Lediga jobb Nordic Bemanning & Rekrytering AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Nordic Bemanning & Rekrytering AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Bilplåtslagare

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team. Om tjänsten Vi söker en just nu en självgående bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetspl... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team.

Om tjänsten

Vi söker en just nu en självgående bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken

Din profil

Skallkrav:
· Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör
Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Ansvarig till skärgårdsrestaurang i utkanten av Gävle

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda en dynamisk restaurangverksamhet? Vi söker nu en passionerad och erfaren Restaurangansvarig till vår kunds välbesökta fiskerestaurang belägen längs östersjökusten. Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom restaurangbranschen och arbeta i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik. Arbetsbeskrivning: Som Restaurangansvarig kommer du att vara ryggraden i vår dagliga v... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda en dynamisk restaurangverksamhet?
Vi söker nu en passionerad och erfaren Restaurangansvarig till vår kunds välbesökta fiskerestaurang belägen längs östersjökusten.
Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom restaurangbranschen och arbeta i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik.

Arbetsbeskrivning:
Som Restaurangansvarig kommer du att vara ryggraden i vår dagliga verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

- Hantering av bokningar och upprättande av bordskartor.
- Schemaläggning och ledning av personalen.
- Vara en del av den dagliga driften och säkerställande av hög servicenivå.
- Ansvar för inköp och beställningar av varor.
- Hantering av konferensarrangemang.
- Delat ekonomi och resultatansvar.
- Servering samt blandning av drinkar

Kompetenskrav:

- Minst 3 års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, gärna i en ledande befattning.
- Förmåga att organisera och prioritera arbete effektivt.
- Starka ledaregenskaper med förmåga att motivera och inspirera ett team.

Meriterande:

- Sommelierutbildning eller annan relevant utbildning inom mat och dryck.
- Bartenderutbildning eller erfarenhet av arbete i bar

Vi söker en social, positiv och serviceinriktad person som trivs i en ledande roll och är redo att hjälpa till där det behövs. Du är en lagspelare som värdesätter god kommunikation och har ett öga för detaljer.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisationen kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli direktanställd hos vår uppdragsgivare.

Villkor
Start : Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Tjänsten innebär varierande arbetstider enligt schema, inklusive kvällar och helger.

Placeringsort : Gävle

Är du den drivna restaurangansvarige vi söker? Skicka då in din ansökan idag Visa mindre

Mekaniker för stoppjobb i sommar

Är du en skicklig mekaniker med en passion för att lösa mekaniska utmaningar? Då är det dig vi söker! Vi söker nu 5 engagerade mekaniker för vår kunds räkning till ett stoppjobb i Torshälla. Arbetet pågår mellan den 7/7 till och med den 26/7. Här får du chansen att arbeta under ett stoppjobb där du verkligen får använda dina kunskaper och erfarenheter. Dina arbetsuppgifter: - Mekaniskt arbete: Skruva, serva, montera och demontera mekaniska produkter ... Visa mer
Är du en skicklig mekaniker med en passion för att lösa mekaniska utmaningar? Då är det dig vi söker!
Vi söker nu 5 engagerade mekaniker för vår kunds räkning till ett stoppjobb i Torshälla.
Arbetet pågår mellan den 7/7 till och med den 26/7.
Här får du chansen att arbeta under ett stoppjobb där du verkligen får använda dina kunskaper och erfarenheter.
Dina arbetsuppgifter:

- Mekaniskt arbete: Skruva, serva, montera och demontera mekaniska produkter som växellådor, ventiler och mekaniska hus.
- Ritningsläsning: Tydligt förstå och följa ritningar för att säkerställa korrekt arbete.
- Bedömningar: Göra noggranna bedömningar av mekaniska system och komponenter för att säkerställa högsta kvalitet.

Arbetstider:

- Vardagar: 07:00 - 19:00
- Helgarbete förekommer vid behov.

Vi söker dig som har:

- SSG-certifiering.
- Certifiering för heta arbeten.
- Häxaflorinutbildning (Det är starkt meriterande om du tidigare genomgått denna utbildning, annars erbjuds den inför starten av uppdraget).
- B-körkort.

Extra meriterande:

- Erfarenhet av industri-underhållningsmekanik.

Vi söker dig som:

- Du tar initiativ och är självgående.
- Du trivs med att arbeta i team och bidrar till en positiv stämning.
- Du är säkerhetsmedveten och noggrann.
- Din positiva attityd och problemlösningsförmåga gör dig till en uppskattad kollega.

Boende kommer att tillhandahållas av vår kund under hela avtalsperioden.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss! Visa mindre

Sommarvikariat som supportadministratör

Arbetsbeskrivning: Vi söker en supportadministratör som kommer att vara ansvarig för att svara på samtal från inringande kunder och hjälpa dem att lösa sina ärenden. Vid tillfällen då möjlighet finns kommer du också att arbeta med mersälj. Arbetstiderna är 8-17 med rullande lunch- och fikapauser. Är det dig vi söker? Vi söker dig som är social och har lätt för att uttrycka dig. Du trivs både med att arbeta i grupp och självständigt, och du förstår vikte... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Vi söker en supportadministratör som kommer att vara ansvarig för att svara på samtal från inringande kunder och hjälpa dem att lösa sina ärenden. Vid tillfällen då möjlighet finns kommer du också att arbeta med mersälj. Arbetstiderna är 8-17 med rullande lunch- och fikapauser.
Är det dig vi söker?
Vi söker dig som är social och har lätt för att uttrycka dig. Du trivs både med att arbeta i grupp och självständigt, och du förstår vikten av att hålla tider. Du är öppen, hjälpsam och har en genuin vilja att hjälpa människor. Du vågar också ta beslut tillsammans med våra kunder.

Vi ser gärna att du:

- Har en vänlig och professionell kundbemötande.
- Är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt samt prioritera när det behövs.
- Har lätt för att samarbeta med kollegor, men också förmågan att arbeta självständigt.
- Är positiv till nya uppdrag och snabba förändringar i verksamheten.
- Är punktlig och ser till att vara på plats när växeln öppnar kl. 08:00.
- Tycker om att arbeta med dator och telefon som huvudsakliga arbetsredskap.
- Har ett tekniskt intresse.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Start : 3 Juni eller enligt överenskommelse. Vikariatet pågår till 31/8.

Omfattning :Heltid, sommarvikariat

Arbetstider :Vardagar 8-17

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav:
· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker


Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Mekaniker för stoppjobb i sommar

Är du en skicklig mekaniker med en passion för att lösa mekaniska utmaningar? Då är det dig vi söker! Vi söker nu 5 engagerade mekaniker för vår kunds räkning till ett stoppjobb i Torshälla. Arbetet pågår mellan den 7/7 till och med den 26/7. Här får du chansen att arbeta under ett stoppjobb där du verkligen får använda dina kunskaper och erfarenheter. Dina arbetsuppgifter: - Mekaniskt arbete: Skruva, serva, montera och demontera mekaniska produkter ... Visa mer
Är du en skicklig mekaniker med en passion för att lösa mekaniska utmaningar? Då är det dig vi söker!
Vi söker nu 5 engagerade mekaniker för vår kunds räkning till ett stoppjobb i Torshälla.
Arbetet pågår mellan den 7/7 till och med den 26/7.
Här får du chansen att arbeta under ett stoppjobb där du verkligen får använda dina kunskaper och erfarenheter.
Dina arbetsuppgifter:

- Mekaniskt arbete: Skruva, serva, montera och demontera mekaniska produkter som växellådor, ventiler och mekaniska hus.
- Ritningsläsning: Tydligt förstå och följa ritningar för att säkerställa korrekt arbete.
- Bedömningar: Göra noggranna bedömningar av mekaniska system och komponenter för att säkerställa högsta kvalitet.

Arbetstider:

- Vardagar: 07:00 - 19:00
- Helgarbete förekommer vid behov.

Vi söker dig som har:

- SSG-certifiering.
- Certifiering för heta arbeten.
- Häxaflorinutbildning (Det är starkt meriterande om du tidigare genomgått denna utbildning, annars erbjuds den inför starten av uppdraget).
- B-körkort.

Extra meriterande:

- Erfarenhet av industri-underhållningsmekanik.

Vi söker dig som:

- Du tar initiativ och är självgående.
- Du trivs med att arbeta i team och bidrar till en positiv stämning.
- Du är säkerhetsmedveten och noggrann.
- Din positiva attityd och problemlösningsförmåga gör dig till en uppskattad kollega.

Boende kommer att tillhandahållas av vår kund under hela avtalsperioden.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss! Visa mindre

Däckmontör med C-kort

Däckmontör med C-kort Vi söker nu en driven däckmontör med servicekänsla som kommer att arbeta med tunga fordon hos vår kund. Om du har erfarenhet av att arbeta med däckskifte samt innehar C-kort är detta tjänsten för dig. Om tjänsten Vi söker en erfaren och engagerad däckmontör mot tunga fordon. Förutom skiften och omläggning av däck i verkstaden, kommer det också att ingå mobil däckservice efter vägarna. Där kommer ditt C-kort komma till användning då ... Visa mer
Däckmontör med C-kort
Vi söker nu en driven däckmontör med servicekänsla som kommer att arbeta med tunga fordon hos vår kund. Om du har erfarenhet av att arbeta med däckskifte samt innehar C-kort är detta tjänsten för dig.

Om tjänsten Vi söker en erfaren och engagerad däckmontör mot tunga fordon. Förutom skiften och omläggning av däck i verkstaden, kommer det också att ingå mobil däckservice efter vägarna. Där kommer ditt C-kort komma till användning då lastbil används som servicefordon.

Vår kund Företaget är en etablerad aktör inom däckbranschen med fokus på att leverera högkvalitativa däckprodukter och service till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda professionell och pålitlig service för att möta våra kunders behov.

Din profil
Skallkrav:

- C- Körkort.

-Flytande svenska i tal och skrift samt begriplig engelska.

-Erfarenhet av arbete på däckverkstad eller liknande.

-Teknisk kompetens inom däckservice och reparationer.

-Vana att hantera kunder och bokningssystem

Meriterande:


- Erfarenhet som lastbilschaufför

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider: Varierande skift enligt schema: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00. Jour och beredskap enligt schema. (Var 5e vecka)

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Självgående anläggningsarbetare

Dina arbetsuppgifter Som anläggningsarbetare hos oss kommer du att vara en nyckelperson i våra projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: - Utföra mark- och anläggningsarbeten enligt ritningar och specifikationer - Förbereda och planera arbetsmoment på arbetsplatsen - Hantera och underhålla anläggningsmaskiner och verktyg - Säkerställa att arbetet utförs i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter - Samarbeta med kollegor o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare hos oss kommer du att vara en nyckelperson i våra projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:


- Utföra mark- och anläggningsarbeten enligt ritningar och specifikationer
- Förbereda och planera arbetsmoment på arbetsplatsen
- Hantera och underhålla anläggningsmaskiner och verktyg
- Säkerställa att arbetet utförs i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter
- Samarbeta med kollegor och andra yrkesgrupper på arbetsplatsen för att säkerställa ett smidigt och effektivt arbetsflöde

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person med god erfarenhet inom anläggningsarbeten. Du har:


- Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete
- Goda kunskaper i att läsa och tolka ritningar
- Erfarenhet av att arbeta med anläggningsmaskiner
- Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
- B-körkort (C-körkort är meriterande)
- God fysik och vana vid fysiskt arbete

Vi erbjuder


- En trygg och stabil arbetsplats med möjligheter till personlig och professionell utveckling
- Konkurrenskraftig lön och förmåner
- En inspirerande och inkluderande arbetsmiljö
- Möjlighet att arbeta med spännande och varierande projekt

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Start : Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning : Heltid minst 6 månader med möjlighet till förlängning

Arbetstider : Mån-Ons: 06:30-18:30 Tors: 06:30-14:00

Placeringsort : Gävle med omnejd

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Ansvarig till skärgårdsrestaurang i utkanten av Gävle

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda en dynamisk restaurangverksamhet? Vi söker nu en passionerad och erfaren Restaurangansvarig till vår kunds välbesökta fiskerestaurang belägen längs östersjökusten. Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom restaurangbranschen och arbeta i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik. Arbetsbeskrivning: Som Restaurangansvarig kommer du att vara ryggraden i vår dagliga v... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda en dynamisk restaurangverksamhet?
Vi söker nu en passionerad och erfaren Restaurangansvarig till vår kunds välbesökta fiskerestaurang belägen längs östersjökusten.
Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom restaurangbranschen och arbeta i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik.

Arbetsbeskrivning:
Som Restaurangansvarig kommer du att vara ryggraden i vår dagliga verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

- Hantering av bokningar och upprättande av bordskartor.
- Schemaläggning och ledning av personalen.
- Vara en del av den dagliga driften och säkerställande av hög servicenivå.
- Ansvar för inköp och beställningar av varor.
- Hantering av konferensarrangemang.
- Delat ekonomi och resultatansvar.

Kompetenskrav:

- Minst 3 års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, gärna i en ledande befattning.
- Förmåga att organisera och prioritera arbete effektivt.
- Starka ledaregenskaper med förmåga att motivera och inspirera ett team.

Meriterande:

- Sommelierutbildning eller annan relevant utbildning inom mat och dryck.

