Lediga jobb som Elevassistent i Gävle

Se lediga jobb som Elevassistent i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English. IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


Arbetsuppgifter: Som elevassistent arbetar du för att ge stöd till elev med en synedsättning i och utanför klassrummet. Eleven behöver stöd i både lärande och social utveckling. Du stöttar upp lektioner och raster samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du bidrar till att skapa en trygg miljö och att du samarbetar med övrig personal. Att du tycker om att arbeta i team och har god samarbets- och kommunikationsförmåga ser vi som en självklarhet!

Om dig

- Vi söker dig som:

- har erfarenhet från arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)

- har erfarenhet från arbete med personer med olika typer av funktionsvariationer. 

- är trygg, framåt, positiv och flexibel,

- är engagerad och målmedveten,

- är driven, kreativ och har lätt för att samarbeta,

- är intresserad av att arbeta i en pedagogisk miljö

- har goda kunskaper i svenska och engelska

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökningar tas emot bara via IES Careers databasen.

Tjänsten är visstid från i augusti 2024 fram till juni 2025 med chans till förlängning. Tjänsten börjar i augusti eller enligt  överenskommelse.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

Elevassistent

Ansök    Sep 13    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbi... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete där du gör stor nytta? Motiveras du av att bygga en fin och långsiktig relation till elever? Bra, då har vi jobbet för dig! Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss!

Anpassad grundskola (tidigare särskola) finns på flera grundskolor i Gävle där Lilla Sätra är en av dem.
På Lilla Sätra finns tre klasser årskurs 1 - 6 och här jobbar tre lärare tillsammans med lärare i fritidshem, förskollärare och elevassistenter. På anpassad grundskola går elever med intellektuell funktionsnedsättning.

Vi samarbetar kring våra elever och du kommer att få handledning och stöd i ditt arbete. Arbetet utförs tillsammans med pedagoger, skolkurator, skolsköterska, speciallärare och skolledning och kontakt med vårdnadshavare är en naturlig del av uppdraget.
Tillsammans utformar vi en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus.
Med din kompetens utmanar och stöder du eleverna så att de når så långt som möjligt i sin skolgång.

Uppdraget som elevassistent varierar beroende på elevernas situation och skolans behov. Grunduppdraget är att arbeta med elever både enskilt och på gruppnivå. Arbetet bedrivs i såväl klassrum, enskilt stöd samt i stöd på gruppnivå. En stor del i det dagliga arbetet är att stötta och hjälpa elever att strukturera och planera sin skoldag.
Arbetet innefattar även att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet samt närvara på raster i korridorer och på skolgården.

KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten krävs gymnasieutbildning och att du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Du ska också ha kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg.
Det är fördelaktigt om du har:
- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom anpassad grundskola.
- Tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen NPF-diagnoser.
- Tidigare erfarenhet att leda grupper.

Du har ett samarbetsorienterat och prestigelöst förhållningssätt i ditt möte med andra.
Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och situationer.
Du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra.
Du är bra på att skapa en öppen dialog och du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.
Att vara lösningsorienterad och ha en positiv syn på att det finns möjligheter i förändringar, är till nytta i den här tjänsten.

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent

Ansök    Jan 16    Vittraskolorna AB    Elevassistent
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verkty... Visa mer
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur.

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur.

Detta söker vi:

Nu har vi ett behov av att stötta upp i vårt arbete för barn som behöver lite extra stöd i skolan. Vi söker dig med erfarenhet av att jobba med barn i behov av stöd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta tillsammans med lärare och elevhälsan. I arbetet krävs det erfarenhet av att kunna planera, utvärdera och samarbete med kollegor och vårdnadshavare. Vi letar efter en person med tydliga ledaregenskaper, det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn med olika medicinska behov.

I Vittra tillhör du ett arbetslag och vi söker därför medarbetare som är intresserade av delta och bidra till ett kollegialt lärande. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill att vår verksamhet ska präglas av.

Vittra Gävle ligger i Andersberg. Skolan är belägen nära ett skogsområde och vi har nära avstånd till, konstgräsplan, elljusspår, idrottshall och Hemlingbys friluftsområde. Du kan läsa mer om oss på www.Vittra.se/gavle

Vi erbjuder:

I Vittra utgör fritidshem och skola en helhet. Lärande och utveckling utgör riktningen för all planerad verksamhet och precis som i skolan arbetar vi systematiskt med att följa upp kvaliteten i allt vi gör. Därför träffas vi i regelbundna kollegiala samtal för att diskutera undervisningen. Eleverna är våra viktigaste samarbetspartners och ständigt närvarande i vårt utvecklingsarbete.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och olika kompetensutvecklingsdagar.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Gävle kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/gavle

Låter detta intressant?

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Gävle
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 16 feb 2024

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Vittra har Kollektivavtal med Sveriges Lärare, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Carlos Santis på telefon 026-455 90 01 eller mejl; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Elevcoach till Sofiedalskolan

Ansök    Sep 12    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbi... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

På Sofiedalskolans högstadium går cirka 485 elever i årskurserna 7-9. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo med närhet till sportcentrum och friluftsliv. Vidare finns det goda kommunikationer med lokaltrafik, både till Gävle och Sandviken.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en förebild för våra elever? Är du en person som har lätt att motivera och vill ge eleverna en värdefullare sysselsättning? Då är du elevcoachen vi söker. Vi gör Gävle tryggt.

Som elevcoachen på Sofiedal åk. 7-9 ingår du skolans trygghetsteam och ansvarar tillsammans med andra för trygghetsarbetet på skolan.
Arbetsuppgifterna som elevcoach kan variera utifrån elevernas behov men innefattar att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet och närvara på lektioner och raster i korridorer och på skolgården.

Du kommer dagligen att ha ett nära samarbete med lärare, speciallärare, specialpedagoger, elevhälsoteam, elev, vårdnadshavare och skolledning.
Att ha kontakt med vårdnadshavare och informera om något hänt på skolan i samråd med mentorer. Vid behov gå in och ta mentorsansvar för någon/några elever. Att anordna lovaktiviteter/delta på lovskola vid behov.

Tjänsten är ett vikariat fram till juni 2024 med chans till förlängning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasieexamen eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och väl insatt i arbete med extra anpassningar. Du ska också ha erfarenhet av att ha samarbetat med vårdnadshavare och annat som rör mentorsarbete i skolan. Samt har du förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift och har kunskap och erfarenhet av arbete med digitala verktyg.

Är du dessutom insatt i Gävlemodellen, ett verktyg för trygghetsarbete inom skolan så är det meriterande. Det är även meriterande om du arbetat på högstadiet tidigare.

Vi söker dig som ser alternativa lösningar på uppkomna problem. För dig är det naturligt att ta egna initiativ, du är modig och har förmågan att skilja på sak och person.
Du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevcoach till Stigslunds skola åk. 7-9

Ansök    Aug 23    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbi... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

På Stigslunds skola får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja! Vi arbetar aktivt med förebyggande och främjande arbete för att bibehålla en trygg miljö och god arbetsro på vår skola. På Stigslunds skola F-9 är vi ca 600 elever och ett sextiotal medarbetare. Det senaste året har vi fått flera nya skolbyggnader som påverkat lärandemiljön positivt. Vi arbetar för en trygg skoldag med bra studiero. Vi skapar goda förutsättningar för detta genom engagerade pedagoger, en aktiv elevhälsa och närvarande skolledning. Vi har höga förväntningar på varandra. En god samverkan med hemmet är viktigt och en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i elevers lärande och utveckling? Gillar du att se elever växa och utvecklas? Är du en stabil och engagerad elevcoach som är van vid att ta stort ansvar och bra på att bygga förtroendefulla relationer? Bra, då kan detta vara en tjänst för dig! Kom och gör Gävles barns framtid med oss.

Arbetsuppgifterna som elevcoach kan variera utifrån elevernas behov men innefattar att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet och närvara på raster i korridorer och på skolgården. Du kommer dagligen att ha ett nära samarbete med lärare, speciallärare, specialpedagoger, övrig elevhälsa och skolledning.

Som elevcoach på Stigslunds skola åk 7-9 så ansvarar du också för vårt elevcafé och har, tillsammans med andra, ansvar för inköp och planering av caféverksamheten. Tillsammans med andra planerar och organiserar du som elevcoach skolans trivselfrämjande aktiviteter. Du är också ansvarig för elevrådets verksamhet. Som elevcoach organiserar och arbetar du också med skolans läxhjälp/utökad studietid två timmar/v. Du deltar även vid elevensval och på lovskolor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att självständigt utreda och dokumentera kränkande särbehandlingar. Vidare bör du ha erfarenhet av arbete med elever som har funktionsvariationer. För tjänsten som elevcoach anser vi att det är viktigt att du har en förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Det är meriterande för tjänsten om du har en högskoleutbildning som är relevant för tjänsten. Vidare är det önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta inom grundskolans högstadium.

Vi söker dig som tar initiativ i sociala sammanhang och är skicklig på att skapa förtroendefulla relationer. Vidare är du duktig på att leda och motivera elever samt att du får dem att trivas, må bra och känna tillhörighet. Du har även en god förmåga att ge eleverna råd, stöd och möjligheter till utveckling. Avslutningsvis inger du förtroende, skapar tilltro och tillit samt att du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bemanningsenheten söker timvikarier till anpassade skolor

Ansök    Aug 23    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och ge elever möjligheten till värdefull kunskap inför deras framtid? Då kan tjänsten som vikarie inom anpassad skola v... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och ge elever möjligheten till värdefull kunskap inför deras framtid? Då kan tjänsten som vikarie inom anpassad skola vara något för dig. Kom och gör Gävles framtid med oss!

Som vikarie i anpassad skola kommer du vara ett stöd under undervisningen i skolan och under fritidsverksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus.
Uppdraget som vikarie inom anpassad skola kan variera beroende på elevernas situation och skolans behov. Men grunduppdraget är att arbeta med elever både enskilt och på gruppnivå.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet av arbete inom anpassad skola. Du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg för att kunna ge en anpassad undervisning samt förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Kunskap och erfarenhet av AKK, TAKK och bildstöd ses som meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen som vikarie inom anpassad skola inger du förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person. Vidare är du är nyfiken, kreativ och öppen för nya lösningar. Som person anpassar du dig även till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsperiodens slut! Varmt välkommen med din ansökan


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent till anpassad gymnasieskola

Ansök    Jun 27    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbi... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.ARBETSUPPGIFTER
Du som elevassistent kommer att arbeta mot elev och som resurs för klassen. Du har i uppgift att handleda eleverna i de teoretiska och yrkesinriktade delarna i utbildningen. Du har även i uppgift att delta tillsammans med eleverna under deras APL.

Gymnasiesärskolan byter namn 1 juli till anpassad gymnasieskola. Den omfattar fem nationella program och ett individuellt program. Tjänsten har sin placering på det nationella programmet fastighet, anläggning och byggnation.

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen och du har även erfarenhet och kompetens av att ha arbetat med elever med behov inom NPF-spektrat och andra funktionshinder. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta med elever som har diabetes samt ha erfarenhet och förmåga att handleda elever inom ett yrkesprogram eller ha ett stort intresse för hantverk, problemlösning och att vara händig.

Vi ser att du inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Du anpassar dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar. Du har också förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är även bra på att skapa en öppen dialog, anpassar ditt agerande utifrån situationen och du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bemanningsenheten söker barnskötare till pool

Ansök    Aug 21    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Gävle kommun har en central pool med barnskötare, som täcker korttidsfrånvaro på kommunens förskolor. Du kommer att vara anställd på Bemanningsenheten inom ... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Gävle kommun har en central pool med barnskötare, som täcker korttidsfrånvaro på kommunens förskolor. Du kommer att vara anställd på Bemanningsenheten inom sektor Styrning och stöd men arbeta aktivt på förskolor inom Utbildning Gävle.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en person som drivs av att leda och motivera barn? Är du en flexibel och samarbetsorienterad barnskötare som är van vid att ta stort ansvar och har ett genuint intresse för ditt arbete? Bra! Kom och gör Gävles barns framtid med oss.

Rollen som barnskötare innebär att du tillsammans med dina kollegor bidrar till utbildningen på förskolan. I poolen kommer du att arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter inom förskolan och under en vecka kan arbetet utföras på flera olika förskolor. Att arbeta inom pool är ett omväxlande och stimulerande arbete där du träffar många olika barn-, personal- och arbetsgrupper. Alla anställda i personalpoolen medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för alla barn på förskolorna i området.

Att arbeta som barnskötare i pool innebär att du tillgodoser förskolornas behov av korttidsvikarier. Arbetet kräver stor flexibilitet då du ofta får dina exakta arbetstider samt arbetsplats samma dag som du ska arbeta. Du behöver vara beredd på att kunna åka till förskolor i hela Gävle kommun, men vi kommer att arbeta utifrån att få så hög grad av kontinuitet som möjligt och du kommer primärt att arbeta på ett mindre antal förskolor. Du kommer arbeta utifrån en primär arbetsort som exempelvis Bergby, Valbo, Bomhus och utifrån de behov som finns. De dagar du inte är bokad på arbetspass förstärker du personalgruppen på en av förskolorna i kommunen - som blir din hemförskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som uppfyller kompetenskraven för barnskötare enligt Gävle kommuns befattningskrav. Vi anser att det är viktigt för tjänsten som barnskötare inom pool att du har god språkkunskap i svenska i tal och skrift samt att du har god praktisk erfarenhet av det svenska språket. Vidare har du kunskap om och har erfarenhet av arbete med digitala verktyg.

Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av AKK och eller/TAKK.

Då arbetet är förlagt på flera olika förskolor samt att arbetstiderna varierar med kort varsel söker vi dig som är flexibel och har lätt för att anpassa dig till många sammanhang och olika miljöer. Vidare har du förmåga att samarbeta med andra samt att du har lätt för att ta initiativ i sociala sammanhang. Du är duktig på att skapa nya förtroendefulla relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsperiodens slut. Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Pedagogiskt Stöd vid Utbildning sökes till Gävle!

Ansök    Maj 26    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en vid behovstjänst som pedagogiskt stöd inom vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Syftet med IPSU är att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning, med delmål att deltagaren ska lära sig använda sina hjälpmedel och strategier i utbildningen och bli självständig i sin lärprocess. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialist, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges på plats hos respektive utbildningsanordnare

Din profil  
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, är pedagogisk och har dokumenterad erfarenhet av målgruppen personer med kognitiva funktionsvariationer från liknande insatser på minst ett år. Du har erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som att använda appar och dator för att exempelvis kompensera läs- och skrivsvårigheter eller ge stöd med struktur och planering. Du är van att skriva rapporter och att uttrycka dig i skrift. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.  
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och är konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du att det är roligt att motivera och stötta andra människor på ett pedagogiskt sätt. 

Vi ser gärna att du har B-körkort”, samt att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. 

 Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en visstidsanställning vid behov eller enlig överenskommelse, med tillträde snarast. Troligt behov över sommaren 50% eller mer, därefter möjlighet till fortsatt arbete under hösten vid behov. Placeringsort Gävle.

För frågor kring tjänsten, kontakta samordnare Pernilla Ingman 072-458 9174 eller Susanna Flamborg 076-539 90 36, [email protected]
Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18/6-2023

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi söker nu vikarier personel som kan vara till stöd för elevenera i åk. 3-6 under lektioner, rastarna och enskild stöd.  Du är en del av teamet och arbetar tillsammans med oss för att förverkliga IES vision. Vi eftersträvar tydliga ramar i vår skolmiljö och rak kommunikation mellan personal och elever. Fokus ligger på lärande, studiemiljön och skolans rutiner/regler som följs av både elever och personal.

Vi söker dig som:

- kan planera, följa, leda och genomföra rastaktiviter
- har tidigare erfarenhet av och/eller kunskap om arbete med barn
- har utmärkta engelskkunskaper och behärskar svenska 
- är trygg och entusiastisk, tvekar inte att ta egna initiativ
- har kännedom om skolans styrdokument 

Tidigare erfarenhet av vikariearbete är meriterande. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pedagogiskt Stöd vid Utbildning sökes till Gävle!

Ansök    Maj 26    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en vid behovstjänst som pedagogiskt stöd inom vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Syftet med IPSU är att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning, med delmål att deltagaren ska lära sig använda sina hjälpmedel och strategier i utbildningen och bli självständig i sin lärprocess. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialist, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges på plats hos respektive utbildningsanordnare

Din profil  
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, är pedagogisk och har dokumenterad erfarenhet av målgruppen personer med kognitiva funktionsvariationer från liknande insatser på minst ett år. Du har erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som att använda appar och dator för att exempelvis kompensera läs- och skrivsvårigheter eller ge stöd med struktur och planering. Du är van att skriva rapporter och att uttrycka dig i skrift. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.  
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och är konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du att det är roligt att motivera och stötta andra människor på ett pedagogiskt sätt. 

Vi ser gärna att du har B-körkort”, samt att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. 

 Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en visstidsanställning vid behov eller enlig överenskommelse, med tillträde snarast. Troligt behov över sommaren 50% eller mer, därefter möjlighet till fortsatt arbete under hösten vid behov. Placeringsort Gävle.

För frågor kring tjänsten, kontakta samordnare Pernilla Ingman 072-458 9174 eller Susanna Flamborg 076-539 90 36, [email protected]
Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18/6-2023

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Elevcoach till Vasaskolan

Ansök    Dec 30    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Vasaskolan grundades 1557 på order av Gustav Vasa och är därmed Norrlands äldsta skola. Skolan har ca 1000 elever och 100 personal.

Vasaskolan har idag fyra högskoleförberedande program varav två med internationella profiler. Nya lokaler för naturvetenskapliga programmet samt ny matsal kommer att färdigställdas 2023. Vasaskolan är en av tre kommunala gymnasieskolor i Gävle.ARBETSUPPGIFTER
Vill du utgöra en viktig roll för ungdomars gymnasietid? Har du förmåga att bygga och bibehålla goda och trygga relationer? Då kan detta vara en tjänst för dig! Kom och gör Gävles elevers framtid med oss.

Som elevcoach på Vasaskolan ingår du i skolans Elevhälsoteam och arbetar tillsammans med lärare och annan personal för trygghet och studiero på skolan. Arbetsuppgifterna som elevcoach kan variera utifrån verksamhetens behov och innefattar bland annat att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som ett kompletterande vuxenstöd på skolan och arbeta för elevernas trivsel och trygghet.

Du kommer dagligen att ha ett nära samarbete med elever och personal på skolan.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst söker vi dig som har en fullständig gymnasieexamen. Har du dessutom en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande.

Du har kunskap om, och erfarenhet av, att arbeta med digitala verktyg. Du kan också uttrycka dig väl och tillgodogöra dig information på svenska, både i talk och skrift.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda, förtroendefulla relationer. Vidare har du en god samarbetsförmåga och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån olika situationer. Du är prestigelös i ditt samarbete med andra.

Du har goda ledaregenskaper och förmåga att motivera elever, få dem att trivas, må bra och prestera. Du är bra på att skapa öppen dialog och anpassar ditt förhållningssätt utifrån olika grupper och individer. Vidare är det meriterande om du har arbetat med ungdomar och om du har sociokulturell erfarenhet.

Som en av slutkandidaterna i denna process behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningregistret för arbete inom skola och förskola. Det ska uppvisas för rekryterande chef och ska inte laddas upp via Visma.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning sökes till Gävle!

Ansök    Nov 28    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en vid behovstjänst som pedagogiskt stöd inom vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Syftet med IPSU är att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning, med delmål att deltagaren ska lära sig använda sina hjälpmedel och strategier i utbildningen och bli självständig i sin lärprocess. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialist, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges på plats hos respektive utbildningsanordnare.

Din profil  
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, är pedagogisk och har erfarenhet av målgruppen personer med kognitiva funktionsvariationer från liknande insatser. Du har erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som att använda appar och dator för att exempelvis kompensera läs- och skrivsvårigheter eller ge stöd med struktur och planering. Du är van att skriva rapporter och att uttrycka dig i skrift. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.  
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och är konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du att det är roligt att motivera och stötta andra människor på ett pedagogiskt sätt. 
  
Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en i första hand en timanställning eller enlig överenskommelse, med start omgående. Placeringsort Gävle. Arbete på andra orter kan förekomma.  

För frågor kring tjänsten, kontakta samordnare Monica Karlzhon +46 708 744 043, [email protected] eller Susanna Flamborg 076-539 90 36, [email protected]. För frågor kring processen, kontakta: [email protected].  

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 januari. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent till Ulvsäter grundsärskola

Ansök    Nov 8    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Särskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor i kommunen och söker just nu en elevassistent till Ulvsäter grundsärskola.

På Ulvsäter grundsärskola går elever i årskurs 1-6 som har intellektuell funktionsnedsättning och inte når grundskolans kunskapskrav. I grundsärskolan får eleven en undervisning och en utbildning som är anpassad till elevens behov och förutsättningar. Utbildningen i grundsärskolan ger eleven viktiga kunskaper och värden, bidrar till personlig utveckling och social gemenskap och skapar en god grund för att kunna delta aktivt i samhället. Inom grundsärskolan finns en inriktning där eleverna läser ämnesområden; estetisk verksamhet, kommunikation, motorik, vardagsaktiviteter och verklighetsuppfattning.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och ge elever möjligheten till värdefull kunskap inför deras framtid? Då kan tjänsten som elevassistent inom särskolan vara något för dig. Kom och gör Gävles framtid med oss.

Som elevassistent i särskolan kommer du vara ett stöd under undervisningen i skolan och under fritidsverksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med dina kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Du utmanar och stödjer eleverna till att nå så långt som möjligt. Arbetet utförs i samarbete med andra pedagoger, elevhälsa, vårdnadshavare samt med andra aktörer utanför skolan. Hela skolan arbetar med lågaffektivt bemötande gentemot våra elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet av arbete inom särskolan. Du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg för att kunna ge en anpassad undervisning samt förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Kunskap och erfarenhet av AKK, TAKK samt erfarenhet i rollen som elevassistent ses som meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen som elevassistent inger du förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person. Vidare är du är nyfiken, kreativ och öppen för nya lösningar. Som person anpassar du dig även till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent

Ansök    Dec 9    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Ytterharnäs skola är en framåtsträvande skola som har mycket att erbjuda både barn och föräldrar. Hos oss går ca 100 barn från förskoleklass till årskurs 6. Här ska elever, personal och vårdnadshavare känna sig stolta över sin skola där vi ser olikheter som en styrka. Skolornas målsättning är att alla ska känna sig som en tillgång där elever och pedagoger lär av och om varandra och den kultur de tillhör.

Våra ledord, Kunskap, Trygghet och Trivsel ligger till grund för det dagliga arbetet. Vi utgår ifrån våra ledord när vi sätter våra mål, och de är en röd tråd genom hela verksamheten. Visionen är att varje elev på Ytterharnäs skola ska få växa, utvecklas och nå framgång utifrån sina förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete där du gör stor nytta? Motiveras du av att bygga en fin och förtroendefull relation till en elev? Bra, då kanske vi har jobbet för dig. Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss!

Som elevassistent arbetar du med att hjälpa en enskild elev som behöver stöd för att kunna tillgodogöra sig undervisningen. Du stöttar eleven både i lärandet och det sociala samspelet.

Du kommer tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Det kan innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter med mera. Du finns med under elevens hela skoldag och även på fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst skall du ha fullgjord gymnasieexamen. Du har kompetens i och erfarenhet av att ha arbetat med elever med behov inom NPF- spektrat. Vidare har du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av att arbeta inom skola samt att du har kunskap och erfarenhet att arbeta med digitala verktyg. Även eftergymnasial utbildning/kurs inom pedagogik eller likvärdigt ses som meriterande.

I din roll som elevassistent tar du egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person. Du har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra. Du har också förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Genom att skapa tillitsfulla relationer får du andra att känna trygghet. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från denna värdegrund i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegorna på arbetsplatsen.

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach till Sofiedalskolan årskurs 7-9

Ansök    Okt 17    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Hos oss på Sofiedalskolan högstadium går ca 470 elever i årskurserna 7–9. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo med närhet till sportcentrum och friluftsliv. Goda kommunikationer med lokaltrafik finns både till Gävle och Sandviken. På Sofiedalskolan arbetar vi för att alla elever ska känna trygghet, få växa, utvecklas och nå framgång utifrån sina förutsättningar.

Våra ledord är:
Trygghet - alla elever och medarbetare ska känna sig trygga på Sofiedalskolan!
Tillit - alla elever och medarbetare ska känna tillit och trivas på Sofiedalskolan!
Meningsfullt lärande - alla elever ska utvecklas och nå målen på Sofiedalskolan!
Dessa ledord genomsyrar hela skolan från elev till pedagog till vårdnadshavande.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en förebild för våra elever? Är du en person som har lätt att motivera och vill ge eleverna en värdefullare sysselsättning? Då är du elevcoachen vi söker. Vi gör Gävle tryggt.

Som elevcoachen på Sofiedal ingår du skolans trygghetsteam och ansvarar tillsammans med andra för trygghetsarbetet på skolan.
Arbetsuppgifterna som elevcoach kan variera utifrån elevernas behov men innefattar att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet och närvara på raster i korridorer och på skolgården.

Du kommer dagligen att ha ett nära samarbete med lärare, speciallärare, specialpedagoger, elevhälsoteam, elev, vårdnadshavare och skolledning.
Att ha kontakt med vårdnadshavare och informera om något hänt på skolan i samråd med mentorer. Vid behov gå in och ta mentorsansvar för någon/några elever. Att anordna lovaktiviteter/delta på lovskola vid behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasieexamen och har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och väl insatt i arbete med extra anpassningar.
Du ska vara väl insatt i Gävlemodellen, ett verktyg för trygghetsarbete inom skolan och ha erfarenhet av samarbete med vårdnadshavare och annat som rör mentorsarbete i skolan.
Du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift och har kunskap och erfarenhet av arbete med digital verktyg.
Om du dessutom har erfarenhet av undervisning så är det meriterade.

Vi söker dig som ser alternativa lösningar på uppkomna problem. För dig är det naturligt att ta egna initiativ, du är modig och har förmågan att skilja på sak och person.
Du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.

Du skall kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Detta skall ges till rekryterade chef om du blir erbjuden tjänst och inget du behöver skicka med ansökan.

Vi går igenom urval och har intervjuer löpnade-så sök gärna redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent till Sofiedalsskolan

Ansök    Okt 13    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete där du gör stor nytta? Motiveras du av att bygga en fin och långsiktig relation till en elev? Bra, då kanske vi har jobbet för dig. Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss!

Vi söker en elevassistent till en elev i behov av särskilt stöd. Som elevassistent kommer du att följa en enskild elev genom hela skoldagen och stötta eleven i skolarbetet och det sociala samspelet. Din huvuduppgift är att skapa en trygg och stimulerande miljö för eleven och hitta anpassningar så att eleven kan tillgodogöra sig kunskap och nå måluppfyllelse.

Du kommer även vara ett stöd för läraren i klassrummet där ni tillsammans får undervisningen att fungera så bra som möjligt samt skapar en trygg och stabil miljö i skolan som helhet. Övrig tid kan innebära att du finns med som stöd i övrig verksamhet på skolan.


KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha en fullgod gymnasieexamen. Vidare har du erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, såsom olika typer av NPF-diagnoser. Har du tidigare arbetat stödjande mot barn med skolgångsproblematik vore det meriterande.

Du har erfarenhet och kunskap om att använda digitala verktyg i ditt arbete och du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.

I denna process är även dina personliga kompetenser viktiga. Du är en stabil person som inger förtroende, skapar tilltro och tillit i relation till andra. Du tar socialt initiativ och har lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Vidare kan du anpassa dig till uppkomna situationer och ser möjligheterna i förändringar. Du är lösningsorienterad och kan därför hitta nya lösningar på uppkomna problem.

Som slutkandidat i rekryteringsprocessen är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur brottsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget visas för rekryterande chef och ska inte laddas upp till din profil i Visma.

Vi kommer göra urval och intervjuer löpande-sök gärna redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistenter

Ansök    Okt 28    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Nu söker vi engagerade elevassistenter, som vill vara en del av vårt kollegium på Staffans- och Brynässkolan. Båda skolorna är centralt belägna i Gävle, från förskoleklass till årskurs 6. Vi har utökat vår verksamhet då Staffansskolan Brynäs har öppnat med nya fina lokaler för alla elever i årskurs 3–6. Detta för att kunna erbjuda ännu bättre skolmiljö och utemiljö för eleverna. Staffanskolan Staffans verksamhet har därför elever från årskurs F- 2, för att ge de yngre barnen utrymme och att kunna anpassas bättre efter just deras behov.

På skolan finns även hörselklasser. Hos oss finns en mångfald av språk och kulturer som ger förutsättningar för olika arbetssätt och metoder. För att ge våra elever de bästa förutsättningarna att lyckas och att skolan ska vara tillgänglig för alla elever är vår utgångspunkt en NPF-säker skola med ett starkt fokus på digitalisering. Detta innebär bland annat att alla våra medarbetare utbildas i NPF.

Vi värnar om elevernas delaktighet och inflytande i såväl undervisning som i andra sammanhang där eleven vistas. I vardagen på vår skola skapas många goda möten som stärker elevernas sociala kompetens. Trygga, tydliga vuxna ger en lugn miljö med arbetsro och arbetsglädje. På vår skola är det viktigt att all personal är medveten och arbetar utifrån skolans värdegrund. Känner du att du skulle vilja vara delaktig i att tillsammans med oss fortsätta att utveckla Staffan/Brynässkolan, så ser vi fram emot din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en förebild för våra elever? Är du en trygg person som har lätt att motivera och inspirera eleverna mot en värdefull sysselsättning? Då är du den elevassistent vi söker. Gör Gävles framtid med oss!

Uppdraget som elevassistent kan variera beroende på elevernas situation och skolans behov. Grunduppdraget är att arbeta med elever både enskilt och på gruppnivå. Arbetet bedrivs i såväl klassrum, enskilt stöd samt i stöd på gruppnivå. En stor del i det dagliga arbetet är att stötta och hjälpa elever att strukturera och planera sin skoldag. Arbetet innefattar även att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet och närvara på raster i korridorer och på skolgården.

Du arbetar tillsammans med pedagoger, skolkurator, skolsköterska, speciallärare och skolledning. Kontakt med vårdnadshavare blir en naturlig del av uppdraget. Vi samarbetar kring våra elever och du kommer att få handledning och stöd i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieexamen, samt har erfarenhet av att arbeta med elever i åk F-6. Du har kompetens och erfarenhet av att ha arbetat med elever med behov inom NPF- spektrat om minst ett år och är väl insatt i arbetet med extra anpassningar. Du har förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift och det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av arbete med digitala verktyg. Om du har erfarenhet av arbete med elever med annat modersmål än svenska och om du har eftergymnasial utbildning/kurser i pedagogik eller likvärdigt så ses det som meriterande.

Som person har du fallenhet av att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du har förmågan att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du är bra på och trivs att arbeta i team, samt har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg och har förmågan att sprida lugn och stabilitet. Du är initiativtagande och när utmaningar uppkommer har du förmågan att hitta alternativa lösningar.

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent till Sofiedalsskolan

Ansök    Jul 26    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

På Sofiedalskolan högstadium går ca 470 elever i årskurserna 7–9. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo med närhet till sportcentrum och friluftsliv. Goda kommunikationer med lokaltrafik finns både till Gävle och Sandviken. På Sofiedalskolan arbetar vi för att alla elever ska känna trygghet, få växa, utvecklas och nå framgång utifrån sina förutsättningar.

Våra ledord är:
Trygghet - alla elever och medarbetare ska känna sig trygga på Sofiedalskolan!
Tillit - alla elever och medarbetare ska känna tillit och trivas på Sofiedalskolan!
Meningsfullt lärande - alla elever ska utvecklas och nå målen på Sofiedalskolan!
Dessa ledord genomsyrar hela skolan från elev till pedagog till vårdnadshavande.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete där du gör stor nytta? Motiveras du av att bygga en fin och långsiktig relation till en elev? Bra, då kanske vi har jobbet för dig. Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss!

Inför kommande läsår söker vi en elevassistent till en elev i behov av särskilt stöd. Som elevassistent kommer du att följa en enskild elev genom hela skoldagen och stötta eleven i skolarbetet och det sociala samspelet. Din huvuduppgift är att skapa en trygg och stimulerande miljö för eleven och hitta anpassningar så att eleven kan tillgodogöra sig kunskap och nå måluppfyllelse.

Du kommer även vara ett stöd för läraren i klassrummet där ni tillsammans får undervisningen att fungera så bra som möjligt samt skapar en trygg och stabil miljö i skolan som helhet. Övrig tid kan innebära att du finns med som stöd i övrig verksamhet på skolan.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha en fullgod gymnasieexamen. Vidare har du erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, såsom olika typer av NPF-diagnoser. Har du tidigare arbetat stödjande mot barn med skolgångsproblematik vore det meriterande.

Du har erfarenhet och kunskap om att använda digitala verktyg i ditt arbete och du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.

I denna process är även dina personliga kompetenser viktiga. Du är en stabil person som inger förtroende, skapar tilltro och tillit i relation till andra. Du tar socialt initiativ och har lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Vidare kan du anpassa dig till uppkomna situationer och ser möjligheterna i förändringar. Du är lösningsorienterad och kan därför hitta nya lösningar på uppkomna problem.

Som slutkandidat i rekryteringsprocessen är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur brottsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget visas för rekryterande chef och ska inte laddas upp till din profil i Visma.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning sökes till Gävle!

Ansök    Okt 6    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en vid behovstjänst som pedagogiskt stöd inom vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Syftet med IPSU är att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning, med delmål att deltagaren ska lära sig använda sina hjälpmedel och strategier i utbildningen och bli självständig i sin lärprocess. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialist, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges på plats hos respektive utbildningsanordnare.

Din profil  
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, är pedagogisk och har erfarenhet av målgruppen personer med kognitiva funktionsvariationer från liknande insatser. Du har erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som att använda appar och dator för att exempelvis kompensera läs- och skrivsvårigheter eller ge stöd med struktur och planering. Du är van att skriva rapporter och att uttrycka dig i skrift. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.  
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och är konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du att det är roligt att motivera och stötta andra människor på ett pedagogiskt sätt. 
  
Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en i första hand en timanställning eller enlig överenskommelse, med start omgående. Placeringsort Gävle. Arbete på andra orter kan förekomma.  

För frågor kring tjänsten, kontakta samordnare Monica Karlzhon +46 708 744 043, [email protected] eller Susanna Flamborg 076-539 90 36, [email protected]. För frågor kring processen, kontakta: [email protected].  

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 november.
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


About this vacancy

IES Gävle söker nu en engagerad elevassistent på heltid.

I din roll som elevassistent arbetar du som resurs i elevgrupp eller med enskilda elever och Fritids ibland. Du är ett stöd under raster, övergångar mellan lektioner och aktiviteter samt stödja enskild elev utifrån behov.

I ditt arbete ansvarar du för att eleverna känner lust att lära och är delaktiga i sitt lärandet utifrån sina egna förutsättningar. I uppdraget är det viktigt att man ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas.

I arbetet som elevassistent innebär också att man har förmågan att anpassa undervisningssituationer utifrån olika lärandesyften. Viktiga delar i arbetet är ett aktivt förebyggande trygghetsarbete, att stimulera elevens utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer samt att bidra till ett demokratiskt förhållningssätt.

Vi söker dig som är utbildad socialpedagog eller motsvarande och som har erfarenhet av arbete med barn och gärna pedagogisk erfarenhet för att möta elevens behov av anpassningar på rätt nivå. Dokumenterade kunskaper inom autism/adhd samt lågaffektivt bemötande är ett plus. Du behöver vara språkligt stark, besitta god social kompetens och vara tydlig och strukturerad. Personlig lämplighet kommer att värderas.

Vi tror också att du:

• löser konflikter på ett konstruktivt sätt

• kan se elevernas olika behov, ge beröm och vägledning

• finns där för eleverna, vårdar relationerna och blir ett stöd i vardagen för dem och förädrarna.

• har ett lågaffektivt bemötande Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, då vi är en tvåspråkig arbetsplats och båda språken används kollegor emellan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Elevcoach till Nynässkolan åk 7-9

Ansök    Jun 6    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! ARBETSUPPGIFTER Tycker du om att möta, stödja och finnas till för eleverna under deras skoldag? Då är det här ett jobb för dig! Vi söker nu ytterligare en... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du om att möta, stödja och finnas till för eleverna under deras skoldag? Då är det här ett jobb för dig! Vi söker nu ytterligare en elevcoach till Nynässkolan. Kom och gör Gävles framtid med oss!

Som elevcoach arbetar du på uppdrag av skolledningen i nära samarbete med andra elevcoacher på skolan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att skapa relationer, motivera och coacha elever. Grunden är att du arbetar främjande och förebyggande för att skapa en trygg miljö på skolan. Rollen kräver flexibilitet och du behöver själv se var behovet av trygghet finns. Som elevcoach kan du behöva kliva in i situationer som uppstår mellan elever, något du inte räds för.

Du kommer exempelvis att:

• Bemanna foajé, café och korridorer. Ibland behöver du också som Elevcoach finnas med i klassrum.
• Aktivera eleverna i form av att exempelvis anordna rastaktiviteter
• Utreda kränkningsärenden, elevers frånvaro samt att dokumentera dessa.
• Ha löpande kontakt med elevers vårdnadshavare

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Har en gymnasieexamen.
• Har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Vi ser extra positivt om du har en arbetslivserfarenhet på minst tre år.
• Har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
• Du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg.

Som person är det viktigt att du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Vidare anpassar du dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.

Du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent till Andersbergsskolan

Ansök    Jul 8    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Andersbergsskolan är en framåtsträvande skola som har mycket att erbjuda både barn och föräldrar. Hos oss går barn från förskoleklass till årskurs 6. Här ska elever, personal och vårdnadshavare känna sig stolta över sin skola där vi ser olikheter som en styrka. Skolans målsättning är att alla ska känna sig som en tillgång där elever och pedagoger lär av och om varandra och den kultur de tillhör. Många elever har ett annat modersmål än svenska på vår skola. En mångfald med elever med olika bakgrund är en tillgång i lärandeprocessen och ett språkutvecklande arbetssätt bidrar till en snabbare integration.

Våra ledord, Kunskap, Trygghet och Trivsel ska ligga till grund för det dagliga arbetet. Vi ska utgå ifrån våra ledord när vi sätter våra mål, och de ska visa riktningen. Vi ska se hela verksamheten som en helhet och våra ledord ska gå som en röd tråd genom alla delar av verksamheten, från förskoleklass till åk 6 och i fritidshemmet. Visionen ska vara att varje elev på Andersbergsskolan ska få växa, utvecklas och nå framgång utifrån sina förutsättningar. Skolans ledord, Kunskap, Trygghet och Trivsel ska visa oss riktningen i det systematiska kvalitetsarbetet. Vi ska arbeta utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där kunskap, trygghet och trivsel hänger ihop, och är beroende av varandra. Värdegrunden ska genomsyra verksamhetens alla delar från elev till pedagog till vårdnadshavare. Skolan ska genom ett tydligt utvecklingsarbete arbeta i riktning mot skolans vision.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete där du gör stor nytta? motiveras du av att bygga en fin långsiktig relation till en elev? Bra, då kanske vi har jobbet för dig. Kom och gör Gävle inspirerande tillsammans med oss!

Inför kommande läsår så söker vi nu en elevassistent till en elev i behov av särskilt stöd till Andersbergsskolan. Som elevassistent kommer du att följa en enskild elev genom hela skoldagen samt till fritidsverksamheten när eleven så önskar. Du kommer att vara ett stöd för eleven i alla vardagliga göromål, hygien och andra särskilda behov som exempelvis sondmatning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen och tidigare erfarenhet från att följa en elev i behov av särskilt stöd och vardagliga göromål. Du har allmänt god kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg samt förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

En viktig del i arbetet som elevassistent är att bygga en förtroendefull relation till eleven. Vi ser det som meriterande om du tidigare erfarenhet av alternativ och kompletterande kommunikation (AKK) för att anpassa din kommunikation till eleven. Likaså om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare så som exempelvis sondmatning.

Tjänsten kräver att du har förmågan att följa instruktioner och rutiner samtidigt som du förhåller dig till uppsatta tidsplaner. Ditt sätt att vara sprider lugn och stabilitet omkring dig då du inger förtroende och skapar tillit och tilltro. Som elevassistent är det viktigt att du får en förtroendefull relation till eleven samt till övriga på skolan då du kommer att ha en stor kontaktyta. Vi ser att du som söker aktivt tar initiativ i sociala sammanhang och även besitter förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Som person så har du även förståelse för andras situation, lyssnar och visar förståelse.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevresurs till Fridhemsskolan

Ansök    Jun 18    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

På Fridhemsskolan arbetar engagerad personal och det finns ett stort intresse hos alla att utveckla skolverksamheten så att eleverna får en bra grund att stå på. Vår ambition är att eleverna ska känna sig trygga i skolan och uppnå goda studieresultat. Vi arbetar därför förebyggande mot kränkningar och mobbing. Vi vill att eleverna ska få utvecklas och respektera sig själva och andra.

Vår vision är: Trygga elever med hög måluppfyllelse!

ARBETSUPPGIFTER
Lockas du av att skapa en inspirerande miljö där eleverna får en värdefull sysselsättning? Är du en relationsskapande person som tycker om att leda och motivera elever? Bra! Då kan du vara den elevresurs vi söker till Fridhemsskolan. Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss!

I din tjänst som elevresurs kommer du tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Du kommer vara en del av det pedagogiska sammanhanget där din främsta arbetsuppgift är att stödja elever. Du kommer även att vara ett stöd för läraren i klassrummet där ni tillsammans får undervisningen att fungera så bra som möjligt samt skapar en trygg och stabil miljö i skolan som helhet. I huvudsak så kommer du att hjälpa och stötta en enskild elev.

Arbetet som elevresurs kan innebära att du stödjer flera elever i klassrummet samt finns ute i skolmiljön för att skapa en trygg och stabil miljö. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är att stödja lärare och skolledning i administrativt arbete som rör undervisningen samt registrering och rapportering av elevfrånvaro. Det kan även innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter med mera.

Efter skoldagens slut förflyttas ditt arbete till fritidsklubben där du ansvar för idrott, kost och hälsa och även planerar och genomför aktiviteter. Här ingår du i ett arbetslag om tre där ni tillsammans samarbetar för att skapa delaktighet och inkludering i gruppen med en trygg och stimulerande miljö för barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig med gymnasieexamen tidigare erafenhet av pedagogiskt arbete inom skola i närtid. Du besitter en god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket, har en allmänt god kunskap om digitala verktyg och därtill behärskar du även Officepaketet och Skola 24. Som elevresurs ser vi att du som söker även har erfarenhet och kunskap om elever med NPF problematik.

Då denna tjänst även innefattar ett ansvar av planering och genomförande av aktiviteter inom rörelse, idrott och hälsa på fritidsklubben så anses det meriterande om du har kunskap och erfarenhet av idrott, kost och hälsa. Meriterande är även om du är förtrogen med, och har kunskap om, grundskolans läroplan.

Som elevresurs är du en stor del i att skapa en trygg och stabil miljö för eleverna på skolan och vi ser därav att du som person både har förmågan att skilja på sak och person samt kunna känna dig trygg i osäkra sammanhang. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete, har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Detta samtidigt som du kan vara förberedd på att det i skolans värld kan uppstå oförutsedda situationer eller problem där din förmåga förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem kommer väl till pass.

Arbetet är väldigt socialt då du både arbetar med och för människor så där ser vi att du som person aktivt tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Du är den som ser möjligheter i förändringar, har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt och därmed besitter förmågan att anpassa dig till olika situationer.

Som slutkandidat i rekryteringsprocessen är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur brottsregistret för arbete inom skola eller förskola.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker mentor till Drottning Blankas Gymnasieskola i Gävle

Ansök    Maj 20    DBGY Kronan AB    Elevassistent
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som pe... Visa mer
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Drottning Blankas Gymnasieskola i Gävle startades 2013 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Samhällsprogrammet, handelsprogrammet, ekonomiprogrammet, hantverksprogrammet med följande inriktningar: Beteendevetenskap, ekonomi, samt hår och make up-stylist. Skolan har cirka 260 elever och 25 medarbetare. Vi söker nu en mentor till vår verksamhet.

Mentor till Drottning Blankas Gymnasieskola i Gävle

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på deltid som mentor.

Din profil

I första hand söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för ungdomar och att utveckla våra elevers kunskap. Som mentor är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad, engagerad och har lätt för att bygga relationer med elever.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning fram till 2023-06-22, med möjlighet till förlängning . Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Åsa N Öberg på 070 348 96 96 eller mailadress [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker mentor till Drottning Blankas Gymnasieskola i Gävle

Ansök    Maj 19    DBGY Kronan AB    Elevassistent
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som pe... Visa mer
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Drottning Blankas Gymnasieskola i Gävle startades 2013 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Samhällsprogrammet, handelsprogrammet, ekonomiprogrammet, hantverksprogrammet med följande inriktningar: Beteendevetenskap, ekonomi, samt hår och make up-stylist. Skolan har cirka 260 elever och 25 medarbetare. Vi söker nu en mentor till vår verksamhet.

Lärare i tyska till Drottning Blankas Gymnasieskola i Gävle

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på deltid som mentor.

Din profil

I första hand söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för ungdomar och att utveckla våra elevers kunskap. Som mentor är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad, engagerad och har lätt för att bygga relationer med elever.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning fram till 2023-06-22, med möjlighet till förlängning . Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Åsa N Öberg på 070 348 96 96 eller mailadress [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Elevcoach till Hagaströms skola

Ansök    Apr 28    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.ARBETSUPPGIFTER
Tycker du om att möta, stödja och finnas till för eleverna under deras skoldag? Då är det här ett jobb för dig! Vi söker nu en elevcoach till Hagaströms skola. Kom och gör Gävles framtid.

