Lediga jobb Attendo TO TOPCO AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Attendo TO TOPCO AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Stödpedagog till Viljero Sandviken & Viljero Gävle

Antal platser: 2 Vi ser nu fram emot att välkomna två stödpedagoger/metodstödjare som vill vara med och utveckla denna nya roll hos oss på våra barn- ungdomsboenden i Sandviken och Gävle.Viljero Gävle LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 – 17 år med möjlighet att bo kvar så länge skolgången pågår. På boendet finns plats för upp till 5 barn. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individe... Visa mer
Antal platser: 2
Vi ser nu fram emot att välkomna två stödpedagoger/metodstödjare som vill vara med och utveckla denna nya roll hos oss på våra barn- ungdomsboenden i Sandviken och Gävle.Viljero Gävle LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 – 17 år med möjlighet att bo kvar så länge skolgången pågår. På boendet finns plats för upp till 5 barn. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med omfattande omvårdnadsbehov.Viljero Sandviken LSS är belägen i en större villafastighet utanför Sandviken och är ett boende för barn och ungdomar från 13-17 år med möjlighet att bo kvar så längeskolgången pågår. På boendet finns plats för upp till 5 barn. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende.
Om rollen
Som stödpedagog hos oss planerar, implementerar, leder och utvecklar du det pedagogiska arbetet i verksamheten i samverkan med verksamhetschef samtidigt som du har en del av arbetstiden förlagd i det vardagsnära kundarbetet. Du medverkar i samtliga arbetsuppgifter och arbetar stödjande och motiverande med barnet/ungdomen, med lågaffektivt bemötande, bildstöd, tecken som stöd samt tydliggörande pedagogik. Du arbetar alltid med stor respekt för barnets/ungdomens integritet, självständighet, delaktighet samt inflytande, med målet att uppnå goda levnadsvillkor för våra barn/ungdomar. Arbetet kräver lekfullhet och fantasi.
En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att möta barnen där de befinner sig ochkommunicera barnens behov till arbetsgruppen genom att coacha och handleda kollegor i det vardagliga arbetet. Tillsammans med arbetsgruppen upprättar, genomför och följer du upp rutiner. Du kommer att ha en kollega anställd vid den andra verksamheten som du förväntas samarbeta med för att säkerställa högkvalitativt och jämlikt metodarbete i båda verksamheterna. Du kommer även att ha stöd av ett centralt metodteam. Du medverkar i verksamheternas kvalitetsutveckling och deltar i olika möten, utbildningar och handledning.
Vem är du?
Arbetsuppgifterna ställer krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, kommunikation och att du förstår vikten avteamarbete. Du behöver vara trygg i dig själv och ha en förmåga att behålla lugnet samt se lösningar. Det krävs att du som personal är lyhörd, tålmodig och har en förmåga att tolka och läsa av situationer och kunna hantera dessa lågaffektivt. Du är engagerad, intresserad och nyfiken på att lära dig mer under arbetets gång.
För att trivas i rollen behöver du tycka om att ta egna initiativ samt att driva utvecklings-och kvalitetsarbete framåt. Du har god kännedom om olika evidensbaserade metoder som du även arbetar utifrån i vardagen. Dokumentation ser du som en naturlig del av arbetet och du fungerar som ett stöd till kollegor i upprättandet av genomförandeplaner. Som stödpedagog hos oss erbjuds du ett utvecklande och ansvarsfullt arbete.
Ett fokusområde på enheten är att utveckla arbetet med bildstöd, tecken som stöd och den fysiska miljöns påverkan på barnen. Vi ser gärna att du delar vårt intresse för digitala hjälpmedel.
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll och helg enligt schema.
Krav för tjänsten
Examen från stödpedagogutbildningen 200 YH poäng, alternativt 60 högskolepoäng inom pedagogik.
Erfarenhet av att ha jobbat med människor med autism och utmanande beteende.Datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift.B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av arbete som stödpedagog/metodstödjare
Erfarenhet av digitala hjälpmedel.Utbildning i AKK, TAKK, Studio 3 eller Lågaffektivt bemötandeUndersköterskeutbildning är meriterande men inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse
Om rekryteringsprocessen
Skicka din ansökan till oss via länken nedan, Rekrytering sker löpande, och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Innan anställning hämtas belastningsregisteret in som en del av processen.
Eventuella frågor om våra boenden och tjänsten besvaras av VerksamhetschefSandra Hägglund, [email protected] eller Biträdande VerksamhetschefAnette Bodén, [email protected]. Frågor om rekryteringsprocessen besvarasav Rekryteringsansvarig Andreas Ånäs [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till LSS-boenden och skola

Om region LSS barn och skola Region LSS barn och skola har boendeplatser för ungdomar inom ramen för LSS 9:8. Våra ledord: individanpassning, delaktighet, struktur och förutsägbarhet skapar en trygg vardag för våra boende. Vi är en del av Team Olivia Omsorg, ett av årets karriärföretag 2023. Vi kan således kombinera den lilla verksamhetens lokala förankring med den stora koncernens trygghet för att: Göra skillnad. Varje dag. Om rollen Som sjuksköterska är ... Visa mer
Om region LSS barn och skola
Region LSS barn och skola har boendeplatser för ungdomar inom ramen för LSS 9:8. Våra ledord: individanpassning, delaktighet, struktur och förutsägbarhet skapar en trygg vardag för våra boende. Vi är en del av Team Olivia Omsorg, ett av årets karriärföretag 2023. Vi kan således kombinera den lilla verksamhetens lokala förankring med den stora koncernens trygghet för att: Göra skillnad. Varje dag.
Om rollen
Som sjuksköterska är du ansvarig för HSL-arbetet tillsammans med verksamhetscheferna i regionen, du ingår i ledningsgruppen. Du är ansvarig sjuksköterska för de LSS-boenden i regionen som har HSL, samt skola. Våra LSS-boenden har plats för 5 barn/ungdomar per enhet och sjuksköterskan ansvarar för samtliga frågor kring HSL och sjukvårdskontakter kring barnen.
I tjänsten ingår till att börja med ansvar över tre LSS-boenden enligt LSS 9:8, samt en skola, detta kan komma att utökas längre fram.
I tjänsten ingår en del bilkörning då ansvarig sjuksköterska ansvarar för hela regionen som är: Gävle - Sandviken - Ramnäs - Knivsta.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bedriva löpande kvalitets- och verksamhetsutveckling i samarbete med regionledning
Säkerställa att avtal, uppdrag och regelverk efterföljs
Handleda personal i frågor kring HSL
Patientansvarig sjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter enligt HSL

Vem är det vi söker?
Du har erfarenhet av arbete med barn och unga och allra helst inom LSS. Du är en trygg sjuksköterska som kan fatta beslut mot bakgrund av uppsatta mål. Vidare är du flexibel och motiverad att bilkörning ingår i tjänsten. Som person känner du igen dig i beskrivningen kommunikativ, engagerad, lösningsfokuserad liksom team och samarbetsorienterad. Du är strukturerad, modig och vågar vara en ambassadör för dina patienter, bra på att samarbeta men ändå kunna arbeta självständigt.
Kvalifikationer:
Distriktssjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska med inriktning barn och ungdom
Arbetat som sjuksköterska i minst 2 år
Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är ett krav
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift

Meriterande om du därtill har:
Arbetat inom omsorgsverksamheter (LSS och/eller SoL)
Arbetat som skolsköterska

Vi erbjuder
Hos oss får du bidra med att utveckla vår organisation. Vi erbjuder dig spännande uppdrag med möjlighet att skapa relationer med kunder, medarbetare och uppdragsgivare på alla nivåer. Team Olivia utsågs år 2023 till ett Karriärföretag och hos oss har du förutom stöttande chefer nära dig även centrala stödfunktioner som finns tillgängliga med specialistkunskaper inom ekonomi, HR och kvalitetsarbete. Vi erbjuder även kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. I anställningen ingår en förmånsbil.
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträdesdag: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Om rekryteringsprocessen
Rekrytering sker löpande, och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vi välkomnar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Deblé[email protected] Visa mindre