Lediga jobb som Hantverksyrken i Gävle

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Serviceinriktad bilglastekniker eller lärling till Ryds Bilglas i GÄVLE - B

Ansök    Jun 26    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i GÄVLE - BRYNÄS. Ditt jobb hos oss För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. I ditt arbete kommer du främst att arbeta med att reparera och byta bilrutor. Rollen har ett stort kundfokus och är till viss... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i GÄVLE - BRYNÄS.

Ditt jobb hos oss

För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. I ditt arbete kommer du främst att arbeta med att reparera och byta bilrutor. Rollen har ett stort kundfokus och är till viss del administrativ. Du tar emot kunder i kundmottagningen, hjälper dem med olika frågor gällande bilglas och bilar samt säljer de tillbehör som vi erbjuder till våra kunder. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

Du behöver tycka om varierande dagar där vi arbetar i team för att lösa de utmaningar vi tar oss an. Att hjälpas åt på jobbet och ställa upp för kollegorna när det behövs är en självklarhet. Tillsammans testar vi nya idéer för att hitta de mest effektiva och bästa lösningarna i arbetet.

Det här är vi

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling.

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi har ett stor hållbarhetsfokus och är måna om vår miljö. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.

Arbetsplats: GÄVLE - BRYNÄS

Arbetstid: Måndag-fredag, 07,00-16,00 ( 8,00-17,00 )
Vem är du?

Du behöver vara intresserad, serviceinriktad, driven och vilja arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Du vill alltid kundens bästa och du lägger ett stort fokus på att leverera bra service och kvalitet. Därför är det viktigt att du utöver att tycka om att arbeta praktiskt, även tycker om kundkontakt och kan hantera visst administrativt arbete.

Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som inte räds att ta initiativ men samtidigt är du även bra på att lyssna in dina kollegor. Du behöver självklart även trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.

Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift

Meriterande

På Ryds bilglas arbetar vi för en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Utöver det ser vi gärna nedan kompetenser/erfarenheter:

- Minst ett (1) års erfarenhet av tidigare serviceyrke
- Gått en fordonsrelaterad utbildning
- God vana av att arbeta med verktyg
- Tidigare erfarenhet av att arbeta med fordon

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Foliemontör/skyltmontör

Ansök    Jun 14    Ljusmontage i Gävle AB    Folierare
Om jobbet Om oss Ljusmontage i Gävle AB är specialister på alla typer av skyltsystem. Vi har egen tillverkning av skyltar & skyltlösningar för inom och utomhusbruk. Vi har en unik kompetens och erfarenhet efter mer än 18 år inom skyltindustrin. Vi erbjuder unika skyltlösningar där bara fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt att genomföra. Vi expanderar nu och söker en driven medarbetare omgående. Om tjänsten Till vårt team i Gävle söker vi en pos... Visa mer
Om jobbet
Om oss
Ljusmontage i Gävle AB är specialister på alla typer av skyltsystem. Vi har egen tillverkning av skyltar & skyltlösningar för inom och utomhusbruk. Vi har en unik kompetens och erfarenhet efter mer än 18 år inom skyltindustrin. Vi erbjuder unika skyltlösningar där bara fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt att genomföra. Vi expanderar nu och söker en driven medarbetare omgående.
Om tjänsten
Till vårt team i Gävle söker vi en positiv och noggrann person.
Den person som vi letar efter är bra på att samarbeta men har heller inga problem att ta egna initiativ. En person som gillar att göra sitt bästa för kunden och kan jobba i ett högt tempo. Om man har erfarenhet som montör inom fordonsdekor solfilm och skyltar ser vi det som ett stort plus. Det viktigaste är att man har rätt inställning och viljan och ambitionen att lära sig. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. Tunga lyft förekommer, arbetstid oftast Mån-fred 7-16. Välkommen in med din ansökan.
Vem vi söker
Som skyltmontör kommer du att utföra montage av foliedekor/solfilm samt montage av skyltar hos våra kunder. Vi ser att du är samarbetsvillig och är en lagspelare och lätt att ta kundkontakt.
Arbetsuppgifterna är varierande, det är ett fysiskt krävande arbete och ni jobbar med frihet under ansvar. Som person är du ansvarstagande, noggrann och idérik.
Som montör är ni vårt ansikte utåt och är dem sista som träffar kunden i vårt samarbete, därav är det viktigt att ge god service hela vägen.
Krav för tjänsten är B-körkort samt tal i Svenska. Liftkort är meriterande men inte ett måste. Visa mindre

Sommarjobb

Ansök    Maj 4    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Lido konditori startade sin verksamhet 1954 i samma lokal på söder i Gävle där vi finns idag. I 70 år har vi bakat bröd, kakor och mycket annat gott. Vi har idag två butiker/cafeer. Det är Lido konditori med sin genuina retro servering och Böna cafe med sitt strandnäta läge lite norr om Gävle med trädgårdsservering. Vi söker en positiv och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra som är sugen på att jobba i sommar. Då produktionen är sto... Visa mer
Lido konditori startade sin verksamhet 1954 i samma lokal på söder i Gävle där vi finns idag. I 70 år har vi bakat bröd, kakor och mycket annat gott.
Vi har idag två butiker/cafeer. Det är Lido konditori med sin genuina retro servering och Böna cafe med sitt strandnäta läge lite norr om Gävle med trädgårdsservering.
Vi söker en positiv och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra som är sugen på att jobba i sommar. Då produktionen är stor sommartid så krävs det att du har förkunskaper och viss erfarenhet. Du jobbar tillsammans med erfaren ordinarie kollega. Visa mindre

Sommarvikarier ramverkstad

Ansök    Apr 16    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
Nu söker vi sommarvikarier till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.   Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och f... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.
 
Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 
 
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda tavelramar och speglar i trä, komposit och metall. Vi sågar ramlist, skär glas och passepartouter, monterar bilder m.m. 
Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. Som rammakare är det därför viktigt att ha ett öga för detaljer. 
 
Huvudsakligen så kommer arbetet att vara i vår ramverkstad där man pendlar mellan främst 2 olika stationer, sågen och tillverkningen av den måttbeställda ramen eller spegeln av olika material. Möjlighet finns också att arbeta på vår passepartoutverkstad.
 
Vid behov kan arbete även ske på vårt huvudlager. På lagret levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa.

 
För att trivas hos oss så tror vi att:
Du är en person med god grundfysik
Du är praktiskt lagd
Du kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi söker personer som kan arbeta 100% med start i maj och sedan hela juni-augusti. Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag, anställningar sker löpande. 
 

 BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

2 st Fritidsamordnare

Ansök    Mar 26    Gävle kommun    GIS-samordnare
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

ARBETSUPPGIFTER
Trivs du med många kontaktytor i ditt arbete? Tycker du samtidigt att det är stimulerande med varierade arbetsuppgifter? Bra. Då kan det vara dig vi söker som Fritidssamordnare. Kom och gör Gävle välkomnande!

Som fritidssamordnare arbetar du analytiskt med förbättringar och utveckling av bokningsverksamheten. Du kommer att arbeta löpande med fördelning av tider och bokningar i kommunens idrottsarenor, ishallar och idrottsplatser med efterföljande ekonomihantering. Du kommer också att hantera nyckel- och passageärenden, arbeta med framtagning av statistik och upprätta nya rutiner och avtal. Du kommer att ha många kontaktytor, främst med Gävles föreningsliv, företag och privatpersoner. Vi söker en fritidssamordnare som har intresse för frilufts- och idrottsfrågor. Som fritidssamordnare har du kunskaper om föreningsliv, idrott och idrottsanläggningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som för tjänsten har en lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kommunal verksamhet och politiskt styrda organisationer, av föreningslivet och/eller tidigare har arbetat som fritidssamordnare.
Du har dokumenterat goda kunskaper inom Office-paketet och administration samt bokningssystemet FRI specifikt. I ditt arbete kommunicerar du både i tal och skrift och behöver därmed förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket.

Arbetet som fritidssamordnare ställer krav på din förmåga att strukturera ditt arbete, skapa relationer, vara flexibel och kunna se logik och samband i komplex information eller miljö. Vi ser därav att du som söker har en fallenhet för att skapa goda relationer, ett prestigelöst förhållningssätt, samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner och kan se till det gemensamma målet. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. För att trivas med de växlande arbetsuppgifterna tror vi att du har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt och därmed lätt för anpassa dig till olika situationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

konditor/bagare

Ansök    Maj 4    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Lido konditori startade sin verksamhet 1954 i samma lokal på söder i Gävle där vi finns idag. I 70 år har vi bakat bröd, kakor och mycket annat gott. Vi har idag två butiker/cafeer. Det är Lido konditori med sin genuina retro servering och Böna cafe med sitt strandnäta läge lite norr om Gävle med trädgårdsservering. Vi söker en positiv och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra. Vi är ett Bageri och konditori som bibehåller kvaliteten ... Visa mer
Lido konditori startade sin verksamhet 1954 i samma lokal på söder i Gävle där vi finns idag. I 70 år har vi bakat bröd, kakor och mycket annat gott.
Vi har idag två butiker/cafeer. Det är Lido konditori med sin genuina retro servering och Böna cafe med sitt strandnäta läge lite norr om Gävle med trädgårdsservering.
Vi söker en positiv och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Bageri och konditori som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som vi utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk för leverans till eget cafe och större beställningar.
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Jobbtyp: Heltid
Arbetstider: Må-Fr 6.00-14.30 varannan Lördag 6.00-13.00
Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning Visa mindre

Databaskonsult

Ansök    Mar 22    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vill du vara en av oss? På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Om tjänsten Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i fra... Visa mer
Vill du vara en av oss?

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.

Om tjänsten
Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.

Spatial Data Management-teamet tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet med teamet men också med kollegorna från våra andra team.
Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.

Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver nu utöka vår grupp med ytterligare en erfaren kollega. Den vi söker, är det du?

Om dig:
Har du:

- En relevant Högskole- eller universitetsexamen

- Minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre

- Goda kunskaper om Python utveckling och gärna FME

- God förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvaran

- Lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska

- Och strävar du efter ständig kompetensutveckling genom varierande uppdrag och den unika tillgången till Esris utbildningsportal

Då ser vi verkligen fram emot din ansökan.

Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige där du får möjlighet att utvecklas inom företaget samt tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag.
Frihet under ansvar” är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.

Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-04-21. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45, eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/) och Instagram (https://www.instagram.com/esrigram_se/). Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Mar 8    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Gävle as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

-
Working times: Full time, rotating shifts (AM & PM) including weekends.

-
Contract type: Fixed term

-
Start date: Beginning of April

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Local knowledge of Gävle and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

- A physical condition that allows you to handle heavy loads

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Mar 6    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Gävle as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

-
Working times: Full time, rotating shifts (AM & PM) including weekends.

-
Contract type: Fixed term

-
Start date: Beginning of April

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Local knowledge of Gävle and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

- A physical condition that allows you to handle heavy loads

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Konditor på Lido i Gävle

Ansök    Feb 27    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Vi söker ny kollega till vårt konditori på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och i vår servering har vi kvar stor del av originalinredningen. Vi driver också Böna cafe som är ett härligt året runt cafe med sin högsäsong på sommaren. Här finns många platser både inne och ute med utsikt över havet. Vi erbjuder klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. Viktigt för oss är att du är kunnig på det klassiska och nyfiken på det nya. V... Visa mer
Vi söker ny kollega till vårt konditori på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och i vår servering har vi kvar stor del av originalinredningen. Vi driver också Böna cafe som är ett härligt året runt cafe med sin högsäsong på sommaren. Här finns många platser både inne och ute med utsikt över havet.
Vi erbjuder klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. Viktigt för oss är att du är kunnig på det klassiska och nyfiken på det nya.
Vi värnar om yrkesstoltheten. Att du har en helhetsbild från produktion till exponering. att du älskar att jobba med smaker och utveckling tillsammans med kollegor. Att du är en teambuilder och ser till helheten.
Du jobbar i ett team med 3-4st kollegor i bageri/konditori samt 10 st i butik och kallskänk. Kommunikationen är en av våra viktigaste delar för att verksamheten ska fungera bra och därför vill vi att du gillar att kommunicera med kollegor, leverantörer och kunder.
Som konditor kommer du bland annat:
Baka tårtor, bitar, pajer, bakelser, kakor
Preppa fyllningar, kompotter, bottnar och desserter
Utveckla sortimentet efter säsong och trender
Hos oss har du ett stort eget ansvar och frihet. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt både i grupp och enskilt är viktigt.
Vi månar om vårt varumärke och vill att du också gör det. Är lyhörd för vad som är grunden i just vårt varumärke.
Vi vill att du har
2-4 års erfarenhet som konditor & bagare.
Start: Efter ö.k
Arbetstider: Må-Fr 6.00-14.30 varannan Lördag 6.00-13.00
Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Konstruktör inom styr och regler

Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning AFRY söker nu erfarna konstruktörer och handläggande konstruktörer inom styrprojektering. Våra projekt är bå... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY söker nu erfarna konstruktörer och handläggande konstruktörer inom styrprojektering.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar som projekteras i MagiCAD Autocad eller Revit samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
I rollen som konstruktör kommer du arbeta självständigt med styrprojektering. Du kommer delta på projekteringsmöten, vara delaktig i samordning med andra konsulter samt tillsammans med kollegor ta fram tekniska lösningar. Planering av din egna tid och god kommunikation ses som viktiga egenskaper.
I rollen som konstruktör kommer du ansvara för att leda uppdrag inom din disciplin vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tider och ekonomi. Du tar ansvar för leveranser och ser till att framdriften i uppdragen motsvarar planeringen.
Hos oss finns både juniora och seniora kollegor, som stöttar varandra i uppdragen.
Är du nyfiken på vilka andra tjänster vi erbjuder? Läs mer här: https://afry.com/sv/afry-erbjuder-tjanster-inom-teknik


Kravspecifikation
Du har minst 7 års erfarenhet av självständigt arbete inom styr-och övervakningssystem. Under dina år inom yrket har du lärt känna relevanta aktörer och skapat långvariga relationer. Du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.
Några egenskaper som är meriterande är bland annat en bakgrund inom VVS och entreprenadbesiktning. Eventuellt har du även med dig erfarenhet av samordnad funktionsprovning.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag. Rollen kräver starkt samarbete och tekniskt integrerande av system utifrån information från olika discipliner och beställarens önskemål. Det innebär också samarbete med leverantörer, förståelse för olika fabrikat samt ofta att upprätta gränsdragningslistor mellan teknikdiscipliner och leda möten.


Ytterligare information
Sista ansökningsdag 2024-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Andreas Rinnström, COO
[email protected]
+46 10 505 64 17
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Mar 4    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Gävle as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

-
Working times: Full time, rotating shifts (AM & PM) including weekends.

-
Contract type: Fixed term

-
Start date: Beginning of April

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Local knowledge of Gävle and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

- A physical condition that allows you to handle heavy loads

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Rekondtekniker hjälpmedel

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Hjälpmedel SAM är utförare av hjälpmedelsärenden i Gävleborgs län. Verksamhetsområdet omfattar hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och spr... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hjälpmedel SAM är utförare av hjälpmedelsärenden i Gävleborgs län. Verksamhetsområdet omfattar hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar.

Vi erbjuder och utför
• utprovning och anpassning
• tekniskt underhåll
• information och utbildning
• lagerhållning och transport.

Hjälpmedel SAM har sin huvudsakliga verksamhet i Gävle med enheter i Bollnäs, Söderhamn, Ljusdal och Hudiksvall.


ARBETSUPPGIFTER
Som rekondtekniker tar du emot hjälpmedel, till exempel rullstolar, hygienhjälpmedel, rollatorer med mera. Du går igenom hjälpmedlen och återställer funktion, till exempel genom att byta ut kärvande lager, bromsvajrar och liknande. För många hjälpmedel arbetar du mot en datoriserad mall där du behöver återställa hjälpmedlets olika tillbehör till en originalkonfiguration innan transport till lager.

Som rekondtekniker hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• rekonditionering av hjälpmedel
• reparationer
• andra uppgifter som förekommer i verksamheten då vi hjälps åt mellan olika enheter.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha intresse för teknik och mekanik. Du är troligen inte en person som lämnar in cykeln på verkstad när den behöver åtgärdas utan en som hellre fixar det själv.
Arbetet sker både ensam och i grupp och du behöver kunna fungera i båda situationerna. Tidvis kan det finnas många hjälpmedel som väntar på rekond och du behöver då kunna arbeta under viss press.

I rollen som rekondtekniker ska du
• ha intresse av/fallenhet för att laga och reparera
• ha datavana.


ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

I FoU Välfärd-Hjälpmedel-RegNetnämndförvaltningen ansvaras för forskning och utveckling inom socialt arbete, bredbandsnätet RegNet och med att hjälpa de som behöver hjälpmedel i vardagen att hitta rätt stöd. I samverkan med länets kommuner delar vi kunskap och resurser och skapar förutsättningar för bättre möjligheter och ökad livskvalitet hos länets invånare.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Konditor/bagare

Ansök    Dec 20    JEMA Livs AB    Bagare/Konditor
Om tjänsten Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept. Här bakar vi mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vi skapar allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant. Om dig Vi ser att du är en p... Visa mer
Om tjänsten

Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept. Här bakar vi mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vi skapar allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant.

Om dig

Vi ser att du är en person som trivs med att arbeta i en fartfylld vardag och som tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas hos oss ser vi att du är självgående, positiv och initiativtagande med ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Kravprofil

- Utbildning inom aktuellt område

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som konditor och eller bagare, på heltid. Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Feb 26    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Gävle as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

-
Working times: Full time, rotating shifts (AM & PM) including weekends.

-
Contract type: Fixed term

-
Start date: Beginning of April

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Local knowledge of Gävle and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

- A physical condition that allows you to handle heavy loads

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Skylttillverkare till Skyltplus AB

Ansök    Nov 26    Skyltplus AB    Skylttillverkare
ARBETSBESKRIVNING Är du ute efter ett långsiktigt arbete där du kommer ges möjlighet att arbeta på ett företag med en positiv stämning? Skyltplus AB söker nu en stycken skylttillverkare som kommer att vara lite allt-i-allo. Har du en förmåga att snabbt lära dig nya saker och har en känsla för kvalité? Sök då tjänsten redan idag! INFORMATION OM UPPDRAGET Som skylttillverkare på Skyltplus AB kommer du arbeta i fräscha industrilokaler i Gävle. Företaget ... Visa mer
ARBETSBESKRIVNING


Är du ute efter ett långsiktigt arbete där du kommer ges möjlighet att arbeta på ett företag med en positiv stämning? Skyltplus AB söker nu en stycken skylttillverkare som kommer att vara lite allt-i-allo. Har du en förmåga att snabbt lära dig nya saker och har en känsla för kvalité? Sök då tjänsten redan idag!


INFORMATION OM UPPDRAGET
Som skylttillverkare på Skyltplus AB kommer du arbeta i fräscha industrilokaler i Gävle. Företaget skräddarsyr skyltar, folier, dekaler och flaggor utifrån kundens specifika behov. Du kommer vara med under hela processen från ritning till tillverkning och montering.


ARBETSUPPGIFTER
Som skylttillverkare kommer du vara lite av en allt-i-allo på företaget. Din anställning kommer påbörjas med du att du direkt börjar tillverka skyltar främst 3D skyltar efter introduktion i verkstaden, det är viktigt att du har kunskap om vad för slags led och vilket djup samt tjocklek av plåt skall användas i förhållande till bokstavens storlek och böjning.


Du kommer till exempel arbeta med:
- Plåtbearbetning
- Bearbetning av plexiglas
- Montering av skyltar
- CNC-fräsning
- Laserskärning


VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av att tillverka 3D skyltar eller liknande utbildning och som är ute efter ett stabilt och tryggt arbete. Arbetsuppgifterna kräver att du är väldigt noggrann då vi jobbar med parametrar och har en förmåga att komma på lösningar utifrån kundens behov. Då arbetsuppgifterna är väldigt varierande är det viktigt att du trivs med mer monotont arbete, likväl som du trivs då dagarna har högt tempo och den ena uppgiften inte är den andra lik. Du bör ha ett intresse av verkstadsarbete och inte vara brydd över att ta tag i saker.


START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid


OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Praktik -Drift

Ansök    Dec 6    Stockholm Exergi AB    Finmekaniker
Stockholm Exergi är produkten av hundratals engagerade människor. Hundratals tankar, perspektiv och känslor som tillsammans arbetar för att göra Stockholm och världen mer hållbar.  Hos oss får du möjligheten att dela din energi med över en miljon människor, varje dag. Du blir den som värmer när det är kallt och den som svalkar när det är varmt. Den som lyser upp vägen hem när det blir mörkt och effektiviserar energianvändningen för en hel stad.   Som en ... Visa mer
Stockholm Exergi är produkten av hundratals engagerade människor. Hundratals tankar, perspektiv och känslor som tillsammans arbetar för att göra Stockholm och världen mer hållbar. 

Hos oss får du möjligheten att dela din energi med över en miljon människor, varje dag. Du blir den som värmer när det är kallt och den som svalkar när det är varmt. Den som lyser upp vägen hem när det blir mörkt och effektiviserar energianvändningen för en hel stad.  

Som en del av vår gemensamma kraft ger vi dig förutsättningar att få ut det mesta av din energi. Det innebär att du kan påverka din vardag, bredda eller fördjupa dina kunskaper eller helt byta spår. Vi gör allt vi kan för att frigöra din kraft – för din och Stockholms skull

Rollen

När du gör praktik hos oss är du en lika värdefull del av teamet som alla andra. Du förväntas leverera hög kvalité, utveckla dig och dina färdigheter samtidigt som du får en unik chans till mentorskap av dina kunniga kollegor.

Du som blir antagen på praktik hos oss blir det för att vi ser en stor potential i dig, och en möjlighet till en värdeskapande utveckling både för dig och för oss. 

Vad kan du få tänkas göra då? 

Som praktiserande drifttekniker blir du en del av ett skiftlag och kommer bl.a. att få stötta skiftlaget med följande arbetsuppgifter:


• Rondera i anläggningen och rapportera eventuella avvikelser
• Hjälpa till att ställa av och på anläggningsdelar inför olika underhållsarbeten
• Bidra till förbättringsarbete

Du kommer att arbeta i en spännande anläggningsmiljö där säkerheten alltid kommer i första hand. Praktikperioden innebär skiftgång dvs att du delvis kommer att arbeta nätter, kvällar och helger. Hos oss förekommer arbete på höga höjder och även arbete inom trånga utrymmen kan förekomma.  

Vi söker dig som


• Tror på att ta personligt ansvar
• Arbeta väl i team
• Värderar utveckling 
• Vågar föra fram dina ideer
• Vill vara med och påverka vår resa mot en hållbar stad
• Är positiv och prestigelös
• Tror på ständiga förbättringar

Är vi rätt för varandra? Sök då till våra praktikjobb. 

För att kunna söka praktikplats hos oss måste du vara 18 år fyllda. I nästa steg av ansökan får du möjlighet att svara på frågor som rör din utbildning, erfarenhet och dina intresseområden. Visa mindre

Konditor till butik i Gävle

Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Konditor till butik i Gävle

Ansök    Okt 11    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Konditor på Lido i Gävle

Ansök    Okt 17    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Vi söker ny kollega till vårt konditori på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och i vår servering har vi kvar stor del av originalinredningen. Vi driver också Böna cafe som är ett härligt året runt cafe med sin högsäsong på sommaren. Här finns många platser både inne och ute med utsikt över havet. Vi erbjuder klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. Viktigt för oss är att du är kunnig på det klassiska och nyfiken på det nya. V... Visa mer
Vi söker ny kollega till vårt konditori på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och i vår servering har vi kvar stor del av originalinredningen. Vi driver också Böna cafe som är ett härligt året runt cafe med sin högsäsong på sommaren. Här finns många platser både inne och ute med utsikt över havet.
Vi erbjuder klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. Viktigt för oss är att du är kunnig på det klassiska och nyfiken på det nya.
Vi värnar om yrkesstoltheten. Att du har en helhetsbild från produktion till exponering. att du älskar att jobba med smaker och utveckling tillsammans med kollegor. Att du är en teambuilder och ser till helheten.
Du jobbar i ett team med 3-4st kollegor i bageri/konditori samt 10 st i butik och kallskänk. Kommunikationen är en av våra viktigaste delar för att verksamheten ska fungera bra och därför vill vi att du gillar att kommunicera med kollegor, leverantörer och kunder.
Som konditor kommer du bland annat:
Baka tårtor, bitar, pajer, bakelser, kakor
Preppa fyllningar, kompotter, bottnar och desserter
Utveckla sortimentet efter säsong och trender
Hos oss har du ett stort eget ansvar och frihet. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt både i grupp och enskilt är viktigt.
Vi månar om vårt varumärke och vill att du också gör det. Är lyhörd för vad som är grunden i just vårt varumärke.
Vi vill att du har
2-4 års erfarenhet som konditor & bagare.
Start: Efter ö.k
Arbetstider: Må-Fr 6.00-14.30 varannan Lördag 6.00-13.00
Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Konditor till butik i Gävle

Ansök    Okt 18    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Kyltekniker till Gävle

Om jobbet Nu etablerar vi oss i Gävle! Vill du vara med på resan att bygga ett fantastiskt team, att utvecklas och växa med oss; då ska du absolut söka! Vi söker flera kyltekniker som tillsammans med platsansvarig kommer vara med och bygga upp vår verksamhet i Gävle där ditt fokus kommer att vara att leverera den bästa servicen till våra kunder. Som kyltekniker på Francks förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att... Visa mer
Om jobbet

Nu etablerar vi oss i Gävle! Vill du vara med på resan att bygga ett fantastiskt team, att utvecklas och växa med oss; då ska du absolut söka!

Vi söker flera kyltekniker som tillsammans med platsansvarig kommer vara med och bygga upp vår verksamhet i Gävle där ditt fokus kommer att vara att leverera den bästa servicen till våra kunder.

Som kyltekniker på Francks förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att arbeta med både service och/eller i entreprenadprojekt. Att jobba hos Francks innebär att du besöker kunder/anläggningar av varierande slag, allt från små till större komplexa anläggningar, vilket innebär stor variation. Våra kunder finns bl.a. inom butik, livsmedel, fastighet, lager/logistik och processindustrin. Vi arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem. Du kommer att ha en viktig roll hos oss då våra kyltekniker är de främsta representanterna för Francks Kylindustri.

Vad vi erbjuder dig

- möjlighet att påverka och dela med dig av dina idéer, tankar och kunskaper

- arbete både självständigt och i team

- stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut

- stöd i form av erfarna kollegor inom hela Francks

- utvecklingsmöjligheter

- kollektivavtal med bl.a. bra försäkringar och tjänstepension

- arbetstidsförkortning, möjlighet till vinstdelning

- friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete och har kylcertifikat. Du har erfarenhet av CO2 och/eller ammoniak. Ett plus är goda el- och styr/reglerkunskaper. Du behöver ha B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Det viktigaste är hur du är som person; att du sätter kunden i centrum, gillar att samarbeta med andra, vågar ta initiativ och har en positiv inställning. Du har ett brinnande intresse för teknik och viljan att ständigt lära nytt.

Övrigt
Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Har du inget CV eller personligt brev? Inga problem, du kan ansöka ändå :)

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Om Francks
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av ett företag med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är med och driver utvecklingen framåt när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film (https://youtu.be/pNWmolLKprM)om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld. Visa mindre

Konditor till butik i Gävle

Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Konditor till butik i Gävle

Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Uncle Frank's Skräddare – Skapa Stil och Originalitet i Varje Stygn!

Ansök    Sep 18    The Pink Company AB    Skräddare
Plats: Vår kreativa syateljé i Uncle Frank's gamla lokal i Bergrenska gården i Gävle. Drömmer du om att föra klädvärlden till en ny nivå? Är du redo att experimentera, ta fram unika kläder och forma stil för Uncle Frank-familjen? Om du har en passion för formgivning, mönsterskapande och syende, och delar Uncle Frank's kärlek för originalitet, då är du precis den skräddare vi letar efter! Om Oss: Vi är Uncle Frank – en butik, en livsstil och en plats för äk... Visa mer
Plats: Vår kreativa syateljé i Uncle Frank's gamla lokal i Bergrenska gården i Gävle.
Drömmer du om att föra klädvärlden till en ny nivå? Är du redo att experimentera, ta fram unika kläder och forma stil för Uncle Frank-familjen? Om du har en passion för formgivning, mönsterskapande och syende, och delar Uncle Frank's kärlek för originalitet, då är du precis den skräddare vi letar efter!
Om Oss:
Vi är Uncle Frank – en butik, en livsstil och en plats för äkta original. Vi hyllar originalitet och står för kreativitet, skoj och stil. Vår livsstilsbutik är redan känd för vårt unika utbud inom skateboard, punk, graffiti, gentlemannastil, retro/vintage och presenter. Nu utökar vi vårt koncept med en syateljé för att erbjuda våra kunder skräddarsydda och unika kläder som är lika äkta och originala som Uncle Frank själv.
Dina Uppgifter:
Som vår nya skräddare kommer du att:
Ta fram unika kläder från början till slut, från koncept och mönster till färdiga plagg.
Experimenta med material och färger för att skapa originalitet i varje stygn.
Vara en del av vårt team som ger våra kunder en unik och anpassad upplevelse.
Bygga upp vår nya syateljé i Uncle Frank's gamla lokal och vara med på resan från början.

Dina Kvalifikationer:
Du behöver ha en passion för att skapa kläder som är lika unika som våra kunder.
Du är en original som förstår att vara äkta och orginell är nyckeln till framgång.
Du har erfarenhet av formgivning, mönsterskapande och syende och är redo att ta fram något nytt och unikt.

Vad Vi Erbjuder:
En chans att vara en del av Uncle Frank-familjen och en livsstilsbutik som är mer än bara en plats att handla – det är ett sätt att vara.
Möjligheten att bygga upp och forma vår nya syateljé precis i Uncle Frank-anda.
En kreativ arbetsmiljö där varje klädesplagg är en chans att skapa något speciellt.
Ett team som är redo att välkomna dig med öppna armar och dela originalitet och stil.

Så, om du är redo att skapa stil och originalitet i varje stygn och vara en del av något större, ansök nu! Vi letar efter en skräddare som kommer att hjälpa oss att fortsätta skapa en unik livsstil för män(niskor) som är lika äkta och originala som Uncle Frank själv. Låt oss ta klädvärlden på en resa av stil och äkthet tillsammans! ???????????? Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Gävle

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Gävle. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Gävle.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datorvana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

Ramtillverkare och lagerarbetare

Ansök    Aug 29    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.   Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt o... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle!BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.
 
Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 
 
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda tavelramar och speglar i trä, komposit och metall. Vi sågar ramlist, skär glas och passepartouter, monterar bilder m.m. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 
 
Huvudsakligen så kommer arbetet att vara i vår ramverkstad. Vid behov kan arbete även ske på vårt huvudlager. På lagret levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa.

Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter händer det att vi utökar med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att:• Du är en person med god grundfysik

• Du är praktiskt lagd

• Du kan balansera effektivitet och noggrannhet
 


Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.
 
Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se
 


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Bagare

Ansök    Jul 16    Hela Café AB    Bagare/Konditor
Vi söker dig som är bagare/konditor till vår cafeteria i Gallerian Nian i Gävle. Du ska vara en del av ett team på 4 personer. Du ska vara självgående och kunna vara självständig i ditt arbete. Det är meriterande om du kan bakelser från andra delar av världen t.ex bakelser från Orienten. Arbetet kan innebära arbete i helger. Är du rätt person för detta jobb är du välkommen med din ansökan. Visa mer
Vi söker dig som är bagare/konditor till vår cafeteria i Gallerian Nian i Gävle. Du ska vara en del av ett team på 4 personer. Du ska vara självgående och kunna vara självständig i ditt arbete. Det är meriterande om du kan bakelser från andra delar av världen t.ex bakelser från Orienten. Arbetet kan innebära arbete i helger. Är du rätt person för detta jobb är du välkommen med din ansökan. Visa mindre

SERVICETEKNIKER GÄVLE MED OMNEJD

METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande. Tjänsten och dina ansvarsområden Vi söker en servicete... Visa mer
METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.
Tjänsten och dina ansvarsområden
Vi söker en servicetekniker till vårt serviceteam. Du kommer att utföra service, installationsärenden och kalibrering av METTLER TOLEDOS vågar hos våra kunder inom tillverkandeindustri. Dina arbetsveckor kan variera med resor till olika kunder vilket kräver flexibilitet. Även om du arbetar väldigt självständigt så ingår du i ett nordiskt/ lokalt team där man stöttar varandra vid behov och arbetstoppar. Dina uppdrag planeras ut centralt i samråd med servicekoordinator. Som servicetekniker utgår du från din bostad där du även utför din administration. Det är en stor fördel om du utgår från Gävle med omnejd.


