Lediga jobb BGA Group AB i Gävle

Se alla lediga jobb från BGA Group AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Logistikansvarig för lager E-handel

Ansök    Maj 10    BGA Group AB    Logistiker
BGA söker en engagerad logistik- och produktionsansvarig till vårt e-handelslager.    BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Och det är bara början. Här står verkligen tillväxt och expansion i fokus.   Nu växer vår organisation och vi utökar med ytterligare en ledande befattning för att kunna stå ännu bättre rustad ... Visa mer
BGA söker en engagerad logistik- och produktionsansvarig till vårt e-handelslager. 
 
BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Och det är bara början. Här står verkligen tillväxt och expansion i fokus.
 
Nu växer vår organisation och vi utökar med ytterligare en ledande befattning för att kunna stå ännu bättre rustad i vår tillväxtresa. I rollen som operativ logistikansvarig har du ett dagligen övergripande ansvar för logistikflöden på vårat lager där du stöttar och följer upp arbetet med lagervaruoptimering, varuplock och paketering, inleverans och utleverans m.m. Du arbetar efter KPI:er och ser till att rutiner efterlevs och kvalitet och leveranslöften uppfylls och förbättras.
Du kommer också att arbeta som kravställare externt mot våra speditörer och affärssystem.
 
Arbetsuppgifterna och ansvaret är en del av en uppdelning från befintliga roller i vår operativa lagerledningsgrupp, där du blir en ny extra och viktig kugge. Vi arbetar tätt i vår operativa ledningsgrupp och du rapporterar till lagerchef som ingår i ledningsgruppen. Till din hjälp för att lyckas med uppdraget så har du chefs- och arbetsledarkollegor, rapporterande teamledare och erfarna medarbetare.
 
Personalansvar ingår inte i rollen, men som arbetsgivarrepresentant och en del av den operativa ledningsgruppen på lagret blir du en naturlig ledare och motivator för våra teamledare och ett 50-tal medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ledarskapsförmåga och söker en person till vår operativa ledningsgrupp som trivs med att arbeta i högt tempo för att nå våra mål, likt ett framgångsrikt sportlag. Lagret är lungorna i vår verksamhet, och som representant för företaget engagerar du dig aktivt i det dagliga arbetet på verksamhetsgolvet för att kunna vara lyhörd inför förändringar och ha förmåga till snabba beslut.
 
Vi letar efter dig som:
• Är en driven och flexibel ledare som trivs med högt tempo och snabba beslut
• Har tidigare erfarenhet av arbetsledning från lager eller motsvarande verksamhet
• Har gedigen erfarenhet av lagerlogistik eller motsvarande
• Har god systemkompetens från affärssystem, lagersystem eller liknande

 
Vi erbjuder:
• En unik möjlighet att vara en nyckelspelare i ett lönsamt och växande företag inom en expansiv bransch med framtiden för sig.
• En kompetensutvecklande resa i ett vinnande lag med många års framgångsrik erfarenhet av e-handel både i Sverige och utomlands.
• Stor möjlighet att påverka och forma verksamheten med din erfarenhet och kompetens.

 
Sista ansökningsdag är 2024-06-15, men vi läser ansökningar och gör urval löpande så skicka in din ansökan redan idag. Startdatum efter överenskommelse.
 
Ta chansen att bli en del av vårt vinnande team på ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag. Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
 


BGA grundades som ett familjeföretag i Gävle 1993. Med ständig tillväxt arbetar i dag ca 100 personer i BGA Group AB och vi omsätter ca 360 Mkr. 2023 prisades vi av Dagens Industri som ett av årets Gasell-företag för urstark tillväxt i kombination med lönsamhet.


Vill du vet mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

Eller lyssna på grundaren och VDn Björn här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-owVill du vet mer om BGA? Visa mindre

Översättare Svenska till Bulgariska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Jul 12    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Bulgariska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Bulgariska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Bulgariska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Bulgariska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Bulgariska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Chef för godsmottagning till snabbväxande E-handelsföretag

BGA söker en engagerad chef för godsmottagningen!    BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Här står  tillväxt och expansion i fokus.   Genom att vår organisation växer så söker vi nu en chef till vår godsmottagning. Dina främsta arbetsuppgifter blir att tillsammans med ditt team ansvara för bl.a godsmottagning, ret... Visa mer
BGA söker en engagerad chef för godsmottagningen! 
 
BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Här står  tillväxt och expansion i fokus.
 
Genom att vår organisation växer så söker vi nu en chef till vår godsmottagning. Dina främsta arbetsuppgifter blir att tillsammans med ditt team ansvara för bl.a godsmottagning, returer, inventeringar och optimering av lagerläggning. Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete. För att vara lämplig för rollen bör du vara en stark ledare som kan inspirera och engagera ditt team för att nå gemensamma mål. Vi värdesätter särskilt din förmåga att utveckla och stärka medarbetare, skapa kultur av samarbete och kontinuerlig förbättring. Din förmåga att kommunicera tydligt och inspirerande är avgörande för att driva framgångsrika resultat och upprätthålla en positiv arbetsmiljö. Vi söker dig som vill vara med på en förändringsresa och som förstår vikten av att nå uppsatta mål.

Du rapporterar till Operativ chef och är en del av den operativa ledningsgruppen som ansvarar för processer och personal på BGA's egna lager.
 
Vad vi värdesätter:
Vi söker inte bara kompetens utan också en personlighet. Som en del av BGA tror vi på att vara strategiska och se möjligheter där andra ser hinder. Vi uppskattar starkt ledarskap och din förmåga att motivera och engagera ditt team. Kommunikation är nyckeln, och vi ser fram emot att välkomna en flexibel och anpassningsbar ledare. 
 
Arbetslivserfarenhet:
Krav:
• Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som chef och ledare från motsvarande verksamhet
• Eftergymnasial utbildning inom logistik, produktion eller som genom arbetslivserfarenhet införskaffat sig motsvarande kompetens
• Systemkompetens från affärssystem, lagersystem eller liknande
• Erfarenhet från lagerlogistik eller motsvarande

Meriterande:
• Kunskap inom Lean och förändringsarbete

 
Vi erbjuder:
Du får möjligheten att ha en viktig roll i ett expansivt företag som ständigt arbetar med att växa internationellt så väl som på den svenska marknaden. På BGA främjar vi att testa nya lösningar och tekniker som kan bidra till vår tillväxt samtidigt och alla dina idéer kommer värderas högt.

 
Sista ansökningsdag är 2024-08-31 men vi läser ansökningar och gör urval löpande så skicka in din ansökan redan idag. Startdatum efter överenskommelse. Bakgrundskontroll kan bli aktuell vid anställning. I rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup.
 
Ta chansen att bli en del av vårt vinnande team på ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag. Vi ser fram emot din ansökan!
 

 
 


BGA söker en engagerad ledare och chef på godsmottagningen.

BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Och det är bara början. Här står verkligen tillväxt och expansion i fokus. Visa mindre

Sommarvikarier ramverkstad

Ansök    Apr 16    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
Nu söker vi sommarvikarier till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.   Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och f... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.
 
Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 
 
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda tavelramar och speglar i trä, komposit och metall. Vi sågar ramlist, skär glas och passepartouter, monterar bilder m.m. 
Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. Som rammakare är det därför viktigt att ha ett öga för detaljer. 
 
Huvudsakligen så kommer arbetet att vara i vår ramverkstad där man pendlar mellan främst 2 olika stationer, sågen och tillverkningen av den måttbeställda ramen eller spegeln av olika material. Möjlighet finns också att arbeta på vår passepartoutverkstad.
 
Vid behov kan arbete även ske på vårt huvudlager. På lagret levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa.

 
För att trivas hos oss så tror vi att:
Du är en person med god grundfysik
Du är praktiskt lagd
Du kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi söker personer som kan arbeta 100% med start i maj och sedan hela juni-augusti. Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag, anställningar sker löpande. 
 

 BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Lagerchef E-handel

Ansök    Apr 9    BGA Group AB    Lagerchef
Vi på BGA söker en engagerad lagerchef för vårt e-handelslager.    BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Här står verkligen tillväxt och expansion i fokus.   Ta chansen att bli en del av vårt vinnande team på ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag.   Vi letar efter dig som:   • Är en drive... Visa mer
Vi på BGA söker en engagerad lagerchef för vårt e-handelslager. 

 

BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Här står verkligen tillväxt och expansion i fokus.

 

Ta chansen att bli en del av vårt vinnande team på ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag.

 

Vi letar efter dig som:

 • Är en driven och flexibel ledare som trivs med högt tempo och snabba beslut.

• Har tidigare erfarenhet av att leda ett lager eller motsvarande verksamhet.

• Har förmågan att utveckla och motivera ett starkt teamDu kommer att ha övergripande operativt ansvar för lagerdriften och runt 50 medarbetare. Här ligger utmaningen i att lagerhålla ett ständigt bredare sortiment av produkter och snabbt och kostnadseffektivt förse tusentals kunder runt om i Europa med högkvalitativa varor. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare som rapporterar till dig, såsom Personalchef, Drift- och underhållschef och Processutvecklare.

 

Dina ansvarsområden inkluderar:

 • Att äga och utveckla operativa processer för effektivitet och kvalitet.

• Samarbeta med andra avdelningar för en smidig verksamhet.

• Att ha personalansvar för underställda chefer.

• Att arbeta med nyckeltal och KPIer.

• Att bidra till utveckling och förbättring av verksamheten genom att våga prova nya idéer och lösningar.Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ledarskapsförmåga och söker en ledare som trivs med att arbeta i högt tempo för att nå våra mål, likt ett framgångsrikt sportlag. Som representant för företaget engagerar du dig aktivt i den dagliga verksamheten för att vara lyhörd för förändringar och ta snabba beslut.

 

Vi erbjuder:

 • En unik möjlighet att vara en nyckelspelare i ett växande företag inom en expansiv bransch.

• En kompetensutvecklande resa i ett vinnande lag med många års framgångsrik erfarenhet av e-handel både i Sverige och utomlands.

• Stor möjlighet att påverka och forma verksamheten med din erfarenhet och kompetens.


 

Sista ansökningsdag är 2024-05-19, men vi läser ansökningar och gör urval löpande så skicka in din ansökan redan idag. Startdatum efter överenskommelse.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

 
BGA grundades som ett familjeföretag i Gävle 1993. Med ständig tillväxt arbetar i dag ca 100 personer i BGA Group AB och vi omsätter ca 360 Mkr. 2023 prisades vi av Dagens Industri som ett av årets Gasell-företag för urstark tillväxt i kombination med lönsamhet.


Vill du vet mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

Eller lyssna på grundaren och VDn Björn här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-owVill du vet mer om BGA? Visa mindre

Ekonom inom kund- och leverantörsreskontra

Ansök    Mar 20    BGA Group AB    Ekonomiassistent
BGA Group AB, en ledande aktör inom inredningsdetaljer såsom ramar, posters och speglar, står inför en expansiv fas och söker nu en strukturerad och driven ekonom inom kund- och leverantörsreskontra till vårt Finance-team som är redo att ta ansvaret för våra reskontror. Vår ambition är att leverera exceptionella produkter och tjänster till våra kunder, och din roll kommer att vara central för att säkerställa en stabil och effektiv ekonomisk hantering. I... Visa mer
BGA Group AB, en ledande aktör inom inredningsdetaljer såsom ramar, posters och speglar, står inför en expansiv fas och söker nu en strukturerad och driven ekonom inom kund- och leverantörsreskontra till vårt Finance-team som är redo att ta ansvaret för våra reskontror. Vår ambition är att leverera exceptionella produkter och tjänster till våra kunder, och din roll kommer att vara central för att säkerställa en stabil och effektiv ekonomisk hantering.I rollen kommer du att:• Effektivt hantera kund- och leverantörsreskontran

• Delta och vara med och utveckla kund- och leverantörsreskontran

• Verka för korrekt och punktlig fakturering och betalningsuppföljning

• Utföra avstämningar av huvudbokskonton och säkerställa att ekonomiska transaktioner reflekteras korrekt i våra system

• Sköta diverse administrativa uppgifter och stödja ekonomiavdelningen i dess dagliga arbeteOm dig:

Som ekonom inom kund- och leverantörsreskontra är du den som säkerställer att ekonomins kuggar löper smidigt. Du har ekonomisk kompetens och administrativ skicklighet som gör att du blomstrar i en roll där varje detalj räknas. I ett team där samarbete är lika viktigt som självständighet kommer din förmåga att navigera i ekonomisystem och Excel att göra dig till en ovärderlig resurs.


Din språkliga förmåga låter dig kommunicera effektivt på både svenska och engelska, vilket är viktigt i vår internationella arbetsmiljö. Hos oss på BGA kommer du in i ett dynamiskt sammanhang där din professionella tillväxt går hand i hand med företagets. Du uppskattar snabba beslutsvägar, vilket speglar vår filosofi: När en möjlighet uppenbarar sig, är vår tvekan kort. Vi agerar beslutsamt och effektivt.

Dina kvalifikationer: 
• Goda kunskaper i Excel

• Goda kunskaper i Visma/Fortnox

• Goda kunskaper i svenska och engelska

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande praktisk erfarenhet


• Har arbetat i en liknande roll tidigareOm du känner en spänning vid tanken på att utvecklas tillsammans med BGA och vill sätta din prägel på en arbetsplats fylld av inspiration och framåtanda, då är det dig vi söker. Är du personen som vill växa tillsammans med oss på BGA Group AB och bidra till vår fortsatta framgång? Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att visa ditt intresse.
För frågor om tjänsten, kontakta vår ekonomichef Joachim Moberg på [email protected]


Placering: Gävle Anställningsform: Heltid, på plats


Varmt välkommen med din ansökan!


BGA grundades som ett litet familjeföretag i Gävle 1993. Idag arbetar ca 100 personer på BGA Group AB och vi omsätter ca 360 Mkr med fortsatt stark tillväxt.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder, spridda över hela Europa, möjligheten att personifiera sina hem med ett brett sortiment av inredningsdetaljer. Genom våra noggrant utvalda ramar, speglar, posters och andra inredningselement, öppnar vi upp för oändliga möjligheter att skapa unika och personliga miljöer. Vår passion är att ge varje hem en speciell touch som reflekterar dess invånares stil och personlighet.

Vill du veta mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: BGA.se

Eller lyssna på grundaren och VDn Björn här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow Visa mindre

Arbetsledare lager och logistik

Ansök    Mar 12    BGA Group AB    Arbetsledare, lager
BGA, en framstående aktör inom e-handel med fokus på heminredning, söker nu en dynamisk och erfaren arbetsledare till vårt lager. Med en omfattande närvaro på över 17 europeiska marknader är vårt huvudkontor och lager i Gävle en plats där innovation, tillväxt och expansion är i centrum.   Är du passionerad för lager och logistik? Ta chansen att ansluta dig till vårt vinnande lag i ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag. Vårt lager är hjärt... Visa mer
BGA, en framstående aktör inom e-handel med fokus på heminredning, söker nu en dynamisk och erfaren arbetsledare till vårt lager. Med en omfattande närvaro på över 17 europeiska marknader är vårt huvudkontor och lager i Gävle en plats där innovation, tillväxt och expansion är i centrum.

 

Är du passionerad för lager och logistik? Ta chansen att ansluta dig till vårt vinnande lag i ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag. Vårt lager är hjärtat i vår verksamhet och förser dagligen mer än tusen kunder i hela Europa med högkvalitativa heminredningsprodukter. Hos oss finns obegränsade möjligheter för rätt person att nå nya höjder!

 

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom lager- och logistikbranschen, särskilt inom godsmottagning och inleverans. Du bör vara förtrogen med lagerhanteringssystem och ha en förmåga att utveckla arbetssätt och rutiner. En stark analytisk förmåga är också viktigt för att kunna driva effektivitetsförbättringar.

 

Utöver att leda den dagliga verksamheten kommer du att delta i utvecklingen och implementeringen av strategier för att minska kostnader och förbättra logistikprocessernas effektivitet. Du ansvarar för att optimera lagerhantering för att säkerställa effektiv lagring och hantering av produkter, och du utvärderar logistikprestanda genom att analysera data och identifiera områden för förbättring.

 

Personlig lämplighet och ledarskapsförmåga är avgörande för oss. Vi söker en lagspelare som trivs med att arbeta i högt tempo för att nå våra mål, likt ett framgångsrikt sportlag. Som företrädare för företaget arbetar du mot vår vision om fortsatt tillväxt och expansion. Vi värdesätter närvarande ledarskap och förväntar oss att du engagerar dig aktivt i den dagliga verksamheten för att vara lyhörd för förändringar och snabba beslut.

 

Kraven för tjänsten inkluderar:

 

- Några års erfarenhet av ledande befattning inom lager och logistik
- Gedigen kunskap inom godsmottagning och inleverans
- Erfarenhet av att arbeta med systemstöd för lager


Ytterligare meriterande erfarenheter inkluderar arbete med automation, LEAN-principer och teamutveckling. Truckkort är också meriterande.

 

Sista ansökningsdag är den 14 april 2024, men vi läser ansökningar och gör urval löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan! 


BGA grundades som ett familjeföretag i Gävle 1993. Med ständig tillväxt arbetar i dag ca 100 personer i BGA Group AB och vi omsätter ca 360 Mkr. 2023 prisades vi av Dagens Industri som ett av årets Gasell-företag för urstark tillväxt i kombination med lönsamhet.


Vill du vet mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

Eller lyssna på grundaren och VDn Björn här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-owVill du vet mer om BGA? Visa mindre

Engagerad och kommunikativ HR-ansvarig

Ansök    Mar 12    BGA Group AB    HR-chef
Hos BGA, en ledande aktör inom e-handel med heminredning, söker vi en engagerad och kommunikativ HR-ansvarig som vill driva och forma vår HR-avdelning. Med en stark närvaro på över 17 marknader i Europa erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där tillväxt, innovation och skandinavisk design är kärnvärden.   Denna roll passar dig som trivs i en organisation med snabb förändringstakt och där beslutsvägarna är korta. Som HR-ansvarig kommer du att ha en nära rel... Visa mer
Hos BGA, en ledande aktör inom e-handel med heminredning, söker vi en engagerad och kommunikativ HR-ansvarig som vill driva och forma vår HR-avdelning. Med en stark närvaro på över 17 marknader i Europa erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där tillväxt, innovation och skandinavisk design är kärnvärden.

 

Denna roll passar dig som trivs i en organisation med snabb förändringstakt och där beslutsvägarna är korta. Som HR-ansvarig kommer du att ha en nära relation till cheferna och spela en viktig roll genom att ge kvalificerat stöd inom alla HR-relaterade frågor, både på strategisk och operativ nivå. Du förväntas vara en affärsnära partner som inte bara stöttar utan även utmanar och presenterar innovativa lösningar.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att stödja cheferna i deras dagliga arbete angående personalärenden och arbetsrätt. Målet är att utveckla effektiva och smidiga HR-processer som frigör chefernas tid för att vara effektiva ledare och förbättra medarbetarnas utveckling samt verksamhetens framgång.

 

För att lyckas i rollen som HR-ansvarig är det viktigt att du besitter en stark drivkraft och har förmågan att tänka strategiskt. Du bör kunna se helheten och utforma HR-strategier som stödjer företagets övergripande mål. Din förmåga att analysera komplexa situationer och din höga integritet är avgörande. Dessutom bör du ha en utmärkt kommunikationsförmåga för att kunna coacha och utveckla chefer samt hantera relationer både internt och externt.

 

Krav för rollen: 

 

- Eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet 

- Erfarenhet av kvalificerat HR-arbete

- Erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och samverkan.

 

 

Låter det här som något för dig? Ansök snabbt och enkelt via mobilen om du vill. Du måste inte skicka med något personligt brev eller CV, det är däremot obligatoriskt att svara på våra urvalsfrågor.

 

Vi ser ansökningar och genomför urval löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa att du inte missar chansen! Sista ansökningsdag är den 14 april 2024.

 
BGA grundades som ett litet familjeföretag i Gävle 1993. Med ständig utveckling arbetar i dag ca 100 personer i BGA Group AB och vi omsätter ca 360 Mkr med fortsatt stark tillväxt.