Vi söker en social, positiv och serviceinriktad person som trivs i en ledande roll och är redo att hjälpa till där det behövs. Du är en lagspelare som värdesätter god kommunikation och har ett öga för detaljer.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisationen kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli direktanställd hos vår uppdragsgivare.

Villkor
Start : Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Tjänsten innebär varierande arbetstider enligt schema, inklusive kvällar och helger.

Placeringsort : Gävle

Är du den drivna restaurangansvarige vi söker? Skicka då in din ansökan idag Visa mindre

Bilplåtslagare

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team. Om tjänsten Vi söker en just nu en bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats. Vår ku... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team.

Om tjänsten

Vi söker en just nu en bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken

Din profil

Skallkrav:
· Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör
Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Däckmontör med C-kort

Däckmontör med C-kort Vi söker nu en driven däckmontör med servicekänsla som kommer att arbeta med tunga fordon hos vår kund. Om du har erfarenhet av att arbeta med däckskifte samt innehar C-kort är detta tjänsten för dig. Om tjänsten Vi söker en erfaren och engagerad däckmontör mot tunga fordon. Förutom skiften och omläggning av däck i verkstaden, kommer det också att ingå mobil däckservice efter vägarna. Där kommer ditt C-kort komma till användning då... Visa mer
Däckmontör med C-kort
Vi söker nu en driven däckmontör med servicekänsla som kommer att arbeta med tunga fordon hos vår kund. Om du har erfarenhet av att arbeta med däckskifte samt innehar C-kort är detta tjänsten för dig.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren och engagerad däckmontör mot tunga fordon. Förutom skiften och omläggning av däck i verkstaden, kommer det också att ingå mobil däckservice efter vägarna. Där kommer ditt C-kort komma till användning då lastbil används som servicefordon.

Vår kund
Företaget är en etablerad aktör inom däckbranschen med fokus på att leverera högkvalitativa däckprodukter och service till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda professionell och pålitlig service för att möta våra kunders behov.

Din profil
Skallkrav:

- C- Körkort.

-Flytande svenska i tal och skrift samt begriplig engelska.

-Erfarenhet av arbete på däckverkstad eller liknande.

-Teknisk kompetens inom däckservice och reparationer.

-Vana att hantera kunder och bokningssystem

Meriterande:


- Erfarenhet som lastbilschaufför

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider: Varierande skift enligt schema: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00. Jour och beredskap enligt schema. (Var 5e vecka)

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Kock i skärgårdsmiljö

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en vä... Visa mer
Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter.

Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering.
Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering har över 15 års erfarenhet och är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering.

Välkommen till oss!

Villkor
Start : 15 juni - 15 augusti med möjlighet till förlängning

Omfattning : Heltid, sommarsäsong

Placeringsort : Norrsundet

Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil - C-körkort (CE - körkort är meriterande ) och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Jobba extra hos någon av våra kunder!

Just nu söker vi efter personer som vill arbeta extra hos någon av våra kunder! Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet eller kanske hamnar på ditt sparkonto. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompeten... Visa mer
Just nu söker vi efter personer som vill arbeta extra hos någon av våra kunder!

Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet eller kanske hamnar på ditt sparkonto.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher.
Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser i områden som exempelvis distribution, lager, paketering & montering.
Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefulla för framtiden.
Skallkrav
- Studerande på gymnasial eller eftergymnasial eller annan sysselsättning med minst 50% omfattning.- God Svenska & Engelska i tal- samt skrift- Körkort B
Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och en lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder.
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 15års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala & Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag
Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Jobba som servicemedarbetare inom återvinning i sommar

Vi söker en engagerade och målinriktade individer för rollen som servicemedarbetare till vår kunds återvinningsstationer Gästrikland. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet och spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders avfall sorteras korrekt och effektivt. Arbetsbeskrivning: - Vägleda och assistera besökare vid återvinningsstationen för att säkerställa korrekt sortering av avfall. - Hantera och flytta kärl med truck f... Visa mer
Vi söker en engagerade och målinriktade individer för rollen som servicemedarbetare till vår kunds återvinningsstationer Gästrikland. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet och spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders avfall sorteras korrekt och effektivt.

Arbetsbeskrivning:

- Vägleda och assistera besökare vid återvinningsstationen för att säkerställa korrekt sortering av avfall.
- Hantera och flytta kärl med truck för att optimera plats och hantera flödet av material.
- Byta ut fulla kärl mot tomma för att säkerställa en smidig hantering av återvinningsprocessen.

Kompetenskrav:

- Truckkort
- ADR-certifikat
- B-körkort
- Svenska i tal och skrift
Personlighet:

- Social, utåtriktad och serviceminded
- Lösningsorienterad med förmåga att arbeta effektivt under tryck
- Flexibel och anpassningsbar till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala & Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Period : 10 Juni - 18 Augusti med möjlighet till förlängning.

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Varierande schema där helgarbete förekommer

Placeringsort : Utgång från Gävle och Sandviken där arbete på andra stationer kan förekomma vid behov.

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Planerare till Återvinningsstation

Vi söker en dynamisk och engagerad planerare för att ansluta till vår kund under sommarmånaderna. Som planerare kommer du att spela en central roll i att organisera verksamheten, interagera med kunder och internt personal samt säkerställa en smidig och effektiv drift av anläggningen. Vi söker efter en individ som är socialt kompetent, trevlig och har en hög närvaro, med fokus på att leverera enastående service till vår kunds besökare. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
Vi söker en dynamisk och engagerad planerare för att ansluta till vår kund under sommarmånaderna. Som planerare kommer du att spela en central roll i att organisera verksamheten, interagera med kunder och internt personal samt säkerställa en smidig och effektiv drift av anläggningen.
Vi söker efter en individ som är socialt kompetent, trevlig och har en hög närvaro, med fokus på att leverera enastående service till vår kunds besökare.

Arbetsuppgifter:


- Organisera och planera dagliga aktiviteter på återvinningsstationen.
- Ta emot samtal från kunder och internt personal för att tillhandahålla relevant information och support.
- Ansvara för att väga bilar som anländer till gården och administrera nödvändig dokumentation.
- Samarbeta nära med teamet för att säkerställa en smidig och effektiv drift av verksamheten.


Krav och kvalifikationer:


- Mogen och ansvarsfull individ med förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
- Stark kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika typer av samtal med professionalism och empati.
- Hög närvaro och förmåga att trivas i en miljö med varierande arbetsuppgifter.
- Tidigare erfarenhet av kundservice eller administrativa uppgifter är meriterande.

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill få värdefull erfarenhet och vara en del av en viktig miljöinsats under sommaren. Om du är en serviceinriktad lagspelare med en positiv inställning, så ser vi fram emot din ansökan!

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Varaktighet : 10 veckor med start juni. Möjlighet till förlängning.

Omfattning : Heltid eller deltid

Arbetstider : Vardagar 7-16 med möjlighet till flex

Placeringsort : Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilplåtslagare

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team. Om tjänsten Vi söker en just nu en bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats. Vår ku... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team.

Om tjänsten

Vi söker en just nu en bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken

Din profil

Skallkrav:
· Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör
Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav:
· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker


Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Bilplåtslagare

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team. Om tjänsten Vi söker en just nu en bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats. Vår ku... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilplåtslagare och bli en del av ett härligt team.

Om tjänsten

Vi söker en just nu en bilplåtslagare. Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar, genom att bland annat byta ut delar och genomföra riktningar. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken

Din profil

Skallkrav:
· Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör
Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Kundmottagare till bilverkstad

Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig. Om tjänsten Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team o... Visa mer
Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig.

Om tjänsten
Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team och servicekänsla är viktigt för trivas och lyckas i denna roll.- Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska väl.
- B-körkort är ett krav
- Du har god datorvana och är administrativt lagd.
- För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha erfarenhet av bilbranchenI denna roll kommer du vara företagets ansikte utåt och en nyckelspelare i den dagliga driften. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice. I rollen ingår även arbetsuppgifter som fakturering, order- och garantihantering.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Star :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan redan idag. Urval sker löpnde och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil - C-körkort (CE - körkort är meriterande ) och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Jobba som servicemedarbetare inom återvinning i sommar

Vi söker en engagerade och målinriktade individer för rollen som servicemedarbetare till vår kunds återvinningsstationer Gästrikland. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet och spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders avfall sorteras korrekt och effektivt. Arbetsbeskrivning: - Vägleda och assistera besökare vid återvinningsstationen för att säkerställa korrekt sortering av avfall. - Hantera och flytta kärl med truck f... Visa mer
Vi söker en engagerade och målinriktade individer för rollen som servicemedarbetare till vår kunds återvinningsstationer Gästrikland. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet och spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders avfall sorteras korrekt och effektivt.

Arbetsbeskrivning:

- Vägleda och assistera besökare vid återvinningsstationen för att säkerställa korrekt sortering av avfall.
- Hantera och flytta kärl med truck för att optimera plats och hantera flödet av material.
- Byta ut fulla kärl mot tomma för att säkerställa en smidig hantering av återvinningsprocessen.

Kompetenskrav:

- Truckkort
- ADR-certifikat
- B-körkort
- Svenska i tal och skrift
Personlighet:

- Social, utåtriktad och serviceminded
- Lösningsorienterad med förmåga att arbeta effektivt under tryck
- Flexibel och anpassningsbar till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala & Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Period : 10 Juni - 18 Augusti med möjlighet till förlängning.

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Varierande schema där helgarbete förekommer

Placeringsort : Utgång från Gävle där arbete på andra stationer kan förekomma vid behov.

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Jobba som servicemedarbetare inom återvinning i sommar

Vi söker en engagerade och målinriktade individer för rollen som servicemedarbetare till vår kunds återvinningsstationer Gästrikland. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet och spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders avfall sorteras korrekt och effektivt. Arbetsbeskrivning: - Vägleda och assistera besökare vid återvinningsstationen för att säkerställa korrekt sortering av avfall. - Hantera och flytta kärl med truck f... Visa mer
Vi söker en engagerade och målinriktade individer för rollen som servicemedarbetare till vår kunds återvinningsstationer Gästrikland. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet och spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders avfall sorteras korrekt och effektivt.

Arbetsbeskrivning:

- Vägleda och assistera besökare vid återvinningsstationen för att säkerställa korrekt sortering av avfall.
- Hantera och flytta kärl med truck för att optimera plats och hantera flödet av material.
- Byta ut fulla kärl mot tomma för att säkerställa en smidig hantering av återvinningsprocessen.

Kompetenskrav:

- Truckkort
- ADR-certifikat
- B-körkort
- Svenska i tal och skrift
Personlighet:

- Social, utåtriktad och serviceminded
- Lösningsorienterad med förmåga att arbeta effektivt under tryck
- Flexibel och anpassningsbar till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala & Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Period : 10 Juni - 18 Augusti med möjlighet till förlängning.

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Varierande schema där helgarbete förekommer

Placeringsort : Utgång från Gävle och Sandviken där arbete på andra stationer kan förekomma vid behov.

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav:
· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker


Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundmottagare till bilverkstad

Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig. Om tjänsten Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team o... Visa mer
Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig.

Om tjänsten
Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team och servicekänsla är viktigt för trivas och lyckas i denna roll.- Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska väl.
- B-körkort är ett krav
- Du har god datorvana och är administrativt lagd.
- För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha erfarenhet av bilbranchenI denna roll kommer du vara företagets ansikte utåt och en nyckelspelare i den dagliga driften. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice. I rollen ingår även arbetsuppgifter som fakturering, order- och garantihantering.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Star :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan redan idag. Urval sker löpnde och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundmottagare till bilverkstad

Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig. Om tjänsten Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team o... Visa mer
Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig.

Om tjänsten
Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team och servicekänsla är viktigt för trivas och lyckas i denna roll.- Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska väl.
- B-körkort är ett krav
- Du har god datorvana och är administrativt lagd.
- För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha erfarenhet av bilbranchenI denna roll kommer du vara företagets ansikte utåt och en nyckelspelare i den dagliga driften. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice. I rollen ingår även arbetsuppgifter som fakturering, order- och garantihantering.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Star :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan redan idag. Urval sker löpnde och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundmottagare till bilverkstad

Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig. Om tjänsten Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team o... Visa mer
Vi söker nu en driven, positiv och serviceinriktad person till rollen som kundmottagare. Är du administrativt lagd och skulle gilla att interagera med kunder på en välrenommerad bilverkstad? Med din erfarenhet av bilbranschen och sociala kompetens är då detta tjänsten för dig.