Arbetsuppgifter kan vara:
Att installera vågar och system
Att reparera och felsöka
Att utföra service och förebyggande underhåll
Att kalibrera instrument
Att utföra kalibreringscertifikat

Vad behöver du för att lyckas
Vi söker dig som motiveras att varje dag göra jobbet lite bättre än igår och vi ser det som en självklarhet att du har engagemang och professionalitet i det arbete du utför. För att trivas i denna roll bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem.


Vi söker dig:
Med teknisk utbildning
Som kan kombinera fysiskt arbete med administrativa uppgifter
Som kan arbeta under eget ansvar med god prioriteringsförmåga
Som tycker tekniska problem är roligt
B - körkort är ett krav
Som kan kommunicera på både svenska och engelskaDet är meriterande med YH- utbildning för servicetekniker. Har du tidigare erfarenhet som servicemontör eller är även det ett stort plus.


Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor. När du börjar hos oss kommer du initialt att arbeta tillsammans med erfarna kollegor för att sedan vidareutbildas i olika steg. Vidareutbildningen sker på huvudkontoret i Schweiz, för att lära känna våra produkter ännu mer.


Som anställd på METTLER TOLEDO tar du del av bra förmåner som bland annat kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, Edenred lunchförmån, hälsoundersökning och för denna tjänst erbjuds du tjänstebil.
Tjänsten är en fast heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Under juli månad är det semestertider och vi kommer se över din ansökan så snart vi kan i början av augusti.
Välkommen med din ansökan till vårt serviceteam.
Likabehandling
Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. Visa mindre

Inside Sales Engineer till Hudiksvall

-en länk mellan teknik, marknad och produktion    HUDDIG AB fortsätter sina satsningar på hemma och exportmarknaden och söker nu dig med stort intresse för teknisk försäljning och marknadsföring. Du kommer att ingå i företagets marknad- och försäljningsavdelning som ansvarar för marknadsföring och försäljning av maskiner, reservdelar och teknisk support via återförsäljare och servicelämnare till slutkund. Försäljningen av HUDDIG grävlastare sker i huvuds... Visa mer
-en länk mellan teknik, marknad och produktion 

 

HUDDIG AB fortsätter sina satsningar på hemma och exportmarknaden och söker nu dig med stort intresse för teknisk försäljning och marknadsföring. Du kommer att ingå i företagets marknad- och försäljningsavdelning som ansvarar för marknadsföring och försäljning av maskiner, reservdelar och teknisk support via återförsäljare och servicelämnare till slutkund. Försäljningen av HUDDIG grävlastare sker i huvudsak via externa återförsäljare, distributörer och agenter. Vid avdelningen återfinns totalt 12 medarbetare, varav merparten utgår ifrån Hudiksvall.

 

Din uppgift blir att:• Driva och utveckla säljorderprocessen i nära samarbete med återförsäljare, konstruktion, produktion och eftermarknad.

• Utgöra kontaktyta mot och agera tekniskt säljstöd till återförsäljare.

• Koordinera och aktivt bidra i utbildning av avtalade återförsäljare i bolagets produkter.

• Planera och delta i marknadsaktiviteter i samarbete med Area Sales Managers och övriga kollegor, exempelvis mässor och event.


 

 

Din bakgrund

Du har relevant teknisk högskoleutbildning alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet där du etablerat ett brett tekniskt kunnande. VI ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en kundnära roll vid ett tillverkande bolag med internationell affär. Du är en erfaren datoranvändare och får gärna ha arbetat i Monitor. Din svenska och engelska är mycket god i tal och skrift och behärskar du även tyska är det meriterande.

 

VI kommer att lägga stor vikt vid din personlig lämplighet. Du är nyfiken och har ett stort intresse för att få jobba med teknisk försäljning. Rollen kräver god självständig problemlösningsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du är lösningsorienterad och har lätt för att driva ständiga förbättringar av arbetssätt tillsammans med andra.  Du är bra på att skapa förtroendefulla relationer till kunder och kollegor.

 

Välkommen att visa intresse för att få vara med och bidra till Huddigs fortsatta framgångsresa!


Huddig AB develops, manufactures and sells ground-breaking, articulated backhoe loaders to improve the efficiency of work within CITY, CABLE and RAIL segments. The company, founded in 1959, is a world leader in its class, in manufacturing articulated backhoe loaders. The customer has a central role in the development of our machinery, as each HUDDIG is uniquely designed according to the customer’s wishes. The winning design concept, superior hydraulics and the highest quality components makes a HUDDIG adaptable, maneuverable and reliable in all climates and conditions. Huddig AB is environmentally certified according to ISO 14001:2015 and has the quality management certificate ISO 9001:2015. All products are CE marked in accordance with Machinery Directive. www.huddig.com Visa mindre

Produktionsledare för semestervikariat till anstalten Gävle

Ansök    Mar 13    Kriminalvården    Förman, snickeri
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Gävles verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/gavle/#om... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Gävles verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/gavle/#om

Vi söker nu produktionsledare till anstalten Gävle!

Det finns god möjlighet att påbörja din anställning innan ditt semestervikariat startar samt ett eventuellt erbjudande om förlängning. I denna rekrytering kan vi komma att tillämpa löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion. I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation. Du kommer också arbeta med schemaläggning, närvarokontroller och en del säkerhetsarbetet kring klienterna. I arbetet är du också delaktig i klienternas planering inför frigivning, du behöver bland annat dokumentera och samarbeta med andra funktioner och roller i klientarbetet.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser
sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet.

Sysselsättningen på anstalten Gävle består av träindustri.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har;
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Erfarenhet med inriktning mot snickeri/ bygg
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har;
• Pedagogisk erfarenhet
• Relevanta språkkunskaper
• Truckkort
• Kunskap om behandlingsarbete och förståelse för arbetets betydelse och roll i de intagnas verkställighet
• Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Konditor på Lido i Gävle

Ansök    Mar 6    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Vi söker ny kollega till vårat kondis på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och vår servering har kvar stor del av originalinredningen. Vi har tre st ställen som vi bakar till. Varje ställe med sin egen charm, miljö och sortiment. På Lido söder är det klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. På Kafe Berggren serverar vi ett modernare koncept med inslag av det klassiska. Böna cafe är ett härligt sommarcafe med trädgårdsservering... Visa mer
Vi söker ny kollega till vårat kondis på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och vår servering har kvar stor del av originalinredningen. Vi har tre st ställen som vi bakar till. Varje ställe med sin egen charm, miljö och sortiment. På Lido söder är det klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. På Kafe Berggren serverar vi ett modernare koncept med inslag av det klassiska. Böna cafe är ett härligt sommarcafe med trädgårdsservering vid havet och här erbjuder vi ett fräscht sommarkoncept. Vi är ett gäng på fyra st i bageri/kondis och totalt är vi 15 st kollegor som ser fram emot att få lära känna vår nya konditor.
Som konditor kommer du bland annat:
Baka tårtor, bitar, pajer, bakelser, kakor
Preppa fyllningar, kompotter, bottnar och desserter
Utveckla sortimentet efter säsong och trender
Du har stort eget ansvar och du ska kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt både i grupp och enskilt. Vara nyfiken och mån om din yrkesstolthet och våra varumärken.
Vi vill att du har
1-2 års erfarenhet som konditor & bagare eller Utbildning i yrket (praktik inom kondis)
Start: senast 1/4 gärna tidigare
Arbetstider: Må-Fr 6.00-14.30 varannan Lördag 6.00-13.00
Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Ansvarsfull Bagare/Konditor

I vårt bageri/café erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av nybakat bröd, bakverk, tårtor, bakelser och färdiga smörgåsar. Vi söker dig som är glad positiv och erfaren bagare och konditor som vill bidra med inspiration och kunskap till vårt arbetslag och vara med att utveckla bageriet framåt. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå i att tillverka bröd, tårtor, bakelser och färdiga smörgåsar. Du kommer även att stå i kassan och servera kunder tillsamman... Visa mer
I vårt bageri/café erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av nybakat bröd, bakverk, tårtor, bakelser och färdiga smörgåsar.
Vi söker dig som är glad positiv och erfaren bagare och konditor som vill bidra med inspiration och kunskap till vårt arbetslag och vara med att utveckla bageriet framåt.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå i att tillverka bröd, tårtor, bakelser och färdiga smörgåsar. Du kommer även att stå i kassan och servera kunder tillsammans med dina kollegor.
För oss är det viktigt att du har bra samarbetsförmåga, bra ledaregenskaper och sätter kunden i focus.
Vi ser gärna att du är en person som trivs med att arbeta i en fartfylld vardag och som tycker om att arbeta tillsammans med andra.
För att trivas hos oss så ser vi att du är självgående och är initiativtagande med ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi ställer höga krav på kvalitet och att du är serviceinriktad, flexibel och trivs med att jobba i högt tempo. Visa mindre

Esri Sveriges Graduate program - GIS/IT

Ansök    Jan 27    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vi på Esri har en stark tilltro till magin som skapas genom geografi och GIS. Det är vårt uppdrag att hjälpa fler organisationer och företag med deras digitalisering genom att applicera ny geospatial teknik. Har du en färsk högskole- eller universitetsutbildning centrerad kring GIS eller IT? Brinner du för att förstå och lösa kunders utmaningar? Vårt gradute program ger dig möjligheten att utforska vilka vi på Esri Sverige är och hur vi arbetar tillsamman... Visa mer
Vi på Esri har en stark tilltro till magin som skapas genom geografi och GIS. Det är vårt uppdrag att hjälpa fler organisationer och företag med deras digitalisering genom att applicera ny geospatial teknik.

Har du en färsk högskole- eller universitetsutbildning centrerad kring GIS eller IT? Brinner du för att förstå och lösa kunders utmaningar? Vårt gradute program ger dig möjligheten att utforska vilka vi på Esri Sverige är och hur vi arbetar tillsammans för att stötta våra kunder, för att efter genomgånget program gå in i en junior roll som till exempel IT-tekniker eller GIS-konsult.

Tillsammans med dig vill vi göra skillnad för samhälle, våra kunder och miljön.Vi söker dig!
Vi är ett bolag som utvecklar och samlar kompetensen inom GIS och IT, och vi vill självklart ta vårt ansvar att utveckla Sveriges GIS-marknad tillsammans med nya insikter. 2022 gjorde vårt graduate program entré och gav oss fem nya medarbetare, färska från skolan, som nu är igång som GIS-konsulter. Efter föregående års succé är det nu dags för omgång 2.

Få en kickstart på karriären och var med och utveckla framtidens möjligheter inom GIS samtidigt som du får möjlighet att börja bygga ett nätverk inom detta spännande område. Detta ger dig förutsättningar att kunna utbyta erfarenheter, kunskap och lärdomar med kunder och medarbetare och bidrar till ett utvecklande lärande, vilket är en helt centralt för Esri Sverige som organisation.

Genom vårt program får du möjlighet att under 12 veckor lära dig av våra kompetenta medarbetare inom flera olika områden och arbetsuppgifter samt genomgå gemensamma interna utbildningar med övriga medlemmar i programmet. Du kommer att få lära känna hela Esri Sverige, våra medarbetare, våra olika team, våra uppdrag, våra kunder och utveckla en förståelse för vår affär. Vi tror på ett kontinuerligt lärande, där vi tillsammans - junior som senior, ung som gammal - delar med oss av kunskap och insikter.

Efter genomfört program får du en placering i något av våra team i en junior roll, redo att hjälpa våra kunder.

Som person är du intresserad och motiverad av att nå resultat och har god förmåga att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Du har ett stort tekniskt intresse men kan också sätta dig in i kundernas verksamhet med syfte att lösa deras utmaningar. I och med att programmet under de första 12 veckorna blir intensivt krävs att du vågar testa och ta dig an utmaningar.

Du har högskole-/universitetsutbildning, centrerad kring GIS, IT eller annat vi bedömer likvärdigt. Du tar examen senast juni 2023 eller har något års erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du kommer att utgå från din stationeringsort på något av våra kontor. Visst resande förekommer, både inom Sverige och utomlands. Under programmet kommer du att besöka flera av våra kontor.Hur är det att vara en del av Esri?
GIS-branschen är en framtidsbransch där du får chans att göra skillnad - för samhället, våra kunder och miljön. Ständig utveckling och lärande är viktig i vår organisation. Det innebär att vi jobbar aktivt med tydliga mål, feedback och uppföljning. Det betyder också att du är en viktig kugge, delaktig i en organisation där ständig förbättring av processer och arbetssätt är helt naturligt. ’Frihet under ansvar’ är en viktig utgångspunkt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Hos Esri Sverige är du en del av ett svenskägt företag med en naturlig närhet till ledning och kollegor. Du får också tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag med allt vad det innebär av kompetens och möjligheter att bygga nätverk både lokalt och globalt.Ansökan
Tjänsten är på heltid med placeringsort på något av våra kontor i Gävle, Kista, Falun, Malmö eller Karlstad. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2023-04-20.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. Tillträdesdatum 2023-08-21.

Vill du veta mer?
Kontakta Sofie Ranta, HR-chef, på [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedIn, Twitter och Instagram. Visa mindre

GIS-samordnare med erfarenhet från kris- och beredskapsarbete till YH- ...

Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår nya yrkeshögskoleutbildning ”GIS-samordnare med fokus på krisberedskap”. Du kommer i huvudsak att arbeta med att utveckla delar av utbildningen, vara kontakt och stöd till de studerande under deras utbildningstid, medverka i utbildningens styrgrupp och dess möten samt etablera nya externa kontakter.I arbetsuppgifterna kan ingå att rekrytera lärare samt, beroende på din kompetens, att undervisa och handleda. ... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår nya yrkeshögskoleutbildning ”GIS-samordnare med fokus på krisberedskap”.

Du kommer i huvudsak att arbeta med att utveckla delar av utbildningen, vara kontakt och stöd till de studerande under deras utbildningstid, medverka i utbildningens styrgrupp och dess möten samt etablera nya externa kontakter.I arbetsuppgifterna kan ingå att rekrytera lärare samt, beroende på din kompetens, att undervisa och handleda.
Att vara delaktig i utbildningarnas marknadsföring, rekrytering av studerande samt utveckling av andra utbildningar inom GIS-område kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Arbetat med krishantering och beredskapsarbete.
- God kännedom och erfarenhet av arbete med samhällsbyggnadsfrågor inom den offentliga verksamheten.
- Goda kunskaper i ESRIs programvaror.
- Erfarenhet av att arbeta med GIS/GIT.

Du bör ha lätt för att samverka med många olika typer av människor samt att skapa och underhålla kontakter såväl internt som externt. Du är välformulerad i tal och skrift och arbetar strukturerat. 
Utbildningen är på distans med riksintag, så distansupplägget bör inte vara främmande för dig. Arbetsplatsen är placerad i Gävle.
Du förväntas kunna arbeta självständigt och på ett strukturerat vis prioritera bland arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är lösningsfokuserat, nytänkande samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.?
Anställningsform
Tillsvidareanställning med provanställning på sex månader. Tjänsten är initialt på deltid (50%) med start under våren 2023.
Har du frågor eller vill veta mer så kontakta distrikschef Sandra Cuhrt [email protected] Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Gävle

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Gävle. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Gävle.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Konditor på Lido i Gävle

Ansök    Jan 23    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Vi söker ny kolega till vårat kondis på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och vår servering har kvar stor del av originalinredningen. Vi har tre st ställen som vi bakar till. Varje ställe med sin egen charm, miljö och sortiment. På Lido söder är det klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. På Kafe Berggren serverar vi ett modernare koncept med inslag av det klassiska. Böna cafe är ett härligt sommarcafe med trädgårdsservering ... Visa mer
Vi söker ny kolega till vårat kondis på söder i Gävle. i våra lokaler har det bakats sedan 1954 och vår servering har kvar stor del av originalinredningen. Vi har tre st ställen som vi bakar till. Varje ställe med sin egen charm, miljö och sortiment. På Lido söder är det klassiska bakverk med inslag av nyheter/trender. På Kafe Berggren serverar vi ett modernare koncept med inslag av det klassiska. Böna cafe är ett härligt sommarcafe med trädgårdsservering vid havet och här erbjuder vi ett fräscht sommarkoncept. Vi är ett gäng på fyra st i bageri/kondis och totalt är vi 15 st kollegor som ser fram emot att få lära känna vår nya konditor.
Som konditor kommer du bland annat:
Baka tårtor, bitar, pajer, bakelser, kakor
Preppa fyllningar, kompotter, bottnar och desserter
Utveckla sortimentet efter säsong och trender
Du har stort eget ansvar och du ska kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt både i grupp och enskilt. Vara nyfiken, noggran och vara mån om din yrkesstolthet och våra varumärken.
Vi vill att du har
1-2 års erfarenhet som konditor & bagare eller Utbildning i yrket (praktik inom kondis)
Start: senast 1/4 gärna tidigare
Arbetstider: Må-Fr 6.00-14.30 varannan Lördag 6.00-13.00
Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Makeupartist 20h/veckan till Åhléns Skönhet Gävle

Ansök    Jan 18    Åhléns AB    Make-up artist
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då k... Visa mer
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande Makeupartist vi söker till vårt varuhus i Gävle.

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

- Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
- Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
- Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till Varuhuschef.
Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
- En utbildning som makeupartist eller hudterapeut
- En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
- Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är ett vikariat på 20h/veckan under perioden 1/3-31/8. Arbetstiderna kan variera mellan Ex 07:00-19:00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. www.ahlens.se Visa mindre

CERTEGO i Gävle söker en säkerhetstekniker på service

Ansök    Dec 27    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker, passagesystem och La... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!
Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker, passagesystem och Larm etc hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom byggbranschen eller som fastighetsskötare där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare GIS, Gävle

Ansök    Okt 20    Lantmäteriet    GIS-utvecklare
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utveckli... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord för vår verksamhet är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig med bred kunskap och erfarenhet inom GIS (Geografiska Informationssystem), kart- och NSDI-området (National Spatial Data Infrastructure) inklusive utveckling av geodataprodukter. Du kommer ingå i ett utvecklingsteam men även delta i kapacitetsuppbyggnad i Lantmäteriets biståndsprojekt, till exempel i Afrika och på Balkan.

I arbetet ingår att sätta upp, administrera och arbeta i en multi-användarmiljö (Främst ESRI). Du skriver dokumentation och rapporter främst på engelska. Du kommer att ansvara för och praktiskt arbeta med att bygga kompetens och förmåga inom GIS-, kart- och NSDI-området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av geografiska Informationssystem, kart- och NSDI-området (National Spatial Data Infrastructure) samt utveckling av geodataprodukter.

Du har även erfarenhet av att sätta upp, administrera och arbeta i en multi-användarmiljö (Främst ESRI). Du är en duktig skribent och kan framställa rapporter av hög kvalitet på engelska. Vi vill också att du har erfarenhet av att ha utvecklat andras förmågor och bygga kompetens inom GIS-, kart- och NSDI-området.

Det är meriterande om du praktiskt har arbetat i ArcGIS Enterprisemiljö. Några års erfarenhet av C# .NET Python FME samt erfarenhet av att implementera standards och utveckling av rutiner, processer och specifikationer för spatiala data är också meriterande.

Vidare ser vi det som önskvärt om du har erfarenhet av att bygga effektiva system för att sprida/dela data och kartprodukter via portal-lösning och/eller utveckla web-applikationer inom GIS-området. Det är även meriterande med erfarenhet av att ha arbetat med insamling/uppdatering/bearbetning av spatiala data från olika källor som t.ex. satellitbilder, flygfoto och drönare.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetssamtal kommer att genomföras innan anställning.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Vi söker en Snickare till Gavlegårdarna i Gävle

Ansök    Nov 14    AB Gavlegårdarna    Reparationssnickare
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bost... Visa mer
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.ARBETSUPPGIFTER
Du har ett nära samarbete med entreprenörer och andra avdelningar inom företaget som du ibland arbetar tätt tillsammans med. Du är företagets ansikte utåt mot hyresgäst och arbetar i hyresgästernas hem och uppträder därför alltid i linje med företagets värderingar. Du bidrar till att hyresgästerna känner sig hemma i lägenheterna de hyr av Gavlegårdarna.
Tillsammans genomför snickarna de byggrelaterade felanmälningar som kommer in till oss. Snickarna är en grupp som samarbetar men är geografiskt uppdelade och ansvarar för sitt eget område. Snickargruppen rapporterar till ansvarig arbetsledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Servicearbeten inom bygg där det främst förekommer reparationsarbeten i och utanför våra lägenheter och allmänna utrymmen
- Rivningsarbeten
- Felsökning och snickaråtgärder vid vattenskador


KVALIFIKATIONER
I rollen som snickare ställer vi krav på att du har gymnasial utbildning med inriktning mot bygg eller erfarenhet som motsvarar utbildningskravet. Det är meriterande om du tidigare arbetat som servicesnickare. Du har vana av att arbeta självständigt med många olika arbetsuppgifter och vill arbeta med att ge god service till våra hyresgäster. Vidare ser vi gärna att du är strukturerad och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt

B-körkort och digital kunnighet ställs som krav. Det som menas med digital kunnighet är att vi förväntar oss att du är trygg i att använda digitala verktyg som hjälp i ditt arbete och att du kan arbeta i de vanligaste programmen (office365) när det kommer till dator.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Instrumentkonstruktör

Ansök    Dec 19    AFRY AB    Instrumentmekaniker
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY Process Industries är marknadsledande i Norden när det gäller konsulttjänster mot processindustrin. Vi hjälper våra kunder med att lösa ava... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
AFRY Process Industries är marknadsledande i Norden när det gäller konsulttjänster mot processindustrin. Vi hjälper våra kunder med att lösa avancerade tekniska problem samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld.
Making Future


Jobbeskrivning
Är du en konstruktör med förmågan att bli engagerad av och att kunna engagera personer i din omgivning? Drivs du av en strävan framåt och vill du utvecklas i en god miljö och med duktiga arbetskamrater?
Du kommer att tillhöra en sektion som är baserad på kontoret i Gävle men också har kontor i Söderhamn. Inom vårt ansvarsområde jobbar vi mot processindustrin med projekthelhets-åtaganden och tjänster inom El, Instrument, Automation och Projektledning. Detta gör att vi kan erbjuda våra medarbetare många spännande uppdrag, inte bara i vår region utan också i resten av landet.
Vi ser dig som en konstruktör och i vissa uppdrag även som konstruktionsledare eller delprojektledare. Du kan ha ett eller flera uppdrag igång samtidigt och har god erfarenhet av yrket. Sektionen har idag drygt 30 fantastiska medarbetare som arbetar brett inom disciplinerna el, elkraft, instrument och automation.
Du kommer att bygga upp en stark leveransförmåga i våra uppdrag, med stöd av övriga sektionen och din erfarenhet.
Placeringsort blir Gävle alternativt Söderhamn.


Kravspecifikation
Utöver ovanstående ser vi gärna att du har en utbildning eller motsvarande erfarenhet inom instrument. Vi vill också att ditt driv kan motiveras med våra kärnvärden; Brave, Devoted, Team Player och att du också har goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar körkort B då resor i tjänsten normalt förekommer.


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag 2023-01-31 men tillsättning kommer att ske löpande så ansök redan idag.
Kontaktperson
Sektionschef
Håkan Andersson
[email protected]
+46 10 505 59 98
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Smeder

Ansök    Sep 14    Nordecta AB    Byggnadssmed
Vi på Nordecta AB söker ständigt duktiga svetsare och smeder, som vill vara ute hos våra kunder. Kunderna är i Gävle med omnejd och nu vet vi även att en kund i Sandviken kommer ha ett ökat behov av oss och våra tjänster, under hela året. Du som söker till oss har vana av svetsning i dom flesta material grupper på både vita och svarta material. Om du kan kål båga så är detta en merit. Du bör lägga stor vikt på noggrannhet i ditt utförda arbete. Att lämna... Visa mer
Vi på Nordecta AB söker ständigt duktiga svetsare och smeder, som vill vara ute hos våra kunder. Kunderna är i Gävle med omnejd och nu vet vi även att en kund i Sandviken kommer ha ett ökat behov av oss och våra tjänster, under hela året.

Du som söker till oss har vana av svetsning i dom flesta material grupper på både vita och svarta material. Om du kan kål båga så är detta en merit.

Du bör lägga stor vikt på noggrannhet i ditt utförda arbete. Att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete med känslan av stolthet samt en nöjd kund garanti

Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Ditt arbete kommer att innebära arbete med svetsning, du bör kunna arbeta både ensam och i grupp, ta egna initiativ är en merit likaväl som ritningsläsning.

Arbetet gäller både detalj svetsning, svetsning inom industri men svetsning ute på fält kan förekomma.

 

Krav:

Svetsare, manuell - 2-4 års erfarenhet

Meriter:

Truck

Travers

EN 287-1, 131 MIG-svetsning

MAG-svetsning

TIG-svetsning

Ritningsläsning

 

Språk:

Svenska Visa mindre

Ramtillverkare och lagermedarbetare

Ansök    Okt 19    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så kan vi även tillverka det i vår ramverkstad.   Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett prakt... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så kan vi även tillverka det i vår ramverkstad.
 
Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 
 
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda ramar och speglar i trä, komposit och metall. Vi sågar ramlist, skär glas och passepartouter, monterar bilder m.m.

I vårt huvudlager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa.
 
Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Under perioden v.45 - v.1 finns dessutom stora chanser till ett längre schema. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.
 
Huvudsakligen så kommer arbetet att vara i vår ramverkstad. Vid behov kan arbete även ske på vårt huvudlager. Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter händer det att vi utökar med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att:

• Du är en person med god grundfysik
• Du är praktiskt lagd och vågar ta i när det behövs
• Du gillar att arbeta målinriktat
• Du kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Komplettera gärna dina svar med ett personligt brev och ett traditionellt cv om du vill.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Gävle

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Gävle. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Gävle.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

GIS-expert sökes till Gävle

Ansök    Aug 17    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet ... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.

Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi digitaliserar och effektiviserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Gävle. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Fredrik Larsen, Gruppchef

076-835 81 96
[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan!Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Makeupartist till Make Up Store - Gallerian Nian

Ansök    Aug 26    Lyko Retail AB    Make-up artist
Kära Make Up Store, vi kan inte leva utan dig ? Lite så kände vi på Lyko när vi köpte upp varumärket under våren 2021. Älskar du skönhetsvarumärken lika mycket som oss så vet du vad precis vi pratar om. Nu behöver vårt team av duktiga medarbetare på Make Up Store i Gallerian Nian växa och vi letar efter dig som är utbildad makeupartist, brinner för beauty och vill ha det bästa deltidsjobbet!    Vi söker efter en ny kollega som kan arbeta ca 3 timmar i vec... Visa mer
Kära Make Up Store, vi kan inte leva utan dig ? Lite så kände vi på Lyko när vi köpte upp varumärket under våren 2021. Älskar du skönhetsvarumärken lika mycket som oss så vet du vad precis vi pratar om. Nu behöver vårt team av duktiga medarbetare på Make Up Store i Gallerian Nian växa och vi letar efter dig som är utbildad makeupartist, brinner för beauty och vill ha det bästa deltidsjobbet!   

Vi söker efter en ny kollega som kan arbeta ca 3 timmar i veckan. Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning. Önskat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse. 

Vad du kommer att fokusera på
Som makeupartist på Make Up Store arbetar du med att ge våra kunder skräddarsydd sminkning och rådgivning. Du kommer även att hålla i olika typer av sminkkurser, allt från hur man lägger en felfri bas till hur man får de bästa sotiga ögonen eller de perfekt målade läpparna ????  Du arbetar dessutom med personlig rådgivning och försäljning av våra olika produkter i butik. 

Tillsammans strävar vi hela tiden efter att ge våra kunder en upplevelse i absolut världsklass, och i det arbetet står våra butiksmedarbetare i frontlinjen. Som makeupartist och butiksmedarbetare hos oss kan du vara den första (och enda?) fysiska Lyko-kontakt en kund har. Vi letar därför efter dig som gillar att vara vårt ansikte utåt, som älskar att ge oslagbar service och brinner för att ge alla våra kunde den bästa möjliga upplevelsen!

Vem är du?
Vi tror att du är en riktig expert på smink (och beauty generellt) och alltid uppdaterad kring de senaste trenderna. I den här rollen behöver du vara utbildad makeupartist och ha arbetserfarenhet inom yrket, alterantivt att du har flera härliga uppdrag i bagaget.

Utöver detta tror vi att:


• Du älskar skönhet! Att dela kunskap och idéer med kunder och kollegor är det roligaste du vet
• Du är en passionerad säljare som älskar kundmötet och drivs av att uppnå resultat
• Du som person är en prestigelös och engagerad energispridare
• Du är flexibel och trivs att arbeta i team så väl som självständigt
• Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete och har ett strukturerat arbetssätt

Vill du läsa ännu mer om hur det är att jobba på Lyko eller om hur vi jobbar med rekrytering? Kika då in på våra karriärssidor!

Är du vår nästa LykoStar?
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. I ansökan kommer du få möjlighet att delge din portfolio! 

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 18 september 2022. Har du frågor om tjänsten maila direkt till butikschef Sarah Larsson, [email protected] 

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till! Visa mindre

Expert Geografiska Informationssystem / Mapping, Rwanda

Ansök    Aug 26    Lantmäteriet    GIS-utvecklare
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Våra myndighetsgemensamma enheter levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kom... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Våra myndighetsgemensamma enheter levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.ARBETSUPPGIFTER
I vårt Sida-finansierade tjänsteexportsprojekt i Rwanda erbjuder vi en unik möjlighet att bekämpa fattigdom, arbeta för jämställdhet och bidra till Rwandas utveckling. Lantmäteriet har ett nytt bilateralt samarbetsprojekt med National Land Authority (NLA) i Rwanda. Ett nytt projektet startar upp under hösten 2022 och kommer att pågå fram till hösten 2027.

Rwanda är ett land där landsektorn har haft god utveckling under de senaste åren. Däremot finns stora utmaningar vad gäller resurser och kompetens vilket under lång tid varit eftersatt. Brist på erfaren utbildad personal och ett välfungerande arbetssätt är två av förklaringarna. Projektets fokus inom en av komponenterna är därför att bygga upp NLA:s kapacitet inom GIS-Mapping. Stödet omfattar kapacitetsbyggande av såväl individer som institution samt att utveckla strukturerade arbetsprocesser inom NLA. I detta ingår även att initiera och befästa samarbeten med andra viktiga aktörer inom landsektorn i Rwanda.

För att genomföra det nya projektet söker vi nu en expert inom GIS-Mapping. Du kommer att arbetsledas av projektledaren men som sakkunnig, så kallad coordinating expert, driver och deltar du själv aktivt i det strategiska och praktiska utvecklingsarbetet inom en av projektets komponenter.

Arbetsspråket är engelska och du kommer att bo i huvudstaden Kigali under 2 år. För denna tid kommer Lantmäteriet att skriva ett så kallat URA-kontrakt med dig.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med bred kunskap och erfarenhet inom GIS (Geografiska Informationssystem), kart- och NSDI-området (National Spatial Data Infrastructure) inklusive geodataprodukter. Du har civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant utbildning, talar och skriver obehindrat på engelska och innehar B-körkort.

Du har erfarenhet av att sätta upp, administrera och arbeta i en multi-användarmiljö (geodatabas). Då du främst kommer att ansvara för och praktiskt arbeta med att bygga kompetens och förmåga inom GIS-, kart- och NSDI-området behöver du ha erfarenhet av arbete med att utvecklat andras förmågor inom detta.

Meriterande är erfarenhet av:
- kapacitetsuppbyggnad i utvecklingsländer som till exempel i Afrika och synnerhet Rwanda
- att vara en god skribent och kunna framställa rapporter av hög kvalitet
- praktiskt arbete i ArcGIS Enterprisemiljö
- implementering av standards och utveckling av rutiner, processer och specifikationer för spatiala data
- att bygga effektiva system för att sprida/dela data och kartprodukter via portal-lösning och/eller utveckla web-applikationer inom GIS-område
- att ha arbetat med insamling/uppdatering av spatiala data från olika källor som t.ex. satellitbilder, flygfoto och drönare

Du är relationsbyggare och tar initiativ i sociala sammanhang, har lätt för att sätta dig in i andras situation genom att lyssna, förstå och visa hänsyn. Du har en förmåga att hitta win-win-lösningar med det gemensamma målet i fokus och därigenom även att anpassa dig till situationen.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Konditor

Konditor sökes till Gävles äldsta bageri. Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och kan jobba självständigt med tillverkning av klassiska tårtor och konditorvaror. Du är utbildad konditor och/eller har erfarenhet från att jobba som konditor något år. Vi är ett litet familjeägt bageri som driver eget bageri/konditori och två butiker. Vi har idag 5 anställda och avdelningarna hjälper varandra vid behov så det är meriterande om du även kan jobba i bagerie... Visa mer
Konditor sökes till Gävles äldsta bageri.
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och kan jobba självständigt med tillverkning av klassiska tårtor och konditorvaror. Du är utbildad konditor och/eller har erfarenhet från att jobba som konditor något år.
Vi är ett litet familjeägt bageri som driver eget bageri/konditori och två butiker. Vi har idag 5 anställda och avdelningarna hjälper varandra vid behov så det är meriterande om du även kan jobba i bageriet och i butiken.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 100% från slutet på juni till sista september med möjlighet till tillsvidareanställning fr.o.m oktober.
Vi är kollektivanslutna
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan Visa mindre

GIS-expert sökes till Gävle

Ansök    Jun 8    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet ... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.

Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi digitaliserar och effektiviserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Gävle. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Fredrik Larsen, Gruppchef

076-835 81 96
[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan!Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Konditor

Konditor sökes till Gävles äldsta bageri. Tillsvidareanställning 75% med start i september Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och kan jobba självständigt med tillverkning av klassiska tårtor och konditorvaror. Du är utbildad konditor och/eller har erfarenhet från att jobba som konditor något år. Vi är ett litet familjeägt bageri som driver eget bageri/konditori och två butiker. Vi har idag 5 anställda och avdelningarna hjälper varandra vid behov så ... Visa mer
Konditor sökes till Gävles äldsta bageri. Tillsvidareanställning 75% med start i september
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och kan jobba självständigt med tillverkning av klassiska tårtor och konditorvaror. Du är utbildad konditor och/eller har erfarenhet från att jobba som konditor något år.
Vi är ett litet familjeägt bageri som driver eget bageri/konditori och två butiker. Vi har idag 5 anställda och avdelningarna hjälper varandra vid behov så det är meriterande om du även kan jobba i bageriet och i butiken.
Vi är kollektivanslutna
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan Visa mindre

Lås- och Säkerhetstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som lås- och säkerhetstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare. Arbetsuppgifter Som lås- och säkerhetstekniker arbetar du med installation, service och reparation av e... Visa mer
Söker du en stimulerande och självständig roll som lås- och säkerhetstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare.
Arbetsuppgifter
Som lås- och säkerhetstekniker arbetar du med installation, service och reparation av ellås, dörrautomatiker, passersystem etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i mindre och större projekt med nyinstallationer. I arbetsuppgifterna förekommer montering av kortläsare, kabeldragning, driftsättning/programmering, kundutbildningar. Vi ger dig möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som säkerhetstekniker.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom säkerhet, har kunskap gällande de produkter vi arbetar med och är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen och kan driva mindre projekt självständigt. Har du elkunskaper är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan till [email protected], urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Karin Häggström 072 – 737 30 11. Visa mindre

Låstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som låstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av låstekniska system? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare. Arbetsuppgifter I rollen som låsstekniker arbetar du med montage, service och underhåll av lås, dörrar, dörrautomatiker, utrymning, passersystem etc... Visa mer
Söker du en stimulerande och självständig roll som låstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av låstekniska system? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare.
Arbetsuppgifter
I rollen som låsstekniker arbetar du med montage, service och underhåll av lås, dörrar, dörrautomatiker, utrymning, passersystem etc hos våra kunder. Eftersom branschen ständigt utvecklas måste du vara öppen och gilla nya utmaningar när klassisk mekanik ska integreras med ny modern teknik. Vi ger dig möjlighet att vidareutbilda dig och växa i rollen som tekniker. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren, självgående och kompetent låstekniker. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen och kan använda dina erfarenheter till specialanpassade lösningar. Meriterande är grundläggande kunskaper inom el. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan snarast till [email protected], urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Karin Häggström 072 – 737 30 11. Visa mindre

Konditor

Ansök    Apr 26    JEMA Livs AB    Bagare/Konditor
Om tjänsten Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept. Här bakar vi mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vi skapar allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant. Om dig Vi ser att du är en p... Visa mer
Om tjänsten

Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept. Här bakar vi mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vi skapar allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant.

Om dig

Vi ser att du är en person som trivs med att arbeta i en fartfylld vardag och som tycker om att arbeta tillsammans med andra.  För att trivas hos oss ser vi att du är självgående, positiv och initiativtagande med ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Kravprofil

- Utbildning inom aktuellt område

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som konditor på heltid Visa mindre

Konditor sommarvikare heltid

Konditor sökes till Gävles äldsta bageri. Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och kan jobba självständigt med tillverkning av klassiska tårtor och konditorvaror. Du är utbildad konditor och/eller har erfarenhet från att jobba som konditor något år. Vi är ett litet familjeägt bageri som driver eget bageri/konditori och två butiker. Vi har idag 5 anställda och avdelningarna hjälper varandra vid behov så det är meriterande om du även kan jobba i bagerie... Visa mer
Konditor sökes till Gävles äldsta bageri.
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och kan jobba självständigt med tillverkning av klassiska tårtor och konditorvaror. Du är utbildad konditor och/eller har erfarenhet från att jobba som konditor något år.
Vi är ett litet familjeägt bageri som driver eget bageri/konditori och två butiker. Vi har idag 5 anställda och avdelningarna hjälper varandra vid behov så det är meriterande om du även kan jobba i bageriet och i butiken.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 100% från slutet på maj till sista september med möjlighet till tillsvidareanställning fr.o.m oktober.
Vi är kollektivanslutna
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan Visa mindre

Montör/snickare/glas/bygg

Vi söker Hantverksskicklighet, initiativförmåga, servicekänsla och flexibilitet. I ditt arbete kommer du ha kundkontakter och lösa problem på plats. Inredningsglasningar, fasadglasningar och serviceglasningar/reparationer, balkonginglasningar. Arbetet är fritt och omväxlande, våra glastekniker arbetar inom alla fält. Glastekniker alternativ skicklig montör/snickare. Sökord: glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, ha... Visa mer
Vi söker Hantverksskicklighet, initiativförmåga, servicekänsla och flexibilitet. I ditt arbete kommer du ha kundkontakter och lösa problem på plats. Inredningsglasningar, fasadglasningar och serviceglasningar/reparationer, balkonginglasningar. Arbetet är fritt och omväxlande, våra glastekniker arbetar inom alla fält.
Glastekniker alternativ skicklig montör/snickare.


Sökord: glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier, snickare, montör. Visa mindre

Produktionsledare till Anstalten Gävle, Semestervikariat

Ansök    Apr 12    Kriminalvården    Förman, snickeri
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Gävles verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/gavle/#om... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Gävles verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/gavle/#om

Vi söker nu tre produktionsledare som vill arbeta på anstalten Gävle i sommar.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion.
I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Aktuell arbetslivserfarenhet från produktion, gärna med inriktning mot trä eller produktion som arbetsgivaren finner likvärdig.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har:
• Erfarenhet av kundbemötande, kriminalvård och/ eller arbetsledande funktion inom industriellt arbete.
• Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet.
• Truckkort och/ eller traktorkort.
• Relevanta språkkunskaper.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Verksamhetsarkitekt

Ansök    Jan 27    Gävle kommun    Affärsarkitekt
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordna... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun.
Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Organisatoriskt kommer du att tillhöra IT- och utvecklingsavdelningen som är en av sektor Styrning och stöds sju avdelningar. En del av avdelningens uppdrag är att driva och samordna verksamhetsutveckling med stöd av IT. Tjänsten är placerad på Digitaliseringsenheten.

Digitaliseringsenheten uppdrag är bland annat att leda och samordna koncernens digitala transformation genom strategisk och taktisk planering av utveckling samt genomförande av olika uppdrag-, projekt- och verksamhetsutvecklingsinitiativ tillsammans med verksamheterna. I detta ingår också att utveckla och främja koncernens innovationsförmåga. Arbete med att ständigt förbättra verksamheten är en stor del av vår vardag, precis som processutveckling och tjänstedesign. Att arbeta med tekniska systemlösningar och integrationer för automatiserade processer ingår också. Allt med syftet att förenkla för medborgarna och förbättra upplevelsen av Gävle kommun!

Vi är i ett spännande skede där agilt arbetssätt, arkitekturstöd och portföljstyrning kopplas ihop i en ny ledningsstruktur. Som ett led i detta förstärker vi oss inom arkitektur och rekryterar därför nu både en verksamhetsarkitekt och en IT-arkitekt (mer information om tjänsten som IT-arkitekt finns på gavle.se) som tillsammans med nuvarande arkitekter och strateger bildar ett nytt team.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och leda utveckling och digitalisering inom Gävle kommun? Hos oss får du möjlighet att skapa samhällsnyttiga tjänster som ger nöjda användare och förbättrar för verksamheten samtidigt som du delar med dig och lär av andra. Gör Gävle smartare tillsammans med oss!

Som verksamhetsarkitekt kommer du att arbeta kommunövergripande och vara en viktig del i våra spännande och framtida utvecklingsområden inom tex integration, IoT och nyttjande av nationella tjänster.

Ditt huvudsakliga fokus kommer vara kommungemensamma behov men även verksamhetsspecifikt arbete. Du deltar och driver olika projekt- och utvecklingsarbeten samt agerar i en samverkande funktion.

I ditt uppdrag kommer du vara en viktig del i olika projekt- och utvecklingsinitiativ. Du är behjälplig vid upphandlingar av olika system genom att vara både sammanhållande och kravställare samt har ansvar för den löpande kundkontakten och är en del i den tekniska implementationen av verksamhetssystemen.

I arbetet strukturerar och organiserar du informationsflöden, processer och tekniska implementationer. Vidare ska du initiera till förändringar i systemarkitekturen och sammanställa beslutsunderlag och handlingsplaner.

Du har ett nära samarbete med verksamhetsutvecklare, IT-strateger och IT-arkitekter och du kommer tillsammans med IT-arkitekten ansvara för att utveckla och leda vårt arkitekturteam. Genom din kompetens och förståelse för helheten bidrar du till att skapa både långsiktiga och hållbara lösningar som på sikt ger ett mervärde till medborgarna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot IT-arkitektur/systemvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.
Du har flerårig arbetslivslivserfarenhet av strategisk utveckling och/eller implementering av IT-arkitektur, verksamhetsarkitektur informationsarkitektur eller processmodellering samt dokumentationsvana. Du har kompetens inom ett eller flera områden såsom integration, IoT och nyttjande av nationella tjänster.

Du är van att arbeta i en större organisation och har kunskap och förståelse av att arbeta i en komplex IT-miljö. Du har erfarenhet av att omsätta verksamhetsprocesser och informationsflöden till tekniska implementationer.

Det är meriterande för tjänsten om du har förmåga och erfarenhet av att leda andra samt av att driva utvecklingsarbeten. Du talar tydligt och utstrålar både trovärdighet och självförtroende. Du känner dig trygg när du håller i presentationer, föreläsningar och utbildningar och kan anpassa dessa efter mottagarens behov.

Som person är du nyfiken, kreativ och öppen för både nya lösningar och långsiktiga lösningar samt har förmågan att se logik och samband i komplex information.
Du arbetar strategiskt för att förverkliga organisationens mål och har lätt för att identifiera samt utveckla positiva och gränsöverskridanden visioner och planer.
I sociala sammanhang tar du initiativ och du skapar förtroendefulla relationer.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Chokladmakare

Ansök    Apr 5    Gefle Chocolaterie AB    Bagare/Konditor
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare/konditor till Nygatan 40, Gävle. Vi söker dig som kan choklad och bakverk. Angående arbetstiden är vi flexibla. Maila ansökan till [email protected] Märk med "Chokladmakare 22" Visa mer
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare/konditor till Nygatan 40, Gävle.
Vi söker dig som kan choklad och bakverk.
Angående arbetstiden är vi flexibla.
Maila ansökan till [email protected]
Märk med "Chokladmakare 22" Visa mindre

FU-inspektör/ Smörjare Gävle bruk

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Vi söker nu en FU- inspektör/ Smörjare som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?
Vi söker dig som trivs med varierande och självgående arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll. Du blir en del av grupp som tillsammans tar ansvar för det förebyggande underhållet inom hela Gävle produktion med fokus på avancerad tillståndskontroll samt smörjning och förbättringsarbete.
Detta arbete är en kollektivtjänst på dagtid med möjlighet till flextid. Det finns möjligheter till vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper.
Rollen innebär ett självständigt ansvar för ditt processområde där du ingår i ett team som har hela Gävle bruk som arbetsområde. Ditt dagliga arbete innebär flera kontaktytor där du kommer att utföra tillståndskontroll, smörjning av maskinutrustning, vibrationsmätningar med analys av resultat, utveckling av det förebyggande underhållet samt bidra till ständiga förbättringar. Tjänsten innebär att arbeta löpande med driftsäkerhetshöjande åtgärder samt medverka i projekt och idrifttagning av ny utrustning. Rollen förutsätter ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift där ni tillsammans jobbar för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.
Kvalifikationer
Vi tror att du har grundläggande teknisk utbildning och flera års erfarenhet av förebyggande underhåll. Kanske är du idag en duktig yrkesutövare som vill ta nästa steg i din utveckling?
Med fördel har du en bakgrund som mekaniker, smörjare eller vibrationstekniker. Alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.
Personliga egenskaper
Rollen förutsätter att du som person är serviceinriktad med en förmåga att samarbeta med andra för att hitta lösningar. Vi värdesätter flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ. Eftersom vi har stor fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du värdesätta vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag.
Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team i ett framtidsinriktat företag.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Niklas Pettersson på tfn 026-15 10 21.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 1/5 2022. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då löpande urval kan komma att bli aktuellt.
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Presentatör chokladprovning

Ansök    Jan 16    Gefle Chocolaterie AB    Bagare/Konditor
Gefle Chocolaterie söker presentatörer till våra chokladprovningar. Vi söker dig som älskar choklad och har ett genuint intresse och erfarenhet av att prata med och inför människor. Små och stora grupper, fysiskt och via web. Utbildning inom choklad är meriterande men inget krav. Däremot behöver du ha dokumenterad erfarenhet av att presentera och eller sälja. Skicka CV och personligt brev till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på di... Visa mer
Gefle Chocolaterie söker presentatörer till våra chokladprovningar.
Vi söker dig som älskar choklad och har ett genuint intresse och erfarenhet av att prata med och inför människor. Små och stora grupper, fysiskt och via web.
Utbildning inom choklad är meriterande men inget krav. Däremot behöver du ha dokumenterad erfarenhet av att presentera och eller sälja.
Skicka CV och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

FU-inspektör/ Smörjare Gävle bruk

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Vi söker nu en FU- inspektör/ Smörjare som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?
Vi söker dig som trivs med varierande och självgående arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll. Du blir en del av grupp som tillsammans tar ansvar för det förebyggande underhållet inom hela Gävle produktion med fokus på avancerad tillståndskontroll samt smörjning och förbättringsarbete.
Detta arbete är en kollektivtjänst på dagtid med möjlighet till flextid. Det finns möjligheter till vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper.
Rollen innebär ett självständigt ansvar för ditt processområde där du ingår i ett team som har hela Gävle bruk som arbetsområde. Ditt dagliga arbete innebär flera kontaktytor där du kommer att utföra tillståndskontroll, smörjning av maskinutrustning, vibrationsmätningar med analys av resultat, utveckling av det förebyggande underhållet samt bidra till ständiga förbättringar. Tjänsten innebär att arbeta löpande med driftsäkerhetshöjande åtgärder samt medverka i projekt och idrifttagning av ny utrustning. Rollen förutsätter ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift där ni tillsammans jobbar för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.
Kvalifikationer
Vi tror att du har grundläggande teknisk utbildning och flera års erfarenhet av förebyggande underhåll. Kanske är du idag en duktig yrkesutövare som vill ta nästa steg i din utveckling?
Med fördel har du en bakgrund som mekaniker, smörjare eller vibrationstekniker. Alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.
Personliga egenskaper
Rollen förutsätter att du som person är serviceinriktad med en förmåga att samarbeta med andra för att hitta lösningar. Vi värdesätter flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ. Eftersom vi har stor fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du värdesätta vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag.
Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team i ett framtidsinriktat företag.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Niklas Pettersson på tfn 026-15 10 21.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 9/2- 2022. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då löpande urval kan komma att bli aktuellt.
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Chokladmakare

Ansök    Jan 16    Gefle Chocolaterie AB    Bagare/Konditor
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare till Nygatan 40, Gävle. Vi söker dig som kan choklad. Temperera, dekorera och leverera olika sorters chokladpraliner enligt våra prisbelönta recept. Angående arbetstiden är vi flexibla. Maila ansökan till [email protected] Märk med "Chokladmakare 22" Visa mer
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare till Nygatan 40, Gävle.
Vi söker dig som kan choklad. Temperera, dekorera och leverera olika sorters chokladpraliner enligt våra prisbelönta recept.
Angående arbetstiden är vi flexibla.
Maila ansökan till [email protected]
Märk med "Chokladmakare 22" Visa mindre