Vill du vet mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se
Eller lyssna på grundaren och VDn Björn här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow Visa mindre

Översättare Svenska till Spanska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 12    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Spanska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Spanska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form ä... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Spanska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Spanska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Spanska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Kroatiska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Kroatiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Kroatiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och fo... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Kroatiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Kroatiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Kroatiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Grekiska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Grekiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Grekiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Grekiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Grekiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Grekiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Estniska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Estniska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Estniska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Estniska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Estniska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Estniska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Lettiska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Lettiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Lettiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Lettiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Lettiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Lettiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Bulgariska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Bulgariska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Bulgariska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Bulgariska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Bulgariska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Bulgariska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Ungerska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Ungerska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Ungerska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Ungerska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Ungerska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Ungerska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Slovakiska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Slovakiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Slovakiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Slovakiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Slovakiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Slovakiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Tjeckiska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Tjeckiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Tjeckiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och fo... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Tjeckiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Tjeckiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Tjeckiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Slovenska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Slovenska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Slovenska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och fo... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Slovenska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Slovenska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Slovenska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Polska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Polska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Polska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Polska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Polska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Polska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Litauiska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Litauiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Litauiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och fo... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Litauiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Litauiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Litauiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Översättare Svenska till Rumänska - Distans/Deltid 5h/v

Ansök    Mar 11    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Rumänska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Rumänska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Rumänska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Rumänska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Rumänska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 5 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2-3 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar). Visa mindre

Extra lagermedarbetare

Ansök    Mar 5    BGA Group AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle som kan jobba när behov finns, det varierar hur mycket man får arbeta men vi ser gärna att man kan minst 1-2 gånger i veckan.  Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt ti... Visa mer
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle

BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle som kan jobba när behov finns, det varierar hur mycket man får arbeta men vi ser gärna att man kan minst 1-2 gånger i veckan. 

Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt till kunder runt om i Europa. Vi är övertygade om att rätt inställning är nyckeln till framgång i detta praktiska och fysiska arbete.

Arbetsuppgifter


• Leverans av varor från leverantörer

• Plockning och paketering av varor till kundbeställningar

• Säkerställande av kvalitet och noggrannhet i arbetsprocessen

• Samspelet mellan effektivitet och kundservicenivå


Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser positivt på sökande utan tidigare arbetslivserfarenhet då vi erbjuder den nödvändiga utbildningen för att du ska lyckas i rollen som lagermedarbetare. Viktigt för oss är att du besitter god fysik, är målinriktad och kan balansera effektivitet med noggrannhet. Vi strävar alltid efter att förbättras och vi hoppas att du delar vårt synsätt.

 

Anställningsvillkor
Vi söker personer som kan arbeta vid behov, behovet varierar ganska mycket men vi ser gärna att du kan arbeta minst 1-2 pass i veckan. Du behöver kunna starta omgående. Anställningarna sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och bifoga ditt CV eller personliga brev.

 

Vill du vara en del av vårt lagerteam och bidra till kundupplevelser i världsklass? Ansök nu och ta steget mot en spännande och utvecklande karriär hos BGA i Gävle!


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Sommarvikarier lagmedarbetare

Ansök    Feb 29    BGA Group AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle. Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt till kunder runt om i Europa. Vi är övertygade om att rätt inställning är nyckeln till framgång i detta praktiska och fysiska arbe... Visa mer
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle
BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle. Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt till kunder runt om i Europa. Vi är övertygade om att rätt inställning är nyckeln till framgång i detta praktiska och fysiska arbete.

Arbetsuppgifter


• Leverans av varor från leverantörer

• Plockning och paketering av varor till kundbeställningar

• Säkerställande av kvalitet och noggrannhet i arbetsprocessen

• Samspelet mellan effektivitet och kundservicenivå


Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser positivt på sökande utan tidigare arbetslivserfarenhet då vi erbjuder den nödvändiga utbildningen för att du ska lyckas i rollen som lagermedarbetare. Viktigt för oss är att du besitter god fysik, är målinriktad, och kan balansera effektivitet med noggrannhet. Vi strävar alltid efter att förbättras och vi hoppas att du delar vår synsätt.

Anställningsvillkor
 

Vi söker personer som kan arbeta antingen 100% eller deltid 80% under delar av maj samt juni till augusti, med möjlighet till fortsatt anställning efter augusti. Anställningarna sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och bifoga ditt CV eller personliga brev.

Vill du vara en del av vårt lagerteam och bidra till kundupplevelser i världsklass? Ansök nu och ta steget mot en spännande och utvecklande karriär hos BGA i Gävle!


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Delstidsjobb: Enklare administration inom E-handel 25%

Ansök    Jan 31    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du högskolestudent som gillar ordning och reda som är nyfiken på e-handel? Då är de här jobbet för dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu en administratör på deltid som kan avlasta vårt webbteam med enklare arbetsuppgifter. Ing... Visa mer
Är du högskolestudent som gillar ordning och reda som är nyfiken på e-handel? Då är de här jobbet för dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en administratör på deltid som kan avlasta vårt webbteam med enklare arbetsuppgifter. Ingen tidigare erfarenhet krävs och du kommer bli upplärd av oss. En del av jobbet görs i Excel så har du viss tidigare erfarenhet av det är de positivt men ej ett krav.
Vi söker dig som har möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan från vårt kontor i Gävle på dagtid.
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Ansök    Jan 2    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa våra finska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!   BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder ramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.   Vi söker nu ytterligare kundtjänstmedarbetare till vår finska marknad. Tjänsten bes... Visa mer
Vill du hjälpa våra finska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!

 
BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder ramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.
 
Vi söker nu ytterligare kundtjänstmedarbetare till vår finska marknad. Tjänsten består i att hjälpa våra kunder över mejl, chatt och telefon. Du kommer att svara på produktfrågor, spåra paket m.m. Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en avgörande del i vår resa mot våra högt ställda mål! Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. 
 
För att göra ett bra jobb tror vi att:• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning eller annan form av kundservice

• Du är ansvarsfull och serviceminded

• Du är flytande i finska - både i tal och skrift


Det är meriterande med ytterligare språkkompetens.

 

Vi ser gärna att du arbetar hos oss på vårt kundtjänstkontor i Gävle, men andra distanslösningar är också möjliga.

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Tillträde efter överenskommelse.


 


Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.dk/ Visa mindre

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Ansök    Dec 4    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa våra finska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!   BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder ramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.   Vi söker nu ytterligare kundtjänstmedarbetare till vår finska marknad. Tjänsten bes... Visa mer
Vill du hjälpa våra finska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!

 
BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder ramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.
 
Vi söker nu ytterligare kundtjänstmedarbetare till vår finska marknad. Tjänsten består i att hjälpa våra kunder över mejl, chatt och telefon. Du kommer att svara på produktfrågor, spåra paket m.m. Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en avgörande del i vår resa mot våra högt ställda mål! Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. 
 
För att göra ett bra jobb tror vi att:• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning eller annan form av kundservice

• Du är ansvarsfull och serviceminded

• Du är flytande i finska - både i tal och skrift


Det är meriterande med ytterligare språkkompetens.

 

Vi ser gärna att du arbetar hos oss på vårt kundtjänstkontor i Gävle, men andra distanslösningar är också möjliga.

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Tillträde efter överenskommelse.


 


Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.dk/ Visa mindre

Snakker du norsk? Bli BGAs neste kundeserviceekspert for vårt norske marked

Ansök    Dec 14    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du personen som kan förvandla varje kundinteraktion till en oförglömlig upplevelse? Om ja, då är du precis den vi på BGA letar efter!   BGA, ett framstående namn i Sveriges e-handelslandskap har gjort ett bestående intryck på 19 marknader över hela Europa. Vi är inte bara en butik, vi är en destination för alla som älskar skandinavisk inredningsdesign - med ett brett utbud av ramar, speglar och fotoalbum. Med över 20 000 unika produkter i vårt sortime... Visa mer
Är du personen som kan förvandla varje kundinteraktion till en oförglömlig upplevelse? Om ja, då är du precis den vi på BGA letar efter!

 

BGA, ett framstående namn i Sveriges e-handelslandskap har gjort ett bestående intryck på 19 marknader över hela Europa. Vi är inte bara en butik, vi är en destination för alla som älskar skandinavisk inredningsdesign - med ett brett utbud av ramar, speglar och fotoalbum. Med över 20 000 unika produkter i vårt sortiment, expanderar vi ständigt och nu behöver vi dig för att fortsätta vår resa.

 

Vi arbetar konstant med att hjälpa våra kunder inreda deras drömhem, kontor eller annan lokal, vilket är lättare sagt än gjort alla gånger, och det är där du kommer in i bilden! 

 

Ditt nya äventyr:
Som kundtjänstmedarbetare för vår norska marknad, är du mer än bara en röst på linjen. Du är hjärtat av BGA, den som skapar magiska kundupplevelser via mejl, chatt och telefon. Din roll är avgörande – du svarar på produktfrågor, löser dem mest underliga problemen och mer därtill, allt medan du bidrar till våra ambitiösa mål. Hos oss är kundtjänsten inte bara en avdelning, det är kärnan i vår framgång och ett enormt nav för information för hela vår verksamhet.

 

I din nya roll hoppas vi att du ska leva efter betydelsen av ordet nyfikenhet i alla dess former, för att bidra till vår utveckling och skapa dig en förståelse för hela maskineriet som är BGA. 

 

Du kommer att ingå i ett internationellt lag av cirka 18 kollegor från Europas alla håll och kanter, vilket innebär att du som person bör behärska Engelska som en del av din språkarsenal för att kommunikationen ska fungera. 

Teamet utgörs av våra fantastiska kundtjänststjärnor som arbetar mot sina egna marknader med dess nödvändiga språk, som tillsammans med en teamledare och kundtjänstchef försöker göra vårt absolut bästa för att ge BGA:s kunder den bästa upplevelsen, både före och efter köpet! 

 

Vem du är:
- Du har en bakgrund inom kundtjänst/rådgivning eller annan serviceorienterad roll.
- Du är en ansvarsfull, serviceinriktad superhjälte.

- Van vid förändring och anpassningsbar i ditt sätt att arbeta
- Du talar och skriver flytande norska samt engelska.
- Extra språkkunskaper? Det är definitivt en bonus!

 

Vårt huvudkontor i Gävle är din primära arena, men vi är öppna för distansarbetslösningar som matchar din livsstil.

 

Är du redo att hoppa på?
Skicka in din ansökan idag och bli en del av BGA:s extraordinära resa!

 

Intervjuer kommer att hållas löpande för att fylla rollen inom en så snar framtid som möjligt. 

 


Vill du veta mer, besök gärna https://www.bgafotobutikk.no/ Visa mindre

Account Manager

Ansök    Nov 2    BGA Group AB    Innesäljare
Vi ramar in världen, vill du hänga med på resan? Nu har du chansen! BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unika på vår... Visa mer
Vi ramar in världen, vill du hänga med på resan? Nu har du chansen!BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unika på vår marknad. 

Vi växer och söker nu en Account Manager mot våra Skandinaviska företagskunder som älskar att skapa relationer och samtidigt vågar tänka utanför ramarna.

Som vår nya Account Manager kommer du att hantera, knyta ihop och vårda de inkommande B2B ordrarna från företag som vänder sig till oss för ramar och speglar. Denna roll kommer att vara ansvarig för samtliga av våra säljtillfällen mot företag i Skandinavien och kommer att ha tät kontakt med interna funktioner såsom ekonomiavdelning och kundtjänst såväl som externa leverantörer.
Vi kommer även tillsammans på sikt initiera arbetet med uppsökande försäljning till företag, som för oss blir en ny spännande möjlighet. BGA är idag ett bolag som omsätter ca 350 miljoner och där företagsförsäljningen just nu är en liten del, så potentialen är enorm och möjligheterna för rätt person att utvecklas saknar begräsning.

 

Som person vill vi att du har stor erfarenhet utav relationssäljande försäljning, förståelse utav att bygga upp en säljavdelning samt såklart älska att ha en vardag som innebär att driva affärer. Vi på BGA är nu redo att ta nästa steg och bli en stor spelare inom B2B där fokus skall vara att finnas i varje kontor, restaurang och andra offentliga sammanhang runt om i världen!

 • Mångårig erfarenhet inom försäljning

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift (meriterande med fler språk)

• Erfarenhet utav att bygga upp en B2B-avdelning är meriterande

• Erfarenhet av offentliga upphandlingar är meriterande


 

Vårt huvudkontor ligger i Gävle och tjänsten kommer vara placerad här men möjligheten att jobba varsomhelst finns såklart. Vi förutsätter däremot att du som kandidat har möjlighet att ta dig till huvudkontoret vid behov. 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan! Tillträde efter överenskommelse.

 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA

Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

 


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Teamledare Kundtjänst

Ansök    Nov 10    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Älskar du försäljning och vill vara med och bygga riktigt bra kundtjänst? Då söker vi på BGA dig som teamledare för våra nordiska marknader.   BGA är ett etablerat e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet och vi är riktigt vassa på tavelramar och spegla... Visa mer
Älskar du försäljning och vill vara med och bygga riktigt bra kundtjänst? Då söker vi på BGA dig som teamledare för våra nordiska marknader.
 
BGA är ett etablerat e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet och vi är riktigt vassa på tavelramar och speglar.
 
Vår kundtjänst består av 12 medarbetare som servar våra kunder på mejl, chatt och telefon. I rollen som teamledare arbetar du operativt med stöd av kundtjänstansvarig för att driva och utveckla vår kundservice, främst mot våra marknader i Sverige, Norge, Danmark och Finland
 
I den dagliga driften ingår det att kvalitetsgranska kundkontakter, följa upp ärendestatistik, utveckla rutiner - och inte minst vara en del av teamet som hanterar kundernas frågor för att förstå processer och fånga upp trender. 
 
BGA älskar tillväxt. Vi bryter ständigt ny mark och stöter på nya utmaningar längs vägen som vi tacklar och utvecklas av. För att trivas behöver du dela vår nyfikenhet och tycka att förändring är utvecklande. Prestigelös och uppfinningsrik är det bra att vara hos oss.

 
Passande egenskaper:• Älskar försäljning och att påvisa det i siffror

• Strukturerad och handlingskraftig

• Erfarenhet av kundtjänstarbete

• Arbetsledning


 

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.
  


Vill du vet mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se
Eller lyssna på vår VD Björn här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow Visa mindre

Översättare Svenska till Finska - Distans/Deltid 3h/v - Vikariat

Ansök    Nov 18    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Finska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Tjänsten är ett vikariat 1 februari 2024 - 31 november 2024. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Finska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Finska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Tjänsten är ett vikariat 1 februari 2024 - 31 november 2024.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Finska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Finska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 3 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 2 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar) Visa mindre

Kreativ fotograf med öga för design

Ansök    Okt 4    BGA Group AB    Fotograf
Nu söker vi ytterligare en fotograf på heltid till vår fotostudio i Gävle!   BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi uni... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en fotograf på heltid till vår fotostudio i Gävle!

 


BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unika på vår marknad.


Som vår fotograf kommer du att:• Fotografera produkter i hög kvalitet för användning på vår webbplats och i marknadsföringsmaterial

• Skapa lockande och kreativa bilder som framhäver produkternas bästa egenskaper

• Hantera och underhålla vår foto- och videoutrustning

• Redigera och retuschera bilder för att säkerställa professionell kvalitet

• Skapa andra digitala medieelement, såsom grafik och videor, för användning i marknadsföringskampanjer

• Bidra med kreativa idéer för att förbättra vårt visuella innehåll och öka försäljningenVi har idag två fotografer som arbetar heltid men som behöver ytterligare förstärkning av dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo och har ett brinnande intresse för inredning och design. Vi söker dig som har erfarenhet av professionell fotografering och har känsla för komposition och försäljning. Meriterande med vana att arbeta i studiomiljö med studioutrustning. Du bör trivas att arbeta självständigt och effektivt, samtidigt som du samarbetar effektivt med andra. 

 

Kvalifikationer:• Erfarenhet av professionell fotografering och digital media är ett krav

• Skicklighet i att använda fotograferingsutrustning och redigeringsprogramvara

• Starkt öga för detaljer och förmåga att skapa bilder som lockar och engagerar våra kunder

• Förmåga att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och hantera flera projekt samtidigt

• God förståelse för e-handels- och marknadsföringskoncept är en fördel

• Erfarenhet inom rörlig bild och videoutrustning är meriterande.Vi erbjuder:• Möjlighet att arbeta i en spännande och snabbt växande bransch

• En kreativ och samarbetsvillig arbetsmiljö

• Möjlighet att påverka och forma vårt företags visuella identitet


 

Är det dig vi söker? Skicka din ansökan och dina bästa arbetsprover till oss redan idag! Tillträde efter överenskommelse.


Stilsäker inredning i skandinavisk design!


Vill du veta mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

Och lyssna på vår VD Björn här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA Visa mindre

Account Manager

Ansök    Okt 3    BGA Group AB    Innesäljare
Vi ramar in världen, vill du hänga med på resan? Nu har du chansen! BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unika på vår... Visa mer
Vi ramar in världen, vill du hänga med på resan? Nu har du chansen!BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unika på vår marknad. 

Vi växer och söker nu en Account Manager mot våra Skandinaviska företagskunder som älskar att skapa relationer och samtidigt vågar tänka utanför ramarna.

Som vår nya Account Manager kommer du att hantera, knyta ihop och vårda de inkommande B2B ordrarna från företag som vänder sig till oss för ramar och speglar. Denna roll kommer att vara ansvarig för samtliga av våra säljtillfällen mot företag i Skandinavien och kommer att ha tät kontakt med interna funktioner såsom ekonomiavdelning och kundtjänst såväl som externa leverantörer.
Vi kommer även tillsammans på sikt initiera arbetet med uppsökande försäljning till företag, som för oss blir en ny spännande möjlighet. BGA är idag ett bolag som omsätter ca 350 miljoner och där företagsförsäljningen just nu är en liten del, så potentialen är enorm och möjligheterna för rätt person att utvecklas saknar begräsning.

 

Som person vill vi att du har stor erfarenhet utav relationssäljande försäljning, förståelse utav att bygga upp en säljavdelning samt såklart älska att ha en vardag som innebär att driva affärer. Vi på BGA är nu redo att ta nästa steg och bli en stor spelare inom B2B där fokus skall vara att finnas i varje kontor, restaurang och andra offentliga sammanhang runt om i världen!

 • Mångårig erfarenhet inom försäljning

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift (meriterande med fler språk)

• Erfarenhet utav att bygga upp en B2B-avdelning är meriterande

• Erfarenhet av offentliga upphandlingar är meriterande


 

Vårt huvudkontor ligger i Gävle och tjänsten kommer vara placerad här men möjligheten att jobba varsomhelst finns såklart. Vi förutsätter däremot att du som kandidat har möjlighet att ta dig till huvudkontoret vid behov. 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan! Tillträde efter överenskommelse.

 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA

Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

 


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Kreativ videograf med öga för design

Ansök    Okt 4    BGA Group AB    Fotograf
Nu söker vi en video- / fotograf på heltid till vår fotostudio i Gävle!   BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unik... Visa mer
Nu söker vi en video- / fotograf på heltid till vår fotostudio i Gävle! 


BGA är ett väletablerat e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Med vårt djupa sortiment och personliga service så är vi unika på vår marknad.Som vår videograf kommer du att:• Filma och fotografera produkter i hög kvalitet för användning på vår webbplats och i marknadsföringsmaterial

• Skapa lockande och kreativa bilder och videomaterial som framhäver produkternas bästa egenskaper

• Hantera och underhålla vår foto- och videoutrustning

• Redigera och retuschera video & bilder för att säkerställa professionell kvalitet

• Skapa andra digitala medieelement, såsom formgivning av grafik för användning i marknadsföringskampanjer

• Bidra med kreativa idéer för att förbättra vårt visuella innehåll och öka försäljningenVi har idag två fotografer som arbetar heltid men som behöver ytterligare förstärkning av dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo och har ett brinnande intresse för inredning och design. Vi söker dig som har erfarenhet av professionell videografi och har känsla för komposition och försäljning. Meriterande med vana att arbeta i studiomiljö med studioutrustning. Du bör trivas att arbeta självständigt och effektivt, samtidigt som du samarbetar effektivt med andra. 

