Lediga jobb Frösunda Omsorg AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Frösunda Omsorg AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Arbetsterapeut till Gävles finaste äldreboende

Ansök    Nov 13    Frösunda Omsorg AB    Arbetsterapeut
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådo... Visa mer
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik. Du som arbetsterapeut är aktiv i utförandet av utbud på dagliga aktiviteter i verksamheten tillsammans med verksamhetens aktivitetsombud.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dagtid

- Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dagtid

- Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Sista ansökningsdag 2023-12-17

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Bitr.verksamhetschef Anna Öberg. Telefon: 010-130 30 29

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Boendestödjare sökes, Frösunda Omsorg LSS entreprenader i Valbo/Gävle

Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill jobba som boendestödjare på Frösunda omsorgs entreprenader i Valbo/Gävle. Vi söker främst dig som vill arbeta på Åbyforsvägens gruppbostad och Boda verksamhet (EDV) i Valbo. Vi behöver vikarier nu och inför sommaren 2024. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som boendestödjare på Frösunda? Som boendestödjare arbetar du på något av våra boenden me... Visa mer
Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill jobba som boendestödjare på Frösunda omsorgs entreprenader i Valbo/Gävle. Vi söker främst dig som vill arbeta på Åbyforsvägens gruppbostad och Boda verksamhet (EDV) i Valbo. Vi behöver vikarier nu och inför sommaren 2024.

Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som boendestödjare på Frösunda?

Som boendestödjare arbetar du på något av våra boenden med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Du arbetar för att ge varje kund ett individuellt anpassat stöd som hjälper dem att skapa struktur, rutiner och planering i deras vardag.

Boendestödet beviljas för personer med olika typer av funktionsnedsättningar, det är därför individernas färdigheter, behov och utveckling som styr våra insatser. Målet är att skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv i en trygg och trivsam miljö.

I arbetsuppgifterna för en boendestödjare förekommer dokumentation, upprättande av genomförandeplaner och kontaktmanskap.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Vardagssysslor som städning, handling, matlagning, bäddning

- Dokumentering och rapportering

- Utflykter, promenader, träning och aktiviteter

- Personlig omvårdnad som hygien, dusch, toalettbesök, stöttning, social närvaro

- Stötta och motivera kunden för ökad självständighet i sin vardag

Arbetstiderna är förlagda efter kundernas behov och varierar mellan dag, kväll och nattetid, både vardagar och helger.

Om Åbyforsvägen
Åbyfors gruppbostad ligger ute på landet i Valbo, strax utanför Gävle och består av fyra lägenheter med tillhörande gemensamhetsutrymmen. Målgruppen är vuxna med grav eller måttlig utvecklingsstörning och autism.

På gården i ett separat hus finns Boda som är en tillhörande daglig verksamhet. Här erbjuder vi individanpassade och meningsfulla aktiviteter, endast för de som är boende på Åbyforsvägens gruppboende. Arbetsuppgifterna utformas efter intresse, behov och förutsättningar och omfattar bildstöd, matlagning, trädgårdsarbete, utflykter med mera.

Bodas öppettider är dagtid och anpassas efter kundernas behov.

Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad där det verkligen behövs. För Åbyforsvägens verksamheter krävs erfarenhet av autism. Målgruppen behöver dig som är trygg och lugn i ditt bemötande. Vi ser gärna att du tycker om att ställas in för olika utmaningar. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Vi ser gärna att du är undersköterska, barnskötare eller har en annan likvärdig utbildning.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med LSS och har omsorgsvana. För Åbyforsvägens verksamheter är det meriterande med erfarenhet av utåtagerande och självskadebeteenden.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Det är starkt meriterande med kunskaper inom AKK och tecken som stöd.

- Vi ser gärna att du har god fysisk förmåga.

- För Åbyforsvägens verksamheter krävs B körkort.

Övrig information
Anställningsform: Timvikarier

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-04-01

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Martina Hemmingsson
Telefonnummer 010-130 34 45

E-postadress [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Boendestödjare till Stiftelsevägen, Gruppbostad LSS, Frösunda Omsorg

Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill jobba som boendestödjare (med undersköterska kompetens) på Stiftelsevägen , Gruppbostad i Gävle. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som boendestödjare på Frösunda? Som boendestödjare arbetar du på något av våra boenden med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Du arbetar för att ge... Visa mer
Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill jobba som boendestödjare (med undersköterska kompetens) på Stiftelsevägen , Gruppbostad i Gävle. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!Vad innebär jobbet som boendestödjare på Frösunda?
Som boendestödjare arbetar du på något av våra boenden med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Du arbetar för att ge varje kund ett individuellt anpassat stöd som hjälper dem att skapa struktur, rutiner och planering i deras vardag.

Boendestödet beviljas för personer med olika typer av funktionsnedsättningar, det är därför individernas färdigheter, behov och utveckling som styr våra insatser. Målet är att skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv i en trygg och trivsam miljö.

I arbetsuppgifterna för en boendestödjare förekommer dokumentation, upprättande av genomförandeplaner och kontaktmanskap.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Vardagssysslor som städning, handling, matlagning, bäddning

- Dokumentering och rapportering

- Utflykter, promenader, träning och aktiviteter

- Personlig omvårdnad som hygien, dusch, toalettbesök, stöttning, social närvaro

- Stötta och motivera kunden för ökad självständighet i sin vardag

Arbetstiderna är förlagda efter kundernas behov och varierar mellan dag, kväll och nattetid, både vardagar och helger.

Om Stiftelsevägen
Stiftelsevägen 6 är ett gruppboende beläget i Valbo, cirka en mil utanför Gävle. Här erbjuder vi ett gruppboende i en trygg och behaglig miljö. Målgruppen är vuxna med måttlig eller grav utvecklingsstörning. I Stiftelsevägens gruppbostad finns fem lägenheter, alla med hall, vardagsrum, kök och badrum. Det finns även tillgång till stora gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Det finns även en gemensam altan med grillplats. Gruppbostaden ligger i närheten av hälsocentral, affär och bra bussförbindelser. På Stiftelsevägen bor kunder som har ett större omvårdnadsbehov utifrån sin funktionsnedsättning och ålder.

Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Vi ser gärna att du är undersköterska eller har en annan likvärdig utbildning.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med LSS och har omsorgsvana.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god fysisk förmåga.

Övrig information
Anställningsform: tillsvidare med 6 mån provanställning

Omfattning: 75 %

Tillträde: 2024-03-01 eller efter överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-12-24

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Maria Eklöf 010-130 58 84, [email protected] eller

Samordnare Linda Mattsson 010-130 33 07 [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Gruppbostäder LSS i Gävle

Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill sommarjobba som Boendestödjare på 5 av våra verksamheter i Gävle/Valbo. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Allévägen 5B är en gruppbostad i Gävle, med 5 lägenheter och tillhörande gemensamhetsutrymmen. Målgruppen är vuxna med måttlig utvecklingsstörning. Gruppbostaden har närhet av bussförbindelse. Allévägen 5C är en gruppbostad i Gävle, med sex lägenheter... Visa mer
Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill sommarjobba som Boendestödjare på 5 av våra verksamheter i Gävle/Valbo. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Allévägen 5B är en gruppbostad i Gävle, med 5 lägenheter och tillhörande gemensamhetsutrymmen. Målgruppen är vuxna med måttlig utvecklingsstörning. Gruppbostaden har närhet av bussförbindelse.

Allévägen 5C är en gruppbostad i Gävle, med sex lägenheter. Målgruppen är vuxna med lindrig utvecklingsstörning. Gruppbostaden har närhet av bussförbindelse.

Norra Skeppargatans gruppbostad ligger i norra delen av centrala Gävle, med 5 lägenheter. Här erbjuder vi ett boende i en trygg och hemtrevlig miljö. Målgruppen är vuxna med lindrig utvecklingsstörning.

Södra Slottsgatan är en gruppbostad för vuxna med lindrig till måttlig utvecklingsstörning. Gruppbostaden ligger i Gävle, med 5 lägenheter.

Stiftelsevägen är ett gruppboende beläget i Valbo, cirka en mil utanför Gävle, med 5 lägenheter. Här erbjuder vi ett gruppboende i en trygg och behaglig miljö. Målgruppen är vuxna med måttlig eller grav utvecklingsstörning med ett större omvårdnadsbehov.

På gruppbostäderna får kunden stöd utifrån sina individuella behov. Vi arbetar utifrån beslutande insatser och upprättar tillsammans med kund en Genomförandeplan.

En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder. Du som medarbetare arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

Vad innebär jobbet som boendestödjare på Frösunda?
Vi jobbar med att ge våra kunder ett individuellt anpassat stöd som hjälper dem att skapa struktur, rutiner och planering i deras vardag. Vi ger också personalstöd i hushållsaktiviteter som städning, tvätt och matlagning. Allt för att våra kunders vardagliga liv ska bli så tryggt och trivsamt som möjligt. Deras färdigheter, behov och utveckling styr våra insatser.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig:

Vi söker dig som har stort hjärta och en vilja att göra skillnad för våra kunder i sommar. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har en stark känsla för service samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Vi ser gärna att du har utbildning inom vård och omsorg

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med LSS och omsorgsvana.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

- Vi ser gärna att du har god fysisk förmåga

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Arbetstider: dag, kväll och journatt

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023 med möjlighet att börja tidigare

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-06-15

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Samordnare Mikaela Strid tfn 010-130 31 93 och Linda Mattsson tfn 010-130 33 07

Verksamhetschef Ahmed Mohamed Aden tfn 010-130 34 45 (Allévägen 5C, Norra Slottsgatan och Södra Skeppargatan)

Verksamhetschef Maria Eklöf tfn 010-130 58 84 (Allévägen 5B och Stiftelsevägen)Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Gruppbostäder LSS Åbyfors och DV Boda

Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill sommarjobba som boendestödjare på Gruppbostad Åbyfors och dagverksamhet Boda i Valbo. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Åbyfors gruppbostad ligger på landet utanför Gävle och består av fyra lägenheter med tillhörande gemensamhetsutrymmen. Målgruppen är vuxna med grav eller måttlig utvecklingsstörning. På samma gårdsplan ligger dagverksamheten Boda där våra... Visa mer
Vi på Frösunda Omsorg söker dig som vill sommarjobba som boendestödjare på Gruppbostad Åbyfors och dagverksamhet Boda i Valbo. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Åbyfors gruppbostad ligger på landet utanför Gävle och består av fyra lägenheter med tillhörande gemensamhetsutrymmen. Målgruppen är vuxna med grav eller måttlig utvecklingsstörning. På samma gårdsplan ligger dagverksamheten Boda där våra kunder på Åbyfors går.

Vad innebär jobbet som boendestödjare på Frösunda?
En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder. Du som medarbetare arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

Beskrivning av tjänsten som boendestödjare:

Vi jobbar med att ge våra kunder ett individuellt anpassat stöd som hjälper dem att skapa struktur, rutiner och planering i deras vardag. Vi ger också personalstöd i hushållsaktiviteter som städning, tvätt och matlagning. Allt för att våra kunders vardagliga liv ska bli så tryggt och trivsamt som möjligt. Deras färdigheter, behov och utveckling styr våra insatser.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om gruppbostad Åbyfors

Lägenheterna har hall, vardagsrum, pentry/kök, badrum och toalett samt en liten altan på baksidan med utsikt mot Gävleån. Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Utanför huset finns en stor gård och trädgård med eget potatisland, grönsaksodling, växthus och en stor gemensam grillplats. Inte långt från boendet ligger Gävleån och där har vi en egen brygga och båt.

Om dagverksamhet Boda

Verksamheten finns i ett separat hus men har trädgård tillsammans med gruppboendet. Här erbjuder vi individanpassade och meningsfulla aktiviteter, endast för de som är boende på Åbyforsvägens gruppboende. Arbetsuppgifterna utformas efter intresse, behov och förutsättningar och omfattar bildstöd, matlagning, trädgårdsarbete, utflykter med mera.Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Vi ser gärna att du har utbildning eller pågående utbildning inom vård och omsorg.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med LSS och har omsorgsvana.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god fysisk förmåga.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023 med möjlighet tidigare

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-06-15

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Samordnare Mikaela Strid 010-130 31 93

Verksamhetschef Ahmed tfn 010-130 34 45

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Gävles finaste äldreboende

Ansök    Okt 17    Frösunda Omsorg AB    Arbetsterapeut
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådo... Visa mer
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik. Du som arbetsterapeut är aktiv i utförandet av utbud på dagliga aktiviteter i verksamheten tillsammans med verksamhetens aktivitetsombud.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dagtid

- Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dagtid

- Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Sista ansökningsdag 2023-10-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fysioterapeut till Gävles finaste äldreboende

Frösunda Äldreomsorg söker en fysioterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Idag har vi fem öppnade avdelningar och planerar för att öppna resterande enheter. Då verksamheten ligger intill Gävletravet och Monitor Erp arena erbjuder vi en unik möjlighet att vara med och fortsätta utveckla upp ett vårdboende med inriktning rörelse/sport och aktiviteter. Sätraåsen... Visa mer
Frösunda Äldreomsorg söker en fysioterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Idag har vi fem öppnade avdelningar och planerar för att öppna resterande enheter. Då verksamheten ligger intill Gävletravet och Monitor Erp arena erbjuder vi en unik möjlighet att vara med och fortsätta utveckla upp ett vårdboende med inriktning rörelse/sport och aktiviteter. Sätraåsen har samarbete med Friskis och Svettis sedan hösten 2021.

Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens.
Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpi-rum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Beskrivning av tjänsten som fysioterapeut

Som fysioterapeut innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra fysioterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du ansvarar för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Du samarbetar med en arbetsterapeut som arbetar i verksamheten. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: 50% med möjlighet till ökad tjänstgöring när alla platser är belagda.

- Arbetstid: Måndag till fredag, dagtid

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning, provanställning under sex månader och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-01-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Lisa Håkansson, arbetsterapeut. Telefon: 010-130 40 39

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor Erp arena. Vi har idag fem enheter öppna öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpi-rum so... Visa mer
Sätraåsen är ett vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor Erp arena. Vi har idag fem enheter öppna öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende.

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpi-rum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Beskrivning av tjänsten som undersköterska

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet, ombudsroll/ombudsroller och delta aktivt i förbättringsarbeten.

Är du den vi söker:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning

- Omfattning: Deltid. 75.53 %. 76.46 %

- Arbetstid: Dag/kväll, varannan helg.

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösunda utbildningsportal. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag 2023-01-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson samordnare. Telefon: 010- 130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska sommarvikarie 2023, till Gävles finaste äldreboende Sätra...

Vi på Frösunda Äldreomsorg söker dig som är undersköterska och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Sätraåsen äldreboende. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Frösunda? Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns ... Visa mer
Vi på Frösunda Äldreomsorg söker dig som är undersköterska och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Sätraåsen äldreboende. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Frösunda?

Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid från den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den äldres individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan till exempel vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicingivning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, servering av måltider samt enklare städ i boendens lägenhet. Du kommer få vara delaktig i allt från lärorika omvårdnadsmoment till trevliga aktiviteter med de boende. Ett väldigt spännande jobb helt enkelt!Om Sätraåsen äldreboende
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Det är starkt meriterande om du har undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350 poäng.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana och erfarenhet av dokumentation.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-02-23

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Charlotte Ridling, verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

[email protected]

Linda Andersson, samordnare. Telefon: 010-130 30 46

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende.

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende.

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Sätraåsen, Frösunda äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ombudsroller i ett ständigt förbättringsarbete


Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid: 76.4 % och 75.5 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundas egna utbildningsportal.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi efterfrågar alltid utdrag från belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 22-08-14

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling verksamhetschef. Tel: 010-130 30 08

Linda Andersson samordnare. Tel: 010- 130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen öppnar ytterligare en avdelning i vårt nyöppnade vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till områ... Visa mer
Sätraåsen öppnar ytterligare en avdelning i vårt nyöppnade vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Sätraåsen har även fokus på aktiviteter, där rörelseglädje är ett viktigt inslag för våra kunder. Vi har samarbete med Friskis och Svettis som besöker verksamheten två gånger i månaden och har gymnastik med kunderna som ett komplement till våran egen gymnastik/aktiviteter.Beskrivning av tjänsten som undersköterska
- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet, ditt ansvarsområde i din ombudsroll och bidra till ett ständigt förbättringsarbete


Är du den vi söker efter?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Äldreomsorg
Familjeägda Frösunda Äldreomsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidareanställning
- Omfattning: 76.46%
- Arbetstid: Dag/kväll och varannan helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning. Vi har kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 24/11-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling

Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson

Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

USK/boendestödjare till social psykiatri i Gävle (tillsvidare och timvik...

Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet utgår från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen. På gruppbostaden får ku... Visa mer
Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet utgår från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen.

På gruppbostaden får kunden stöd utifrån sina individuella behov. Vi arbetar utifrån beslutande insatser och upprättar tillsammans med kund en Genomförandeplan.

Du som personal arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder.

Vi arbetar för att våra kunder ska leva ett självständigt liv. För att uppnå det är det avgörande att vi vet vad våra kunder vill. Med beställningen från ansvarig handläggare på kommunen som grund skapar kunden med stöd av oss en genomförandeplan med smarta mål där vi gemensamt kommer fram till hur vi ska stödja kunden att nå sina mål. På så sätt arbetar vi tillsammans med kunderna för att utforma det individuella stöd varje enskild kund behöver. Istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus - alltså vad som är viktigt för kunden.

Stödet som kunden behöver kan bland annat vara att bryta isolering, ge stöd i kontakten med myndigheter, stöd till att sköta de vardagliga sysslorna i hemmet etc.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Tillsammans med kunden utifrån dennes önskemål och utifrån beställningen från handläggare utforma delmål och mål som sammanställs i en genomförandeplan.

- Stödja kunden för att nå de uppsatta målen och leva ett självständigt liv.

- Samverka med andra personer som finns runt omkring kunden

- Verka för en trygg och professionell miljö där du förstår, möter och bemöter kunden utan att respondera fördömande, tillrättavisande eller bestraffande.

- Vara en del av en aktiv och engagerad arbetsgrupp som gillar utveckling.

Kvalifikationer

- Du är utbildad undersköterska, gärna med inriktning mot psykiatri eller andra likvärdiga utbildningar (inom behandling med inriktning av beroende).

- B-körkort

- Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med skriftlig dokumentation och löpande journalföring i SafeDoc

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

- Du har erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.

Meriterande

- Utbildning av och erfarenhet av metoden ESL (Ett självständigt liv).

- Utbildning och erfarenhet av MI (motiverande samtal).

- Lågaffektivt bemötande

- Återhämtningsinriktat arbetssätt.

- KASAM

Vi söker dig som

- Har lätt för att skapa relationer

- Är van att arbeta självständigt och i team

- Är flexibel och samtidigt strukturerad

- Vill arbeta utifrån Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet.

Övrigt

- Tjänstgöringsgrad 70-80 %

- Schemalagd arbetstid med oregelbundna arbetstider med arbete dag, kväll och natt

- Jour samt ensamarbete förekommer

- Tjänsterna är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning och vi tillämpar rådande kollektivavtal

- Vi kommer att begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister.

- Frösunda tillämpar rökfri arbetstid

- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Rekryterings process kommer att ske fortlöpande.

Är du den vi söker är du välkommen med att skicka in en ansökan till oss! Visa mindre

2 undersköterskor till gruppbostad socialpsykiatri i Gävle.

Om Frösunda Omsorg Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv. Vinbärsvägen Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Grupp... Visa mer
Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Vinbärsvägen

Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet utgår från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen.

På gruppbostaden får kunden stöd utifrån sina individuella behov. Vi arbetar utifrån beslutande insatser och upprättar tillsammans med kund en Genomförandeplan.

En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder.

Beskrivning av tjänsten

Du som personal arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

Vi arbetar för att våra kunder ska leva ett självständigt liv. För att uppnå det är det avgörande att vi vet vad våra kunder vill. Med beställningen från ansvarig handläggare på kommunen som grund skapar kunden med stöd av oss en genomförandeplan med smarta mål där vi gemensamt kommer fram till hur vi ska stödja kunden att nå sina mål. På så sätt arbetar vi tillsammans med kunderna för att utforma det individuella stöd varje enskild kund behöver. Istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus - alltså vad som är viktigt för kunden.

Stödet som kunden behöver kan bland annat vara att bryta isolering, ge stöd i kontakten med myndigheter, stöd till att sköta de vardagliga sysslorna i hemmet etc.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Tillsammans med kunden utifrån dennes önskemål och utifrån beställningen från handläggare utforma delmål och mål som sammanställs i en genomförandeplan.
- Stödja kunden för att nå de uppsatta målen och leva ett självständigt liv.
- Samverka med andra personer som finns runt omkring kunden
- Verka för en trygg och professionell miljö där du förstår, möter och bemöter kunden utan att respondera fördömande, tillrättavisande eller bestraffande.
- Vara en del av en aktiv och engagerad arbetsgrupp som gillar utveckling.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

- Du är utbildad undersköterska, gärna med inriktning mot psykiatri eller andra likvärdiga utbildningar (inom behandling med inriktning av beroende).
- B-körkort
- Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med skriftlig dokumentation och löpande journalföring i SafeDoc
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Du har erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.


Meriterande

- Utbildning av och erfarenhet av metoden ESL (Ett självständigt liv).
- Utbildning och erfarenhet av MI (motiverande samtal).
- Lågaffektivt bemötande
- Återhämtningsinriktat arbetssätt.
- KASAM


Vi söker dig som

- Har lätt för att skapa relationer
- Är van att arbeta självständigt och i team
- Är flexibel och samtidigt strukturerad
- Vill arbeta utifrån Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet.


Övrig information

- Tjänstgöringsgrad 50-70 %
- Schemalagd arbetstid med oregelbundna arbetstider med arbete dag, kväll, helg och jour samt ensamarbete förekommer
- Tjänsterna är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning och vi tillämpar rådande kollektivavtal
- Vi kommer att begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Sista ansökningsdag 2022-09-15

Rekryterings process kommer att ske fortlöpande under sommaren och start för tjänsterna planeras med från hösten 2022. Då det råder semesterperiod kan återkoppling dröja.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Maria Eklöf, 010-130 58 84 eller [email protected]

Är du den vi söker är du välkommen med att skicka in en ansökan till oss! Visa mindre

Vi söker erfaren undersköterska till gruppbostad på Stiftelsevägen

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv. Vi söker nu en undersköterska/boendestödjare till ordinarie tjänst, du sk... Visa mer
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Vi söker nu en undersköterska/boendestödjare till ordinarie tjänst, du ska ha lång erfarenhet och tar naturligt stort ansvar i ditt arbete. Verksamheten ligger i Valbo på Stiftelsevägen. På gruppbostaden finns 5 lägenheten och vissa av kunderna har ett större omvårdnadsbehov.

Arbetet är förlagt till dag, kväll, vaken natt och helger. Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Vi arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt med kunden i fokus och salutogent tankesätt. Är kundens fokus som vi jobbar med.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

- Du är utbildad undersköterska
- Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med skriftlig dokumentation och löpande journalföring i Safe Doc
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Du har erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.


Vi söker dig som:

- Har kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.
- Erfarenhet av hygien moment.
- Jobbar strukturerat och efter uppsatta rutiner och mål.
- Har lätt för att skapa relationer
- Är van att arbeta självständigt och i team
- Är flexibel och samtidigt strukturerad
- Vill arbeta utifrån Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet.


Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Dag, kväll, helg och vaken natt
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och då det är rådande semestertider kan kallelse för intervju dröja. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-09-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Maria Eklöf, 010-130 58 84 eller [email protected] (semester v.29-33)

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende.

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende.

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Sätraåsen, Frösunda äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ombudsroller i ett ständigt förbättringsarbete


Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid: 76.4 % och 75.5 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundas egna utbilningsportal. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi efterfrågar alltid utdrag från belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 22-05-25

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling verksamhetschef. Tel: 010-130 30 08

Linda Andersson samordnare. Tel: 010- 130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska /sommarvikariat till Gävles finaste äldreboende

Frösunda söker en vikarierande sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus ... Visa mer
Frösunda söker en vikarierande sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle.

Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.

Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.

En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

Du ingår i verksamhetens ledningsgruppVi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Med erfarenhet inom yrket, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat/timanställning
- Omfattning: Deltid/heltid.
- Arbetstid: Vardagar och en helg i månaden.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och vikariat/timanställning kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska /sommarvikariat till Gävles finaste äldreboende

Frösunda söker en vikarierande sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus ... Visa mer
Frösunda söker en vikarierande sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle.

Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.

Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.

En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

Du ingår i verksamhetens ledningsgruppVi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Med erfarenhet inom yrket, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat/timanställning
- Omfattning: Deltid/heltid.
- Arbetstid: Vardagar och en helg i månaden.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och vikariat/timanställning kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef inom Frösunda omsorg

Är du trygg i ditt ledarskap och har tidigare erfarenhet av LSS? Vi söker nu en engagerad tillförordnad verksamhetschef till några av våra verksamheter i Gävle. Tjänsten är ett föräldravikariat. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap och samtidigt göra skillnad för andra. Varmt välkommen med din ansökan! Att arbeta som verksamhetschef hos oss Hos Frösunda Omsorg arbetar du i en organisation vars drivkraft är att leverera högsta möjliga l... Visa mer
Är du trygg i ditt ledarskap och har tidigare erfarenhet av LSS? Vi söker nu en engagerad tillförordnad verksamhetschef till några av våra verksamheter i Gävle. Tjänsten är ett föräldravikariat. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap och samtidigt göra skillnad för andra. Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta som verksamhetschef hos oss

Hos Frösunda Omsorg arbetar du i en organisation vars drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss erbjuds du en fri, utvecklande och ansvarsfull roll med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som du varje dag gör skillnad i människors liv.

För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag får du en individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, tillgång till specialistkompetens från bolagets olika stödfunktioner, löpande utbildning och kompetensutveckling.

Beskrivning av tjänsten som verksamhetschef på Frösunda Omsorg

Vi söker nu en tillförordnad verksamhetschef till fyra gruppbostäder(entreprenader) i Gävle då ordinarie verksamhetschef skall vara föräldraledig. Hos oss på Frösunda Omsorg har verksamhetschefen företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål. Du är ansvarig för verksamheten och arbetar med såväl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete och säkerställer att de boende får den omsorg som de är nöjda och trivs med.

Som verksamhetschef ansvarar du även för våra medarbetare och det systematiska arbetsmiljöarbetet och utövar ett synligt, närvarande och coachande ledarskap. Du har resultatansvar inom ekonomi och kvalitet och deltar i budget och uppföljningsarbete.

I rollen som verksamhetschef arbetar du även proaktivt för att upprätthålla och skapa goda relationer med t.ex. kommun och andra samarbetspartners och är en god ambassadör för Frösunda Omsorg. Du kommer att ha en samordnare på 50% som hjälper dig administrativt så att du kan fokusera på det närvarande ledarskapet. Du kommer även att vara verksamhetschef enligt HSL. Du kommer att arbeta i ett team med kollega, samordnare samt sjuksköterska.

Vem vi söker

För att lyckas i rollen är du närvarande i verksamheten för att möta kunder och leda medarbetare. Vi tror på ett nära och kommunikativt ledarskap där du som chef coachar dina medarbetare.

Du har en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösunda Omsorgs värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet. Du är en duktig kommunikatör som trivs med många kontaktytor och har en förmåga att få med dig dina medarbetare. Vi tror att du är en trygg och stabil person och att du har erfarenhet från LSS och/eller psykiatri.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig och strukturerad med ett prestigelöst förhållningssätt.

Utbildning, erfarenhet och övriga kvalifikationer

- Gärna Högskoleutbildning inom relevant område (socionom, social omsorg eller motsvarande).

- Tidigare chefserfarenhet.

- Erfarenhet av arbete med målgruppen (LSS, Psykiatri).

- God systemvana.

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsvariation, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg.

Funktionsvariation är Frösunda Omsorgs idag näst största affärsområde och har sedan 2004 drivit boenden inom LSS, både på entreprenad och i egen regi. Det gör Frösunda till en av de största, mest erfarna och bredaste privata aktörerna inom området.

Utgångspunkten i våra verksamheter är våra kunders självbestämmanderätt där vi erbjuder ett individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Vi är både glada och stolta över våra goda kundomdömen, som ofta ligger över rikssnittet och att därmed kunna erbjuda en verksamhet där både kunder och medarbetare trivs.

Övrig information

- Anställningsform: Vikariat

- Omfattning: Heltid

- Tillträde: Juli 2022

Vi tillämpar individuell lönesättning, har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2022-06-01

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Regionchef Vanja Linderlöf 010-130 37 37

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat / undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten. Beskrivning av verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Beskrivning av verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Frösunda Äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov

- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser

- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Eller om du läser vård-och omsorgs programmet och längtar efter att arbeta inom vården.

Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning.
- Omfattning: 64-80 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson, Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten. Beskrivning av verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Beskrivning av verksamheten


Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Undersköterska på Frösunda Äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov

- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser

- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter

- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: 65-76 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson, Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat / undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten. Beskrivning av verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Beskrivning av verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Frösunda Äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov

- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser

- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Eller om du läser vård-och omsorgs programmet och längtar efter att arbeta inom vården.

Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning.
- Omfattning: 64-80 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson, Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten. Beskrivning av verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Beskrivning av verksamheten


Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Undersköterska på Frösunda Äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov

- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser

- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter

- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: 65-76 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson, Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska /sommarvikariat till Gävles finaste äldreboende

Frösunda söker en vikarierande sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus ... Visa mer
Frösunda söker en vikarierande sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle.

Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.

Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.

En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

Du ingår i verksamhetens ledningsgruppVi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Med erfarenhet inom yrket, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat/timanställning
- Omfattning: Deltid/heltid.
- Arbetstid: Vardagar och en helg i månaden.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och vikariat/timanställning kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat / undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten. Beskrivning av verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Beskrivning av verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Frösunda Äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov

- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser

- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Eller om du läser vård-och omsorgs programmet och längtar efter att arbeta inom vården.

Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning.
- Omfattning: 64-80 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson, Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Gävles finaste äldreboende

Ansök    Feb 1    Frösunda Omsorg AB    Arbetsterapeut
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med... Visa mer
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterpeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidareanställning
- Omfattning: Deltid 80 %
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-02-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fysioterapeut till Gävles finaste äldreboende

Vi söker nu en fysioterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med v... Visa mer
Vi söker nu en fysioterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Beskrivning av tjänst

Som fysioterapeut innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra fysioterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du ansvarar för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

Du är van att hantera vanligt förekommande medicintekniska arbetsuppgifter och har en drivkraft i att medverka i hälso-och sjukvårdteamets utveckling samt kvalitet och förbättringsarbete.

Vill du vara med om att bygga upp din verksamhet i ett nytt fräscht äldreboende och Hälso-och sjukvårdteam.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid 70 %
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring, individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-02-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fysioterapeut till Gävles finaste äldreboende

Vi söker nu en fysioterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med v... Visa mer
Vi söker nu en fysioterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Beskrivning av tjänst

Som fysioterapeut innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra fysioterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du ansvarar för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

Du är van att hantera vanligt förekommande medicintekniska arbetsuppgifter och har en drivkraft i att medverka i hälso-och sjukvårdteamets utveckling samt kvalitet och förbättringsarbete.

Vill du vara med om att bygga upp din verksamhet i ett nytt fräscht äldreboende och Hälso-och sjukvårdteam.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid 70 %
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring, individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-02-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Gävles finaste äldreboende

Ansök    Jan 25    Frösunda Omsorg AB    Arbetsterapeut
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med... Visa mer
Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterpeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidareanställning
- Omfattning: Deltid 80 %
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-02-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Gävles finaste äldreboende

Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslå... Visa mer
Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle.

Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.

Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.

En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Med erfarenhet inom yrket, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Heltid
- Arbetstid: Vardagar samt en helg i månaden.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 22-01-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Telefon: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gävles finaste äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten. Beskrivning av verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-a... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Monitor ERP arena. Vi Söker nu dig som brinner för att arbeta med äldre och gärna gör det lilla extra för kunderna i deras vardag samt bistå med att fortsätta forma och utveckla verksamheten.

Beskrivning av verksamheten
Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Frösunda Äldreomsorg

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete
Är du den vi söker efter?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid 65-80 %
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-01-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, Verksamhetschef. Telefon: 010-130 30 08

Linda Andersson, Samordnare. Telefon: 010-130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska - nattjänst sökes till Gävles finaste Äldreboende

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende. Information om verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och fortsätta skapa Gävles bästa äldreboende.

Information om verksamheten
Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.Undersköterska på Frösunda

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité och vara aktiv i förbättringsarbeten.
- Nattarbetare tvättar personal kläder och vid behov även tvättar kund/kunders kläder samt städar de gemensamma utrymmen som finns i huset.


Är du den vi söker efter?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning.

Vi följer rådande kollektivavtal.Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: 65,83 %
- Arbetstid: Kl. 20.45-07.00 eller Kl. 21.00-07.15. Helgtjänstgöring var annan/var tredje helg.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling Verksamhetschef. Tel: 010-130 30 08

Linda Andersson Samordnare. Tel: 010- 130 30 46

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor sökes till Gävles finaste äldreboende!

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi fortsätter uppstarten av våra avdelningar och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och skapa Gävles bästa äldreboende. Information om verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är ... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi fortsätter uppstarten av våra avdelningar och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och skapa Gävles bästa äldreboende.

Information om verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Frösunda

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete


Är du den vi söker efter? Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.

Mer om tjänsten:

- Anställningsform: Tillsvidareanställning.
- Sysselsättningsgrad: Deltid 76,46% tjänstgöringsgrad
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Vid frågor om tjänsten:

Kontakta samordnare Linda Andersson 010-130 30 08 Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundaakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 18/8 2021. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Gävles finaste äldreboende

Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder. Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingsl... Visa mer
Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle.

Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.

Verksamhetens inriktning är både omvårdnad och demens. Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM SJUKSKÖTERSKA


Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.

En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har en positiv grundinställning, är lösningsfokuserad och vill vara med oss att bygga upp vår fina verksamhet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Med erfarenhet inom yrket, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

OM FRÖSUNDA OMSORG
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Heltid.
- Arbetstid: Vardagar och helgtjänstgöring en helg/månaden
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 211031

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling tel: 010-130 30 08

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frösunda söker arbetsterapeut 100% till nybyggt äldreboende

Ansök    Nov 17    Frösunda Omsorg AB    Arbetsterapeut
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.

Här finns 72 moderna lägenheter med inrikting demens och omvårdnad, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum  och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik. 
Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation. 
  
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare. 
Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Mer om tjänsten
Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Arbetstid:  Dagtid
Sysselsättningsgrad:  Heltid
Tillträde:  Enligt överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.  Kollektivavtal finns. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor sökes till vår nyöppnade avdelning

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och skapa Gävles bästa äldreboende. Information om verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inre... Visa mer
Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och skapa Gävles bästa äldreboende.

Information om verksamheten Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Undersköterska på Frösunda

- Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
- Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
- Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
- Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete


Är du den vi söker efter? Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.

Mer om tjänsten:

- Anställningsform: Tillsvidareanställning.
- Sysselsättningsgrad: Deltid 76,42% tjänstgöringsgrad
- Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Vid frågor om tjänsten:

Kontakta regionchef Antonio Cabot tel 010-130 33 37. Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundaakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 31/1 2021. Visa mindre

Semestervikarier till Vinbärsvägens gruppbostad i Gävle.

Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet utgår från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen. På gruppbostaden får ku... Visa mer
Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet utgår från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen.

På gruppbostaden får kunden stöd utifrån sina individuella behov. Vi arbetar utifrån beslutande insatser och upprättar tillsammans med kund en Genomförandeplan.

Du som medarbetare arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder.

Beskrivning av tjänsten som Boendestödjare

Vi arbetar för att våra kunder ska leva ett självständigt liv. För att uppnå det är det avgörande att vi vet vad våra kunder vill. Med beställningen från ansvarig handläggare på kommunen som grund skapar kunden med stöd av oss en genomförandeplan med smarta mål där vi gemensamt kommer fram till hur vi ska stödja kunden att nå sina mål. På så sätt arbetar vi tillsammans med kunderna för att utforma det individuella stöd varje enskild kund behöver. Istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus - alltså vad som är viktigt för kunden.

Stödet som kunden behöver kan bland annat vara att bryta isolering, ge stöd i kontakten med myndigheter, stöd till att sköta de vardagliga sysslorna i hemmet etc.

Vi söker ett antal timvikarier och sommarvikarier som är intresserade av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder. Arbetet är förlagt till dagar, kvällar, sovande jour och helger. Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Vi arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt med kundens fokus.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som:

- Stödja kunden för att nå de uppsatta målen och leva ett självständigt liv.
- Samverka med andra personer som finns runt omkring kunden
- Verka för en trygg och professionell miljö där du förstår, möter och bemöter kunden utan att respondera fördömande, tillrättavisande eller bestraffande.
- Du har erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.
- Har kunskap i arbeta med lågaffektivt bemötande.
- Vi ser gärna att du är utbildad USK med inriktning mot socialpsykiatri
- B-körkort


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information

- Anställningsform: Timvikarie/sommararbete
- Arbetstid: Dag/kväll/ helg och sovande jour.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-06-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Maria Eklöf, 010-130 58 85 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frösunda Sätraåsen öppnar upp ytterligare ett plan - är du vår nya medarbet

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och skapa Gävles bästa äldreboende. 

Information om verksamheten
Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Undersköterska på Frösunda

* Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
* Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
* Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
* Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete

Är du den vi söker efter?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg.  Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggran, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.  

Mer om tjänsten:

* Anställningsform:  Tillsvidareanställning.
* Sysselsättningsgrad: Deltid 65-82% tjänstgöringsgrad
* Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg 
* Tillträde: Enligt överrenskommelse

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. 

Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Frösunda söker boendestödjare för tillsvidareanställning till gruppbostad

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Frösunda öppnade oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet ska utgå från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen.

På gruppbostaden får kunden stöd utifrån sina individuella behov. Vi arbetar utifrån beslutande insatser och upprättar tillsammans med kund en Genomförandeplan.

Du som personal arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder.

Vi arbetar för att våra kunder ska leva ett självständigt liv. För att uppnå det är det avgörande att vi vet vad våra kunder vill. Med beställningen från ansvarig handläggare på kommunen som grund skapar kunden med stöd av oss en genomförandeplan med smarta mål där vi gemensamt kommer fram till hur vi ska stödja kunden att nå sina mål. På så sätt arbetar vi tillsammans med kunderna för att utforma det individuella stöd varje enskild kund behöver. Istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus - alltså vad som är viktigt för kunden.  

Stödet som kunden behöver kan bland annat vara att bryta isolering, ge stöd i kontakten med myndigheter, stöd till att sköta de vardagliga sysslorna i hemmet etc.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Tillsammans med kunden utifrån dennes önskemål och utifrån beställningen från handläggare utforma delmål och mål som sammanställs i en genomförandeplan.
* Stödja kunden för att nå de uppsatta målen och leva ett självständigt liv.
* Samverka med andra personer som finns runt omkring kunden
* Verka för en trygg och professionell miljö där du förstår, möter och bemöter kunden utan att respondera fördömande, tillrättavisande eller bestraffande.
* Vara en del av en aktiv och engagerad arbetsgrupp som gillar utveckling.

Kvalifikationer
* Du är undersköterska, gärna med inriktning mot psykiatri.
* B-körkort
* Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med skriftlig dokumentation och löpande journalföring.
* Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
* Du har erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.

Meriterande
* Utbildning av och erfarenhet av metoden ESL (Ett självständigt liv).
* Utbildning och erfarenhet av MI (motiverande samtal).
* Lågaffektivt bemötande
* Återhämtningsinriktat arbetssätt.
* KASAM

Vi söker dig som
* Har lätt för att skapa relationer
* Är van att arbeta självständigt
* Är flexibel och samtidigt strukturerad
* Vill arbeta utifrån Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet. 

Övrigt
* Tjänstgöringsgrad 70-80 %
* Schemalagd arbetstid med oregelbundna arbetstider med arbete dag, kväll och natt
* Jour samt ensamarbete förekommer
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning och vi tillämpar rådande kollektivavtal
* Vi kommer att begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister.
* Frösunda tillämpar rökfri arbetstid

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Är du den vi söker är du välkommen med att skicka in en ansökan till oss!

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi har inte möjlighet att hantera ansökningarna via post eller mail. Visa mindre

Vill du arbeta extra som personlig assistent i Bergby?

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad kan Frösunda erbjuda mig?
* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.

Vad innebär tjänsten?

Plats: Bergby
Arbetstider: Dagtur 07.30-15.00 eller kvällstur 18.40-23.40
Krav: Körkort. Du som söker är kvinna enligt kundens önskemål och talar flytande svenska.

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Bergby. Kunden är en  man som sitter i rullstol. Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Arbetstiderna varierar men är förlagt till mestadels dagtid samt kvällar. Då kvällspasset slutar sent är det av stor vikt att du har bil eftersom lokaltrafiken ej går då. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Då arbetet som personlig assistent hos vår kund innebär stöd vid förflyttningar och träning är det av vikt att du har har god fysik. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal. Visa mindre

Arbetsterapeut till Frösunda Omsorg

Ansök    Okt 5    Frösunda Omsorg AB    Arbetsterapeut
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.

Här finns 72 moderna lägenheter med inrikting demens och omvårdnad, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum  och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik. 
Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation. 
  
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare. 
Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Mer om tjänsten
Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Arbetstid:  Dagtid
Sysselsättningsgrad:  Deltid 50-80%, enligt överenskommelse.
Tillträde:  Enligt överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.  Kollektivavtal finns. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Sätraåsens äldreboende

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. 

Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.
Verksamhetens inriktning är både demens och omvårdnad.
Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande


Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.
Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.
En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.
I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. I tjänsten ingår även ett delat omvårdnadsansvar för Vinbärsvägen, ett gruppboende för socialpsykiatri med 10 platser.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.
Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!
Du du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du har god datavana och goda kunskaper i dokumentation. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning dagtid med tjänstgöring var fjärde helg. Tjänstgöringsgrad 100% . Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta regionchef Antonio Cabot 010-130 33 37

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie undersköterska sökes till Sätraåsens äldreboende

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Vi söker nu fler timvikarier till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med inrikting demens och somatik, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum  och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Som medarbetare hos oss är du
* Trygg, beslutsmässig och har ett genuint intresse för människor


* Engagerad och en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
* Vill vara med och skapa en ny verksamhet och vågar visa framfötterna!


Vi letar efter dig som har
* Undersköterskeutbildning eller erfarenhet från likvärdig verksamhet
* Erfarenhet av demensvård
* Erfarenhet av dokumenntationsverktyget Safe Doc
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Meriterande är om du
* Har annan demensutbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med demenssjukdom


Tjänsten
Timanställning, dag, kväll och helg.

Vid frågor om tjänsten kontakta samordnare Ann-Louise Johansson tel: 010 130 30 46
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan dag! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till framtidens äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. 
Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.
Verksamhetens inriktning är både demens och omvårdnad.
Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande


Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.
Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.
En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.
I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. I tjänsten ingår även ett delat omvårdnadsansvar för Vinbärsvägen, ett gruppboende för socialpsykiatri med 10 platser.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.
Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!
Du du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du har god datavana och goda kunskaper i dokumentation. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning dagtid med tjänstgöring varannan helg. Tjänstgöringsgrad 80-100% . Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta regionchef Antonio Cabot 010-130 33 37

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikariat till gruppbostad sökes till Åbyforsvägen i Valbo

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Vi söker vikarie som är intresserad och motiveras av utmaningar. Vi erbjuder ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans upprätthåller förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för kund. Du behöver ha ett tydligt uttryckssätt, vara tålmodig, ansvarsfull samt trygg i dig själv. Arbetet är förlagt till dagar, kvällar och helger.

För att passa i denna roll är det bra om du har följande erfarenhet:
- erfarenhet av utmanande och utåtagerande beteende.
- erfarenhet av att ha jobbat på LSS-boende, Psykiatri-boende eller daglig verksamhet.
- erfarenhet av att ha arbetat med målgrupp med diagnos utvecklingsstörning och autism. Meriterande vid kunskap om diagnosen: Kabuki Make up syndrom.
- erfarenhet av att arbeta med ett lågaffektivt bemötande.
- en god förmåga att samarbeta i en arbetsgrupp. 
- förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- god datavana.

Vi ser det som mycket meriterande om du har utbildning inom autism samt lång erfarenhet av att arbeta med utmanande och utåtagerande beteende.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden.
Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Engagerad verksamhetschef sökes till nytt äldreboende i Gävle

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi söker dig som är trygg i din chefsroll och som likt oss vill sträva efter att driva Gävles bästa äldreboende. 

Information om verksamheten

Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten, som drivs i egen regi, bjuder på en trivsam miljö med både spa anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum och samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 


Rollen som verksamhetschef

På Frösunda har du som verksamhetschef företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt resultat. 

I rollen som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Som verksamhetschef ansvarar du för att självständigt driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till regionchef.
Till ditt stöd har du regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR - avdelning. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen liksom med externa kontakter.
Du har ett affärsmässigt tänk, ser möjligheter och har idéer om hur vår verksamhet kan utvecklas och växa. 

Då verksamheten är nyöppnad kommer du att vara ansvarig för det fortsatta arbetet med att starta upp våra enheter, inflyttning av nya kunder och rekrytering av medarbetare.
 
 
Vi söker efter dig som har:

* Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
* Tidigare erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
* Erfarenhet inom äldreomsorgen.
* Erfarenhet av demensvård (meriterande).
* God systemvana.
* Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
* B-körkort.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har god förmåga att självständigt fatta beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer av högre arbetsbelastning. 


Det här kan vi erbjuda dig 

* Utbildningar
* Utvecklingsmöjligheter
* Karriärvägar
* Personalförmåner
* Trygga anställningsvillkor
* Digitala arbetsverktyg
* Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
* Platt organisation med korta beslutsvägar


 
 Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning inom företaget. 100% tjänstgöringsgrad . Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
Antonio Cabot, regionchef  010-1303337  [email protected]
Vid frågor rekryteringsprocessen, vänligen kontakta
Vendela Zetterkvist, HR Specialist;  010-130 39 07 | [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta extra som personlig assistent i Bergby?

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad kan Frösunda erbjuda mig?
* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.

Vad innebär tjänsten?

Plats: Bergby
Arbetstider: Dagtur 07.30-15.00 eller kvällstur 18.40-23.40
Krav: Körkort. Du som söker är kvinna enligt kundens önskemål och talar flytande svenska.

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Bergby. Kunden är en  man som sitter i rullstol. Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Arbetstiderna varierar men är förlagt till mestadels dagtid samt kvällar. Då kvällspasset slutar sent är det av stor vikt att du har bil eftersom lokaltrafiken ej går då. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Då arbetet som personlig assistent hos vår kund innebär stöd vid förflyttningar och träning är det av vikt att du har har god fysik. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal. Visa mindre

Schemarad ca 60% som personlig assistent i Bergby!

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad kan Frösunda erbjuda mig?
* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.

Vad innebär tjänsten?

Plats: Bergby
Tjänstgöringsgrad: Ca 60% fast schemarad
Arbetstider: Mestadels kvällstur kl 18.40-23.40, dagtid kl 07.30-15.00 kan förekomma.
Krav: Körkort. Du som söker är kvinna enligt kundens önskemål och talar flytande svenska.

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Bergby. Kunden är en  man som sitter i rullstol. Vi söker dig som vill arbeta deltid på ca 60% med fast schemarad. Arbetstiderna varierar men är förlagt till mestadels kvällar, både vardag och helger. Då kvällspasset slutar sent är det av stor vikt att du har bil eftersom lokaltrafiken ej går då. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Då arbetet som personlig assistent hos vår kund innebär stöd vid förflyttningar och träning är det av vikt att du har har god fysik. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal. Visa mindre

Vill du arbeta extra som personlig assistent i Bergby?

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad kan Frösunda erbjuda mig?
* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.

Vad innebär tjänsten?

Plats: Bergby
Arbetstider: Dagtur 07.30-15.00 eller kvällstur 18.40-23.40
Krav: Körkort. Du som söker är kvinna enligt kundens önskemål och talar flytande svenska.

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Bergby. Kunden är en  man som sitter i rullstol. Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Arbetstiderna varierar men är förlagt till mestadels dagtid samt kvällar. Då kvällspasset slutar sent är det av stor vikt att du har bil eftersom lokaltrafiken ej går då. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Då arbetet som personlig assistent hos vår kund innebär stöd vid förflyttningar och träning är det av vikt att du har har god fysik. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal. Visa mindre

Behov av medarbetare inom Vård- och omsorg

Ansök    Apr 2    Frösunda Omsorg AB    Vårdbiträde
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Frösunda Omsorg och Norlandia samverkar tätt tillsammans i arbetet att hantera det som sker i samhället just nu. En utmaning för oss är att bemanna våra äldreboenden, förskolor, gruppbostäder inom LSS, särskola och personlig assistans mm. I vanliga fall är vi omkring 12 000 stolta medarbetare som utför ett väldigt viktigt arbete. Idag är vi betydligt färre pga. det som sker just nu.
Mot den bakgrunden arbetar vi tillsammans med att nå ut till alla er som vill och önskar arbeta inom omsorgen. Kanske har du blivit av med ditt tidigare arbete, eller har du kommit på att omsorgen är en bransch för dig? Eller vill du kanske bara hjälpa till så gott du kan?
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, boendestödjare, personliga assistenter, pedagoger mm. Oavsett bakgrund och anledning  har du en möjlighet att testa vår bransch, under om än väldigt speciella tillfällen. Vi har tagit fram en grundläggande utbildning för att förbereda dig på arbetet. Vi tror att om du har rätt inställning och är intresserad av att bemöta människor på deras villkor kan vi ge dig förutsättningar för att lyckas som medarbetare hos oss.

Vi har stora behov av medarbetare idag, över semesterperioder och framöver. För en del av er som söker hoppas vi att du vill stanna kvar hos oss även efter krisen. Andra medarbetare väljer kanske att gå tillbaka till sin tidigare profession. Oavsett hur det blir hoppas vi att du är intresserad av att söka dig till oss. Det kan bli kortsiktigt, men också långsiktigt i en bransch som finns till för de som behöver den allra mest.

Just nu har vi bl.a. behov i Stockholm city, Hässelby, Täby, Sollentuna och Gävle.
 
Rekryteringsförfarandet:
Ansök via vårt rekryteringssystem, därefter kontaktar vi er och berättar mer om tjänsterna. Vi är öppna för att rekrytera meriterade medarbetare och er utan erfarenhet av omsorg eller utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Innan tjänsten börjar kommer vi kalla till en grundläggande utbildning anpassad efter verksamhetens behov. Vi har kollektivavtal och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier, undersköterska, sökes till Sätraåsens äldreboende

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Vi söker nu fler sommarvikarier till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkringvGävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum  och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Som medarbetare hos oss är du
* Trygg, beslutsmässig och har ett genuint intresse för människor


* Engagerad och en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
* Vill vara med och skapa en ny verksamhet och vågar visa framfötterna!


Vi letar efter dig som har
* Undersköterskeutbildning eller erfarenhet från likvärdig verksamhet
* Erfarenhet av demensvård
* Erfarenhet av dokumenntationsverktyget Safe Doc
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Meriterande är om du
* Har annan demensutbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med demenssjukdom


Tjänsten
Sommarvikariat under perioden 1 juni t o m 31 augusti.
Vi ser gärna att du kan arbeta minst 5 sammanhängande veckor under denna period. Det finns möjlighet att påbörja ett timvikariat redan nu.

Vid frågor om tjänsten kontakta samordnare Ann-Louise Johansson tel: 010 130 30 46
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan dag! Visa mindre