Chokladmakare

Ansök    Nov 11    Gefle Chocolaterie AB    Bagare/Konditor
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare till produktionen på Nygatan 40, Gävle. Vi söker dig som kan choklad. Maila ansökan till [email protected] eller lämna i butiken på Nygatan 40, Gävle. Märk med "Chokladmakare 21" Visa mer
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare till produktionen på Nygatan 40, Gävle.
Vi söker dig som kan choklad.
Maila ansökan till [email protected] eller lämna i butiken på Nygatan 40, Gävle.
Märk med "Chokladmakare 21" Visa mindre

Låstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som låstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av låstekniska system? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare. Arbetsuppgifter I rollen som låsstekniker arbetar du med montage, service och underhåll av lås, dörrar, dörrautomatiker, utrymning, passersystem etc... Visa mer
Söker du en stimulerande och självständig roll som låstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av låstekniska system? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare.
Arbetsuppgifter
I rollen som låsstekniker arbetar du med montage, service och underhåll av lås, dörrar, dörrautomatiker, utrymning, passersystem etc hos våra kunder. Eftersom branschen ständigt utvecklas måste du vara öppen och gilla nya utmaningar när klassisk mekanik ska integreras med ny modern teknik. Vi ger dig möjlighet att vidareutbilda dig och växa i rollen som tekniker. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren, självgående och kompetent låstekniker. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen och kan använda dina erfarenheter till specialanpassade lösningar. Meriterande är grundläggande kunskaper inom el. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan snarast till [email protected], urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Karin Häggström 072 – 737 30 11. Visa mindre

Lås- och Säkerhetstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som lås- och säkerhetstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare. Arbetsuppgifter Som lås- och säkerhetstekniker arbetar du med installation, service och reparation av e... Visa mer
Söker du en stimulerande och självständig roll som lås- och säkerhetstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare.
Arbetsuppgifter
Som lås- och säkerhetstekniker arbetar du med installation, service och reparation av ellås, dörrautomatiker, passersystem etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i mindre och större projekt med nyinstallationer. I arbetsuppgifterna förekommer montering av kortläsare, kabeldragning, driftsättning/programmering, kundutbildningar. Vi ger dig möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som säkerhetstekniker.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom säkerhet, har kunskap gällande de produkter vi arbetar med och är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen och kan driva mindre projekt självständigt. Har du elkunskaper är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan till [email protected], urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Karin Häggström 072 – 737 30 11. Visa mindre

Chokladmakare sökes

Ansök    Nov 11    Gefle Chocolaterie AB    Bagare/Konditor
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare till produktionen på Nygatan 40, Gävle. Vi söker dig som kan choklad. Ansök via [email protected] eller lämna i butiken på Nygatan 40, Gävle. Märk ansökan med "Chokladmakare 21" Visa mer
Gefle Chocolaterie söker chokladmakare till produktionen på Nygatan 40, Gävle.
Vi söker dig som kan choklad.
Ansök via [email protected] eller lämna i butiken på Nygatan 40, Gävle.
Märk ansökan med "Chokladmakare 21" Visa mindre

Lås- och Säkerhetstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som lås- och säkerhetstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare. Arbetsuppgifter Som lås- och säkerhetstekniker arbetar du med installation, service och reparation av e... Visa mer
Söker du en stimulerande och självständig roll som lås- och säkerhetstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare.
Arbetsuppgifter
Som lås- och säkerhetstekniker arbetar du med installation, service och reparation av ellås, dörrautomatiker, passersystem etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i mindre och större projekt med nyinstallationer. I arbetsuppgifterna förekommer montering av kortläsare, kabeldragning, driftsättning/programmering, kundutbildningar. Vi ger dig möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som säkerhetstekniker.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom säkerhet, har kunskap gällande de produkter vi arbetar med och är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen och kan driva mindre projekt självständigt. Har du elkunskaper är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan till [email protected], urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Karin Häggström 072 – 737 30 11. Visa mindre

Låstekniker

Söker du en stimulerande och självständig roll som låstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av låstekniska system? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare. Arbetsuppgifter I rollen som låsstekniker arbetar du med montage, service och underhåll av lås, dörrar, dörrautomatiker, utrymning, passersystem etc... Visa mer
Söker du en stimulerande och självständig roll som låstekniker i ett företag med drivna och engagerade medarbetare? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av låstekniska system? Då kan du vara perfekt som LåsCity´s nya medarbetare.
Arbetsuppgifter
I rollen som låsstekniker arbetar du med montage, service och underhåll av lås, dörrar, dörrautomatiker, utrymning, passersystem etc hos våra kunder. Eftersom branschen ständigt utvecklas måste du vara öppen och gilla nya utmaningar när klassisk mekanik ska integreras med ny modern teknik. Vi ger dig möjlighet att vidareutbilda dig och växa i rollen som tekniker. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren, självgående och kompetent låstekniker. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen och kan använda dina erfarenheter till specialanpassade lösningar. Meriterande är grundläggande kunskaper inom el. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan snarast till [email protected], urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Karin Häggström 072 – 737 30 11. Visa mindre

Ytbehandlare

Ytbehandlare sökes till vår verkstad i Gävle Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt med snabba beslut och positiv stämning. Arbetsuppgifterna består främst av ytbehandling, industrimålning via sprutmålning, lackering och vattenblästring. Men även montering av köksluckor, ytter-/innerdörrar och utkörning. Vi söker en händig person med yrkesstolthet och med ett bra kvalitetstänk. Som person är du energisk, drivande, resultatinriktad och h... Visa mer
Ytbehandlare sökes till vår verkstad i Gävle
Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt med snabba beslut och positiv stämning.
Arbetsuppgifterna består främst av ytbehandling, industrimålning via sprutmålning, lackering och vattenblästring. Men även montering av köksluckor, ytter-/innerdörrar och utkörning.
Vi söker en händig person med yrkesstolthet och med ett bra kvalitetstänk.
Som person är du energisk, drivande, resultatinriktad och har gott omdöme samt är en lagspelare som trivs att arbeta med varierade uppgifter.
Vi erbjuder
Tjänstebil
Kollektivavtal
Individ anpassad lön inom avtalsramarna
Möjlighet att styra sina egna arbetstiderKrav för att söka tjänst
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift
Bosatt i Gävle eller närområde
Fysisk frisk
Kunna arbeta i högt tempo
Inga anmärkningar i belastningsregistretMeriterande i ansökan
Kan ta egna initiativ med företaget och ekonomi i fokus
Utbildning för att köra olika liftar
Internutbildningar från större firmor etcFör oss är referenser viktiga, så i din ansökan lista tidigare arbetsgivare gärna med kontaktperson.
OBS! Ansökan skickas skriftligen till [email protected]
Märkt med "ANSÖKAN YTBEHANDLARE" Visa mindre

Bagare till Madames hembageri

Ansök    Sep 27    Konditori Madame AB    Bagare/Konditor
Madames hembageri är ett litet bageri beläget strax utanför Gävle i stadsdelen Hemlingby. Vi söker dig som tycker om att baka allt mellan himmel och jord. För att arbeta hos oss vill vi att du talar/läser god svenska. För att vi ska vara säker på din yrkeskompetens kommer du få genomföra ett arbetsprov innan provanställning börjar. Du kommer jobba vid vårt hembageri på Kryddstigen vid Hemlingby Gävle tillsammans med vår konditor. Vid vårt bageri jobbar vi ... Visa mer
Madames hembageri är ett litet bageri beläget strax utanför Gävle i stadsdelen Hemlingby. Vi söker dig som tycker om att baka allt mellan himmel och jord. För att arbeta hos oss vill vi att du talar/läser god svenska.
För att vi ska vara säker på din yrkeskompetens kommer du få genomföra ett arbetsprov innan provanställning börjar.
Du kommer jobba vid vårt hembageri på Kryddstigen vid Hemlingby Gävle tillsammans med vår konditor. Vid vårt bageri jobbar vi med surdegsbröd, traditionellt matbröd, kaffebröd, konditorivaror, choklad och marzipan. Vi tillverkar vårt bröd från grunden i bageriet, sedan levererar vi till vårt Café i Valbo Köpcentrum. Du kommer även ibland att få ratta vår bullbil (caddy) för utkörning.
Skicka ett CV till oss som inkluderar tidigare anställningar och berätta kort om dig själv.
Arbetstider är mån-fre 06.00-12.00.
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Bilglastekniker Gävle

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 15 miljoner kunder per år. Vi är 26 000 anställda globalt, i Sverige är vi 230 anställda och över 70 verkstäder. Vi är inne i en tillväxtf... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern.
BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 15 miljoner kunder per år. Vi är 26 000 anställda globalt, i Sverige är vi 230 anställda och över 70 verkstäder.
Vi är inne i en tillväxtfas och söker dig som vill vara med och utvecklas med oss och göra skillnad för våra kunder.
Arbetsuppgifter
Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten. Vi vill att du ska överträffa våra kunders förväntningar.
Kvalifikationer
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana samt tycka om personlig utveckling.
B-körkort är ett krav.
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt ök.
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

GIS/Mapping Expert, Rwanda

Ansök    Apr 26    Lantmäteriet    GIS-utvecklare
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. ARBETSUPPGIFTER I vårt Sida-finansierade tjänsteexportsprojekt i Rwanda erbjuder vi en unik möjlighet att bekämpa fattigdom, jämställdhet och bidra till Rwandas utveckling. Lantmäteriet har ett bilateralt samarbetsprojekt med Rwanda L... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.ARBETSUPPGIFTER
I vårt Sida-finansierade tjänsteexportsprojekt i Rwanda erbjuder vi en unik möjlighet att bekämpa fattigdom, jämställdhet och bidra till Rwandas utveckling. Lantmäteriet har ett bilateralt samarbetsprojekt med Rwanda Land Management and Use Authority (RLMUA).

Nuvarande projekt pågår året ut men diskussioner pågår om ett nytt projekt. För att genomföra projektet behövs en expert som ska vara stationerad i Rwanda under minst 1 år. Arbetsspråket är engelska. Du kommer att arbetsledas av projektledaren och driver det dagliga arbetet för kapacitetsutveckling inom ditt område.

Rwanda är ett fattigt land där landsektorn har haft god utveckling under de senaste åren med ett utvecklat fastighetsdatasystem. Däremot finns stora utmaningar där kompetensen har blivit eftersatt med brist på erfaren utbildad personal och fungerande arbetssätt. Projektets fokus är att bygga upp RLMUA:s kapacitet. Stödet omfattar kapacitetsbyggande av såväl individer som institution och arbetsprocesser inom RLMUA och andra viktiga aktörer inom landsektorn i Rwanda.

Du kommer att bo i Kigali under minst 1 år. För denna tid kommer Lantmäteriet att skriva ett s.k. URA-kontrakt med dig.

KVALIFIKATIONER
Du förväntas ha civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant utbildning.

Det du främst kommer att ansvara för och praktiskt arbeta med är att bygga kapacitet inom GIS-, Kart- och NSDI-området. Vi söker dig med bred kunskap och erfarenhet inom området inkl. geodataprodukter. Praktiskt arbete i ArcGIS Enterprise miljö är meriterande. Att kunna sätta upp, administrera och arbeta i en multi-användarmiljö (geodatabas) är önskvärt. Det inkluderar att bygga och konfigurera tjänster inom NSDI-området samt att skapa metadata i GeoNetwork. Då syftet med vår tjänsteexport är skapa hållbara resultat är det viktigt att ha erfarenhet av att implementera standards och utveckla rutiner, processer och specifikationer för spatiala data. Erfarenhet av att bygga effektiva system för att sprida/dela data och kartprodukter via portal-lösning och/eller utveckla web-applikationer inom GIS-området är värdefullt. Det är även meriterande med erfarenhet om insamling/uppdatering av spatiala data från olika källor som t.ex. satellitbilder, flygfoto och drönare.

Du kan tala och skriva engelska obehindrat och framställa rapporter av god kvalitet.

Det är meriterande med erfarenhet av kapacitetsuppbyggnad i utvecklingsländer i Afrika.
Det är även meriterande med erfarenhet av arbete i Rwanda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas är du prestigelös, lyhörd samt flexibel. Du agerar med hög integritet och har en god självinsikt. Du är modig, drivande och lösningsorienterad lagspelare. Du agerar på ett engagerande vis och är bra på att utbilda och vägleda andra med en vilja att förstå mottagarens behov.

Du är social, kommunikativ och tydlig.

Genom din entusiasm och uthållighet skapar du hållbara resultat tillsammans med teamet, med fokus på lärande och långsiktigt kapacitetsbyggande.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Projektingenjör till Hydro Sport AB i Gävle

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta som Projektingenjör på en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa vattenrutschbanor och vattenparkdesign? Har du även ett tekniskt intresse, är en utpräglad lagspelare och har erfarenhet av att arbeta i Inventor? Då kan vi ha nästa utmaning till dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektiva... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som Projektingenjör på en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa vattenrutschbanor och vattenparkdesign? Har du även ett tekniskt intresse, är en utpräglad lagspelare och har erfarenhet av att arbeta i Inventor? Då kan vi ha nästa utmaning till dig!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Rollen som Projektingenjör är både bred och utvecklande och innefattar därför en spännande kombination av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Företagsandan präglas av korta beslutsvägar där du har ett tätt samarbete med dina två kollegor. Du kommer bland annat att ansvara över projektinköp där nära kontakt med leverantörer och beställare från hela världen blir avgörande för att lyckas i rollen. Du kommer också arbeta med framtagning av ritningar i CAD-programmet Inventor samt andra konstruktionsrelaterade arbetsuppgifter. Förutom detta kommer du även att ansvara och ta initiativ i projekteringsarbete och beställningar mot både kund och leverantör. Du drivs därför av att få leverera kvalitet och service i ditt dagliga arbete.
Intern och extern kommunikation är en stor del av det dagliga arbetet då du kommer att ha direktkontakt med kunder och leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter: 
• Ta fram ritningar
• Ta in offerter på, och beställa material
• Mängda och beställa installationsmaterial
• Montageförberedelser såsom att planera och säkerställa att material är inköpt och finns på plats
• Ansvar för projektinköp och säkerställning av kvalitet 
• Direktkontakt med leverantörer och beställareArbetstider
Heltid med möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen krävs att du: 
• Har grundkunskaper i CAD-verktyget Inventor
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

För att lyckas i rollen är det meriterande om du: 
• Har en akademisk utbildning, gärna inom maskin- eller byggnadsteknik
• Har erfarenhet från frågor inom inköp samt beredning 
• Är serviceinriktad, kommunikativ, relationsbyggande och har en god känsla för affärsmannaskap.

Vår kund arbetar efter devisen ”Construction Joy” vilket innebär att du vill skapa glädje på din arbetsplats samt motiveras av att arbeta med en spännande produkt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-10-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Admir Masic, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Vi kan idag stolt säga att vi är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa vattenrutschbanor och vattenparksdesign.

Hydro Sport erbjuder helhetslösningar, där vi planerar, ritar och producerar vattenrutschbanelösningar till badanläggningar.
Vi erbjuder också koncept för integration av avancerade ljus- och ljudeffektsystem.
I mer än 30 år har vi framgångsrikt konstruerat och installerat över 900 rutschbanor i 36 länder.
Våra designers och konstruktörer har många års erfarenhet och hanterar både nyproduktion, uppdatering av befintlig anläggning och effektsystem.

Då vi äger vår egen fabrik, Ockelbo Plastindustrier, har vi kontroll på hela tillverkningsprocessen, från första skiss till installation.
Hydro Sport är en del av Malmsten-koncernen, som är en stark samarbetspartner när det gäller alla typer av badhusprodukter.

Säkerhet och kvalitet är ledord på Hydro Sport och vi är glada över att vi har så många återkommande och nöjda kunder. Visa mindre

Rammakare till snabbväxande e-handel

Ansök    Aug 9    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter i sortimentet, bland annat: Tavelramar, speglar, textilier och tillbehör. Vi älskar att växa, och vi strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden. Vi på BGA tycker snygga tavelramar är något som höjer innehållet oavsett om du ramar i... Visa mer
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter i sortimentet, bland annat: Tavelramar, speglar, textilier och tillbehör. Vi älskar att växa, och vi strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden.

Vi på BGA tycker snygga tavelramar är något som höjer innehållet oavsett om du ramar in snygga posters eller skapar en tavelvägg med familjebilder. I vårt lager med över 6000 olika ramar har vi något för de flesta. Om kunden har ett önskemål om en inramning som inte passar våra färdiga mått så är det inga problem - vår ramverkstad tillverkar måttbeställda ramar efter beställning som passar kundens motiv. Vi strävar allt efter att kunden ska få just det den vill ha i ramväg!


Nu utökar vi vårt team och söker ytterligare en rammakare till vår ramverkstad. Teamet består idag av sex duktiga medarbetare som ser fram emot en sjunde medarbetare. I dina arbetsuppgifterna ingår bland annat att kapa och montera ramar i olika material såsom trä, komposit och metall. Skära ut glas och passepartouter, samt att montera fotografier, affischer, målningar, speglar är också normala arbetsuppgifter du kan förvänta dig under en arbetsdag hos BGA.

Tidigare erfarenhet av ramtillverkning är meriterande, men inget krav. Vi värdesätter att du är allmänt praktiskt lagd med bra personlighet och ett driv utöver det vanliga. Hantverkskunnande är grunden i jobbet medan utmaningarna och problemlösningarna är drivkraften som gör att man lär sig yrket efterhand genom erfarenhet. Ramtillverkning är ett hantverk där utbildningen oftast sker på plats. 

För att trivas hos oss på BGA behöver du som person vara uthållig, initiativtagande och stresstålig,  då vi arbetar mot deadlines och har högsäsonger under året med väldigt många beställningar. Du behöver också vara flexibel och vilja hugga in med de arbetsuppgifter som behöver prioriteras. I ett fysiskt arbete är dessutom en god grundkondition en förutsättning för att klara av att göra ett bra jobb, då vi står upp och arbetar, och då en del tyngre lyft kan förekomma.

Vi anser det meriterande om du är van vid att arbeta med hantverksmaskiner såsom exempelvis kapsågar och kompressorer. Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och skruva lite om det behövs!
 
Vill du veta ännu mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
 
Sök redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering.
 
Tillträde efter överenskommelse
Fast månadslön Visa mindre

Chokladmakare sökes

Ansök    Feb 18    Gefle Chocolaterie AB    Bagare/Konditor
Vi so?ker en chokladmakare till va?r produktion pa? Nygatan 40. Vi so?ker dig som har erfarenhet av att arbeta med choklad, antingen pa? en professionell eller hobbyniva?. Utbildning inom choklad a?r meriterande men inget krav. Skicka CV och personligt brev till [email protected] eller la?mna det till oss i butiken pa? Nygatan 40 i Ga?vle. Visa mer
Vi so?ker en chokladmakare till va?r produktion pa? Nygatan 40.
Vi so?ker dig som har erfarenhet av att arbeta med choklad, antingen pa? en professionell eller hobbyniva?. Utbildning inom choklad a?r meriterande men inget krav.


Skicka CV och personligt brev till [email protected] eller la?mna det till oss i butiken pa? Nygatan 40 i Ga?vle. Visa mindre

Butikssäljare bageri/konditori, semestervikariat

Ansök    Mar 3    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vårt bageri/konditori Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. Vå... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vårt bageri/konditori

Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.För tjänsten som butikssäljare bageri/konditori söker vi dig som:

- Har en bageri/konditoriutbildning.
- Har tidigare erfarenhet inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

FOLIERARE, WRAPPING

Ansök    Mar 9    Ko-Lars AB    Folierare
#jobbjustnu BLI VÅR CAR WRAPPARE! Är du duktig att foliera fordon och har flera års erfarenhet, då är nog detta intressant för dig. Nu söker vi driven, kunnig och etablerad folierare (wrapping) till vårt team i Gävle. Vi behöver utöka vårt redan duktiga folieringsteam med fler proffsmontörer och kanske du är den vi söker? Vill du ingå i vårt team så hör av dig till oss. Visa mer
#jobbjustnu
BLI VÅR CAR WRAPPARE!
Är du duktig att foliera fordon och har flera års erfarenhet, då är nog detta intressant för dig.
Nu söker vi driven, kunnig och etablerad folierare (wrapping) till vårt team i Gävle.
Vi behöver utöka vårt redan duktiga folieringsteam med fler proffsmontörer och kanske du är den vi söker?
Vill du ingå i vårt team så hör av dig till oss. Visa mindre

Konditor/ Bagare sökes

Ansök    Feb 2    Arka Konditori AB    Bagare/Konditor
Vi söker två duktiga bagare/konditor till vårt konditori i Sundsvall!. Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet mer 2 år. Visa mer
Vi söker två duktiga bagare/konditor till vårt konditori i Sundsvall!. Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet mer 2 år. Visa mindre

CERTEGO Gävle söker lärling

Ansök    Feb 8    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
På CERTEGO blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden. Arbetsuppgifter Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation och service av våra säkerhetssystem. Du kommer att ha god ... Visa mer
På CERTEGO blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden.

Arbetsuppgifter

Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation och service av våra säkerhetssystem. Du kommer att ha god stöttning av dina kollegor och får möjlighet att utvecklas i arbetet. Hos oss är ingen dag den andra lik och du kommer garanterat har kul på jobbet!

Vem är du?

För att lyckas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för mekanik och teknik. Kanske har du läst teknik- eller elprogrammet på gymnasiet och/eller så har du erfarenhet från ett närliggande yrke så som snickare, fastighetsförvaltare el dyl och vill byta bransch. Att lösa komplexa problem är något som utmanar dig. Att möta både kunder och kollegor är något du trivs med. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid, vi tillämpar visstidsanställningar för våra lärlingar med ambitionen att det ska bli tillsvidareanställningar när lärlingstiden är slut.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Bagare

Ansök    Feb 4    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Är din passion bröd och bakverk så passar detta perfekt. Vi har idag tre ställen och ska öppna ett tredje. Hjärtat i vår verksamhet är Lido konditori/bageri ett klassiskt ställe som ligger kvar på samma ställe sedan 1954 med en cafedel som har ca 45 sittplatser. Böna cafe som ligger ca en mil norr om Gävle har sin högsäsong på sommaren och har då öppet alla dagar Maj-Augusti. Övriga året är det öppet på helgerna. Här är det ca 75 platser inne och 200 ute. ... Visa mer
Är din passion bröd och bakverk så passar detta perfekt. Vi har idag tre ställen och ska öppna ett tredje. Hjärtat i vår verksamhet är Lido konditori/bageri ett klassiskt ställe som ligger kvar på samma ställe sedan 1954 med en cafedel som har ca 45 sittplatser. Böna cafe som ligger ca en mil norr om Gävle har sin högsäsong på sommaren och har då öppet alla dagar Maj-Augusti. Övriga året är det öppet på helgerna. Här är det ca 75 platser inne och 200 ute.
Nu i Oktober öppnade vi ett nytt cafe i Gävle, Kafe Berggren med ca 70 platser. Här kommer vi att servera ett lite modernare utbud.
I tjänsten ingår planering av produktion till våra egna ställen, inköp av råvaror och Produktutveckling samt en del kundkontakt och ordermottagning. Leverans av varor vid behov till kund/egna ställen.
Du börjar kl. 04.00 eller 06.00 och jobbar varannan eller var tredje Lördag.
Vi söker i första hand en erfaren bagare men finns erfarenhet inom konditorbiten är det förstås ett stort plus. Visa mindre

Bagare/konditor

Ansök    Okt 18    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Är din passion bröd och bakverk så passar detta perfekt. Vi har idag tre ställen och ska öppna ett tredje. Hjärtat i vår verksamhet är Lido konditori/bageri ett klassiskt ställe som ligger kvar på samma ställe sedan 1954 med en cafedel som har ca 45 sittplatser. Böna cafe som ligger ca en mil norr om gävle har sin högsäsong på sommaren och har då öppet alla dagar Maj-Augusti. Övriga året är det öppet på helgerna. Här är det ca 75 platser inne och 200 ute. ... Visa mer
Är din passion bröd och bakverk så passar detta perfekt. Vi har idag tre ställen och ska öppna ett tredje. Hjärtat i vår verksamhet är Lido konditori/bageri ett klassiskt ställe som ligger kvar på samma ställe sedan 1954 med en cafedel som har ca 45 sittplatser. Böna cafe som ligger ca en mil norr om gävle har sin högsäsong på sommaren och har då öppet alla dagar Maj-Augusti. Övriga året är det öppet på helgerna. Här är det ca 75 platser inne och 200 ute.
Nu i Oktober öppnade vi ett nytt cafe i Gävle, Kafe Berggren med ca 70 platser. Här kommer vi att servera ett lite modernare utbud.


I tjänsten ingår planering av produktion till våra egna ställen, inköp av råvaror och Produktutveckling samt en del kundkontakt och ordermottagning. Leverans av varor vid behov till kund/egna ställen.


Du börjar kl. 04.00 eller 06.00 och jobbar varannan eller var tredje Lördag. Visa mindre

Konditor/Kallskänka

Ansök    Nov 5    Dinners Gävlebro AB    Bagare/Konditor
#jobbjustnu Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar att baka och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning/konditor utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar att baka och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning/konditor utbildning är ett krav. Visa mindre

speciell bagare

Ansök    Okt 5    Zoba AB    Bagare/Konditor
jag söker en speciel bagare som kan olika tip bakelse.önskar en bagare som har långtids erfarenhet inom branschen. vi vill satsa på lite tema veckor med bakelse. Visa mer
jag söker en speciel bagare som kan olika tip bakelse.önskar en bagare som har långtids erfarenhet inom branschen.
vi vill satsa på lite tema veckor med bakelse. Visa mindre

Electrical Engineer - Gavle

Microsoft's Cloud Operations & Innovation (CO+I) is the engine that powers our cloud services. As a CO+I Senior Electrical Engineer, you will perform a key role in delivering the core infrastructure and foundational technologies for Microsoft's online services including Bing, Office 365, Xbox, OneDrive, and the Microsoft Azure platform. Empower Billions! Our infrastructure is comprised by a large global portfolio of more than 100 datacenters and 1 millio... Visa mer
Microsoft's Cloud Operations & Innovation (CO+I) is the engine that powers our cloud services. As a CO+I Senior Electrical Engineer, you will perform a key role in delivering the core infrastructure and foundational technologies for Microsoft's online services including Bing, Office 365, Xbox, OneDrive, and the Microsoft Azure platform.
Empower Billions!
Our infrastructure is comprised by a large global portfolio of more than 100 datacenters and 1 million servers. Our foundation is built upon and managed by a team of subject matter experts working to support services for more than 1 billion customers and 20 million businesses in over 90 countries worldwide.
With environmental sustainability and optimization at the forefront of our data center design and operations, we continue to grow and evolve as we meet the ever-changing business demands that hold Microsoft as a world-class cloud provider.
Be at the forefront of the action in CO+I as part of our Global Datacenter Critical Environment Team!
#jobbjustnu
As a successful Critical Environment Electrical Engineer your performance objectives include:
A strong desire and capability to learn, grow, and develop new skills
Empower a culture of safety, security, and compliance in all aspect of data center activities
Work with commissioning teams to properly test and validate installation, operation, and performance of electrical systems.
Understand the design and functionality of your data center
Support 24x7x365 on-site data center operations and electrical infrastructure
Act as the technical authority for on-site operations related to a large-scale mission critical electrical system, design, and functionality
Establish and coordinate maintenance and safety procedures, maintaining highly redundant electrical designs
Managing the electrical infrastructures throughout datacenter campusranging from a single large capacity facility, to several smaller ones

Basic Qualifications:
College/university/professional degree in Electrical, Industrial, Process Engineering, or related work experience
10+ years of experience with industrial or commercial field engineering in mission critical facilities and electrical infrastructures
Fundamental understanding of the National Electrical Code

Preferred Qualifications:
Licensed Professional Engineer
Solid understanding of critical data center CE equipment
Strong experience with the operation and maintenance of electrical building systems. (Power distribution, lighting, grounding, fire alarm, security, life safety, and controls systems)
Established understanding of electrical theory and practical application via your maintenance & operation of critical electrical equipment. (Paralleling switchgear, redundant UPS systems, DC battery strings, multi-source electrical utility switchgear, standby diesel generators, etc.)?
Knowledge of construction techniques, terminology, and documentation (Your ability to interpret blueprints, electrical one-lines, construction drawings, etc.)
Practical experience with building management systems and automation, controls & frameworks Visa mindre

Produktionsmedarbetare BGA.SE

Ansök    Okt 1    BGA Group AB    Listarbetare
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ramverkstad på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker! På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ramverkstad på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker!


På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.


Om tjänsten:
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda ramar, speglar och passepartouter. Exempel på arbetsuppgifter är skära glas, kapa ramlist och montera ramar

Din profil:
Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av yrket utan det viktigaste är att du är en praktisk person och tycker om att lära dig och att arbeta med händerna. Rollen anpassas efter din nivå som nybörjare där du steg för steg får lära dig mer om yrket och alla områden. Extrem noggrannhet och ordningssinne krävs.
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse.


Vi ser gärna att du på sikt vill ta ett eget ansvar och växa med oss som bolag. Vi jobbar ständigt på att rekrytera internt när spännande tjänster uppstår inom bolaget.

Om ansökan:
Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla via mail, [email protected].
Om du tycker att detta låter intressant så vänta inte med din ansökan utan skicka den redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs gärna mer om oss på:
https://www.bga.se/ Visa mindre

Nilar söker ingenjör till teknisk support

Vill du jobba med teknisk kundsupport på ett företag som präglas av entreprenörsanda, har högt i tak samt en tillåtande kultur? Då är detta jobbet för dig. Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid® batterier(NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 140 anställda i Sverige, varav ett hundratal återfinns i Gävle och ett trettiotal i form av ledning samt sälj-och mark... Visa mer
Vill du jobba med teknisk kundsupport på ett företag som präglas av entreprenörsanda, har högt i tak samt en tillåtande kultur? Då är detta jobbet för dig.

Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid® batterier(NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 140 anställda i Sverige, varav ett hundratal återfinns i Gävle och ett trettiotal i form av ledning samt sälj-och marknadsfunktion i Täby.

Nilar Hydrid® energilager kännetecknas av att vara robusta, brandsäkra och hållbara till en låg totalkostnad. Den modulära utformningen tillåter full skalbarhet för att hantera energi och kapacitet i såväl små bostadssystem som storskaliga elanläggningar.

Med sina två FoU-avdelningar i USA och Sverige har Nilar revolutionerat energi-och strömförsörjningstekniken, liksom vår nästa generations högautomatiserade tillverkningsmetoder.

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med teknisk kundsupport på ett företag som präglas av entreprenörsanda, har högt i tak samt en tillåtande kultur? Då är detta jobbet för dig.

Nilar söker en prestigelös och engagerad ingenjör till teknisk kundsupport. Har du förmågan att arbeta både självständigt och i grupp och trivs med ett nära samarbete med kunder, marknad, produktion, R&D och övriga intressenter, kan du vara den vi söker.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av teknisk support till kunder och produktion, utveckling av produkter, hantering och uppföljning av reklamationer och kvalitetsärenden. Vidare kommer du att arbeta med förbättringar av interna system, utveckla och säkerställa processer och rutiner. Det är ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Du får till stor del själv planera hur din arbetsdag ska se ut och arbetet innebär mycket eget ansvar.

Känner du dig redo för att anta utmaningen?

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk utbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av batterier eller energilager, samt att du har tidigare arbetslivserfarenhet från teknisk kundservice. Du kan också var nyutexaminerad, då ställs stora krav på om du är en person med rätt driv och vilja att utvecklas i rollen.
B-körkort är ett krav.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och sätter höga normer för kvalitet och arbetar på ett systematiskt, metodisk och pålitligt sätt. Vidare har du lätt för att kommunicera med människor via olika kommunikationsverktyg, lätt för att bygga kontaktnät och långsiktiga relationer.

Du trivs i samarbetet med andra och är en duktig lagspelare. Din analytiska förmåga är god och du är van att dra slutsatser utifrån fakta och statistik. Vidare är du serviceinriktad och har ett fokus på kundtillfredsställelse.

Då arbetet innebär mycket kontakter med olika partners krävs det goda kunskaper i Svenska och Engelska, både skriftligt och muntligt.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Nilar med Experis och du kommer att bli anställd hos Nilar. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag är 11:e oktober. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bodins Bageri söker en konditor

Ansök    Jul 24    AB Bodins Bageri    Bagare/Konditor
Hej! Vi söker en glad, arbetsam och ansvarstagande konditor med extra passion för yrket, utbildning är inget krav. tjänsten är heltid, tillsvidare anställning som kan börja så fort som möjligt. Rätt så fritt om man är kreativ och har idéer. Visa mer
Hej! Vi söker en glad, arbetsam och ansvarstagande konditor med extra passion för yrket, utbildning är inget krav.
tjänsten är heltid, tillsvidare anställning som kan börja så fort som möjligt.
Rätt så fritt om man är kreativ och har idéer. Visa mindre

Produktionsmedarbetare BGA.SE

Ansök    Aug 31    BGA Group AB    Listarbetare
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ramverkstad på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker! På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ramverkstad på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker!


På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.


Om tjänsten:
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda ramar, speglar och passepartouter. Totalt är det 4 personer som jobbar på vår ramverkstad.


Tjänsten huvudsakliga inriktning är tillverkning av passepartouter men när behov uppstår även övriga uppgifter.


Din profil:
Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av yrket utan det viktigaste är att du är en praktisk person och tycker om att lära dig och att arbeta med händerna. Rollen anpassas efter din nivå som nybörjare där du steg för steg får lära dig mer om yrket och alla områden. Extrem noggrannhet och ordningssinne krävs.
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse.


Vi ser gärna att du på sikt vill ta ett eget ansvar och växa med oss som bolag. Vi jobbar ständigt på att rekrytera internt när spännande tjänster uppstår inom bolaget.

Om ansökan:
Om du tycker att detta låter intressant så vänta inte med din ansökan utan skicka den redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs gärna mer om oss på:
https://www.bga.se/ Visa mindre

Bagare

Ansök    Sep 12    Konditori Lido AB    Bagare/Konditor
Vi letar en till kollega! Är din passion bröd och bakverk så passar detta perfekt. Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla vårt utbud av matbröd. Vi har idag två ställen och ska öppna ett tredje. Hjärtat i vår verksamhet är Lido konditori/bageri ett klassiskt ställe som ligger kvar på samma ställe sedan 1954 med en cafedel som har ca 45 sittplatser. Böna cafe som ligger ca en mil norr om gävle har sin högsäsong på sommaren och har då öppet alla d... Visa mer
Vi letar en till kollega!
Är din passion bröd och bakverk så passar detta perfekt. Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla vårt utbud av matbröd. Vi har idag två ställen och ska öppna ett tredje. Hjärtat i vår verksamhet är Lido konditori/bageri ett klassiskt ställe som ligger kvar på samma ställe sedan 1954 med en cafedel som har ca 45 sittplatser. Böna cafe som ligger ca en mil norr om gävle har sin högsäsong på sommaren och har då öppet alla dagar Maj-Augusti. Övriga året är det öppet på helgerna. Här är det ca 75 platser inne och 200 ute.
Nu i Oktober öppnar vi ett nytt cafe i Gävle, Kafe Berggren med ca 70 platser. Här kommer vi att servera ett lite modernare utbud.


I tjänsten ingår planering av produktion till våra egna ställen, inköp av råvaror och Produktutveckling samt en del kundkontakt och ordermottagning. Leverans av varor vid behov till kund/egna ställen.


Du börjar kl. 04.00 eller 06.00 och jobbar varannan Lördag. Visa mindre

Vi söker en FOLIEMONTÖR (folierare)!

Ansök    Feb 11    Foxprint Design - Reklam    Folierare
FOLIEMONTÖR (skyltning) Vi söker en foliemontör! Du behöver vara en händig problemlösare som vill arbeta med montering av skyltar & foliering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av foliering av företagets elskyltar/skyltfönstör hos våra kunder. Du kommer bland annat att hjälpta till att montera och foliera allt från stora fasadskyltar, reklamskyltar, kontorsskyltar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av foliemontage, dock inget krav då du komme... Visa mer
FOLIEMONTÖR (skyltning)
Vi söker en foliemontör! Du behöver vara en händig problemlösare som vill arbeta med montering av skyltar & foliering.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av foliering av företagets elskyltar/skyltfönstör hos våra kunder. Du kommer bland annat att hjälpta till att montera och foliera allt från stora fasadskyltar, reklamskyltar, kontorsskyltar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av foliemontage, dock inget krav då du kommer att få en intern utbildning efter påbörjad anställning.
Vi vill att du är noggrann och ordningsam, har lätt för att samarbeta och villig att hugga i där det behövs. Meriterande är vana av foliemontage samt arbete i höjder. Visa mindre

Erfaren glasarbetare till Glasrutan i Gävle

Brinner du för service och är hantverkskunnig med god erfarenhet av glasarbeten, då är tjänsten som glasarbetare på Glasrutan något för dig. Glasrutan i Gävle startades i 2004 av Mehrdad Nesaei. Vi utför glasarbeten i hela Mellansverige. I arbetet ingår också viss del av andra fastighetsnära tjänster. Arbetet innefattar visst jourarbete. Körkort krävs. Arbetet utgår från företagets lokaler i Gävle. En bra arbetsattityd är en självklarhet och ett vårdat upp... Visa mer
Brinner du för service och är hantverkskunnig med god erfarenhet av glasarbeten, då är tjänsten som glasarbetare på Glasrutan något för dig. Glasrutan i Gävle startades i 2004 av Mehrdad Nesaei. Vi utför glasarbeten i hela Mellansverige. I arbetet ingår också viss del av andra fastighetsnära tjänster. Arbetet innefattar visst jourarbete. Körkort krävs. Arbetet utgår från företagets lokaler i Gävle. En bra arbetsattityd är en självklarhet och ett vårdat uppträdande inom företaget samt mot våra kunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.


Tjänsten skall tillsättas snarast så skicka in din ansökan idag. Vi tar emot ansökningar via mail. Visa mindre

Bagare till Madames hembageri

Ansök    Jul 22    Konditori Madame AB    Bagare/Konditor
Madames hembageri är ett litet bageri beläget strax utanför Gävle centrum vid Hemlingby. Vi har brödförsäljning i vår butik och levererar till vårt Café i Valbo Köpcentrum. Vi söker dig som tycker om att baka allt mellan himmel och jord. För att arbeta hos oss vill vi att du talar/läser god svenska. Har du erfarenhet av kassaapparater är det ett plus. Vi ser hellre att du är en hejare på att baka än ett tjusigt CV. För att vi ska vara säker på din yrkesk... Visa mer
Madames hembageri är ett litet bageri beläget strax utanför Gävle centrum vid Hemlingby. Vi har brödförsäljning i vår butik och levererar till vårt Café i Valbo Köpcentrum. Vi söker dig som tycker om att baka allt mellan himmel och jord. För att arbeta hos oss vill vi att du talar/läser god svenska. Har du erfarenhet av kassaapparater är det ett plus. Vi ser hellre att du är en hejare på att baka än ett tjusigt CV.


För att vi ska vara säker på din yrkeskompetens kommer du få genomföra ett arbetsprov innan provanställning börjar.
Du kommer jobba vid vårt hembageri på Kryddstigen vid Hemlingby Gävle tillsammans med vår konditor. Vid vårt bageri jobbar vi med surdegsbröd, traditionellt matbröd, kaffebröd, konditorivaror, choklad och marzipan. Vidare arbetsuppgifter är att hjälpa till i vår brödbutik där vi tar mot kunder. Vi tillverkar vårt bröd från grunden i bageriet, sedan levererar vi till vårt Café i Valbo Köpcentrum. Du kommer även ibland att få ratta vår bullbil (caddy) för utkörning. Visa mindre

Produktionsmedarbetare BGA.SE

Ansök    Jan 7    BGA Videoproduktion AB    Listarbetare
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ramverkstad på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker! På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ramverkstad på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker!


På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.


Om tjänsten:
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda ramar, speglar och passepartouter. Vi printar även och monterar bilder. Exempel på arbetsuppgifter är skära glas, ramlista och montera ramar tillsammans med 3 andra kollegor.
 
Din profil:
Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av yrket utan det viktigaste är att du är en praktisk person och tycker om att lära dig och att arbeta med händerna. Rollen anpassas efter din nivå som nybörjare där du steg för steg får lära dig mer om yrket och alla områden. Extrem noggrannhet och ordningssinne krävs.
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse.


Vi ser gärna att du på sikt vill ta ett eget ansvar och växa med oss som bolag. Vi jobbar ständigt på att rekrytera internt när spännande tjänster uppstår inom bolaget.
 
Om ansökan:
Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Björn Andersson på 070-77 12 127 eller via mail, [email protected].
Om du tycker att detta låter intressant så vänta inte med din ansökan utan skicka den redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs gärna mer om oss på:
https://www.bga.se/ Visa mindre

Låstekniker

LåsCity är ett drivet och glatt team med bred kunskap och många års erfarenhet inom lås och säkerhet. I takt med företagets utveckling behöver vi utöka vårt team med två erfarna låstekniker. Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att självständigt installera, driftsätta och utföra felavhjälpande service- och underhållsarbeten av mekaniska eller elektroniska låsanläggningar och passagesystem. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud.... Visa mer
LåsCity är ett drivet och glatt team med bred kunskap och många års erfarenhet inom lås och säkerhet. I takt med företagets utveckling behöver vi utöka vårt team med två erfarna låstekniker.


Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att självständigt installera, driftsätta och utföra felavhjälpande service- och underhållsarbeten av mekaniska eller elektroniska låsanläggningar och passagesystem. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud. Det är även meriterande om du har erfarenheter av projektering eller larminstallationer.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete samtidigt som du också har god samarbetsförmåga och känsla för kundservice.
 
Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och hos oss möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag.


Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Häggström på 072-737 30 11.


Skicka din ansökan snarast till [email protected], urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt Visa mindre

Lås- & Passertekniker

Lås & Nyckel är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen med över 40 års erfarenhet inom lås och passersystem. Företaget grundades 1974 i Gävle och vår affärsidé är att vi ska leverera trygghet och säkerhet på ett personligt samt professionellt sätt. Våra kunder ska vara allt ifrån den enskilda individen till stora företag, kommun, landsting samt stat i Gävleborg med omnejd. Vår erfarenhet tillsammans med vår kunskap gör att vi på ett enkelt och tr... Visa mer
Lås & Nyckel är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen med över 40 års erfarenhet inom lås och passersystem. Företaget grundades 1974 i Gävle och vår affärsidé är att vi ska leverera trygghet och säkerhet på ett personligt samt professionellt sätt. Våra kunder ska vara allt ifrån den enskilda individen till stora företag, kommun, landsting samt stat i Gävleborg med omnejd. Vår erfarenhet tillsammans med vår kunskap gör att vi på ett enkelt och tryggt sätt kan ta fram den bästa säkerhetslösningen för dig. Vi är just nu 13 medarbetare och har en tät sammanhållning i teamet.


Det vi saknar i dagsläget är en duktig lås/passertekniker för att stärka upp vårt team!

Som lås/passertekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar främst att installera systemen Aptus, ARX och Axema. Arbetsuppgifter kan även innefatta mekanisk installationer som låssystem, beslagning av dörrmiljöer etc.

För att lyckas i rollen som lås/passertekniker hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog att driva egna projekt. Är det så att du har kunskap inom CCTV samt utbildning inom el är detta meriterande i rollen. Utöver detta söker vi dig som talar & skriver svenska samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·        Kollektivavtal, tjänstepension & friskvårdsbidrag

·        Korta beslutsled inom organisationen

·        Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet.

·        Gemensamma aktiviteter, exempelvis weekends i Europa med hela teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lås & Nyckel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

skylttillverkare

Vill du bli skyltmakare? Vi letar just nu efter en ny medlem i vårat produktionsteam ute i Hille. Vi söker dig som trivs när det går undan, vågar ta i från tårna, är villig att ta egna initiativ och som trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt! Stor vikt ligger vid att kunna samarbeta i ett litet team, att vara lyhörd och orädd för att fråga om något är oklart, vi söker efter dig som är hungrig på att utvecklas! Arbetsuppgifterna kommer ... Visa mer
Vill du bli skyltmakare?


Vi letar just nu efter en ny medlem i vårat produktionsteam ute i Hille.
Vi söker dig som trivs när det går undan, vågar ta i från tårna, är villig att ta egna initiativ och som trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt!


Stor vikt ligger vid att kunna samarbeta i ett litet team, att vara lyhörd och orädd för att fråga om något är oklart, vi söker efter dig som är hungrig på att utvecklas!


Arbetsuppgifterna kommer att variera och bli fler ju mer du lär dig, men inledningsvis är det på dekor-sidan av våran verksamhet som vi behöver tillökning, det innebär att lära sig våra storformatsprintrar, skärmaskinen för skärfolie samt laminering av printad folie, all denna folie appliceras i regel sedan på plåtar och plastskivor för att sedan packas och skickas till kund!


Vi ser gärna att du har ett hum om vad vector-grafik är, har du erfarenhet av Adobe Illustrator och Photoshop så ger det ett rejält försprång, jobb vid datorn är dock inte allt, vi letar efter dig som kvickt kan snappa upp nya kunskaper och som har lite fingertoppskänsla då arbetsuppgifterna kan variera kraftigt mellan små pilljobb till enorma konstruktioner.


Krav på körkort B.


Visar det sig att du har fallenhet för detta så finns det tids nog även CNC-fräsning, svetsning i aluminium och mycket mer att lära sig, vi utför även visst montage ute på fält, skyltar bildekor, skyltfönster mm!


Vi är ett glatt och väl sammansvetsat gäng som jobbat här länge, vi tycker att lyssnar på musik , snackar fiske motorsport och jakt, här är det högt till tak och nära till skratt!


Vi håller hus i en verkstad som ligger på Gamla mårdängsvägen vid hille kyrka


Tror du att du är den vi letar efter och är hungrig på att lära dig ett nytt yrke från grunden så hör av dig! Vi söker omgående en medarbetare.


Skicka ditt CV till [email protected] eller ring 070 - 6147101 Jens Wallin Visa mindre

Bilglastekniker i Gävle

Ansök    Nov 8    Carglass®    Bilglasmontör
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstan... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in ditt personliga brev och CV via länken till höger.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Teamleader Bildproduktion BGA.SE

Ansök    Jan 7    BGA Videoproduktion AB    Listarbetare
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår printstudio på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker! På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår printstudio på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete så kan det vara dig vi söker!


På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.


Om tjänsten:
I vår printstudio tillverkar vi posters och affischer som kunder beställer on demand. Det innebär ett högt arbetstempo och snabba leveranser. Vår printstudio består av totalt 3 tjänster och vi söker nu en teamleader som kommer vara den som organiserar och rapporterar till ansvarig löpande.


Arbetet består av att printa posters och renskära och leverera den färdiga produkten till vårt lager för vidare leverans mot kunder i hela Norden.
 
Din profil:
För att lyckas i rollen ser vi att du i tidigare yrke (eller hög hobbynivå) har jobbat inom tryckeri eller har ett stort fotointresse så du kan bedöma vad som blir bra eller inte. Tidigare erfarenhet som teamleader inom yrken med höga flöden som exempelvis McDonalds/Max är starkt meriterande,.


Det krävs ingen tidigare erfarenhet av det som vi gör utan du blir upplärd och får komma in i rollen i din egen takt. Din viktigaste personliga egenskap är att du är praktiskt lagd och har ett gott öga för form och bild kombinerat med en ansvarskänsla och viljan att ha ordning och reda.


Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse.
 
Om ansökan:
Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Björn Andersson på 070-77 12 127 eller via mail, [email protected].
Om du tycker att detta låter intressant så vänta inte med din ansökan utan skicka den redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs gärna mer om oss på:
https://www.bga.se/ Visa mindre

Vi söker en SKYLTMONTÖR!

Ansök    Okt 1    Painotie Acar AB    Folierare
SKYLTMONTÖRVi söker en erfaren montör. Du behöver vara en händig problemlösare som kan hantera montering av skyltar & foliering,.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara montering av företagets skyltar hos våra kunder. Det handlar om att montera allt från stora fasadskyltar, reklamskyltar, kontorsskyltar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av foliemontage. Vi vill att du är noggrann och ordningsam, har lätt för att samarbeta och villig att hug... Visa mer
SKYLTMONTÖRVi söker en erfaren montör. Du behöver vara en händig problemlösare som kan hantera montering av skyltar & foliering,.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara montering av företagets skyltar hos våra kunder. Det handlar om att montera allt från stora fasadskyltar, reklamskyltar, kontorsskyltar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av foliemontage. Vi vill att du är noggrann och ordningsam, har lätt för att samarbeta och villig att hugga i där det behövs. Meriterande är vana av foliemontage, arbete i höjder. Visa mindre