 

Kvalifikationer:• Erfarenhet av professionell video- / fotografering och digital media är ett krav

• Skicklighet i att använda kamerautrustning och redigeringsprogramvara

• Starkt öga för detaljer och förmåga att skapa video och bilder som lockar och engagerar våra kunder

• Förmåga att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och hantera flera projekt samtidigt

• God förståelse för e-handels- och marknadsföringskoncept är en fördel

• Erfarenhet inom professionell fotografering och fotoutrustning är meriterandeVi erbjuder:• Möjlighet att arbeta i en spännande och snabbt växande bransch

• En kreativ och samarbetsvillig arbetsmiljö

• Möjlighet att påverka och forma vårt företags visuella identitet.
 

Är det dig vi söker? Skicka din ansökan och dina bästa arbetsprover till oss redan idag! Tillträde efter överenskommelse.
Stilsäker inredning i skandinavisk design!


Vill du veta mer om BGA?

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

Och lyssna på vår VD Björn här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA Visa mindre

Lagerarbetare extra kvällar och helger

Ansök    Sep 5    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!   BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.    I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantöre... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

 

BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. 

 

 
För att trivas hos oss så tror vi att du:• Är en person med god grundfysik

• Gillar att arbeta målinriktat

• Kan balansera effektivitet och noggrannhet


 


Vi söker personer som kan arbeta 40% - 100% kvällar och helger under högsäsongen november - januari, med goda förutsättningar till fortsatt arbete efter perioden.

  

 

Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och skicka in ditt cv/personliga brev! 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Tysktalande kundtjänstmedarbetare

Ansök    Sep 20    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa våra tyska kunder, och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!   På BGA bedriver vi e-handel mot privatpersoner och företag på 17 marknader i Europa. Vi erbjuder bildramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager och huvudkontor i Gävle.   Vi växer framgångsrikt och behöver nu utöka vår tysktalande kundtjänst på heltid eller deltid... Visa mer
Vill du hjälpa våra tyska kunder, och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!
 
På BGA bedriver vi e-handel mot privatpersoner och företag på 17 marknader i Europa. Vi erbjuder bildramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager och huvudkontor i Gävle.
 
Vi växer framgångsrikt och behöver nu utöka vår tysktalande kundtjänst på heltid eller deltid. Tjänsten består i att hjälpa våra kunder över mail, chatt och telefon. Du kommer att svara på produktfrågor, spåra paket m.m. Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en avgörande del i vår resa mot våra högt ställda mål! Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. 
 
För att trivas hos oss så tror vi att:• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning eller annan form av kundservice

• Du är ansvarsfull och serviceminded

• Du är flytande i tyska - både i tal och skrift


Behärskar du ytterliga ett språk flytande så är det meriterande.


 
Vi ser gärna att du arbetar på vårat kundtjänstkontor i Gävle, men möjlighet finns även för distansarbete från övriga platser i Sverige.
 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.

På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga medarbetare. 
 
 
Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bgastore.fr/
BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design för hela Europa! Visa mindre

Lagerarbetare extra dagtid

Ansök    Sep 5    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!   BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.    I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantöre... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

 

BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. 

 

 
För att trivas hos oss så tror vi att du:• Är en person med god grundfysik

• Gillar att arbeta målinriktat

• Kan balansera effektivitet och noggrannhet


 

Vi söker personer som kan jobba 60% - 100% dagtid under högsäsongen november - januari, med goda förutsättningar till fortsatt arbete efter perioden.  

 

 

Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och skicka in ditt cv/personliga brev! 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Företagssäljare till snabbväxande e-handel

Ansök    Aug 29    BGA Group AB    Innesäljare
Är du en riktigt vass säljare med stor passion för affärer, och är på jakt efter ett jobb där du får sätta din prägel på arbetet och tillsammans med oss utveckla nya vägar?      Det här är vi BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 15 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortim... Visa mer
Är du en riktigt vass säljare med stor passion för affärer, och är på jakt efter ett jobb där du får sätta din prägel på arbetet och tillsammans med oss utveckla nya vägar? 

 

 

Det här är viBGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 15 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Vi växer så det knakar och bara ser möjligheter för framtiden.

 

 

Vad går jobbet som säljare ut på?Du kommer att hantera och knyta ihop de inkommande B2B ordrarna från företag som vänder sig till oss för ramar och speglar. Vi kommer även tillsammans att initiera arbetet med uppsökande försäljning till företag, som för oss blir en ny spännande möjlighet.

 

Du kommer att arbeta självständigt och samtidigt nära vår kompetenta och lokalt marknadsanpassade kundtjänst, och förhoppningsvis delvis coacha även dem i merförsäljning.

 


Vem söker vi?I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är social, engagerad och prestigelös - och delar vår bild om att jaga försäljning är det bästa som finns. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är självgående i ditt sätt att jobba och är beredd på att delvis bygga upp en ny verksamhet med uppsökande försäljning.

 


Den vi söker• har tidigare erfarenhet av försäljning

• har lätt för att hantera olika typer av människor

• talar och skriver både svenska och engelska flytande


Det är meriterande om du dessutom talar och/eller skriver något mer språk flytande

 


 

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan! Tillträde efter överenskommelse.

 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA

Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

 
BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Ramtillverkare och lagerarbetare

Ansök    Aug 29    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.   Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt o... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle!BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så tillverkar vi det i vår ramverkstad.
 
Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 
 
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda tavelramar och speglar i trä, komposit och metall. Vi sågar ramlist, skär glas och passepartouter, monterar bilder m.m. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 
 
Huvudsakligen så kommer arbetet att vara i vår ramverkstad. Vid behov kan arbete även ske på vårt huvudlager. På lagret levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa.

Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter händer det att vi utökar med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att:• Du är en person med god grundfysik

• Du är praktiskt lagd

• Du kan balansera effektivitet och noggrannhet
 


Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.
 
Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se
 


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Teamledare Kundtjänst

Ansök    Aug 16    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du vara med och bygga riktigt bra kundtjänst? Då söker vi på BGA dig till våra nordiska marknader.   BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet mot 15 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet och vi är riktigt vassa på tavelramar och speglar.   Vår kundtjänst består av 10 m... Visa mer
Vill du vara med och bygga riktigt bra kundtjänst? Då söker vi på BGA dig till våra nordiska marknader.
 
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet mot 15 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet och vi är riktigt vassa på tavelramar och speglar.
 
Vår kundtjänst består av 10 medarbetare som servar våra kunder på mejl, chatt och telefon på 8 språk sammanlagt. I rollen som teamledare arbetar du operativt med stöd av kundtjänstansvarig för att driva och utveckla vår kundservice, främst mot våra marknader i Sverige, Norge, Danmark och Finland
 
I den dagliga driften ingår det att kvalitetsgranska kundkontakter, följa upp ärendestatistik, utveckla rutiner - och inte minst vara en del av teamet som hanterar kundernas frågor. 
 
BGA älskar tillväxt. Vi bryter ständigt ny mark och stöter på nya utmaningar längs vägen som vi tacklar och utvecklas av. För att trivas behöver du dela vår nyfikenhet och tycka att förändring är utvecklande. Prestigelös och uppfinningsrik är det bra att vara hos oss.

 
Passande personliga egenskaper:• Erfarenhet av tidigare kundtjänstarbete

• Erfarenhet av arbetsledning

• Erfarenhet av e-handel

• Noggrann och ansvarstagande problemlösare

• Analytisk förmåga till att presentera kundfrågemönster utifrån statistik


Meriterande om du är flytande i skrift och/eller tal i ytterligare språk än svenska
 

 

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.
 
 
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se
 


BGA - Stilsäker inredning med skandinavisk design Visa mindre

Lagerarbetare extrapersonal

Ansök    Aug 2    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!   BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.    I vårt lager plockar vi ihop varor efter kundernas beställningar... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

 

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

 

I vårt lager plockar vi ihop varor efter kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss och blir en betydande kugge i gänget. Samtidigt sporras vi av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. 

 

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Här finns goda möjligheter till många arbetspass  redan från start. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.

 
För att trivas hos oss så tror vi att du:• Är en person med god grundfysik

• Gillar att arbeta målinriktat

• Kan balansera effektivitet och noggrannhet


 

Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag! Kan du börja omgående så är det plus.


BGA - Framing your life Visa mindre

Översättare/Kundtjänst Svenska till Italienska - Distans/Deltid 10 h/v

Ansök    Aug 2    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Italienska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Du kommer även svara på kundtjänstärenden via mail från våra Italienska kunder. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Italienska i tal och sk... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Italienska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Du kommer även svara på kundtjänstärenden via mail från våra Italienska kunder. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Italienska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Italienska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters och ska inom kort öppna en lokal sida för den Italienska marknaden.
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 10 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 3-4 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar och kundtjänstärenden) Visa mindre

Ehandelsadministratör med goda excelkunskaper - Heltid

Ansök    Aug 3    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lill... Visa mer
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lilla filial kontor i Vemdalen där du får uppleva fjällmiljö på nära håll. I rollen som webbadministratör kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara över företagets produktsortiment på över 20.000 unika produkter. Du kommer övergripande sköta hanteringen av produkt- och dataimporter som rör vårt sortiment för totalt 14 marknader runt om i Europa.
Kontakt med leverantörer är att vänta i tjänsten, och din största merit är att du är tekniskt kunnig och en riktig fena på Excel. Du älskar svåra utmaningar och att jobba tätt med dina kollegor. Ditt skarpa sinne för detaljer upptäcker problem och/eller möjligheter i god tid.
Du har hela tiden som mål att arbeta proaktivt och alltid tänka ur kundens perspektiv på sajten. Ditt dagliga driv är vad som gör dig som medarbetare på BGA unik.
Dina arbetsuppgifter:
Hantera all import av produkter och produktdata primärt via Excel
Hålla nära kontakt med leverantörer samt övriga avdelningar
Övervaka sajten och alltid leta förbättringsåtgärder, för att sedan rapportera dessa till närmsta chef
Du arbetar nära våra översättare för att skapa och säkerställa god kvalitet på hemsidanDina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet av administrativ tjänst
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann i ditt arbete, samt bekväm med att ta ansvar
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Du arbetar systematiskt och effektivt
Du har god förmåga att driva projekt
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtatPå BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Du har tidigare erfarenheter från administrativ tjänst, gärna inom e-handeln. Du är tekniskt lagd och har bred kunskap inom Excel. Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av importer/produktsortiment i någon form. Vi värderar dig på ett individuellt plan.
Tjänsten är tänkt att bedrivas på plats på vårt kontor i Vemdalen
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Översättare/Kundtjänst Svenska till Spanska - Distans/Deltid 10 h/v

Ansök    Aug 2    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Spanska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Du kommer även svara på kundtjänstärenden via mail från våra Spanska kunder. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Spanska i tal och skrift. Myc... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Spanska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Du kommer även svara på kundtjänstärenden via mail från våra Spanska kunder. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Spanska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Spanska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters och ska inom kort öppna en lokal sida för den Spanska marknaden.
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 10 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 3-4 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar och kundtjänstärenden) Visa mindre

Företagssäljare till snabbväxande e-handel

Ansök    Jul 31    BGA Group AB    Innesäljare
Är du en riktigt vass säljare med stor passion för affärer, och är på jakt efter ett jobb där du får sätta din prägel på arbetet och tillsammans med oss utveckla nya vägar?      Det här är vi BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 15 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortim... Visa mer
Är du en riktigt vass säljare med stor passion för affärer, och är på jakt efter ett jobb där du får sätta din prägel på arbetet och tillsammans med oss utveckla nya vägar? 

 

 

Det här är viBGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 15 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar med tillbehör i skandinavisk design och har idag över 20 000 unika produkter i sortimentet som vi säljer till både privatpersoner och företag. Vi växer så det knakar och bara ser möjligheter för framtiden.

 

 

Vad går jobbet som säljare ut på?Du kommer att hantera och knyta ihop de inkommande B2B ordrarna från företag som vänder sig till oss för ramar och speglar. Vi kommer även tillsammans att initiera arbetet med uppsökande försäljning till företag, som för oss blir en ny spännande möjlighet.

 

Du kommer att arbeta självständigt och samtidigt nära vår kompetenta och lokalt marknadsanpassade kundtjänst, och förhoppningsvis delvis coacha även dem i merförsäljning.

 


Vem söker vi?I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är social, engagerad och prestigelös - och delar vår bild om att jaga försäljning är det bästa som finns. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är självgående i ditt sätt att jobba och är beredd på att delvis bygga upp en ny verksamhet med uppsökande försäljning.

 


Den vi söker• har tidigare erfarenhet av försäljning

• har lätt för att hantera olika typer av människor

• talar och skriver både svenska och engelska flytande


Det är meriterande om du dessutom talar och/eller skriver något mer språk flytande

 


 

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att skicka in din ansökan! Tillträde efter överenskommelse.

 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se

 
BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Översättare/Kundtjänst Svenska till Portugisiska - Distans/Deltid 10 h/v

Ansök    Aug 2    BGA Group AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Portugisiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Du kommer även svara på kundtjänstärenden via mail från våra Portugisiska kunder. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska. Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Portugisiska i tal ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att översätta texter från Svenska till Portugisiska. Exempelvis produkttexter, reklammaterial och inspirationsartiklar till vårt Magazine. Du kommer även svara på kundtjänstärenden via mail från våra Portugisiska kunder. Vi satsar mycket på vårt skrivna innehåll där vi ser dig som översättare som en förlängning av vår skribent som skriver på Svenska.
Vi söker dig som gillar att skriva texter och har korrekt Portugisiska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i språken är ett måste. Ett intresse för design och form är en fördel. Perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig inkomst. Portugisiska som modersmål är ett krav för arbetet.
BGA är marknadsledande i Europa på tavelramar, speglar & posters och ska inom kort öppna en lokal sida för den Portugisiska marknaden.
Varaktighet, arbetstid
Distansarbete (du behöver bara en dator och internetuppkoppling) ca 10 timmar per vecka. Vi vill att du har möjlighet att göra arbetet uppdelat på minst 3-4 dagar i veckan (Så att vi kan få relativt snabba svar på översättningar och kundtjänstärenden) Visa mindre

Fotograf till e-handel

Ansök    Maj 25    BGA Group AB    Fotograf
Nu söker vi ytterligare en fotograf på heltid till vårt e-handels team i Gävle!     Om oss: BGA är ett snabbväxande företag inom e-handel. Vi säljer ramar, speglar, posters och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa. Vårat lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vår vision är att vara ledande i Europa.   Som fotograf på BGA kommer du att jobba med att fotograf... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en fotograf på heltid till vårt e-handels team i Gävle!
 
 
Om oss:

BGA är ett snabbväxande företag inom e-handel. Vi säljer ramar, speglar, posters och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa. Vårat lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vår vision är att vara ledande i Europa.
 
Som fotograf på BGA kommer du att jobba med att fotografera produkter som speglar, ramar, fotoalbum och inredningstillbehör till vår e-handel och våra sociala kanaler. 
 
Vi har idag två fotografer som sprutar ut bilder och videos på heltid, men som behöver ytterligare förstärkning av dig som söker ett unikt jobb där grafisk kreativitet blandas med e-handels tempo. 
 
 
Vem vi söker:
 
Vi söker dig som är fotograf med yrkeserfarenhet helst inom produktfotografi, och med stor vana av att arbeta i studiomiljö och med studioutrustning. Du behöver vara van att kunna arbeta självständigt och driva egna mindre projekt - som samtidigt sammanflätas och behöver samordnas med de andra fotograferna.
 
Du kommer även att jobba ihop med drivna och trevliga kollegor inom social media, kommunikation, grafisk formgivning, inköp, försäljning och lager där du får en inblick i hela företaget och ser direkt återkoppling på ditt arbete.
 
För att lyckas i arbetet krävs det att du är säker och grym inom komposition, färgseendet och proportioner. Det är meriterande om du har ett intresse för inredningstrender och känsla för material, färg och ljus. Har du erfarenhet av att jobba med rörlig bild är detta ett extra plus.
 
E-handeln är trendmedveten och följsam, därför ser vi som arbetar här positivt på förändringar och att behöva testa nya vägar. För att trivas i den här branschen behöver vi vara flexibla, nyfikna och förändringsbenägna.
 
 
 
Vi vill gärna att du söker med relevanta arbetsprover i form av egen hemsida (inte instagram) eller pdf.
 
Tjänsten är platsberoende till vårt huvudkontor i Gävle
 
Ansök redan idag! Vi kommer överens om ett startdatum som passar båda
 
 
 
 
Läs mer om oss på: https://www.bga.se/
Eller lyssna på oss här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow


BGA - Framing your life
https://www.bga.se/ Visa mindre

Grafisk produktion

Ansök    Mar 9    BGA Group AB    Digitaltryckare
Nu söker vi en medarbetare till vår printstudio och digitala tryckeri i Gävle!   BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar, posters och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.      Vår nuvarande medarbetare på printstudion kommer att förstärka vår fotostudio, och behöver nu ersättas av dig som vill ha ett unikt jobb där g... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till vår printstudio och digitala tryckeri i Gävle!
 
BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar, posters och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
 
Vår nuvarande medarbetare på printstudion kommer att förstärka vår fotostudio, och behöver nu ersättas av dig som vill ha ett unikt jobb där grafisk kreativitet blandas med e-handelns effektiva tempo.
 
En vanlig dag på jobbet så skriver du ut posters på våra storformatskrivare och framkallar foton i vårt digitala fotolabb, allt efter vad våra kunder beställer. Du paketerar det du producerat och ger paketen en lagerplats i väntan på att skickas ut till Europas alla hörn. Du kommunicerar på mejl och chatt med kundtjänst, våra fysiska butiker och logistikavdelningen på lagret.
 
En inte helt ovanlig dag så har du kontakt med en tekniker kring ett strulande fotolabb, byter ett skärblad i en skrivare, eller så är du med och funderar på hur våra system kan utvecklas och effektiviseras.
 
Under årets lågsäsonger kommer du att arbeta ensam i printstudion - så vi kan inte nog understryka vikten av att du trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt och inte stressas av att behöva hoppa mellan olika system och skrivare under dagen. 
 
Du blir vår kundtjänsts förlängda arm och behöver kunna kommunicera tydligt för att de ska klara av att ge våra kunder den bästa hjälpen. Hos oss är det nämligen av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 
 
För att trivas behöver du vara…

• en modig problemlösare
• noggrann med detaljer
• en person med öga för färg och form
• någon som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt
 
För att klara av jobbet behöver du ha…

• allmänt god datorvana
• färdigheter i Photoshop och god bildförståelse kring exempelvis upplösning och färgmodeller
 
 
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre 07.00-15.30
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka redan idag! Startdatum kommer vi överens om.
 BGA - Framing your life
https://www.bga.se/ Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jan 25    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi har nya lediga tjänster på både 60% och 80%, med möjlighet att jobba heltid vid behov och önskemål.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-ons (60%) alternativt mån-tor/fre (80%)
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka redan idag genom att besvara vårat frågeformulär och bifoga ditt CV!
Startdatum kommer vi överens om. 
Samtal från externa rekryteringsfirmor och säljare undanbedes.
 BGA - Framing your life
https://www.bga.se/ Visa mindre

Ramtillverkare och lagermedarbetare

Ansök    Okt 19    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så kan vi även tillverka det i vår ramverkstad.   Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett prakt... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vår ramtillverkning och vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. Och om du som kund önskar en bildram eller spegel med unika mått så kan vi även tillverka det i vår ramverkstad.
 
Till vårt team söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 
 
I vår ramverkstad tillverkar vi måttbeställda ramar och speglar i trä, komposit och metall. Vi sågar ramlist, skär glas och passepartouter, monterar bilder m.m.

I vårt huvudlager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa.
 
Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Under perioden v.45 - v.1 finns dessutom stora chanser till ett längre schema. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.
 
Huvudsakligen så kommer arbetet att vara i vår ramverkstad. Vid behov kan arbete även ske på vårt huvudlager. Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter händer det att vi utökar med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att:

• Du är en person med god grundfysik
• Du är praktiskt lagd och vågar ta i när det behövs
• Du gillar att arbeta målinriktat
• Du kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Komplettera gärna dina svar med ett personligt brev och ett traditionellt cv om du vill.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Okt 25    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Under perioden v.45 - v.1 finns stora chanser till ett fast schema. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter utökar vi med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Om du vill komplettera dina svar med ett personligt brev och ett traditionellt cv så går det också utmärkt.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Parlez-vous français?

Ansök    Okt 24    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa våra fransktalande kunder, och ge dem kundservice i världsklass? Vill du ingå i ett växande team med stora utvecklingsmöjligheter? Då söker vi på BGA dig!   BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet.    BGA utöka... Visa mer
Vill du hjälpa våra fransktalande kunder, och ge dem kundservice i världsklass? Vill du ingå i ett växande team med stora utvecklingsmöjligheter? Då söker vi på BGA dig!
 
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 17 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder bildramar och speglar i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. 
 
BGA utökar kundtjänstavdelningen i Gävle och söker nu efter ytterligare en franskspråkig medarbetare. Tjänsten som franskspråkig kundtjänstmedarbetare består i att hjälpa våra franska kunder över mail, chatt och telefon. Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en avgörande del i vår resa mot våra högt ställda mål! Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. 
 
På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga medarbetare. 
 
För att trivas hos oss så tror vi att:

• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning eller annan form av kundservice
• Du är ansvarsfull och service-minded
• Du är flytande i franska - både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst, alternativt annan erfarenhet vi bedömer likvärdig. Det är även meriterande om du dessutom behärskar ytterliga språk flytande.


Tjänsten är en behovstjänst där vi tillsammans kommer överens om hur du kan jobba. Goda förutsättningar finns dock för fortsättning till våren.
 
 
 
Stämmer du in på annonsen? Vi tillämpar löpande tjänstetillsättning, så tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.
 
 Vill du vet mer om BGA? Kika in på vår webbshop: https://www.bgastore.fr/


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Okt 7    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Under perioden v.45 - v.1 finns stora chanser till ett fast schema. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter utökar vi med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Om du vill komplettera dina svar med ett personligt brev och ett traditionellt cv så går det också utmärkt.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Vaktmästare/IT-stöd

Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att hjälpa till med att lösa problem i vardagen?   BGA välkomnar dig till ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet med större delen av Europa som marknad. Från huvudkontoret i Gävle erbjuder vi våra kunder heminredning med fokus på skandinavisk design - och som specialister på tavelramar och speglar så har vi över 20 000 unik... Visa mer
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att hjälpa till med att lösa problem i vardagen?
 
BGA välkomnar dig till ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet med större delen av Europa som marknad. Från huvudkontoret i Gävle erbjuder vi våra kunder heminredning med fokus på skandinavisk design - och som specialister på tavelramar och speglar så har vi över 20 000 unika produkter i vårt sortiment.
 
Vi har idag lager, kontor och produktionlokaler på ca 10.000 m2 i Gävle. Och vi växer! Vi vill att du ska kunna montera en lagerhylla, sätta upp en väggmonterad bildskärm, installera en router m.m. m.m.
Du kommer att arbeta nära våra avdelningschefer på uppdrag, för att på sikt även bli mer självgående i att se vad som behöver åtgärdas. Om det mot förmodan inte finns något som behöver fixas så hoppar du med i linan på lagret och hjälper till med att hantera varor. Vi kan lova ett roligt jobb där ingen dag kommer att vara den andra lik.
 
 
För att klara av uppdraget rekomenderas följande färdigheter:

• Utbildning/erfaranehet av hantverksyrke, så som bygg, el, vvs
• Utbildning/erfarenhet av datorer och nätverk
• Utbildning/erfarenhet av fastighetsdrift
• B-körkort


För att trivas hos oss behöver du vara:

• I allmänt god fysisk form
• Flexibel och prestigelös
• Uppfinningrik
• Ansvarsfull och självgående
 
Tjänsten är på 80-100% beroende på överenskomelse. Normal arbettid är dagtid mån-fre.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så sök redan idag om du tycker att det här stämmer överens på dig! Startdatum efter vad som passar dig och oss bäst.
 


BGA - framing your life

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Lagermedarbetare 80% (Möjlighet till fler timmar)

Ansök    Aug 30    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Tjänsterna är på 80%, med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov och önskemål.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter utökar vi med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Om du vill komplettera dina svar med ett traditionellt cv så går det också utmärkt.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Ekonomitalang till snabbväxande e-handlare

Ansök    Aug 22    BGA Group AB    Ekonomiassistent
Vårt ekonomiteam växer och nu är vi på jakt efter en talang som vill vara med och utvecklas i vårt framgångsrika lag. BGA välkomnar dig till ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet med större delen av Europa som marknad. Från huvudkontoret i Gävle erbjuder vi våra kunder heminredning med fokus på skandinavisk design - och som specialister på tavelramar och speglar så har vi över 20 000 unika produkter i vårt sortiment. Som e... Visa mer
Vårt ekonomiteam växer och nu är vi på jakt efter en talang som vill vara med och utvecklas i vårt framgångsrika lag.

BGA välkomnar dig till ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet med större delen av Europa som marknad. Från huvudkontoret i Gävle erbjuder vi våra kunder heminredning med fokus på skandinavisk design - och som specialister på tavelramar och speglar så har vi över 20 000 unika produkter i vårt sortiment.

Som ekonomiassistent så kommer du att bilda ett sammansvetsat arbetslag med vår controller och vår redovisningsekonom. Du kommer att hjälpa till med fakturering, registrering av leverantörsfakturor, kontoavstämningar och lönehantering. Tillsammans kommer ni att jobba nära varandra i sammanflätade processer.

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial ekonomiutbildning med grundläggande redovisningskunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox affärssystem och Visma Lön (eller annat löneprogram).

På BGA älskar vi tillväxt. Vi bryter ständigt ny mark och stöter på nya utmaningar längs vägen som vi tacklar och utvecklas av. För att trivas behöver du dela vår nyfikenhet och tycka att förändring är utvecklande. Vi lutar oss aldrig tillbaka på gamla rutiner. 

Vi tror på lagbyggen, där personliga egenskaper som passar in värdesätts mycket högt. Våra två ekonomikillar är ansvarsfulla, nyfikna och prestigelösa. Vi hoppas att du också är det. 

Om det här stämmer överens på dig så erbjuder vi dig ett spännande arbete i en expansiv bransch med mycket goda framtidsutsikter, där du garanterat kommer att utvecklas.
 
Vi tillämpar löpande tillsättning så passa på att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Tillträde efter överenskommelse. 
 
 
 
Vill du vet mer om BGA?
Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se/
och lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
 
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Produktfotograf - Studiomiljö - Deltid

Ansök    Maj 31    BGA Group AB    Fotograf
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokal... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som är fotograf med yrkeserfarenhet helst inom produktfotografi med stor vana att arbeta i studiomiljö och med studioutrustning. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara en driven person med egna idéer och samtidigt bra på följer rutiner och vägledning.
För att lyckas i arbetet krävs att du är säker och grym inom komposition, färgseendet och proportioner. Meriterande om man ha ett intresse för inredningstrender och känsla för material, färg och ljus. Teamplayer, ansvarstagande, bra och ivrig på lära sig nya saker är också en viktig komponent.
Som fotograf på BGA kommer du framförallt jobba med att fota tavelramar och speglar. Där ett högt tempo är en förutsättning för att hinna med.
Du kommer vara en av tre fotografer och blir upplärd inom processer och tekniken av den nuvarande fotografen. Du kommer jobba ihop med drivna och trevliga kollegor inom social media, kommunikation, grafisk formgivning, inköp, försäljning och lager där du får en inblick i hela företaget och får och ser direkt återkoppling på ditt arbete.
Vi vill gärna att du söker med relevanta arbetsprover i form av egen hemsida (inte instagram) eller pdf.
Tjänsten är deltid (40-60%) på timanställning därkan anpassa scheman efter behov så perfekt för dig som driva egen verksamhet vid sidan om.
Har du erfarenhet av att jobba med rörlig bild är detta ett plus men inget måste.
Tjänsten är platsberoende till vårt huvudkontor i Gävle
Läs mer om oss på
www.bga.se Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Jun 14    BGA Group AB    Lagerarbetare
Vem vi söker Just nu söker vi medarbetare till vårt lager i Gävle. Vi letar efter dig som vill jobba extra under sommaren, med stor chans till förlängning under höst/vinter.   Vi söker dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett arbete av högsta kvalitet. En anställning hos oss ger dig meriter och erfaren... Visa mer
Vem vi söker
Just nu söker vi medarbetare till vårt lager i Gävle. Vi letar efter dig som vill jobba extra under sommaren, med stor chans till förlängning under höst/vinter.
 
Vi söker dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett arbete av högsta kvalitet. En anställning hos oss ger dig meriter och erfarenhet som du har nytta av under resten av din karriär.
 
Arbetsuppgifter
I vårt lager finns en rad olika arbetsuppgifter. De flesta av våra medarbetare plockar noggrant ramar och andra produkter från våra lagerhyllor eller paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger som skickas ut till väntande kunder i 12 olika länder i Europa. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi tror att vi alltid kan bli lite bättre. Vi hoppas att du har samma inställning.
Vår ordinarie arbetstider är mån-fre 07-15.30.
 
 
Personliga egenskaper
Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen. Och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. Det du plockar eller packar väntar en förväntansfull kund på. 
Arbetet är stundtals fysiskt krävande och en god grundfysik är ett måste för att trivas hos oss.
 
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka genom att fylla i vårt frågeformulär redan idag!
Om du vill komplettera dina svar med ett traditionellt cv så går det också bra.BGA - stilsäker inredning i skandinavisk design Visa mindre

Teamledare Kundtjänst

Ansök    Apr 29    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa kunder och bygga kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig.   BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet och vi är riktigt vassa på tavelramar och speglar.   Vår kundtjänst består av 10 medarbetare som servar... Visa mer
Vill du hjälpa kunder och bygga kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig.
 
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet och vi är riktigt vassa på tavelramar och speglar.
 
Vår kundtjänst består av 10 medarbetare som servar våra kunder på mejl, chatt och telefon på 8 språk sammanlagt. I rollen som teamledare arbetar du operativt med stöd av kundtjänstansvarig för att driva och utveckla vår kundservice.
 
I den dagliga driften ingår det att stötta och pusha medarbetare, kvalitetsgranska kundkontakter, följa upp ärendestatistik, planera personalresurser - och inte minst vara en del av teamet som hanterar kundernas frågor. 
 
BGA älskar tillväxt. Vi bryter ständigt ny mark och stöter på nya utmaningar längs vägen som vi tacklar och utvecklas av. För att trivas behöver du dela vår nyfikenhet och tycka att förändring är utvecklande. Prestigelös och uppfinningsrik är det bra att vara hos oss.
 
Det interna språket i organisationen är svenska och/eller engelska.
 
Passande personliga egenskaper:

• Erfarenhet av tidigare kundtjänstarbete
• Erfarenhet av arbetsledning
• Erfarenhet av e-handel
• Noggrann och ansvarstagande
• Trygg i dig själv och tycker om att stå i centrum
• Bekväm med att kommunicera på engelska
• Meriterande om du är flytande i ytterligare språk, så som norska, danska, franska, tyska, nederländska, polska
 
Stämmer du in på annonsen? Vi tillämpar löpande tjänstetillsättning, så tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Tillträde efter överenskommelse.
 
 
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
och kika in på vår webbshop: www.bga.se
 BGA - Stilsäker inredning med skandinavisk design Visa mindre

Produktfotograf - Studiomiljö - Heltid

Ansök    Maj 31    BGA Group AB    Fotograf
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokal... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som är fotograf med yrkeserfarenhet helst inom produktfotografi med stor vana att arbeta i studiomiljö och med studioutrustning. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara en driven person med egna idéer och samtidigt bra på följer rutiner och vägledning.
För att lyckas i arbetet krävs att du är säker och grym inom komposition, färgseendet och proportioner. Meriterande om man ha ett intresse för inredningstrender och känsla för material, färg och ljus. Teamplayer, ansvarstagande, bra och ivrig på lära sig nya saker är också en viktig komponent.
Som fotograf på BGA kommer du jobbar med att fotografera produkter som speglar, ramar, fotoalbum och inredningstillbehör till vår e-handel och sociala kanaler.
Idag består vår fotoavdelning av två fotografer på deltid (som tyvärr inte har möjlighet att jobba mer) Du kommer även jobba ihop med drivna och trevliga kollegor inom social media, kommunikation, grafisk formgivning, inköp, försäljning och lager där du får en inblick i hela företaget och får och ser direkt återkoppling på ditt arbete.
Vi vill gärna att du söker med relevanta arbetsprover i form av egen hemsida (inte instagram) eller pdf.
Tjänsten är heltid (kan du inte jobba exakt 100% är vi även öppen för andra lösningar)
Har du erfarenhet av att jobba med rörlig bild är detta ett plus men inget måste.
Tjänsten är platsberoende till vårt huvudkontor i Gävle
Läs mer om oss på
www.bga.se Visa mindre

Ekonomiassistent inom e-handel

Ansök    Maj 19    BGA Group AB    Ekonomiassistent
Vår ekonomiavdelning växer och nu är vi på jakt efter dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team. BGA Frames välkomnar dig till ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet med större delen av Europa som marknad. Från huvudkontoret i Gävle erbjuder vi våra kunder heminredning med fokus på skandinavisk design - och som specialister på tavelramar och speglar så har vi över 20 000 unika produkter i vårt sortiment. Som ekonom... Visa mer
Vår ekonomiavdelning växer och nu är vi på jakt efter dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team.

BGA Frames välkomnar dig till ett snabbväxande e-handelsföretag som bedriver försäljningsverksamhet med större delen av Europa som marknad. Från huvudkontoret i Gävle erbjuder vi våra kunder heminredning med fokus på skandinavisk design - och som specialister på tavelramar och speglar så har vi över 20 000 unika produkter i vårt sortiment.

Som ekonomiassistent så kommer du att bilda ett sammansvetsat arbetslag med vår controller och vår redovisningsekonom. Till dina arbetsuppgifter hör fakturering, registrering av leverantörsfakturor, kontoavstämningar och lönehantering. 

Därför ser vi att du har:

• Ekonomiutbildning
• God kunskap om grundläggande redovisning
• Erfarenhet av Fortnox
• Erfarenhet av Visma Lön, eller annat löneprogram
 
Som person är det viktigt att du är noggrann, strukturerad, har stor ansvarskänsla och är en lagspelare.
På BGA älskar vi tillväxt. Vi bryter ständigt ny mark och stöter på nya utmaningar längs vägen som vi tacklar och utvecklas av. För att trivas behöver du dela vår nyfikenhet och tycka att förändring är utvecklande. 
 
Om det stämmer överens på dig så erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en expansiv bransch med mycket goda framtidsutsikter.
 
Vi tillämpar löpande tillsättning så passa på att skicka in din ansökan till oss redan idag.
Tillträde efter överenskommelse. 
 
 
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
och kika in på vår webbshop: www.bga.se
  BGA - Framing your life Visa mindre

Webbutvecklare till BGA.SE

Är du en erfaren webbutvecklare som älskar att jobba mot högt ställda mål? Vill du tillhöra ett expansivt företag där karriärmöjligheter är ett faktum? Då söker vi på BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa, med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På B... Visa mer
Är du en erfaren webbutvecklare som älskar att jobba mot högt ställda mål? Vill du tillhöra ett expansivt företag där karriärmöjligheter är ett faktum? Då söker vi på BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa, med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA utökar nu organisationen och söker en webbutvecklare till huvudkontoret i Gävle med stor passion för att lösa problem. Uppdraget som webbutvecklare hos BGA är brett och handlar dels om att utveckla webbshoppen på våra 12 marknader i Europa, men också att vidareutveckla interna stödsystem baserade på JavaScript/My/PHP. Du kommer arbeta nära alla avdelningar vilket innebär att du som söker bör vara en lagspelare som värderar teamets framgångar lika högt som dina egna.
Vi erbjuder dig som webbutvecklare hos BGA en familjär arbetsplats med drivna kollegor och stor möjlighet att utvecklas karriärmässigt. Du utgår från ditt kontor i Gävle, men kan även arbeta på distans om så önskas.
En dag som webbutvecklare hos BGA kan exempelvis innebära att du arbetar operativt tillsammans med teamet och betar av problem på inköpsavdelningens to-do-list medans du en annan dag arbetar med att planera, designa och implementera ny funktionalitet i alla våra delar av systemet. Att ta ut skräddarsydd statistik för e-handel, felsöka buggar i systemet, optimera flaskhalsar på våra servrar hos AWS och att göra research för framtida projekt etc kommer ingå i dina arbetsuppgifter.
Dina kvalifikationer:
Du har erfarenhet inom PHP/My eller liknande språk
Du har bred kunskap inom att bygga användarvänliga applikationer
Du är erfaren inom JavaScript/HTML/CSS
Du är van att hantera JavaScript-bibliotek
Du är en problemlösare, noggrann och har ett driv att ständigt vilja lära dig nya saker
Du kan agera självständigt genom att ta initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår
Du talar flytande svenska och engelskaMeriterande kvalifikationer:
Du har tidigare erfarenhet inom e-handel
Du har erfarenhet av Vue och/eller React
Du har erfarenhet inom DevOps
Du har goda kunskaper inom Amazons molnprodukter (AWS)
Du har yrkes-/kandidatexamen inom Data/IT
Du är bosatt i GävleborgSom webbutvecklare på BGA är du stationerad på huvudkontoret i Gävle. Möjlighet till distansjobb finns. Resor inom tjänsten kan förekomma. Vi ser att du som söker tjänsten är van vid att jobba självständigt på distans.
Känner du att du är personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Webbadministratör till snabbväxande e-handlare

Ansök    Jan 14    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Brinner du för att vara med och utveckla produktsortiment samt lösa problem? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika ... Visa mer
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Brinner du för att vara med och utveckla produktsortiment samt lösa problem? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på huvudkontoret i Gävle. I rollen som webbadministratör kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara över företagets produktsortiment på över 20.000 unika produkter. Du kommer övergripande sköta hanteringen av produkt- och dataimporter som rör vårt sortiment för totalt 14 marknader runt om i Europa. Daglig kontakt med leverantörer är att vänta i tjänsten, och din största merit är att du är tekniskt kunnig och en riktig fena på Excel. Du älskar svåra utmaningar och att jobba tätt med dina kollegor. Du älskar inredning i alla dess former, samt att hålla koll på de senaste trenderna inom ämnet. Ditt skarpa sinne för detaljer upptäcker problem och/eller möjligheter i god tid. Du är van vid att arbeta kommunikativt med både engelska och svenska som språk, då du kommer ha mycket kontakt med våra översättare.
Vi ser att du kan agera tufft när det kommer till leverantörskontakt då dessa ibland gör fel och problem behöver rättas till. Du har hela tiden som mål att arbeta proaktivt och alltid tänka ur kundens perspektiv på sajten. Ditt dagliga driv är vad som gör dig som medarbetare på BGA unik.
Dina arbetsuppgifter:
Hantera all import av produkter och produktdata primärt via Excel
Hålla nära kontakt med leverantörer samt övriga avdelningar
Hålla koll på och uppmärksamma trender
Övervaka sajten och alltid leta förbättringsåtgärder, för att sedan rapportera dessa till närmsta chef
Jobba aktivt mot både kundtjänst och inleverans för att tillsammans identifiera brister och hur du kan göra saker bättre
Bygga upp en tät kontakt med såväl nya som befintliga leverantörer
Du arbetar nära våra översättare för att skapa och säkerställa god kvalitet på hemsidanDina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet av administrativ tjänst
Du har tidigare arbetat inom e-handeln av något slag
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du älskar att nå högt ställda mål
Du har ett affärstänk i din arbetsroll
Du är trygg i dig själv och har inga problem att vara tuff men rättvis
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann i ditt arbete, samt bekväm med att ta ansvar
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Du arbetar systematiskt och effektivt
Du har god förmåga att driva projekt
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtatPå BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Du har tidigare erfarenheter från administrativ tjänst, gärna inom e-handeln. Du är tekniskt lagd och har bred kunskap inom Excel. Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av importer/produktsortiment i någon form. Vi värderar dig på ett individuellt plan
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Allt-i-allo

Ansök    Feb 22    BGA Group AB    Lagerarbetare
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att hjälpa till med att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På... Visa mer
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att hjälpa till med att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker!

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer.

BGA utökar nu organisationen och söker därför Sveriges bästa handy man som älskar att lösa problem. Gillar du att utföra enklare vaktmästarjobb, lösa datorproblem, underhålla, montera och reparera? Har du en hantverksutbildning i botten, exempelvis inom el/bygg/VVS, eller liknande erfarenhet från tidigare arbete är det mycket meriterande.

I rollen som vaktmästare på BGA kommer du främst arbeta på uppdrag av lagerchefen, men i själva arbetsutförandet behöver du trivas med att vara självgående. En dag som allt-i-allo på BGA varierar, men ställ in dig på att installera en skrivare, montera en lagerhylla, skruva ihop kontorsmöbler, byta glödlampor etcetera. Klassiskt lagerarbete kan också finnas med på listan. Ingen dag blir den andra lik - det kan vi garantera.

För att lyckas och trivas i rollen som handyman på BGA ser vi att du har någon form av utbildning eller erfarenhet inom hantverkaryrket (El / VVS / Bygg etc). Vi ser att du älskar att arbeta i en växande organisation med varierande arbetsuppgifter. 
 
Personliga egenskaper:

• Praktiskt lagt
• God datorvana
• Ansvarsfull och trivs med att vara självgående
• Lösningsorienterad och prestigelös
• God fysik

B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande rekrytering, så sök redan idag!
 
Stilsäker inredning i Skandinavisk design
https://www.bga.se/


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Inköpare till snabbväxande e-handlare

Ansök    Dec 21    BGA Group AB    Inköpare
Älskar du tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Brinner du för göra bra affärer, utveckla produktsortiment och lösa problem? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland... Visa mer
Älskar du tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Brinner du för göra bra affärer, utveckla produktsortiment och lösa problem? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA accelererar och söker nu efter en ny Inköpare till vårt huvudkontor i Gävle. I tjänsten som Inköpare kommer du dagligen att arbeta tillsammans med vår inköpsavdelning mot gemensamt uppsatta mål. Vi söker dig som har ett gediget och strategiskt affärstänk i kombination med ett inre driv och målmedvetenhet. Du älskar att arbeta hårt och problemlösning är någonting som kommer naturlig för dig. Ditt analytiska affärstänk tar kort och gott BGA till nästa nivå.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir inköpsavdelningen där du, tillsammans med inköpsavdelningen, ansvarar för allt som handlas in till företaget. Du övervakar befintligt sortiment (över 20.000 produkter i sortimentet) och fyller på/kan snabbt köpa hem produkter med hög efterfrågan som tillfälligt saknas i lager. Trender är viktiga att hålla örnkoll på i tjänsten och ditt skarpa sinne upptäcker problem och/eller möjligheter i god tid. I tjänsten är det väldigt viktigt att du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med dina medarbetare. Väletablerad, personlig och tät kontakt med nya och befintliga leverantörer är ett måste i tjänsten som Inköpare. Det är viktigt att du har telefonvana och är beredd att använda telefonen mycket och ofta under dina arbetsdagar.
Vi ser att du kan agera tufft när det kommer till leverantörskontakt då dessa ibland gör fel och problem behöver rättas till. Du har hela tiden som mål att arbeta kostnadseffektivt - exempelvis genom att upptäcka billigare fraktsätt, hitta bättre leverantörer etc. Du arbetar proaktivt och har alltid kunden i fokus. Du kommer dagligen hålla kontakt med ditt team, kundtjänst, inleveransen och andra relevanta avdelningar.
Dina arbetsuppgifter
Köpa in produkter till företaget
Hålla nära kontakt med leverantörer, kundtjänst samt övriga avdelningar
Hålla koll på och uppmärksamma trender
Övervaka nya och befintliga produkter
Handla in och fylla på sortiment som exempelvis är slut i lager
Uppmärksamma problem och förbättringsmöjligheter, för att sedan rapportera dessa till närmsta chef
Jobba aktivt mot både kundtjänst och inleverans för att tillsammans identifiera brister och hur du kan göra saker bättre
Hålla daglig koll på leverantörer och deras lagersaldon
Bygga upp en tät kontakt med såväl nya som befintliga leverantörerDina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet av inköp/försäljning
Du har tidigare helst arbetat inom e-handeln
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du älskar att nå högt ställda mål
Du har ett affärstänk i din arbetsroll
Du är trygg i dig själv och har inga problem att vara tuff men rättvis
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann i ditt arbete, samt bekväm med att ta ansvar
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Du följer dagligen trender i samhället
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtat
Du är trygg med att arbeta stora delen av tiden via telefonen

På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Tidigare erfarenheter av inköp-/kundtjänst-/försäljning, samt e-handel är mycket meriterande, men inget krav då vi värderar dig på ett personligt plan. Du har ett imponerande driv i ditt tänk och jagar ständigt nya utmaningar.
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Jan 3    BGA Group AB    Lagerarbetare
Om BGA: BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA är vi fokuserad på heminredning med över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi erbjuder bland annat ramar, speglar, textilier och diverse inredningsdetaljer till privatpersoner och företag på nätet och i butik. BGA’s vision är att vara marknadsledande i Europa med en omsättning på minst 1 miljar... Visa mer
Om BGA:

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA är vi fokuserad på heminredning med över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi erbjuder bland annat ramar, speglar, textilier och diverse inredningsdetaljer till privatpersoner och företag på nätet och i butik.

BGA’s vision är att vara marknadsledande i Europa med en omsättning på minst 1 miljard kronor år 2025. På BGA älskar vi tillväxt, och vi strävar dagligen mot högt ställda mål - där vi hoppas att du kan vara med och göra skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss? Lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

...eller kika in på vår webbsida: BGA.SEOm jobbet
 
Anser du att det är lika självklart att jobba effektivt som noggrant? Är du en vinnarskalle som istället för att backa undan, faktiskt kliver fram och löser problemen? Då kan BGA vara arbetsplatsen för dig. På BGA värderar vi arbetsmoral högt, då vi anser att en god medarbetare alltid skall ha en positiv inställning till sina arbetsuppgifter. Lagerarbete är ett i grunden fysiskt arbete där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och för att kunna utföra ett bra arbete.
 
På lagret finns flera olika arbetsuppgifter. Ju fler du vill och kan tänkas lära dig desto bättre, då vi ofta har behovet av att flytta runt personal mellan arbetsstationer beroende på var jobbet finns för stunden. Att tycka om ett varierat arbete är någonting vi värderar högt. Det som genomsyrar alla arbetsuppgifter på BGA är effektivitet och noggrannhet. 
 
Som packare bör du kunna arbeta snabbt och tycka att det är roligt att tävla mot dig själv och dina medarbetare. Att packa rätt produkter till rätt paket och att paketera så att produkterna kommer fram hela och rena är A och O.
 
Som plockare måste du gilla att tävla mot både dig själv och mot dina medarbetare, där det dagliga målet är att plocka så många antal ordrar som möjligt. Även här är noggrannheten för att göra rätt och riktigt lika viktig som att utföra arbetet effektivt.
 
På godsmottagningen mottages inleveranser av gods. Produkter packas upp, för att sedan sorteras ut på hyllorna. På godsmottagningen anser vi det mycket viktigt att ha ett gott sinne för ordning och reda. Att tänka ett steg längre och att alltid lägga produkterna snyggt på hyllan gör att plockare och packare hittar rätt produkt snabbt.
 
 
Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Stämmer beskrivningen perfekt in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 
 
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Campaign Manager till snabbväxande e-handel

Ansök    Dec 28    BGA Group AB    Webbredaktör
Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Är du en fena på PR och har örnkoll på de senaste trenderna inom heminredning? Ser du ofta möjligheter istället för potentiella hinder? Då vill BGA ha dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika p... Visa mer
Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Är du en fena på PR och har örnkoll på de senaste trenderna inom heminredning? Ser du ofta möjligheter istället för potentiella hinder? Då vill BGA ha dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA växlar upp i snabb takt och söker nu en Campaign Manager till Gävlekontoret. I rollen som Campaign Manager på BGA kommer du utgå från vårt huvudkontor i Gävle och primärt arbeta med våra reklamkampanjer - både onsite och i våra nyhetsbrev, men även leda arbetet inom e-post-automationer. Du kommer arbeta med layout, copy, grafiskt material och framställning av mailutskick. Du kommer arbeta nära det övriga teamet och tillsammans arbeta mot att optimera företagets försäljningen till max. Du testar, analyserar och följer upp effekten från samtliga aktiviteter för att kunna utföra arbetet ännu bättre i framtiden, samt löpande söka efter och föreslå förbättringsåtgärder inom ditt område.
Vi söker dig som vill arbeta på såväl operativ som strategisk nivå. Ditt affärstänk är utpräglat och du älskar försäljning i alla former. Du kommer dagligen säkerställa att den grafiska profilen efterlevs, och tillsammans med övriga teamet se till att kampanjer, material m.m. stämmer överens på alla våra plattformar och i alla länder vi är aktiva inom. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och PR. Du har god koll på de senaste trenderna och du trivs som allra bäst i en ansvarstagande roll med en positiv inställning till ditt arbete.
På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Dina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet inom PR-/Marknadsföring-/Kommunikation
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du har tidigare erfarenhet av copy, layout och framställning av mailutskick
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du älskar att nå högt ställda mål
Du har ett affärstänk i din arbetsroll
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann och endast nöjd med det bästa
Du följer dagligen trender i samhället
Du är bekväm med att ta ett större ansvar i ditt arbete
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtat

Tidigare erfarenheter inom PR-/Marknadsföring-/Kommunikation är ett krav. Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, alternativt väldokumenterad erfarenhet från liknande bransch. Du är flytande i engelska och svenska.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Nov 22    BGA Group AB    Lagerarbetare
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bl... Visa mer
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker!


BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.


BGA utökar nu organisationen och söker därför Sveriges bästa handy man som älskar att lösa problem. Gillar du att utföra enklare vaktmästarjobb, lösa datorproblem, underhålla, montera och reparera? Har du en hantverksutbildning i botten, exempelvis inom el/bygg/VVS, eller liknande erfarenhet från tidigare arbete är det mycket meriterande.
I rollen som vaktmästare på BGA kommer du främst arbeta på uppdrag av lagerchefen, men i själva arbetsutförandet behöver du trivas med att vara självgående. En dag som allt-i-allo på BGA kan komma att variera beroende på period, men att vänta är att lösa enklare IT-problem, montera/demontera hyllor och/eller skåp, installera skrivare, montera möbler, byta glödlampor etcetera. Klassiskt lagerarbete kan också finnas med på listan. Ingen dag blir den andra lik - det kan vi garantera.
För att lyckas och trivas i rollen som handyman på BGA ser vi att du har någon form av utbildning eller erfarenhet inom hantverkaryrket (El / VVS / Bygg etc). Vi ser att du älskar att arbeta i en ung organisation med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser det väldigt meriterande om du är en kreativ individ som vill utvecklas i rask takt. Du som vaktmästare på BGA är lösningsorienterad, händig, flexibel och älskar att lösa problem.


Personliga egenskaper:
Du är praktiskt lagt
Du är driven och ambitiös
Du är lösningsorienterad
Du har viljan att vilja arbeta i högt tempo i ett snabbväxande företag
Du kan jobba mot deadlines och hantera och planera stressfyllda perioder
Du är strukturerad i ditt arbete
Du har glöden att vilja lära dig nya saker hela tiden
Du har lätt att samarbeta med andra medarbetare
Du jobbar lika bra ensam som i grupp
Du har god fysikVi ser att du som söker har tidigare erfarenheter inom hantverkarbranschen (bygg/vvs/el/vaktmästeri etc). B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande, men inget krav.


Tillträde efter överenskommelse, så sök redan idag!


Vill du vet mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow Visa mindre

Sorteringsansvarig till BGAs lager i Gävle

Ansök    Dec 17    BGA Group AB    Lagerarbetare
Vi söker nu dig som vill bli vår nya ledare för sorteringsavdelningen på vårt lager i Gävle. I tjänsten som sorteringsansvarig har du, tillsammans med ditt team på en till tre medarbetare, ett övergripande ansvar över sorteringen av utgående ordrar till privatpersoner och företag. Ditt jobb kommer bli att koordinera ditt team från det att ni mottar en utgående order från packavdelningen, tills dess att den är lastad och på väg till kunden. Sortering av pak... Visa mer
Vi söker nu dig som vill bli vår nya ledare för sorteringsavdelningen på vårt lager i Gävle. I tjänsten som sorteringsansvarig har du, tillsammans med ditt team på en till tre medarbetare, ett övergripande ansvar över sorteringen av utgående ordrar till privatpersoner och företag. Ditt jobb kommer bli att koordinera ditt team från det att ni mottar en utgående order från packavdelningen, tills dess att den är lastad och på väg till kunden. Sortering av paket, förbättringsåtgärder och rapportering av dessa till närmsta chef, koordinering av teamets arbetsdagar, inplastning av pallar och kontakt med speditörer står på din dagordning. I huvudsak är din arbetsuppgift att sortera våra utgående ordrar så effektivt som bara möjligt.

I tjänsten som sorteringsansvarig anser vi det ytterst viktigt att du som individ är noggrann, självsäker, gillar högt tempo och kan överblicka en situation där det händer mycket samtidigt.

Vi söker dig som kanske är i början av din karriär, och som har bestämt sig för att ta sig framåt. BGA är ett ungt och expanderande företag som kan erbjuda dig en bra arbetsplats med högt tempo, breda utvecklingsmöjligheter och goda arbetskamrater.

Dina arbetsuppgifter:

• Leda och delta i det dagliga arbetet på sorteringsavdelningen
• Sortera utgående paket och pallar, samt inplastning av pallar
• Notera och genomföra förbättringar för dig och dina medarbetare
• Ansvara över den dagliga planeringen (Fördela arbete, resurser m.m.)
• Utbilda medarbetare i det olika momenten som krävs på avdelningen
• Säkerställa ordning och reda på avdelningen
• Säkra kvalitet
• Jobba tätt tillsammans med gruppen mot uppsatta mål
• Arbeta strategiskt och operativt mot andra avdelningar
• Inspirera och motivera ditt team till att uppnå dagliga förbättringar
 
Vi förväntar oss att:

• Du är driven och målmedveten
• Du vill utveckla din ledarskap sett ur ett framtidsperspektiv
• Du kan agera strategiskt och operativt
• Du kan hantera stressiga perioder och situationer
• Du är lösningsorienterad
• Du kan upptäcka och rapportera fel till närmsta chef
• Du är saklig, rättvis och kan fördela arbete
Tidigare meriter från lagerarbete är meriterande, men inget krav. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. För att trivas i rollen som sorteringsansvarig på BGA ser vi att du gillar att jobba i tempoväxlande miljöer med en hög energinivå. Du kommer dagligen arbeta nära chefer på lagret som du även kommer rapportera till. 

Lagerarbete är ett i grunden fysiskt arbete där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och för att kunna utföra ett bra arbete.

Tjänsten vi erbjuder är tillsvidare.

Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Stämmer beskrivningen perfekt in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Anställningsstart efter överenskommelse.
 
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månadslön

Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Kika in på vår webbshop: www.bga.seÄr du en ambitiös individ med högt ställda mål? Är du redo att utveckla ditt ledarskap och ansvara över en liten men viktig arbetsgrupp på vårt huvudlager i Gävle? Då vill BGA ha dig!

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. Visa mindre

Kundtjänstansvarig

Ansök    Dec 6    BGA Group AB    Kundtjänstchef
Brinner du för att arbetsleda större team, hjälpa människor, jobba mot högt ställda mål och vara en förebild för andra? Har du några års erfarenhet inom kundtjänst, rådgivning och/eller ledarskap? Då är kanske du BGA’s nästa kundtjänstchef! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i ... Visa mer
Brinner du för att arbetsleda större team, hjälpa människor, jobba mot högt ställda mål och vara en förebild för andra? Har du några års erfarenhet inom kundtjänst, rådgivning och/eller ledarskap? Då är kanske du BGA’s nästa kundtjänstchef!

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.


BGA expanderar i rask takt och söker nu med ljus och lykta efter en driven kundtjänstchef som vill tillhöra och leda ett team om 10-15 kundtjänstmedarbetare. I ditt team finns kundtjänstmedarbetare från världens alla hörn då vi är verksamma på 12 olika marknader i Europa. Du kommer utgå och arbeta från vårt kontor i Gävle men även leda medarbetare som sitter utspridda i världen och arbetare med telefon, chatt och mejl. Det är därför viktigt att du har goda datorkunskaper. 

I jobbet som kundtjänstchef på BGA kommer du arbeta med att stötta och leda din grupp, men även följa upp och rådgiva. Du kommer ha kontakt med kunder - både privatpersoner, men också företag. I jobbet som kundtjänstchef är det viktigt att du är proaktiv, ansvarsfull och service-minded. Du kommer ha en spännande och utvecklande position i företaget där du löpande arbetar med uppföljning, rekrytering, granskning och  hantering av kundklagomål. Kundtjänst är företagets öron och ögon ut mot vad kunderna efterfrågar. Att lösa problem är inget som räds dig. Du är inte heller rädd för att ta i med hårdhandskarna om det krävs av dig. Löpande utvecklingssamtal med dina medarbetare finnas också på din to-do-list.

På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga medarbetare. 

Dina personliga egenskaper stämmer med följande:

• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning
• Du är född ledare med ett lösningsorienterat sinne
• Du är ansvarsfull och service-minded
• Du är duktig kommunikativt - både i tal och skrift
• Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
• Du älskar att nå högt ställda mål
• Du gillar att arbeta i högt tempo
• Du älskar att bygga relationer med människor
• Du är inte rädd för att ta i med hårdhandskarna när det krävs av dig

Vi ser det väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst, alternativt annan erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du har också tidigare erfarenheter inom ledarskap och organisation. Du är flytande i engelska och svenska - både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
 
Stämmer du in på personen vi söker? Tillträde efter överenskommelse - så tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
 
 

Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Kika in på vår webbshop: https://www.bga.se
 

 Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Arbetsledare Lager till snabbväxande e-handlare

Ansök    Nov 5    BGA Group AB    Arbetsledare, lager
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu dig som är en trygg och stabil ledare som kan ... Visa mer
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.


BGA söker nu dig som är en trygg och stabil ledare som kan ta ansvar över en större grupp medarbetare på huvudlagret i Gävle.

Vi utökar nu vår organisation och söker dig som har en övergripande naturlig känsla för ansvar, noggrannhet och kommunikation till vårt lager i Gävle. Gillar du att ta mycket ansvar, jobba under högt tempo och att ha många bollar i luften samtidigt så är den här tjänsten för dig.
 
I rollen som förman kommer du att ha en central ledarposition på golvet. Här gäller det att hålla ordning och reda, kunna delegera arbete, ansvara för ett större antal medarbetare och se till att produktionstider hålls i ett högt tempo. I rollen som förman ingår bland annat rapportering till närmsta chef (lagerchefen), konflikthantering, planering och hålla i möten, driva processer och organisera den dagliga driften. Du kommer följa upp tidigare resultat och jobba målinriktat. Du är en förebild och ett föredöme för dina medarbetare - både individ- och arbetsmässigt.

För att lyckas i rollen som förman hos BGA behöver du ledarskapserfarenhet, ett operativt sinne och pondus. Att vara konflikträdd är inget alternativ för dig. För tjänsten krävs det att du är trygg med att jobba både självständigt och i grupp, vara trygg i att fatta beslut och ha lätt för att vara drivande i projekt. Du vill dagligen effektivisera verksamheten - både för dig själv men också för dina kollegor.
 
Dagliga arbetsuppgifter som kan komma att förväntas av dig:

• Hålla i och planera möten
• Driva processer på golvet
• Arbetsleda och ansvara över en större grupp medarbetare
• Kunna ta och lösa konflikter som uppstår
• Planera och organisera verksamheten
• Delegera arbete
• Rapportera till produktions- och personalchef
• Arbeta löpande med administration
• Arbeta mot produktionsplanen med övergripande ansvar
• Agera god förebild för dina arbetskamrater

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter av att leda personal. Vi ser gärna att du har viss grundläggande utbildning inom området. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lager- och logistikbranschen. Du som söker bör ha goda kunskaper i Officepaketet med en god förståelse för KPI:er och uppföljning av dessa. Vi lägger stor vikt på hur du är som person.
 
B-körkort är ett krav. 
Truckkort är meriterande, men inget krav.

Stämmer du in på vad vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
Tillträde efter överenskommelse.
 
 
 
Vill du vet mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
och kika in på vår webbshop https://www.bga.se/
 
Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Content Manager till BGA.SE

Ansök    Nov 22    BGA Group AB    Marknadsförare
Är du en skicklig formgivare med ett öga för detaljer? Har du tidigare yrkeserfarenhet av att skapa material i form av både bild och video? Är du en driven lagspelare som vill vara delaktig i vår expansiva resa? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag h... Visa mer
Är du en skicklig formgivare med ett öga för detaljer? Har du tidigare yrkeserfarenhet av att skapa material i form av både bild och video? Är du en driven lagspelare som vill vara delaktig i vår expansiva resa? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA utökar nu organisationen och söker en content manager till huvudkontoret i Gävle. I rollen som content manager kommer du främst ansvara för att kvalitetssäkra material från våra fotografer, skapa annonsmaterial, utveckla den grafiska profilen och hålla dig uppdaterad inom relevanta trender som sätter BGA i framkant vad gäller innehåll, kampanjer och användarupplevelse. Dina vardagliga arbetsuppgifter kan exempelvis vara att ta fram marknads- & kampanjmaterial som till största del används i digitala sammanhang på våra hemsidor och digital marknadsföring. Men även ta fram skyltar och produktförpackningar till våra egna varumärken. I arbetet jobbar du nära tillsammans med vårt marknadsteam för att koordinera marknadsaktiviteter.
För att lyckas och trivas i rollen som content manager på BGA ser vi att du har relevant utbildning inom området med erfarenhet inom byråvärlden. Du har goda kunskaper inom content, rörligt innehåll och animationer. Du har en känsla för att följa trender och ett genuint intresse för inredning och design. Vi ser att du arbetar lika bra självgående som i grupp, och för att lyckas i rollen bör du vara väldigt tävlingsinriktad med höga ambitioner.
Personliga egenskaper:
-Du är driven, ambitiös och målinriktad
-Du har ett skarpt öga för formgivning och detaljer
-Du har tidigare yrkeserfarenhet från byrå eller inhouse
-Du är självsäker och ställer höga krav på ditt arbete
-Du har god kunskap inom Adobe-programmen
-Du har god känsla för trender, inredning och design
-Du är erfaren inom att skapa content i form av video/animationer och bildmaterial
Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom Photoshop, After Effects och Premiere Pro då en stor del av ditt arbetet kommer utgå från dessa program. Tidigare erfarenhet att skapa innehåll till Tiktok, Instagram Story och liknande är meriterande. Visa mindre

Webbredaktör/skribent till BGA.SE

Ansök    Nov 22    BGA Group AB    Webbredaktör
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA utökar organisationen och söker nu Sveriges bästa skribent ... Visa mer
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA utökar organisationen och söker nu Sveriges bästa skribent till huvudkontoret i Gävle. Älskar du att uttrycka dig i skrift och har en stark passion att utvecklas? Vill du hänga med och vara delaktig i vår expansiva resa? Då är det dig vi vill ha!
I rollen som skribent/webbredaktör kommer du ha ett övergripande ansvar för texter till våra produkter och kategorier. Du kommer arbeta med att skriva texter till vårt eget online Magazine och jobba tätt tillsammans med vår marknads- och e-handelsavdelning, samt jobba tillsammans med våra översättare för att koordinera att innehållet du skapar också blir korrekt översatt. BGA är idag aktiva i 12 europeiska länder, och det kräver att vår copy på utländska sajter uppfyller samma höga krav som på vår svenska sajt.
För att lyckas och trivas i rollen som skribent hos BGA ser vi att du brinner för att uttrycka dig i skrift och att få fram säljande och väl beskrivande budskap. Du behöver vara kreativ och våga tänka ett steg längre för att hitta relevanta områden där det går att skriva artiklar om våra produkter. Ditt huvudsakliga mål är att få in nya och befintliga kunder till vår butik, men också bistå kunderna med informationen de kan tänkas behöva. Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. I rollen är det en självklarhet att strukturera sitt eget arbete och hålla uppsatta deadlines.
Personliga egenskaper:
-Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt
-Du är driven och ambitiös
-Du är tävlingsinriktad
-Du har viljan att vilja arbeta i högt tempo i ett snabbväxande företag
-Du kan jobba mot deadlines och hantera och planera stressfyllda perioder
-Du är strukturerad
-Du har glöden att vilja lära dig nya saker hela tiden
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter inom e-handeln. Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, eller motsvarande yrkeserfarenhet. Grundläggande kunskaper inom HTML, samt grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO) är ett krav. Vi ser också att du har grundläggande kunskaper inom Excel. Visa mindre

Skribent till snabbväxande e-handel inom heminredning

Ansök    Okt 27    BGA Group AB    Webbredaktör
Om oss: Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudko... Visa mer
Om oss:
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som vill jobba med texter till våra produkter och till vårt eget online Magazine och jobba tätt tillsammans med vår marknads och e-handelsavdelning. Du kommer även arbeta tillsammans med våra översättare för att se till att våra texter utanför Sverige når upp till våra krav i kundupplevelse och SEO.
För att du ska trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du brinner för att uttrycka dig med texter och få fram säljande och beskrivande budskap på ett bra sätt. Du måste vara kreativ och våga tänka ett steg längre för att hitta relevanta områden där det går att skriva artiklar om våra produkter och locka in besökare i vår butik. Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. I rollen är det en självklarhet att strukturera sitt eget arbete och hålla uppsatta deadlines.
Relevanta kunskaper som vi värdesätter:
-Arbetat inom ehandel
-Relevant akademisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
-Grundläggande kunskaper inom HTML
-Grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO)


Personliga egenskaper
-Duktig på skriftlig och muntlig kommunikation på Svenska
-Driven och ambitiös
-Tävlingsinriktad
-Viljan att jobba i ett snabbväxande företag
-Erfarenheter av Excel Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Nov 1    BGA Group AB    Lagerarbetare
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA är vi fokuserad på heminredning med över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi erbjuder bland annat ramar, speglar, textilier och diverse inredningsdetaljer till privatpersoner och företag på nätet och i butik. BGA’s vision är att vara marknadsledande i Europa med en omsättning på minst 1 miljard kronor ... Visa mer
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA är vi fokuserad på heminredning med över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi erbjuder bland annat ramar, speglar, textilier och diverse inredningsdetaljer till privatpersoner och företag på nätet och i butik.

BGA’s vision är att vara marknadsledande i Europa med en omsättning på minst 1 miljard kronor år 2025. På BGA älskar vi tillväxt, och vi strävar dagligen mot högt ställda mål - där vi hoppas att du kan vara med och göra skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss? Lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

...eller kika in på vår webbsida: BGA.SE


Just nu söker vi dig som vill jobba under höst- & vinterhalvåret med fokus på Black week 22/11-28/11 och fram till julafton 24/12. Det finns goda chanser att få fortsätta arbeta på BGA under 2022.
 
Anser du att det är lika självklart att jobba effektivt som noggrant? Är du en vinnarskalle som istället för att backa undan, faktiskt kliver fram och löser problemen? Då kan BGA vara arbetsplatsen för dig. På BGA värderar vi arbetsmoral högt, då vi anser att en god medarbetare alltid skall ha en positiv inställning till sina arbetsuppgifter. Lagerarbete är ett i grunden fysiskt arbete där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och för att kunna utföra ett bra arbete.
 
På lagret finns flera olika arbetsuppgifter. Ju fler du vill och kan tänkas lära dig desto bättre, då vi ofta har behovet av att flytta runt personal mellan arbetsstationer beroende på var jobbet finns för stunden. Att tycka om ett varierat arbete är någonting vi värderar högt. Det som genomsyrar alla arbetsuppgifter på BGA är effektivitet och noggrannhet. 
 
Som packare bör du kunna arbeta snabbt och tycka att det är roligt att tävla mot dig själv och dina medarbetare. Att packa rätt produkter till rätt paket och att paketera så att produkterna kommer fram hela och rena är A och O.
 
Som plockare måste du gilla att tävla mot både dig själv och mot dina medarbetare, där det dagliga målet är att plocka så många antal ordrar som möjligt. Även här är noggrannheten för att göra rätt och riktigt lika viktig som att utföra arbetet effektivt.
 
På godsmottagningen mottages inleveranser av gods. Produkter packas upp, för att sedan sorteras ut på hyllorna. På godsmottagningen anser vi det mycket viktigt att ha ett gott sinne för ordning och reda. Att tänka ett steg längre och att alltid lägga produkterna snyggt på hyllan gör att plockare och packare hittar rätt produkt snabbt.
 
 
Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Stämmer beskrivningen perfekt in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 
 
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Teamledare plocklager till snabbväxande e-handlare

Ansök    Okt 22    BGA Group AB    Arbetsledare, lager
Är du en ung och ambitiös individ med högt ställda mål och ett driv som inte många andra besitter? Är du redo att utveckla ditt ledarskap i snabb takt och ta ansvar över en stor och viktig arbetsgrupp? Då vill BGA ha dig! Vi är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning, där vår vision är att vara ledande i Europa. Ida... Visa mer
Är du en ung och ambitiös individ med högt ställda mål och ett driv som inte många andra besitter? Är du redo att utveckla ditt ledarskap i snabb takt och ta ansvar över en stor och viktig arbetsgrupp? Då vill BGA ha dig!

Vi är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning, där vår vision är att vara ledande i Europa. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål.


Vi söker nu dig som vill ta ansvar över och leda den dagliga plockdriften på vårt lager i Gävle. Som arbetsledare över plocken kommer dina dagliga uppgifter vara många och varierande, men din huvudsakliga uppgift kommer vara att leda gruppen på plockavdelningen framåt. BGA växer så det knakar som företag, och vi har som mål att omsätta över 1 miljard kronor innan år 2025. Vi behöver därför dig som kan leda plockavdelningen i samma raska takt.

Dina arbetsuppgifter:

• Leda och delta i det dagliga arbetet på plockavdelningen
• Notera och genomföra förbättringar för dig och dina medarbetare
• Ansvara över den dagliga planeringen - Vad är tanken här?
• Fördela arbete och resurser
• Utbilda medarbetare i det olika momenten som krävs på avdelningen
• Utbilda nyanställda inom samma område
• Arbeta kontinuerligt med nyckeltalet “lönsamhet”
• Arbeta utifrån uppsatta KPI:er som tas fram av din driftchef
• Säkerställa ordning och reda på avdelningen
• Säkra kvalitet
• Jobba tätt tillsammans med gruppen mot uppsatta mål
• Arbeta strategiskt och operativt mot andra avdelningar
• Inspirera och motivera ditt team till att uppnå nya plockrekord
 
 
Vi söker dig som är i början av din karriär, och som har bestämt sig för att klättra i karriären - snabbt. BGA är ett ungt och expanderande företag som kan erbjuda dig en bra arbetsplats med högt tempo, högt ställda mål och utvecklingsmöjligheter till skyarna.
 
Vi förväntar oss att:

• Du är driven och målmedveten
• Du har ett öga för, och vill utveckla din ledarskap
• Du kan agera strategiskt och operativt
• Du kan hantera stressiga perioder och situationer
• Du är lösningsorienterad
• Du kan upptäcka och rapportera fel till närmsta chef
• Du är saklig, rättvis och kan ge/ta kritik

Tidigare meriter från lagerarbete är meriterande, men inget krav. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. För att trivas i rollen som Teamleader för plocken ser vi att du gillar att jobba i tempoväxlande miljöer med en hög energinivå. Du kommer dagligen arbeta nära chefer på lagret som du även kommer rapportera till. Lagerarbete är ett i grunden fysiskt arbete där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och för att kunna utföra ett bra arbete.

Tjänsten vi erbjuder är en projektanställning, men kan leda till en tillsvidaretjänst vid lyckat resultat.
Tillträde efter överenskommelse.

Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Stämmer beskrivningen perfekt in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 
 
 
Vill du veta ännu mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
och kika in på vår webbshop https://www.bga.se/
 
 
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till snabbväxande e-handlare

Ansök    Okt 4    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Om företaget Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom... Visa mer
Om företaget

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår kundtjänstavdelning på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får ge service i världsklass så kan det vara dig vi söker!
 
På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.
 
Om tjänsten:
Tjänsten består i huvudsak av att assistera våra kunder i deras frågor rörande exempelvis beställningar, produktinformation, leveranser och betalningar. Arbetstiderna är vardagar. Du kommer hjälpa våra Norska kunder över telefon, mail och livechatt.
 
För att vi på effektivaste sätt ska kunna ge kunderna den service och hjälp vi eftersträvar så är det viktigt att upprätthålla ett synkroniserat samarbete med lagerpersonal, fraktbolag och våra betalningspartners.
Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en väldigt viktig del i vår resa mot nya mål!
 
Din profil:
I rollen som kundtjänstmedarbetare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss.
Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har erfarenhet av att manövrera flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom arbetsmängden kan variera beroende på olika perioder under året bör du även trivas att arbeta i ett växlande arbetstempo, ha förmågan att skapa och hålla en god struktur i ditt arbete där du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån var behovet är störst.
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse.
Då du kommer vara vår röst ut till kunderna så är det viktigt att du har förmågan att framföra deras feedback internt för att vi ska fortsätta utveckla och förbättra kundupplevelsen.
Som kundtjänstmedarbetare ska du även trivas i rollen som säljare då vi alltid jobbar med aktivt mersälj. 
 
Vi ser gärna att du som söker ska ha ambitioner att ta ett eget ansvar då vår kundtjänst kontinuerligt växer i raketfart och eget ansvar och viljan till ansvarsområden är något som vi starkt värdesätter.
 
Önskad start är den 18:e Oktober, men vid behov går en senare start bra. 
Kvalifikationer ArbetslivserfarenhetMeriterande
• Kundtjänstmedarbetare 1-2 års erfarenhet 
• Säljare 1-2 års erfarenhet
SpråkKrav
• Norska, Engelska Visa mindre

Butiksmedarbetare Jönköping

Vi på BGA kan erbjuda dig ett spännande extrajobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. BGA är en modern fotobutik i andra generationen där vi är marknadsledande inom överföring av videoband och smalfilm till digitalt format. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är... Visa mer
Vi på BGA kan erbjuda dig ett spännande extrajobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. BGA är en modern fotobutik i andra generationen där vi är marknadsledande inom överföring av videoband och smalfilm till digitalt format. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vem vi söker
Vi söker nu dig som drivs av försäljning, kontakten med människor och att ge grym service. Du bör vara en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för ditt arbete är en förutsättning för att arbeta hos oss och något som vi värdesätter högt. Har du dessutom ett intresse för foto och teknik så är det meriterande.
 
Arbetsuppgifter
Hos oss finns ingen tråkig dag på jobbet. Den ena dagen är inte den andra lik, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. I rollen som butikssäljare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss.
Utöver vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik så kommer du exempelvis få vara med i produktionen, fotografera id-foton, rama in bilder, skanna och förstora bilder.
Detta är ett deltidsarbete. Idag är butiken öppen tisdag och torsdag 10-17 . En utmärkt tjänst att kombinera med annat uppdrag.

 
Personliga egenskaper
-Har förmågan och gillar att hantera snabba förändringar och omväxlande arbetsuppgifter
-Gillar att ta arbeta snabbt, ta initiativ och vara självgående
-Brinner för service Visa mindre

Produktfotograf - Studiomiljö - Deltid

Ansök    Okt 3    BGA Group AB    Fotograf
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokal... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som är fotograf med yrkeserfarenhet helst inom produktfotografi med stor vana att arbeta i studiomiljö och med studioutrustning. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara en driven person med egna idéer och samtidigt bra på följer rutiner och vägledning.
För att lyckas i arbetet krävs att du är säker och grym inom komposition, färgseendet och proportioner. Meriterande om man ha ett intresse för inredningstrender och känsla för material, färg och ljus. Teamplayer, ansvarstagande, bra och ivrig på lära sig nya saker är också en viktig komponent.
Som fotograf på BGA kommer du framförallt jobba med att fota textilier. Där ett högt tempo är en förutsättning för att hinna med.
Du kommer vara en av tre fotografer och blir upplärd inom processer och tekniken av den nuvarande fotografen. Du kommer jobba ihop med drivna och trevliga kollegor inom social media, kommunikation, grafisk formgivning, inköp, försäljning och lager där du får en inblick i hela företaget och får och ser direkt återkoppling på ditt arbete.
Vi vill gärna att du söker med relevanta arbetsprover i form av egen hemsida (inte instagram) eller pdf.
Tjänsten är deltid (40-60%) på timanställning därkan anpassa scheman efter behov så perfekt för dig som driva egen verksamhet vid sidan om.
Har du erfarenhet av att jobba med rörlig bild är detta ett plus men inget måste.
Tjänsten är platsberoende till vårt huvudkontor i Gävle
Läs mer om oss på
www.bga.se Visa mindre

Maskinoperatör till snabbväxande e-handlare

Ansök    Sep 27    BGA Group AB    Pappersvaruarbetare
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter i sortimentet, bland annat: tavelramar, speglar, textilier och tillbehör. Vi älskar att växa, och vi strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden. Om tjänsten:   Nu utökar vi vårt team och söker en avdelningsansvarig maskinoperatö... Visa mer
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter i sortimentet, bland annat: tavelramar, speglar, textilier och tillbehör. Vi älskar att växa, och vi strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden.


Om tjänsten:
 
Nu utökar vi vårt team och söker en avdelningsansvarig maskinoperatör till vår verkstad som tillverkar måttbeställda passepartouter. Vi söker en kvick, effektiv och ordningsam person med stor ansvarskänsla.
 
Avdelningen kommer att bestå av två operatörer som hanterar varsin datorstyrd skärmaskin. Arbetet består av att emot ordrar, prioritera orderflödet, tillverka passepartouter, paketera, beställa förbrukningsmaterial samt hantera internkommunikationen med kundtjänst och lager via mejl och meddelandeappen Slack. Eftersom att avdelningen är liten så gäller det att tycka om att ha många bollar i luften samtidigt.
 
Vi arbetar under högt tempo med bibehållen kvalitet. Eftersom att vi erbjuder unika måttbeställda produkter så förväntas du vara kundorienterad och lösningsfokuserad.
 
Arbetsstationerna är ståplatser och tempot är högt (periodvis mycket högt), därför behöver du ha en god grundfysik för att klara av och trivas med arbetet.
 
Det är inget krav på tidigare erfarenhet av skärmaskiner, men det är meriterande om du är bekant med hantverksmaskiner och kompressorer, eftersom enklare maskinunderhåll utförs av avdelningen. Det viktigaste är dock att du är rätt person med drivkraft och ansvarskänsla. Yrket lär du dig på plats.
 
 
 
Vill du veta ännu mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
 
 
Sök redan idag eftersom att vi tillämpar löpande rekrytering!
 
Tillträde efter överenskommelse
Fast månadslön Visa mindre

Produktfotograf - Studiomiljö - Heltid

Ansök    Okt 3    BGA Group AB    Fotograf
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokal... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som är fotograf med yrkeserfarenhet helst inom produktfotografi med stor vana att arbeta i studiomiljö och med studioutrustning. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara en driven person med egna idéer och samtidigt bra på följer rutiner och vägledning.
För att lyckas i arbetet krävs att du är säker och grym inom komposition, färgseendet och proportioner. Meriterande om man ha ett intresse för inredningstrender och känsla för material, färg och ljus. Teamplayer, ansvarstagande, bra och ivrig på lära sig nya saker är också en viktig komponent.
Som fotograf på BGA kommer du jobbar med att fotografera produkter som speglar, ramar, fotoalbum och inredningstillbehör till vår e-handel och sociala kanaler.
Idag består vår fotoavdelning av två fotografer på deltid (som tyvärr inte har möjlighet att jobba mer) Du kommer även jobba ihop med drivna och trevliga kollegor inom social media, kommunikation, grafisk formgivning, inköp, försäljning och lager där du får en inblick i hela företaget och får och ser direkt återkoppling på ditt arbete.
Vi vill gärna att du söker med relevanta arbetsprover i form av egen hemsida (inte instagram) eller pdf.
Tjänsten är heltid (kan du inte jobba exakt 100% är vi även öppen för andra lösningar)
Har du erfarenhet av att jobba med rörlig bild är detta ett plus men inget måste.
Tjänsten är platsberoende till vårt huvudkontor i Gävle
Läs mer om oss på
www.bga.se Visa mindre

Nyfiken Ekonomiassistent till snabbväxande e-handel

Ansök    Sep 24    BGA Group AB    Inköpsassistent
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett ansvarsfullt arbete på en snabbväxande e-handel så kan det vara dig vi söker! Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa. Vi är fokuserad på heminredning med fokus på ramar, posters & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 mil... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett ansvarsfullt arbete på en snabbväxande e-handel så kan det vara dig vi söker!
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa. Vi är fokuserad på heminredning med fokus på ramar, posters & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom rollen.


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Som person är du analytisk och affärsintresserad. Du är en en naturlig problemlösare som ser lösningar på allt. Du behöver kunna arbeta självständigt och fungera i ett högt arbetstempo.
För rätt person finns stora möjlighet till avancemang och bli del av vår spännande resa. Som ekonomiassistent jobbar du för att BGA ska bli bäst i Europa. Du jobbar nära företagets ledning. Arbetsuppgifterna består av all löpande bokföring. Du är även delaktig i bokslutsarbetet och avstämningar. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och du är högskoleekonom med goda kunskaper i redovisning och administration.


Sök redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering Visa mindre

Engelsktalande kundtjänstmedarbetare till snabbväxande e-handlare

Ansök    Sep 10    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår kundtjänstavdelning på huvudkontoret i Gävle under vår högsäsong med möjlighet till förlängning. 
Det krävs att du behärskar det Engleska språket i tal samt text.
Vi söker dig som kan jobba heltid, har erfarenhet av kundtjänst eller sälj samt dig som har engelska som modersmål, eller har bott i ett engelsktalande land.
Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får ge service i världsklass så kan det vara dig vi söker!
 
På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.
 
Om tjänsten:
Tjänsten består i huvudsak av att assistera våra kunder i deras frågor rörande exempelvis beställningar, produktinformation, leveranser och betalningar samt att alltid jobba med aktivt mersälj. Arbetstiderna är vardagar. Du kommer framförallt hjälpa våra Engelska/Irländska kunder genom chatt, telefon och mail men även assistera övriga avdelningar.

För att vi på effektivaste sätt ska kunna ge kunderna den service och hjälp vi eftersträvar så är det viktigt att upprätthålla ett synkroniserat samarbete med lagerpersonal, fraktbolag och våra betalningspartners.
Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en väldigt viktig del i vår resa mot nya mål!
 
Din profil:
I rollen som kundtjänstmedarbetare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har erfarenhet av att manövrera flera arbetsuppgifter samtidigt.
Eftersom arbetsmängden kan variera beroende på olika perioder under året bör du även trivas att arbeta i ett växlande arbetstempo, ha förmågan att skapa och hålla en god struktur i ditt arbete där du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån var behovet är störst
 
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. Då du kommer vara vår röst ut till kunderna så är det viktigt att du har förmågan att framföra deras feedback internt för att vi ska fortsätta utveckla och förbättra kundupplevelsen.
 
Vi ser gärna att du som söker ska ha ambitioner att ta ett eget ansvar då vår kundtjänst kontinuerligt växer i raketfart och eget ansvar och viljan till ansvarsområden är något som vi starkt värdesätter.
Vi söker dig som har engelska som modersmål eller bott i ett engelsktalande land.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller sälj men dina personliga egenskaper är för oss allra viktigast!
 
Tillträde för tjänsten är den 18:e Oktober 2021 och sträcker sig fram till den 1:a februari 2022, med möjlighet till förlängning.
 
Sista ansökningsdatum är 1:a Oktober 2021 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
KvalifikationerArbetslivserfarenhetMeriterande
• Kundtjänstmedarbetare 1-2 års erfarenhet
• Säljare 1-2 års erfarenhet
SpråkKrav
• Engelska 
Meriterande
• Svenska
• Norska
• Finska
• Danska
• Tyska
• Franska
• Nederländska Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Sep 14    BGA Group AB    Lagerarbetare
Om företaget Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad! Vill du veta ännu mer om o... Visa mer
Om företaget

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

...eller kika in på vår webbsida bga.se

Just nu söker vi medarbetare som vill jobba extra under hösten/vintern. Urval och intervjuer sker löpande.

Är du vår nya medarbetare som tycker det är en pice of cake att arbetar effektivt och noggrant samtidigt?! Har du dessutom en tävlingsskalle och är en riktig problemlösare? då kommer du passa som handen i handsken på BGA! 
På BGA värderar vi arbetsmoral högt och tycker att en god medarbetare alltid har en positiv attityd till sin arbetsuppgift. Lagerarbete är ett fysiskt jobb där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och klara av att göra ett bra jobb.

På lagret finns flera olika arbetsuppgifter och ju fler du vill lära dig desto bättre, vi ofta har behovet att flytta runt personal där behovet finns för stunden. Att tycka om ett varierat arbete är ett stort plus om du vill jobba med oss!

Det som genomsyrar alla arbetsuppgifter är effektivitet och noggrannhet. 
Som packare måste du kunna arbeta snabbt och tycka det är kul att tävla både mot dig själv och grannen om flesta antal packade paket, ta rätt produkter till rätt paket och paketera det så det kommer fram helt till våra kunder.
Som plockare måste du gilla att tävla om att kunna plocka flest antal rader och tycka det är viktigt att ta rätt produkt från hyllan (du kan inte ana hur många olika ramar det finns innan du har tittat in på vårt lager). 
På godsmottagningen är det viktigt att ha ett mycket gott sinne för ordning och reda, att alltid tänka ett steg längre och att lägga produkterna snyggt på hyllan så packare och plockare snabbt hittar rätt produkt.
 
Ett truckkort är inget måste men ett plus i kanten. 
 
Känner du att du passar in på beskrivningen ? tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Sep 20    BGA Group AB    Lagerarbetare
Om företaget Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad! Vill du veta ännu mer om o... Visa mer
Om företaget

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

...eller kika in på vår webbsida bga.se

Just nu söker vi medarbetare som vill jobba extra under hösten. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi söker produktionsmedarbetare som har hög datavana och är intressarad av att jobba med digitalisering av analog media.
Arbetet kräver extrem noggrannhet, ett bra öga för bild samt mycket god kunskap i svenska.
Arbetet kan innebär kvälls - och helgarbete.
 
 
 
Känner du att du passar in på beskrivningen ? tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Rammakare till snabbväxande e-handel

Ansök    Aug 9    BGA Group AB    Konstinramare/Rammakare
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter i sortimentet, bland annat: Tavelramar, speglar, textilier och tillbehör. Vi älskar att växa, och vi strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden. Vi på BGA tycker snygga tavelramar är något som höjer innehållet oavsett om du ramar i... Visa mer
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter i sortimentet, bland annat: Tavelramar, speglar, textilier och tillbehör. Vi älskar att växa, och vi strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden.

Vi på BGA tycker snygga tavelramar är något som höjer innehållet oavsett om du ramar in snygga posters eller skapar en tavelvägg med familjebilder. I vårt lager med över 6000 olika ramar har vi något för de flesta. Om kunden har ett önskemål om en inramning som inte passar våra färdiga mått så är det inga problem - vår ramverkstad tillverkar måttbeställda ramar efter beställning som passar kundens motiv. Vi strävar allt efter att kunden ska få just det den vill ha i ramväg!


Nu utökar vi vårt team och söker ytterligare en rammakare till vår ramverkstad. Teamet består idag av sex duktiga medarbetare som ser fram emot en sjunde medarbetare. I dina arbetsuppgifterna ingår bland annat att kapa och montera ramar i olika material såsom trä, komposit och metall. Skära ut glas och passepartouter, samt att montera fotografier, affischer, målningar, speglar är också normala arbetsuppgifter du kan förvänta dig under en arbetsdag hos BGA.

Tidigare erfarenhet av ramtillverkning är meriterande, men inget krav. Vi värdesätter att du är allmänt praktiskt lagd med bra personlighet och ett driv utöver det vanliga. Hantverkskunnande är grunden i jobbet medan utmaningarna och problemlösningarna är drivkraften som gör att man lär sig yrket efterhand genom erfarenhet. Ramtillverkning är ett hantverk där utbildningen oftast sker på plats. 

För att trivas hos oss på BGA behöver du som person vara uthållig, initiativtagande och stresstålig,  då vi arbetar mot deadlines och har högsäsonger under året med väldigt många beställningar. Du behöver också vara flexibel och vilja hugga in med de arbetsuppgifter som behöver prioriteras. I ett fysiskt arbete är dessutom en god grundkondition en förutsättning för att klara av att göra ett bra jobb, då vi står upp och arbetar, och då en del tyngre lyft kan förekomma.

Vi anser det meriterande om du är van vid att arbeta med hantverksmaskiner såsom exempelvis kapsågar och kompressorer. Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och skruva lite om det behövs!
 
Vill du veta ännu mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
 
Sök redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering.
 
Tillträde efter överenskommelse
Fast månadslön Visa mindre

Engelsktalande kundtjänstmedarbetare till snabbväxande e-handlare

Ansök    Aug 19    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår kundtjänstavdelning på huvudkontoret i Gävle under vår högsäsong med möjlighet till förlängning. 
Det krävs att du behärskar det Engleska språket i tal samt text.
Vi söker dig som kan jobba heltid, har erfarenhet av kundtjänst eller sälj samt dig som har engelska som modersmål, eller har bott i ett engelsktalande land.
Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får ge service i världsklass så kan det vara dig vi söker!
 
På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.
 
Om tjänsten:
Tjänsten består i huvudsak av att assistera våra kunder i deras frågor rörande exempelvis beställningar, produktinformation, leveranser och betalningar samt att alltid jobba med aktivt mersälj. Arbetstiderna är vardagar. Du kommer framförallt hjälpa våra Engelska/Irländska kunder genom chatt, telefon och mail men även assistera övriga avdelningar.

För att vi på effektivaste sätt ska kunna ge kunderna den service och hjälp vi eftersträvar så är det viktigt att upprätthålla ett synkroniserat samarbete med lagerpersonal, fraktbolag och våra betalningspartners.
Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en väldigt viktig del i vår resa mot nya mål!
 
Din profil:
I rollen som kundtjänstmedarbetare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har erfarenhet av att manövrera flera arbetsuppgifter samtidigt.
Eftersom arbetsmängden kan variera beroende på olika perioder under året bör du även trivas att arbeta i ett växlande arbetstempo, ha förmågan att skapa och hålla en god struktur i ditt arbete där du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån var behovet är störst
 
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. Då du kommer vara vår röst ut till kunderna så är det viktigt att du har förmågan att framföra deras feedback internt för att vi ska fortsätta utveckla och förbättra kundupplevelsen.
 
Vi ser gärna att du som söker ska ha ambitioner att ta ett eget ansvar då vår kundtjänst kontinuerligt växer i raketfart och eget ansvar och viljan till ansvarsområden är något som vi starkt värdesätter.
Vi söker dig som har engelska som modersmål eller bott i ett engelsktalande land.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller sälj men dina personliga egenskaper är för oss allra viktigast!
 
Tillträde för tjänsten är den 18:e Oktober 2021 och sträcker sig fram till den 1:a februari 2022, med möjlighet till förlängning.
 
Sista ansökningsdatum är 1:a Oktober 2021 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
KvalifikationerArbetslivserfarenhetMeriterande
• Kundtjänstmedarbetare 1-2 års erfarenhet
• Säljare 1-2 års erfarenhet
SpråkKrav
• Engelska 
Meriterande
• Svenska
• Norska
• Finska
• Danska
• Tyska
• Franska
• Nederländska Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till snabbväxande e-handlare

Ansök    Aug 19    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden, Benelux, Tyskland, Österrike, Frankrike, Schweiz, England och Irland, och vi tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer som tavelramar, speglar & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår kundtjänstavdelning på huvudkontoret i Gävle under vår högsäsong med möjlighet till förlängning. 
Det krävs att du behärskar det Svenska språket i tal samt text.
Vi söker dig som kan jobba heltid och har erfarenhet av kundtjänst eller sälj.
Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får ge service i världsklass så kan det vara dig vi söker!
 
På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.
 
Om tjänsten:
Tjänsten består i huvudsak av att assistera våra kunder i deras frågor rörande exempelvis beställningar, produktinformation, leveranser och betalningar samt att alltid jobba med aktivt mersälj. Arbetstiderna är vardagar. Du kommer framförallt hjälpa våra Svenska kunder genom chatt, telefon och mail men även våra Norska, Danska och Engelska/Irländska kunder.
 
För att vi på effektivaste sätt ska kunna ge kunderna den service och hjälp vi eftersträvar så är det viktigt att upprätthålla ett synkroniserat samarbete med lagerpersonal, fraktbolag och våra betalningspartners.
Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en väldigt viktig del i vår resa mot nya mål!
 
Din profil:
I rollen som kundtjänstmedarbetare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har erfarenhet av att manövrera flera arbetsuppgifter samtidigt.
Eftersom arbetsmängden kan variera beroende på olika perioder under året bör du även trivas att arbeta i ett växlande arbetstempo, ha förmågan att skapa och hålla en god struktur i ditt arbete där du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån var behovet är störst
 
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. Då du kommer vara vår röst ut till kunderna så är det viktigt att du har förmågan att framföra deras feedback internt för att vi ska fortsätta utveckla och förbättra kundupplevelsen.
 
Vi ser gärna att du som söker ska ha ambitioner att ta ett eget ansvar då vår kundtjänst kontinuerligt växer i raketfart och eget ansvar och viljan till ansvarsområden är något som vi starkt värdesätter.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller sälj men dina personliga egenskaper är för oss allra viktigast!
 
Tillträde för tjänsten är den 18:e Oktober 2021 och sträcker sig fram till den 1:a februari 2022, med möjlighet till förlängning.
 
Sista ansökningsdatum är 1:a Oktober 2021 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
KvalifikationerArbetslivserfarenhetMeriterande
• Kundtjänstmedarbetare 1-2 års erfarenhet
• Säljare 1-2 års erfarenhet
SpråkKrav
• Svenska
• Engelska 
Meriterande 
• Norska
• Danska
• Finska
• Tyska
• Franska
• Nederländska Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Jun 29    BGA Group AB    Lagerarbetare
Om företaget Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad! Vill du veta ännu mer om o... Visa mer
Om företaget

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

...eller kika in på vår webbsida bga.se

Just nu söker vi medarbetare som vill jobba extra under sommaren med stor chans till förlängning under höst/vinter. Urval och intervjuer sker löpande.

Är du vår nya medarbetare som tycker det är en pice of cake att arbeta effektivt och noggrant samtidigt?! Är du dessutom tävlingsinriktad och en riktig problemlösare? Då kommer du passa som handen i handsken på BGA! 
På BGA värderar vi arbetsmoral högt och tycker att en god medarbetare alltid har en positiv attityd till sin arbetsuppgift. Lagerarbete är ett fysiskt jobb där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och klara av att göra ett bra jobb.

På lagret finns flera olika arbetsuppgifter och ju fler du vill lära dig desto bättre, vi ofta har behovet att flytta runt personal där behovet finns för stunden. Att tycka om ett varierat arbete är ett stort plus om du vill jobba med oss!

Det som genomsyrar alla arbetsuppgifter är effektivitet och noggrannhet. 
Som packare måste du kunna arbeta snabbt och tycka det är kul att tävla både mot dig själv och kollegan bredvid om flesta antal packade paket, ta rätt produkter till rätt paket och paketera det så det kommer fram helt till våra kunder.
Som plockare måste du gilla att tävla om att kunna plocka flest antal rader och tycka det är viktigt att ta rätt produkt från hyllan (du kan inte ana hur många olika ramar det finns innan du har tittat in på vårt lager). 
På godsmottagningen är det viktigt att ha ett mycket gott sinne för ordning och reda, att alltid tänka ett steg längre och att lägga produkterna snyggt på hyllan så packare och plockare snabbt hittar rätt produkt.
 
Ett truckkort är inget måste men ett plus i kanten. 
 
Känner du att du passar in på beskrivningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Driven Inköpsassistent till snabbväxande e-handel

Ansök    Jul 23    BGA Group AB    Inköpsassistent
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår inköpsavdelning på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till en karriär inom e-handel så kan det vara dig vi söker! Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa. Vi är fokuserad på ramar & speglar där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt ... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår inköpsavdelning på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till en karriär inom e-handel så kan det vara dig vi söker!
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa. Vi är fokuserad på ramar & speglar där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow


För oss är ditt personliga driv det viktigaste. Erfarenhet av inköp, kundtjänst eller butikssäljare är starkt meriterande. Men det viktigaste är ett inre driv kombinerat med tävlingsinstinkt.


Som person är du analytisk och affärsintresserad. Du är en en naturlig problemlösare som ser lösningar på allt. Du behöver kunna arbeta självständigt och fungera i ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån e-handeln men inget krav.


För rätt person finns stora möjlighet till avancemang och bli del av vår spännande resa. Som inköpsassistent jobbar du för att BGA ska bli bäst i Europa och alltid ha rätt produkt i lager vid rätt tidpunkt. Vårt lager består av 8000m2 och i vårt sortiment finns över 20 000 artiklar där du kontinuerligt jobbar med löpande inköp, avstämningar av leveranser, uppdaterar kunder vid förseningar etc. I dina arbetsuppgifter ingår även att lägga in nya produkter i vårt system. Du jobbar nära vårt ehandelsteam och kundtjänst för att vi varje dag ska ge den bästa kundupplevelsen och fortsätta växa mot högt ställda mål. Du kommer hantera ett stort informationsflöde där du har stor frihet att själv sätta upp rutiner för ett effektivt arbete.


Sök redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering Visa mindre

Butiksmedarbetare Göteborg

Vi på BGA kan erbjuda dig ett spännande extrajobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. BGA är en modern fotobutik i andra generationen där vi är marknadsledande inom överföring av videoband och smalfilm till digitalt format. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är... Visa mer
Vi på BGA kan erbjuda dig ett spännande extrajobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. BGA är en modern fotobutik i andra generationen där vi är marknadsledande inom överföring av videoband och smalfilm till digitalt format. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vem vi söker
Vi söker nu dig som drivs av försäljning, kontakten med människor och att ge grym service. Du bör vara en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för ditt arbete är en förutsättning för att arbeta hos oss och något som vi värdesätter högt. Har du dessutom ett intresse för foto och teknik så är det meriterande.
 
Arbetsuppgifter
Hos oss finns ingen tråkig dag på jobbet. Den ena dagen är inte den andra lik, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. I rollen som butikssäljare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss.
Utöver vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik så kommer du exempelvis få vara med i produktionen, fotografera id-foton, rama in bilder, skanna och förstora bilder.
Vi har en butik i Göteborg och öppettider är Måndag -Fredag 10-18 , Lördag 10-15. Vi söker extrapersonal för en fast dag i veckan ( lördag eller måndag) samt  inhopp vid sjukdomar, semesterar och arbetstoppar. 

 
Personliga egenskaper
-Har förmågan och gillar att hantera snabba förändringar och omväxlande arbetsuppgifter
-Gillar att ta arbeta snabbt, ta initiativ och vara självgående
-Brinner för service Visa mindre

Grafisk produktion

Ansök    Apr 6    BGA Group AB    Lagerarbetare
BGA Group AB är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade 1993. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Vårt fokus ligger på allt du kan ha på dina väggar som tavelramar, speglar och posters. Vår webbshop har funnits sedan 31 december 2012 och vi har sedan starten haft över 200 000 kunder vilket vi är otroligt glada för. Vi på BGA älskar allt som har med ramar och album att göra. Vår m... Visa mer
BGA Group AB är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade 1993. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Vårt fokus ligger på allt du kan ha på dina väggar som tavelramar, speglar och posters. Vår webbshop har funnits sedan 31 december 2012 och vi har sedan starten haft över 200 000 kunder vilket vi är otroligt glada för.

Vi på BGA älskar allt som har med ramar och album att göra. Vår målsättning är att ha ett otroligt brett sortiment där kunden alltid hittar vad den söker, oavsett om det gäller en blå ram i en ovanlig storlek eller en helt vanlig fotoram i standardstorlek.

I vårt sortiment har vi över 20 000 produkter med fokus på fotoalbum, fotoramar. och posters. Dessutom har vi en egen ramverkstad där vi tillverkar måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått. Det gör att vi vågar lova att vi har något för alla smaker och stilar.

Vår e-handel riktar sig idag inte bara mot Sverige utan vi säljer även mot Danmark, Finland, Norge, Nederländerna, Belgien, Österrike, Tyskland och Irland på våra systerbutiker.

I våra lokaler på 7000 kvm i centrala Gävle har vi samlat både administration och lager. I vårt rymliga lager finns totalt över 300 000 artiklar vilket gör att vi kan hålla snabba leveranser när våra kunder beställer från oss.

Om oss:


Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad!
 
Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge.
 
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
 
...eller kika in på vår webbsida:
www.bga.se
 
 
 
Om jobbet:
 
Vi söker en medarbetare och teamledare till vår printstudio i vårt lager i Gävle. Här skriver vi ut foton, posters, canvastavlor m.m på storformatskrivare. Efterbearbetning som paketering av produkter och rengörning och enklare underhåll av skrivare ingår i arbetet.
 
Förutom att delta i själva produktionen så arbetsleder du vårt lilla självständiga team på 2-3 medarbetare, där allas roll är lika viktig för att tillsammans uppnå bästa resultat. Vi sätter yrkesstolthet i både produktkvalitet och leveranstider, och letar efter dig som håller ett högt tempo kombinerat med stor noggrannhet.
 
Som teamledare är du kontakten mot vår kundtjänst, beställer förbrukningsmaterial, prioriterar orderingången så att leveranstider hålls och resursplanerar med vikarier vid behov. I din roll är du också viktig för att utveckla våra rutiner och arbetssätt så att vi kan bli ännu bättre och mer effektiva.
 
 
 
Personliga egenskaper:
 
Du har arbetat med digitaltryck och har sinne för att skapa produkter av bästa kvalitet. Störst vikt ligger på att du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att arbeta i högt tempo då vi ibland har många beställningar som ska levereras inom en viss tidsram. Du arbetar därför snabbt och effektivt utan att tappa känslan för detaljerna.
 
·         En ansvarsfull problemlösare som kan fatta beslut och få saker att hända
·         Känsla för färg och form
·         God datorvana och erfarenhet av bildbehandlingsprogram
·         Erfarenhet av lager är meriterande
 
 
 
 
 
 
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan redan idag!
 
Tillträde efter överenskommelse, dock senast 2021-06-24 Visa mindre

Affärsinriktad controller

Ansök    Maj 3    BGA Group AB    Business controller
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad! Vill du veta ännu mer om oss lyssna här:... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av tavelramar, speglar och textilier. Vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål - där vi tror att du kan vara med oss och göra stor skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow


...eller kika in på vår webbsida bga.se

Vill du ha ett flexibelt och roligt arbete där du är direkt delaktig i att skapa effektivitet och tillväxt? Vi söker en “hands on” verksamhetscontroller som kan hjälpa oss med att analysera våra processer och göra oss än mer ekonomiskt konkurrenskraftiga. 
 
 
I vår nya tjänst kommer du att ta fram nyckeltal och ansvara för analysarbete och uppföljning av företagets lönsamhet och kostnader, i smått och stort. Det kan handla om att allt från att räkna på en kalkyl för våra egna produkter beroende på exempelvis materialkostnad, bemanningskostnader och slutpris, till att analysera potentiell lönsamhet i nya marknader beroende på exempelvis fraktalternativ, marknadsföringskostnader och produktsegment.

För att trivas så ska du dela företagets vilja att ständigt tävla, både mot marknaden och mot oss själva. Du ska gilla att gräva fram dina egna siffror och tänka utanför boxen då arbetsmetoderna än så länge till stor del är odefinierade. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar och att våga agera otraditionellt.

Siffror serveras inte på fat, utan det gäller att själv vilja dyka ner i våra olika system och framförallt i den operativa verkligheten för att mäta verksamheten. Det innebär att du arbetar mycket verksamhetsnära med många kontaktytor.

Arbetet är i stora drag självständigt och du kommer själv att hitta potentiella nya områden i vår verksamhet som går att effektivisera. Självklart har vi redan några förslag på G för att du ska få en bra start hos oss.
 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. 
 
 
Krav:

• Erfarenhet av arbete i liknande roll
• God datorvana i allmänhet och en fena på Excel i synnerhet

Meriterande:

• Relevant akademisk utbildning är meriterande, men tyngden ligger på att du är analytisk som person
• Erfarenhet av E-handel, lager och kundtjänst kan vara meriterande
 
 
 
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan redan idag!
 
 
Tillträde efter överenskommelse
 

Lön efter överenskommelse Visa mindre

Affärsinriktad controller till snabbväxande företag

Ansök    Jun 10    BGA Group AB    Business controller
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av bland annat tavelramar, speglar och textilier. Vi älskar tillväxt och strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden. Ser du på en faktura som en skattkarta i jakt på onödiga avgifter, och ett flödesschema som en skiss med änn... Visa mer
BGA Group AB är en snabbväxande E-handlare som i dag är aktiv mot 14 marknader i Europa och med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserade på heminredningsdetaljer och har över 20 000 produkter av bland annat tavelramar, speglar och textilier. Vi älskar tillväxt och strävar ständigt mot högt ställda mål - där våra medarbetare gör skillnaden.

Ser du på en faktura som en skattkarta i jakt på onödiga avgifter, och ett flödesschema som en skiss med ännu ej inritade motorvägar? Då kan vi ha jobbet du söker! Vi utökar nu vår ständigt växande arbetsplats med en ”hands on” affärsinriktad controller som ska göra oss än mer ekonomiskt konkurrenskraftiga.
 
I vår helt nya tjänst kommer du att ta fram nyckeltal och ansvara för analysarbete och uppföljning av företagets lönsamhet och kostnader, i smått och stort. Det kan handla om allt från att räkna på en kalkyl för våra egna produkter beroende på exempelvis materialkostnad, bemanningskostnader och slutpris, till att analysera potentiell lönsamhet i nya marknader beroende på exempelvis fraktalternativ, marknadsföringskostnader och produktsegment. 
 
Vi bryter hela tiden ny mark, vilket innebär att du säkerligen kommer att googla och ringa runt för att hitta okonventionella lösningar på frågor som inte ännu är vedertagna på marknaden. Siffror och rapporter serveras inte på fat, utan det gäller att själv vilja dyka ner i våra olika system och framför allt i den operativa verkligheten för att mäta verksamheten. Det innebär att du arbetar mycket verksamhetsnära med många kontaktytor.
 
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. I vår unga bransch gäller det attvara hungrig på utmaningar och inte rädd för att kastas in i frågor som vare sig du eller vi vet svaret på. Ibland vet vi inte ens frågeställningen, vilket gör att det ställs stora krav på självständighet och kreativitet för att själv hitta effektiviseringsåtgärder bland våra varierande avdelningar inom e-handel, lager, produktion och kundtjänst.
 
Du kanske är nyutexaminerad och nu villig att visa vad du går för i den riktiga världen, eller så har du erfarenhet från växande företag där du drivit projekt kring expansion eller effektivisering. Tidigare erfarenhet är intressant, men eftersom vi hela tiden ger oss in i outforskad terräng så är ett öppet sinne och drivkraft viktigast. Du kommer att vara med och forma din egen roll hos oss där
vi lovar en spännande och utmanande tjänst i ett expansivt företag där den ena dagen inte är den andra lik.
 
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
 
Sista ansökningsdatum: 2021-06-30
Vi arbetar löpande med urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare - så skicka in din ansökan redan idag och beskriv varför du är rätt person för uppdraget!
 
Tillträde efter överenskommelse
Fast månadslön Visa mindre

Web content manager

Ansök    Mar 22    BGA Group AB    Webbansvarig/Webbstrateg
Om oss: Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudko... Visa mer
Om oss:
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som vill jobba med text till våra produkter och till vårt eget online Magazine och jobba tätt tillsammans med vår marknads och e-handelsavdelning. Du kommer även arbeta tillsammans med våra översättare för att se till att våra texter utanför Sverige når upp till våra krav i kundupplevelse och SEO.
För att du ska trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du är tävlingsinriktad och brinner för att uttrycka dig med texter. Du måste vara kreativ och våga tänka ett steg längre för att hitta relevanta områden där det går att skriva artiklar om våra produkter och locka in besökare i vår butik. Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. I rollen är det en självklarhet att strukturera sitt eget arbete och hålla uppsatta deadlines.
Tjänsten ställer krav på datorvana då du även laddar upp nya produkter där grundmaterialet kommer från våra leverantörer i ofta ganska ostrukturerad form. Arbetet görs i Excel där du även skriver produktettexter. Du kommer även importera de färdiga materialet till vår ehandelsplattform. Både de texter du själv skrivit men även materialet som kommer från våra översättare. Extremt grundläggande kunskaper om html är ett krav.


Relevanta kunskaper som vi värdesätter:
-Arbetat inom ehandel
-Relevant akademisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
-Kunskaper inom Google Analytics, grundläggande kunskaper inom HTML, sökmotoroptimering (SEO)


Personliga egenskaper
-Duktig på skriftlig och muntlig kommunikation på Svenska
-Driven och ambitiös
-Tävlingsinriktad
-Viljan att jobba i ett snabbväxande företag
-Erfarenheter av Excel Visa mindre

Junior e-Commerce Manager

Ansök    Mar 19    BGA Group AB    Webbansvarig/Webbstrateg
Om oss: Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten ... Visa mer
Om oss:
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker / Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är extremt driven och ambitiös och som är villig att ge 110% då vi ser varje vecka som en ny utmaning hur vi ska ta oss vidare dit vi vill.
Vi söker dig som har lätt för logiskt tänkande och gillar problemlösning inom IT och att ha många bollar i luften.
Förutom uppgifter som tradtionellt ligger på en denna typ av roll kommer du jobba med vår PC miljö på 20-40% av din arbetstid där exempel på arbetsuppgifter kan vara att felsöka datorer, uppgradera befintliga datorer, krånglande nätverksskrivare, inköp av datorer och teknikrelaterade tillbehör.
Övrig tid kommer du vara en del av vårt e-handelsteam och jobba med enklare projekt inom e-handel där du blir upplärd från grunden. Mycket av projektet består av arbete i Excel och att hantera stora datamängder och se logik i information är en förutsättning.
Du behöver inte ha tidigare yrkesmässiga erfarenheter av just e-handel men det krävs en vana av grundläggande html/php så du i sömnen kan svara på hur man gör en radbrytning i html :) Vana att jobba i Excel är också ett krav.
Personliga egenskaper
-Har förmågan och gillar att hantera snabba förändringar och omväxlande arbetsuppgifter
-Gillar att ta arbeta snabbt, ta initiativ och vara självgående
-Är strukturerad och analytisk
-Har teknisk kunskap och intresse
-Mycket goda kunskaper i Excel
-Gilla när det händer mycket och snabba omställningar Visa mindre

Webbredaktör

Ansök    Apr 5    BGA Group AB    Webbredaktör
Om oss: Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudko... Visa mer
Om oss:
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa och omsätta 1 miljard inom 3 år. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som vill jobba med texter till våra produkter och till vårt eget online Magazine och jobba tätt tillsammans med vår marknads och e-handelsavdelning. Du kommer även arbeta tillsammans med våra översättare för att se till att våra texter utanför Sverige når upp till våra krav i kundupplevelse och SEO.
För att du ska trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du brinner för att uttrycka dig med texter och få fram säljande och beskrivande budskap på ett bra sätt. Du måste vara kreativ och våga tänka ett steg längre för att hitta relevanta områden där det går att skriva artiklar om våra produkter och locka in besökare i vår butik. Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. I rollen är det en självklarhet att strukturera sitt eget arbete och hålla uppsatta deadlines.
Relevanta kunskaper som vi värdesätter:
-Arbetat inom ehandel
-Relevant akademisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
-Grundläggande kunskaper inom HTML
-Grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO)


Personliga egenskaper
-Duktig på skriftlig och muntlig kommunikation på Svenska
-Driven och ambitiös
-Tävlingsinriktad
-Viljan att jobba i ett snabbväxande företag
-Erfarenheter av Excel Visa mindre

Junior e-Commerce Manager med teknikintresse

Ansök    Feb 24    BGA Group AB    Webbansvarig/Webbstrateg
Om oss: Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten ... Visa mer
Om oss:
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker / Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är extremt driven och ambitiös och som är villig att ge 110% då vi ser varje vecka som en ny utmaning hur vi ska ta oss vidare dit vi vill.
Vi söker dig som har lätt för logiskt tänkande och gillar problemlösning inom IT och att ha många bollar i luften.
Förutom uppgifter som tradtionellt ligger på en denna typ av roll kommer du jobba med vår PC miljö på 20-40% av din arbetstid där exempel på arbetsuppgifter kan vara att felsöka datorer, uppgradera befintliga datorer, krånglande nätverksskrivare, inköp av datorer och teknikrelaterade tillbehör.
Övrig tid kommer du vara en del av vårt e-handelsteam och jobba med enklare projekt inom e-handel där du blir upplärd från grunden. Mycket av projektet består av arbete i Excel och att hantera stora datamängder och se logik i information är en förutsättning.
Du behöver inte ha tidigare yrkesmässiga erfarenheter av just e-handel men det krävs en vana av grundläggande html/php så du i sömnen kan svara på hur man gör en radbrytning i html :) Vana att jobba i Excel är också ett krav.
Personliga egenskaper
-Har förmågan och gillar att hantera snabba förändringar och omväxlande arbetsuppgifter
-Gillar att ta arbeta snabbt, ta initiativ och vara självgående
-Är strukturerad och analytisk
-Har teknisk kunskap och intresse
-Mycket goda kunskaper i Excel
-Gilla när det händer mycket och snabba omställningar Visa mindre

Driven Inköpsassistent till snabbväxande e-handel

Ansök    Feb 15    BGA Group AB    Inköpsassistent
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår inköpsavdelning på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till en karriär inom e-handel så kan det vara dig vi söker! Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa. Vi är fokuserad på ramar & speglar där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där v... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår inköpsavdelning på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till en karriär inom e-handel så kan det vara dig vi söker!
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa. Vi är fokuserad på ramar & speglar där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow


För oss är ditt personliga driv det viktigaste. Erfarenhet av inköp, kundtjänst eller butikssäljare är starkt meriterande. Men det viktigaste är ett inre driv kombinerat med tävlingsinstinkt.


Som person är du analytisk och affärsintresserad. Du är en en naturlig problemlösare som ser lösningar på allt. Du behöver kunna arbeta självständigt och fungera i ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån e-handeln men inget krav.


För rätt person finns stora möjlighet till avancemang och bli del av vår spännande resa. Som inköpsassistent jobbar du för att BGA ska bli bäst i Europa och alltid ha rätt produkt i lager vid rätt tidpunkt. Vårt lager består av 7000m2 och i vårt sortiment finns över 20 000 artiklar där du kontinuerligt jobbar med löpande inköp, avstämningar av leveranser, uppdaterar kunder vid förseningar etc. I dina arbetsuppgifter ingår även att lägga in nya produkter i vårt system. Du jobbar nära vårt ehandelsteam och kundtjänst för att vi varje dag ska ge den bästa kundupplevelsen och fortsätta växa mot högt ställda mål. Du kommer hantera ett stort informationsflöde där du har stor frihet att själv sätta upp rutiner för ett effektivt arbete.


Sök redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering Visa mindre

Produktfotograf - Studiomiljö - Deltid

Ansök    Mar 3    BGA Group AB    Fotograf
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokal... Visa mer
Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi är fokuserad på detaljer inom heminredning där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vi inte ser någon bortre gräns utan strävar efter hög tillväxt. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad.
Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Vem vi söker:
Vi söker dig som är fotograf med yrkeserfarenhet helst inom produktfotografi med stor vana att arbeta i studiomiljö och med studioutrustning. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara en driven person med egna idéer och samtidigt bra på följer rutiner och vägledning.
För att lyckas i arbetet krävs att du är säker och grym inom komposition, färgseendet och proportioner. Meriterande om man ha ett intresse för inredningstrender och känsla för material, färg och ljus. Stor vana av arbete i Photoshop med vana av att organisera och effektivisera arbetsprocesser. Teamplayer, ansvarstagande, bra och ivrig på lära sig nya saker är också en viktig komponent.
Som fotograf på BGA kommer du jobbar med att fotografera produkter som speglar, ramar, fotoalbum och inredningstillbehör till vår e-handel och sociala kanaler.
Du kommer vara en av två fotografer och blir upplärd inom processer och tekniken av den nuvarande fotografen. Du kommer jobba ihop med drivna och trevliga kollegor inom social media, kommunikation, grafisk formgivning, inköp, försäljning och lager där du får en inblick i hela företaget och får och ser direkt återkoppling på ditt arbete.
Vi vill gärna att du söker med relevanta arbetsprover i form av egen hemsida (inte instagram) eller pdf.
Tjänsten är deltid (40-60%) på timanställning där du och den andra fotografen kan anpassa scheman efter behov så perfekt för dig som driva egen verksamhet vid sidan om.
Har du erfarenhet av att jobba med rörlig bild är detta ett plus men inget måste.
Tjänsten är platsberoende till vårt huvudkontor i Gävle
Läs mer om oss på
www.bga.se Visa mindre

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till snabbväxande e-handlare

Ansök    Feb 12    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Om företaget Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden & Benelux och tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på ramar & speglar där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad. Vi söker dig som inte vi... Visa mer
Om företaget

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är starkt etablerad i Norden & Benelux och tittar ut mot hela Europa. Vi är fokuserad på ramar & speglar där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom företaget.

Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår kundtjänstavdelning på huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får ge service i världsklass så kan det vara dig vi söker!
 
På BGA kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag. Hos oss får du en rolig arbetsplats ihop med ett härligt team i en familjär miljö. Vi är ett starkt kundorienterat företag som brinner för att ge grym service och kvalité i världsklass där varje medarbetare är en viktig del för att vi tillsammans ska nå våra mål.
 
Om tjänsten:
Tjänsten består i huvudsak av att assistera våra kunder i deras frågor rörande exempelvis beställningar, produktinformation, leveranser och betalningar. Arbetstiderna är vardagar. Du kommer framförallt hjälpa våra Norska kunder men även assistera vår Svenska kundtjänst.
 
För att vi på effektivaste sätt ska kunna ge kunderna den service och hjälp vi eftersträvar så är det viktigt att upprätthålla ett synkroniserat samarbete med lagerpersonal, fraktbolag och våra betalningspartners.
Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en väldigt viktig del i vår resa mot nya mål!
 
Din profil:
I rollen som kundtjänstmedarbetare förväntas du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har erfarenhet av att manövrera flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom arbetsmängden kan variera beroende på olika perioder under året bör du även trivas att arbeta i ett växlande arbetstempo, ha förmågan att skapa och hålla en god struktur i ditt arbete där du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån var behovet är störst.
Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. Då du kommer vara vår röst ut till kunderna så är det viktigt att du har förmågan att framföra deras feedback internt för att vi ska fortsätta utveckla och förbättra kundupplevelsen.
 
Vi ser gärna att du som söker ska ha ambitioner att ta ett eget ansvar då vår kundtjänst kontinuerligt växer i raketfart och eget ansvar och viljan till ansvarsområden är något som vi starkt värdesätter.
 
Kvalifikationer ArbetslivserfarenhetMeriterande
• Kundtjänstmedarbetare 1-2 års erfarenhet 
• Säljare 1-2 års erfarenhet
SpråkKrav
• Norska, Engelska Visa mindre