Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Gävle

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetschef till barn och ungdomsboende LSS

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Team Olivia Group Team Olivia Group är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag. Individ & Familj är ett markn... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Team Olivia Group

Team Olivia Group är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag.

Individ & Familj är ett marknadsområde inom Team Olivias Affärsområde Omsorg. Våra medarbetare skapar varje dag förutsättningar för en tryggare tillvaro för barn och unga som behöver extra stöd i sin vardag.

Om rollen

Verksamhetschef med fokus på barn och ungdomar inom LSS. Du är ytterst ansvarig för det dagliga arbetet på boendet såsom att leda personalgruppen, planering och schemaläggning, ekonomi och budget liksom försäljning av nya platser i samarbete med säljavdelningen. Till din hjälp har du en biträdande verksamhetschef på plats och tillsammans samarbetar ni för att skapa Nordens bästa omsorg för barn och ungdomar i behov av extra stöd. Du ingår  dessutom i  ett nätverk av  verksamhetschefer och samordnare med stöd av regionchef. Därtill har du ett flertal specialister inom HR, ekonomi, kvalitet och metod i olika stödfunktioner som kan bistå dig i ditt arbete. Du sitter med i den operativa ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.


Vem är du?

Vi söker dig som är socionom och vill arbeta med att leda en verksamhet i förändring. Du har allra helst tidigare erfarenhet från arbetet med LSS barn och unga och brinner för just denna målgrupp. Har du inte tidigare erfarenhet av målgruppen har du tidigare arbetat som chef i personalintensiv verksamhet och har tidigare arbetat med LSS.

Som ledare är du  rak och tydlig i din kommunikation och gillar att arbeta verksamhetsnära. För att trivas i den här rollen känner du ett starkt engagemang för verksamhetsutveckling och motiveras av att leda medarbetargruppen och verksamheten framåt och utmana status quo. Du vet att detta sker genom lika delar engagemang, utbildning, arbetsglädje och en god kultur på arbetsplatsen som systematiskt arbete med processer, struktur och kvalitet. Du tillämpar ett coachande och lösningsfokuserat arbetssätt mot uppsatta mål. Dessutom har du kunskaper  i ekonomi och kan följa upp och analysera verksamhetens resultat.

Kvalifikationer:


Akademisk examen som socionom eller motsvarande utbildning kompletterat med socialrätt om minst 7,5hp i linje med krav från Inspektionen för vård och omsorg (IVO)

Tidigare chefserfarenhet från LSS-boenden enligt LSS 9:8

Tidigare erfarenhet från arbetet med barn och ungdom

Erfarenhet av att arbeta med budget samt analysera och följa upp resultat

B-körkort

Goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift


Vi ser det är meriterande om du har:

 Erfarenhet av verksamhetsutveckling och leda verksamheter i förändring

 Erfarenhet av arbete hos privat aktör inom vård och omsorg

Dokumenterad erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och/eller metoder inom socialt arbete


 

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning och en grundförutsättning för att denna ska kunna förlängas är att IVO beviljar vår ansökan om att du ska stå på tillståndet för respektive verksamhet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö och ett meningsfullt arbete där du bidrar till att skapa en positiv förändring i barns liv. Vi är en organisation och en arbetsplats som är på väg framåt och där du har stora möjligheter att påverka. Som medarbetare omfattas du givetvis av kollektivavtal. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, tjänstepension, tjänstebil och flertalet försäkringar för dig som anställd.

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan senast 1 feb 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. För kandidater i slutprocess tillämpar vi en bakgrundskontroll. Vid frågor om tjänsten, kontakta, regionchef Johanna Deblén, [email protected]

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent Verksamhetschef till vårt team. Varmt välkommen med din ansökan!Om oss
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I koncernen ingår drygt 35 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt hemomsorg.

2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag. Vi erbjuder dig som medarbetare, en familjär och stimulerande arbetsmiljö, personlig utveckling samt stora karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Med stolthet skapar vi ett rikare liv för de allra mest utsatta i samhället. Med den lilla verksamhetens närhet och gemensam trygghet gör vi skillnad för fler. Varje dag. Visa mindre

Verksamhetschef ambulans- och akut verksamhet

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområde ambulans och akut i Region Gävleborg har cirka 370 medarbetare, fördelade på sex geografiska ambulansområden samt två akutmottagningar v... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområde ambulans och akut i Region Gävleborg har cirka 370 medarbetare, fördelade på sex geografiska ambulansområden samt två akutmottagningar vid sjukhusen i Gävle och Hudiksvall.

Inom verksamhetsområdet arbetar sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, undersköterskor och ambulanssjukvårdare. Verksamheten har nio vårdenhetschefer som tillsammans med verksamhetschef samt biträdande verksamhetschef utgör ledningsgruppen.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för ambulans- och akut verksamhet har du ett övergripande strategiskt ledaruppdrag, där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling. Du ser helheten, dess potential och agerar förebild genom att aktivt arbeta med att skapa engagemang och delaktighet. Du har det övergripande ansvaret för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet. Till din hjälp har du en biträdande verksamhetschef samt tillgång till flertalet stödfunktioner i form av exempelvis HR-partner och controller.

Du leder din egen ledningsgrupp, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du beslutar om fördelning av ansvar och arbetsuppgifter mellan dig och biträdande verksamhetschef. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Ambulans- och akut verksamhet, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i ett spännande och utmanande skede i att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt. I detta arbete kommer du att ha en drivande roll i att initiera och utveckla arbetssätt, metoder samt samverkans- och vårdprocesser, tillsammans med interna och externa vårdaktörer.

Hos oss får du
• ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede i att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov
• ett gott kollegialt stöd med hög kompetens för dig att tillgå
• en stor frihetsgrad att inom chefsuppdragets ramar driva utveckling.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är tydlig, trygg och kommunikativ i ditt ledarskap samt beslutsfattande. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg samt processer för att nå fram. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga samt mod att driva utveckling. Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende där du är skicklig på att leda genom andra samt att skapa engagemang, gemenskap och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten både inom samt utanför verksamheten.

Du har både erfarenhet samt god förmåga att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.


För att lyckas i rollen ser vi att du har
• utbildning på högskolenivå, gärna med hälso- och sjukvårdsinriktning
• dokumenterad erfarenhet av att leda chefer
• dokumenterad erfarenhet av att arbeta med förändringsledning i större förändringar
• hälso- och sjukvårdserfarenhet.


Vi värdesätter om du tidigare har haft en ledande roll i en politiskt styrd organisation.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Facklig kontakt
Linda Pettersson Lind, kommunal
[email protected]
070-3491961

Anna Bergström, Vårdförbundet
070-524 46 55
[email protected]

Ylva Björklund, GHLF
026-15 01 89
[email protected]


Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef Kvinnosjukvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområdet Kvinnosjukvård i Region Gävleborg arbetar för en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig specialistvård för länets kvinnor. Verksamh... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområdet Kvinnosjukvård i Region Gävleborg arbetar för en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig specialistvård för länets kvinnor. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på ca 300 mnkr, drygt 260 medarbetare och ca 3000 förlossningar årligen, fördelade i Gävle och i Hudiksvall.

Inom Kvinnosjukvården arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, läkare, barnsköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Verksamheten har åtta vårdenhetschefer, varav två utgörs av läkarchefer. Verksamheten har en egen kvalitetssamordnare samt HR- och controllerstöd.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för Kvinnosjukvård har du ett övergripande strategiskt ledaruppdrag, där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling. Du ser helheten, dess potential och agerar förebild genom aktivt arbete med att skapa engagemang och delaktighet. Du har det övergripande ansvaret för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet.

Du leder din egen ledningsgrupp, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Kvinnosjukvården, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i spännande och utmanande skede i att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt. I detta arbete kommer du ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder och samverkans- och vårdprocesser, tillsammans med interna och externa vårdaktörer.

Hos oss får du
• ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede i att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov
• ett gott kollegialt stöd med hög kompetens för dig att tillgå
• en stor frihetsgrad att inom chefsuppdragets ramar driva utveckling.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare som är tydlig, trygg och kommunikativ i sitt ledarskap och beslutsfattande. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg och processer för att nå fram. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling. Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att leda genom andra och att skapa engagemang, gemenskap och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom, som utanför verksamheten.

Du har god förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

För att lyckas i rollen ska du ha
• utbildning på högskolenivå
• erfarenhet av att leda chefer
• erfarenhet av att arbeta med förändringsledning i större förändringar
• hälso- och sjukvårdserfarenhet.

Vi värdesätter om du tidigare har haft en ledande roll i en politiskt styrd organisation.

ÖVRIGT
Facklig kontakt
Veronica Lindman, Vision
026-15 40 31
[email protected]

Monica Byman, Kommunal
0278-385 32
[email protected]

Ylva Björklund, GHLF
026-15 01 89
[email protected]

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef Digital vård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområdet Digital vård består av enheterna 1177/sjukvårdsrådgivningen på telefon, Hälsotorgen, Programkontoret för FVIS samt Digitalisering och e... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområdet Digital vård består av enheterna 1177/sjukvårdsrådgivningen på telefon, Hälsotorgen, Programkontoret för FVIS samt Digitalisering och e-hälsa, där regionens plattform för digital vård - Min Vård Gävleborg - hanteras. Inom verksamhetsområdet finns kompetenser för kvalitetssäkring, utveckling och prioritering gällande hälso- och sjukvårdens IT-system samt digitala verktyg samlade. I uppdraget ingår också systemägarskap och utvecklingsansvar för samtliga IT-förvaltade vårdsystem.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetschefen har det yttersta ansvaret för att säkerställa att den vård som levereras fysiskt, online och via 1177/sjukvårdsrådgivningen sker i rätt tid, av rätt kompetens, med bibehållen patientsäkerhet och med hög kvalité. Verksamheten bemannas av medarbetare anställda i verksamhetsområdet och av anställda inom andra delar av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, men som arbetar med digital vård som en del av sin tjänst.

Som verksamhetschef kommer du att leda verksamheten i samarbete med både interna och externa aktörer. Du ansvarar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, kompetensförsörjning samt verksamhetens leverans och kvalitet. Du leder din egen ledningsgrupp, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Du kommer att
• initiera och stötta olika digitaliseringsprojekt inom Hälso- och sjukvården
• vara stöd till hälso- och sjukvårdsledningen samt övriga verksamhetsområden gällande digitaliseringsfrågor
• fortsatt utveckla den nya tekniska plattformen Min Vård Gävleborg
• tillse att en förvaltningsorganisation för Cosmic byggs upp för hälso- och sjukvårdens del
• vid behov ha kontakt med extern media
• representera Region Gävleborg i sjukvårdsregionala och nationella nätverk inom eHälsa
• ansvara för utvecklingen och förvaltningen för samtliga IT-förvaltade vårdsystem i nära samarbete med IT-förvaltningen.

Hos oss får du
• möjlighet att bidra till den omfattande digitala utvecklingen som är nödvändig för att kunna möta framtidens vårdbehov
• vara med på resan i att införa ett, för hälso- och sjukvården, gemensamt vårdinformationssystem
• vara delaktig i utvecklingen av regionens digitala plattform

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har drivkraft och förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Du är tydlig i ditt ledarskap och ger klara instruktioner, samt kan anpassa ditt sätt att leda efter situation och individ. Du låter inte motgångar stoppa dig utan strävar efter att uppnå uppsatta mål. Vi ser även att du har viljan att etablera och utveckla nätverk och skapa positiva arbetsrelationer. Du bör även ha förmågan att organisera information och resurser, samt kunna prioritera dessa efter behov. Du har förmågan att förstå hur olika företeelser förhåller sig till varandra och uppfatta större sammanhang. Vi ser att du kan komma med nya idéer och tillvägagångssätt för att lösa problem.

För att lyckas i rollen ska du ha
• utbildning på högskolenivå
• hälso- och sjukvårdserfarenhet
• erfarenhet av att arbeta med förändringsledning i större förändringar
• erfarenhet av att leda chefer.

ÖVRIGT
Facklig kontakt
Monica Byman, Kommunal
0278-385 32
[email protected]

Ylva Björklund, GHLF
026-15 01 89
[email protected]

Angelica Högberg, Ledarna
026-65 02 58
[email protected]

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef hemtjänst

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar äve... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

Verksamhetsområde hemtjänst finns i kontor Stöd i hemmet inom Välfärd Gävle. Området omfattar hemtjänst och natt - och larmenheten och som verksamhetschef leder du 13 enhetschefer.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha en nyckelroll i att leda och utveckla verksamhetsområdet hemtjänst där vi gemensamt tar ansvar för individens bästa och gör skillnad i människors liv? Sök då tjänsten som verksamhetschef hemtjänst. Hos oss kommer du att erbjudas ett utvecklande och stimulerande arbete, kom och gör Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Som verksamhetschef inom hemtjänst ska du tillsammans med enhetscheferna leda, utveckla och effektivisera verksamheten i enlighet med kommunens vision, värdegrund och politiskt antagna prioriteringar. Du har en nyckelroll i arbetet med att nå våra mål och att bedriva en verksamhet som möter invånarnas behov och intressen.

I din roll är du ytterst ansvarig inom verksamhetsområdet som arbetsgivarens företrädare avseende verksamhet, medarbetare och ekonomi. Du leder, fördelar och utvecklar verksamheten samt skapar förutsättningar för medarbetarskapet genom att skapa en öppenhet i arbetsklimat och arbetssätt.

Vidare ansvarar du för uppföljning och analys av verksamheten samt vidtar åtgärder för att förbättra den.

Du har kontorschef som närmaste chef och är en del av ledningsgruppen i kontor stöd i hemmet. Verksamhetens ledningsgrupp leds av dig där ni tillsammans arbetar löpande med utvecklings- och förbättringsarbeten för att utveckla verksamhetsområdets tjänster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskole-/universitetsexamen inom för tjänsten relevant området. Du har erfarenhet som chef och ledare inom politisk styrd organisation. Har du erfarenhet av strategiskt arbete inom en politisk styrd organisation ses det för tjänsten meriterande.

Som ledare förmår du att skapa och upprätthålla goda och professionella relationer till kunder, samverkansparter och medarbetare där du bygger relevanta och förtroendefulla kontaktnätverk inom och utanför organisationen.

Du trivs i och har förmågan att inspirera, entusiasmera och motivera din omgivning vilket förutsätter att du har en hög egen passion och entusiastisk inställning till ditt arbete och verksamhetsområdet.

Du har en god förmåga att sätta samman uppdrag, strukturer och processer för att organisationen ska kunna förverkliga uppdrag och mål. Genom underställda chefer har du förmågan att skapa resultat som bygger på ett gemensamt arbetssätt.

Ditt ledarskap är stödjande och tillgängligt där du uppvisar hög medvetenhet om dina styrkor, utvecklingsområden och potential. Du agerar tillitsfullt, delegerar och ger handlingsutrymme där det är motiverat, där det behövs och där det är möjligt.

Du kommunicerar medvetet utifrån sammanhang och syfte och har lätt att vara förtroendeingivande i olika sammanhang och du vågar samtala ärligt kring utmaningar och svårigheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga kontaktpersoner:
Akademikerförbundet SSR, Sara Lasell 026-17 89 26
Vision, Ever Alvarado, 026-17 99 05
Kommunal, Hanna Romin 026-17 99 16

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Verksamhetschef (LSS barn och ungdomar) till Team Olivia

Är du en modig ledare som vill göra skillnad och driva förändring? Ta chansen att vara med och forma en bättre omsorg inom LSS, för barn och unga i behov av extra stöd! Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I koncernen ingår drygt 35 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt hemomsorg. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev år 202... Visa mer
Är du en modig ledare som vill göra skillnad och driva förändring? Ta chansen att vara med och forma en bättre omsorg inom LSS, för barn och unga i behov av extra stöd!

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I koncernen ingår drygt 35 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt hemomsorg. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev år 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag. 

Nu söker vi en verksamhetschef inom Team Olivia till vårt marknadsområde Individ & Familj. Vi växer och behöver bli fler, för att stärka upp vårt arbete. Nu söker vi en ledare som med en trygg och fast hand vill leda arbetet på våra två LSS barn- och ungdomsboenden i Sandviken och Gävle. Våra medarbetare skapar varje dag förutsättningar för en tryggare tillvaro för barn och unga som behöver extra stöd. Vill du bli en del av vårt team?

Om rollen

Som verksamhetschef leder du arbetet på våra två barn- och ungdomsboenden LSS som drivs i egen regi. Verksamheterna riktar sig till målgruppen barn och ungdomar med olika diagnoser inom autismspektrum, utvecklingsstörning eller psykiatriska tilläggsdiagnoser inom personkrets 1.

I rollen ansvarar du för den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna, för att bidra med en god och kvalitativ vård- och omsorg. Med ansvar för personal, ekonomi och kvalitet följer du upp verksamhetens mål och bidrar i det systematiska kvalitetsarbetet. Du ingår i ett team med andra verksamhetschefer, stödresurser, regionchef och VD. Du sitter med i den operativa ledningsgruppen och rapporterar till regionchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

?       Ansvar för verksamhet, personal och budget.

?       Bedriva systematiskt kvalitets- och verksamhetsutveckling.

?       Säkerställa att avtal, uppdrag och regelverk efterföljs.

?       Skapa relationer med både befintliga och nya kunder samt uppdragsgivare.

LSS verksamheterna

Vårt ena barn-och ungdomsboende finns lokaliserat på en vacker naturnära plats med goda kommunikationer till Sandviken. Målgruppen omfattar barn och ungdomar mellan 13-17 år inom personkrets 1, med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Enheten erbjuder totalt 6 platser. Det andra boendet finns även naturnära beläget i Alborga, ett stenkast från centrala Gävle med totalt 6 platser. Målgruppen är ungdomar mellan 13-17 år, personkrets 1, med särskilt fokus på individer med omfattande omvårdnadsbehov.

Vem är du?

Din utbildningsbakgrund behöver stämma överens med de formella krav som gäller för att vara tillståndsbärare för en LSS-verksamhet. Du är en trygg ledare med tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen barn och ungdomar inom LSS. Som ledare är du modig, rak och tydlig i din kommunikation, och gillar att arbeta verksamhetsnära. För att lyckas i rollen behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt och kunna anpassa dig till förändringar i det dagliga arbetet. Du tillämpar ett coachande, lösningsfokuserat arbetssätt och arbetar mot uppsatta mål. Dessutom har du goda kunskaper i ekonomi och kan följa upp och analysera verksamhetens resultat.

Kvalifikationer

?       Högskoleutbildning såsom socionom eller beteendevetare, alternativt likvärdig utbildning, enligt krav från Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

?       Tidigare chefserfarenhet från LSS-boenden enligt LSS 9:8.

?       Är väl förtrogen med lagar, förordning och föreskrifter inom området (LSS & SoL).

?       Grundläggande kompetens inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

?       Erfarenhet av att arbeta med budget samt analysera och följa upp resultat.

?       Goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

?       God systemvana.

?       B-körkort.

Vi ser det även som meriterande om du har:

?       Erfarenhet av verksamhetsutveckling och leda verksamheter i förändring.

?       Erfarenhet av arbete hos privat aktör inom vård och omsorg.

?       Övriga utbildningar inom ledarskap och/eller metoder inom socialt arbete.

Placering

Din arbetstid är fördelad i respektive verksamhet, lokaliserad i Sandviken och Alborga/Gävle.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats som är på väg framåt och där du har stora möjligheter till personlig utveckling och stora karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som medarbetare omfattas du givetvis av kollektivavtal. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, tjänstepension och flertalet försäkringar för dig som anställd. Med stolthet skapar vi ett rikare liv för de allra mest utsatta i samhället. Med den lilla verksamhetens närhet och gemensam trygghet gör vi skillnad för fler. Varje dag.Om rekryteringsprocessen

Rekrytering sker löpande, och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar provanställning och en grundförutsättning för att detta ska kunna förlängas är att IVO beviljar vår ansökan om att du ska stå på tillståndet för respektive verksamhet.

Ansök redan idag

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev genom att klicka på ”Ansök här”.

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Team Olivia AB med HRM Affärsutveckling AB.

Vill du veta mer, kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter nedan:

Rebecca Cannerfelt på [email protected] eller 070 238 00 31

Helena Anderberg på [email protected] eller 070 531 90 03 Visa mindre

Verksamhetschef Kardiologi

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområdet kardiologi har som uppdrag att ge specialiserad hjärtsjukvård och behandling till befolkningen i Region Gävleborg. I uppdraget ingår oc... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområdet kardiologi har som uppdrag att ge specialiserad hjärtsjukvård och behandling till befolkningen i Region Gävleborg. I uppdraget ingår också ansvaret för enheten medicinska sekreterare, som utgör den största sekreterarenheten i regionen.
Verksamheten bedrivs på två vårdavdelningar i Gävle och Hudiksvall, tre mottagningsenheter, interventionsenhet i Gävle, fysiologiskt laboratorium i Hudiksvall och hjärtmottagning i Sandviken.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten och det strategiska ledaruppdraget, där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling, personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet.

Hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i ett spännande och utmanande skede för att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt, där du ansvarar för att tillgodose patientens behov av trygghet, kontinuitet, samordning och säkerhet. I detta arbete kommer du att ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder samt samverkans- och vårdprocesser tillsammans med interna och externa vårdaktörer.

Antalet medarbetare inom verksamhetsområdet är ca.250 stycken. Du har nio stycken direktrapporterande chefer samt tre stycken som ingår i staben (chefssekreterare, medicinsk rådgivare och kvalitetssamordnare).

Du leder din egen ledningsgrupp inom ditt VO (verksamhetsområde), med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. Du ingår också i Hälso- och sjukvårdens högre ledning, där du ges möjlighet till ett stort erfarenhets- och kunskapsutbyte. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör. Placeringsort för tjänsten är Gävle eller Hudiksvall.

Hos oss får du
• driva ett välfungerande VO som ligger i framkant
• ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede för att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov
• ett gott kollegialt stöd med hög kompetens
• en stor möjlighet att påverka, inom chefsuppdragets ramar.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Du vill leda och stimulera till vidareutveckling och förbättring, samt har förmågan att inspirera, engagera och formulera konkreta mål till en fortsatt hög måluppfyllelse med goda kvalitetsutfall. Du tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kunskaper, erfarenheter, initiativkraft och skapar bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje.
Höga krav finns på såväl samverkan som självständighet. Uppdraget innebär mycket kontakter med såväl interna som externa aktörer och förutsätter en god samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen ser vi att du har
• utbildning på högskolenivå eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av att leda större förändrings- och utvecklingsprocesser
• erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete
• chefserfarenhet.

Vi värdesätter om du har erfarenhet av att leda andra chefer, arbetat i en politiskt styrd organisation samt erfarenhet av hälso- och sjukvård, meriterande med kardiologi.

Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan!

ÖVRIGT
Övriga fackliga kontakter
Veronica Lindman, Vision
026-15 40 31
[email protected]

Monica Byman, Kommunal
0278-385 32
[email protected]

Ylva Björklund, GHLF
026-15 01 89
[email protected]

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Chef/ledare

Om oss Välkommen till vår gröna ö i primärvården. Capio Hälsocentral Gävle består av människor som bryr sig om människor. Vi har en stark kultur med hög arbetsmoral och engagerade medarbetare. Här är vi ett team som gillar att ligga i framkant och arbeta innovativt. Vi har låg personalomsättning och folk söker spontant jobb hos oss. Vi är 35 personer som jobbar tillsammans och vi har kul ihop! Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull seda... Visa mer
Om oss

Välkommen till vår gröna ö i primärvården. Capio Hälsocentral Gävle består av människor som bryr sig om människor. Vi har en stark kultur med hög arbetsmoral och engagerade medarbetare. Här är vi ett team som gillar att ligga i framkant och arbeta innovativt. Vi har låg personalomsättning och folk söker spontant jobb hos oss. Vi är 35 personer som jobbar tillsammans och vi har kul ihop!

Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral och rehab. Capio Hälsocentral Gävle är ett eget bolag under Capio Närsjukvård, med särställning i ledningsstrukturen och stort medinflytande från läkargruppen.

Din roll

Att vara ledare på Capio innebär att vara modig, visa riktning, främja samarbete och bygga tillit. För oss är detta viktiga hörnstenar i arbetet med att skapa trygga team och leda mot våra uppsatta mål. Vi vet att en bra chef är avgörande för en medarbetares trivsel, mående och utveckling. Därför vill vi skapa en miljö där våra ledare kan utvecklas och få stöttning i sitt ledarskap.

Vi erbjuder dig

Ansvar, mandat och frihet
Ett nätverk av stöttande chefskollegor
En välfungerande supportorganisation
Ledarskapsutveckling i Capio Academy
Tryggheten i att ha en en stor organisation i bakgrunden som stöd
Friskvård

Om dig

Du har en vårdutbildning och erfarenhet av att leda människor. Du är nyfiken och har en vision. Du är öppen för feedback. Du ser ekonomisk uppföljning och analys som en naturlig del av att leda en verksamhet. Erfarenhet av primärvård är meriterande.Sista ansökningsdag: 4 november.

Ansökningar behandlas löpande. Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

Förvaltningschef till patientnämndförvaltningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Patientnämndens uppgift är att stödja, hjälpa och bidra till lösningar av de svårigheter som kan drabba patienter eller anhöriga i mötet med vården. Patie... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Patientnämndens uppgift är att stödja, hjälpa och bidra till lösningar av de svårigheter som kan drabba patienter eller anhöriga i mötet med vården. Patientnämnden utser också stödpersoner till patienter som vårdas enligt lagarna om psykiatrisk tvångsvård samt lagen om smittskydd.

Verksamheten är en del av Region Gävleborg men opartisk och fristående från de vårdgivare som möter patienter inom hälso- och sjukvården. Inga egna medicinska bedömningar görs och ingen ställning tas till om vårdgivaren har gjort rätt eller fel. Syftet är istället att informera, förklara, bidra till lösningar och att patienter och vårdgivare förstår varandra bättre.

Patientnämnden handlägger även ärenden rörande tandvård som regionen finansierar samt hälso- och sjukvårdsärenden för samtliga kommuner i Gävleborgs län.

Söker du ett nytt spännande uppdrag? Som förvaltningschef för patientnämnden kommer du att ha en viktig roll i att stärka patienternas ställning och rättigheter inom hälso- och sjukvården, genom att leda en verksamhet som bidrar till att utveckla kvalitetssystem och patientsäkerhet inom vården.

Välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som förvaltningschef för patientnämnden arbetar du nära vården och patienterna. Du har en avgörande roll till att skapa en positiv patientupplevelse i hälso- och sjukvården i vår region.

Ditt uppdrag är att leda och utveckla patientnämndens verksamhet tillsammans med dina medarbetare. Du har ett direkt personalansvar för fyra medarbetare och du leder arbetet med att ta fram underlag, statistik, analyser och uppföljningar. Det medför att du också har fokus på att utveckla och införa digitala verktyg för att möta framtidens krav, behov och förväntningar. Du ansvarar även för att säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Du kommer att delta i beredningar och i patientnämndens sammanträden, stödja och verkställa beslut fattade av nämnden. Du rapporterar till nämndsordförande och regiondirektören.

Arbetet innebär många kontaktytor och nära samverkan med personer i olika funktioner, såsom exempelvis förvaltningsledningar och andra myndigheter. Du kommer också delta i nätverk med övriga patientnämnder på nationell nivå.

Hos oss får du:
- ett dynamiskt och stimulerande arbete tillsammans med engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare och kollegor
- delta i en spännande och utvecklande resa där digitalisering är en viktig komponent

Möt några av våra chefer och medarbetare!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/mot-nagra-av-oss/

Våra anställningsförmåner inom Region Gävleborg!
Här kan du läsa mer om t.ex. semester, friskvård och förmånscykel: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är tydlig, trygg och prestigelös i ditt ledarskap och har viljan att driva verksamhetens utveckling framåt. Du skapar delaktighet och tillvaratar och utvecklar den kompetens som finns i medarbetargruppen, samtidigt som du har god analytisk förmåga och tar fram strategier och planer för att nå uppsatta mål.

Du är bekväm i en beslutsfattande roll och bibehåller ett lugnt och positivt förhållningssätt även i stressiga situationer. Du planerar, organiserar och följer upp beslut och resultat utifrån ett helhetsperspektiv.

Du är samarbetsorienterad med en god kommunikativ förmåga och utvecklar förtroendefulla relationer och samarbeten, både inom och utanför organisationen lokalt, regionalt och nationellt.

För tjänsten krävs att du har
- högskoleutbildning, gärna inom hälso-sjukvårdsområdet
- tidigare chefserfarenhet
- erfarenhet av hälso-sjukvårdsarbete eller vård-och omsorgsarbete
- erfarenhet av att driva processer på en övergripande och strategisk nivå
- goda kunskaper om relevant lagstiftning och förordningar som styr verksamheten
- god förmåga att utrycka dig i svenska och engelska språket i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har tidigare har arbetat i en politisk styrd organisation. Meriterande är också om du har erfarenhet av administrativt utredning- och analysarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga kontaktpersoner:
Karin Molin Vårdförbundet Telefon: 070-235 13 77
[email protected]
Eva Hultgren SACO Telefon: 026-65 02 85
[email protected]
Katarina Grip Ledarna Telefon: 026-53 17 50
[email protected]
Eva Charlotte Eriksson Vision Telefon: 026-15 51 35
[email protected] Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till vuxenpsykiatrin

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar och har många spännande framtidsfrågor att hantera. Vi behöver tillsammans inom regionen och i samarbe... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar och har många spännande framtidsfrågor att hantera.

Vi behöver tillsammans inom regionen och i samarbete med kommuner och andra aktörer hitta lösningar. Att rekrytera och behålla medarbetare är en del, att hitta nya arbetssätt som gör att vi kan få ut mest vård utifrån de resurser som finns är en annan del. Vår utgångspunkt är att innovationskraften och kunskapen finns bland medarbetarna och som ledare arbetar du med att skapa förutsättning för utveckling och leda i riktning mot vårt åtagande som innebär att vi ska erbjuda en personcentrerad, patientsäker, tillgänglig, effektiv, likvärdig och kunskapsbaserad vård för länets befolkning.

Vi välkomnar nu en biträdande verksamhetschef med ett förhållningssätt som präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling. En chef som vill utveckla en arbetsplats där vi tillsammans skapar bästa möjliga vårdkvalitet för våra patienter. Kan det vara du?

ARBETSUPPGIFTER
I vuxenpsykiatrins verksamhetsområde ingår öppen-, beroende- och heldygnsvård. Samtliga områden har egna styrkor, utmaningar och enheter, men ingen del kan verka och utvecklas fullt ut utan de andra, eller i samverkan med andra aktörer.

Som biträdande verksamhetschef har du ett direkt verksamhets- och personalansvar för de enheter som inryms inom området, du leder mot den gemensamma riktningen, med stöd av vårdenhetschefer på enheterna. Den exakta utformningen av ditt chefsuppdrag kommer att ske först när du är på plats, i dialog med verksamhetschef.

I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och följa upp mål, utveckla nya arbetssätt samt prioritera och säkerställa effektiv resursanvändning.

För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål.

Du ingår i vuxenpsykiatrins arbetsutskott och förväntas leda en ledningsgrupp inom ditt område. Till stöd finns verksamhetschef, kollegor, chefsstöd, HR- och ekonomipartners. Du behöver även representera verksamheten i relevanta forum, såväl lokalt som nationellt.

Hos oss får du
• ingå i ledningsgruppen samt leda en egen ledningsgrupp för vuxenpsykiatrins enheter
• möjlighet att bidra till den omfattande utvecklingen som verksamheten står inför
• möjligheten att vara delaktig i utformningen av ditt chefsuppdrag.

Vill du veta mer om våra förmåner? Läs mer här! - https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en biträdande verksamhetschef som tillsammans med verksamhetschef och ledningsgrupp leder vuxenpsykiatrins verksamhet framåt. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.

Du ser till helheten och du har förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

Som ledare är du tydlig, trygg och kommunikativ. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg och processer för att nå fram. Du fattar beslut med övertygelse vid rätt tillfälle, även under osäkra förhållanden eller om besluten är impopulära.

Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att leda genom andra och att skapa engagemang och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom som utanför verksamheten.

I rollen som biträdande verksamhetschef har du:
- akademisk examen inom hälso- och sjukvårdande arbete
- tidigare chef-/ledarerfarenhet med ansvar för verksamhet, ekonomi och medarbetare
- erfarenhet av att vara chef över chefer; att leda arbetet genom andra chefer
- en stark förankring inom hälso- och sjukvården

Du är också väl förtrogen med tillitsstyrning, förändringledning och kan arbeta dynamiskt i en ledningsgrupp.

Meriterande för uppdraget är om du genomfört ett vetenskapligt arbete, samt att du genomfört av större förändringsprojekt som givit ett framgångsrikt och varaktigt resultat.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval som innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
*Chefsuppdraget inom Region Gävleborg innebär en tillsvidareanställning i grundprofessionen, med ett tidsbegränsat chefsförordnande, med möjlighet till förlängning.

* I samband med ett anställningsförfarandet kommer arbetsgivaren begära ut ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg. Visa mindre

Verksamhetschef till Hemtjänst

Vi är ett nystartat företag som håller på att öppna en hemtjänst. Vi är en grupp på några personer som själva har jobbat inom äldreomsorgen länge och nu känner att vi vill öppna upp något eget. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som chef. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen och att du har kunskap inom socialtjänstlagen och har andra egenskaper som krävs för att vara chef inom vården. Visa mer
Vi är ett nystartat företag som håller på att öppna en hemtjänst. Vi är en grupp på några personer som själva har jobbat inom äldreomsorgen länge och nu känner att vi vill öppna upp något eget.
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som chef. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen och att du har kunskap inom socialtjänstlagen och har andra egenskaper som krävs för att vara chef inom vården. Visa mindre

Verksamhetschef till Attendo Pukslagarvägen

Välkommen med din ansökan som verksamhetschef till Attendo Pukslagarvägen Attendo Pukslagarvägen är ett modernt vård- och omsorgsboende i Gävle. Det är ett livsstilsboende med inriktningen Utevistelse & Trädgård där vi satsar på en vacker och aktivitetsinriktad utemiljö. Vi söker nu en verksamhetschef med tillträde omgående, enligt överenskommelse. Beskrivning av tjänsten Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi o... Visa mer
Välkommen med din ansökan som verksamhetschef till Attendo Pukslagarvägen

Attendo Pukslagarvägen är ett modernt vård- och omsorgsboende i Gävle. Det är ett livsstilsboende med inriktningen Utevistelse & Trädgård där vi satsar på en vacker och aktivitetsinriktad utemiljö. Vi söker nu en verksamhetschef med tillträde omgående, enligt överenskommelse.

Beskrivning av tjänsten

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi arbetar i team, integrerat och nära kunderna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med ett stort engagemang som vill göra skillnad inom branschen och privat äldreomsorg. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du har god datavana och behärskar svenska språket väl, både i skrift och tal. Du delar Attendos vison och värderingar.

Du har relevant högskoleutbildning så som socionomutbildning, sjuksköterskeprogrammet eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdiga kunskaper. Du har ledarerfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård och/eller social omsorg. Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgi

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområde Kirurgi i Region Gävleborg har ett länsgemensamt ansvar för all kirurgi omfattande såväl ett akut som elektivt uppdrag inom övre- och ne... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområde Kirurgi i Region Gävleborg har ett länsgemensamt ansvar för all kirurgi omfattande såväl ett akut som elektivt uppdrag inom övre- och nedre gastro, kärl, bröst, plastik och urologi. Det är en mycket bred vårdverksamhet där man jobbar med all form av vård inom området, från basal nivå upp till en mer avancerad nivå. Inom Verksamhetsområdet bedrivs även forskning och utbildning.
Verksamhetsområdet Kirurgi i Region Gävleborg arbetar för en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig specialistvård för länet. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på cirka 510 mnkr och drygt 350 medarbetare fördelade i Gävle och i Hudiksvall.

Inom Kirurgi arbetar sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Verksamheten har elva vårdenhetschefer, varav fyra utgörs av läkarchefer. Kirurgin består av fyra vårdavdelningar, varav en i Hudiksvall och tre i Gävle, samt kirurg- och endoskopimottagningar på båda orterna. Verksamheten har en egen kvalitetssamordnare samt HR- och controllerstöd.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsområdet Kirurgi är ett välmående VO med god ekonomi och där du i rollen som verksamhetschef är den som har det övergripande ansvaret för verksamheten och det strategiska ledaruppdrag där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling, personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet.

Kirurgin, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i ett spännande och utmanande skede för att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt och där du ansvarar för att tillgodose patientens behov av trygghet, kontinuitet, samordning och säkerhet. I detta arbete kommer du att ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder samt samverkans- och vårdprocesser tillsammans med interna och externa vårdaktörer.

Du har ca 18 st direktrapporterande inom professioner som bland annat vårdenhetschef, läkarchef, kvalitetssamordnare och chefssekreterare.
Du leder din egen ledningsgrupp inom ditt VO, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. Du ingår också i Hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp där du ges möjlighet till ett stort erfarenhets- och kunskapsutbyte. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Hos oss får du
• ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede för att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov
• ett gott kollegialt stöd med hög kompetens för dig att tillgå
• en stor frihetsgrad att driva utveckling inom chefsuppdragets ramar
• en tillsvidareanställning på heltid där närvaron i Gävle och Hudiksvall förväntas.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare som är tydlig och ger klara instruktioner och anvisningar. Du är trygg och kommunikativ i ditt ledarskap med en förmåga att anpassa din ledastil till person och situation.
Du är mål- och resultatorienterad med ett förhållningssätt som präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att ta beslut och att driva utveckling.
För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du ser helheten och kan organisera verksamheten på ett resurseffektivt sätt genom dess potential och där du agerar förebild genom aktivt arbete med att skapa engagemang och delaktighet.

Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom som utanför verksamheten. Du har god förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har
• utbildning på högskolenivå eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• chefs-/ledarerfarenhet
• erfarenhet av hälso- och sjukvårdsverksamheter, meriterande med kirurgi
• erfarenhet av arbete med att leda större förändrings- och utvecklingsprocesser
• ett affärsmässigt förhållningssätt med erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete.

Vi värdesätter om du tidigare har haft en ledande roll i en politiskt styrd organisation, liksom erfarenhet av att leda andra chefer.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval som innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgi

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområde Kirurgi i Region Gävleborg har ett länsgemensamt ansvar för all kirurgi omfattande såväl ett akut som elektivt uppdrag inom övre- och ne... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområde Kirurgi i Region Gävleborg har ett länsgemensamt ansvar för all kirurgi omfattande såväl ett akut som elektivt uppdrag inom övre- och nedre gastro, kärl, bröst, plastik och urologi. Det är en mycket bred vårdverksamhet där man jobbar med all form av vård inom området, från basal nivå upp till en mer avancerad nivå. Inom Verksamhetsområdet bedrivs även forskning och utbildning.
Verksamhetsområdet Kirurgi i Region Gävleborg arbetar för en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig specialistvård för länet. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på cirka 510 mnkr och drygt 350 medarbetare fördelade i Gävle och i Hudiksvall.

Inom Kirurgi arbetar sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Verksamheten har elva vårdenhetschefer, varav fyra utgörs av läkarchefer. Kirurgin består av fyra vårdavdelningar, varav en i Hudiksvall och tre i Gävle, samt kirurg- och endoskopimottagningar på båda orterna. Verksamheten har en egen kvalitetssamordnare samt HR- och controllerstöd.

I denna rekrytering samarbetar Region Gävleborg med SOURCE Executive Recruitment. Formell ansökan skickas till www.regiongavleborg.se senast den 31 januari 2023. Handlingar som inkommer till Region Gävleborg blir allmän handling.
För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21, [email protected].
Din intresseanmälan gör du via www.source-executive.se.


ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för Kirurgi har du ett övergripande strategiskt ledaruppdrag där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling. Du ser helheten, dess potential och agerar förebild genom aktivt arbete med att skapa engagemang och delaktighet. Du har det övergripande ansvaret för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet.

Du leder din egen ledningsgrupp, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Kirurgin, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i ett spännande och utmanande skede för att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt. I detta arbete kommer du att ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder samt samverkans- och vårdprocesser tillsammans med interna och externa vårdaktörer.

Hos oss får du:
• ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede för att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov.
• ett gott kollegialt stöd med hög kompetens för dig att tillgå.
• en stor frihetsgrad att driva utveckling inom chefsuppdragets ramar.
• en tillsvidareanställning på heltid där närvaro i Gävle och Hudiksvall förväntas.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare som är tydlig, trygg och kommunikativ i sitt ledarskap. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg och processer för att nå fram. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.

Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att leda genom andra och att skapa engagemang och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom som utanför verksamheten. Du har god förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
• utbildning på högskolenivå eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• chefs-/ledarerfarenhet
• erfarenhet av hälso- och sjukvårdsverksamheter, meriterande med kirurgi
• erfarenhet av arbete med att leda större förändrings- och utvecklingsprocesser
• ett affärsmässigt förhållningssätt med erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete

Vi värdesätter om du tidigare har haft en ledande roll i en politiskt styrd organisation, liksom erfarenhet av att leda andra chefer.

ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till hemtjänst

Vi är ett nystartat företag som håller på att öppna en hemtjänst. Vi är en grupp på några personer som själva har jobbat inom äldreomsorgen länge och nu känner att vi vill öppna upp något eget. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som chef. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen och att du har kunskap inom socialtjänstlagen och har andra egenskaper som krävs för att vara chef inom vården. Visa mer
Vi är ett nystartat företag som håller på att öppna en hemtjänst. Vi är en grupp på några personer som själva har jobbat inom äldreomsorgen länge och nu känner att vi vill öppna upp något eget.
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som chef. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen och att du har kunskap inom socialtjänstlagen och har andra egenskaper som krävs för att vara chef inom vården. Visa mindre

Verksamhetschef till Aktiv Ortopedteknik i Gävle

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Gävle är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB. Vi är 16 medarbetare med unika kompetenser fördelat på orterna Gävle och Hudiksvall. Aktiv Ortopedteknik har avtal med Region Gävleborg för att bedriva Ortopedteknisk verksamhet. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Uppdraget som Verksamhetschef innebär sammanfattningsvis att du leder din verksamhet mot gemensamt uppsatta mål, allt i enlighet med gällande lagar och föreskrifter. Du kommer att ha resultat- och personalansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Du kommer att vara huvudansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten samt arbeta för att upprätthålla goda relationer med kollegor, patienter, närstående och uppdragsgivare. Du är en ambassadör och säkerställer därmed att Aktiv Ortopedtekniks vision och verksamhetsmodell efterlevs.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer arbeta i en dynamisk organisation där vi hela tiden strävar efter att arbeta med ständiga förbättringar med bland annat fokus på vår service mot patient/kund, vår arbetsmiljö, flöden och rutiner.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Gävle, med tillträde enligt överenskommelse. Du rapporterar till Regionchef i Region Norr.
Din bakgrund/profil
För tjänsten söker vi dig med en högskoleutbildning, gärna inom hälso- och sjukvårdsområdet, eller annan utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Har du erfarenhet av chefskap och/eller genomfört ledarskapsutbildning ser vid det som meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du också har tidigare erfarenhet inom Hälso- och sjukvårdsverksamheter. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och hanterar Office-programmen väl.
Vi söker dig med ett tydligt, affärsdrivet och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har en förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du har en inkluderande attityd och ett lyhört sätt. Du har en god förmåga att leda, motivera, samarbeta och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål och kan skapa engagemang och delaktighet i en grupp. Du är också nyfiken och utmanar gärna de sätt vi arbetar på idag.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jonas Holmgren, Regionchef Norr, [email protected].
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2022-10-07 till ovanstående. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Verksamhetschef

Skutskärs vårdcentral Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta ... Visa mer
Skutskärs vårdcentral

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Välkommen att söka tjänsten som verksamhetschef för Skutskärs vårdcentral!
Vi söker dig som trivs med att arbeta operativt men även utmanas av att driva och utveckla verksamheten framåt. Tjänsten är på heltid och vi erbjuder ett tidsbegränsat uppdrag som chef och en tillsvidareanställning i din grundprofession. Vi kommer överens om när det blir lämpligt att du tillträder.

Som verksamhetschef leder du verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare och en gruppchef. Du ingår i ett mindre nätverk där du och dina chefskollegor utbyter erfarenheter, hanterar gemensamma angelägenheter och stöttar varandra. Utöver det samlas samtliga chefer en dag varje månad för information, dialog och kompetensutveckling. Som verksamhetschef har du tillgång till specialistkompetenser inom ekonomi, verksamhetsutveckling, HR, kommunikation och IT.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här. (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/)


Ditt uppdrag och din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av chefsuppdrag, företrädesvis inom primärvård, samt utbildning inom hälso- och sjukvård. Som verksamhetschef har du det fulla ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Du är väl införstådd med ditt uppdrag, dina befogenheter och målen för din verksamhet och kan kommunicera det till dina medarbetare. Att ha ett patientperspektiv är självklart för dig och du vill utveckla verksamheten så att din vårdcentral blir ett attraktivt val för länsinvånarna.

Du är lyhörd och tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och ställer krav på högt kompetenta medarbetare. Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och lätt för att fatta beslut.

Som verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschefen för verksamhetsområdet Tierp. Vi har gemensamma ledningsträffar tillsammans med verksamhetschefer inom verksamhetsområdet Östhammar. Tillsammans besitter vi en bred och gedigen kunskap och erfarenhet av ledarskap inom offentlig hälso- och sjukvård.


Vår verksamhet
Skutskärs vårdcentral ligger på fem minuters promenadavstånd från tågstationen och det är lätt att pendla från både Gävle (17 km) och Uppsala (9 mil). Vi har 9 000 listade patienter och är 38 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer.


Vill du veta mer?
Kontakta gärna tf verksamhetsområdeschef Charlotta Nordgren Thermaenius tel. 018-611 62 98.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 6 november. Bifoga kopia på ditt utbildningsbevis och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till primärvården Gävle

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområde Primärvård Gävle har det samlade ansvaret för att leda och utveckla den offentligt drivna primärvården i området, i samverkan med hälso-... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområde Primärvård Gävle har det samlade ansvaret för att leda och utveckla den offentligt drivna primärvården i området, i samverkan med hälso- och sjukvårdens övriga verksamhetsområden, privata utförare och andra relevanta huvudmän.

I verksamhetsområdet finns åtta hälsocentraler, dagrehabilitering, familjeläkarjour och mobila teamet. På två hälsocentraler finns även familjecentraler.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef arbetar du i nära samarbete med verksamhetschefen. Tillsammans ansvarar ni för det strategiska arbetet med verksamhetsområdets långsiktiga utveckling, med ett samlat ansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi. Rollen som biträdande verksamhetschef innebär att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du stödjer verksamhetschefen i att identifiera utvecklingsbehov och förbättringsområden och ansvarar för samordning av verksamhetensområdets övergripande förbättringsarbeten. Du medverkar i framtagande av prioriteringar och bidrar med omvärldsbevakning inom området. Rollen innebär att aktivt medverka till uppföljning och analys av resultat utifrån verksamhetens mål.

Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp, vilket innebär ett nära och aktivt samarbete med övriga ledningsgruppsrepresentanter. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ersätter ordinarie vid dennes frånvaro.

Som biträdande verksamhetschef kommer du att
• planera, leda, utveckla och följa upp verksamheten
• skapa förutsättningar för en attraktiv arbetsplats, genom dialog, delaktighet och kompetensutveckling
• skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet, genom ett synligt och närvarande ledarskap
• driva enhetens utvecklingsarbeten framåt, där du bidrar till att skapa en kultur som präglas av ständig förbättring
• själv delta samt bidra till att skapa goda förutsättningar för såväl god intern som extern samverkan.

Hos oss får du
• möjligheter att vara med och utveckla verksamhet och medarbetare
• ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med andra ledningsgruppsrepresentanter
• ett spännande arbete med goda förutsättningar att utvecklas i din roll som chef och ledare.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare med ett genuint intresse och engagemang för människor, ledarskap och förändringsarbete. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap samt bekväm i en beslutsfattande roll.
Du trivs i en miljö som utmärks av ständig utveckling och har förmågan att vara drivande och uthållig i förändrings- och förbättringsarbete. Genom öppenhet och god samarbetsförmåga bidrar du till att leda verksamheten framåt. Du bibehåller ett lugnt, kontrollerat och positivt sätt även i stressiga situationer samt har förmågan att ställa om vid förändrade omständigheter.

Andra förmågor vi värderar högt är att du har förmågan att anpassa ditt ledaskap utifrån behov, arbeta självständigt och att du känner stort ansvar för ditt uppdrag och håller dina åtaganden. Du är välorganiserad och kan planera, analysera och prioritera dina och andras åtaganden.
Vidare ser vi att ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.

Förutom de personliga egenskaperna söker vi dig som har
• akademisk examen inom hälso-och sjukvård
• tidigare erfarenhet som chef/ledare med ansvar för verksamhet, ekonomi och medarbetare
• erfarenhet från primärvården.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till kvinnosjukvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Verksamhetsområdet Kvinnosjukvård i Region Gävleborg arbetar för en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig specialistvård för länets kvinnor. Verksamh... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområdet Kvinnosjukvård i Region Gävleborg arbetar för en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig specialistvård för länets kvinnor. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på ca 300 mnkr, drygt 260 medarbetare och ca 3000 förlossningar årligen, fördelade i Gävle och i Hudiksvall.

Inom Kvinnosjukvården arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, läkare, barnsköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Verksamheten har åtta vårdenhetschefer, varav två utgörs av läkarchefer. Verksamheten har en egen kvalitetssamordnare samt eget HR- och controllerstöd.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för Kvinnosjukvård har du ett övergripande strategiskt ledaruppdrag, där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling. Du ser helheten, dess potential och agerar förebild genom aktivt arbete med att skapa engagemang och delaktighet. Du har det övergripande ansvaret för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet.

Du leder din egen ledningsgrupp, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Kvinnosjukvården, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i spännande och utmanande skede i att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt. I detta arbete kommer du ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder och samverkans- och vårdprocesser, tillsammans med interna och externa vårdaktörer.

Hos oss får du:

- ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede i att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov
- ett gott kollegialt stöd med hög kompetens för dig att tillgå
- en stor frihetsgrad att inom chefsuppdragets ramar driva utveckling

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare som är tydlig, trygg och kommunikativ i sitt ledarskap. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg och processer för att nå fram. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.

Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att leda genom andra och att skapa engagemang och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom, som utanför verksamheten.
Du har god förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- utbildning på högskolenivå eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- chefs-/ledarerfarenhet
- erfarenhet av hälso-och sjukvårds verksamheter
- erfarenhet av arbete med att leda större förändrings- och utvecklingsprocesser
- ett affärsmässigt förhållningssätt med erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete

Vi värdesätter om du tidigare har haft en ledande roll i en politiskt styrd organisation, liksom erfarenhet av att leda andra chefer.

ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Regionansvarig Gävle/norr, Member 24

Söker du en ny utmaning i din karriär? Har du ett starkt intresse för ledarskap och vill vara med och utveckla ett team? Gillar du försäljning och att ha många olika projekt igång samtidigt? Om svaret är ja på dessa frågor är du välkommen med din ansökan som regionansvarig för region norr på Member 24. Du genomgår först en traineeperiod där en handledare guidar och coachar dig. Målet är att du skall få en inblick i det dagliga arbetet som platsansvarig p... Visa mer
Söker du en ny utmaning i din karriär? Har du ett starkt intresse för ledarskap och vill vara med och utveckla ett team? Gillar du försäljning och att ha många olika projekt igång samtidigt? Om svaret är ja på dessa frågor är du välkommen med din ansökan som regionansvarig för region norr på Member 24.

Du genomgår först en traineeperiod där en handledare guidar och coachar dig.

Målet är att du skall få en inblick i det dagliga arbetet som platsansvarig på Member 24´s gym. Efter traineeperioden är du insatt i system, arbetssätt och rutiner samt själv redo att coacha andra platsansvariga. Du bör som trainee vara öppen för utveckling och redo att lära dig nya och spännande arbetssätt. Längden på traineeperioden beror på din bakgrund och kvalifikationer samt hur snabbt du kommer in i arbetet (uppskattningsvis mellan 6-8 månader).

MER OM TJÄNSTEN
Member 24 söker en regionansvarig till region Norr som kan ta en ledande roll för personal samt drift av gymmen i regionen som idag består av 8 gym (5 i Gävle, 1 i Sandviken, 1 i Söderhamn, 1 i Falun).

Som regionansvarig har du en viktig roll i att utveckla och förbättra verksamheten. Du arbetar tillsammans med och rapporterar direkt till verksamhetschefen på Member 24. Arbetet sker delvis ute på gymmen och delvis på vårt regionskontor i Gävle. En stor del av arbetet är förlagt ute på gymmen tillsammans med de platsansvariga. Du har tillgång till poolbil för att kunna resa mellan gymmen i regionen, regionskontoret samt huvudkontoret i Stockholm.

En av våra regionchefer beskriver en vanlig arbetsdag:
Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Ena dagen arbetar jag med försäljning och kundservice i en reception medan jag en annan dag reser mellan olika gym och coachar platsansvariga. Vi har ofta veckomöten i slutet av veckan och därefter brukar jag göra administrativa uppgifter på kontoret. Vissa perioder är det mycket rekrytering och då intervjuer av vikarier eller någon ny platsansvarig som behövs till teamet. Rollen innebär driftsansvar för alla våra gym i regionen så en del tid går åt till att stämma av checklistor, se till att inköp utförs enligt plan, kontakt med städare och tekniker mm.”

ANSVARSOMRÅDEN

- Ansvar för gymmen samt personalen i regionen.
- Arbete mot uppsatta budgetmål samt uppföljning av försäljningsresultat.
- Rekrytering och schemaläggning av personalgruppen.
- Utbildning samt coaching av personal i service samt försäljning.
- Leda veckomöten.
- Följa upp och se till att arbetet sker enligt driftsrutiner och policys.
- Rapportering av KPI: er till verksamhetschef och VD.


PERSONLIGA EGENSKAPER

- Du gillar försäljning och är trygg med att jobba mål fokuserat.
- Du har ett starkt intresse för ledarskap och brinner för att utveckla team.
- Du är strukturerad och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter, även under stress.
- Du har förmågan att agera och ta nödvändiga beslut snabbt.
- Du kan hantera många olika uppgifter och projekt samtidigt.
- Du är prestigelös med ”laget före jaget” som motto.


NÖDVÄNDIGA KVALIFIKATIONER

- Goda kunskaper i att hantera Officepaketet, uttrycka dig väl i tal och skrift samt baskunskaper i att hantera sociala medier (Facebook, Instagram t ex).
- God förmåga att kunna leda andra och anpassa dig till olika personlighetstyper samt situationer.
- Tidigare erfarenhet från att jobba med kundservice och försäljning.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
- Körkort B.


MERITERANDE FÖR ROLLEN

- Bakgrund inom telemarketing, försäljning.
- Erfarenhet från arbete inom gymbranschen (t ex som platschef).
- 2-3 års erfarenhet av att leda personal från t ex detaljhandel.
- Utbildning inom friskvård och gruppträning / PT.
- Utbildning inom ledarskap.
- Relevant högskola/universitetsutbildning.


OMFATTNING

Heltid. Start omgående. Gymmen är bemannade 11-19 och du förväntas vara tillgänglig dessa tider. Arbetstiderna är flexibla och varierar mellan vanliga kontorstider samt gymmens bemannade tider

LÖN

Månadslön + bonus (ingångslönen beror på erfarenhet/kvalifikationer, i nivån 34-38tkr inkl bonus)

ÖVRIGT

Tjänstepension, friskvårdsförsäkring, träningskort, tillgång till poolbil.

ANSÖKAN
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Om oss:

Member 24 startades 2010 i Västerås och finns idag förutom i Västerås även i Eskilstuna, Stockholm, Gävle, Falun, Söderhamn och Sandviken. Företaget är i en expansiv fas och öppnar 4 nya enheter under 2022.

Vårt mål är att ge våra medlemmar den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Majoriteten av våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder utrustning av högsta kvalitet, bland annat från Technogym och Eleiko. Vi hoppas att våra häftiga gym i skön retrostil skall inspirera till träning!

Vi gillar ”back to basics” och vi älskar retro! Hos oss finns allt för gymälskaren, både maskiner och mängder av fria vikter och redskap. Vi har stora ytor för funktionell träning, lyftarpodier samt riggar. På vissa gym kör vi gruppträning, såväl egna koncept som träningsprogram från vår samarbetspartner Les Mills. Vi erbjuder även häftiga träningsrum såsom FIGHT SHACK™ för boxning och BEATS Circuit Zone för cirkelträning med pulsband. Utbudet varierar beroende på lokalernas yta och utformning.Välkommen in med din ansökan!

https://member24.se/)

Sök jobbet direkt via: https://jobs.member24.se/ Visa mindre

Svehemtjänst Söker Verksamhetschef till hemtjänsten i Gävle

Svehemtjänst är ett privatägt företag inom vård och omsorg. Hur ser din arbetsdag ut? Som Verksamhetschef till Hemtjänst erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete vilket bland annat innebär verksamhetsutveckling och måluppföljning. Som enhetschef har du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer med ditt inspirerande ledarskap skapa kvalitet för brukarna, samtidigt som du stödjer och utvecklar personalgruppen. Du kommer vara en del av... Visa mer
Svehemtjänst är ett privatägt företag inom vård och omsorg. Hur ser din arbetsdag ut?

Som Verksamhetschef till Hemtjänst erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete vilket bland annat innebär verksamhetsutveckling och måluppföljning. Som enhetschef har du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer med ditt inspirerande ledarskap skapa kvalitet för brukarna, samtidigt som du stödjer och utvecklar personalgruppen. Du kommer vara en del av det dagliga arbetet och stötta personalen där det finns behov. Som enhetschef kommer du utveckla verksamheten

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom socialt arbete, ledarskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom yrkesområdet och har erfarenhet av att leda människor.

Du har en god problemlösnings- och organisationsförmåga. Vi ser det som värdefullt att du har en helhetssyn, god samarbetsförmåga, långsiktighet, idérikedom, flexibilitet och en god förmåga att kommunicera. Körkort är ett krav, då resor i tjänsten förekommer. Arbetsuppgifterna är bl.a följande:
- Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften samt organisera så att arbetet flyter på
- Du kommer ansvara för att personal har lämplig utbildning och rekryteras enligt avtal samt introduceras
- Du kommer ansvara för att arbetsmiljö och arbetsvillkor upprätthålls i verksamheten
- Du ansvarar för att säkerställa kvalitén i verksamheten med utvärderingar, uppföljningar, handledning, kompetensutveckling samt att se till att verksamheten utvecklas i takt med ny lagstiftning och med resultat från tillsyner/uppföljningar
- Du ska se till att den enskilde tillförsäkras säkerhet, service och god kvalité genom löpande kontakt med ledning, personal samt den enskildeVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till beroendevården

Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalit... Visa mer
Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vuxenpsykiatrin bedriver en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig psykiatrisk specialistvård för länets vuxna patienter (18 år och äldre) med svår psykisk sjukdom. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på cirka 500 mkr och är sett i antal anställda det största verksamhetsområdet inom Hälso-och sjukvården i Region Gävleborg, med drygt 500 medarbetare och totalt 74 vårdplatser för heldygnsvård fördelade på tre avdelningar i Gävle och två avdelningar i Hudiksvall.
Mottagningsverksamhet bedrivs på fem orter i länet och filialverksamhet finns på ytterligare fyra. Därtill finns en länsövergripande rättspsykiatrisk enhet belägen i Gävle. Sedan några år ingår även länets beroendevård som en egen sektion inom verksamhetsområdet.

Inom Vuxenpsykiatrin arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, arbetsterapeuter, socionomer, rehab koordinatorer och medicinska sekreterare. Verksamheten har idag 12 vårdenhetschefer, varav två utgörs av läkarchefer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en biträdande verksamhetschef till beroendevården som arbetar för att vuxenpsykiatrin i Gävleborg ska ha ett fortsatt tydligt fokus på verksamhetsutveckling utifrån evidens och styrning, med kvalitetsmått och en ambition att erbjuda en patientsäker, effektiv, likvärdig och kunskapsbaserad vård för länets befolkning. Som biträdande verksamhetschef ansvarar du för att förvalta, förädla och vidareutveckla beroendevården inom länet. I uppdraget ingår också att ta fram strategier och riktning med övriga vårdgivare.

Som biträdande vårdenhetschef för beroendevården ansvarar du för att upprätthålla och driva samverkan med bland annat primärvården, kommunerna och andra intressenter som är viktig för att få ett lyckat personcentrerat vårdförlopp.

Beroendevården har ca 40 medarbetare. Till biträdande verksamhetschefen rapporterar 2 stycken vårdenhetschefer. Du ingår i ledningsgruppen och leder även en egen ledningsgrupp för beroendevården samt samordnar beroenderådet där vi ges möjlighet att fördjupa oss i beroendefrågor.

Som Biträdande verksamhetschef hos oss kommer du att
• planera och leda verksamheten för beroendevården
• arbeta med förändringsledning, utveckling och uppföljning då beroendevården är under expansion
• upphandla externa avtal och samverka med externa och interna parter
• bidrar till att skapa en kultur som präglas av ständiga förbättringar

Hos oss får du
• ingå i ledningsgruppen samt leda en egen ledningsgrupp för beroendevården
• möjlighet att bidra till den omfattande utvecklingen som verksamheten står inför
• möjligheten att vara delaktig i utformningen av ditt chefsuppdrag.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som använder ditt inflytande till att driva verksamheten mot de långsiktiga och strategiska målen. Du har en förmåga att organisera och resursoptimera för att säkerställa att mål och resultat nås. Du påverkar andras agerande med hjälp av direkta och indirekta strategier. Som ledare är du inspirerande och entusiasmerande och uppmuntrar individer att nå sina mål. Du förstår också förhållandet mellan olika slags information och ser det större sammanhanget samt har lätt att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt.
Du behöver ha en god förmåga och erfarenhet av att strategiskt kunna planera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

För att axla rollen som biträdande verksamhetschef har du
• högskoleexamen inom område som arbetsgivaren anser relevant
• tidigare chefserfarenhet
• erfarenhet att arbeta inom lagstyrd verksamhet
• erfarenhet av samverkan mellan olika intressenter
• erfarenhet av att vara verksamhetsföreträdande
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har en läkarutbildning, gärna som allmänspecialist eller beroendeläkare alt. högskoleexamen med masterutbildning och fördjupad kunskap inom beroendevård och lagstiftning. Vi ser gärna att din arbetslivserfarenhet bidragit till en medicinsk erfarenhet.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 7 600 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till psykiatriska heldygnsvården

Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet... Visa mer
Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vuxenpsykiatrin bedriver en kunskapsbaserad, likvärdig och tillgänglig psykiatrisk specialistvård för länets vuxna patienter (18 år och äldre) med svår psykisk sjukdom. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på cirka 500 mkr och är sett i antal anställda det största verksamhetsområdet inom Hälso-och sjukvården i Region Gävleborg, med drygt 500 medarbetare och totalt 74 vårdplatser för heldygnsvård fördelade på tre avdelningar i Gävle och två avdelningar i Hudiksvall.
Mottagningsverksamhet bedrivs på fem orter i länet och filialverksamhet finns på ytterligare fyra. Därtill finns en länsövergripande rättspsykiatrisk enhet belägen i Gävle. Sedan några år ingår även länets beroendevård som en egen sektion inom verksamhetsområdet.

Inom Vuxenpsykiatrin arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, arbetsterapeuter, socionomer, rehab koordinatorer och medicinska sekreterare. Verksamheten har idag 12 vårdenhetschefer, varav två utgörs av läkarchefer.

ARBETSUPPGIFTER
Vuxenpsykiatrin i Gävleborg har ett tydligt fokus på verksamhetsutveckling utifrån evidens, styrning och kvalitetsmått. Vår ambition är att erbjuda en patientsäker, effektiv, likvärdig och kunskapsbaserad vård för länets befolkning. Nu söker vi en biträdande verksamhetschef som får det samlade ansvaret att förvalta, förädla och vidareutveckla den psykiatriska heldygnsvården inom länet.

Som biträdande verksamhetschef för den psykiatriska heldygnsvården har du 6 stycken direktrapporterande vårdenhetschefer. Tillsammans med medarbetarna arbetar ni mot en effektiv och framgångsrik dygnet runt verksamhet med patienten i fokus.

Du kommer att ansvara för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, medicinska och ekonomiska resultat och utveckling med samverkan med övriga Vuxenpsykiatrin, hälso- och sjukvårdens samtliga verksamhetsområden och andra relevanta huvudmän.

Som Biträdande verksamhetschef hos oss kommer du att
• planera och leda den psykiatriska heldygnsvården
• arbeta med förändringsledning, utveckling och uppföljning
• samverkan internt och externt på en övergripande nivå
• bidra till att skapa en kultur som präglas av ständiga förbättringar.

Hos oss får du
• ingå i ledningsgruppen samt leda en egen ledningsgrupp för psykiatriska heldygnsvården
• möjlighet att bidra till den omfattande utvecklingen som verksamheten står inför
• möjligheten att vara delaktig i utformningen av ditt chefsuppdrag.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som ger tydliga instruktioner och anvisningar till andra. Du kan anpassa din ledarstil till medarbetaren eller situationen. Du fattar beslut med övertygelse vid rätt tillfälle, även under osäkra förhållanden eller om besluten är impopulära. Du är uthållig och strävar vidare för att nå mål trots hinder. Du bibehåller ett lugnt, kontrollerat och positivt sätt även i stressiga situationer och tappar inte fokus på uppgiften. Du håller konsekvent överenskommelser och lever upp till förväntningar samt har en förmåga att organisera och prioritera för att säkerställa att mål och resultat nås.
Du behöver ha en god förmåga och erfarenhet av att strategiskt kunna planera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

För att axla rollen som biträdande verksamhetschef har du
• högskoleutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvården
• mycket goda medicinska kunskaper
• förståelse för vårdkontexten
• B-körkort.

Har du ledarerfarenhet och erfarenhet av att leda olika yrkesgrupper ser vi det som meriterande för tjänsten.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 7 600 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef för personlig assistans i Gävle sökes

Omsorgsgruppen är ett medelstort företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping. Nu öppnar vi alltså också kontor för personlig assistans i Gävle, och söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss. Omsorgsgruppen arbetar nära våra assistanskunder och värdesätter den personliga kontakten med både kund och personal, därav väljer... Visa mer
Omsorgsgruppen är ett medelstort företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping. Nu öppnar vi alltså också kontor för personlig assistans i Gävle, och söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss.
Omsorgsgruppen arbetar nära våra assistanskunder och värdesätter den personliga kontakten med både kund och personal, därav väljer vi att ha ett kontor i den staden vi verkar.
Du som arbetar på Omsorgsgruppen har ett stort intresse och förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund, att alla människor är lika värda, och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet och det genomsyrar hela organisationen.
Om tjänsten:
Vi söker dig med socionomutbildning eller motsvarande akademisk utbildning. Du har erfarenhet av att ha arbetat som chef och har tidigare arbetat inom personlig assistans.
Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kontakter runt kunden såsom med kommun, anhöriga och gode män. Inom den personliga assistansen har du dessutom mycket kundkontakt.
Du har mycket goda kunskaper i de lagar, regler och förordningar som ett personalansvar innebär, samt inom LSS och SoL. Du har god samarbetsförmåga, och ett utåtriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och självständig, men har en god kommunikativ förmåga och stöttar gärna kollegor så att vi arbetar åt samma håll tillsammans. Du tycker om att arbeta i team och nära både personalgrupper och chefskollegor.
Tjänsten innebär att starta upp vår verksamhet i Gävle samt att driva och vidareutveckla den framåt. Detta kräver god kunskap om lagar och regler inom personlig assistans.
Har du erfarenhet av att arbeta med webbtjänsten Aiai är det meriterande. B-körkort är ett krav.
Uppstart är planerad i augusti 2022 men verksamheten kan startas upp tidigare i mån av att vi får tag på rätt person.
Vi sköter vår rekrytering själva, och undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.
Vi kommer att rekrytera fortlöpande under ansökningsperioden.
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://www.omsorgsgruppen.se/rekryteringspolicy/ Visa mindre

Verksamhetschef till verksamhetsområdet Digital vård

Region Gävleborg ligger i framkant med att digitalisera vården och vi kommer vara först ut i Sverige med att erbjuda en digital väg in till både primärvården och den specialiserade sjukhusvården. Vi inför en regiongemensam virtuell miljö som kommer att utgöra den vanligaste vägen in i vården inom regionens hälso- och sjukvård. I plattformen triageras patienters ärenden till rätt profession i rätt tid, både när det gäller första linjens vård och vård av g... Visa mer
Region Gävleborg ligger i framkant med att digitalisera vården och vi kommer vara först ut i Sverige med att erbjuda en digital väg in till både primärvården och den specialiserade sjukhusvården.

Vi inför en regiongemensam virtuell miljö som kommer att utgöra den vanligaste vägen in i vården inom regionens hälso- och sjukvård. I plattformen triageras patienters ärenden till rätt profession i rätt tid, både när det gäller första linjens vård och vård av gemensamma patienter med komplexa vårdbehov. Det innebär snabbare vägledning av patienterna, att självserviceärenden förenklas och att administrationen underlättas runt ett besök vilket kommer att ge stor nytta både för medborgare/patienter och verksamheten. I verksamheten ligger även regionens sjukvårdsrådgivning via telefon/1177, Hälsotorgen samt Programkontoret för VISUS. I uppdraget ingår också systemägarskap och utvecklingsansvar för samtliga IT-förvaltade vårdsystem.

”I vårt arbete tänjer vi alltid på gränserna, vi lyfter ut tankarna utanför boxen för att se om något är möjligt eller inte. Vi jobbar alltid med fokus på två perspektiv, när vi utvecklar ska det både generera förbättringar för patient men även för vårdpersonal.” – Ida Kedling, Verksamhetsutvecklare Region Gävleborg.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef kommer du att bygga upp det nya verksamhetsområdet och leda verksamheten i samarbete med både interna och externa aktörer. Du ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, kompetensförsörjning samt verksamhetens leverans och kvalitet. Som chef för verksamhetsområdet är du också ansvarig för det mediciniska innehållet i den plattform för digitala vårdmöten vi börjar driftsätta okt -21.

Verksamhetschefen har det yttersta ansvaret för att säkerställa att den vård som levereras online och via 1177/sjukvårdsrådgivningen sker i rätt tid, av rätt kompetens, med bibehållen patientsäkerhet och med hög kvalité. Tillsammans med verksamhetens övriga chefer och medarbetare på enheten säkerställer du god tillgänglighet och funktion på denna tjänst. Enheten kommer att bemannas både av medarbetare anställda i Verksamhetsområdet och av medarbetare som är anställd inom andra delar av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, men som arbetar med digital vård som en del av sin tjänst.

Som verksamhetschef hos oss kommer du bland annat arbeta med att

• sätta dig in i de förberedande projekt som redan startats upp och stötta dessa hela vägen fram till driftstart
• säkerställa att den nya tekniska plattformen för digitala vårdmöten och hela Region Gävleborgs öppenvård är redo för driftsättning hösten 2021
• fullfölja implementeringsplanen
• efter driftsättning förvalta och systematiskt utvärdera plattformen
• tillsammans med Utvecklingschefen, utveckla både plattformen och arbetssätt
• vid behov ha kontakt med extern media
• representera RG i sjukvårdsregionala och nationella nätverk inom eHälsa
• ansvara för utvecklingen och förvaltningen för samtliga IT-förvaltade vårdsystem i nära samarbete med IT-förvaltningen.

Hos oss får du
• vara delaktig i en spännande utveckling av en digital plattform i framkant, för att inkludera all öppenvård
• möjlighet att bidra till den omfattande utvecklingen som är nödvändig för att kunna möta framtidens vårdbehov.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har drivkraft och förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Du är tydlig i ditt ledarskap och ger klara instruktioner, samt kan anpassa ditt sätt att leda efter situation och individ. Du låter inte motgångar stoppa dig utan strävar efter att uppnå uppsatta mål. Vi ser även att du har viljan att etablera och utveckla nätverk och skapa positiva arbetsrelationer. Du bör även ha förmågan att organisera information och resurser, samt kunna prioritera dessa efter behov. Du har förmågan att förstå hur olika företeelser förhåller sig till varandra och uppfatta större sammanhang. Du använder dig av teorier och begrepp för att förstå praktiska situationer och för att reda ut komplicerad information. I och med detta nya verksamhetsområde ser vi att du kan komma med nya idéer och tillvägagångssätt för att lösa problem.

I rollen som verksamhetschef ska du ha
• relevant akademisk utbildning
• hälso- och sjukvårdserfarenhet
• erfarenhet av att driva och slutföra projekt
• ledarerfarenhet.

Det är meriterande om högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet alternativt IT-bakgrund men då med yrkesmässig hälso- och sjukvårdserfarenhet. Tidigare chefserfarenhet, samt erfarenhet av innovativt IT-arbete är också meriterande. Då tjänsten kan förväntas att få utrymme i offentliga sammanhang ser vi gärna att du har erfarenhet av att hantera medial uppmärksamhet.

Låter detta som en roll för dig ansök redan idag!

ÖVRIGT
Fackliga företrädare

Karin Uggla
Vårdförbundet
070-2092586
[email protected]

Jessica Wigren
Kommunal
0761191104
[email protected]

Sara Sjölin
Vision
026-15 86 21
[email protected]

Satu Kettunen
SACO
0730236460
[email protected]

Catarina Westlin
Läkarförbundet
070- 2288688
[email protected]

Inger Bodin
Ledarna
026-15 51 87
[email protected]

Marie Parenmark
GHLF
070-2962415
[email protected]


Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till Barn- och ungdomssjukvården, Gävleborg

Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalit... Visa mer
Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Barn- och ungdomssjukvården i Region Gävleborg befinner sig i ett arbete för att organisera framtidens barnsjukvård i regionen, där nya lokaler, närmare samverkan med närliggande kliniker och utökad digitalisering ska ge ett effektivare och barnanpassat omhändertagande. Flera av våra utvecklingsområden ligger i framkant.

Verksamheten bedrivs genom vårdavdelningar för nyfödda och barn/ungdomar i Hudiksvall respektive Gävle samt mottagningsverksamheter i Hudiksvall, Gävle och en mindre mottagning i Bollnäs. I Gävle och Hudiksvall finns lekterapi och sjukhusskola finns i Gävle.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetschef mot barn - och ungdomssjukvård kommer du att ha det övergripande ansvaret för personalen, ekonomin och verksamheten i stort. Du arbetar med strategiska frågor om utveckling av verksamheten, inklusive framtagande och uppföljning av verksamhetsplan och utfallsmått för verksamheten. Du har ett nära samarbete med biträdande verksamhetschef och samverkar med interna och externa aktörer.

Du ansvarar för att arbeta verksamhetsutvecklande för patienten och dess närstående i fokus och i linje med regionens värdegrund. Du tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kunskaper, erfarenheter, initiativkraft och skapar bra förutsättningar för en god arbetsmiljö.

Hos oss får du
• ett samlat ansvar för all barn- och ungdomssjukvård i en hel region
• ett verksamhetsområde präglat av samarbete, värme och hög arbetsglädje
• möjlighet att bidra till den omfattande utvecklingen som är nödvändig för att kunna möta framtidens vårdbehov.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda förbättringsarbete och vi ser gärna att du tidigare har haft ett ledande uppdrag inom hälso- och sjukvård. Du har för tjänsten relevant akademisk utbildning.

Du ser dina medarbetare och tillvaratar och utvecklar deras kunskaper och initiativkraft. Du fokuserar på att skapa delaktighet och bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje. Du har förmågan att kommunicera tydligt och kan formulera konkreta mål till en fortsatt hög måluppfyllelse, med ett bibehållet barnperspektiv. Du kan ge klara instruktioner och anpassa ditt sätt att leda efter situation och individ. Du bör även ha förmågan att organisera information och resurser, samt kunna prioritera dessa efter behov.

Har du erfarenhet av att leda andra chefer eller en specialistutbildning och/eller erfarenhet inom barn- och ungdomssjukvård ser vi det som mycket meriterande.

Då tjänsten är inom barn och ungdomssjukvård kommer bakgrundskontroll att genomföras på kandidat som blir aktuell för rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Hanna Jonsson
Vårdförbundet
0730466424
[email protected]

Jessica Wigren
Kommunal
0761191104
[email protected]

Sara Sjölin
Vision
026-15 86 21
[email protected]

Satu Kettunen
SACO
0730236460
[email protected]

Catarina Westlin
Lärarförbundet
070- 2288688
[email protected]

Inger Bodin
Ledarna
026-15 51 87
[email protected]

Marie Parenmark
GHLF
070-2962415
[email protected]

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 7 600 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till Barn- och ungdomssjukvården, Gävleborg

Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet... Visa mer
Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Barn- och ungdomssjukvården i Region Gävleborg befinner sig i ett arbete för att organisera framtidens barnsjukvård i regionen, där nya lokaler, närmare samverkan med närliggande kliniker och utökad digitalisering ska ge ett effektivare och barnanpassat omhändertagande. Flera av våra utvecklingsområden ligger i framkant.

Verksamheten bedrivs genom vårdavdelningar för nyfödda och barn/ungdomar i Hudiksvall respektive Gävle samt mottagningsverksamheter i Hudiksvall, Gävle och en mindre mottagning i Bollnäs. I Gävle och Hudiksvall finns lekterapi och sjukhusskola finns i Gävle.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetschef mot barn - och ungdomssjukvård kommer du att ha det övergripande ansvaret för personalen, ekonomin och verksamheten i stort. Du arbetar med strategiska frågor om utveckling av verksamheten, inklusive framtagande och uppföljning av verksamhetsplan och utfallsmått för verksamheten. Du har ett nära samarbete med biträdande verksamhetschef och samverkar med interna och externa aktörer.

Du ansvarar för att arbeta verksamhetsutvecklande för patienten och dess närstående i fokus och i linje med regionens värdegrund. Du tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kunskaper, erfarenheter, initiativkraft och skapar bra förutsättningar för en god arbetsmiljö.

Hos oss får du
• ett samlat ansvar för all barn- och ungdomssjukvård i en hel region
• ett verksamhetsområde präglat av samarbete, värme och hög arbetsglädje
• möjlighet att bidra till den omfattande utvecklingen som är nödvändig för att kunna möta framtidens vårdbehov.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda förbättringsarbete och vi ser gärna att du tidigare har haft ett ledande uppdrag inom hälso- och sjukvård. Du har för tjänsten relevant akademisk utbildning.

Du ser dina medarbetare och tillvaratar och utvecklar deras kunskaper och initiativkraft. Du fokuserar på att skapa delaktighet och bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje. Du har förmågan att kommunicera tydligt och kan formulera konkreta mål till en fortsatt hög måluppfyllelse, med ett bibehållet barnperspektiv. Du kan ge klara instruktioner och anpassa ditt sätt att leda efter situation och individ. Du bör även ha förmågan att organisera information och resurser, samt kunna prioritera dessa efter behov.

Har du erfarenhet av att leda andra chefer eller en specialistutbildning och/eller erfarenhet inom barn- och ungdomssjukvård ser vi det som mycket meriterande.

Då tjänsten är inom barn och ungdomssjukvård kommer bakgrundskontroll att genomföras på kandidat som blir aktuell för rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Hanna Jonsson
Vårdförbundet
0730466424
[email protected]

Jessica Wigren
Kommunal
0761191104
[email protected]

Sara Sjölin
Vision
026-15 86 21
[email protected]

Satu Kettunen
SACO
0730236460
[email protected]

Catarina Westlin
Lärarförbundet
070- 2288688
[email protected]

Inger Bodin
Ledarna
026-15 51 87
[email protected]

Marie Parenmark
GHLF
070-2962415
[email protected]

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 7 600 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till Muréngatan i Gävle

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Muréngatan är ett nybyggt äldreboende i centrala Gävle. Äldreboendet öppnade i maj 2020 och är stort, luftigt och hemtrevligt. Muréngatan är ett modernt äldreboende med inriktning både mot Kultur & Nöje samt Sport & Spa. Ett vård-och omsorgsboende för äldre personer, även med demenssjukdom, totalt 102 platser. Verksamheten bedrivs utifrån socialtjänstlagen med hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sju... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Muréngatan är ett nybyggt äldreboende i centrala Gävle. Äldreboendet öppnade i maj 2020 och är stort, luftigt och hemtrevligt. Muréngatan är ett modernt äldreboende med inriktning både mot Kultur & Nöje samt Sport & Spa.

Ett vård-och omsorgsboende för äldre personer, även med demenssjukdom, totalt 102 platser. Verksamheten bedrivs utifrån socialtjänstlagen med hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå.

Verksamheten leds av en verksamhetschef. I verksamheten arbetar också en biträdande verksamhetschef. Undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar i team, alla professioner bidrar med sin specifika kompetens kring kund.

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en verksamhetschef på heltid med start omgående.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter och marknadsföring. Du driver, leder och utvecklar verksamheten med stöd från Kvalitét-, HR-, ekonomi-, marknad-och regionledning.

Vi erbjuder

Utbildningar

Utvecklingsmöjligheter

Personalförmåner

Trygga anställningsvillkor

Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens. Tjänsten kräver att du har minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård och/eller social omsorg, meriterande inom privat omsorg.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande regionchef via mail [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

https://jobb.attendo.se/jobs/1157470-verksamhetschef-bli-en-av-oss/applications/new?secret=ce6b6dfd-1a77-43f5-b628-0c7b0c592a8a)

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem. Visa mindre

Verksamhetschef för personlig assistans i Gävle sökes

Omsorgsgruppen är ett medelstort företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping. Nu öppnar vi alltså också kontor för personlig assistans i Gävle, och söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss. Omsorgsgruppen arbetar nära våra assistanskunder och värdesätter den personliga kontakten med både kund och personal, därav välje... Visa mer
Omsorgsgruppen är ett medelstort företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping. Nu öppnar vi alltså också kontor för personlig assistans i Gävle, och söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss.
Omsorgsgruppen arbetar nära våra assistanskunder och värdesätter den personliga kontakten med både kund och personal, därav väljer vi att ha ett kontor i den staden vi verkar.
Du som arbetar på Omsorgsgruppen har ett stort intresse och förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund, att alla människor är lika värda, och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet och det genomsyrar hela organisationen.
Vi söker dig med socionomutbildning eller motsvarande akademisk utbildning. Du har erfarenhet av att ha arbetat som chef och har tidigare arbetat inom personlig assistans.
Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kontakter runt kunden såsom med kommun, anhöriga och gode män. Inom den personliga assistansen har du dessutom mycket kundkontakt.
Du har mycket goda kunskaper i de lagar, regler och förordningar som ett personalansvar innebär, samt inom LSS och SoL. Du har god samarbetsförmåga, och ett utåtriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och självständig, men har en god kommunikativ förmåga och stöttar gärna kollegor så att vi arbetar åt samma håll tillsammans. Du tycker om att arbeta i team och nära både personalgrupper och chefskollegor.
Har du erfarenhet av att arbeta med webbtjänsten Aiai är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi sköter vår rekrytering själva, och undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.
Vi kommer att rekrytera fortlöpande under ansökningsperioden.
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://www.omsorgsgruppen.se/rekryteringspolicy/ Visa mindre

Verksamhetschef för personlig assistans i Gävle sökes

Omsorgsgruppen är ett medelstort företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping. Nu öppnar vi alltså också kontor för personlig assistans i Gävle, och söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss. Omsorgsgruppen arbetar nära våra assistanskunder och värdesätter den personliga kontakten med både kund och personal, därav välje... Visa mer
Omsorgsgruppen är ett medelstort företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping. Nu öppnar vi alltså också kontor för personlig assistans i Gävle, och söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss.
Omsorgsgruppen arbetar nära våra assistanskunder och värdesätter den personliga kontakten med både kund och personal, därav väljer vi att ha ett kontor i den staden vi verkar.
Du som arbetar på Omsorgsgruppen har ett stort intresse och förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund, att alla människor är lika värda, och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet och det genomsyrar hela organisationen.
Vi söker dig med socionomutbildning eller motsvarande akademisk utbildning. Du har erfarenhet av att ha arbetat som chef och har tidigare arbetat inom personlig assistans.
Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kontakter runt kunden såsom med kommun, anhöriga och gode män. Inom den personliga assistansen har du dessutom mycket kundkontakt.
Du har mycket goda kunskaper i de lagar, regler och förordningar som ett personalansvar innebär, samt inom LSS och SoL. Du har god samarbetsförmåga, och ett utåtriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och självständig, men har en god kommunikativ förmåga och stöttar gärna kollegor så att vi arbetar åt samma håll tillsammans. Du tycker om att arbeta i team och nära både personalgrupper och chefskollegor.
Har du erfarenhet av att arbeta med webbtjänsten Aiai är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi sköter vår rekrytering själva, och undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.
Vi kommer att rekrytera fortlöpande under ansökningsperioden.
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://www.omsorgsgruppen.se/rekryteringspolicy/ Visa mindre

Verksamhetschef till Primärvård Gävle

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Med ca 6500 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Verksam... Visa mer
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Med ca 6500 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

Verksamhetsområde Primärvård Gävle har det samlade ansvaret för att leda och utveckla den offentligt drivna primärvården i området, i samverkan med hälso- och sjukvårdens övriga verksamhetsområden, privata utförare och andra relevanta huvudmän.
Vill du tillsammans med dina medarbetare utveckla primärvården i Gävle in i framtiden? Då kan det här vara uppdraget för dig!


ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för Primärvård Gävle har du ett övergripande strategiskt ledaruppdrag, där du arbetar långsiktigt med verksamhetsområdets utveckling. Du ser helheten, dess potential och agerar förebild genom aktivt arbete med att skapa engagemang och delaktighet. Du har det övergripande ansvaret för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt det medicinska och ekonomiska resultatet.

I verksamheten finns ca 310 medarbetare, förstalinjechefer, chefsstöd, kvalitetssamordnare och medicinskt ansvarig. Du har också tillgång till kvalificerat stöd av controller och HR.
Du leder din egen ledningsgrupp, med fokus på utveckling inom ramen för verksamhetens uppdrag. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda genom andra och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.

Primärvården, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i spännande och utmanande skede i att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt. att I detta arbete kommer du ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder och samverkans- och vårdprocesser, tillsammans med interna och externa vårdaktörer. Digitaliseringen är en avgörande faktor för att lyckas i uppdraget.

I verksamhetsområdet finns åtta hälsocentraler, dagrehabilitering, familjeläkarjour och mobila teamet. På två hälsocentraler finns även familjecentraler. Du utgår från Gävle, och resor mellan de olika enheterna är vanligt förekommande.

Hos oss får du:
- ett meningsfullt arbete i ett spännande utvecklingsskede i att möta framtidens hälso- och sjukvårdsbehov
- ett gott kollegialt stöd med hög kompetens för dig att tillgå
- en stor frihetsgrad att inom chefsuppdragets ramar driva utveckling

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare som är tydlig, trygg och kommunikativ i sitt ledarskap. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg och processer för att nå fram. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.

Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att skapa engagemang och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom, som utanför verksamheten. Du ser helheten, såväl som dess delar och du planerar, organiserar och prioriterar uppdraget och ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
- utbildning på högskolenivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- flerårig chefs-/ledarerfarenhet
- ett affärsmässigt förhållningssätt med erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete

Vi ser gärna att din utbildningsbakgrund är inom hälso-/sjukvård. God kännedom om primärvårdens uppdrag och erfarenhet av samverkan med relevanta aktörer och samarbetsparter är meriterande. Vi värdesätter om du tidigare har haft en ledande roll i en politiskt styrd, liksom erfarenhet av att leda andra chefer.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Med cirka 7 500 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.
Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi vill ge människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att erbjuda högkvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling ökar vi attraktionskraften för vår region. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till Vardagas äldreboende Stigslund

Om Vardaga Vardaga driver drygt 100 boenden runt om i Sverige och vi erbjuder en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea... Visa mer
Om Vardaga

Vardaga driver drygt 100 boenden runt om i Sverige och vi erbjuder en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se/) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Om rollen

Äldreboendet Stigslund ligger i Tallåsen, drivs på entreprenad och består av fyra våningsplan, två med demensinriktning och två för personer med somatiska besvär. I rollen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för ekonomi, resultat, kvalitet och arbetsmiljö. Du har personalansvar för två gruppchefer som i sin tur leder ett 40-tal medarbetare som tar hand om de ca 40 boendena. Verksamhetschefen är ledare och visar vägen mot de uppsatta målen genom att aktivt arbeta nära verksamheten och ha ett coachande förhållningssätt. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar och gällande lagstiftning efterlevs. Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du rapporterar till regionchefen och ingår i hens ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Leda och fördela arbetet
- Delegera och följa upp medarbetare och verksamhet
- Resultat- och budgetansvar


Aktivt ledarskap

För att lyckas som chef och ledare på Vardaga krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i värderingarna. Därav utbildas samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som verksamhetschef lever efter värderingarna:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t.ex. socionom, social omsorg) och har erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du talar och skriver flytande svenska. Det är meriterande om du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag inom äldreomsorgen samt om du har god systemvana.

Du har ett coachande förhållningssätt och kämpar för och gläds med dina medarbetare när de växer och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och ser möjligheter framför hinder. Vidare är du affärsmässig och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och följa upp KPIer. Du är en tålmodig och grundad person som är trygg i ditt ledarskap och alltid bemöter alla med respekt. Du är van att prioritera, fatta beslut och antar utmaningar med ett positivt förhållningssätt.

Det här får du av Vardaga

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Vardaga samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga styrdokument och rutiner för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.


Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Vardaga klicka här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: Individuell lönesättning Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Vardaga med Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 7 mars. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Sharper

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca 15 minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling. Håll utkik i din inkorg, där finner du länk till frågeformuläret.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden (https://www.linkedin.com/company/sharper/) Visa mindre

Region Gävleborg söker Verksamhetschef Internmedicin

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Med drygt 5 400 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg Vår ... Visa mer
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Med drygt 5 400 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg

Vår ledarskapsstrategi grundas på samarbete och tillitsstyrning, med mandat att fatta beslut så nära verksamheterna som möjligt. Vi utgår ifrån målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient, vilket innebär att vi strävar efter att tillsammans underlätta patientens väg genom vården.

ARBETSUPPGIFTER
Internmedicin är en bred verksamhet som spänner över många diagnoser, sjukdomstillstånd och behandlingar. Internmedicin, liksom övrig hälso- och sjukvård inom Region Gävleborg, befinner sig i spännande och utmanande skede i att organisera och möta framtidens vårdbehov på bästa sätt. I detta arbete kommer du ha en drivande roll för att initiera och utveckla arbetssätt, metoder och samverkans- och vårdprocesser, tillsammans med interna och externa vårdaktörer. Just nu arbetar vi intensivt med att skapa förutsättningar för att nyttja digitaliseringens möjligheter i vården. Vi hoppas att du vill vara en del av det här spännande arbetet och söker dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du ansvarar för arbetsmiljö, kompetensutveckling, utvecklingssamtal och uppföljning för verksamhetsområde internmedicin som finns i Gävle och Hudiksvall.

Internmedicin har ca 450 medarbetare varav ett knappt 20-tal är chefer. Som verksamhetschef har du stort intresse för ledarskap, förmåga att skapa samverkan, strukturer och processer som möjliggör för underställda chefer och medarbetare att genomföra sina uppdrag på ett optimalt sätt. Du ansvarar för kompetensförsörjningsplaner och rekrytering av chefer. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör.


KVALIFIKATIONER
Som en del av ledarskapet inom hälso- och sjukvården förväntas du arbeta utifrån perspektiven helhet och samverkan, mål och effekt samt innovation och utveckling med utgångspunkt i Regionens värdegrund: Professionalism och ansvar - Respekt och ödmjukhet - Öppenhet och ärlighet. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer och bygga ett förtroendefullt klimat för samverkan och samarbete genom tillitsbaserad styrning. Du har en stark kommunikativ förmåga som främjar öppenhet och dialog.

Du har relevant akademisk utbildning och mångårig erfarenhet av att på olika nivåer arbetat som chef inom någon del av hälso- och sjukvården. Som ledare är du transparent och stabil och du har goda erfarenheter av att utveckla arbetet i egen ledningsgrupp.
Du har erfarenhet av att med goda resultat driva förändrings- och utvecklingsarbete i komplexa organisationer, samt intresse för digitalisering och utveckling av nya digitala möjligheter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, i synnerhet vad gäller din förmåga att leda på ett involverande och tillitsbaserat sätt.

ÖVRIGT
Uppdraget är tidsbegränsat i kombination med en grundanställning inom din profession, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, ett attraktivt förmånspaket, goda möjligheter till kompetensutveckling m m. Inom Region Gävleborg ser vi en ökad mångfald som tillgång, både vad gäller kön, ålder och etnisk bakgrund. Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE Executive Recruitment. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, ring eller skriv till Monica Landmark, 0731-550014, [email protected] eller Christine Perschon, 0708-139157, [email protected]

Formell ansökan till tjänsten registrerar du via www.regiongavleborg.se senast den 15 april 2021. Handlingar som inkommer till Region Gävleborg blir allmän handling. Visa mindre

Engagerad verksamhetschef sökes till nytt äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi söker dig som är trygg i din chefsroll och som likt oss vill sträva efter att driva Gävles bästa äldreboende. 

Information om verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten, som drivs i egen regi, bjuder på en trivsam miljö med både spa anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum och samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 


Rollen som verksamhetschef

På Frösunda har du som verksamhetschef företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt resultat. 

I rollen som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Som verksamhetschef ansvarar du för att självständigt driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till regionchef.
Till ditt stöd har du regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR - avdelning. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen liksom med externa kontakter.
Du har ett affärsmässigt tänk, ser möjligheter och har idéer om hur vår verksamhet kan utvecklas och växa. 

Då verksamheten är nyöppnad kommer du att vara ansvarig för det fortsatta arbetet med att starta upp våra enheter, inflyttning av nya kunder och rekrytering av medarbetare.
 
 
Vi söker efter dig som har:

* Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
* Tidigare erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
* Erfarenhet inom äldreomsorgen.
* Erfarenhet av demensvård (meriterande).
* God systemvana.
* Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
* B-körkort.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har god förmåga att självständigt fatta beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer av högre arbetsbelastning. 


Det här kan vi erbjuda dig 

* Utbildningar
* Utvecklingsmöjligheter
* Karriärvägar
* Personalförmåner
* Trygga anställningsvillkor
* Digitala arbetsverktyg
* Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
* Platt organisation med korta beslutsvägar


 
 Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning inom företaget. 100% tjänstgöringsgrad . Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
Antonio Cabot, regionchef  010-1303337  [email protected]
Vid frågor rekryteringsprocessen, vänligen kontakta
Vendela Zetterkvist, HR Specialist;  010-130 39 07 | [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svehemtjänst Söker Verksamhetschef till hemtjänsten i Gävle

Svehemtjänst är ett privatägt företag inom vård och omsorg. Som Verksamhetschef till Hemtjänst erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete vilket bland annat innebär verksamhetsutveckling och måluppföljning. Som enhetschef har du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer med ditt inspirerande ledarskap skapa kvalitet för brukarna, samtidigt som du stödjer och utvecklar personalgruppen. Du kommer vara en del av det dagliga arbetet och s... Visa mer
Svehemtjänst är ett privatägt företag inom vård och omsorg.


Som Verksamhetschef till Hemtjänst erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete vilket bland annat innebär verksamhetsutveckling och måluppföljning. Som enhetschef har du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer med ditt inspirerande ledarskap skapa kvalitet för brukarna, samtidigt som du stödjer och utvecklar personalgruppen. Du kommer vara en del av det dagliga arbetet och stötta personalen där det finns behov. Som enhetschef kommer du utveckla verksamheten


Kvalifikationer


Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom socialt arbete, ledarskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom yrkesområdet och har erfarenhet av att leda människor.


Du har en god problemlösnings- och organisationsförmåga. Vi ser det som värdefullt att du har en helhetssyn, god samarbetsförmåga, långsiktighet, idérikedom, flexibilitet och en god förmåga att kommunicera. Körkort är ett krav, då resor i tjänsten förekommer. Arbetsuppgifterna är bl.a följande:
- Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften samt organisera så att arbetet flyter på
- Du kommer ansvara för att personal har lämplig utbildning och rekryteras enligt avtal samt introduceras
- Du kommer ansvara för att arbetsmiljö och arbetsvillkor upprätthålls i verksamheten
- Du ansvarar för att säkerställa kvalitén i verksamheten med utvärderingar, uppföljningar, handledning, kompetensutveckling samt att se till att verksamheten utvecklas i takt med ny lagstiftning och med resultat från tillsyner/uppföljningar
- Du ska se till att den enskilde tillförsäkras säkerhet, service och god kvalité genom löpande kontakt med ledning, personal samt den enskilde


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till Vardagas äldreboende Stigslund

Om Vardaga Vardaga driver drygt 100 boenden runt om i Sverige och vi erbjuder en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea... Visa mer
Om Vardaga

Vardaga driver drygt 100 boenden runt om i Sverige och vi erbjuder en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se/) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Om rollen

Äldreboendet Stigslund ligger i Tallåsen, drivs på entreprenad och består av fyra våningsplan, två med demensinriktning och två för personer med somatiska besvär. I rollen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för ekonomi, resultat, kvalitet och arbetsmiljö. Du har personalansvar för två gruppchefer som i sin tur leder ett 40-tal medarbetare som tar hand om de ca 40 boendena. Verksamhetschefen är ledare och visar vägen mot de uppsatta målen genom att aktivt arbeta nära verksamheten och ha ett coachande förhållningssätt. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar och gällande lagstiftning efterlevs. Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du rapporterar till regionchefen och ingår i hens ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Leda och fördela arbetet
- Delegera och följa upp medarbetare och verksamhet
- Resultat- och budgetansvar


Aktivt ledarskap

För att lyckas som chef och ledare på Vardaga krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i värderingarna. Därav utbildas samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som verksamhetschef lever efter värderingarna:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t.ex. socionom, social omsorg) och har erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du talar och skriver flytande svenska. Det är meriterande om du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag inom äldreomsorgen samt om du har god systemvana.

Du har ett coachande förhållningssätt och kämpar för och gläds med dina medarbetare när de växer och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och ser möjligheter framför hinder. Vidare är du affärsmässig och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och följa upp KPIer. Du är en tålmodig och grundad person som är trygg i ditt ledarskap och alltid bemöter alla med respekt. Du är van att prioritera, fatta beslut och antar utmaningar med ett positivt förhållningssätt.

Det här får du av Vardaga

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Vardaga samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga styrdokument och rutiner för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.


Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Vardaga klicka här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: Individuell lönesättning Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Vardaga med Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 7 mars. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Sharper

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca 15 minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling. Håll utkik i din inkorg, där finner du länk till frågeformuläret.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden (https://www.linkedin.com/company/sharper/) Visa mindre

Verksamhetschef

Tierps vårdcentral och jourmottagning Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videob... Visa mer
Tierps vårdcentral och jourmottagning

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du bli vår nya verksamhetschef för vårdcentralen och jourmottagningen i Tierp?
Vi erbjuder ett tidsbegränsat uppdrag som chef och en tillsvidareanställning i din grundprofession. Önskvärt är att du kan komma in under september 2020, men vi kommer överens om lämpligt tillträdesdatum för tjänsten.

Region Uppsala som arbetsgivare satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Ditt uppdrag och din kompetens
Som verksamhetschef vid Tierps vårdcentral och jourmottagning leder du verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare. Du har fyra gruppchefer och en administratör i din ledningsgrupp. I det fall du inte själv är läkare, har du även en medicinskt rådgivande läkare att samråda med. Efter omorganisationen till verksamhetsområden har du ett mindre nätverk i Norduppland, där du och dina chefskollegor inom primärvård och habiliteringsverksamhet utbyter erfarenheter, hanterar gemensamma angelägenheter och stöttar varandra samt är med och driver resan med verksamheten mot en effektiv och nära vård 2030. Utöver det samlas samtliga chefer en dag varje månad för information, dialog och kompetensutveckling.

Du har tillgång till specialistkompetenser inom ekonomi, verksamhetsutveckling, HR, kommunikation och IT.

I ditt uppdrag har du det fulla ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Du är väl införstådd med ditt uppdrag, dina befogenheter och målen för din verksamhet och kan kommunicera det till dina medarbetare. Att ha ett patientperspektiv är självklart för dig och du vill utveckla verksamheten så att din vårdcentral blir ett attraktivt val för länsinvånarna. Givetvis ska det också vara attraktivt att arbeta på vårdcentralen! Du ska också ta ett stort ansvar att tillsammans med verksamhetsområdeschefen sträva mot en god samverkan med samarbetspartners såväl inom regionen som med kommunen och andra externa intressenter.

Du tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och ställer krav på högt kompetenta medarbetare. Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och lätt för att fatta beslut, är nytänkande och ser hur du kan bidra till att utveckla verksamhet och resultat.

Vi söker dig som har erfarenhet av chefsuppdrag, företrädesvis inom primärvård, och egen utbildning inom hälso- och sjukvård. Som verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschefen i verksamhetsområde Tierp/Östhammar.

Vår verksamhet
Tierps vårdcentral ligger mellan Uppsala och Gävle med goda pendlingsmöjligheter. Vi har ca 19250 listade patienter, vilket gör oss till en av landets största vårdcentraler. Vi är ca 100 medarbetare som arbetar i team med alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en jourmottagning. Våra patienter är både unga och äldre och bor i Tierp och omkringliggande glesbygd.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetsområdeschef Monica Ulfsdotter Pettersson, tel 0293-202 41.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din anskan. Bifoga även kopia av din yrkeslegitimation inom sjukvård och andra handlingar som styrker din erfarenhet och kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Verksamhetschef till verksamhetsområdet Digital vård

Region Gävleborg ligger i framkant med att digitalisera vården och vi kommer att vara först ut i Sverige med att erbjuda en digital väg in till både primärvården och den specialiserade sjukhusvården. Vi inför en regiongemensam virtuell miljö som kommer att utgöra den vanligaste vägen in i vården inom regionens hälso- och sjukvård. I plattformen triageras patienters ärenden till rätt profession i rätt tid, både när det gäller första linjens vård och vård ... Visa mer
Region Gävleborg ligger i framkant med att digitalisera vården och vi kommer att vara först ut i Sverige med att erbjuda en digital väg in till både primärvården och den specialiserade sjukhusvården.

Vi inför en regiongemensam virtuell miljö som kommer att utgöra den vanligaste vägen in i vården inom regionens hälso- och sjukvård. I plattformen triageras patienters ärenden till rätt profession i rätt tid, både när det gäller första linjens vård och vård av gemensamma patienter med komplexa vårdbehov. Det innebär snabbare vägledning av patienterna, att självserviceärenden förenklas och att administrationen underlättas runt ett besök vilket kommer att ge stor nytta både för medborgare/patienter och verksamheten.

Vi etablerar nu ett nytt Verksamhetsområde som kommer att ansvara för den digitala vården inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen och vi söker dig som vill vara med leda arbetet med uppstart, etablering, och efter driftsättning, förvalta verksamhetsområdet.

I verksamheten ligger även regionens sjukvårdsrådgivning via telefon/1177.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef kommer du att bygga upp det nya verksamhetsområdet och leda verksamheten i samarbete med både interna och externa aktörer. Du ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, kompetensförsörjning samt verksamhetens leverans och kvalitet. Som chef för verksamhetsområdet är du också ansvarig för det mediciniska innehållet i plattformen. Verksamhetschefen har även det yttersta ansvaret för att säkerställa att den vård som levereras online och via 1177/sjukvårdsrådgivningen sker i rätt tid, av rätt kompetens, med bibehållen patientsäkerhet och med hög kvalité. Tillsammans med verksamhetens övriga chefer och medarbetare på enheten säkerställer du god tillgänglighet och funktion på denna tjänst. Enheten kommer att bemannas både av medarbetare anställda i Verksamhetsområdet och av medarbetare som är anställd inom andra delar av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen men som jobbar del av sin tid för Digital vård.

Som verksamhetschef hos oss kommer du bland annat att arbeta med att
• sätta dig in i de förberedande projekt som redan startats upp och stötta dessa hela vägen fram till driftstart
• säkerställa att den tekniska plattformen och hela Region Gävleborgs öppenvård är redo för driftsättning våren 2021
• efter driftsättning förvalta och systematiskt utvärdera plattformen
• tillsammans med Utvecklingschefen, utveckla både plattformen och arbetssätt
• vid behov ha kontakt med extern media
Hos oss får du
• vara delaktig i utvecklandet av en digital plattform för att inkludera all öppenvård
• stora möjligheter att bidra till den omfattande utvecklingen som är nödvändig för att kunna möta framtidens vårdbehov.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har drivkraft och förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Du är tydlig i ditt ledarskap och ger klara instruktioner, samt kan anpassa ditt sätt att leda efter situation och individ. Du låter inte motgångar stoppa dig utan strävar efter att uppnå uppsatta mål. Vi ser även att du har viljan att etablera och utveckla nätverk och skapa positiva arbetsrelationer. Du bör även ha förmågan att organisera information och resurser, samt kunna prioritera dessa efter behov. Du har förmågan att förstå hur olika företeelser förhåller sig till varandra och uppfatta större sammanhang. Du använder dig av teorier och begrepp för att förstå praktiska situationer för att reda ut komplicerad information. I och med detta nya verksamhetsområde ser vi att du kan komma med nya idéer och tillvägagångssätt för att lösa problem.

I rollen som verksamhetschef ska du ha
• relevant akademisk utbildning
• hälso- och sjukvårderfarenhet
• erfarenhet av att driva och slutföra projekt
• ledarerfarenhet.

Det är meriterande om du har läkarexamen eller annan relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet alternativt IT-bakgrund men då med yrkesmässig hälso- och sjukvårdserfarenhet. Tidigare chefserfarenhet, samt erfarenhet av innovativt IT-arbete är också meriterande. Då tjänsten kan förväntas att få utrymme i offentliga sammanhang ser vi gärna att du har erfarenhet av att hantera medial uppmärksam.

Låter detta som en roll för dig ansök redan idag!

ÖVRIGT
Fackliga företrädare

Anna Bergström
Vårdförbundet
0705244655
[email protected]

Jessica Wigren
Kommunal
0761191104
[email protected]

Sara Sjölin
Vision
0706427806
[email protected]

Satu Kettunen
SACO
026-15 57 56
[email protected]

Catarina Westlin
Läkarförbundet
0702288688
[email protected]

Inger Bodin
Ledarna
026-15 51 87
[email protected]

Ylva Björklund
GHLF
026-15 01 89
[email protected]


Övrig information
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden. Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande och samtliga är under ledning av en verksamhetschef. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden: Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient. Vilket innebär att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till Paramedicin

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande under led... Visa mer
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning.

Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande under ledning av en verksamhetschef. Vår ledarskapsstrategi grundas på samarbete och tillitsstyrning, med ett så stort mandat som möjligt att fatta beslut i verksamheterna. Vi utgår ifrån målbilden ”Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient”, vilket innebär att vi strävar efter att tillsammans underlätta patientens väg genom vården.

Nu och under de kommande åren utvecklar vi hela vår hälso- och sjukvård närmare patienterna (”God och nära vård i Gävleborg”), med hjälp av nya arbetssätt och nya tekniker. Vi projekterar även för stora nybyggnationer av våra vårdenheter och sjukhus i Gävle och Hudiksvall.

Vi söker dig som vill bli chef för Verksamhetsområde Paramedicin.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsområdet Paramedicin samlar större delen av de arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder som arbetar kopplat till sjukhusen i Gävle och Hudiksvall. Paramedicin har tidigare legat som en del inom Specialmedicin, men har sista 1½ åren fungerat som ett fristående verksamhetsområde och kommer nu formellt att etableras som ett sådant. Verksamheten ansvarar för huvuddelen av den paramedicinska sjukhusvården samt har även ett visst uppdrag mot primärvården.

Verksamhetsområdet omfattar sex enheter, uppdelade i 13 arbetslag, i länet och har drygt 170 medarbetare, nio chefer/bitr chefer, chefssekreterare och kvalitetssamordnare. HR- och ekonomstöd är knutna till verksamhetsområdet. Årsbudgeten ligger på omkring 120 mkr. Paramedicinska medarbetare utanför VO Paramedicin finns även i primärvården och på Bollnäs sjukhus. Länets rehabiliteringsmedicinska avdelning i Sandviken ligger under verksamhetsområde Specialmedicin.

Fokusområdena för verksamhetsområdet är specialistvårdens verksamheter där rehabilitering och preventiva insatser utförs inom slutenvård, öppenvård samt genom multiprofessionella team. Paramedicin har mot bakgrund verksamhetens specialkompetenser nära kontakter med flertalet av de andra kliniska verksamhetsområdena och vården spänner över allt från insatser inom intensivvården till stöd för hemrehabilitering.

Som verksamhetschef hos oss kommer du bland annat att arbeta med att
• personal
• kompetensförsörjning
• arbetsmiljö
• medicinska och ekonomiska resultat
• utveckling inom paramedicin i samverkan med hälso- och sjukvårdens övriga verksamhetsområden och andra relevanta huvudmän.

Region Gävleborg erbjuder
• ett meningsfullt arbete i en utvecklande fas av vår hälso- och sjukvård
• möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina medarbetare har goda möjligheter till utveckling och forskning.

Chefsuppdragen inom region Gävleborg är tidsbegränsade med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en heltidsanställning med tillsättning så snart som möjligt.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker en chef med en god kommunikativ och samarbetsförmåga, helhetsperspektiv kring vården av patienterna inklusive förebyggande insatser och med ett engagemang för vidareutveckling. Du har en förmåga att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare utveckla den länsövergripande strategin och riktningen för de paramedicinska professionerna och deras insatser, i samarbete med övriga vårdgivare.

Du vill leda och stimulera till vidareutveckling och förbättring samt har förmåga att inspirera, engagera och formulera konkreta mål till en fortsatt hög måluppfyllelse med goda kvalitetsutfall. Du tillvaratar och utvecklar chefernas och därigenom medarbetarnas kunskaper, erfarenheter, initiativkraft och skapar bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje. Höga krav finns på såväl samverkan som självständighet. Uppdraget innebär mycket kontakter med såväl interna som externa aktörer och förutsätter en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kunna arbeta verksamhetsutvecklande med patienten och dess närstående i fokus i linje med regionens värdegrund. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

I rollen som verksamhetschef ska du ha
• relevant akademisk utbildning
• erfarenhet av att leda förbättringsarbete och av ledarskap inom hälso- och sjukvård.

Erfarenhet från att vara chef/ledare av andra chefer är meriterande, liksom egen klinisk erfarenhet från någon av de ingående professionerna.

Låter detta som en roll för dig ansök redan idag!

ÖVRIGT
Fackliga företrädare
Sara Sjödin
Vision
070-6427806
[email protected]

Jessica Wigren
Kommunal
076-1191104
[email protected]

Satu Kettunen
Saco
073-023 64 60
[email protected]

Inger Bodin
Ledarna
070-686 81 00
[email protected]

Ylva Björklund
GHLF
026-15 01 89
[email protected]

Anna Bergström
Vårdförbundet
026-15 53 33
[email protected]

Övrig information
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Med cirka 6 500 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden. Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande och samtliga är under ledning av en verksamhetschef. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till verksamhetsområdet Kardiologi

Hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande under ledning av en verksamhetschef. Vår ledarskapsstrategi grundas på samarbete och tillitsstyrning, med ett så stort mandat som möjligt att fatta beslut i verksamheterna. Vi utgår ifrån målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient, v... Visa mer
Hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande under ledning av en verksamhetschef. Vår ledarskapsstrategi grundas på samarbete och tillitsstyrning, med ett så stort mandat som möjligt att fatta beslut i verksamheterna. Vi utgår ifrån målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient, vilket innebär att vi strävar efter att tillsammans underlätta patientens väg genom vården.
Nu och under de kommande åren utvecklar vi hela vår hälso- och sjukvård närmare patienterna (God och nära vård i Gävleborg), med hjälp av nya arbetssätt och nya tekniker. Vi projekterar även för stora nybyggnationer av våra vårdenheter och sjukhus i Gävle och Hudiksvall. Vi söker nu dig som vill bli chef för Verksamhetsområde Kardiologi.

Verksamhetsområdet Kardiologi har som uppdrag att ge specialiserad hjärtsjukvård och behandling till befolkningen i Region Gävleborg, med drygt 286 000 invånare. I uppdraget ingår ansvaret för enheten medicinska sekreterare, som utgör den största sekreterarenheten i regionen.

Verksamhetsområdet har drygt 260 medarbetare (varav 180 inom kardiologiverksamheten och 80 medicinska sekreterare), åtta förstalinjechefer, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och HR- och controllerstöd. Kostnadsbudgeten ligger på omkring 360 mkr.

Verksamheten bedrivs på två vårdavdelningar i Gävle och Hudiksvall med totalt 48 vårdplatser (varav 6 + 4 separata hjärtintensivvårdsplatser), interventionsenhet i Gävle, tre mottagningsenheter, fysiologiskt laboratorium i Hudiksvall och kardiolab i Sandviken samt sekreterarenheter i Gävle och Hudiksvall. Kardiologisk verksamhet bedrivs även vid sjukhuset i Bollnäs, som har en egen chef.

Kardiologin i Region Gävleborg befinner sig i ett arbete för att bygga framtidens hjärtsjukvård i regionen, där vi genom nya lokaler, närmare samverkan med närliggande kliniker och utökad digitalisering vill ge ett effektivare omhändertagande.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en chef med en god kommunikativ och organisatorisk förmåga, helhetsperspektiv av hjärtsjukvården inklusive förebyggande insatser, engagemang i vidareutveckling och en förmåga att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare utveckla den länsövergripande strategin och riktningen för kardiologin, i samarbete med övriga vårdgivare.

Du ingår i den regionsövergripande hälso- och sjukvårdsledningen och kommer att ansvara för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, medicinska och ekonomiska resultat och utveckling inom kardiologin i samverkan med hälso- och sjukvårdens övriga verksamhetsområden och andra relevanta huvudmän.


KVALIFIKATIONER
Du har en relevant utbildning, erfarenhet av att leda förbättringsarbete och av ledarskap inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet inom kardiologi är meriterande.

Du vill leda och stimulera till vidareutveckling och förbättring samt har förmåga att inspirera, engagera och formulera konkreta mål till en fortsatt hög måluppfyllelse med goda kvalitetsutfall.
Du tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kunskaper, erfarenheter, initiativkraft och skapar bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje.
Höga krav finns på såväl samverkan som självständighet. Uppdraget innebär mycket kontakter med såväl interna som externa aktörer och förutsätter en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kunna arbeta verksamhetsutvecklande med patienten och dess närstående i fokus i linje med regionens värdegrund. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER
Region Gävleborg erbjuder ett meningsfullt arbete i en utvecklande fas av vår hälso- och sjukvård. Här finns en vacker och trygg miljö att leva och bo i. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina medarbetare har goda möjligheter till utveckling och forskning. Uppdraget är tidsbegränsat heltidsuppdrag och kombineras med en grundanställning inom din profession. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef hemtjänst

Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB bedriver verksamhet inom hemtjänst, hemservice och rehabilitering. Företaget sysselsätter idag cirka 15 personer. Huvudsaklig verksamhet är som avtalad utförare av hemtjänst i Gävle Kommun.      Verksamhetschef hemtjänst Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB söker en Verksamhetschef hemtjänst. Om du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv som dessutom har erfarenhet från ledning och utveckling av verksamhet oc... Visa mer
Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB bedriver verksamhet inom hemtjänst, hemservice och rehabilitering. Företaget sysselsätter idag cirka 15 personer. Huvudsaklig verksamhet är som avtalad utförare av hemtjänst i Gävle Kommun.
  
 
Verksamhetschef hemtjänst
Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB söker en Verksamhetschef hemtjänst. Om du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv som dessutom har erfarenhet från ledning och utveckling av verksamhet och/eller personal kan du vara rätt person för oss. Vi erbjuder en möjlighet att leda och utveckla vår organisation och vårt arbetssätt med målsättningen  Kunden i Fokus.                          
Ett vänligt och förtroendefullt bemötande av våra kunder med en hög kvalitet i utförandet är det vi brinner för.
 
 Huvudsakliga arbetsuppgifter
• leda en daglig drift utförd med god etik och ett värdigt bemötande
• planering, utveckling och uppföljning av verksamheten
• kontakt med kunder, introduktion och uppföljning
• kontakt med beställare, avtalsuppföljning och kundärenden
• personalledning, rekrytering och kompetensutveckling
• personalens introduktion i verksamhetens riktlinjer och rutiner 
• det systematiska arbetsmiljöarbetet
• uppfyllande av ledningssystems krav och beställarens värdighetsgaranti
• bevakning av och rapportering i beställarsystem
• framtagande av underlag för löner och fakturering
• att verksamhetens resultat förmedlas till ledningen  
• att verksamheten utvecklas i takt med ändrad lagstiftning
Du rapporterar till VD och sitter med i företagets Ledningsgrupp.
   
Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen som socionom, sjuksköterska eller annan jämförbar utbildning. Även sökande med annan utbildning kombinerat med minst tre års erfarenhet inom omsorgsverksamhet kan bedömas vara kvalificerad. För samtliga sökande gäller ett krav på minst ett års erfarenhet i en arbetsledande roll, datorvana med erfarenhet från moderna rapporterings- och verksamhetssystem samt B-körkort för bil. Du har ett positivt synsätt och är lösnings- och resultatinriktad, har en god samarbetsförmåga och en hög medvetenhet om ekonomiska faktorer och samband.  
 
  
Anställningsvillkor
Tillsvidare anställning med 100% sysselsättningsgrad. Individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
 
 
Varmt välkommen med din ansökan,
CV och personligt brev per mail till 
[email protected] 
 
Märk mailet med Ansökan Verksamhetschef. 
 
Ansökan oss tillhanda senast den 2019-12-30. 
 
 
Har du frågor om tjänsten,
kontakta Peter Holmström 073-589 2511. Visa mindre

Biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör med funktionsansvar God och Nära Vå

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns folkhälsa och hälso- och sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster som förenar hjärna och hjärta. Vi är cirka 6 800 årsanställda och omsätter drygt 10 miljarder. Region Gä... Visa mer
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns folkhälsa och hälso- och sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster som förenar hjärna och hjärta. Vi är cirka 6 800 årsanställda och omsätter drygt 10 miljarder.

Region Gävleborg beslutade om en ny organisatorisk struktur för hälso- och sjukvårds som gäller från januari 2018. Förändringen har inneburit att verksamheterna arbetar mer processorienterat, utifrån patientens perspektiv och att den nära vården ska utvecklas. Under hälso- och sjukvårdsdirektör finns det en stab och två funktionsområden: Nära vård och Ledarskap.

Sveriges regioner står tillsammans inför en strukturförändring inom svensk sjukvård. Målet är en god och nära vård: en tillgänglig, samordnad och personcentrerad vård nära patienten som ges på rätt vårdnivå och samtidigt är ekonomiskt hållbar över tid. Inom Region Gävleborg jobbar vi med visionen vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient och har fokus på att utveckla den framtida hälso- och sjukvården.
Vi arbetar med att skapa en god arbetsmiljö och vi vill vara en attraktiv arbetsgivare med ambitionen att skapa den bästa vården. Ledning och styrning av våra verksamheter präglas av tillit.

Du arbetar på uppdrag av hälso- och sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för hälso- och sjukvården.


ARBETSUPPGIFTER
Hälso- och sjukvårdsdirektören (HSD) har uppdraget från hälso- och sjukvårdsnämnden att leda utvecklingen av God och Nära vård i Region Gävleborg. Som Bitr HSD God och Nära Vård har du övergripande ansvar för denna utveckling, och styrgrupp för ditt uppdrag är hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp. Utvecklingen sker i nära samverkan med länets kommuner och privata vårdaktörer för att skapa en nära och sammanhållen vård där kommunal vård, primärvård och specialistvård har ett tätt samarbete. Samverkan sker dels länsövergripande, dels inom olika operativa verksamhetsområden.

För medarbetarna inom hälso- och sjukvården väntar en "vårdkulturell" resa där invanda tankemönster och arbetssätt omprövas. Omställningen till God och Nära Vård syftar inte bara till att göra vården mer tillgänglig för våra patienter, utan även att så långt det går underlätta patientarbetet för våra anställda i en modern och stimulerande arbetsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår också att representera Region Gävleborg i länet, sjukvårdsregionen och i nationella nätverk.KVALIFIKATIONER
Som en del av hälso- och sjukvårdsledningen förväntas du arbeta utifrån perspektiven helhet och samverkan, mål och effekt samt innovation och utveckling med utgångspunkt i Regionens värdegrund: Professionalism och ansvar - Respekt och ödmjukhet - Öppenhet och ärlighet. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer och bygga ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan både internt och externt. Du är prestigelös och kan hantera stor mängd information och förmedla en tydlighet i komplexa processer. Du har en stark kommunikativ förmåga som främjar öppenhet och dialog.

Du har relevant akademisk utbildning och mångårig erfarenhet av att på olika nivåer arbetat som chef, gärna inom hälso- och sjukvården eller inom andra liknande större organisationer. Det är en fördel om du är förtrogen med arbete i en politiskt styrd organisation.


ÖVRIGT
Inom Region Gävleborg ser vi en ökad mångfald som tillgång, både vad gäller kön, ålder och etnisk bakgrund.

I uppdraget ingår resor, främst inom länet. Resorna sker i första hand med allmänna kommunikationer men det finns även tillgång till leasingbilar. Detta innebär att körkort är önskvärt.

I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE Executive Recruitment. Formell ansökan till tjänsten registrerar du via www.regiongavleborg.se senast den 20 april 2020. Handlingar som inkommer till Region Gävleborg blir en allmän handling. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, ring eller skriv till Monica Landmark på SOURCE, 0731-55 00 14, [email protected] eller Jenny Håkansson på SOURCE, 0731-45 59 97, [email protected]

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Verksamhetschef hemtjänst

Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB bedriver verksamhet inom hemtjänst, hemservice och rehabilitering. Företaget sysselsätter idag cirka 15 personer. Huvudsaklig verksamhet är som avtalad utförare av hemtjänst i Gävle Kommun.      Verksamhetschef hemtjänst Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB söker en Verksamhetschef hemtjänst. Om du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv som dessutom har erfarenhet från ledning och utveckling av verksamhet oc... Visa mer
Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB bedriver verksamhet inom hemtjänst, hemservice och rehabilitering. Företaget sysselsätter idag cirka 15 personer. Huvudsaklig verksamhet är som avtalad utförare av hemtjänst i Gävle Kommun.
  
 
Verksamhetschef hemtjänst
Elvinas Omsorg & Rehabilitering AB söker en Verksamhetschef hemtjänst. Om du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv som dessutom har erfarenhet från ledning och utveckling av verksamhet och/eller personal kan du vara rätt person för oss. Vi erbjuder en möjlighet att leda och utveckla vår organisation och vårt arbetssätt med målsättningen  Kunden i Fokus.                          
Ett vänligt och förtroendefullt bemötande av våra kunder med en hög kvalitet i utförandet är det vi brinner för.
 
 Huvudsakliga arbetsuppgifter
• leda en daglig drift utförd med god etik och ett värdigt bemötande
• planering, utveckling och uppföljning av verksamheten
• kontakt med kunder, introduktion och uppföljning
• kontakt med beställare, avtalsuppföljning och kundärenden
• personalledning, rekrytering och kompetensutveckling
• personalens introduktion i verksamhetens riktlinjer och rutiner 
• det systematiska arbetsmiljöarbetet
• uppfyllande av ledningssystems krav och beställarens värdighetsgaranti
• bevakning av och rapportering i beställarsystem
• framtagande av underlag för löner och fakturering
• att verksamhetens resultat förmedlas till ledningen  
• att verksamheten utvecklas i takt med ändrad lagstiftning
Du rapporterar till VD och sitter med i företagets Ledningsgrupp.
   
Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen som socionom, sjuksköterska eller annan jämförbar utbildning. Även sökande med annan utbildning kombinerat med minst tre års erfarenhet inom omsorgsverksamhet kan bedömas vara kvalificerad. För samtliga sökande gäller ett krav på minst ett års erfarenhet i en arbetsledande roll, datorvana med erfarenhet från moderna rapporterings- och verksamhetssystem samt B-körkort för bil. Du har ett positivt synsätt och är lösnings- och resultatinriktad, har en god samarbetsförmåga och en hög medvetenhet om ekonomiska faktorer och samband.  
 
  
Anställningsvillkor
Tillsvidare anställning med 100% sysselsättningsgrad. Individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
 
 
Varmt välkommen med din ansökan,
CV och personligt brev per mail till 
[email protected] 
 
Märk mailet med Ansökan Verksamhetschef. 
 
Ansökan oss tillhanda senast den 2019-12-30. 
 
 
Har du frågor om tjänsten,
kontakta Peter Holmström 073-589 2511. Visa mindre

Driven och engagerad verksamhetschef sökes till nytt äldreboende

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

I närheten av händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken kommer vi på Frösunda att öppna upp ett nytt äldreboende, med inriktning på sport och akvitivitet. Vi söker därför efter dig som är trygg i din chefsroll och som likt oss vill sträva efter att driva Gävles bästa äldreboende. 

Information om verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Rollen som verksamhetschef

På Frösunda är du som verksamhetschef hos oss har du företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definerade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

Du är ytterst ansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ser till att kunden får en vård och omsorg som denne är nöjd och trivs med. Dessutom är du den som säkerställer att ett salotogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. 

Du ansvarar för att säkerställa en kvalitiativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar. Som verksamhetschef har du resultatansvar inom ekonomi och kvalite samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. 

Är du den vi söker?

Vi söker efter dig som har relevant akademisk utbildning och med yrkeserfarenhet som chef och inom äldreomsorg. 

Du har god förmåga att arbeta i olika system relaterat till kvalitetsuppföljningar och dokumentation. Rollen ställer krav på att du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Giltigt B-körkort är också ett krav. 

Dom person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har god förmåga att självständigt fatta beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer av högre arbetsbelastning. 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överrenskommelse. 

Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 

- Antonio Mir Cabot, regionchef  010-1303337

- Anette Josefsson, projektledare 010-1303888

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven och engagerad verksamhetschef sökes till nytt äldreboende

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

I närheten av händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken kommer vi på Frösunda att öppna upp ett nytt äldreboende, med inriktning på sport och akvitivitet. Vi söker därför efter dig som är trygg i din chefsroll och som likt oss vill sträva efter att driva Gävles bästa äldreboende. 

Information om verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Rollen som verksamhetschef

På Frösunda är du som verksamhetschef hos oss har du företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definerade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

Du är ytterst ansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ser till att kunden får en vård och omsorg som denne är nöjd och trivs med. Dessutom är du den som säkerställer att ett salotogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. 

Du ansvarar för att säkerställa en kvalitiativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar. Som verksamhetschef har du resultatansvar inom ekonomi och kvalite samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. 

Är du den vi söker?

Vi söker efter dig som har relevant akademisk utbildning och med yrkeserfarenhet som chef och inom äldreomsorg. 

Du har god förmåga att arbeta i olika system relaterat till kvalitetsuppföljningar och dokumentation. Rollen ställer krav på att du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Giltigt B-körkort är också ett krav. 

Som person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har god förmåga att självständigt fatta beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer av högre arbetsbelastning. 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överrenskommelse. 

Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
- Antonio Mir Cabot, regionchef  010-1303337
- Anette Josefsson, projektledare 010-1303888

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gavlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gavlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gavlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundansvarig till OP Assistans - inom personlig assistans

OP Assistans en del av Team OliviaTeam Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen består av en grupp företag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, omsorgsboenden enligt LSS, HVB och behandling, skolor med särskilt stöd och hemtjänst. Verksamheten bedrivs nära kunderna och bolagen finns etablerade under lokala varumärken.OM DIGDen vi söker ska ha ett genuint intresse för att arbeta... Visa mer
OP Assistans en del av Team OliviaTeam Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen består av en grupp företag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, omsorgsboenden enligt LSS, HVB och behandling, skolor med särskilt stöd och hemtjänst. Verksamheten bedrivs nära kunderna och bolagen finns etablerade under lokala varumärken.OM DIGDen vi söker ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och stödja dem utifrån deras egna förutsättningar och val. Du har goda ledaregenskaper, med ödmjukhet och skärpa. Du är en god lyssnare och bra på att kommunicera. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil är ett krav.OM TJÄNSTENPå OP Assistans har vi ett tydligt kundfokus. Vi är väldigt ödmjuka inför det förtroende som våra kunder givit oss som assistansanordnare. Som kundansvarig hos oss betyder det att du förvaltar det förtroendet i ditt dagliga arbete - genom exempelvis frekventa kundbesök och deltar på kundaktiviteter.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att se till att våra kunder får en assistans av god kvalitet med LSS intentioner som grund. Samtidigt som du ska verka för att deras personliga assistenter tillförsäkras en god arbetsmiljö. Arbetet är framförallt av kund stödjande och personalledande karaktär men innefattar även en del administrativt arbete. Alla typer av personalfrågor som följer av ett arbetsgivaransvar är aktuella. ARBETSLIVSERFARENHET- Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning motsvarande socionom el liknande- Lika viktigt kan vara att du har en längre arbetslivserfarenhet av ett ledande/samordnande uppdrag inom funktionshinderområdet.MERITERANDE- Tidigare ledande / samordnade arbete inom personlig assistans, andra LSS-insatser- Tidigare arbetat som personlig assistent- Personliga egenskaper är betydande vid urvalet. Omfattning: HeltidVaraktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställningLön: Fast månadslön, individuell lönesättningKollektivavtal: FinnsTillträde: Snarast enligt överenskommelseFrågor om tjänsten besvaras av Kristin Linde på telefon 026-14 38 38Välkommen med din ansökan senast 2019-10-15 via mail till: [email protected]  Visa mindre

Svehemtjänst Söker Verksamhetschef till hemtjänsten i Gävle

Svehemtjänst är ett privatägt företag inom vård och omsorg. Hur ser din arbetsdag ut?Som Verksamhetschef till Hemtjänst erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete vilket bland annat innebär verksamhetsutveckling och måluppföljning. Som enhetschef har du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer med ditt inspirerande ledarskap skapa kvalitet för brukarna, samtidigt som du stödjer och utvecklar personalgruppen. Du kommer vara en del av d... Visa mer
Svehemtjänst är ett privatägt företag inom vård och omsorg. Hur ser din arbetsdag ut?Som Verksamhetschef till Hemtjänst erbjuder vi dig ett intressant och omväxlande arbete vilket bland annat innebär verksamhetsutveckling och måluppföljning. Som enhetschef har du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer med ditt inspirerande ledarskap skapa kvalitet för brukarna, samtidigt som du stödjer och utvecklar personalgruppen. Du kommer vara en del av det dagliga arbetet och stötta personalen där det finns behov. Som enhetschef kommer du utveckla verksamheten KvalifikationerVi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom socialt arbete, ledarskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom yrkesområdet och har erfarenhet av att leda människor.Du har en god problemlösnings- och organisationsförmåga. Vi ser det som värdefullt att du har en helhetssyn, god samarbetsförmåga, långsiktighet, idérikedom, flexibilitet och en god förmåga att kommunicera. Körkort är ett krav, då resor i tjänsten förekommer. Arbetsuppgifterna är bl.a följande:- Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften samt organisera så att arbetet flyter på- Du kommer ansvara för att personal har lämplig utbildning och rekryteras enligt avtal samt introduceras- Du kommer ansvara för att arbetsmiljö och arbetsvillkor upprätthålls i verksamheten- Du ansvarar för att säkerställa kvalitén i verksamheten med utvärderingar, uppföljningar, handledning, kompetensutveckling samt att se till att verksamheten utvecklas i takt med ny lagstiftning och med resultat från tillsyner/uppföljningar- Du ska se till att den enskilde tillförsäkras säkerhet, service och god kvalité genom löpande kontakt med ledning, personal samt den enskildeVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gavlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gavlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gavlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gävlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gävlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? 

Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig information


* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
* Vi tillämpar individuell lönesättning. 
* Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
* Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.


* Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337

Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till Barn - och ungdomssjukvården

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet... Visa mer
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområdet Barn- och ungdomssjukvård (BUS) har som uppdrag att ge specialiserad vård och behandling till barn och ungdomar i Region Gävleborg, med ett upptagningsområde på drygt 286 000 invånare.

Verksamhetsområdet har 230 medarbetare, sju förstalinjechefer, en biträdande verksamhetschef, chefssekreterare, HR- och controllerstöd, processledare och kvalitetssamordnare.

Verksamheten bedrivs genom vårdavdelningar för nyfödda och barn/ungdomar i Hudiksvall respektive Gävle samt mottagningsverksamheter i Hudiksvall, Gävle och en mindre mottagning i Bollnäs. I Gävle och Hudiksvall finns lekterapi och sjukhusskola finns i Gävle.

ARBETSUPPGIFTER
Barn- och ungdomssjukvården i Region Gävleborg befinner sig i ett arbete för att organisera framtidens barnsjukvård i regionen, där nya lokaler, närmare samverkan med närliggande kliniker och utökad digitalisering ska ge ett effektivare och barnanpassat omhändertagande. Flera av våra utvecklingsområden ligger i framkant.

Vi söker en chef med en god organisatorisk förmåga, engagemang i vidareutveckling av barnsjukvård och en förmåga att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare utveckla den länsövergripande strategin och riktningen för barn- och ungdomssjukvården, i samarbete med övriga vårdgivare.

Du kommer att ansvara för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, medicinska och ekonomiska resultat och utveckling i samverkan med hälso- och sjukvårdens samtliga verksamhetsområden och andra relevanta huvudmän.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina medarbetare har goda möjligheter till utveckling och forskning. Tjänsten är en heltidsanställning med tillsättning så snart som möjligt. Eftersom verksamheten finns på flera orter är placering möjlig i både Gävle och Hudiksvall.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda förbättringsarbete, och vi ser gärna att du tidigare har haft ett ledande uppdrag inom hälso- och sjukvård. Du har för tjänsten relevant akademisk utbildning och det är meriterande om du har en specialistutbildning och/eller erfarenhet inom barn- och ungdomssjukvård.

Du arbetar aktivt med att tillvarata och utveckla medarbetarnas kunskaper och initiativkraft, och du fokuserar på att skapa delaktighet och bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje. Du har förmåga att kommunicera tydligt, och kan formulera konkreta mål till en fortsatt hög måluppfyllelse med bibehållet barnperspektiv.

Höga krav finns på såväl samverkan som självständighet. Uppdraget innebär mycket kontakter med såväl interna som externa aktörer och förutsätter en god samarbetsförmåga.

Det är viktigt att du kan arbeta verksamhetsutvecklande med patienten och dess närstående i fokus, i linje med regionens värdegrund.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Är du en erfaren chef inom äldreomsorg som trivs med att vara en av nyckelpersonerna i en verksamhet och som ser positivt på att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Då kanske du är den som blir verksamhetschef på vårt nya äldreboende i Gävle! Vi på Frösunda ger dig möjligheten att vara med från start och vara delaktig i utformandet. Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Äldreboende med inriktning sport och aktivitet
Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gävlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.  Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschefAtt vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.Som verksamhetschef är du huvudansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ansvarar för att tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Genom ditt arbete säkerställer du att ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du säkerställer du en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Är du den vi söker? Som person trivs du med att vara en nyckelperson i verksamheten och har viljan att driver den enligt Frösundas koncept. Du är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter. Då arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Giltigt B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Övrig informationVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde sker efter överenskommelse.
Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till framtidens äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Frösunda söker en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende i Gävle.  Boendet är just nu under uppbyggnad och planerad uppstart är sen höst/vinter 2019.

Då verksamheten ligger intill Gävletravet och Gavlerinken erbjuder vi en unik möjlighet att vara med och starta upp ett vårdboende med inriktning sport och aktivitet.

Äldreboendet består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Verksamhetens inriktning kommer att vara både omvårdnad och demens.
Vi kommer kunna erbjuda våra kunder en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Det kommer också att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. Allt som allt är fastigheten väl genomtänkt både vad gäller planlösning men också baserat på materialval och färg. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Verksamhetschef 
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och driver den enligt Frösundas koncept. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.
Som verksamhetschef  för vårt nya äldreboende ser vi att du har en gedigen erfarenheten som chef inom äldreomsorgen, är stresstålig, flexibel och har en positiv och problemlösande inställning till dina uppgifter.
Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. För att uppnå detta säkerställer du att arbetet utförs i enlighet med Frösundas bestämda koncept (processer och rutiner), bemanning, Q-loopen (Frösundas ständiga förbättringsarbete), ett värderingsstyrt beteende, ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett kundorienterat ledarskap. Driften av verksamheterna sker utifrån ett tydligt koncept och vårt kundlöfte - På Frösunda bestämmer kunden!
Om du är rätt chef för oss erbjuder vi dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Huvudansvarig för verksamhetens operativa team kring kunden.
* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.
* Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikation med alla intressenter, så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Kunna formulera dig i tal och skrift.
* Ansvara för ett ständigt pågående förbättringsarbete inom konceptets ramar.
* Säkerställa ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.
* Agera i enlighet med Frösundas kundorienterade ledarskapsfilosofi.
* Resultatansvar inom ekonomi och kvalitet.
* Delta i budgetarbete och -uppföljning.

Formella kvalifikationer
* Relevant akademisk utbildning.
* Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av äldreomsorg.
* Erfarenhet som chef eller arbetsledare.
* Uppfyller kraven i socialstyrelsens föreskrifter.
* Tjänsten innebär nära kommunikation med alla intressenter, så som omsorgstagare, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Därför är det ett krav att du är duktig på att formulera dig i tal och skrift på svenska.
* Giltigt B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vänligen kontakta någon av personerna nedan vid frågor om tjänsten.
Antonio Mir Cabot, regionchef, telefon 010-1303337
Anette Josefsson, projektledare, telefon 010-1303888

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till gruppbostäder i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

På Frösunda arbetar vi med "kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 
 
Verksamhetschef till tre gruppbostäder
  
Vi söker nu en verksamhetschef till tre LSS- gruppbostäder för vuxna inom personkrets 1.  Att vara verksamhetschef innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. För att uppnå detta säkerställer du att arbetet utförs i enlighet med Frösundas bestämda koncept (processer och rutiner), bemanning, Q-loopen (Frösundas ständiga förbättringsarbete), ett värderingsstyrt beteende, ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett kundorienterat ledarskap.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter  
* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar. Våra medarbetares tider är anpassade efter kundens behov, vi bemannar mer när vi behövs och mindre när kunden är utanför boendet.
* Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med alla intressenter, så som omsorgstagare, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Kunna formulera dig i tal och skrift.
* Ansvara för ett ständigt pågående förbättringsarbete.
* Säkerställa ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.
* Agera i enlighet med Frösundas kundorienterade ledarskapsfilosofi.
* Du har självfallet ett resultatansvar inom ekonomi och kvalitet.
* Delta i budgetarbete och -uppföljning.


Formella kvalifikationer
* Relevant högskoleutbildning som exempelvis socionom eller annan högskoleexamen som kan prövas likvärdig.
* Erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg.
* Erfarenhet av att arbeta inom LSS.
* Mycket god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift. 
* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi tillämpar individuell lönesättning och alla chefer erbjuds ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. 
 
Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss enligt nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Vanja Linderlöf, tf. Regionchef
Telefon: 010-1303737
E-post: [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till nybyggt äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Frösunda söker en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende i Gävle. Det byggs just nu och planerad uppstart är under första kvartalet 2020. Verksamheten ligger intill Gävletravet och Gavlerinken.
Äldreboendet består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Det kommer att vara inriktat på både somatik och demens.
Vi kommer kunna erbjuda våra kunder en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Det kommer också att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, lanthandel med café och bibliotek.  I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. Allt som allt är fastigheten väl genomtänkt både vad gäller planlösning men också baserat på materialval och färg. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Verksamhetschef 
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och driver den enligt Frösundas koncept. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. För att uppnå detta säkerställer du att arbetet utförs i enlighet med Frösundas bestämda koncept (processer och rutiner), bemanning, Q-loopen (Frösundas ständiga förbättringsarbete), ett värderingsstyrt beteende, ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett kundorienterat ledarskap. Driften av verksamheterna sker utifrån ett tydligt koncept och vårt kundlöfte - På Frösunda bestämmer kunden! Om du är rätt chef för oss erbjuder vi dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.
* Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med alla intressenter, så som omsorgstagare, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Kunna formulera dig i tal och skrift.
* Ansvara för ett ständigt pågående förbättringsarbete inom konceptets ramar.
* Säkerställa ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.
* Agera i enlighet med Frösundas kundorienterade ledarskapsfilosofi.
* Du har självfallet ett resultatansvar inom ekonomi och kvalitet.
* Delta i budgetarbete och -uppföljning.

Formella kvalifikationer

* Relevant akademisk utbildning.
* Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av äldreomsorg.
* Erfarenhet som chef eller arbetsledare.
* Uppfyller kraven i socialstyrelsens föreskrifter.
* Tjänsten innebär nära kommunikation med alla intressenter, så som omsorgstagare, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Därför är det ett krav att du är duktig på att formulera dig i tal och skrift på svenska.
* Giltigt körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde sker efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef sökes till hemtjänstverksamhet

Är du en innovativ och erfaren ledare som kan bidra till nyskapande tillsammans med oss? Trivs du med att utveckla, engagera och organisera? Då kan rollen som verksamhetschef vara rätt för dig. Vi erbjuder nu en stimulerande och utmanande roll som verksamhetschef inom vår verksamhet, välkommen att söka! Elvinas omsorg & rehabilitering hittar du på näringen i Gävle. Inom Elvinas omsorg & rehabilitering jobbar vi med hemtjänst, hushållsnäratjänster, naprap... Visa mer
Är du en innovativ och erfaren ledare som kan bidra till nyskapande tillsammans med oss? Trivs du med att utveckla, engagera och organisera? Då kan rollen som verksamhetschef vara rätt för dig. Vi erbjuder nu en stimulerande och utmanande roll som verksamhetschef inom vår verksamhet, välkommen att söka!

Elvinas omsorg & rehabilitering hittar du på näringen i Gävle. Inom Elvinas omsorg & rehabilitering jobbar vi med hemtjänst, hushållsnäratjänster, naprapati och rehabilitering. Hemtjänst utgör den största delen av vår verksamhet. Vi är i dagsläget 15 anställda så vi är en liten verksamhet med ett stort hjärta. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Du kommer arbeta med kollegor som har stor erfarenhet och kompetens att driva sina frågor och ni har gott stöd av varandra. Här finns stora möjligheter för enskilt lärande och egen utveckling. Läs mer om vår verksamhet här (https://www.elvinas.se).

Ditt uppdrag
I rollen som verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för brukare, medarbetare, arbetsmiljö, verksamhetens kvalitet och ekonomi i balans. Du utformar och utvecklar verksamheten tillsammans med teamet som består av dig som verksamhetschef, samordnare som biträder dig i ledningsfrågor, schemaläggare, undersköterskor och vårdbiträden. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Implementering av gemensamma arbetssätt och rutiner är viktiga arbetsuppgifter för att skapa goda förutsättningar kring arbetet med våra brukare. Arbetet som verksamhetschef är spännande, varierande samt innebär stor frihet under ansvar. Utöver arbetet med verksamheten, är du också ansvarig för verksamhetens utveckling vad det gäller kompetens, organisation och arbetsmetoder. Du rapporterar till verksamhetens styrelse och sitter med i ledningsgruppen. Till din hjälp finns rådgivare/mentor, arbetsrättsligt stöd och framförallt kompetenta medarbetare och kollegor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen, exempelvis socionom, personalvetare eller beteendevetare. Du ska vara insatt i LOV och ha erfarenhet av att utforma verksamheter utifrån avtalsunderlag och gällande lagstiftning. Du har erfarenhet av chefskap, ledarskap och personalansvar inom området, inklusive ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete samt arbete med budget, prognos och uppföljning. Om du har utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete och ledarskapsutbildning är det starkt meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav. Även B- körkort är ett krav. Har du kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t.ex. Treserva och TES är det en fördel. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är: en engagerad, tydlig och trygg chef som brinner för att bygga struktur och organisera. Du har ett positivt synsätt och är lösnings- och resultatinriktad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar Har du frågor om tjänsten, kontakta: Jonathan Brinkeback 072 – 503 30 20 eller Monica Edbom 070 – 787 11 01.

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta: Jonathan Brinkeback, 072 – 503 30 20.

Ansök till tjänsten genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected] . Märk ditt mail med Ansökan Verksamhetschef Elvinas.

Om lön
Individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor
Vi tillämpar provanställning. Tjänsten kommer därefter övergå till tillsvidare. Sysselsättningsgraden är 100 % eller i enlighet med överenskommelse.
Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Verksamhetschef till verksamhetsområdet Ambulans och akut

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Med drygt 5 400 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av lä... Visa mer
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Med drygt 5 400 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande under ledning av en verksamhetschef. Vår ledarskapsstrategi grundas på samarbete och tillitsstyrning, med mandat att fatta beslut så nära verksamheterna som möjligt. Vi utgår ifrån målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient, vilket innebär att vi strävar efter att tillsammans underlätta patientens väg genom vården.

Under de kommande åren kommer vi att utveckla hela vår hälso- och sjukvård närmare patienterna (God och nära vård i Gävleborg), med hjälp av nya arbetssätt och nya tekniker. Vi projekterar även för stora nybyggnationer av våra vårdenheter och sjukhus i Gävle och Hudiksvall.
Nu söker vi dig som vill bli chef för Verksamhetsområde Ambulans och akut.

Välkommen med din ansökan


ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsområdet Ambulans och akut i Region Gävleborg ansvarar för att möta befolkningens behov av hjälp vid akuta sjukdomar eller skador och ansvarar för transporter med hög medicinsk kompetens. Verksamhetsområdet har en kostnadsbudget på ca 380 mnkr och drygt 365 medarbetare, fördelade på två akutmottagningar vid sjukhusen i Gävle och i Hudiksvall och på sex geografiska ambulansområden. Akutmottagningarna i Gävle och Hudiksvall har 41000 respektive 28000 besök per år och ambulansenheterna ansvarar för 43000 uppdrag varje år.

Verksamheten har nio förstalinjechefer, en biträdande verksamhetschef, eget HR- och controllerstöd, kvalitetsutvecklare, projektledare samt en medicinskt ansvarig läkare.

Vi söker en chef och ledare som får uppdraget att förvalta och vidareutveckla akut- och ambulanssjukvården inom länet. I uppdraget ingår att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare utveckla den länsövergripande strategin och riktningen för länets framtida akut- och ambulanssjukvård, i samarbete med övriga vårdgivare.

Du kommer att ansvara för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, medicinska och ekonomiska resultat och utveckling i samverkan med hälso- och sjukvårdens samtliga verksamhetsområden och andra relevanta huvudmän.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare som är engagerad, delaktiggörande och har god samarbetsförmåga. Du är en god kommunikatör och har förmåga att skapa förtroende, samsyn och leda genom andra. Du behöver ha en god förmåga och erfarenhet av att strategiskt och länsövergripande kunna planera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten i samarbete med andra enheter.

Du har relevant vårdutbildning samt erfarenhet från ledarskap inom hälso- och sjukvård, där du har arbetat med större förändrings- och utvecklingsprocesser. Du har erfarenhet av att fungera som chef för andra chefer. Erfarenhet från akut- eller ambulanssjukvård är meriterande. Du har förmåga att genom dialog och förankring med chefer och medarbetare formulera visioner, tydliggöra och förmedla verksamhetens mål för att därigenom skapa engagemang och framgång.

Höga krav finns på såväl samverkan som självständighet. Uppdraget innebär mycket kontakter med såväl interna som externa aktörer och förutsätter god samarbetsförmåga.

VI ERBJUDER
Region Gävleborg erbjuder ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina medarbetare har goda möjligheter till utveckling och forskning. Tjänsten är en heltidsanställning med tillsättning så snart som möjligt.


ÖVRIGT
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Verksamhetschef till verksamhetsområdet Onkologi

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Med drygt 5 400 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av lä... Visa mer
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Med drygt 5 400 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

Verksamhetsområdena inom hälso- och sjukvården är länsövergripande under ledning av en verksamhetschef. Vår ledarskapsstrategi grundas på samarbete och tillitsstyrning, med mandat att fatta beslut så nära verksamheterna som möjligt. Vi utgår ifrån målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient, vilket innebär att vi strävar efter att tillsammans underlätta patientens väg genom vården.
Under de kommande åren kommer vi att utveckla hela vår hälso- och sjukvård närmare patienterna (God och nära vård i Gävleborg), med hjälp av nya arbetssätt och nya tekniker. Vi projekterar även för stora nybyggnationer av våra vårdenheter och sjukhus i Gävle och Hudiksvall.
Nu söker vi dig som vill bli chef för Verksamhetsområde Onkologi

Välkommen med din ansökan


ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsområdet onkologi har som uppdrag att bedriva specialiserad vård och behandling inom onkologi till patienter med diagnostiserad cancer i Region Gävleborg, med ett upptagningsområde på ca 286 000 invånare. Genom särskilda avtal erbjuds patienter från Dalarna och norra Uppland också vård hos oss.
Inom kliniken finns följande enheter: mottagning, en enhet för kliniska prövningar, dagsjukvård, strålbehandling, PICC-line mottagning, vårdavdelning och specialiserad länsövergripande palliativ vårdenhet.
Verksamhetsområdet har 120 medarbetare, 5 förstalinjechefer, eget HR- och controllerstöd och kvalitetssamordnare.

Vi söker en chef och ledare som får uppdraget att förvalta och vidareutveckla den onkologiska vården nationellt och inom regionen. I uppdraget ingår att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare utveckla den länsövergripande strategin och riktningen för cancervård, i samarbete med övriga vårdgivare.

Du kommer att ansvara för personal, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, medicinska och ekonomiska resultat och utveckling i samverkan med hälso- och sjukvårdens samtliga verksamhetsområden och andra relevanta huvudmän.


KVALIFIKATIONER
Du har en relevant akademisk utbildning och erfarenhet från ledarskap inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har specialistutbildning och/eller erfarenhet inom området onkologi.
Du vill leda och stimulera till utveckling och förbättring av onkologisk verksamhet samt har förmåga att formulera konkreta mål och leda verksamheten till en fortsatt hög måluppfyllelse.
Du tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kunskaper, erfarenheter, initiativkraft och skapar bra förutsättningar för god arbetsmiljö och arbetsglädje.
Höga krav finns på såväl samverkan som självständighet. Uppdraget innebär mycket kontakter med såväl interna som externa aktörer och förutsätter god samarbetsförmåga.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kunna arbeta verksamhetsutvecklande med patienten i fokus i linje med regionens värdegrund. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER
Region Gävleborg erbjuder ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina medarbetare har goda möjligheter till utveckling och forskning. Tjänsten är en heltidsanställning med tillsättning så snart som möjligt.ÖVRIGT
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre