekonomiuppsättningar. Vid omorganisering hos kund så är din uppgift att bygga om organisationsträd samt att skicka beställning till leverantör. I samband med den årliga lönerevisionen ansvarar du för att lägga upp behörigheter till moduler samt att läsa in filer. Arbetsuppgifterna varierar under året utifrån de årsrutiner som finns. I rollen arbetar du internt gentemot lön och ekonomi samt externt mot kunder och leverantör.

Du kommer jobba med åtskilliga kunder samtidigt vilket gör att det är viktigt att du kan hantera flera kunder, och deras olika uppsättningar, parallellt. Vidare så kommer du ha ett tätt samarbete med systemleverantör avseende såväl problemlösning som utveckling. I dagsläget arbetar vi i ett system men under anställningens gång kan arbetsuppgifter och system komma att ändras. Du kan även komma att delta i projekt inom systemadministrativa området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Gymnasieexamen
• Minst tre års erfarenhet av att ha arbetat inom något av följande områden: Lön, Ekonomi eller Personal 
• Erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi- eller lönesystem

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att bidra till ett gott samarbete med såväl dina kollegor som externa aktörer
• Att ge god service, internt och externt
• Att kunna strukturera och prioritera ditt arbete
• Att framföra möjligheter till utveckling, du tycker om att komma med förslag på förbättringar och nya idéer
• Att vara flexibel där du ser förändringar som utvecklande
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift


Dessutom är det meriterande om du har:
• Akademisk examen alternativt eftergymnasial utbildning inom lön
• Kunskap om och erfarenhet av lönesystemet Palasso
• Kunskap om statliga avtal
• Erfarenhet av att ha arbetat inom support och ärendehantering
• Tidigare anställning vid statlig myndighetÖvrigt
Anställningen är ett vikariat på ett år.
Anställningen är placerad i Gävle.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 27 oktober 2019.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas, du måste därför vara svensk medborgare.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Teknikintresserad systemadministratör inom ekonomi, Statens servicecenter

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda. Servicekontoren f... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Statens servicecenter strävar efter att vara en modern och innovativ tjänsteutvecklare med hög grad av automatiseringar, digitaliseringar inom ekonomiflöden. Vi vänder oss främst till dig som idag arbetar med ekonomi och har ett stort teknikintresse. Kanske det här är tjänsten för dig? Anställningen är placerad inom avdelningen för redovisningstjänster. Avdelningen har 3 enheter med totalt ca 50 medarbetare. På den aktuella enheten systemstöd och utveckling finns 12 medarbetare fördelat på orterna Gävle, Stockholm och Östersund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som kvalificerad systemadministratör innebär förvaltning och vidareutveckling av IT-nära eller verksamhetsnära system och att stödja verksamheten i systemadministrativa frågor mot kund. Du arbetar med systemadministration, registervård, versionsbyten, nyinstallationer och tester avseende Staten servicecenters stödsystem inom ekonomiområdet. I rollen ansvarar du för att utveckla och vidmakthålla ekonomisystemets funktionalitet och informationsaktualitet och du omsätter utvecklingsinitiativ till operativa projekt i dialog med systemleverantörer/kundmyndighet. Du medverkar även i kundmöten på operativ nivå samt utvecklar och effektiviserar processer/arbetsflöden inom ekonomi.

Rollen kan innefatta arbete i projekt och då ingår du i ett projektteam med införande av nya myndigheter till Statens Servicecenter. Detta arbete är primärt inriktad till systemuppsättning, design av rapporteringsstruktur, integrationer mot försystem samt utveckling av funktionaliteter kring enhetliga och effektiva processflöden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Akademisk examen inom systemvetenskap eller ekonomi alternativt motsvarande kompetens förvärvat genom att ha arbetat minst två år inom relevant område
• Minst tre års erfarenheter av ekonomisystemet Agresso (UBW)

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att bygga upp och stärka relationer och trivs med att ha många kontaktytor
• Att vara konsultativ och lösningsorienterad
• Att skapa ett gott samarbete internt och med andra parter
• Att ge god service
• Att analysera, du tycker om att fördjupa dig i olika frågeställningar
• Att framföra möjligheter till utveckling, du tycker om att komma med förslag på förbättringar och nya idéer
• Att välja utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning - prioriteringsförmåga

Dessutom är det meriterande om du har:
• Kunskaper och erfarenheter från systemet Adra eller andra avstämningsprogram
• Arbetat i projektform
• Kunskap och erfarenheter av RPA eller AI inom ekonomi
• Erfarenheter från statlig redovisning

Övrigt
Anställningen är 100 % och tillsvidare. Vi tillämpar vanligtvis sex månaders provanställning.
Anställningen är placerad i Gävle, Stockholm eller Östersund, efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 20 oktober 2019.
Vi har tre likadana annonser ute för samma tjänst, dvs vi söker systemadministratör till Gävle, Stockholm eller Östersund. Du behöver bara ansöka via en av annonserna.

Vi planerar att hålla intervjuer under vecka. 44-45.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Systemadministratör till inköpsenhet

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Inom Styrning och stöd Gävle befinner du dig i händelsernas centrum. Våra knappt 300 medarbetare jobbar med... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

Inom Styrning och stöd Gävle befinner du dig i händelsernas centrum. Våra knappt 300 medarbetare jobbar med saker som är gemensamma för alla inom Gävle kommun. Vi ser helheten, samordnar arbetet mellan sektorerna och ansvarar för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå. Hos oss jobbar du nära politikerna och vet ofta först vad som är på gång. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Ekonomiavdelningen är en av sektorn Styrning och stöds sju avdelningar. Verksamheten omfattar ekonomisk styrning, ledning, uppföljning och inköpsfrågor.

Gävle kommun satsar på inköp och e-handel och kommunens upphandlingsverksamhet är under uppbyggnad. Mitt i allt detta blir inköpssystem och e-handel viktiga komponenter för framgång och där kommer du att spela en viktig roll.

Är du en driven, nyfiken person som vill ge dig ut på en utvecklande resa inom inköp och e-handel i en kommun som växer? Då är det här tjänsten för dig!

Tjänsten är placerad på inköpsenheten, sektorn Styrning & stöd.
ARBETSUPPGIFTER
Som systemadministratör kommer din roll bli att förbättra, uppdatera och förenkla processer samt utveckla och skapa nya lösningar i inköpssystemen. Du kommer självständigt att planera, genomföra och följa upp leverantörsanslutningar till e-handelssystemet.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår systemadministration, underhålla systemdokumentation, ge service och support. I rollen ingår även att genomföra utbildning till användare av systemet. Arbetsuppgifterna innebär att du kommer också att ha många kontakter både internt och externt.


KVALIFIKATIONER
Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller yrkeshögskola alternativt annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års erfarenhet från inköpsarbete och/eller administration av inköps och e-handelssystem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet UBW (Agresso) och/eller upphandlingssystemet, Kommers. Har du kunskaper inom LOU och arbetslivserfarenhet från offentlig sektor så är det meriterande.

Du har ett gott bemötande, god förmåga att samarbeta och värnar om kvalitén i ditt arbete. Du har erfarenhet att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du driver frågor framåt samt kommer med idéer till förbättringar för verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla. Du har även lätt för att utrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Systemtekniker IT

Ansök    Maj 22    Trafikverket    Systemadministratör

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt... Visa mer

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Trafikverket och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Som pålitlig, engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår.Systemtekniker IT

Som systemtekniker arbetar du med drift och underhåll av Trafikverkets övervakningsapplikationer.Du är expertstöd i den förvaltande verksamheten och gentemot användaren. Indirekt stöd förmedlar du genom tillhandahållande av säker tillgänglighet till data och funktion samt avseende förebyggande åtgärder och säkra förändringar i den tekniska miljön. I arbetsuppgifterna ingår dokumentering och beskrivning av rutiner såväl som anvisningar samt underhåll. Du kommer att arbeta med olika team för att förstå och kartlägga/mappa processer och bygga monitoreringar enligt definitioner och krav. Utifrån problemanalyser skapar och rekommenderar du nya lösningar utifrån verksamhetens behov. Du kommer att arbeta självständigt med stort ansvar och ha dagliga kontakter med förvaltare, användare och våra leverantörer. Du bidrar även aktivt i att utveckla övervakningsfunktionerna på Trafikverket. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

 Vi söker dig som
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

  • har Teknisk/IT-gymnasial utbildning

  • har en bred kompetensbas inom IT området

  • har kunskaper inom flera av följande områden: IBM Tivoli Monitoring, Netcool / Omnibus, Impact och/eller liknande lösningar, Red Hat, Oracle DB

  • har kunskaper inom

  • har kunskaper i LinuxDet är meriterande om du
  • har erfarenhet av övervakningsarbete inom IT

  • har kunskap/erfarenhet inom ett eller flera skript- och programmeringsspråk så som Shell scripting (ksh, bash) Perl, HTML, JavaScriptSom person är du
  • en kreativ och strukturerad problemlösare med god analysförmåga. Vi ställer höga krav på samarbete och kommunikation då du kommer att ha mycket kontakter, både inom och utom verksamheten.

Visa mindre

Servicedeskmedarbetare till IT - avdelning

Ansök    Jun 25    Randstad AB    Systemadministratör
Servicedeskmedarbetare För uppdrag hos en av våra kunder i Sandviken söker vi nu en finsktalande Servicedeskmedarbetare till vår personaluthyrningsverksamhet. Som Servicedeskmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst innefatta att via telefon eller e-post bistå med IT-support på första linjen-nivå till företagets användare. Dessutom kommer du undersöka och diagnostisera problem och skicka mer komplexa problem vidare till andra linjens support. Du... Visa mer
Servicedeskmedarbetare


För uppdrag hos en av våra kunder i Sandviken söker vi nu en finsktalande Servicedeskmedarbetare till vår personaluthyrningsverksamhet.

Som Servicedeskmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst innefatta att via telefon eller e-post bistå med IT-support på första linjen-nivå till företagets användare. Dessutom kommer du undersöka och diagnostisera problem och skicka mer komplexa problem vidare till andra linjens support. Du kommer få möjlighet att jobba på ett globalt, väletablerat företags IT- avdelning som präglas av mångfald, kreativitet och är i ständig utveckling.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

omfattning.

Heltid dagtid

kvalifikationer.

Vi söker dig som kan tala finska, svenska och engelska flytande. Du får gärna ha en gymnasial utbildning eller högre inom IT, alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Erfarenhet av arbete i Windows 7, Windows 8, iPhone, Microsoft Office, AD är meriterande.Vid tillsättningen av denna tjänst lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Som person är du kundorienterad, serviceinriktad och har god kommunikativförmåga. Du är en lagspelare som tacklar de utmaningar du ställs inför med beslutsamhet och flexibilitet

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2019-07-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Caroline Lundberg, konsultchef, caroli[email protected] [ mailto:[email protected] ]om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Systemadministratör till HR - avdelningen

Ansök    Apr 16    HR - förvaltning    Systemadministratör
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regi... Visa mer
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

HR-avdelningens uppdrag är att leverera tjänster inom HR-området med rätt innehåll, kvalité och omfattning till Region Gävleborgs verksamheter. Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på respekt & ödmjukhet, öppenhet & ärlighet och professionalism & ansvar

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag innebär i huvudsak att vara systemadministratör för verksamhetssystemet Time Care planering och Time Care pool. Tillsammans med andra systemadministratörer på HR-avdelningen och systemförvaltare på IT-avdelningen kommer du att ansvara för utveckling av arbetssätt och processer i våra HR-system. En förståelse behövs för hur integrationen mellan Time Care och Självservice fungerar.

En stor del av arbetet går ut på att samordna, utbilda och ge användarna i verksamheten den kunskap de behöver för att ge de bästa förutsättningar till att skapa scheman där personalresurserna anpassas efter verksamhetens behov. Förståelse för hur bland annat arbetstidslagen, veckovila och dygnsvila påverkar schemaläggningen samt prioriteringar och ansvarsfördelningar i systemen. Arbetet som systemadministratör innebär även att du genomför tester och kvalitetssäkring i samband med versionsbyten, utför registervård, loggningskontroll och förmedla information i samband med uppdateringar och nyheter som kommer.

Du kommer att vara ett stöd i form av andra linjens support med utredande ärenden internt och till kund. Som systemadministratör ska du bevaka lagar, avtal, författningar och krav från olika myndigheter inom HR. Arbetet innebär samarbete med olika team inom HR-avdelningen, samt även mot IT-avdelningen.

Placeringsort Gävle eller Söderhamn.
Arbetet kommer att vid behov innebära resor till andra orter inom regionens verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Du har eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot HR-området alternativt mångårig erfarenhet av arbete med schema- och bemanningsfrågor. Du har kunskap i de lagar och avtal som styr inom området. Du har också mycket goda IT kunskaper.

Erfarenhet av att arbeta i Time Care planering, Time Care pool och i HR-systemet Personec P, samt kunskap och förståelse om dess integration och hur de påverkar varandra är ett krav.

Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra, vilket kräver initiativförmåga och ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Du har en samordnande och organisatorisk förmåga och är van att själv strukturera ditt arbete och driva dina processer vidare. Du har vana av att utbilda och förmedla kunskap till andra med god pedagogisk förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Systemtekniker med teamledaregenskaper , Gävle

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får d... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.ARBETSUPPGIFTER
Lantmäteriet Utveckling och IT söker systemtekniker med teamledaregenskaper till kontoret i Gävle

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där. Enheten Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster.

Funktionen ISS (Interna stödsystem) och Behörighet består i dagsläget av 15 medarbetare uppdelade i två team som svarar för drift, underhåll och utveckling av systemstödet för IT-processer och behörighetshantering. Mer specifikt ingår tjänster för beställningshantering, loggning och inventarieregister. Vidare arbetar man med tjänster för identifiering, signering och behörighetsstyrning för Lantmäteriets interna och externa IT-system och tjänster. Teamen bygger även integrationer mot andra IT-system, samt utför behörighetsadministration.
Funktionen finns organisatoriskt på Lantmäteriet Utveckling och IT, närmare bestämt på sektionen Drift och Infrastruktur.

Lantmäteriet UIT tror på sina medarbetare, ett teambaserat arbetssätt och ett coachande ledarskap. Du kommer att ingå i vårt team Interna Stödsystem, teamet har idag 5 medarbetare. Arbetet omfattar design, utveckling och drift av Lantmäteriets ärendehanteringssystem för IT samt licenshantering. Du brinner för att jobba med ständiga förbättringar och att utvecklas både individuellt och i grupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett brett och genuint teknikintresse och jobbat i en IT-driftsorganisation, gärna med systemutvecklarbakgrund. Du brinner för ständiga förbättringar och att jobba i team med ett gemensamt ansvar för helheten.

Det är meriterande om du har:
• Kunskaper om BMC:s Remedy plattform
• Erfarenheter av skriptning och integrationer
• Erfarenheter av att arbeta på Linux-plattform
• Kunskaper om drift och utveckling av andra ärendehanteringssystem
• Lean och Agilt arbetssätt
• Tidigare jobbat som grupp- eller teamledare

Personliga egenskaper:
• Du har ett eget driv och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
• Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, lätt för att se möjligheter, visar engagemang och har en god förmåga att se helheten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras före anställning.


ÖVRIGT
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre