Lediga jobb som Tandsköterska i Gävle

Se lediga jobb som Tandsköterska i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska med receptionistansvar till akutkliniken Tullhuset

Är du utbildad tandsköterska samt har erfarenhet av receptionsarbete och administration? Se då hit - Akutkliniken Tullhuset söker nu en ny medarbetare. Under hösten 2021 öppnade vi en klinik i det nybyggda Tullhuset på Gävle strand, alldeles intill Gavleån och med gångavstånd till centralstationen. Kliniken har fem behandlingsrum och tillsammans är vi en kompetent och erfaren medarbetargrupp på 10 medarbetare som alltid hjälper varandra för bästa omhänd... Visa mer
Är du utbildad tandsköterska samt har erfarenhet av receptionsarbete och administration? Se då hit - Akutkliniken Tullhuset söker nu en ny medarbetare.

Under hösten 2021 öppnade vi en klinik i det nybyggda Tullhuset på Gävle strand, alldeles intill Gavleån och med gångavstånd till centralstationen. Kliniken har fem behandlingsrum och tillsammans är vi en kompetent och erfaren medarbetargrupp på 10 medarbetare som alltid hjälper varandra för bästa omhändertagande av patienterna. Kliniken är ett ansikte utåt och initialt en akutklinik som är rätt arbetsplats för dig som lockas av nytänkande, att testa och utveckla nya arbetssätt och har fokus på den prioriterade tandvården. Kliniken bemannas även av tillresta medarbetare från andra kliniker. I samma byggnad finns även Folktandvårdens Huvudkontor med möjlighet till nära samarbete.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår dagligen receptionsarbete, som tillexempel fakturahantering, beställningar och underlag till försäkringskassan. Vidare bistår du klinikchef med administrativa uppgifter och är spindeln i nätet på kliniken. Som tandsköterska hos oss har du ett intresse för hygienfrågor och eftersträvar en patientsäker tandvård. Du kommer vid behov jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter, som bland annat assistans till tandläkare och delegerat arbete.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska och har erfarenhet av att jobba i reception. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift och känner dig bekväm i att prata engelska.

Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Som person är du flexibel och har förmåga att styra din egen tid och planering utifrån verksamhetens behov. Du är servicemedveten och tydlig i din kommunikation, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta patienter. Att prova nya saker är för dig en självklarhet och något du drivs av.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett bolag, helägt av Regionen och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50% av länets vuxna invånare och 95% av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker.

Vi har en stark värdegrund som vi är stolta över och som tydligt präglar vår kultur och värderingar. Den ska vara en självklarhet för hur vi agerar i Folktandvården Gävleborg och lyder som följer:

• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska 1-2 st till Tandhälsovården i Gävle

Vill du vara med att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant? Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner? Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell? Tandhälsovården i Gävle söker nu 1-2 st tandsköterskor! Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. ... Visa mer
Vill du vara med att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant?
Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner?
Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell?
Tandhälsovården i Gävle söker nu 1-2 st tandsköterskor!
Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kund- och patientfokus ser vi som en självklarhet.
Fina förmåner och karriärmöjligheter ges. Vi satsar på våra värdefulla tandsköterskor!
Tandhälsovården i Gävle är en tandvårdsaktör etablerad hösten 2020 av tandläkare Kristina Malmström Cehlstedt med visionen om att skapa ett starkt koncept för tandvård med patienten i fokus i en modern tid. Värdegrund är för oss viktigt. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda patienter. Vi lägger stor vikt vid medarbetartrivsel och arbetsglädje, allt för att ge patienterna hos oss bästa tänkbara tandvårdsupplevelse.


Välkommen med din ansökan till
[email protected]


För frågor ring Kristina Malmström Cehlstedt på:
Tel 076-5366000


Sista ansökningsdag: 30 april 2024
Vi intervjuar löpande och anställer när vi hittar rätt, så vänta inte med att ansöka till ansökningstidens slut.
Startdatum: Snarast eller senast 1 september 2024
Tjänstgöringsgrad: Heltid/deltid
Varaktighet: Tillsvidaretjänst där provanställning 6 mån tillämpas.
Språkkrav: Svenska språket behärskas fullt ut i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper meriterande. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Slottstorget

Kom och bli en del av Folktandvården Gävleborg! Vi söker nu tandsköterska till vår klinik på Slottstorget. Lockas du av att jobba hälsofrämjande och få möjlighet att jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos oss hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete. Folktandvården Slottstorget är en centralt belägen klinik i Gävle som har när... Visa mer
Kom och bli en del av Folktandvården Gävleborg! Vi söker nu tandsköterska till vår klinik på Slottstorget.

Lockas du av att jobba hälsofrämjande och få möjlighet att jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos oss hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete.

Folktandvården Slottstorget är en centralt belägen klinik i Gävle som har nära till både tåg- och bussförbindelser. Tillsammans bemannar ett tandvårdsteam på drygt 38 medarbetare kliniken. Vi vill expandera vår kompententa medarbetargrupp och söker nu en tandsköterska som vill bli en del av vårt team. Vi har en bred kompetens samlad och arbetar aktivt med att bidra till varandras kompetensutveckling och delar med oss av våra kliniska erfarenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Hos Folktandvården Gävleborg har du som tandsköterska varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus och vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

Du får som nyanställd tandsköterska på Folktandvården Gävleborg ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller i slutet av din utbildning och har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder. Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg AB är ett bolag inom Region Gävleborg och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Hos oss jobbar drygt 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50% av länets vuxna invånare och 95% av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker.

Vi har en stark värdegrund som vi är stolta över och som tydligt präglar vår kultur och värderingar. Den ska vara en självklarhet för hur vi agerar i Folktandvården Gävleborg och lyder som följer:
- Professionalism och ansvar
- Respekt och ödmjukhet
- Öppenhet och ärlighet

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Gävle Implantatklinik är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med nio behandlingsrum där vi arbetar delegerat. Gävle Implantatkliniks ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta  våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Gävle, med närhet till... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Gävle Implantatklinik är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård.

Mottagningen är fullt modern med nio behandlingsrum där vi arbetar delegerat. Gävle Implantatkliniks ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta 
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Gävle, med närhet till kommunikationer. Här arbetar två tandläkare, fem tandsköterskor och tre tandhygienister. På grund av pensionering söker vi nu en tandsköterska.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara 
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- frihet att ansvara för det administrativa arbetet i receptionen
- att utvecklas inom delegerat patientarbete 

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, anestesi, provisorium, skanning, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov. 

 

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, gärna med några års erfarenhet av att arbeta kliniskt 
och du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete. Erfarenhet av assistans vid kirurgi och receptionsarbete är en fördel, då det kommer att ingå i tjänsten.

 

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i 
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket 
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Du kan läsa mer om oss på www.gavleimplantatklinik.se

Välkommen med din ansökan! 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska till Tandhälsovården i Gävle

Vill du vara med att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant? Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner? Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell? Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kund- och p... Visa mer
Vill du vara med att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant?
Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner?
Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell?
Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kund- och patientfokus ser vi som en självklarhet. Fina förmåner och karriärmöjligheter ges.
Tandhälsovården i Gävle är en tandvårdsaktör etablerad hösten 2020 av tandläkare Kristina Malmström med visionen om att skapa ett starkt koncept för tandvård med patienten i fokus i en modern tid. Värdegrund är för oss viktigt. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda patienter. Vi lägger stor vikt vid medarbetartrivsel och arbetsglädje, allt för att ge patienterna hos oss bästa tänkbara tandvårdsupplevelse.


Välkommen med din ansökan till
[email protected]


För frågor ring Kristina Malmström på:
Tel 076-5366000


Sista ansökningsdag: 2 juli 2023
Startdatum: 1 september 2023 eller tidigare
Tjänstgöringsgrad: Heltid/deltid
Varaktighet: Tillsvidaretjänst där provanställning 6 mån tillämpas.
Språkkrav: Svenska språket behärskas fullt ut i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper meriterande. Visa mindre

Tandkliniken Gävle söker tandsköterska

Ansök    Nov 23    Dentalvård Gävle AB    Tandsköterska
Tandkliniken Gävle expanderar och söker nu efter en tandsköterska och gärna med lite erfarenhet. Du ska kunna samarbeta bra i ett team med tandläkare och tandhygienist, men även självständigt när det så behövs. Vi har en stor och trogen patientstock som har gått hos oss i snart 3 decennier och nya patienter strömmar till kontinuerligt. Omhändertagandet, servicen och tillgängligheten är kärnan i verksamheten. Förutom allmäntandvård arbetar vi med; estetisk ... Visa mer
Tandkliniken Gävle expanderar och söker nu efter en tandsköterska och gärna med lite erfarenhet. Du ska kunna samarbeta bra i ett team med tandläkare och tandhygienist, men även självständigt när det så behövs.
Vi har en stor och trogen patientstock som har gått hos oss i snart 3 decennier och nya patienter strömmar till kontinuerligt. Omhändertagandet, servicen och tillgängligheten är kärnan i verksamheten.
Förutom allmäntandvård arbetar vi med; estetisk tandvård, implantat, kirurgi, endodonti, protetik, parodontologi, bettfysiologi.
Tandsköterskans arbetsuppgifter är allt från att, förutom att ta hand om våra patienter på bästa sätt, assistera tandläkaren, sköta sterilarbete, reception, varubeställningar till patientbokningar.
Du bör vara intresserad av att vidareutbilda dig och åka på kurser och däri möjligheten till att förkovra dina arbetsområden inom t.ex filtrationsanestesi, avtrycksteknik samt röntgen med bildtagning och enklare diagnostik, eller inom områden där vi tillsammans anser vara bra och viktigt för ditt klinikarbete.
Mer information och svar på dina frågor görs när vi ses vid första träffen.
Tandkliniken Gävle Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sätra

Till vårt arbetsglada och kompetenta team i Sätra söker vi nu en serviceinriktad och engagerad tandsköterska! Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket... Visa mer
Till vårt arbetsglada och kompetenta team i Sätra söker vi nu en serviceinriktad och engagerad tandsköterska!

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Hos oss får du även som nyanställd tandsköterska ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Folktandvården Sätra är belägen i stadsdelen med de många grönområdena. Här hittar du Gävles sportcentrum med både Gavlerinken, Gavlevallen och Gavlehof. I hjärtat av Sätra, Sätra centrum, hittar du oss tillsammans med bland annat hälsocentral, apotek och livsmedelsbutik. Hos oss är kunden alltid i fokus och nyckeln för vår gemensamma framgång är vår drivkraft att leverera kvalitet. Välkommen till en klinik där du som person är viktig för laget!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska jobbar du med sedvanliga tandsköterskeuppgifter som bland annat assistans till tandläkare och eget patientarbete med undersökningar och profylax.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska eller i slutet av din utbildning och har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2021 var 420 mkr.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Valbo

Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Valbo! Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Hos oss får du äv... Visa mer
Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Valbo!

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Hos oss får du även som nyanställd tandsköterska ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Folktandvården Valbo ligger ca en mil utanför Gävle centrum. Bussförbindelserna till Gävle är väldigt bra och det finns cykelvägar hela vägen in till stan. På kliniken jobbar ett gäng professionella, kompetenta och serviceinriktade medarbetare, med det gemensamma målet att ge den bästa tänkbara vården till våra patienter. Vi är en dessutom en pilotklinik och testar därför ofta nya instrument och arbetssätt.

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter att ha kontinuerlig kompetensutveckling samt en bra arbetsmiljö där alla trivs - Välkommen till en trivsam klinik, där det skrattas mycket!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus och vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller i slutet av din utbildning och har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder. Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2021 var 420 mkr.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Tandhälsovården i Gävle

Vill du vara med om att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant? Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner? Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell? Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kund- oc... Visa mer
Vill du vara med om att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant?
Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner?
Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell?
Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kund- och patientfokus ser vi som en självklarhet. Fina förmåner och karriärmöjligheter ges.
Tandhälsovården i Gävle är en tandvårdsaktör etablerad hösten 2020 av tandläkare Kristina Malmström med visionen om att skapa ett starkt koncept för tandvård med patienten i fokus i en modern tid. Värdegrund är för oss viktigt. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda patienter. Vi lägger stor vikt vid medarbetartrivsel och arbetsglädje, allt för att ge patienterna hos oss bästa tänkbara tandvårdsupplevelse.


Välkommen med din ansökan till
[email protected]


För frågor ring Kristina Malmström på:
Tel 076-5366000


Sista ansökningsdag: 29 jan 2023
Startdatum: 1 april 2023 eller tidigare
Tjänstgöringsgrad: Heltid/deltid
Varaktighet: Tillsvidaretjänst där provanställning 6 mån tillämpas.
Språkkrav: Svenska språket behärskas fullt ut i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper meriterande. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sätra

Till vårt arbetsglada och kompetenta team i Sätra söker vi nu en serviceinriktad och engagerad tandsköterska! Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket... Visa mer
Till vårt arbetsglada och kompetenta team i Sätra söker vi nu en serviceinriktad och engagerad tandsköterska!

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Hos oss får du även som nyanställd tandsköterska ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Folktandvården Sätra är belägen i stadsdelen med de många grönområdena. Här hittar du Gävles sportcentrum med både Gavlerinken, Gavlevallen och Gavlehof. I hjärtat av Sätra, Sätra centrum, hittar du oss tillsammans med bland annat hälsocentral, apotek och livsmedelsbutik. Hos oss är kunden alltid i fokus och nyckeln för vår gemensamma framgång är vår drivkraft att leverera kvalitet. Välkommen till en klinik där du som person är viktig för laget!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska jobbar du med sedvanliga tandsköterskeuppgifter som bland annat assistans till tandläkare och eget patientarbete med undersökningar och profylax.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska eller i slutet av din utbildning och har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2020 var 385 mkr

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvårdens Folkhälsofunktion

Lockas du av möjligheten att ha ett varierande och stimulerande arbete med olika arbetsuppgifter och arbetsplatser? Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Då kan denna tjänst vara något för dig! Nu söker vi en tandsköterska som vill arbeta både ute i extern verksamhet med uppsökande tandvård samt arbeta med allmäntandvård på klinik några dagar i veckan. Hos oss får du även ... Visa mer
Lockas du av möjligheten att ha ett varierande och stimulerande arbete med olika arbetsuppgifter och arbetsplatser? Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Då kan denna tjänst vara något för dig! Nu söker vi en tandsköterska som vill arbeta både ute i extern verksamhet med uppsökande tandvård samt arbeta med allmäntandvård på klinik några dagar i veckan. Hos oss får du även som nyanställd tandsköterska ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Folktandvården Gävleborgs folkhälsofunktion bedriver extern hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet i samverkan med olika samhällsfunktioner och målgrupper. Vi jobbar med bland annat blivande föräldrar, småbarnsföräldrar, förskolebarn, elever i skolan, nyanlända och äldre och vuxna med funktionsnedsättning. Folkhälsofunktionen är verksam över hela länet och har ett nära samarbete med Folktandvårdens kliniker. Vårt uppdrag är att arbeta för en bättre och mer rättvist fördelad tandhälsa.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du är anställd på Folkhälsofunktionen men kommer ett par dagar i veckan jobba med allmäntandvård
på klinik. Du kommer jobba både med sedvanliga tandsköterskeuppgifter på klinik och med vår externa verksamhet på exempelvis BVC, i skolor, med äldretandvård, förebyggande hemtandvård samt viss administration och utbildning.

Som tandsköterska hos oss har du ett intresse för hygienfrågor och eftersträvar en patientsäker tandvård. Du kommer att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist och utefter kompetens utföra delegerade arbetsuppgifter.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov. Möjlighet finns till utbildning inom Folktandvården Gävleborg för att utveckla den kliniska kompetensen för självständigt patientarbete med stöd av legitimerad tandläkare eller tandhygienist. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

Tjänsten innebär stort eget ansvar och att du är flexibel och anpassningsbar. För att trivas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra aktörer, kollegor och kunder. Du ska ha en holistisk människosyn samt en vilja att förmedla kunskap till andra, både i personliga samtal och till större grupper. Du har även B-körkort för manuell växellåda.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2021 var 420 mkr.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandkliniken Gävle söker tandsköterska

Ansök    Okt 10    Carmil AB    Tandsköterska
Tandkliniken Gävle expanderar och söker en tandsköterska för en heltidstjänst(40 tim/v). Skicka gärna in ett CV där du berättar lite om dig själv; din utbildning, tidigare arbeten och arbetsplatser. Fridtids intressen. Visa mer
Tandkliniken Gävle expanderar och söker en tandsköterska för en heltidstjänst(40 tim/v).
Skicka gärna in ett CV där du berättar lite om dig själv; din utbildning, tidigare arbeten och arbetsplatser. Fridtids intressen. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Bomhus

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Hos oss får du även som nyanställd tandsköterska ta del av ett ettårigt... Visa mer
Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Hos oss får du även som nyanställd tandsköterska ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Folktandvården Bomhus är en modern klinik med nio behandlingsrum, belägen ca tre km öster om centrala Gävle. Hit finns det bra bussförbindelser samt cykelbana hela vägen till/från centrum. Det finns en stor personalparkering med gratis parkeringsplatser för den som tar bilen. Vi är ett glatt gäng medarbetare som erbjuder komplett tandvård till barn och vuxna, baserad på gedigen erfarenhet och kunskap, där grunden för vårt arbete är att uppnå en bättre tandhälsa. Vi har en bred kompetens och fyra stycken utbildade handledare på kliniken, vilket gör att det finns mycket goda möjligheter till att utvecklas

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus. Både receptions- och patientarbete förekommer.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och ett av de fem största tandvårdsföretagen i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 14 orter med 18 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti, orofacial medicin samt odontologisk radiologi. Drygt 50% av regionens vuxna invånare och 95% av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Bomhus

Folktandvården Bomhus är en modern klinik med nio behandlingsrum, belägen ca fem kilomerer öster om centrala Gävle. Hit finns det bra bussförbindelser samt cykelbana hela vägen till/från centrum. Vi är ett glatt gäng medarbetare som erbjuder komplett tandvård till barn och vuxna, baserad på gedigen erfarenhet och kunskap, där grunden för vårt arbete är att uppnå en bättre tandhälsa. Vi har en bred kompetens och fyra stycken utbildade handledare på kliniken... Visa mer
Folktandvården Bomhus är en modern klinik med nio behandlingsrum, belägen ca fem kilomerer öster om centrala Gävle. Hit finns det bra bussförbindelser samt cykelbana hela vägen till/från centrum. Vi är ett glatt gäng medarbetare som erbjuder komplett tandvård till barn och vuxna, baserad på gedigen erfarenhet och kunskap, där grunden för vårt arbete är att uppnå en bättre tandhälsa. Vi har en bred kompetens och fyra stycken utbildade handledare på kliniken, vilket gör att det finns mycket goda möjligheter till att utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus. Både receptions- och patientarbete förekommer.

Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och ett av de fem största tandvårdsföretagen i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 14 orter med 18 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti, orofacial medicin samt odontologisk radiologi. Drygt 50% av regionens vuxna invånare och 95% av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jun 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Athena tandklinik
En modern klinik med digital inriktning där vi jobbar i team med tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Athena tandkliniks ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer. Vi jobbar digitalt i framkant med bland annat intraoral scanner. Hos oss arbetar idag två tandläkare och tre hygienister, 3 sköterskor och vi gör vårt bästa för att alla ska känna att de utvecklas och ser fram emot att gå till jobbet. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som assistans, sterilarbete, receptionsarbete och även eget ansvar under patientbehandling såsom att scanna för protetik, göra temporära fyllningar, fotografera.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet men viktigast är en vilja och ett driv i att utvecklas och våga lära sig nya saker för att driva verksamheten och relationerna till våra patienter framåt.

Personliga egenskaper
Glad, nyfiken, gillar att samarbeta! Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Tandhälsovården i Gävle

Vill du vara med om att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant? Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner? Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell? Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du helt ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kun... Visa mer
Vill du vara med om att bygga upp en tandvårdsverksamhet i framkant?
Gillar du att jobba tillsammans i ett drivet team med höga ambitioner?
Är du en lagspelare som ser till helheten och är noggrann, empatisk och professionell?
Kanske har du redan lång erfarenhet som tandsköterska eller kanske är du helt ny i rollen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och viljan att utvecklas tillsammans som team. Att vara serviceminded och flexibel med högt kund- och patientfokus ser vi som en självklarhet.
Tandhälsovården i Gävle är en tandvårdsaktör etablerad hösten 2020 av tandläkare Kristina Malmström och tandhygienist Joanna Backman med visionen om att skapa ett starkt koncept för tandvård med patienten i fokus i en modern tid. Värdegrund är för oss viktigt. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda patienter. Vi lägger stor vikt vid medarbetartrivsel och arbetsglädje, allt för att ge patienterna hos oss bästa tänkbara tandvårdsupplevelse.


Välkommen med din ansökan till
[email protected]


För frågor ring Kristina Malmström på:
Tel 076-5366000


Sista ansökningsdag: 11 jan 2021
Startdatum: 1 maj 2021 eller tidigare
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Varaktighet: Tillsvidaretjänst där provanställning 6 mån tillämpas.
Språkkrav: Svenska språket behärskas fullt ut i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper meriterande. Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Feb 11    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandlaget Borr & Tång
Tandlaget "Borr & Tång" är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt
modern med tre behandlingsrum där vi arbetar delegerat i tre team
Klinikens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer.
Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt på Nygatan 26 med närhet
till kommunikationer såsom centralstationen.
Här arbetar tre tandläkare, en specialist i käkkirurgi , sex tandsköterskor och två tandhygienister.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktig att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- frihet att ansvara för det administrativa arbetet
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet.
Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.
Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska
komma in i de olika arbetsmomenten.
Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Övrig information
Intervjuer kommer att sek löpande och tjänsten kommer att tillsättas 1 juni -20 Tjänstens omfattning kommer att vara 32-40h /v.
Förslag till schema(kan diskuteras)
Mån: 7.30-18.00 Tis 7.30-16.00 ons ledig Tors 7.30-16.00 Fre 7.00-13.30
Vi är flexibla och kan erbjuda dig 32-40h/v

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som ä engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.
Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera.
Tidvis är arbetstempot högt varför viss grad av stresstålighet är av vikt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Jan 4    TJ Dental Care    Tandsköterska
Tandkliniken Gävle söker en tandsköterska och med start i mitten på februari 2021. Är du intresserad och vill ha mer information kontakta vår tandsköterska Josefine Falk. Visa mer
Tandkliniken Gävle söker en tandsköterska och med start i mitten på februari 2021.
Är du intresserad och vill ha mer information kontakta vår tandsköterska Josefine Falk. Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården Andersberg

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Välkommen till Folktandvården Andersberg – en mindre men modern klinik... Visa mer
Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete!

Välkommen till Folktandvården Andersberg – en mindre men modern klinik knappt fem km från Gävle centrum. Kliniken i Andersberg har funnits sedan 1977 men 2006 flyttade vi in i nya, fräscha lokaler. Till oss finns bra bussförbindelser och cykelbana hela vägen från centrum. Vi erbjuder komplett och modern tandvård till barn och vuxna, där grunden för vårt arbete är att uppnå en bättre tandhälsa. Hos oss får du mycket goda möjligheter att utvecklas – Vi tycker att det ska vara roligt på jobbet och vi hjälps tillsammans åt för att utvecklas och alltid känna arbetsglädje!

ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi stärka vårt härliga och arbetsglada team med två tandsköterskor! Den ena tjänsten är ett vikariat och den andra tjänsten en tillsvidareanställning.

Som tandsköterska hos oss så har du ett intresse för hygienfrågor och eftersträvar en patientsäker tandvård. Du kommer att arbeta i team tillsammans med tandläkare och utefter kompetens utföra delegerade arbetsuppgifter. Hos oss finns goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling för att utveckla den kliniska kompetensen för patientarbete med stöd av legitimerad tandläkare eller tandhygienist.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Vi söker också någon som har ett starkt engagemang och vill utvecklas och vara med att utveckla verksamheten. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta patienter.

Vi söker Dig som drivs av en god stämning på jobbet samtidigt som hög kvalitet på arbete alltid är en prioritet.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det femte största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 14 orter med 18 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2019 var 444 mkr.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Slottstorget

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Folktandvården Slottstorget är en centralt belägen klinik i Gävle som ... Visa mer
Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete!

Folktandvården Slottstorget är en centralt belägen klinik i Gävle som har nära till både tåg och bussförbindelser. Vi har en bred kompetens och är nischade mot både protetik, kirurgi - inklusive fixturinstallationer parodontologi och ortodonti. Dessutom har vi ett team som tar emot tandvårdsrädda och sederar med hjälp av lustgas. Vi arbetar aktivt med att bidra till varandras kompetensutveckling och delar med oss av våra kliniska erfarenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss så har du ett intresse för hygienfrågor och eftersträvar en patientsäker tandvård. Du kommer att arbeta i team tillsammans med tandläkare och utefter kompetens utföra delegerade arbetsuppgifter.
Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov. Möjlighet finns till utbildning inom Folktandvården Gävleborg för att utveckla den kliniska kompetensen för självständigt patientarbete med stöd av legitimerad tandläkare eller tandhygienist. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vana av receptionsarbete är ett plus.
Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 14 orter med 18 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2018 var 451 mkr. Visa mindre

Tandsköterska till mysig klinik i centrala Gävle

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandläkare Kajsa Karlsson
Teamet består av en tandläkare och två tandsköterskor. Mottagningen som ligger i centrala Gävle delas av två tandläkarteam.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du arbetar både i team och självständigt. Vi arbetar till viss del delegerat.

Övrig information
Vi kommer att kalla för intervjuer kontinuerligt med början under ansökningstiden, sök redan idag!

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska. Gärna med några års erfarenhet.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper

Personliga egenskaper
Du brinner för ditt yrke . Det är viktigt att du har ett bra patientbemötande, hög servicegrad och är noggrann .
Du är nyfiken och vill både utvecklas inom yrket och bidra till utvecklingen på kliniken . Du vill att både patienter och kollegor skall må bra!
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Valbo

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Folktandvården Valbo ligger ca en mil utanför Gävle centrum. Bussförb... Visa mer
Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete!

Folktandvården Valbo ligger ca en mil utanför Gävle centrum. Bussförbindelserna till Gävle är väldigt bra och det finns cykelvägar hela vägen in till stan. På kliniken jobbar ett gäng professionella, kompetenta och serviceinriktade medarbetare, med det gemensamma målet att ge den bästa tänkbara vården till våra patienter. Vi är en dessutom en pilotklinik och testar därför ofta nya instrument och arbetssätt.

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter att ha kontinuerlig kompetensutveckling samt en bra arbetsmiljö där alla trivs. Välkommen till en trivsam klinik, där det skrattas mycket!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska jobbar du med sedvanliga tandsköterskeuppgifter som bland annat assistans till tandläkare och delegerat arbete. Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 15 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2017 var 451 mkr. Visa mindre

Operationstandsköterska till Specialisttandvården Gävle Sjukhus

Vi söker nu en operationstandsköterska till avdelningen för käkkirurgi, Specialisttandvården Gävle Sjukhus. Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos oss hittar du en härlig känsla av att bidra till något större, och du blir en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang... Visa mer
Vi söker nu en operationstandsköterska till avdelningen för käkkirurgi, Specialisttandvården Gävle Sjukhus.

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos oss hittar du en härlig känsla av att bidra till något större, och du blir en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete.

Avdelningen för käkkirurgi är en del av Specialisttandvården Gävle Sjukhus. Här finns avdelningar för orofacial medicin, protetik, röntgen, bettfysiologi, endodonti samt parodontologi. Tillsammans är vi cirka 60 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Den aktuella tjänsten som operationstandsköterska på avdelningen för käkkirurgi innebär assistans vid käkkirurgiska operationer, övriga arbetsuppgifter som förekommer i operationsteamen samt vara behjälplig vid utbildningar, studier, undervisning och forskning. Vidareutbildning till operationstandsköterska kan bli aktuellt om du saknar detta.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vid behov kan även tjänsten innebära att du assisterar vid andra avdelningar på Specialisttandvården Gävle sjukhus.
Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter.

I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeutbildning eller är i slutet av din utbildning.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har ett bra bemötande mot alla du möter. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och önskar att du är ansvarstagande, noggrann och har mycket god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 15 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2017 var 451 mkr. Visa mindre

Tandsköterska / Receptionist Gävle

Ansök    Apr 28    Gävle Implantatklinik    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Gävle Implantatklinik
Vi är ett trevligt team med två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Hos oss jobbar hela teamet tillsammans för att ge våra patienter den bästa tandvården. Lokalerna är moderna och patienttillflödet är bra. Mottagningen har funnits i befintliga lokaler i snart 30 år. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr per år till alla anställda.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära receptionsarbete några dagar i veckan samt sedvanligt tandsköterskearbete, assistans, sterilarbete, patientkontakt, profylax m.m. Vi arbetar delegerat så det är bra om du har erfarenhet av detta. Alla medarbetare har olika ansvarsområden hos oss, så även du.

Övrig information
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta hel- eller deltid mellan 35-40 timmar/vecka. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete samt av delegerat arbete såsom anestesi, avtryckstagning och röntgentagning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom social kompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i din yrkesroll och får patienterna att känna sig bekväma och trygga under besöket. Vidare är du positiv och gillar lagarbete, du sköter arbetet professionellt och noggrant. Du är även nyfiken och öppen för kompetensutveckling och anpassar dig lätt till nya situationer. Visa mindre