Lediga jobb som Kökschef i Gävle

Se lediga jobb som Kökschef i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker en Head Chef till Scandic Gävle Väst, heltid

Ansök    Feb 4    Scandic Hotels AB    Kökschef
Vi söker en Head Chef till Scandic Gävle Väst. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Head Chef är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträff... Visa mer
Vi söker en Head Chef till Scandic Gävle Väst.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Head Chef är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen?

I denna roll som Head Chef ansvarar du för

- Köket där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Head Chef är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Din närmaste chef kommer att vara General Manager och du ingår i hotellets ledningsgrupp. Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, kvällar och helger.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kökschef till Bergmans Fisk

Vill du leda ett kök där smak, kvalitet och passion för havets delikatesser står i centrum och dessutom arbeta i en fantastisk miljö? Nordic Bemanning söker nu en erfaren och inspirerande kökschef till Bergmans Fisk, en populär restaurang och fiskbutik belägen i hjärtat av Saltharsfjärden. Som kökschef hos Bergmans Fisk får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror från både hav och land. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla säsong... Visa mer
Vill du leda ett kök där smak, kvalitet och passion för havets delikatesser står i centrum och dessutom arbeta i en fantastisk miljö? Nordic Bemanning söker nu en erfaren och inspirerande kökschef till Bergmans Fisk, en populär restaurang och fiskbutik belägen i hjärtat av Saltharsfjärden.

Som kökschef hos Bergmans Fisk får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror från både hav och land. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla säsongsbetonade menyer med fokus på fisk och skaldjur, leda och motivera köksteamet, samt säkerställa att vår höga standard i både smak och service upprätthålls. Vi söker dig som brinner för matlagning och förstklassig service
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Skapa och utveckla menyer med fokus på havets råvaror
- Ansvara för inköp och leverantörskontakter
- Leda och coacha köksteamet mot gemensamma mål
- Schemaläggning för kökspersonalen

- Säkerställa en hög nivå av hygien och kvalitet enligt gällande riktlinjer
- Bidra till att skapa en minnesvärd upplevelse för restaurangens gäster.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet som kökschef eller souschef inom restaurangbranschen
- Djup kunskap om fisk och skaldjur samt passion för matlagning
- God ledarförmåga och förmåga att skapa engagemang i teamet
- Kreativitet, nytänkande och en stark känsla för kvalitet
- God förståelse för ekonomi och logistik i köksmiljö

Vad vi erbjuder

På Bergmans Fisk blir du en del av en passionerad arbetsmiljö där kvalitet och hantverk står i fokus. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, personalförmåner och möjligheter att utveckla din karriär inom en uppskattad och välrenommerad verksamhet.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisationen kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli direktanställd hos vår uppdragsgivare.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Schemalagd arbetstid

Placeringsort: Norrsundet

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Kökschef till Bergmans Fisk

Vill du leda ett kök där smak, kvalitet och passion för havets delikatesser står i centrum och dessutom arbeta i en fantastisk miljö? Nordic Bemanning söker nu en erfaren och inspirerande kökschef till Bergmans Fisk, en populär restaurang och fiskbutik belägen i hjärtat av Saltharsfjärden. Som kökschef hos Bergmans Fisk får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror från både hav och land. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla säsong... Visa mer
Vill du leda ett kök där smak, kvalitet och passion för havets delikatesser står i centrum och dessutom arbeta i en fantastisk miljö? Nordic Bemanning söker nu en erfaren och inspirerande kökschef till Bergmans Fisk, en populär restaurang och fiskbutik belägen i hjärtat av Saltharsfjärden.

Som kökschef hos Bergmans Fisk får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror från både hav och land. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla säsongsbetonade menyer med fokus på fisk och skaldjur, leda och motivera köksteamet, samt säkerställa att vår höga standard i både smak och service upprätthålls. Vi söker dig som brinner för matlagning och förstklassig service
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Skapa och utveckla menyer med fokus på havets råvaror
- Ansvara för inköp och leverantörskontakter
- Leda och coacha köksteamet mot gemensamma mål
- Schemaläggning för kökspersonalen

- Säkerställa en hög nivå av hygien och kvalitet enligt gällande riktlinjer
- Bidra till att skapa en minnesvärd upplevelse för restaurangens gäster.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet som kökschef eller souschef inom restaurangbranschen
- Djup kunskap om fisk och skaldjur samt passion för matlagning
- God ledarförmåga och förmåga att skapa engagemang i teamet
- Kreativitet, nytänkande och en stark känsla för kvalitet
- God förståelse för ekonomi och logistik i köksmiljö

Vad vi erbjuder

På Bergmans Fisk blir du en del av en passionerad arbetsmiljö där kvalitet och hantverk står i fokus. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, personalförmåner och möjligheter att utveckla din karriär inom en uppskattad och välrenommerad verksamhet.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.
Då vi är auktoriserade i branschorganisationen kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli direktanställd hos vår uppdragsgivare.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Schemalagd arbetstid

Placeringsort: Norrsundet

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Köksmästare till Heat Hemsta!

Ansök    Dec 11    Heat Restauranger AB    Kökschef
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Hemsta serverar ca 250-300 gäster/dag, och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet och lunchbuffé till Heat Express Sandviken.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Köksansvarig till Heat Hemsta!

Ansök    Okt 1    Heat Restauranger AB    Kökschef
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ce... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta.Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall och Östersund.Inom kort öppnar vi även i Umeå!Om tjänsten: Som köksansvarig arbetar du i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du arbetar dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen.
Om dig: Vi tror att du är kock eller sous chef i nuläget, du har relevant erfarenhet och kunskap för denna roll. Du vill utvecklas vidare och letar efter en lagom stor ny utmaning och utveckling. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Köksmästare till Heat Hemsta!

Ansök    Okt 27    Heat Restauranger AB    Kökschef
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Hemsta serverar ca 250-300 gäster/dag, och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet och lunchbuffé till Heat Express Sandviken.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Köksmästare till Heat Hemsta!

Ansök    Nov 20    Heat Restauranger AB    Kökschef
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Hemsta serverar ca 250-300 gäster/dag, och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet och lunchbuffé till Heat Express Sandviken.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Köksmästare till Heat Hemsta!

Ansök    Okt 30    Heat Restauranger AB    Kökschef
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Hemsta serverar ca 250-300 gäster/dag, och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet och lunchbuffé till Heat Express Sandviken.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Kökschef till Havskrogen

Ansök    Nov 11    AB Furuviksparken    Kökschef
Furuvikshavskrog är en restaurang vid havet med en genuin atmosfär där matupplevelser utöver det vanliga och våra gäster ligger i fokus. Restaurangen ligger i anslutning med Furuviks Havshotell, ett familjärt hotell direkt utanför Furuviksparken. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, brunch, lunch och middag med en magisk vy över havet. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. Nu letar vi... Visa mer
Furuvikshavskrog är en restaurang vid havet med en genuin atmosfär där matupplevelser utöver det vanliga och våra gäster ligger i fokus. Restaurangen ligger i anslutning med Furuviks Havshotell, ett familjärt hotell direkt utanför Furuviksparken. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, brunch, lunch och middag med en magisk vy över havet. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. Nu letar vi efter dig med en stor passion och kärlek för matlagning som vill vara en del i att skapa och utveckla upplevelser i världsklass!

Vi söker nu en Kökschef som vill vara med och leda samt utveckla vår verksamhet framåt. Som Kökschef så ansvarar du för ditt arbetslag i både varm och kallkök under service och arbetar tillsammans med dem i köket. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi. Som Kökschef är man en stor del i menyplanering, beställningar och utformandet av matupplevelsen för våra gäster. Utöver detta ingår utbildningsansvar i att coacha nya stjärnor inom restaurangbranschen samt viss personaladministration så som schemaläggning och bemanningsplanering.

Vi ser att du besitter ett härligt engagemang och motiverande egenskaper som skapar en bra gruppkänsla. Du som sökande har arbetat några år inom ledande tjänster i kök tidigare och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.? 

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt "Är det kul gör vi det bra".

Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar och helger.

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%. Lön enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är 1 november. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Karlsson, Restaurangchef, på [email protected] alternativt 010 708 79 75. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rebecka Holmgren, HR-koordinator, på [email protected]



Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Kökschef till Havskrogen

Ansök    Sep 9    AB Furuviksparken    Kökschef
Furuvikshavskrog är en restaurang vid havet med en genuin atmosfär där matupplevelser utöver det vanliga och våra gäster ligger i fokus. Restaurangen ligger i anslutning med Furuviks Havshotell, ett familjärt hotell direkt utanför Furuviksparken. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, brunch, lunch och middag med en magisk vy över havet. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. Nu letar vi... Visa mer
Furuvikshavskrog är en restaurang vid havet med en genuin atmosfär där matupplevelser utöver det vanliga och våra gäster ligger i fokus. Restaurangen ligger i anslutning med Furuviks Havshotell, ett familjärt hotell direkt utanför Furuviksparken. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, brunch, lunch och middag med en magisk vy över havet. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. Nu letar vi efter dig med en stor passion och kärlek för matlagning som vill vara en del i att skapa och utveckla upplevelser i världsklass!

Vi söker nu en Kökschef som vill vara med och leda samt utveckla vår verksamhet framåt. Som Kökschef så ansvarar du för ditt arbetslag i både varm och kallkök under service och arbetar tillsammans med dem i köket. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi. Som Kökschef är man en stor del i menyplanering, beställningar och utformandet av matupplevelsen för våra gäster. Utöver detta ingår utbildningsansvar i att coacha nya stjärnor inom restaurangbranschen samt viss personaladministration så som schemaläggning och bemanningsplanering.

Vi ser att du besitter ett härligt engagemang och motiverande egenskaper som skapar en bra gruppkänsla. Du som sökande har arbetat några år inom ledande tjänster i kök tidigare och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.? 

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt "Är det kul gör vi det bra".

Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar och helger.

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%. Lön enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är 1 november. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Karlsson, Restaurangchef, på [email protected] alternativt 010 708 79 75. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rebecka Holmgren, HR-koordinator, på [email protected]



Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Unit Manager / Enhetschef till Gefle Ångkök i Gävle

Ansök    Aug 16    Compass Group AB    Kökschef
Unit Manager till Gefle Ångkök Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken... Visa mer
Unit Manager till Gefle Ångkök

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk Unit Manager som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum samt att upprätthålla en god kundrelation. I rollen som Unit Manager har du möjlighet att påverka och utveckla din verksamhet genom ett bra och tydligt ledarskap. Du kommer att ansvara för enhetens budget och resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt. Du har fullt personalansvar och följer lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. Du ska gilla att arbetsleda chefer. Som dina närmaste har du kökschefen på Ångköket samt chefen för vår service när vi bemannar och serverar ute i våra kunders verksamheter. Du förväntas bl.a. att:

- Driva enheten enligt budget och uppsatta mål

- Brinna för god relation och tät kontakt med alla kunder

- Älska försäljning och fylla Ångköket med ännu fler kunder som älskar skolmat med kvalitet

- Ständigt arbeta för att Ångköket ska ha den lite lyxigare skolmaten - alltså säkra kvaliteten i vår leverans

- Coacha dina anställda till att både älska sitt jobb och att leverera hög kvalitet enligt uppsatta mål

I tjänsten ingår bland annat ansvar för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner. Du skall fördela och strukturera den dagliga driften och säkerställa god arbetsmiljö. Du skall även utveckla och följa upp kontrakten genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundernas behov och önskemål.

Om Gefle Ångkök

Här lagar vi dagligen mat till många skolor och förskolor. Vi är totalt ungefär 50 anställda utspridda på olika enheter. På plats i Ångköket är vi ca 16 personer. Vi har elever som kommer till vår fina matsal och äter sin lunch, och vi levererar även mat till våra kunders matsalar.

Eftersom vi arbetar med barn så krävs registerutdrag från polismyndigheten. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har gärna en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du har minst 3 års erfarenhet av arbete inom serviceverksamheter
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Köksmästare, 75%, till Restaurang Porten i Gävle

Ansök    Jun 8    Compass Group FS Sweden AB    Kökschef
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Köksmästare! Köksmästare 75% Hitta din passion för mat Vi behöver förstärka vårt team på vår restaurang Porten i Gävle. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Om Compass Group Sverige Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler ä... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Köksmästare!

Köksmästare 75%

Hitta din passion för mat
Vi behöver förstärka vårt team på vår restaurang Porten i Gävle. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer.

Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen.

Läs mer om oss på www.compass-group.se

Vem söker vi?

Som rätt person för denna tjänst ser vi att du är en positiv, naturlig och prestigelös ledare som motiverar, inkluderar och lyfter din personal. Du är tydlig i din kommunikation, målmedveten och klarar av att ställa krav utan att trycka ner ditt team. Du är social med såväl kollega som gäst och sprider glädje och energi. Du är intresserad, innovativ och gärna testar nya saker. Du tycker om att inspirera andra och vill själv ständigt fortsätta utvecklas. Detta är en tjänst på en ny arbetsplats med goda arbetsvillkor, där du får arbeta i ett härligt gäng och vara med och driva verksamheten framåt. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har arbetat med ledarskap tidigare
• Du har erfarenhet av ledande positioner inom kök/restaurang
• Du har utbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska och engelska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett krav
• Du har ett ekonomiskt tänk gällande råvaror

Om Restaurang Porten

Restaurang Porten är en företagsrestaurang, i Gävle utanför Korsnäs. Restaurangen serverar ca 250 lunchgäster dagligen i restauranger. Vi har en mindre restaurang med konferenser som vi också driver.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Åsa Svärd på mail: [email protected]. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2021-08-20. Visa mindre

Kökschef till anrika Engeltofta!

Ansök    Jan 24    Engeltofta AB    Kökschef
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som brinner för matupplevelser och vill sätta din personliga prägel på Engeltoftas restaurang! Är du en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning och viljan att inspirera kollegor? Då tror vi att det här jobbet är för dig! Som kökschef arbetar du tätt ihop med övrig personal i restaurangen. Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet. Du har övergrip... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som brinner för matupplevelser och vill sätta din personliga prägel på Engeltoftas restaurang!
Är du en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning och viljan att inspirera kollegor? Då tror vi att det här jobbet är för dig! Som kökschef arbetar du tätt ihop med övrig personal i restaurangen. Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen. Du har även schemaläggningsansvar tillsammans med restaurangchefen, så att det alltid finns både kökspersonal samt serveringspersonal på plats när det krävs.
Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock, gärna med en ledande befattning, men om du är en naturlig ledare som är redo att ta nästa steg i karriären kan Engeltofta ha köket för dig!
För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor.
För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Som person är du kunnig, driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande, positiv och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.
Vi erbjuder konferenser, fester, event, bröllop, julbord och möjlighet till rekreation till alla som bara vill fly vardagsstressen och finna lite ro i natursköna landskap.
Vårt erbjudande
En arbetsplats i den vackraste av miljöer där ingen dag är den andra lik, får du stora möjligheter att vara med och påverka samt utveckla verksamheten. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna varierar och innebär arbete dagtid såväl som kvällstid och helger.
Övrigt
Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm.
Skärgården med ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter är ständigt närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta.
Engeltofta byggdes 1882 av Grosshandlare Bengt Gustaf Kronberg. Engeltofta berättar om den storhetstid som präglade Gävle i slutet av 1800-talet och under inledningen av 1900-talet.
Engeltoftas tre affärsområden är Hotell, Konferens och Restaurang. Huvudbyggnaden med sina servicefaciliteter är nyrenoverad och innehåller restaurang, café och konferensutrymmen. Vackra miljöer och kakelugnar som skapar rofyllda platser för avkoppling. I omdelbar anslutning finns Engeltofta Sea Lodge Hotel och havsbad.
Välkommen till Engeltofta! Visa mindre