Om tjänsten
Vi säker nu en kundmottagare till vår kund som är auktoriserade både inom verkstad och bilförsäljning och jobbar med flertalet bilmärken. God kommunikationsnivå, team och servicekänsla är viktigt för trivas och lyckas i denna roll.- Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska väl.
- B-körkort är ett krav
- Du har god datorvana och är administrativt lagd.
- För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha erfarenhet av bilbranchenI denna roll kommer du vara företagets ansikte utåt och en nyckelspelare i den dagliga driften. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice. I rollen ingår även arbetsuppgifter som fakturering, order- och garantihantering.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Star :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan redan idag. Urval sker löpnde och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Däcktekniker

Däcktekniker med kundkontakt Denna spännande tjänst som Däcktekniker erbjuder en unik möjlighet för en erfaren däckexpert att utveckla sina kunskaper och interagera med kunder på en välrenommerad verkstad. Med din befintliga erfarenhet och sociala kompetens kommer du trivas i rollen där du inte bara får arbeta med däck, utan även ta emot kunder och arbeta i vårat kassasystem. Om tjänsten Vi söker en erfaren och engagerad Däcktekniker för att ansluta sig ... Visa mer
Däcktekniker med kundkontakt
Denna spännande tjänst som Däcktekniker erbjuder en unik möjlighet för en erfaren däckexpert att utveckla sina kunskaper och interagera med kunder på en välrenommerad verkstad. Med din befintliga erfarenhet och sociala kompetens kommer du trivas i rollen där du inte bara får arbeta med däck, utan även ta emot kunder och arbeta i vårat kassasystem.

Om tjänsten Vi söker en erfaren och engagerad Däcktekniker för att ansluta sig till vårt team. Som Däcktekniker kommer du att vara ansvarig för att utföra service och underhåll av personbils-, lastbils-, entreprenad- och industriella däck, samt att arbeta i vår kundmottagning och kassa.

Vår kund Företaget är en etablerad aktör inom däckbranschen med fokus på att leverera högkvalitativa däckprodukter och service till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda professionell och pålitlig service för att möta våra kunders behov.

Din profil
Skallkrav:

-Körkort.

-Flytande svenska i tal och skrift samt begriplig engelska.

-Erfarenhet av arbete på däckverkstad eller liknande.

-Teknisk kompetens inom däckservice och reparationer.

-Van att hantera kunder och kassasystem.

Meriterande:


- Om du arbetar i Däckbranschen idag.
- Tidigare arbetat mot företagskunder.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider: Varierande skift enligt schema: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00. Jour och beredskap enligt schema. (Var 5e vecka)

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola
· Svenska i tal och skrift
· Körkort B
- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker


Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil - C-körkort (CE - körkort är meriterande ) och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Extraarbete som snöskottare

Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en hel del snö. Därför söker vi nu studenter eller du som har en annan huvudsaklig sysslesättning på minst 50 % och som vill arbeta extra hos oss under vintern med snöskottning. Om tjänsten Trivs du med att arbeta fysiskt ute i friska luften? Toppen! Då har vi extrajobbet för dig. Vi söker nu ett antal positiva och flexibla personer som vill vara med och skotta i och omkring Gävle. Arbetet innebär frä... Visa mer
Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en hel del snö. Därför söker vi nu studenter eller du som har en annan huvudsaklig sysslesättning på minst 50 % och som vill arbeta extra hos oss under vintern med snöskottning.

Om tjänsten

Trivs du med att arbeta fysiskt ute i friska luften? Toppen! Då har vi extrajobbet för dig. Vi söker nu ett antal positiva och flexibla personer som vill vara med och skotta i och omkring Gävle. Arbetet innebär främst takskottning vilket innebär manuell skottning för hand. Viktigt är att du känner dig bekväm med att arbeta på höjd samt i alla olika typer av väder. Har du certifikat för "Skotta säkert" så är det såklart meriterande men INGET krav. Vi ser till att du har den information och utbildning som krävs när du kommer på plats.
Som person behöver du vara flexibel då behovet och arbetstiderna baseras på nederbörd samt att vi arbetar med flertalet kunder i Gävle. Det kan därför bli aktuellt att arbeta på flera olika arbetsplatser runt om i Gävles centrala delar.

B-körkort är inget krav men meriterande. Det viktiga är att du kan ta dig till olika arbetsplatser på ett smidigt sätt.
Placeringsort: GävleArbetstider: Varierande beroende på väder och uppdrag Lön: Enligt GFL

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss! Visa mindre

Säljare

Är du en social person som har ett stort engagemang för försäljning, relationsskapande och vill vara en viktig del av ett företag i tillväxt – sök tjänsten som säljare! Om tjänsten Detta är en bred säljroll som innebär att du kommer att presentera och sälja in företagets produkter både via telefon och genom att besöka kunder ute på fältet. Du kommer också bearbeta förfrågningar från befintliga kunder. Tjänsten innebär egenarbete, viket medför att du själ... Visa mer
Är du en social person som har ett stort engagemang för försäljning, relationsskapande och vill vara en viktig del av ett företag i tillväxt – sök tjänsten som säljare!

Om tjänsten
Detta är en bred säljroll som innebär att du kommer att presentera och sälja in företagets produkter både via telefon och genom att besöka kunder ute på fältet. Du kommer också bearbeta förfrågningar från befintliga kunder. Tjänsten innebär egenarbete, viket medför att du själv ansvarar för och följer upp dina kontakter. Ditt bemötande ska präglas av relationsskapande, service och ett leende på läpparna.

Vår kund Vår kund är ett ledande företag inom nyckelfärdiga solcellsinstallationer. De levererar högkvalitativa system som är säkra, trygga och tillförlitliga. Att investera i solceller görs en eller två gånger i livet och företaget lever mycket på mun till mun marknadsföring. Du kommer därför att bli en viktig spelare för bolaget.

Din profil
Skallkrav

· Körkort B· Mycket goda kunskaper i svenska språket
Meriterande· Erfarenhet av branschen· Erfarenhet inom försäljningI detta uppdrag värdesätter vi dina personliga egenskaper högt och uppmanar dig söka om du anser att du skulle trivas i denna roll.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-17

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till kommunalt bolag inom återvinning

Är du passionerad om att leverera enastående service? Har du alltid kunden i centrum av ditt fokus? Då är du precis den vi letar efter som vår nya medarbetare inom kundservice. Skicka in din ansökan redan idag! I din roll som kundservicemedarbetare kommer du att assistera och guida våra kunder genom deras ärenden. Du kommer att hantera inkommande samtal från både företags- och privatkunder, samt tillhandahålla kundsupport via e-post. Dessutom ingår admin... Visa mer
Är du passionerad om att leverera enastående service? Har du alltid kunden i centrum av ditt fokus? Då är du precis den vi letar efter som vår nya medarbetare inom kundservice. Skicka in din ansökan redan idag!
I din roll som kundservicemedarbetare kommer du att assistera och guida våra kunder genom deras ärenden.
Du kommer att hantera inkommande samtal från både företags- och privatkunder, samt tillhandahålla kundsupport via e-post. Dessutom ingår administrativa uppgifter som orderhantering och ärendehantering som en naturlig del av din arbetsdag.
Du kommer att vara en viktig del av vårt dedikerade kundserviceteam bestående av tio kollegor, och ditt arbete kommer att utföras under dagtid.
Företaget är en progressiv organisation med en stark kompetens inom hållbar avfallshantering. Vi är engagerade i att skapa en balans mellan arbetsliv och privatliv för våra anställda och erbjuder förmåner som inkluderar flexibel arbetstid, friskvårdsmöjligheter under arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vårt moderna, aktivitetsbaserade kontor är beläget på I gävles ytterkant och har tillgång till ett välutrustat gym och bekväma kommunikationsmöjligheter.
Dina ansvarsområden kommer att inkludera: Professionell kundsupport via telefon och e-post Effektiv orderhantering Kompetent ärendehantering Aktivt deltagande i kontinuerlig förbättring av vårt arbete För att passa in i den här rollen ser vi att du har en naturlig servicekänsla och förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt, oavsett om det är vid personliga möten, i telefon eller skriftligt. Du är ansvarstagande och trivs i en roll som innebär både självständigt arbete och samarbete med kollegor inom teamet.
Eftersom arbetet innebär att du kommer att ha kontakt med både kunder och kollegor, är god kommunikationsförmåga, social kompetens, initiativrikedom och effektivitet under press viktiga egenskaper.
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, stark datorvana och är bekväm med att hantera flera olika system samtidigt.
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av kundservice eller serviceyrken, administrativt arbete samt förmågan att lösa problem. Framför allt värderar vi din positiva inställning, nyfikenhet för att lära dig nya saker och din konstanta fokus på att sätta kunden i centrum. Om du dessutom har erfarenhet av system som Lime eller BFUS, är det definitivt en fördel.
Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla ansökningar från kompetenta individer på arbetsmarknaden. Så, om du delar vår passion för att leverera högkvalitativ service och vill vara en del av vårt team, väntar vi spänt på din ansökan!

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Start : Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-17 med möjlighet till flex & friskvårdstid

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Arbetsledare till välkänt städbolag!

Sök tjänsten som Arbetsledare inom Städ! Om Tjänsten Vi söker en engagerad arbetsledare inom städverksamheten som brinner för att leverera hög kvalitet och samtidigt inspirera medarbetare till samarbete och engagemang. Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa måluppfyllnad och trivsel i teamet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar schemaläggning, rekrytering av vikarier samt att hantera tvätt och material. Vår Kund Hos vår kund, ett etab... Visa mer
Sök tjänsten som Arbetsledare inom Städ! Om Tjänsten
Vi söker en engagerad arbetsledare inom städverksamheten som brinner för att leverera hög kvalitet och samtidigt inspirera medarbetare till samarbete och engagemang. Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa måluppfyllnad och trivsel i teamet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar schemaläggning, rekrytering av vikarier samt att hantera tvätt och material.

Vår Kund
Hos vår kund, ett etablerat svenskt företag med stort fokus på miljö och hållbarhet, får du möjlighet att bidra till en mer ekologisk framtid. Vårt företag har sitt säte i centrala Gävle och är ISO-certifierat, vilket vittnar om vårt starka åtagande för miljöskydd. Vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla vårt miljöarbete.
Din Profil
Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker en arbetsledare med erfarenhet och en stark känsla för ansvar. Du bör vara datorvan, ha B-körkort och behärska svenska i tal och skrift. Om du tidigare har arbetat inom städbranschen ser vi det som en fördel.För oss är det avgörande att du är en problemlösare och har en stark kundorientering. Att utföra arbetsuppgifter noggrant och hålla ordning och reda är viktiga egenskaper. Vidare bör du vara skicklig på att bygga och vårda relationer med kollegor och kunder.
Vi Värdesätter Mångfald
På Nordic Bemanning & Rekrytering välkomnar vi ansökningar från individer oavsett kön, religiös övertygelse, etnisk eller kulturell bakgrund. Vi är övertygade om att mångfald berikar vår arbetsmiljö och vi strävar efter att tillvarata all den kompetens som finns i samhället.
Om du delar vårt engagemang för kvalitet, miljö och mångfald och tror att du är rätt person för den här rollen, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Tillsammans kan vi göra skillnad inom städbranschen och bidra till en mer hållbar framtid.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Varierande arbetsschema arbetet förlagt förmiddag/dagtid.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Självgående Redovisningskonsult

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag. Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering... Visa mer
Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag.

Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering av fakturor. Arbetet kommer mestadels att utföras på plats på vår kunds kontor men kan även emellertid förekomma arbete på plats ute hos kunder. Finns möjlighet till hemarbete.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox - Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet - Behärskar redovisning, årsredovisning, årsbokslut & deklaration
Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. För att vara framgångsrik i din roll som redovisningskonsult ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande. Alla viktiga egenskaper för att möjliggöra anpassning utefter dina kunders behov i en föränderlig värld.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-16.30 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola· Svenska i tal och skrift· Körkort B
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker

Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Redovisningsledare

Arbetsbeskrivning: Vi söker en engagerad och kompetent redovisningsledare som ska ta ledarrollen inom redovisning och vidareutveckla våra redovisningstjänster för vår kund i Gävle. I rollen som redovisningsledare ansvarar du för att leda och fördela arbete inom redovisning samt ha övergripande kvalitetsansvar för våra redovisningstjänster. Du kommer även att få personalansvar och bli en viktig medlem i kontorets ledningsgrupp. Kvalifikationer och erfaren... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Vi söker en engagerad och kompetent redovisningsledare som ska ta ledarrollen inom redovisning och vidareutveckla våra redovisningstjänster för vår kund i Gävle. I rollen som redovisningsledare ansvarar du för att leda och fördela arbete inom redovisning samt ha övergripande kvalitetsansvar för våra redovisningstjänster. Du kommer även att få personalansvar och bli en viktig medlem i kontorets ledningsgrupp.
Kvalifikationer och erfarenhet:

- Akademisk examen med företagsekonomisk inriktning.
- Mångårig praktisk erfarenhet och gedigen teoretisk kunskap inom redovisning.
- Goda kunskaper inom bolags- och delägarbeskattning.
- Erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult, ekonomichef, controller eller liknande.

Ansvarsområden:

- Ansvara för att planera och delegera arbetsuppgifter inom redovisning.
- Fungera som kontorets representant gentemot nya redovisningsklienter, inklusive utvärdering och antagning av nya klienter.
- Agera som stöd och bollplank för övriga redovisningskonsulter.
- Driva företagets interna granskning och kvalitetsuppföljning samt leda företagets REX-arbete.
- Delta i kommande rekryteringar och hantera övrig administration relaterad till bolagets personal och ekonomi.
- Arbeta nära företagsledningen och delta i ledningsmöten, månadsmöten och intern utbildning.

Vi söker dig som:

- Har djupa kunskaper i regelverk för redovisning och skatter och är intresserad av att leda och utveckla organisationer.
- Har minst tre års erfarenhet inom redovisning, löner, bokslut, årsredovisning och deklarationer.
- Har genomgått eftergymnasiala studier inom ekonomi.
- Har förmågan att strukturera upp ditt arbete, organisera och prioritera effektivt.
- Är bra på att bygga relationer och har utmärkta kommunikationsförmågor.
- Prioriterar hög kvalitet och god service i ditt arbete.

Vi erbjuder:
För den som är engagerad och tar egna initiativ väntar ett omväxlande och fritt arbete samt möjligheten att vara med och driva utvecklingen av redovisningsarbetet på för vår kund.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid eller deltid

Arbetstider :Vardagar 8-17 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Upphandlare inom livsmedel

Om uppdraget: I dagsläget har Gävle Kommun större delen av sina måltider utlagda på entreprenörer. Som upphandlingskonsult kommer du att spela en central roll i att säkerställa att kommunens måltidsupphandlingar utförs smidigt och i linje med våra mål. Du kommer att samarbeta nära med sektionens avtals-controller för måltider inom Inköp och Upphandlingsenheten. Ansvarsområden inkluderar: - Planering och genomförande av måltidsupphandlingar enligt gälla... Visa mer
Om uppdraget:
I dagsläget har Gävle Kommun större delen av sina måltider utlagda på entreprenörer. Som upphandlingskonsult kommer du att spela en central roll i att säkerställa att kommunens måltidsupphandlingar utförs smidigt och i linje med våra mål. Du kommer att samarbeta nära med sektionens avtals-controller för måltider inom Inköp och Upphandlingsenheten.
Ansvarsområden inkluderar:

- Planering och genomförande av måltidsupphandlingar enligt gällande lagstiftning och riktlinjer.
- Utvärdering av anbud och förhandling med leverantörer.
- Upprättande och förvaltning av avtal inom måltidsområdet.
- Säkerställande av leverantörernas överensstämmelse med avtalen.

Kvalifikationer:

- Relevant utbildning eller motsvarande kompetens.
- Utbildad kostekonom eller kostvetare är meriterande.
- Minst 5 års erfarenhet av offentlig upphandling.
- Erfarenhet av att arbeta i upphandlingssystemet Kommers.
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Anställningsvillkor:
Denna tjänst erbjuds som en konsulttjänst med målet att teckna avtal fram till sista december 2024, med möjlig förlängning beroende på projektets behov. Enheten är en hybrid arbetsplats, vilket innebär flexibilitet i arbetsmiljön. Du kommer att ha möjlighet att arbeta på plats i stadshuset enligt behov.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid eller deltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Extraarbete som snöskottare

Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en hel del snö. Därför söker vi nu studenter eller du som har en annan huvudsaklig sysslesättning på minst 50 % och som vill arbeta extra hos oss under vintern med snöskottning. Om tjänsten Trivs du med att arbeta fysiskt ute i friska luften? Toppen! Då har vi extrajobbet för dig. Vi söker nu ett antal positiva och flexibla personer som vill vara med och skotta i och omkring Gävle. Arbetet innebär frä... Visa mer
Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en hel del snö. Därför söker vi nu studenter eller du som har en annan huvudsaklig sysslesättning på minst 50 % och som vill arbeta extra hos oss under vintern med snöskottning.

Om tjänsten

Trivs du med att arbeta fysiskt ute i friska luften? Toppen! Då har vi extrajobbet för dig. Vi söker nu ett antal positiva och flexibla personer som vill vara med och skotta i och omkring Gävle. Arbetet innebär främst takskottning vilket innebär manuell skottning för hand. Viktigt är att du känner dig bekväm med att arbeta på höjd samt i alla olika typer av väder. Har du certifikat för "Skotta säkert" så är det såklart meriterande men INGET krav. Vi ser till att du har den information och utbildning som krävs när du kommer på plats.
Som person behöver du vara flexibel då behovet och arbetstiderna baseras på nederbörd samt att vi arbetar med flertalet kunder i Gävle. Det kan därför bli aktuellt att arbeta på flera olika arbetsplatser runt om i Gävles centrala delar.

B-körkort är inget krav men meriterande. Det viktiga är att du kan ta dig till olika arbetsplatser på ett smidigt sätt.
Placeringsort: GävleArbetstider: Varierande beroende på väder och uppdrag Lön: Enligt GFL

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss! Visa mindre

Snöskottare

Pigga & arbetsvilliga Snöskottare sökes Om tjänsten Nu söker vi snöskottare för vintern 2023/2024. Du kommer att tillsammans med medarbetare från Nordic Bemanning att arbeta med snöröjning till våra kunder inom fastighetsskötsel runtom i Gävle. Arbetet kommer att innefattas av snöröjning på gångväg, trappuppgångar, utanför portar, tak samt proaktivt arbete i form av saltning/sandning. Arbetet börjar på morgonen med en genomgång och arbetsfördelning ... Visa mer
Pigga & arbetsvilliga Snöskottare sökes

Om tjänstenNu söker vi snöskottare för vintern 2023/2024.
Du kommer att tillsammans med medarbetare från Nordic Bemanning att arbeta med snöröjning till våra kunder inom fastighetsskötsel runtom i Gävle.
Arbetet kommer att innefattas av snöröjning på gångväg, trappuppgångar, utanför portar, tak samt proaktivt arbete i form av saltning/sandning. Arbetet börjar på morgonen med en genomgång och arbetsfördelning av givna områden innan man lagvis åker runt till dagens områden runtom Gävle.

Detta är ett arbete för dig som är pigg i kropp och själ samt som inte drar dig för att vara utomhus i vintermörkret.

Din profil

Skallkrav:

- Goda kunskaper i Svenska
- Belastningsregister utan anmärkning

Meriterande:


- Körkort - B
- Skotta säkert certifikat


För denna tjänst behöver du vara arbetsvillig och tålmodig. Arbetet ställer höga krav på din fysiska förmåga så det är viktigt att du har god fysik & hälsa.

Då vi har flera kunder inom området för snöröjning kommer du att röra dig på olika platser i Gävle du behöver se det som en fördel och inte ett hinder.

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

VillkorOmfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän, urval sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Självgående Redovisningskonsult

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag. Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering... Visa mer
Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag.

Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering av fakturor. Arbetet kommer mestadels att utföras på plats på vår kunds kontor men kan även emellertid förekomma arbete på plats ute hos kunder. Finns möjlighet till hemarbete.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox - Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet - Behärskar redovisning, årsredovisning, årsbokslut & deklaration
Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. För att vara framgångsrik i din roll som redovisningskonsult ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande. Alla viktiga egenskaper för att möjliggöra anpassning utefter dina kunders behov i en föränderlig värld.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-16.30 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola· Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker· Körkort B


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker

Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag. Om tjänsten Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och s... Visa mer
Vill du vara en del av ett väletablerat och framgångsrikt företag. Sök tjänsten som bilmekaniker/fordonstekniker redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en tekniskt intresserad person med mekanikerutbildning som vill arbeta med personbilar/lätta lastbilar. Ditt arbete är varierande och du får bredda din kunskap genom att jobba med flera välkända bilmärken. Arbetet innefattas av allt från proaktivt underhållsarbete, felsökning/diagnostik samt reparations- och servicearbeten. Tillbehörsmontering av nya bilar kommer också att förekomma. Som mekaniker kommer du att arbeta ”in-house” på ett bolag där du kommer att bli expert på flottan som företaget har. Uppdraget är långsiktigt där vi söker dig som är ute efter en trygg, välfungerande och utvecklande arbetsplats.

Vår kund
Vår kund är ett väletablerat och framgångsrikt företag. De är stolta representanter av flera olika bilmärken.

Din profil
Skallkrav· Utbildad fordonsmekaniker på gymnasienivå eller genom yrkeshögskola· Svenska i tal och skrift· Körkort BMeriterande:
- Tidigare erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker

Då ditt arbete är varierande ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad, där du själv är en initiativtagare och drivande kraft. Som mekaniker arbetar du både enkilt och i grupp. Du ska vara en god kamrat och lagspelare. Du ska vara plikttrogen och ha en stor portion av ansvarskänsla. Att passa tider är en självklarhet för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är medlemmar och auktoriserade i branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex. Övertid kan förekomma vid behov.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Däckmontör för höstens däcksäsong

Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrera sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rek... Visa mer
Om tjänsten

Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrera sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rekrytering där vi arbetar för att dela in arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att skapa ett bra samarbete där vi hjälper varandra. Utöver våra anställda kommer du även att ha en nära relation och ett nära samarbete med de redan befintliga medarbetarna hos kunden.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst så ska du ha följande: - B-Körkort - Svenska i tal och skrift
Meriterande: - Tidigare erfarenhet - Relevant utbildning För att du lyckas i rollen som däckmontör så behöver du ha ett rejält servicetänk där du arbetar noggrant men även är bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Noggrann för att rätt däck måste gå till rätt bil som måste ske i bestämd ordning. Servicetänk då bemötandet av kunder ska ske med en professionalitet där kundnöjdhet står i fokus. Samt ett högt tempo då det är ett konstant flöde av kunder under hela dagen där alla förväntas få samma professionella service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker mer erfarenhet eller behöver värdefulla kontakter inom fordonsindustrin. Ta chansen och sök nu!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 14 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Då vi är medlemmar och auktoriseradei branschorganisation kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.

Välkommen till oss!

Villkor
Start : Mitten på oktober

Omfattning :Heltid, Säsongsarbete

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Mekaniker till stoppjobb inom industrin

Drivs du av att lösa komplexa problem och trivs med att arbeta inom industrin? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering för vår kunds räkning flertalet industrimekaniker för ett stoppjobb i Gävle under vecka 38. Låter det som något för dig? Sök då tjänsten! Om jobbet I jobbet ingår att byta ventiler samt service och underhåll av fabrikens maskiner. Du kommer att läsa, tyda och utföra arbetet utifrån ritningar. ... Visa mer
Drivs du av att lösa komplexa problem och trivs med att arbeta inom industrin? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering för vår kunds räkning flertalet industrimekaniker för ett stoppjobb i Gävle under vecka 38. Låter det som något för dig? Sök då tjänsten! Om jobbet
I jobbet ingår att byta ventiler samt service och underhåll av fabrikens maskiner. Du kommer att läsa, tyda och utföra arbetet utifrån ritningar.
Vem söker vi?
Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har några års erfarenhet av att jobba praktiskt
Vi ser det som meriterande om du har mekanisk bakgrund och tidigare har arbetat inom industrin. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av stoppjobb tidigare, har god svenska i tal och skrift samt SSG grundutbildning.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en förmåga att tänka analytiskt och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett metodiskt tillvägagångssätt och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Vidare har du en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna. Slutligen är du bra på att lyssna in andras behov och önskemål. Före erbjudande om anställning behöver du kunna visa upp ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Vecka 38 arbetet pågår under en veckas tid.

Omfattning :Heltid

Arbetstider : 7-19

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Säljare

Är du en social person som har ett stort engagemang för försäljning, relationsskapande och vill vara en viktig del av ett företag i tillväxt – sök tjänsten som säljare! Om tjänsten Detta är en bred säljroll som innebär att du kommer att presentera och sälja in företagets produkter både via telefon och genom att besöka kunder ute på fältet. Du kommer också bearbeta förfrågningar från befintliga kunder. Tjänsten innebär egenarbete, viket medför att du själ... Visa mer
Är du en social person som har ett stort engagemang för försäljning, relationsskapande och vill vara en viktig del av ett företag i tillväxt – sök tjänsten som säljare!

Om tjänsten
Detta är en bred säljroll som innebär att du kommer att presentera och sälja in företagets produkter både via telefon och genom att besöka kunder ute på fältet. Du kommer också bearbeta förfrågningar från befintliga kunder. Tjänsten innebär egenarbete, viket medför att du själv ansvarar för och följer upp dina kontakter. Ditt bemötande ska präglas av relationsskapande, service och ett leende på läpparna.

Vår kund Vår kund är ett ledande företag inom nyckelfärdiga solcellsinstallationer. De levererar högkvalitativa system som är säkra, trygga och tillförlitliga. Att investera i solceller görs en eller två gånger i livet och företaget lever mycket på mun till mun marknadsföring. Du kommer därför att bli en viktig spelare för bolaget.

Din profil
Skallkrav

· Körkort B· Mycket goda kunskaper i svenska språket
Meriterande· Erfarenhet av branschen· Erfarenhet inom försäljningI detta uppdrag värdesätter vi dina personliga egenskaper högt och uppmanar dig söka om du anser att du skulle trivas i denna roll.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-17

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Vägoperatör/Linjeborttagare

För att passa i rollen som Vägoperatör/Linjeborttagare är det ett krav att Du innehar C-körkort och är bekväm bakom ratten på en lastbil. Du är engagerad och har en stark vilja att utföra ett effektivt och bra jobb. Du kommer att utgå från Mellansverige och arbeta på olika orter runtom i landet, men mestadels i Stockholmsområdet. Övernattning på den ort du tjänstgör förekommer ofta. Gillar du dessutom att arbeta mycket i perioder i ett sammansvetsat team k... Visa mer
För att passa i rollen som Vägoperatör/Linjeborttagare är det ett krav att Du innehar C-körkort och är bekväm bakom ratten på en lastbil. Du är engagerad och har en stark vilja att utföra ett effektivt och bra jobb. Du kommer att utgå från Mellansverige och arbeta på olika orter runtom i landet, men mestadels i Stockholmsområdet. Övernattning på den ort du tjänstgör förekommer ofta. Gillar du dessutom att arbeta mycket i perioder i ett sammansvetsat team kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Nordic Bemanning och Rekrytering 2 stycken Vägoperatörer/Linjeborttagare till ett uppdrag hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Vägoperatör/Linjeborttagare kommer du att ta bort markeringar på bland annat på vägar och landningsbanor med en unik friktionshöjande metod. Förekommande arbetsuppgifter är också tvätt av torgytor och industrigolv

Vår kund
Vår kund är unik i sin bransch med sin metod. De arbetar huvudsakligen med bortag av markeringar på vägar/landningsbanor. Tvätt av torgytor och industrigolv är också förekommande arbetsuppgifter.

Din profil
Skallkrav:

- C-körkort, YKB, APV 2
- Goda kunskaper i svenska/engelska i tal och skrift
- God ambassadör för företaget

Meriterande:

- Några års lastbilsvana
- Intresse för att skruva (underhåll av de egna fordonen)

Du har en stark vilja och är lösningsfokuserad att utföra arbetet enligt kundens önskemål.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid. Arbetar in en stor del av årsartbetstiden under säsong

Arbetstider: Varierande. Arbete med övernattning på annan ort är vanligt förekommande

Placeringsort: Kunden har kontor i Gävle. Arbetet utgår ifrån Mellansverige.

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Mekaniker till stoppjobb inom industrin

Drivs du av att lösa komplexa problem och trivs med att arbeta inom industrin? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering för vår kunds räkning flertalet industrimekaniker för ett stoppjobb i Gävle under vecka 38. Låter det som något för dig? Sök då tjänsten! Om jobbet I jobbet ingår att byta ventiler samt service och underhåll av fabrikens maskiner. Du kommer att läsa, tyda och utföra arbetet utifrån ritningar. ... Visa mer
Drivs du av att lösa komplexa problem och trivs med att arbeta inom industrin? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering för vår kunds räkning flertalet industrimekaniker för ett stoppjobb i Gävle under vecka 38. Låter det som något för dig? Sök då tjänsten! Om jobbet
I jobbet ingår att byta ventiler samt service och underhåll av fabrikens maskiner. Du kommer att läsa, tyda och utföra arbetet utifrån ritningar.
Vem söker vi?
Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har några års erfarenhet av att jobba praktiskt
Vi ser det som meriterande om du har mekanisk bakgrund och tidigare har arbetat inom industrin. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av stoppjobb tidigare, har god svenska i tal och skrift samt SSG grundutbildning.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en förmåga att tänka analytiskt och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett metodiskt tillvägagångssätt och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Vidare har du en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna. Slutligen är du bra på att lyssna in andras behov och önskemål. Före erbjudande om anställning behöver du kunna visa upp ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Vecka 38 arbetet pågår under en veckas tid.

Omfattning :Heltid

Arbetstider : 7-19

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Markarbetare/Anläggare

Nordic Bemanning & Rekrytering söker nu en markarbetare/anläggare för arbete för kunds räkning, med uppdragsplacering i Gävle/Falun. Du har positiv attityd, rätt inställning och uppskattar ett rörligt, omväxlande arbete som utövas utomhus. Om tjänsten Arbetsuppgifterna kommer att bestå av olika typer av mark och anläggningsarbeten tillsammans med grävmaskin. Du ska kunna behärska nivåskillnader, riva och anlägga kantsten, sänka ner brunnar etc.. Dina ... Visa mer
Nordic Bemanning & Rekrytering söker nu en markarbetare/anläggare för arbete för kunds räkning, med uppdragsplacering i Gävle/Falun.

Du har positiv attityd, rätt inställning och uppskattar ett rörligt, omväxlande arbete som utövas utomhus.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av olika typer av mark och anläggningsarbeten tillsammans med grävmaskin. Du ska kunna behärska nivåskillnader, riva och anlägga kantsten, sänka ner brunnar etc.. Dina främsta egenskaper är att du är positiv och framåt, trivs att arbeta i grupp och en duktig problemlösare. Självklart så präglas du av hög arbetsvilja och arbetsmoral.

Din profil
Vi vill gärna träffa dig som känner igen dig i följande beskrivning

- Arbetslivserfarenhet inom yrket
- God kompetens inom laser och stensättning
- Innehar B-körkort
- Arbete på väg 1.1 & 1.3
- Kännetecknas av arbetsvilja och arbetsmoral
- Stresstålig problemlösare
- Trivs i lagarbetet på arbetsplatsen
- Positiv

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor


Tillträde: Omgående

Omfattning: Heltid, 12 veckor med chans till förlängning.


Arbetstid: Vardagar, Dagtid


Lön: Timlön

Placeringsort: Gävle/Falun


Ansökningar hanteras löpandeAnsökan sker via vår hemsida www.nordicbemanning.se Visa mindre

Säljare

Är du en social person som har ett stort engagemang för försäljning, relationsskapande och vill vara en viktig del av ett företag i tillväxt – sök tjänsten som säljare! Om tjänsten Detta är en bred säljroll som innebär att du kommer att presentera och sälja in företagets produkter både via telefon och genom att besöka kunder ute på fältet. Du kommer också bearbeta förfrågningar från befintliga kunder. Tjänsten innebär egenarbete, viket medför att du själ... Visa mer
Är du en social person som har ett stort engagemang för försäljning, relationsskapande och vill vara en viktig del av ett företag i tillväxt – sök tjänsten som säljare!

Om tjänsten
Detta är en bred säljroll som innebär att du kommer att presentera och sälja in företagets produkter både via telefon och genom att besöka kunder ute på fältet. Du kommer också bearbeta förfrågningar från befintliga kunder. Tjänsten innebär egenarbete, viket medför att du själv ansvarar för och följer upp dina kontakter. Ditt bemötande ska präglas av relationsskapande, service och ett leende på läpparna.

Vår kund Vår kund är ett ledande företag inom nyckelfärdiga solcellsinstallationer. De levererar högkvalitativa system som är säkra, trygga och tillförlitliga. Att investera i solceller görs en eller två gånger i livet och företaget lever mycket på mun till mun marknadsföring. Du kommer därför att bli en viktig spelare för bolaget.

Din profil
Skallkrav

· Körkort B· Mycket goda kunskaper i svenska språket
Meriterande· Erfarenhet av branschen· Erfarenhet inom försäljningI detta uppdrag värdesätter vi dina personliga egenskaper högt och uppmanar dig söka om du anser att du skulle trivas i denna roll.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-17

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Vägoperatör/Linjeborttagare

För att passa i rollen som Vägoperatör/Linjeborttagare är det ett krav att Du innehar C-körkort och är bekväm bakom ratten på en lastbil. Du är engagerad och har en stark vilja att utföra ett effektivt och bra jobb. Du kommer att utgå från Mellansverige och arbeta på olika orter runtom i landet, men mestadels i Stockholmsområdet. Övernattning på den ort du tjänstgör förekommer ofta. Gillar du dessutom att arbeta mycket i perioder i ett sammansvetsat team k... Visa mer
För att passa i rollen som Vägoperatör/Linjeborttagare är det ett krav att Du innehar C-körkort och är bekväm bakom ratten på en lastbil. Du är engagerad och har en stark vilja att utföra ett effektivt och bra jobb. Du kommer att utgå från Mellansverige och arbeta på olika orter runtom i landet, men mestadels i Stockholmsområdet. Övernattning på den ort du tjänstgör förekommer ofta. Gillar du dessutom att arbeta mycket i perioder i ett sammansvetsat team kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Nordic Bemanning och Rekrytering 2 stycken Vägoperatörer/Linjeborttagare till ett uppdrag hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Vägoperatör/Linjeborttagare kommer du att ta bort markeringar på bland annat på vägar och landningsbanor med en unik friktionshöjande metod. Förekommande arbetsuppgifter är också tvätt av torgytor och industrigolv

Vår kund
Vår kund är unik i sin bransch med sin metod. De arbetar huvudsakligen med bortag av markeringar på vägar/landningsbanor. Tvätt av torgytor och industrigolv är också förekommande arbetsuppgifter.

Din profil
Skallkrav:

- C-körkort, YKB, APV 2
- Goda kunskaper i svenska/engelska i tal och skrift
- God ambassadör för företaget

Meriterande:

- Några års lastbilsvana
- Intresse för att skruva (underhåll av de egna fordonen)

Du har en stark vilja och är lösningsfokuserad att utföra arbetet enligt kundens önskemål.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid. Arbetar in en stor del av årsartbetstiden under säsong

Arbetstider: Varierande. Arbete med övernattning på annan ort är vanligt förekommande

Placeringsort: Kunden har kontor i Gävle och Stockholm. Arbetet utgår ifrån Mellansverige.

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Däckmontör för höstens däcksäsong

Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Re... Visa mer
Om tjänsten

Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rekrytering där vi arbetar för att dela in arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att skapa ett bra samarbete där vi hjälper varandra. Utöver våra anställda kommer du även att ha en nära relation och ett nära samarbete med de redan befintliga medarbetarna hos kunden.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst så ska du ha följande: - B-Körkort - Svenska i tal och skrift
Meriterande: - Tidigare erfarenhet - Relevant utbildning För att du lyckas i rollen som däckmontör så behöver du ha ett rejält servicetänk där du arbetar noggrant men även är bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Noggrann för att rätt däck måste gå till rätt bil som måste ske i bestämd ordning. Servicetänk då bemötandet av kunder ska ske med en professionalitet där kundnöjdhet står i fokus. Samt ett högt tempo då det är ett konstant flöde av kunder under hela dagen där alla förväntas få samma professionella service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker mer erfarenhet eller behöver värdefulla kontakter inom fordonsindustrin. Ta chansen och sök nu!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Mitten på oktober

Omfattning :Heltid, Säsongsarbete

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Arbetsledare

Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften? Om tjänsten Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter. Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen me... Visa mer
Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften?

Om tjänsten

Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter.

Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Kunden har ett stort utbud av professionella städtjänster och håller till i centrala Gävle. Kunden är ISO-certifierade, som är en miljöcertifiering. Detta säkerställer att företaget har ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Din profil Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Dessutom har du god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal & skrift.Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom städ tidigare.I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Dessutom har du god förmåga att skapa och vårda relationer.För såväl oss på Nordic Bemanning & Rekrytering som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Arbetstider enligt schema, dagtid.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Arbetsledare

Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften? Om tjänsten Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter. Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen me... Visa mer
Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften?

Om tjänsten

Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter.

Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Kunden har ett stort utbud av professionella städtjänster och håller till i centrala Gävle. Kunden är ISO-certifierade, som är en miljöcertifiering. Detta säkerställer att företaget har ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Din profil Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Dessutom har du god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal & skrift.Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom städ tidigare.I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Dessutom har du god förmåga att skapa och vårda relationer.För såväl oss på Nordic Bemanning & Rekrytering som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Arbetstider enligt schema, dagtid.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Kock i skärgårdsidyll

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en vä... Visa mer
Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter.

Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering.

Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett aukoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Start :Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning :Heltid, sommarsäsong med möjlighet till förlängning.
Placeringsort : Norrsundet
Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Arbetsledare

Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften? Om tjänsten Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter. Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen me... Visa mer
Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften?

Om tjänsten

Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter.

Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Kunden har ett stort utbud av professionella städtjänster och håller till i centrala Gävle. Kunden är ISO-certifierade, som är en miljöcertifiering. Detta säkerställer att företaget har ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Din profil Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Dessutom har du god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal & skrift.Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom städ tidigare.I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Dessutom har du god förmåga att skapa och vårda relationer.För såväl oss på Nordic Bemanning & Rekrytering som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Arbetstider enligt schema, dagtid.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Målare till expansivt Gävleföretag

Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering dig som drivs av att prestera och se resultat i tjänsten som målare hos vår kund i Gävle. I den här rollen ingår ansvar för att arbetet blir utfört enligt beställarens önskemål och löpande kontakt med beställare. Är du dessutom en målinriktad och lösningsorienterad person är det här verkligen ett jobb för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som målare ansvarar du för att utföra invändig och utv... Visa mer
Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering dig som drivs av att prestera och se resultat i tjänsten som målare hos vår kund i Gävle. I den här rollen ingår ansvar för att arbetet blir utfört enligt beställarens önskemål och löpande kontakt med beställare. Är du dessutom en målinriktad och lösningsorienterad person är det här verkligen ett jobb för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som målare ansvarar du för att utföra invändig och utvändig målning av fastigheter samt måla väggar, tak, snickerier och fasad. Dessutom kommer du att utföra om- och nybyggnadsmåleri.

Den vi sökerVi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbete som målare. Dessutom har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du kan räkna på jobb och förmågan att vara kommunikativ i kontakten med beställare och kollegor. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar. Det är också viktigt att dusätter kunden i fokus och att du har en förmåga att se detaljer. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt. Om vår kund Kunden är ett nystartat expansivt företag med höga ambitioner, företaget har sin bas i centrala Gävle.
Hur du ansöker Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Adam Nilsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0702818108. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Övrigt Placeringsort: Gävle
Alternativ placeringsort: En del av jobben utförs på annan ort så man behöver vara bekväm med att sova borta under vissa perioder.
Typ av anställning: detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med det gemensamma målet att bli anställd direkt hos kund.
Tillsättning: enligt överenskommelse

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund. Visa mindre

Kock i skärgårdsidyll

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en vä... Visa mer
Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter.

Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering.

Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett aukoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Start :Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning :Heltid, sommarsäsong med möjlighet till förlängning.
Placeringsort : Norrsundet
Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Servicetekniker till kund i Gävle!

Servicetekniker till kund i GävleMotiveras du av att lösa komplexa problem och att ha frihet under ansvar? Då är den här tjänsten något för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB en servicetekniker till ett uppdrag där du inledande kommer vara anställd hos oss men där målsättningen är att du efter 6 månader blir anställd hos vår kund i Gävle. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om uppdraget Uppdraget som servicetekniker g... Visa mer
Servicetekniker till kund i GävleMotiveras du av att lösa komplexa problem och att ha frihet under ansvar? Då är den här tjänsten något för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB en servicetekniker till ett uppdrag där du inledande kommer vara anställd hos oss men där målsättningen är att du efter 6 månader blir anställd hos vår kund i Gävle. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
Om uppdraget
Uppdraget som servicetekniker går först och främst ut på att arbeta med programmering av industriell utrustning samt serva, reparera samt transportera maskiner och utrustning ut till kund. Krav på dig som sökerVi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB söker dig som har erfarenhet av arbete som servicetekniker, samt har vana av att felsöka och lösa tekniska problem. Dessutom har du b-körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av elinstallationer och maskinunderhåll. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av svets och hanterar de vanligaste svetsmetoderna.För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att tänka analytiskt och att du har ett stort engagemang. Det är också viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett kreativt tankesätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Slutligen lägger du stor vikt vid att ge andra ett trevligt bemötande.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker dig som älskar att vara ute och arbeta med bland det bästa vi har - naturen. Mer specifikt söker vi dig som är trädgårdsarbetare för årets säsong som sträcker sig till senhösten. Du kommer att arbeta med markunderhåll som gräsklippning, lövupptagning, slyröjning och plantering. Det innebär att din vardag kommer präglas av naturens skönhet, oavsett väder och vind. Dessutom kommer dina dagar att förgyllas av ett litet men starkt arbetslag som hjälps... Visa mer
Vi söker dig som älskar att vara ute och arbeta med bland det bästa vi har - naturen. Mer specifikt söker vi dig som är trädgårdsarbetare för årets säsong som sträcker sig till senhösten. Du kommer att arbeta med markunderhåll som gräsklippning, lövupptagning, slyröjning och plantering. Det innebär att din vardag kommer präglas av naturens skönhet, oavsett väder och vind. Dessutom kommer dina dagar att förgyllas av ett litet men starkt arbetslag som hjälps åt för att klara mål och överträffa kundernas förväntningar.

Din profil

För att vara aktuell till rollen som trädgårdsarbetare behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete i utemiljö och ett körkort. Vi ser att du med fördel har genomfört en TCYK- eller trädgårdsmästare utbildning. Detta är dock inget krav för tjänsten utan kommer enbart att ses som meriterande. Vi letar efter dig som verkligen brinner för ditt yrke. Du har en god känsla för kvalitét och stannar hellre kvar några minuter för att garantera bästa resultat än att gå hem tidigt för att det är något som går på tvn. Ditt glada humör är konstant och du har oavsett väder alltid nära till skratt. Att hjälpas åt, det ser du som en självklarhet.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor Start : 1 Juni Eller enligt överenskommelse Omfattning :Heltid Arbetstider : 06:30-16:00 Måndag-Torsdag 06:30-13:00 Fredagar Placeringsort : Gävle Vår urvalsprocess är löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kock i skärgårdsidyll

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en vä... Visa mer
Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter.

Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering.

Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Start :Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning :Heltid, sommarsäsong med möjlighet till förlängning.
Placeringsort : Norrsundet
Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Maskinförare till Gävle Hamn

Med händelserika Gävle hamn som arbetsplats ska du som maskinförare spendera dina dagar bakom spakarna i truckar och hjullastare. Företaget du arbetar hos tillverkar grundmaterial till kartongprodukter. Dina primära arbetsuppgifter kan delas upp i tre delar. Du börjar med att använda truck för att lasta av inkommande leveranser av produkter nödvändiga för produktionen och lagerföra dessa på lämplig plats. Därefter använder du hjullastare för att mata till... Visa mer
Med händelserika Gävle hamn som arbetsplats ska du som maskinförare spendera dina dagar bakom spakarna i truckar och hjullastare.

Företaget du arbetar hos tillverkar grundmaterial till kartongprodukter. Dina primära arbetsuppgifter kan delas upp i tre delar. Du börjar med att använda truck för att lasta av inkommande leveranser av produkter nödvändiga för produktionen och lagerföra dessa på lämplig plats. Därefter använder du hjullastare för att mata tillverkningsmaskinerna med material. Den sista komponenten av ditt arbete är allmän renhållning och underhåll av arbetsytor. Du som söker tjänsten som maskinförare har körkort B samt utbildning med erfarenhet av hjullastarkörning. Vi ser att du med fördel har truckkort för motviktstruck men du får gärna söka tjänsten även om du inte har det.

Som person är du noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Kravbilden på området är högt vilket innebär att du behöver ha en hög vaksamhet i samtliga moment. Du är en person som gillar att arbeta och bidra när du är på plats. Du hittar alltid något att göra och någonstans att bidra.
Detta arbete är ett sommarjobb, en perfekt möjlighet för dig att få nya kontakter och mer erfarenhet på ditt cv.
Om du har frågor kring tjänsten får du gärna kontakta oss på Nordic Bemanning & Rekrytering så berättar vi mer.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett aktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Juni

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Förmiddagar eller dagtid

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Brädgårdsarbetare med truckkort i Gävle

Nu söker vi en brädgårdsarbetare med truckkort till vår kund aktiv inom byggvaruhandel. Som brädgårdsarbetare kommer du att arbeta med den dagliga verksamheten ute på brädgården, vara behjälplig de besökande kunderna, privata såväl som företagare. Där ditt bemötande ska präglas av relationsskapande, service och ett leende på läpparna. Arbetet kommer även att bestå av diverse sysslor kopplade till butiken, inkörning och påfyllning av varor. Vår kund är en s... Visa mer
Nu söker vi en brädgårdsarbetare med truckkort till vår kund aktiv inom byggvaruhandel. Som brädgårdsarbetare kommer du att arbeta med den dagliga verksamheten ute på brädgården, vara behjälplig de besökande kunderna, privata såväl som företagare. Där ditt bemötande ska präglas av relationsskapande, service och ett leende på läpparna. Arbetet kommer även att bestå av diverse sysslor kopplade till butiken, inkörning och påfyllning av varor. Vår kund är en större aktör inom byggvaruhandeln med flertalet butiker i vår region där du kommer att vara stationerad i Gävle. Vår kund har en bred kundbas, är väletablerade och kommer erbjuda dig en trevlig vardag som medarbetare.

Din profil Skallkrav:- B-körkort - Goda kunskaper i Svenska, tal samt skrift

Meriterande: - Tidigare erfarenhet eller utbildning inom bygg
- Truckkort
För att bli framgångsrik i detta uppdrag behöver du brinna för människor och möten. Du kommer dagligen bemöta ett brett spektrum av personligheter och bör därför känna dig trygg i din sociala kompetens. För att erbjuda bästa service till kunderna bör du även ha en öppen och problemlösare attityd. Vi ser även att du med fördel har en bakgrund från byggbranschen då majoriteten av kunderna är privata kunder som behöver en bra vägledning. Du är en initiativtagande person som gillar att ta för sig och ser alltid vart du gör som mest nytta.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering.

Välkommen till oss!

Villkor
Start : Vecka 25

Omfattning :Heltid mellan vecka 25-32

Arbetstider :Vardagar 7-16, 9-18

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Målare till expansivt Gävleföretag

Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering dig som drivs av att prestera och se resultat i tjänsten som målare hos vår kund i Gävle. I den här rollen ingår ansvar för att arbetet blir utfört enligt beställarens önskemål och löpande kontakt med beställare. Är du dessutom en målinriktad och lösningsorienterad person är det här verkligen ett jobb för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som målare ansvarar du för att utföra invändig och utv... Visa mer
Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering dig som drivs av att prestera och se resultat i tjänsten som målare hos vår kund i Gävle. I den här rollen ingår ansvar för att arbetet blir utfört enligt beställarens önskemål och löpande kontakt med beställare. Är du dessutom en målinriktad och lösningsorienterad person är det här verkligen ett jobb för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som målare ansvarar du för att utföra invändig och utvändig målning av fastigheter samt måla väggar, tak, snickerier och fasad. Dessutom kommer du att utföra om- och nybyggnadsmåleri.

Den vi sökerVi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbete som målare. Dessutom har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du kan räkna på jobb och förmågan att vara kommunikativ i kontakten med beställare och kollegor. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar. Det är också viktigt att dusätter kunden i fokus och att du har en förmåga att se detaljer. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt. Om vår kund Kunden är ett nystartat expansivt företag med höga ambitioner, företaget har sin bas i centrala Gävle.
Hur du ansöker Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Adam Nilsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0702818108. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Övrigt Placeringsort: Gävle
Alternativ placeringsort: En del av jobben utförs på annan ort så man behöver vara bekväm med att sova borta under vissa perioder.
Typ av anställning: detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med det gemensamma målet att bli anställd direkt hos kund.
Tillsättning: enligt överenskommelse

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Kock i skärgårdsidyll

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en vä... Visa mer
Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter.

Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering.

Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Start :Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning :Heltid, sommarsäsong med möjlighet till förlängning.
Placeringsort : Norrsundet
Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Servicetekniker till kund i Gävle!

Servicetekniker till kund i GävleMotiveras du av att lösa komplexa problem och att ha frihet under ansvar? Då är den här tjänsten något för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB en servicetekniker till ett uppdrag där du inledande kommer vara anställd hos oss men där målsättningen är att du efter 6 månader blir anställd hos vår kund i Gävle. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om uppdraget Uppdraget som servicetekniker g... Visa mer
Servicetekniker till kund i GävleMotiveras du av att lösa komplexa problem och att ha frihet under ansvar? Då är den här tjänsten något för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB en servicetekniker till ett uppdrag där du inledande kommer vara anställd hos oss men där målsättningen är att du efter 6 månader blir anställd hos vår kund i Gävle. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
Om uppdraget
Uppdraget som servicetekniker går först och främst ut på att arbeta med programmering av industriell utrustning samt serva, reparera samt transportera maskiner och utrustning ut till kund. Krav på dig som sökerVi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB söker dig som har erfarenhet av arbete som servicetekniker, samt har vana av att felsöka och lösa tekniska problem. Dessutom har du b-körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av elinstallationer och maskinunderhåll. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av svets och hanterar de vanligaste svetsmetoderna.För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att tänka analytiskt och att du har ett stort engagemang. Det är också viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett kreativt tankesätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Slutligen lägger du stor vikt vid att ge andra ett trevligt bemötande.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Redovisningskonsult

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag. Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering... Visa mer
Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag.

Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering av fakturor. Arbetet kommer mestadels att utföras på plats på vår kunds kontor men kan även emellertid förekomma arbete på plats ute hos kunder. Finns möjlighet till hemarbete.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox - Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet - Behärskar redovisning, årsredovisning, årsbokslut & deklaration
Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. För att vara framgångsrik i din roll som redovisningskonsult ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande. Alla viktiga egenskaper för att möjliggöra anpassning utefter dina kunders behov i en föränderlig värld.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-16.30 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Arbetsledare

Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften? Om tjänsten Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter. Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen me... Visa mer
Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften?

Om tjänsten

Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter.

Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Kunden har ett stort utbud av professionella städtjänster och håller till i centrala Gävle. Kunden är ISO-certifierade, som är en miljöcertifiering. Detta säkerställer att företaget har ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Din profil Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Dessutom har du god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal & skrift.Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom städ tidigare.I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Dessutom har du god förmåga att skapa och vårda relationer.För såväl oss på Nordic Bemanning & Rekrytering som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Arbetstider enligt schema, dagtid.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Däckskiftare till vårsäsongen

Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rek... Visa mer
Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden.
Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rekrytering där vi arbetar för att dela in arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att skapa ett bra samarbete där vi hjälper varandra. Utöver våra anställda kommer du även att ha en nära relation och ett nära samarbete med de redan befintliga medarbetarna hos kunden.

Din profil För att vara aktuell för denna tjänst så ska du ha följande:- B-Körkort- Svenska i tal och skrift
Meriterande:- Har en verkstadsteknisk utbildning - Har truckkort- Tidigare erfarenhet som däckmontör.

För att du lyckas i rollen som däckmontör så behöver du ha ett rejält servicetänk där du arbetar noggrant men även är bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Noggrann för att rätt däck måste gå till rätt bil som måste ske i bestämd ordning. Servicetänk då bemötandet av kunder ska ske med en professionalitet där kundnöjdhet står i fokus. Samt ett högt tempo då det är ett konstant flöde av kunder under hela dagen där alla förväntas få samma professionella service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker mer erfarenhet eller behöver värdefulla kontakter inom fordonsindustrin.Ta chansen och sök nu!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Slutet på Mars

Omfattning :Heltid eller deltid

Arbetstider :Varierande beroenda på kund

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Däckskiftare till vårsäsongen

Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rek... Visa mer
Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden.
Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rekrytering där vi arbetar för att dela in arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att skapa ett bra samarbete där vi hjälper varandra. Utöver våra anställda kommer du även att ha en nära relation och ett nära samarbete med de redan befintliga medarbetarna hos kunden.

Din profil För att vara aktuell för denna tjänst så ska du ha följande:- B-Körkort- Svenska i tal och skrift
Meriterande:- Tidigare erfarenhet

För att du lyckas i rollen som däckmontör så behöver du ha ett rejält servicetänk där du arbetar noggrant men även är bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Noggrann för att rätt däck måste gå till rätt bil som måste ske i bestämd ordning. Servicetänk då bemötandet av kunder ska ske med en professionalitet där kundnöjdhet står i fokus. Samt ett högt tempo då det är ett konstant flöde av kunder under hela dagen där alla förväntas få samma professionella service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker mer erfarenhet eller behöver värdefulla kontakter inom fordonsindustrin.Ta chansen och sök nu!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Slutet på Mars

Omfattning :Heltid eller deltid

Arbetstider :Varierande beroenda på kund

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Redovisningskonsult

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag. Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering... Visa mer
Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag.

Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering av fakturor. Arbetet kommer mestadels att utföras på plats på vår kunds kontor men kan även emellertid förekomma arbete på plats ute hos kunder. Finns möjlighet till hemarbete.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox - Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet - Behärskar redovisning, årsredovisning, årsbokslut & deklaration
Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. För att vara framgångsrik i din roll som redovisningskonsult ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande. Alla viktiga egenskaper för att möjliggöra anpassning utefter dina kunders behov i en föränderlig värld.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-16.30 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Spolbilschaufför

Om tjänsten I detta uppdrag kommer du att få ansvara för en spolbil som är ditt dagliga verktyg för att lösa kunders problem inom VA. Exempelvis genom att spola rent dagvattenbrunnar, tömma och rengöra tankar samt tömma filter. Att köra spolbil innebär en varierande vardag i ett tekniskt avancerat rullande kontor fullt av möten med människor. För att vara aktuell till tjänsten som spolbilsförare ska du ha ett C-körkort, YKB och grundutbildning för ADR. Vi... Visa mer
Om tjänsten I detta uppdrag kommer du att få ansvara för en spolbil som är ditt dagliga verktyg för att lösa kunders problem inom VA. Exempelvis genom att spola rent dagvattenbrunnar, tömma och rengöra tankar samt tömma filter. Att köra spolbil innebär en varierande vardag i ett tekniskt avancerat rullande kontor fullt av möten med människor.
För att vara aktuell till tjänsten som spolbilsförare ska du ha ett C-körkort, YKB och grundutbildning för ADR. Vi ser att du med fördel har tidigare erfarenhet av liknande tjänst och god vana att köra lastbil. Du har en god portion sunt förnuft som du använder för att lösa arbetets alla utmaningar på ett säkert och serviceinriktat sätt. Du hanterar Svenska språket i alla dess former utan hinder.
Som person är du plikttrogen, social och tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande sysslor.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid eller deltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 jour kan förekomma

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Kock i skärgårdsidyll

Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter. Om tjänsten Som kock arbetar du med en vä... Visa mer
Utmed östersjöns östra kust, där solen glimrar som mest, finns en sällsynt pärla till restaurang. En restaurang med en anrik historia som grundar sig i en familjs drömmar som gått i generationer. En restaurang som arbetar med kvalité och när- samt egenproducerade råvaror. Denna restaurang kan bli din nya arbetsplats där du som kock får möjligheten att utvecklas och arbeta med en av Sveriges absolut bästa utsikter.

Om tjänsten Som kock arbetar du med en väl utvald meny som grundar sig i rätt råvaror. Här erbjuds någonting till alla, oavsett om du gillar fisk, kött eller söker ett vegetariskt alternativ. Till din hjälp har du ett väl sammansatt lag som älskar när det är mycket att göra. Stommen för framgången utgörs av lagets känsla för varandra och dess vilja att stötta varandra i alla lägen. Oavsett roll hjälps helt prestigelöst alla åt för att leverera det bästa varje dag, i varje servering.

Du som kock brinner för matlagning och service. Du är inte den som har svårt att gå till jobbet utan är den som har svårt att gå hem. När du står i köket sprudlar du av energi och kreativitet som du gärna delar med dig till din omgivning. Du är initiativtagande, har en förmåga att se helheter och mönster som du använder för att på ett flexibelt sätt ge kunderna absolut bästa slutprodukt. Du har även ett giltigt körkort av typ B.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Start :Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning :Heltid, sommarsäsong med möjlighet till förlängning.
Placeringsort : Norrsundet
Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Arbetsledare

Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften? Om tjänsten Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter. Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen me... Visa mer
Är du en driven ledare som trivs med att ha många bollar i luften?

Om tjänsten

Som arbetsledare inom städ ansvarar du för att säkerställa arbetets höga kvalitet, måluppfyllnad samt motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Schemaläggning, rekrytering av vikarier samt tvätt och materialhantering är förekommande arbetsuppgifter.

Vår kund Kunden är ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag som verkar inom städbranschen med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Kunden har ett stort utbud av professionella städtjänster och håller till i centrala Gävle. Kunden är ISO-certifierade, som är en miljöcertifiering. Detta säkerställer att företaget har ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Din profil Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Dessutom har du god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal & skrift.Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom städ tidigare.I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Dessutom har du god förmåga att skapa och vårda relationer.För såväl oss på Nordic Bemanning & Rekrytering som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Arbetstider enligt schema, dagtid.

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Är du vår kunds nya butikssäljare?

Är du en serviceinriktad person med god förmåga att skapa och underhålla affärsrelationer? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att utveckla nya tekniska lösningar? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB en butikssäljare till vår kunds verksamhet i Gävle. I rollen ingår ansvar för kundrelationer, säljaktiviteter, projekt- och produktionsplanering. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ans... Visa mer
Är du en serviceinriktad person med god förmåga att skapa och underhålla affärsrelationer? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att utveckla nya tekniska lösningar? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB en butikssäljare till vår kunds verksamhet i Gävle. I rollen ingår ansvar för kundrelationer, säljaktiviteter, projekt- och produktionsplanering. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Nordic Bemanning & Rekrytering AB!

Om tjänsten Som butikssäljare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta i den dagliga driften med att ta emot leveranser och fylla på varor samt se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken. Dessutom ansvarar du för att inventera varulager och butiksutbud samt ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande till butikens besökare. Ditt fokus kommer också ligga på att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt arbeta mot uppsatta nyckeltal och försäljningsmål

Vår kund

Vår kund hjälper sina kunder med konstruktiva lösningar inom svets. Hjärtat i verksamheten är verkstaden där svetsutrustning servas och underhålls. Företaget har mer än 30-års erfarenhet i branschen och samarbetar idag med såväl stora som mindre lokala aktörer inom industrin och byggsektorn.

Din profil Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering AB söker dig som har gymnasieutbildning. Dessutom har du b-körkort, god datorvana och goda kunskaper i både svenska och engelska i tal & skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete som butikssäljare och/eller har industriell bakgrund gärna inom svets. I det här uppdraget är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och att du har lätt för att ta kontakt med nya personer. Det är också viktigt att du har hög social kompetens.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Villkor Placeringsort: Gävle
Typ av anställning: detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos vår uppdragsgivare.
Tillsättning: enligt överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Studenter för snöskottning

Om tjänsten Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en massa snö. Därför söker vi nu studenter som vill arbeta hos oss under vintern med snöskottning av främst portuppgångar och entréer samt mycket halkbekämpning. Väder och vind är svårt att förutse, vilket gör att vi söker dig som är flexibel och som på godtyckligt kort tid kan göra dig redo för att arbeta. Arbetet sker främst vardagar där du enbart arbetar de dagar som du känner att du hante... Visa mer
Om tjänsten Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en massa snö. Därför söker vi nu studenter som vill arbeta hos oss under vintern med snöskottning av främst portuppgångar och entréer samt mycket halkbekämpning. Väder och vind är svårt att förutse, vilket gör att vi söker dig som är flexibel och som på godtyckligt kort tid kan göra dig redo för att arbeta. Arbetet sker främst vardagar där du enbart arbetar de dagar som du känner att du hanterar i balansen med dina studier. För denna tjänst ser vi gärna att du har körkort B och har en god fysik. Meriterande om du har skotta säkert certifikat sedan tidigare men detta är absolut inget krav för tjänsten. Vår kund kräver utdrag ur belastningsregistret och behöver visas upp innan anställning.
Som person behöver du gilla att vara ute, arbeta fysiskt och är flexibel då behovet baseras på nederbörd samt att vi arbetar med flertalet kunder i Uppsala och det kan bli aktuellt att arbeta på flera olika arbetsplatser runt om i Uppsala centrala delar. I vissa fall kan det bli aktuellt att börja 06.00 på morgonen så det är fördelaktigt om du är morgonpigg eller har en bra väckarklocka.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Tjänstgöringsort: Gävle
Lön: Enligt GFL
Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Studenter för däckmontering

Just nu söker vi på Nordic Bemanning Rekrytering studenter till jobb inom däckmontering hos vår kund i Gävle. Här får du inte bara möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också att få möjlighet att knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden! Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan! Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck ... Visa mer
Just nu söker vi på Nordic Bemanning Rekrytering studenter till jobb inom däckmontering hos vår kund i Gävle. Här får du inte bara möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också att få möjlighet att knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden! Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av studenter från Nordic Bemanning & Rekrytering där vi arbetar för att dela in arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att skapa ett bra samarbete där vi hjälper varandra. Utöver våra anställda kommer du även att ha en nära relation och ett nära samarbete med de redan befintliga medarbetarna hos kunden.

Din profil För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du:
- Är studerande på eftergymnasial nivå med minst 50% omfattning
- Kan arbeta dagtid
- Har god svenska i tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet
- Relevant utbildning
För att du lyckas i rollen som däckmontör så behöver du ha ett rejält servicetänk där du arbetar noggrant men även är bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Noggrann för att rätt däck måste gå till rätt bil som måste ske i bestämd ordning. Servicetänk då bemötandet av kunder ska ske med en professionalitet där kundnöjdhet står i fokus. Samt ett högt tempo då det är ett konstant flöde av kunder under hela dagen där alla förväntas få samma professionella service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker mer erfarenhet eller behöver värdefulla kontakter inom fordonsindustrin.
Ta chansen och sök nu!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : 3 april

Omfattning : Heltid

Arbetstider : Dagtid vardagar 8-17

Placeringsort : Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i gävleområdet

Nu söker vi en personlig assistent till en ung kvinna utanför Gävle. Ser du dig själv som en lugn person med båda fötterna på jorden? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med individer med autism? Då är det dig vi söker. Om tjänsten I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som rör det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa till med personlig hygien, matsituationer, på och avklädning samt tvä... Visa mer
Nu söker vi en personlig assistent till en ung kvinna utanför Gävle. Ser du dig själv som en lugn person med båda fötterna på jorden? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med individer med autism? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten

I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som rör det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa till med personlig hygien, matsituationer, på och avklädning samt tvätt av kläder. Du kommer även att ta med kunden ut på olika sociala utflykter. Dina arbetstider gäller dygnets alla timmar med nattjour inklusive helger. Därför är det viktigt att du som söker har möjlighet att arbeta varierande tider under veckans gång. Kunden är en ung kvinna med autism och du kommer att arbeta ensam eller med en kollega nära kundens familj i hennes hem strax utanför Gävle.

Din profil För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har · Flytande svenska i tal och skrift· B-körkort (manuell)· Tidigare erfarenhet av autism Som person ser vi att du är lugn och trygg i dig själv. Lugn för att kunna hantera stressiga situationer och trygg för att förmedla trygghet till kunden. Eftersom arbetet innebär mycket ensamarbete så är det även viktigt att du som person är självständig och vågar ta egna initiativ i olika situationer som uppstår.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning : 50-75%

Arbetstider :Varierande arbetstid, vardagar, helger samt nattjour

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Ventilationstekniker

Skulle du beskriva dig själv som händig? Tycker du att du är en fena på att skruva? Då kan du vara aktuell för tjänsten som ventilationstekniker hos vår kund i Gävle. Om tjänsten I rollen som ventilationstekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en del i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar med montering av olika ventilationslösningar. I början kommer du arbeta tillsammans med en erfaren tekniker som hjälper till ... Visa mer
Skulle du beskriva dig själv som händig? Tycker du att du är en fena på att skruva? Då kan du vara aktuell för tjänsten som ventilationstekniker hos vår kund i Gävle.

Om tjänsten I rollen som ventilationstekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en del i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar med montering av olika ventilationslösningar. I början kommer du arbeta tillsammans med en erfaren tekniker som hjälper till att lära upp och handleda dig under introduktionens gång. När du kommit in i arbetet och känner dig trygg i din roll kan ensamarbete förekomma ute hos kundens alla uppdragsgivare.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har körkort - Är händig - Har god svenska i tal och skrift
Har du erfarenhet inom entreprenadbranschen är det meriterande men inget absolut krav. Du som person ser vi är driven, samarbetsvillig och har en stark vilja är lära. Till denna tjänst är det största fokuset din vilja och ditt inre driv, inte dina tidigare arbetslivserfarenheter. Två viktiga faktorer för att du ska vara framgångsrik i tjänsten är att du har körkort samt att du är händig.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid (3 mån med chans till förlängning)

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Redovisningskonsult

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag. Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering... Visa mer
Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag.

Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering av fakturor. Arbetet kommer mestadels att utföras på plats på vår kunds kontor men kan även emellertid förekomma arbete på plats ute hos kunder. Finns möjlighet till hemarbete.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox - Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet - Behärskar redovisning, årsredovisning, årsbokslut & deklaration
Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. För att vara framgångsrik i din roll som redovisningskonsult ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande. Alla viktiga egenskaper för att möjliggöra anpassning utefter dina kunders behov i en föränderlig värld.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-16.30 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Studenter för snöskottning

Om tjänsten Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en massa snö. Därför söker vi nu studenter som vill arbeta hos oss under vintern med snöskottning av främst portuppgångar och entréer samt mycket halkbekämpning. Väder och vind är svårt att förutse, vilket gör att vi söker dig som är flexibel och som på godtyckligt kort tid kan göra dig redo för att arbeta. Arbetet sker främst vardagar där du enbart arbetar de dagar som du känner att du hante... Visa mer
Om tjänsten Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en massa snö. Därför söker vi nu studenter som vill arbeta hos oss under vintern med snöskottning av främst portuppgångar och entréer samt mycket halkbekämpning. Väder och vind är svårt att förutse, vilket gör att vi söker dig som är flexibel och som på godtyckligt kort tid kan göra dig redo för att arbeta. Arbetet sker främst vardagar där du enbart arbetar de dagar som du känner att du hanterar i balansen med dina studier. För denna tjänst ser vi gärna att du har körkort B och har en god fysik. Meriterande om du har skotta säkert certifikat sedan tidigare men detta är absolut inget krav för tjänsten. Vår kund kräver utdrag ur belastningsregistret och behöver visas upp innan anställning.
Som person behöver du gilla att vara ute, arbeta fysiskt och är flexibel då behovet baseras på nederbörd samt att vi arbetar med flertalet kunder i Uppsala och det kan bli aktuellt att arbeta på flera olika arbetsplatser runt om i Uppsala centrala delar. I vissa fall kan det bli aktuellt att börja 06.00 på morgonen så det är fördelaktigt om du är morgonpigg eller har en bra väckarklocka.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Tjänstgöringsort: Gävle
Lön: Enligt GFL
Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Resande B2B säljare

Nu har du som brinner för försäljning och som tidigare arbetat inom området chansen att arbeta som fältsäljare hos en av våra kunder i Gävle-Sundsvall området. Detta är en perfekt chans för dig som känner dig redo för nästa steg i karriären. Om tjänsten I rollen som fältsäljare är du en del av ett mindre team som bearbetar befintliga samt prospektering av nya kunder. Dina arbetsdagar består av att boka upp och åka ut på kundbesök där du presenterar och s... Visa mer
Nu har du som brinner för försäljning och som tidigare arbetat inom området chansen att arbeta som fältsäljare hos en av våra kunder i Gävle-Sundsvall området. Detta är en perfekt chans för dig som känner dig redo för nästa steg i karriären.

Om tjänsten
I rollen som fältsäljare är du en del av ett mindre team som bearbetar befintliga samt prospektering av nya kunder. Dina arbetsdagar består av att boka upp och åka ut på kundbesök där du presenterar och säljer in företagets produkter. Som en del av teamet är du delaktig i att sätta budget och ansvara för resultat. Tjänsten innebär egenarbete i stor omfattning viket medför att du själv ansvarar för och följer upp dina kontakter.

Vår kund är ett bolag som inriktar sig på att leverera exklusiva företagspresenter med inriktning på innovativitet och kvalité. Kvalité är ledordet som genomsyrar verksamhetens alla områden. För dig som fältsäljare innebär det möjlighet till karriärsutveckling, goda förmåner, gedigen utbildning samt gynnsamma anställningsvillkor.

Som fältsäljare har du tillgång till din egen tjänstebil, telefon samt all annan teknisk utrustning som du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Din profil För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har:
· B-körkort· Svenska i tal och skrift· Tidigare erfarenhet av försäljning · God erfarenhet av Office-paketet
Tidigare erfarenhet av fältförsäljning är meriterande men inget krav. För att vara framgångsrik i rollen så behöver du ha ett driv, en stark vilja och ett stort engagemang till dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du drivs av det sociala och har en god förmåga att upprätthålla goda relationer med kollegor och kunder där ömsesidig respekt är ett av dina ledord.
Tjänsten innebär en hel del egenarbete varav det är av stor vikt att du är självgående och har en god initiativförmåga.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar (8-17) varierande arbetstider

Placeringsort :Gävle/Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Ventilationstekniker

Skulle du beskriva dig själv som händig? Tycker du att du är en fena på att skruva? Då kan du vara aktuell för tjänsten som ventilationstekniker hos vår kund i Gävle. Om tjänsten I rollen som ventilationstekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en del i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar med montering av olika ventilationslösningar. I början kommer du arbeta tillsammans med en erfaren tekniker som hjälper till ... Visa mer
Skulle du beskriva dig själv som händig? Tycker du att du är en fena på att skruva? Då kan du vara aktuell för tjänsten som ventilationstekniker hos vår kund i Gävle.

Om tjänsten I rollen som ventilationstekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en del i ett team där du tillsammans med dina kollegor arbetar med montering av olika ventilationslösningar. I början kommer du arbeta tillsammans med en erfaren tekniker som hjälper till att lära upp och handleda dig under introduktionens gång. När du kommit in i arbetet och känner dig trygg i din roll kan ensamarbete förekomma ute hos kundens alla uppdragsgivare.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har körkort - Är händig - Har god svenska i tal och skrift
Har du erfarenhet inom entreprenadbranschen är det meriterande men inget absolut krav. Du som person ser vi är driven, samarbetsvillig och har en stark vilja är lära. Till denna tjänst är det största fokuset din vilja och ditt inre driv, inte dina tidigare arbetslivserfarenheter. Två viktiga faktorer för att du ska vara framgångsrik i tjänsten är att du har körkort samt att du är händig.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid (3 mån med chans till förlängning)

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Redovisningskonsult

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag. Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering... Visa mer
Just nu söker vi en redovisningskonsult till vår kund i Gävle. Är du en kvalificerad och eventuellt auktoriserad redovisningskonsult som är redo att ta nästa steg i karriären? In och sök idag.

Om tjänsten I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt med dina egna kunduppdrag. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter där du bland annat kommer att hantera löpande redovisning, lönekörning, månadsrapportering samt hantering av fakturor. Arbetet kommer mestadels att utföras på plats på vår kunds kontor men kan även emellertid förekomma arbete på plats ute hos kunder. Finns möjlighet till hemarbete.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox - Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet - Behärskar redovisning, årsredovisning, årsbokslut & deklaration
Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. För att vara framgångsrik i din roll som redovisningskonsult ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande. Alla viktiga egenskaper för att möjliggöra anpassning utefter dina kunders behov i en föränderlig värld.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start : Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 8-16.30 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Studenter för snöskottning

Om tjänsten Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en massa snö. Därför söker vi nu studenter som vill arbeta hos oss under vintern med snöskottning av främst portuppgångar och entréer samt mycket halkbekämpning. Väder och vind är svårt att förutse, vilket gör att vi söker dig som är flexibel och som på godtyckligt kort tid kan göra dig redo för att arbeta. Arbetet sker främst vardagar där du enbart arbetar de dagar som du känner att du hante... Visa mer
Om tjänsten Vintern börjar närma sig och med det förhoppningsvis en massa snö. Därför söker vi nu studenter som vill arbeta hos oss under vintern med snöskottning av främst portuppgångar och entréer samt mycket halkbekämpning. Väder och vind är svårt att förutse, vilket gör att vi söker dig som är flexibel och som på godtyckligt kort tid kan göra dig redo för att arbeta. Arbetet sker främst vardagar där du enbart arbetar de dagar som du känner att du hanterar i balansen med dina studier. För denna tjänst ser vi gärna att du har körkort B och har en god fysik. Meriterande om du har skotta säkert certifikat sedan tidigare men detta är absolut inget krav för tjänsten. Vår kund kräver utdrag ur belastningsregistret och behöver visas upp innan anställning.
Som person behöver du gilla att vara ute, arbeta fysiskt och är flexibel då behovet baseras på nederbörd samt att vi arbetar med flertalet kunder i Uppsala och det kan bli aktuellt att arbeta på flera olika arbetsplatser runt om i Uppsala centrala delar. I vissa fall kan det bli aktuellt att börja 06.00 på morgonen så det är fördelaktigt om du är morgonpigg eller har en bra väckarklocka.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor Tjänstgöringsort: Gävle
Lön: Enligt GFL
Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Däckmontör till höstens däcksäsong

Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rekr... Visa mer
Om tjänsten Som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrerar sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten. Resten innebär att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare från Nordic Bemanning & Rekrytering där vi arbetar för att dela in arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att skapa ett bra samarbete där vi hjälper varandra. Utöver våra anställda kommer du även att ha en nära relation och ett nära samarbete med de redan befintliga medarbetarna hos kunden.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst så ska du ha följande: - B-Körkort - Svenska i tal och skrift Meriterande: - Tidigare erfarenhet - Relevant utbildning För att du lyckas i rollen som däckmontör så behöver du ha ett rejält servicetänk där du arbetar noggrant men även är bekväm med att arbeta i ett högt tempo. Noggrann för att rätt däck måste gå till rätt bil som måste ske i bestämd ordning. Servicetänk då bemötandet av kunder ska ske med en professionalitet där kundnöjdhet står i fokus. Samt ett högt tempo då det är ett konstant flöde av kunder under hela dagen där alla förväntas få samma professionella service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker mer erfarenhet eller behöver värdefulla kontakter inom fordonsindustrin. Ta chansen och sök nu!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : Slutet av oktober

Omfattning :Heltid, Säsongsarbete

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i gävleområdet

Nu söker vi en personlig assistent till en ung kvinna utanför Gävle. Ser du dig själv som en lugn person med båda fötterna på jorden? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med individer med autism? Då är det dig vi söker. Om tjänsten I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som rör det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa till med personlig hygien, matsituationer, på och avklädning samt tvä... Visa mer
Nu söker vi en personlig assistent till en ung kvinna utanför Gävle. Ser du dig själv som en lugn person med båda fötterna på jorden? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med individer med autism? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten

I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som rör det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa till med personlig hygien, matsituationer, på och avklädning samt tvätt av kläder. Du kommer även att ta med kunden ut på olika sociala utflykter. Dina arbetstider gäller dygnets alla timmar med nattjour inklusive helger. Därför är det viktigt att du som söker har möjlighet att arbeta varierande tider under veckans gång. Kunden är en ung kvinna med autism och du kommer att arbeta ensam eller med en kollega nära kundens familj i hennes hem strax utanför Gävle.

Din profil För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har · Flytande svenska i tal och skrift· B-körkort (manuell)· Tidigare erfarenhet av autism Som person ser vi att du är lugn och trygg i dig själv. Lugn för att kunna hantera stressiga situationer och trygg för att förmedla trygghet till kunden. Eftersom arbetet innebär mycket ensamarbete så är det även viktigt att du som person är självständig och vågar ta egna initiativ i olika situationer som uppstår.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning : 50-75%

Arbetstider :Varierande arbetstid, vardagar, helger samt nattjour

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Försäkringsrådgivare

Försäkringsrådgivare Här har vi ett arbete som är för dig som är bekväm i telefonen och som brinner för att hjälpa andra människor. Stämmer denna beskrivning in på dig? Om svaret är JA, Sök nu! Om tjänsten I din roll som försäkringsrådgivare hjälper du kunder att skräddarsy en helhetslösning som hjälper dem att skapa trygghet i deras vardag. Det innebär att du ska hjälpa varje kund genom att lyssna på deras behov och erbjuda en lösning som passar just... Visa mer
Försäkringsrådgivare

Här har vi ett arbete som är för dig som är bekväm i telefonen och som brinner för att hjälpa andra människor. Stämmer denna beskrivning in på dig? Om svaret är JA, Sök nu!

Om tjänsten

I din roll som försäkringsrådgivare hjälper du kunder att skräddarsy en helhetslösning som hjälper dem att skapa trygghet i deras vardag. Det innebär att du ska hjälpa varje kund genom att lyssna på deras behov och erbjuda en lösning som passar just dem. Ditt främsta verktyg är telefonen som du tillsammans med ett förtroendeingivande förhållningssätt kombinerar för att åstadkomma den bästa lösningen. Då varje kund är unik blir din dag varierande och utmanande. Tempot är högt och kräver lika mycket tävlingsinstinkt som tålamod. Du kommer vara omringad av ett gäng drivna arbetskamrater som erbjuder dig en arbetsplats som präglas av glädje och engagemang.

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst ska du ha:

- Goda kunskaper i svenska
- En positiv inställningMeriterande:

- Tidigare erfarenhet av försäljning

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Måndag-Torsdag 11:00-19:00 Fredagar 10:00-14:00

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre