Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Gävle

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb bussförare - med chans till förlängning

Hos oss finns förmodligen världens roligaste sommarjobb! Sommaren närmar sig med stormsteg och vi söker nu chaufförer med D-behörighet till det vi tror är världens roligaste sommarjobb. Hos oss får rätt förare chansen att se nya delar av Sverige, kanske till och med Europa, samtidigt som du träffar nya människor. Den ena dagen skjutsar du konsertbesökare i Dalhalla, nästa dag följa med ett gäng semesterglada resenärer på Eckerö linjen och veckan därpå kans... Visa mer
Hos oss finns förmodligen världens roligaste sommarjobb!
Sommaren närmar sig med stormsteg och vi söker nu chaufförer med D-behörighet till det vi tror är världens roligaste sommarjobb. Hos oss får rätt förare chansen att se nya delar av Sverige, kanske till och med Europa, samtidigt som du träffar nya människor. Den ena dagen skjutsar du konsertbesökare i Dalhalla, nästa dag följa med ett gäng semesterglada resenärer på Eckerö linjen och veckan därpå kanske det är dags för någon av våra idrottsföreningar att fara iväg på träningsläger. Här finns jobbet där allt kan hända och ingen arbetsdag är den andra lik.
Vi söker därför flexibla förare som vill följa med på vår spännande resa framåt, i första hand för att säkerställa trafiken under sommaren 2023 men för rätt person finns stora möjligheter till fast tjänst efter det. Det finns även möjlighet till att påverka sin sysselsättningsgrad!
För oss på Västanhede är resan lika viktig som målet, du som förare som är grunden till vår verksamhet och våra resenärers upplevelse. Att vara delaktig och känna engagemang i sitt arbete är för oss en självklarhet! Västanhede är en koncern som består av flera olika, i två av bolagen bedriver vi busstrafik och det är till dessa vi söker sommarjobbare. Våra trafikslag är uppdelade i upphandlad- samt beställningstrafik.
Upphandlad trafik: Här ingår linjetrafik samt färdtjänst/sjukbil, här arbetar du som förare oftast inom ett område och möter olika människor varje dag med olika behov. Vi underlättar för människors resande i och utanför sin hemkommun. Du som förare kommer hem till nära och kära varje dag.
Beställningstrafik: Här har vi uppdrag där du ena dagen kör hockeyspelare på match och den andra besöker ett museum, för att veckan därpå köra skidåkare som skall ställa sig på startlinjen inför Vasaloppet. Ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetstider.


Du får:
Fantastiska kollegor
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag
Fina, välskötta fordon
Träffa nya människor och uppleva nya miljöerDu är:
Flexibel
Engagerad
Noggrann
Ansvarstagande
Aktsam om fordon och självklart resenärer
Van vid att möta människor i olika situationerDu som förare har:
D-körkort, gärna DE men inget krav
Giltig YKBVåra depåer finns på följande orter:
Sollentuna - Västerås - Hallstahammar
Valbo - Hofors - Harbo
Fullerö - Avesta - Hedemora
Säter - Ludvika - Vansbro
Fellingsbro - RunhällenVälkommen med din ansökan, vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din!
För att ansöka: Maila till [email protected]
Ange vilken depå du söker dig till i mailet. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Bussförare till Bollnäs Buss i Gästrikland

Bollnäs Buss fortsätter att expandera och kommer från augusti 2024 att köra Skoltrafik i Gästrikland. Nu söker vi ett stort antal Bussförare till Gävle med omnejd.   Bollnäs Buss grundades 1928 av "Buss Anton" Eriksson och har sedan stannat i familjens ägo under tre generationer. Under våren 2018 inleddes en ny fas i Bollnäs Buss historia i och med att vi då förvärvades av vår samarbetspartner sedan många år, Mohlins Bussar.  Vi ingår idag i Mohlins koncer... Visa mer
Bollnäs Buss fortsätter att expandera och kommer från augusti 2024 att köra Skoltrafik i Gästrikland. Nu söker vi ett stort antal Bussförare till Gävle med omnejd.
 
Bollnäs Buss grundades 1928 av "Buss Anton" Eriksson och har sedan stannat i familjens ägo under tre generationer. Under våren 2018 inleddes en ny fas i Bollnäs Buss historia i och med att vi då förvärvades av vår samarbetspartner sedan många år, Mohlins Bussar.  Vi ingår idag i Mohlins koncernen där vi är idag 600 medarbetare. Inom Mohlins ingår även Härjedalingen Buss, Bollnäs Buss och Masexpressen. Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!
 
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi ett stort antal Bussförare till Gävle med omnejd. Vårt behov är inom skoltrafiken. Alla medarbetare på Bollnäs Buss får en bra introduktion (linjekännedom, fordonkunskap med mera).
 
Din profil
Våra kunder är elever som vill kommat till och från skolan på ett trafiksäkert sätt. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter.

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service.


Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt.


Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.  


Du har D-körkort och YKB
 


Anställningsform
Heltid/Deltid/Timanställning
 
Arbetstid och lön
Dagtid/Skiftgång/Lön enligt avtal
 
Övrig information
Vänligen uppge två referenspersoner med e-post och mobilnummer i din ansökan. Sista ansökningsdag 2023-04-07

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Visa mindre

Bussförare till regiontrafiken i Gästrikland

Om tjänsten Transdev i Gästrikland söker flera bussförare att anställa till sommaren och hösten 2023. Som bussförare i Gästrikland utgår du från våra depåer i Gävle, Sandviken, Gysinge och Hofors. Du erbjuds timanställning. Anställningsformen är en behovsanställning. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra fordonet enligt trafiklagen - Hälsa och välkomna pa... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Gästrikland söker flera bussförare att anställa till sommaren och hösten 2023. Som bussförare i Gästrikland utgår du från våra depåer i Gävle, Sandviken, Gysinge och Hofors.

Du erbjuds timanställning. Anställningsformen är en behovsanställning.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik
- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.
- Framföra fordonet enligt trafiklagen
- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen
- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen
- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort
- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**
- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
- Behärskar svenska i tal och skrift

*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Timanställning / Behovsanställning
Placeringsort: Gävle, Sandviken, Gysinge och Hofors

Anställningsform: Timanställning /Behovsanställning
Startdatum: Maj 2023

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.
- Utbildning och vidareutveckling
- Årligt friskvårdsbidrag

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-05-31

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Susanne Källström, Enhetschef Gävle
Telefon: +46 10 179 01 04
Mail: [email protected]

Mats Bergström, Enhetschef Sandviken
Telefon: +46 10 164 74 26
Mail: [email protected]

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare: Visa mindre

Bussförare

Västanhede – när resan är lika viktig som målet Vi växer och söker personal, är du vår nästa bussförare? Vi söker efter dig som är glad, nyfiken, serviceinriktad och gillar att vara ute på vägarna. Västanhede är ett växande bolag som alltid är intresserad av nya medarbetare. Nu när resandet återigen tagit fart behöver vi förstärkning på förarsidan. Vi söker bussförare som utgår från vår nya depå i: Gästrikland: Valbo/Gävle Västanhede Charter är den senast... Visa mer
Västanhede – när resan är lika viktig som målet
Vi växer och söker personal, är du vår nästa bussförare?
Vi söker efter dig som är glad, nyfiken, serviceinriktad och gillar att vara ute på vägarna. Västanhede är ett växande bolag som alltid är intresserad av nya medarbetare. Nu när resandet återigen tagit fart behöver vi förstärkning på förarsidan. Vi söker bussförare som utgår från vår nya depå i:
Gästrikland: Valbo/Gävle
Västanhede Charter är den senaste nykomlingen till Västanhede koncernen, vi har totalt ca 350 anställda på våra depåer. Genom företagets medlemskap i Transportföretagen har vi kollektivavtal med Kommunal, Transport samt Unionen. Därutöver har vi ett antal olika arbetstidsavtal. Som förare hos oss har du en spännande tid framför dig, ingen dag är den andra lik. Kanske har du sett idol-, trekronor- eller leksandsbussen rulla ute på vägarna?

Vi söker dig som:
- Har busskort samt giltig YKB
- Är serviceinriktad
- Har hög social kompetens
- Behärskar svenska väl i både tal och skrift
- Behåller lugnet även i pressade situationer

Lön enligt bussbranschavtalet.


Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda? vi väntar med spänning på att få läsa ditt CV, skicka din jobbansökan till: [email protected]

Välkommen till Västanhede-familjen! Visa mindre

Utbilda dig till bussförare!

Transportbranschen behöver bussförare! Vill du utbilda dig till bussförare? Välkommen med din intresseanmälan. Att vara bussförare är ett stort ansvar - bussen väger många ton och kräver både kunskap och lugn för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Längtar du efter ett rörligt jobb, trivs du med att träffa människor, är du social och älskar samtidigt att köra? Under de kommande åren väntas stor del av de yrkesverksamma chaufförerna gå i pension.... Visa mer
Transportbranschen behöver bussförare!


Vill du utbilda dig till bussförare? Välkommen med din intresseanmälan.


Att vara bussförare är ett stort ansvar - bussen väger många ton och kräver både kunskap och lugn för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Längtar du efter ett rörligt jobb, trivs du med att träffa människor, är du social och älskar samtidigt att köra? Under de kommande åren väntas stor del av de yrkesverksamma chaufförerna gå i pension. Därför kommer det att behövas många nya chaufförer. 
Bussförare kan arbeta på mindre Bussbolag eller hos stora operatörer som kör kollektivtrafik, expressbussar eller utlandsresor. Chaufförer inom Buss är en kvalificerad yrkesroll som är efterfrågad.


Utbildningen sker hos YrkesAkademin i Gävle.

YrkesAkademin är idag ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kvalificerad yrkesutbildning. Bolaget bedriver utbildning inom flera områden såsom transport, entreprenad, industri och service.

Arbetsmarknadsutbildning är utbildning till ett yrke, inom branscher som efterfrågar personal. Utbildningen är både teoretisk och praktisk och i varje utbildning ingår det dessutom praktik hos företag.
Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen kan få gå en arbetsmarknadsutbildning. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du får gå utbildningen.
Körkort för personbil, manuell växellåda, fyllda 24 år samt mycket goda kunskaper i svenska är ett krav för att bli antagen till utbildningen. 


Hur går utbildningen till?

Utbildningen har både praktiska och teoretiska moment.
YrkesAkademin samarbetar med lokala, regionala och rikstäckande företag inom bussbranschen vilket ger direkta ingångar till arbetsmarknaden.

Bussbranschens inriktningar
Linjetrafik tätort
Linjetrafik glesbygd (gods ingår)
Charter, inrikes och utrikes
Abonnemang, beställningstrafik, med flera.

Bussförare - ett serviceyrke!
När du väljer att utbilda dig till bussförare väljer du en livsstil. Du kommer att ha ett säkert jobb i framtiden.
För att trivas med ditt yrkesval och passa som bussförare ska du:
Tycka om att köra
Känna dig trygg i trafiken
Köra lugnt, säkert och vara punktlig
Vara serviceinriktad
Vara stresstålig
Vara tydlig när du pratar/kommunicerarDen förberedande test och kartläggningen startar 22 augusti.
Vi har tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbilda dig till bussförare!

Transportbranschen behöver bussförare! Vill du utbilda dig till bussförare? Välkommen med din intresseanmälan. Att vara bussförare är ett stort ansvar - bussen väger många ton och kräver både kunskap och lugn för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Längtar du efter ett rörligt jobb, trivs du med att träffa människor, är du social och älskar samtidigt att köra? Under de kommande åren väntas stor del av de yrkesverksamma chaufförerna gå i pension.... Visa mer
Transportbranschen behöver bussförare!


Vill du utbilda dig till bussförare? Välkommen med din intresseanmälan.


Att vara bussförare är ett stort ansvar - bussen väger många ton och kräver både kunskap och lugn för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Längtar du efter ett rörligt jobb, trivs du med att träffa människor, är du social och älskar samtidigt att köra? Under de kommande åren väntas stor del av de yrkesverksamma chaufförerna gå i pension. Därför kommer det att behövas många nya chaufförer. 
Bussförare kan arbeta på mindre Bussbolag eller hos stora operatörer som kör kollektivtrafik, expressbussar eller utlandsresor. Chaufförer inom Buss är en kvalificerad yrkesroll som är efterfrågad.


Utbildningen sker hos YrkesAkademin i Gävle.

YrkesAkademin är idag ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kvalificerad yrkesutbildning. Bolaget bedriver utbildning inom flera områden såsom transport, entreprenad, industri och service.

Arbetsmarknadsutbildning är utbildning till ett yrke, inom branscher som efterfrågar personal. Utbildningen är både teoretisk och praktisk och i varje utbildning ingår det dessutom praktik hos företag.
Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen kan få gå en arbetsmarknadsutbildning. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du får gå utbildningen.
Körkort för personbil, manuell växellåda, fyllda 24 år samt mycket goda kunskaper i svenska är ett krav för att bli antagen till utbildningen. 


Hur går utbildningen till?

Utbildningen har både praktiska och teoretiska moment.
YrkesAkademin samarbetar med lokala, regionala och rikstäckande företag inom bussbranschen vilket ger direkta ingångar till arbetsmarknaden.

Bussbranschens inriktningar
Linjetrafik tätort
Linjetrafik glesbygd (gods ingår)
Charter, inrikes och utrikes
Abonnemang, beställningstrafik, med flera.

Bussförare - ett serviceyrke!
När du väljer att utbilda dig till bussförare väljer du en livsstil. Du kommer att ha ett säkert jobb i framtiden.
För att trivas med ditt yrkesval och passa som bussförare ska du:
Tycka om att köra
Känna dig trygg i trafiken
Köra lugnt, säkert och vara punktlig
Vara serviceinriktad
Vara stresstålig
Vara tydlig när du pratar/kommunicerarDen förberedande test och kartläggningen startar 23 maj.
Lämna intresseanmälan senast 16 maj.


OBS! Har du skyddad identitet, kontakta din handläggare hos Arbetsförmedlingen och lämna din intresseanmälan där. Visa mindre

Bussförare Valbo

Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla! Välkommen att fortsätta din resa med oss! För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambiti... Visa mer
Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort/Adress: Valbo

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2022-03-01

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta: [email protected]; [email protected]

Mail: [email protected] eller [email protected]Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group. Visa mindre

Utbilda dig till bussförare!

Transportbranschen behöver Bussförare! Bussförare är efterfrågade i hela Sverige, därför utbildar Arbetsförmedlingen Gävleborg tillsammans med Yrkes Akademin bussförare. Att vara busschaufför är ett stort ansvar - bussen väger många ton och kräver både kunskap och lugn för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Så längtar du efter ett rörligt jobb, trivs du med att träffa människor, är du social och älskar samtidigt att köra? Då?är bussyrket för di... Visa mer
Transportbranschen behöver Bussförare!

Bussförare är efterfrågade i hela Sverige, därför utbildar Arbetsförmedlingen Gävleborg tillsammans med Yrkes Akademin bussförare.


Att vara busschaufför är ett stort ansvar - bussen väger många ton och kräver både kunskap och lugn för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Så längtar du efter ett rörligt jobb, trivs du med att träffa människor, är du social och älskar samtidigt att köra? Då?är bussyrket för dig.?Och du behövs. Under de kommande åren väntas stor del av de yrkesverksamma chaufförerna gå i pension. Därför kommer det att behövas många nya chaufförer. 


Bussförare kan arbeta på mindre Bussbolag eller hos stora operatörer som kör kollektivtrafik, expressbussar eller utlandsresor. Chaufförer inom Buss är en kvalificerad yrkesroll som är efterfrågad.


Utbildningen sker hos YrkesAkademin i Gävle.

YrkesAkademin är idag ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kvalificerad yrkesutbildning. Bolaget bedriver utbildning inom flera områden såsom transport, entreprenad, industri och service.

Arbetsmarknadsutbildning är utbildning till ett yrke, inom branscher som efterfrågar personal. Utbildningen är både teoretisk och praktisk och i varje utbildning ingår det dessutom praktik hos företag.
Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen kan få gå en arbetsmarknadsutbildning. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du får gå utbildningen.
Körkort för personbil, manuell växellåda, fyllda 24 år samt mycket goda kunskaper i svenska är ett krav för att bli antagen till utbildningen. 


Hur går utbildningen till?
Utbildningen har både praktiska och teoretiska moment.

YrkesAkademin samarbetar med lokala, regionala och rikstäckande företag inom bussbranschen vilket ger direkta ingångar till arbetsmarknaden.

Bussbranschens inriktningar
Linjetrafik tätort
Linjetrafik glesbygd (gods ingår)
Charter, inrikes och utrikes
Abonnemang, beställningstrafik, med flera.

Bussförare - ett serviceyrke!
När du väljer att utbilda dig till bussförare väljer du en livsstil. Du kommer att ha ett säkert jobb i framtiden.
För att trivas med ditt yrkesval och passa som bussförare ska du:
Tycka om att köra
Känna dig trygg i trafiken
Köra lugnt, säkert och vara punktlig
Vara serviceinriktad
Vara stresstålig
Vara tydlig när du pratar/kommunicerarDen förberedande test och kartläggningen startar 23 maj.
Lämna intresseanmälan senast 16 maj.


OBS! Har du skyddad identitet, kontakta din handläggare hos Arbetsförmedlingen och lämna din intresseanmälan där. Visa mindre