Hos oss arbetar vi för att alla elever ska känna trygghet och att alla barn är allas ansvar. Hagaströms skola har cirka 350 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo med närhet till Hagaströms IP och friluftsliv och kännetecknas av trivsel, engagemang och framåtsträvande. Goda kommunikationer med lokaltrafik finns både till Gävle och Sandviken. På skolan strävar både elever och medarbetare efter att göra skolan till Gävles bästa. Detta blir vi genom att skapa en samsyn och ett helhetstänkande som ger eleven förutsättningar att lyckas i sitt lärande och i sin utveckling.

Hos oss står trygghetsfrågorna i fokus och vi skapar goda relationer där vi jobbar för att varje elev känner sig sedd, trygg och bekräftad av de vuxna på skolan. Vi vuxna är och ska vara goda förebilder för våra elever.

Vi har ett stort ansvar för att alltid fokusera på elevers förmågor och att de ges möjligheter till sitt eget lärande. Varje elev ska hos oss få känna sig unik, få ta ansvar över sitt eget lärande, skolans miljö samt våra gemensamma saker. Vår utgångspunkt är alltid elevers styrkor och förmågor.

Vi söker nu en elevcoach till Hagaströms skola. Du kommer att tillsammans med lärare och fritidslärare att ingå i ett team. Tillsammans arbetar ni med att stödja, motivera och skapa trygghet för eleverna. Du kommer att finnas med under hela skoldagen, på raster, i fritidshem och i alla aktiviteter under skoldagen. Tjänsten kan också innebära arbete med enskilda elever.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har gymnasieexamen och betyg från treårigt gymnasieprogram. Om du har någon form av pedagogisk utbildning ser vi det som meriterande. Vi vill även att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta inom skolan. Vidare har du förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket och har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg.

Framgångsfaktorer i den här rollen är att vara trygg i sig själv, ha integritet och mod för att kunna ta initiativ, skapa förtroendefulla relationer och prestigelöst kunna komma fram till lösningar. Att lyssna, vara närvarande och nyfiken är andra förhållningssätt som du använder för att på bästa sätt ta dig an de utmaningar som vardagen i skolan erbjuder!

Du har också ett sätt att vara som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

För tjänsten krävs att du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Iris söker pedagogiskt stöd till Gävle!

Ansök    Apr 8    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Vi söker en timvikarie till vår verksamhet i Gävle!

Dina arbetsuppgifter 
I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd till vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges i huvudsak på plats i utbildningsanordnarnas lokaler.

Din profil 
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning. Du har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   

Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Iris eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en timavlönad behovsanställning, alternativt en del- eller heltidstjänst. Resor till utbildningsanordnare ingår. Placeringsort är Gävle.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag eller efter överenskommelse. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-05-15.

För frågor kring tjänsten kontakta
Platschef Anna Hjelm Jonsson på telefon 076-539 89 74 eller på mejl [email protected] eller samordnare Lena Sjökvist på telefon 072-402 19 79
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Iris söker pedagogiskt stöd till Gävle!

Ansök    Apr 7    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Vi söker en timvikarie till vår verksamhet i Gävle!

Dina arbetsuppgifter 
I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd till vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges i huvudsak på plats i utbildningsanordnarnas lokaler.

Din profil 
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning. Du har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   

Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Iris eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en timavlönad behovsanställning, alternativt en del- eller heltidstjänst. Resor till utbildningsanordnare ingår. Placeringsort är Gävle.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag eller efter överenskommelse. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-05-15.

För frågor kring tjänsten kontakta
Platschef Anna Hjelm Jonsson på telefon 076-539 89 74 eller på mejl [email protected] eller samordnare Lena Sjökvist på telefon 072-402 19 79
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevresurs till Hemlingby skola

Ansök    Apr 19    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

På Hemlingby skola arbetar engagerad personal och det finns ett stort intresse hos alla att utveckla skolverksamheten så att eleverna får en bra grund att stå på. Vår ambition är att eleverna ska känna sig trygga i skolan och uppnå goda studieresultat. Vi arbetar därför förebyggande mot kränkningar och mobbing. Vi vill att eleverna ska få utvecklas och respektera sig själva och andra.
Vår vision är: Trygga elever med hög måluppfyllelse!

Friluftsliv, fysisk aktivitet och skapande är också en naturlig del av verksamheten i vår vackra omgivning. Hemlingby skola ligger intill Hemlingbys fritidsområde med motionsspår och slalombacke. Friluftsområdet använder vi oss av vid bland annat idrottslektioner, utflykter och friluftsdagar samt att fritids nyttjar området för sina fritidsaktiviteter i skolbarnomsorgen

ARBETSUPPGIFTER
Lockas du av att skapa en inspirerande miljö där eleverna får en värdefull sysselsättning? Är du en relationsskapande person som tycker om att leda och motivera elever? Bra! Då kan du vara den elevresurs vi söker till Hemlingby skola. Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss!

I ditt arbete kommer du tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Du är en del av det pedagogiska sammanhanget där den främsta arbetsuppgiften är att stödja eleven men även läraren i klassrummet med att få undervisningen att fungera så bra som möjligt samt skapa en trygg och stabil miljö i skolan som helhet. Du kommer i huvudsak hjälpa en enskild elev med diabetes där arbetsuppgifterna innebär att du fungerar som elevens hjälpjag. Du besitter kunskaper om diabetes och kan räkna ut antalet kolhydrater i kosten för att kalkylera rätt insulinmängd med erfarenhet av tillhörande app.

Arbetet som elevresurs kan innebära att du stödjer flera elever i klassrummet samt finns ute i skolmiljön för att skapa en trygg och stabil miljö. Det kan innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter med mera. Du finns med under elevens hela skoldag och i förekommande fall även på fritidshemmet. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är att stödja lärare och skolledning i administrativt arbete som rör undervisningen samt registrering och rapportering av elevfrånvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete inom skola, i närtid. Du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg och behärskar därmed Officepaketet samt Skola 24. Vidare så besitter du förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du med erfarenhet och kunskap om elever med NPF problematik vill söka denna tjänst, likaså om du är bekant med grundskolans läroplan (Lgr 22). I denna tjänst behöver du även kunskap om diabetes där du bland annat ska kunna räkna ut antalet kolhydrater i kosten för att kalkylera rätt insulinmängd samt ha tidigare erfarenhet av tillhörande app.

I din personlighet besitter du förmågan att leda och motivera elever och får dem att trivas och må bra. Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person då du lätt anpassar dig till olika situationer genom din fallenhet att växla syn- och förhållningssätt. Vidare är du bra på att skapa en öppen dialog, anpassa ditt språk utifrån situation och sprida lugn och stabilitet i gruppen då du inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har med fördel ett prestigelöst förhållningssätt, uppmärksammar samt belönar andras bidrag och har lätt för att arbeta med andra människor.

Att du är strukturerad och planerar ditt arbete väl samtidigt som du ser möjligheter i förändringar ser vi som en självklarhet i arbetet. Genom din öppna dialog och din tillgivenhet får du eleverna att känna tillhörighet och att vara inkluderad. Om du kan justera din kommunikation utifrån syfte och mottagare och har förmågan att lyssna, visa empati och respekt tror vi det är en fördel för gott samarbete.

Som slutkandidat i rekryteringsprocessen är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur brottsregistret för arbete inom skola eller förskola. Du beställer det på polisens hemsida, polisen.se

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach till Borgarskolan

Ansök    Mar 21    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Anrika Borgarskolan är med sina 830 elever en av Gävle tre kommunala gymnasieskolan. Förutom de välutrustade och moderna lokalerna så präglas skolan av engagemang och respekt mellan elever och lärare.
”Borgis” som Borgarskolan kallas har två yrkesprogram, två högskoleförberedande program samt språkintroduktion för elever som är nyanlända till Sverige. Skolan har även flera nationella godkända idrottsutbildningar så som inom fotboll, friidrott, golf och ishockey.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en förebild för våra elever? Är du en person som har lätt att motivera och vill ge eleverna en värdefullare sysselsättning? Då är du elevcoachen vi söker. Vi gör Gävle tryggt.

Som elevcoachen på Borgarskolan ingår du skolans trygghetsteam och ansvarar tillsammans med andra för trygghetsarbetet på skolan.
Arbetsuppgifterna som elevcoach kan variera utifrån elevernas behov men innefattar att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet och närvara på raster i korridorer och på skolgården.

Du kommer att ha ett nära samarbete med lärare, speciallärare, elevhälsoteam, elev, vårdnadshavare och skolledning.
Att ha kontakt med vårdnadshavare och informera om något hänt på skolan i samråd med mentorer. Vid behov gå in och ta mentorsansvar för någon/några elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen, samt har erfarenhet från tidigare arbeta med gymnasie- alternativt högstadieelever. Vi ser gärna att du har kunskap och har arbetet med ett coachande arbetssätt.

Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och vara väl insatt i arbete med extra anpassningar. Samt ha förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift och även ha kunskap om och erfarenhet av arbete med digitala verktyg.

Som person har du förmågan att leda, motivera och inspirera ungdomar och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg. När problem uppkommer har du förmågan att hitta alternativa lösningar. Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person.
Det är meriterande om du har erfarenhet av samarbete med vårdnadshavande eller annat som rör mentorarbete i skolan.
Du skall kunna uppvisa ett aktuellt belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Iris söker pedagogiskt stöd till Gävle!

Ansök    Apr 7    Iris Hadar AB    Elevassistent
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

.

Iris söker pedagogiskt stöd till Gävle!
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Vi söker en timvikarie till vår verksamhet i Gävle!

Dina arbetsuppgifter 
I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd till vår verksamhet i Gävle. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. Stödet ges i huvudsak på plats i utbildningsanordnarnas lokaler.

Din profil 
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning. Du har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   

Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Iris eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en timavlönad behovsanställning, alternativt en del- eller heltidstjänst. Resor till utbildningsanordnare ingår. Placeringsort är Gävle.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag eller efter överenskommelse. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-05-15.

För frågor kring tjänsten kontakta
Platschef Anna Hjelm Jonsson på telefon 076-539 89 74 eller på mejl [email protected] eller samordnare Lena Sjökvist på telefon 072-402 19 79
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevcoach till Solängsskolan

Ansök    Apr 4    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Solängsskolan är en F-6-skola i centrala Gävle med närhet till Boulognerskogen, Fjärran Höjderbadet och Gävle konserthus. Vår målsättning är att ge varje elev från förskoleklass till årskurs sex bästa tänkbara förutsättning att lyckas i skolan.

Våra tre viktiga beståndsdelar för att nå detta mål är:
• TRYGGHET - varje elev ska kunna ha full fokus på sin kunskapsinhämtning
• UNDERVISNING - varje elev ska få undervisning som leder till högsta möjliga måluppfyllelse
• MEDARBETARE - varje medarbetare ska ha goda förutsättningar att göra ett bra jobb

Hela Solängsskolan är nyrenoverad med bra arbetsmiljöer för våra medarbetare och elever. Vi har nya skolgårdar och ett nytt skolkök med egen matlagning.
Besök gärna vår hemsida och vårt instagramkonto för mer information om vår verksamhet
Vill du vara en förebild för våra elever? Är du en person som har lätt att motivera och vill ge eleverna en värdefullare sysselsättning? Då är du elevcoachen vi söker. Vi gör Gävle tryggt.

ARBETSUPPGIFTER
Som elevcoach på Solängsskolan leder och koordinerar du skolans trygghetsarbete och fungerar som ett stöd till skolledningen i dessa frågor.

Arbetsuppgifterna består av att kartlägga och analyser behoven på skolan, men innefattar även att arbeta för elevernas trygghet och trivsel.

Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans elever, medarbetare, vårdnadshavare och ledning.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du är utbildad socialpedagog, socionom eller dylikt, samt har yrkeserfarenhet som elevcoach eller som arbetsgivaren anser likvärdiga arbetsuppgifter.

Som person har du förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får människor runt dig att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg. När problem uppkommer har du förmågan att hitta alternativa lösningar. Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person.

Du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift och även ha kunskap om och erfarenhet av arbete med digitala verktyg. För arbete inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Elevcoach/Elevresurs

Ansök    Jan 3    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som elevresurs kan variera beroende på elevernas situation och skolans behov. Grunduppdraget är att arbeta med elever både enskilt och på gruppnivå. Arbetet bedrivs i såväl klassrum, enskilt stöd samt i stöd på gruppnivå. En stor del i det dagliga arbetet är att stötta och hjälpa elever att strukturera och planera sin skoldag.
Du arbetar tillsammans med pedagoger, skolkurator, skolsköterska, speciallärare och skolledning. Kontakt med vårdnadshavare blir en naturlig del av uppdraget.
Vi samarbetar kring våra elever och du kommer att få handledning och stöd i ditt arbete.

Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. För att lyckas i uppdraget måste du vara lösningsfokuserad, flexibel och se varje elev utifrån elevens behov.

KVALIFIKATIONER
Du ska:
• ha en gymnasieexamen.
• uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola
• en pedagogiskt erfarenhet.
• ha förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
• anpassa dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt.
• ha förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat.
• ha förmågan att leda och motivera elever och får dem att trivas och må bra.
• vara strukturerad och planerar ditt arbete väl.
• vara bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt språk utifrån situation
• ha en god förmåga att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderad.
• ha förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra.
• vara bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen.
• ha förmågan tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.
• ha förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt.
• prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent till NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

Ansök    Nov 16    NTI Gymnasiet Macro AB    Elevassistent
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasi... Visa mer
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.

NTI Vetenskapsgymnasiet i Gävle startade läsåret 18/19 och är en skola med två starka program (Teknikprogrammet och Naturprogrammet) och drygt 160 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Det här erbjuder vi dig
Vi söker en elevassistent till en av våra elever på Teknikprogrammet. I tjänsten ingår att ta anteckningar, hjälpa till med struktur och planering, muntliga examinationer och språkligt arbete i läs och skrift. Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi
Vi söker dig som har lätt att skapa en förtroendefull relation med de personer, ungdomar som du arbetar med. Arbetet innebär en hel del kommunikation med elev, lärare, elevhälsa och vårdnadshavare. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som elevassistent eller som kanske studerar inom läraryrket. Då vi arbetar mycket med digitala verktyg är det viktigt att du har en god digital kompetens.

Tjänstens omfattning: 50 %
Placeringsort: Gävle
Anställningsform: Tjänsten är en allmän visstidsanställning fram till 220630. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Rektor Karolina Häägg Franzén, [email protected], 076 – 139 91 32

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Elevcoach

Ansök    Dec 13    Lärande i Sverige AB    Elevassistent
Om Lärande i Sverige AB Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas under skoltiden och i framtiden. Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Inom koncernen Lärandegruppen har vi idag cirka 900 medarbetare och drive... Visa mer
Om Lärande i Sverige AB

Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas under skoltiden och i framtiden. Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.Inom koncernen Lärandegruppen har vi idag cirka 900 medarbetare och driver 31 verksamheter varav 3 förskolor, 8 grundskolor och 20 gymnasieskolor, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare samt partners.

Om Realgymnasiet

Realgymnasiet är en gymnasieskola som erbjuder både yrkesexamen och högskolebehörighet. Realgymnasiet finns idag i Borlänge, Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.Idén om ”Det som är roligt för dig är viktigt för oss”, handlar om att så mycket som möjligt av ditt skolarbete ska vara kopplat till verkligheten. På så sätt blir lärandet mer intressant, mer kreativt och mycket roligare!Nyckeln till framgången är nära samarbeten med ledande aktörer inom tillväxtbranscher. De ger våra elever en relevant och modern utbildning, skapar goda nätverk både nationellt och internationellt samt rätt branschcertifikat. På så sätt blir våra elever attraktiva att anställa på arbetsmarknaden.Läs mer om våra skolor på https://www.realgymnasiet.se/

Om Realgymnasiet Gävle

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/gavle.Vi söker en elevcoach som kan fungera som stöd år elever och lärare.

I tjänsten kommer det att ingå arbete i klassrummet med flera olika elevgrupper.

 

Vi söker dig som är lugn och trygg, samt har ett intresse av att arbeta med ungdomar.

Extra meriterande är att du talar arabiska.

Våra kärnvärden är Trygghet, Utveckling, Team och Framgång. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Teamarbete där vi delar kunskap och erfarenheter leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevcoach/elevcoacher till Stigslunds skola åk 7-9

Ansök    Nov 3    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

På Stigslunds skola får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja! Vi arbetar aktivt med förebyggande och främjande arbete för att bibehålla en trygg miljö och god arbetsro på vår skola. På Stigslunds skola F-9 är vi ca 600 elever och ett sextiotal medarbetare. Det senaste året har vi fått flera nya skolbyggnader som påverkat lärandemiljön positivt. Vi arbetar för en trygg skoldag med bra studiero. Vi skapar goda förutsättningar för detta genom engagerade pedagoger, en aktiv elevhälsa och närvarande skolledning. Vi har höga förväntningar på varandra. En god samverkan med hemmet är viktigt och en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna som elevcoach kan variera utifrån elevernas behov men innefattar att stötta elever i skolsituationen för att främja skolnärvaro, fungera som kompletterande vuxenstöd på skolan, arbeta för elevernas trivsel och trygghet och närvara på raster i korridorer och på skolgården. Du kommer dagligen att ha ett nära samarbete med lärare, speciallärare, specialpedagoger, övrig elevhälsa och skolledning.

Som elevcoach på Stigslunds skola åk 7-9 så ansvarar du också för vårt elevcafé och har, tillsammans med andra, ansvar för inköp och planering av caféverksamheten. Tillsammans med andra planerar och organiserar du som elevcoach skolans trivselfrämjande aktiviteter. Du är också ansvarig för elevrådets verksamhet. Som elevcoach organiserar och arbetar du också med skolans läxhjälp och på lovskolor.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieexamen och det är meriterande om du har högskoleutbildning.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta inom skola och har goda ledaregenskaper. Du kan etablera relationer, samtala och samarbeta genom att vara en tydlig ledare och vuxen förebild. Du är strukturerad, engagerad, lyhörd, positiv och ansvarstagande mot alla som du möter i ditt arbete som elevcoach.

Du brinner för att engagera och aktivera andra. Du kan motivera, stötta och hjälpa elever i deras studiegång och socialt. Är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Kan även hantera akuta problemsituationer och utreda konflikter. Lyssnar, visar empati och respekt.

Du är drivande med egna idéer som utvecklar verksamheten. Du ser vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Du har kunskap om, erfarenhet av och är van vid att arbeta med digitala verktyg. Du kommer dagligen att arbeta med digitala verktyg såsom Office365 och Teams. På Stigslunds skola ser vi digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du är flerspråkig.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Språkstöd i Polska

Ansök    Sep 22    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordna... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!ARBETSUPPGIFTER
Som språkstöd arbetar du med att hjälpa en enskild elev i förskoleklass som behöver stöd för att kunna tillgodogöra sig undervisningen. I ditt uppdrag kommer du att vara språkstöd i polska och hjälpa eleven med det svenska språket.

Du kommer tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöra sig kunskap.

Arbetstiden kommer att vara förlagd 08:00-12:00 varje dag.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en gymnasialexamen. Du ska även ha goda kunskaper i det polska såväl som det svenska språket. Erfarenhet av pedagogisk verksamhet anses vara meriterande. Uppvisande av belastningsregister är ett skallkrav vilket kan beställas i förhand på polisen.se för en eventuell anställning.

Som person är du lugn och trygg samt har lätt att skapa nya relationer vilket kräver ett aktivt initiativ i sociala sammanhang. I ditt uppdrag som språkstöd är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach/elevassistent Sätra rektorsområde

Ansök    Sep 6    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Sätra rektorsområde är ett mångkulturellt område och i våra kommunala skolor med ca 1000 elever möts elever från olika kulturer och lär av varandra. Vi är bra på integration och arbetar aktivt med våra prioriterade områden: Integration & värdegrund, språk & kommunikation och entreprenöriellt lärande. I våra nya lokaler kommer eleverna att vistas under hela dagen. På Stora Sätraskolan går drygt 300 elever i åk 6-9.

ARBETSUPPGIFTER
Som elevcoach/elevassistent hos oss arbetar du med det pedagogiska såväl som med det sociala sammanhanget kring eleven. Du skapar goda förutsättningar för lärande utifrån elevens individuella förmågor och förutsättningar. Du kommer att ge stöd och stimulans utifrån elevernas förutsättningar för att främja elevernas utveckling och självständighet. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du i vissa fall arbetar självständigt med eleven men även i olika gruppkonstellationer. Du arbetar nära och i samarbete pedagogisk personal på skolan. Du har även kontakt och dialog med vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du har gått och slutfört gymnasieutbildning.

Vi söker dig som är lösningsinriktad och vågar tänka i kreativa banor. För att trivas i rollen behöver du ha ett positivt och flexibelt förhållningssätt samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Vidare är du prestigelös, är en god förebild och har lätt för att knyta social kontakter. Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person.

Du har förmågan att leda och motivera elever och får dem att trivas och må bra. Du är strukturerad och planerar ditt arbete väl. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt språk utifrån situation. Du har en god förmåga att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderad.

Du visar i samband med anställning upp godkänt registerutdrag från polismyndighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach till låg- och mellanstadiet

Ansök    Jun 30    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Nu söker vi en ny kollega till oss på Sofiedalskolan F-6!

På Sofiedalskolan arbetar vi för att alla elever ska känna trygghet och att alla barn är allas ansvar. Hos oss går elever från förskoleklass till årskurs 9 och grundsärskolan årskurs 6-9 och elevantalet är ca 700 elever.

Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo med närhet till sportcentrum och friluftsliv och kännetecknas av trivsel, engagemang och framåtsträvande. Goda kommunikationer med lokaltrafik finns både till Gävle och Sandviken.

Intervjuer och urval kommer att ske kontinuerligt, så välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som elevcoach arbetar du med att hjälpa elever som behöver stöd för att kunna tillgodogöra sig undervisningen. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med trygghet och värdegrund, vara vikariesamordnare på lågstadiet, samt arbeta på fritids och på fritidsklubben.

KVALIFIKATIONER
För att klara av uppdraget på ett bra sätt vill vi att du har en gymnasieexamen samt en pedagogisk utbildning och kunskaper om elever med NPF. Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. För oss är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta inom skola, att du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg samt att du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Du har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem. För oss är det viktigt att du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent

Ansök    Jan 11    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i första hand som resurs för elev med diabetes , och även som stöd för elever enskilt eller i grupp.
Du arbetar i klass samt på fritidshemmet.
Du har kunskaper i tecken som stöd samt erfarenhet av elever med IF/autism/ADHD samt andra funktionshinder.


KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning

Hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet.

Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Du har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Rekryteringen sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


IES Gävle söker en engagerad elevassistent som vill och kan bygga relationer med elever, tror på att varje elev kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential. Som elevassistent stödjer du elever utifrån deras specifika förutsättningar och främjar deras utveckling och självständighet, både under lektioner och under raster. Det är viktigt att du bidrar till att skapa en trygg miljö och att du samarbetar med övrig personal. Att du tycker om att arbeta i team och har god samarbets- och kommunikationsförmåga ser vi som en självklarhet. 

Om dig

- Är trygg, positiv, flexibel och kan arbeta med elever, både i grupp och enskilt

- Kan stödja en eller flera elever både i och utanför klassrummen

- Kan arbeta självständigt

- Kan ta initiativ och har idéer och lösningar om hur eleverna kan stöttas på bästa sätt

- Är proaktiv och organiserad

Kunskaper

- Delar IES värderingar och etos

- Grundläggande kunskaper i engelska språket

Erfarenhet av psykosociala svårigheter är en merit

Krav

-Utdrag från belastningsregistret Visa mindre

Elevassistent till Tallbo särskola

Ansök    Jul 16    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Tallbo grundsärskola består av fyra klasser med inriktning mot ämnesområden. Före och efter skoltid bedrivs fritidsverksamhet för eleverna i samma lokaler. Vi har ett öppet klimat och en drivkraft att hela tiden utveckla verksamheten efter elevernas behov, så att de kan utveckla kunskaper i de fem ämnesområdena i grundsärskolans kursplan.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som stöd för elev i skolan samt arbete på fritids. Vi söker dej med erfarenhet av arbete i grundsärskolan, du är flexibel, lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Vi söker dej med intresse av att delta i det pedagogiska arbetet. Vi ser gärna att du har kunskap om neuropsykiatriska funktionshinder (NPF), utvecklingsstörning, AKK , autism och andra överlappande diagnoser och mycket gärna teckenspråkskunnig.
Du kommer tillsammans med lärare, hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven samt elevgruppen ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Det kan innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven/elevgruppen på ex. raster, mm. Du finns med under hela skoldagen samt på fritids .

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen från gymnasiet. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. För oss är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskola och att du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg. Det är också mycket viktigt att du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har kunskap om neuropsykiatriska funktionshinder (NPF), utvecklingsstörning, AKK, autism och andra överlappande diagnoser och mycket gärna teckenspråkskunnig.

För att klara av uppdraget på ett bra sätt behöver du vara en person som anpassar sig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar och inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Det är också viktigt att du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach till Lillhagsskolan 7-9

Ansök    Nov 4    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Gillar du ungdomar, kommunikation och goda relationer? Älskar du pedagogisk utveckling och medföljande utmaningar? Går du igång på tydliga mål, struktur och mätbara, utvärderingsbara resultat? Vi med! Och just nu behöver vi dig med start här och nu. Kanske skulle du passa på just vår skola? Hör av dig!

På Lillhagen rektorsområde arbetar vi utifrån våra prioriterade mål; Kunskap, Värdegrund och Likvärdighet. Till vår hjälp har vi flertalet förstelärare som arbetar områdesövergripande med samtlig personal på återkommande konferenser och studiedagar. I positiv anda och med fokus på samarbete letar pedagogerna nya sätt att möta de behov som grupperna och eleverna har. I en lugn och trygg miljö arbetar vi engagerat och målinriktat på en skola nära skog och sjö. Till Bomhus tar du dig lätt från Gävle centrum med buss på ca 15 minuter.

På vår skola finns det välfungerande och främjande Elevhälsoteam; Eht där skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare och bitr. rektor ingår. Vi arbetar enligt Gävlemodellen, som är ett kommunövergripande trygghetsarbete och där samtlig personal involveras i värdegrundsarbetet. Att skapa goda relationer med elever är en grundpelare i vårt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Som elevcoach arbetar du främjande och förebyggande för en trygg, hälsosam och utvecklande lärandemiljö för samtliga elever på skolan. Du tillhör ett arbetslag och samarbetar även i team med elev- och lärarassistenter. Ett nära samarbete med vårdnadshavare är viktigt och du kommer även samarbeta med externa aktörer som ex socialtjänst, polis och barn- och ungdomspsykiatrin. Du kommer ingå i skolans Trygghetsteam samt arbeta med MVP (våldsförebyggande arbete) i olika klasser och grupper. Ett nära samarbete med vår utvecklingsledare med fokus på ökad skolnärvaro ingår i arbetet. Övergripande är ett aktivt arbete i skolans alla lokaler, matsal samt elevcafé det som präglar tjänsten.

KVALIFIKATIONER
För att klara av det här uppdraget på ett bra sätt krävs det att du har gymnasieexamen. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta inom skola, kunskap om, och erfarenhet av arbete med digitala verktyg samt att du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Om du har kunskap och erfarenhet av elever mer särskilda behov ses det som meriterande och det är önskvärt om du har erfarenhet av utredningar inom Gävlemodellen

Vi tror att du är en person som inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Det är viktigt att du tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Du har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem. För oss är det viktigt att du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du behöver också ha förmågan att prestera i en pressad miljö och hantera svåra situationer. Du förblir optimistiskt inför utmaningar och har förmågan att acceptera och lära av kritik.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inom Gävle kommun finns ett beslut som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent till NTI Gymnasiet

Ansök    Okt 12    NTI Gymnasiet Macro AB    Elevassistent
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasi... Visa mer
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se. 

NTI Vetenskapsgymnasiet i Gävle startade läsåret 18/19 och är en skola med två starka program (Teknikprogrammet och Naturprogrammet) och drygt 120 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Det här erbjuder vi dig
Vi söker en elevassistent till en av våra elever på Teknikprogrammet. I tjänsten ingår att ta anteckningar, hjälpa till med struktur och planering, muntliga examinationer och språkligt arbete i läs och skrift. Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. 

Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi
Vi söker dig som har lätt att skapa en förtroendefull relation med de personer, ungdomar som du arbetar med. Arbetet innebär en hel del kommunikation med elev, lärare, elevhälsa och vårdnadshavare. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som elevassistent eller som kanske studerar inom läraryrket. Då vi arbetar mycket med digitala verktyg är det viktigt att du har en god digital kompetens.

Tjänstens omfattning: 50 % 
Placeringsort: Gävle
Anställningsform: Tjänsten är en allmän visstidsanställning för fram till 210610. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Rektor Sofia Stoltz, [email protected], 076-1399132

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Elevassistent/mentor i årskurs 7-9 till Lillhagsskolan

Ansök    Jul 6    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Gillar du ungdomar, kommunikation och goda relationer? Älskar du pedagogisk utveckling och medföljande utmaningar? Går du igång på tydliga mål, struktur och mätbara, utvärderingsbara resultat? Vi med! Och just nu behöver vi dig med start i augusti. Kanske skulle du passa på just vår skola? Hör av dig!

På Lillhagen rektorsområde arbetar vi utifrån våra prioriterade mål; Kunskap, Värdegrund och Likvärdighet. Till vår hjälp har vi flertalet förstelärare som arbetar områdesövergripande med samtlig personal på återkommande konferenser, studiedagar samt arbetslagsmöten. I positiv anda och med fokus på samarbete letar pedagogerna nya sätt att möta de behov som grupperna och eleverna har. I en lugn och trygg miljö arbetar vi engagerat och målinriktat på en skola nära skog och sjö. Till Bomhus tar du dig lätt från Gävle centrum med buss på ca 15 minuter.

På vår skola finns det välfungerande och främjande Elevhälsoteam; Eht där skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare och bitr. rektor ingår. Vi arbetar enligt Gävlemodellen, som är ett kommunövergripande trygghetsarbete och där samtlig personal involveras i värdegrundsarbetet. Att skapa goda relationer med elever är en grundpelare i vårt arbete. Varmt välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som elevassistent arbetar du med att hjälpa en enskild elev som behöver stöd för att kunna tillgodogöra sig undervisningen. Det kan handla om enskild elev med läs- och skrivsvårigheter, koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter eller olika typer av funktionsnedsättningar. En del av din tjänst kan innebära att du arbetar med elever som läser enligt grundsärskolans kursplan.

Du kommer tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Det kan innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter med mera. Du finns med under elevens hela skoldag.

Detta är en kombinationstjänst där du del av ditt uppdrag är mentor för en klass åk 8. Du har ett gemensamt ansvar för elevers sociala samt kunskapsmässiga utveckling tillsammans med undervisande lärare. Du genomför utvecklingssamtal, är med på elevhälsomöten samt arbetar främjande och förebyggande gällande elevers skolnärvaro. Du utmanar och stödjer eleverna i din mentorsklass så att de når goda studieresultat.

Mentorskapet som är en del av uppdraget innebär kommunikation med vårdnadshavare, insikt i grundskolans samt grundsärskolans kursplaner och kunskapskrav samt förmåga att förmedla detta till elev och vårdnadshavare i syfte att öka måluppfyllelsen.

KVALIFIKATIONER
För att du ska klara av det här uppdraget bedömer vi att du som lägst måste ha gymnasieexamen. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. För oss är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta inom skola samt har god kunskap om elever inom NPF. Du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg och förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi tror att du är en person som hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit och du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. För oss är det viktigt att du är nyfiken, kreativ och öppen för nya lösningar vilket innebär att du frågar dig fram, tar egna initiativ och tar hjälp av kollegor när du behöver det. Du har också förståelse för andras situation, lyssnar och visar hänsyn.
För att klara uppdraget behöver du ha förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du behöver kunna samarbeta väl med personer i olika sammanhang och funktioner och du anpassar dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Att du ser möjligheter i förändringar är viktigt för oss.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent till Nävergårdens förskola

Ansök    Jul 15    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Nävergården är en Reggio Emilia-inspirerad förskola med två avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Förstärka arbetslaget på förskolan i form av resursstöd till ett barn. Finnas nära barnet utifrån behovet för att stödja barnets utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieexamen.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

Du har erfarenhet av att arbeta inom skola.

Du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg.

Du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du har tidigare arbetat med barn i behov av särskilt stöd.

Medicinsk bakgrund eller liknande är fördelaktigt.

Du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person.

Hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.
Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent år 4-6

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. IES Gävle is one of the... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. IES Gävle is one of the largest schools in Sweden with more than 1,200 students enrolled in grades 3-9 and approximatley 140 staff members.


På Internationella Engelska Skolan i Gävle arbetar vårt Student Development Team (SDT-team) nära elever och pedagoger för att stärka eleverna socialt och hjälper till att skapa en god arbetsmiljö för elever och personal.


Tjänsten innebär att vara resurs åt elever samt att arbeta i SDT-teamet och tillsammans med berörda samverka för att elever ska lyckas i skolan.


Du ska ha elever i fokus och arbeta med att stötta och coacha elever såväl socialt som akademiskt.


I uppdraget ingår även att ha samtal med vårdnadshavare.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Visa mindre

Resurs/elevassistent till funktionsnedsatt elev.

Ansök    Jun 16    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Bergby Centralskola ligger i samhället Bergby 3 mil norr om Gävle med närhet till naturen. Bergby Centralskola är en F-9 skola med ca 300 elever och ett femtiotal medarbetare. Vi arbetar för att våra elever ska få ökad motivation och drivkraft, att de ska utveckla sin ansvarskänsla och få inflytande över sitt skolarbete och hitta sätt att samarbeta med andra. Vi arbetar med att ta tillvara elevernas nytänkande och kreativa sidor. Skolan har ett stort fokus på trygghetsarbete och arbetar för varje elevs optimala utveckling.

Nu söker vi en ny kollega till oss i Bergby!

ARBETSUPPGIFTER
Omfattningen är till en början 75%, men kommer utökas med tiden utefter elevens behov av längre dagar och därmed omsorg på fritids.
Som elevassistent arbetar du med att hjälpa en enskild elev som behöver stöd för att kunna tillgodogöra sig undervisningen. I uppdraget ingår arbete med en specifik elev i behov av total omsorg, kommunikationsstöd, samt hjälp vid förflyttningar.
Du kommer arbeta specifikt med denna elev i förskoleklass. Du kommer behöva samarbeta med lärare i klassen, tillhöra arbetslaget och även vara en naturlig del i skolans trygghetsarbete och systematiska kvalitetsarbete.

Du kommer tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Det kan innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter med mera. Du finns med under elevens hela skoldag och i förekommande fall även på fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
För att du ska klara av det här uppdraget måste du ha gymnasieexamen. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta inom skola, kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg samt att du har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Erfarenhet av arbete med barn med grav- och eller måttlig funktionsnedsättning är ett krav. Erfarenhet av vuxna personer med grav- och eller måttlig funktionsnedsättning är meriterande.

Vi tror att du är en person som har förmågan att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut. Du har även en god initiativförmåga. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du är en person som har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner och du har lätt för att sätta dig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn.
Vi söker dig som är lugn och trygg, med erfarenhet av arbete med gravt funktionsnedsatta barn. Att ha arbetat med alternativ kommunikation och tydliggörande pedagogik är önskvärt.
Du får gärna vara kreativ och se möjligheter i det pedagogiska arbetet. Du arbetar för goda relationer och har ett trevligt och professionellt bemötande mot både elever, kollegor, samt vårdnadshavare. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samt förmåga att reflektera och analysera kring ditt arbete och din egen insats.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Resurs för elevgrupp inom autismspektrum

Ansök    Jun 11    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

På Sofiedalskolan arbetar vi för att alla elever ska känna trygghet och att alla barn är allas ansvar. Hos oss går elever från förskoleklass till årskurs 9 och grundsärskolan årskurs 6-9 och elevantalet är ca 700 elever. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo med närhet till sportcentrum och friluftsliv och kännetecknas av trivsel, engagemang och framåtsträvande. Goda kommunikationer med lokaltrafik finns både till Gävle och Sandviken.

På skolan finns idag både elever och medarbetare som alla strävar efter att göra skolan till Gävles bästa. Detta blir vi genom att skapa en samsyn och ett helhetstänkande som ger eleven förutsättningar att lyckas i sitt lärande och i sin utveckling. Hos oss står trygghetsfrågorna i fokus och vi skapar goda relationer där vi jobbar för att varje elev känner sig sedd, trygg och bekräftad av de vuxna på skolan. Vi vuxna är och ska vara goda förebilder för våra elever. Vi har ett stort ansvar för att alltid fokusera på elevers förmågor och att de ges möjligheter till sitt eget lärande. Varje elev ska hos oss få känna sig unik, få ta ansvar över sitt eget lärande, skolans miljö samt våra gemensamma saker. Vår utgångspunkt är alltid elevers styrkor och förmågor.

ARBETSUPPGIFTER
Som resurs arbetar du på uppdrag av skolledningen och på instruktion av lärare. Du är en del av det pedagogiska sammanhanget och den främsta arbetsuppgiften är att stödja läraren i klassrummet med att få undervisningen att fungera så bra som möjligt samt att skapa en trygg och stabil miljö i skolan som helhet.

Det kan innebära att du som lärarassistent stödjer flera elever i klassrummet och finns ute i skolmiljön för att skapa en trygg och stabil miljö. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är att stödja lärare och skolledning i administrativt arbete som rör undervisningen samt registrering och rapportering av elevfrånvaro.

KVALIFIKATIONER
För att klara uppdraget behöver du minst ha en gymnasieexamen. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Det är viktigt att du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg, att du har erfarenhet av att arbeta inom skola och med barn som finns inom autismspektrum. Du ska även ha arbetat med barn som har låg begåvning (särskolemässig). Du ska även ha erfarenhet av mentorskap samt förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. De tär meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om barn i autismspektrum.

Vi tror att du är en person som är säker i osäkra sammanhang, står upp för egna åsikter, har mod att säga ifrån och förmåga att skilja på sak och person. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. Vi tror att du behöver ha förmågan att arbeta med andra människor, att du lyssnar aktivt, visar empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent

Ansök    Jun 3    Gävle kommun    Elevassistent
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Ulvsäter grundsärskola består av nio klasser med inriktning ämnesområden. Före och efter skoltid bedrivs fritidsverksamhet för eleverna i samma lokaler. Vi har ett öppet klimat och en drivkraft att hela tiden utveckla verksamheten efter elevernas behov för att möjliggöra en utveckling så långt som möjligt för alla elever.

ARBETSUPPGIFTER
Som elevassistent arbetar du med att hjälpa elever som behöver stöd för att kunna tillgodogöra sig undervisningen i grundsärskolan.Det handlar om elever med utvecklingsstörning, koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter eller olika typer av funktionsnedsättningar.

Du kommer tillsammans med skolledning, lärare, vårdnadshavare och elev hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleverna ska kunna tillgodogöras sig kunskap. Det kan innefatta att träna på vardagliga arbetsuppgifter och/eller vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter med mera. Du finns med under elevens hela skoldag och på fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
För att klara det här uppdraget ska du ha gymnasieexamen. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta inom skola samt har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg. Dessutom ska du ha förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Erfarenhet av tidigare arbete i grundsärskolan, kunskap i TAKK, teckenspråk, lyftteknik, lågaffektivt bemötande är ett krav.

Vi tror att du är en person som lätt anpassar dig till olika situationer och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du är säker i osäkra sammanhang, står upp för egna åsikter, har mod att säga ifrån och förmåga att skilja på sak och person. För oss är det också viktigt att du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevassistent åk 7-9

IUS. In 2009, she received the award. Entrepreneur of the year in Sweden. 24 000 students are enrolled in our 34 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in Grundskolan, with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and almost two thousand members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its scho... Visa mer
IUS. In 2009, she received the award. Entrepreneur of the year in Sweden. 24 000 students are enrolled in our 34 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in Grundskolan, with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and almost two thousand members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se/gavle
På Engelska skolan i Gävle arbetar vårt Student development tider nära elever och personal med att stärka eleverna socialt och hjälpa till att skapa en god arbetsmiljö för elever och personal. 


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget består i att möta barn och ungdomar och att tillsammans med berörda samverka för att eleven skall lyckas i skolan. Du har eleven i fokus och arbetar utifrån ett stödjande och coachande förhållningssätt. Du arbetar tillsammans i SDT-teamet som består utav coacher, Skolklimatssamordnare och Biträdande rektor. I uppdraget ingår bland annat att organisera efter skolan verksamhet, ha samtal med elever, vårdnadshavare och stötta pedagogerna med det sociala arbetet kring eleverna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta för att skapa goda förutsättningar för barn och unga för att främja skolgången. Du är samarbetsinriktad och har förmåga att bygga tillitsfulla relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har fler språk än svenska och engelska samt om du har erfarenhet av liknande arbete. 


EGENSKAPER
Strukturerad
Målinriktad
God tidshantering
Bra kommunikationsförmåga
Lätt att skapa relationer med barn och unga.
Bra på att anpassa sig snabbt i stressande situationer.
Goda kunskaper i Engelska

Vi har gjort våra val av annonskanaler och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Elevassistent Grundsär Sörby

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som stöd för elevgruppen i skolan samt arbete på fritids. Vi söker dej med erfarenhet av arbete i grundsärskolan. du är flexibel, lyhörd och har lätt att samarbeta med andra.

KVALIFIKATIONER
Är säker i osäkra sammanhang, står upp för egna åsikter, har mod att säga ifrån och förmåga att skilja på sak och person.


Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach

Ansök    Feb 14    Kunskapsskolan    Elevassistent
På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att ... Visa mer
På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en elevassistent/stödpedagog/ elevcoach på 50%

Vi söker en engagerad elevassistent/stödpedagog som ska följa ett antal elever denna termin och eventuellt nästa. Vi ser gärna att du är utbildad pedagog och har relevant kompetens. Arbete med elever som har svårt att ta sig till skolan kan även bli aktuellt

Vi värdesätter att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ, eftersom vi arbetar i team som förutsätter ett nära samarbete med elevers föräldrar och undervisande lärare och handledare.

Arbete inom skola som elevcoach, eller i särskild undervisningsgrupp är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din personliga kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ingår i ett lärararbetslag där du samarbetar med lärare på ett flexibelt och konstruktivt sätt.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tidsbegränsat

Deltid 50%

Kontaktpersoner

Rektor Thomas Moberg, 073-3173450, [email protected]

Ansökan sker via länk nedan senast den 14 mars 2020

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

X (skolans gatuadress och eventuellt område, ej postadress) Visa mindre

Elevassistent , Sätra rektorsområde

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Sätra rektorsområde består av fyra enheter: Sätraängsskolan, Ulvsäterskolan, Lilla- och Stora Sätraskolan. Vi är ett område med drygt 900 elever och ca 130 medarbetare. Vi söker nu en elevassistent till en grundskoleelev med rörelsehinder för ett visstidsuppdrag på deltid fram till vårterminens slut.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att ge extra stöd till elev med rörelsehinder. Vi ser gärna även att du har möjlighet att hoppa in och vikariera vid frånvaro. Uppdraget är på deltid och sträcker sig fram till sommaren.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieexamen med relevant inriktning och har erfarenhet från att arbeta med elever i skolan. Du har gott omdöme, är ansvarsfull och har förmåga att sätta elevers behov i centrum. Du är en positiv person och personlig lämplighet väger tungt.

Tillträde sker enligt överenskommelse och snarast möjligt. Rekrytering kan komma att ske under tiden annonseringstiden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elevcoach till Sofiedalskolan åk 7 - 9

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Sofiedal 7-9 är en skola som ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo och leds av en biträdande rektor. På skolan finns idag ca 460 elever och 50 medarbetare och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta det goda arbetet för våra elever.

På vår skola är det viktigt att skapa goda relationer med våra elever och att vara goda förebilder som vuxna. Varje elev ska hos oss få känna sig unik, få ta ansvar över sitt eget lärande, skolans miljö samt våra gemensamma saker. Vår utgångspunkt är alltid fokus på elevers styrkor och förmågor.

Tillsammans i arbetslagen arbetar vi systematiskt med analyser och utvärdering av vår undervisning. Vi har höga förväntningar på både elever och oss själva.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu elevcoach för tidsbegränsat uppdrag på Sofiedalskolan. Elevcoachen kommer att vara del i resurs- teamet som finns på skolan. Varje elevcoach tillhör ett arbetslag. Teamet kartlägger behovet av resursstöd, finns med i klassrum mot enskild elev eller grupp, finns i korridorer. Teamet tar tillsammans med lärarna ett stort ansvar för det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet på skolan. Tjänsten kräver att du har en god pedagogisk förmåga för att kunna stödja eleverna i skolarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har gymnasieexamen och betyg från treårigt gymnasieprogram. Om du har någon form av pedagogisk högskoleutbildning ser vi det som meriterande. Vi vill även att du tidigare har erfarenhet av att arbete i skola.

Utöver det har du dokumenterad erfarenhet av att arbeta med och leda barn och ungdomar, antingen genom arbetslivserfarenhet från skola eller ledarerfarenhet från andra sammanhang, exempelvis i föreningar eller genom
idrotten. Bra samarbetsförmåga är nödvändig och denna ska kunna styrkas genom referenser.

Meriterande är:
* någon form av pedagogisk utbildning
* kunskaper om och erfarenhet av arbete med elever som har neuropsykiatriska funktionshinder.
*erfarenhet av pedagogiskt arbete.
*kunskap om och erfarenhet av barn med diabetes.

Du är dessutom en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du kan ta egna initiativ och arbeta strukturerat. Du har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga har stor betydelse.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan i god tid!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre