Lediga jobb som Affärsområdeschef i Gävle

Se lediga jobb som Affärsområdeschef i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Fabrikschef till Thomas Betong i Heby

Om företaget Betong. Prefab. Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är Thomas Betong en oberoende och familjeägd koncern och en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong till både kommersiella och privata kunder i Sverige. Vår framgång bygger på det mervärde vi erbjuder i exceptionell personlig service och teknisk kompetens. Gruppen har ett starkt fokus på miljöansvar och arbetsmiljö. Vi är Specialisterna på betong. Fabriken i Heby utg... Visa mer
Om företaget
Betong. Prefab. Betongpumpning.
Efter 60 år på marknaden är Thomas Betong en oberoende och familjeägd koncern och en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong till både kommersiella och privata kunder i Sverige. Vår framgång bygger på det mervärde vi erbjuder i exceptionell personlig service och teknisk kompetens. Gruppen har ett starkt fokus på miljöansvar och arbetsmiljö. Vi är Specialisterna på betong. Fabriken i Heby utgör en central del av Thomas Betongs imponerande nätverk med totalt fyra prefab-fabriker, dedikerade till tillverkning av högkvalitativa prefabricerade betongelement såsom väggar, bjälklag och balkonger. I rollen som Fabrikschef ges du unika möjligheter att aktivt bidra till utvecklingen av den egna fabriken i Heby och samtidigt påverka hela affärsområdet Prefab.
Har du passion för produktion, utveckling och att motivera andra?
Då kan du vara den Fabrikschef vi letar efter på Thomas Betong i Heby.


Dina arbetsuppgifter
Din roll innebär såväl dagligt ledarskap som att driva utveckling av produktionsteknik, digitalisering och annat som bidrar till att vi fortsätter positionera oss som Specialisterna på Betong.

Att vara Fabrikschef för prefabfabriken i Heby innebär att du är platschef med totalansvar, där du hanterar allt från kommunens tillstånd till personalfrågor, fastighetsfrågor, utveckling, energi och produktion, men också är nyckelperson i produktionsledningen för affärsområde Prefab.

I rollen som Fabrikschef är huvudansvaret att säkerställa en effektiv och högkvalitativ produktion vid vår verksamhet i Heby. Du kommer att vara chef och ledare för cirka 65 medarbetare – med hjälp av fyra produktionsledare och två produktionssamordnare. Dina ansvarsområden inkluderar personal- och resursplanering på ganska operativ nivå, men också produktions- och bemanningsplanering över tid. Det kan i praktiken handla om planering av underhåll av maskiner tillsammans med servicetekniker, men också säkerställa kompetens hos medarbetarna. Vidare ingår arbetsmiljöansvar och att systematiskt arbeta med att säkerställa en säker och bra arbetsplats. Du ansvarar också för att efterleva såväl lagar som interna rutiner i ledningssystem inom kvalitet och miljö. Du har till din hjälp även personal med ansvar för produktionsplanering, administration och kvalitets- och produktionsteknik.

Du har även stöttning från centrala resurser inom HR, arbetsmiljö, inköp, IT och produktteknik och ett löpande utbyte med dina fabrikschefskollegor.



Din profil
Vi söker dig som har minst 10 års bakgrund inom tillverkningsindustrin och fem (5) års erfarenhet av personal- och chefsansvar. Arbete med produktionsutveckling är önskvärt då vi tror att den erfarenheten kommer hjälpa dig att effektivt navigera och leda i produktionsmiljön. Meriterande är din kompetens inom områden som bygg- eller byggmaterialbranschen, Lean-principer och digitalisering. Du kommer att ha möjlighet att integrera innovativa metoder för att optimera produktionsprocesserna och öka effektiviteten.

Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom områden som produktion, produktionsutveckling eller ledarskap, eller att du på annat sätt har förvärvat samma kunskap. Din utbildningsbakgrund och erfarenhet kommer att ligga till grund för din förmåga att förstå och hantera komplexa produktionsutmaningar.

I rollen som Fabrikschef värdesätter vi egenskaper som samarbetsförmåga, där du trivs med att arbeta nära andra och kommunicera på ett öppet och lyhört sätt. Vi ser gärna att du tar initiativ och är självgående, att du känner ansvar för dina uppgifter och kan strukturera och driva processer framåt på egen hand.

Det är viktigt för oss att du ser glädjen i att ha ett helhetsgrepp och trivs med den variationsrika ansvarsnivån. Din omdömesförmåga är avgörande; att kunna göra korrekta avvägningar, prioritera och hantera komplex information samt olika hänsynstaganden.

Vi värdesätter även din förmåga att vara strukturerad, att planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt samt att hålla tidsramar. Dessutom ser vi gärna att du är stabil, även i stressiga situationer, och behåller ett realistiskt perspektiv, fokuserar på rätt saker och agerar lugnt och kontrollerat. Det är avgörande för att effektivt samarbeta och kommunicera med olika team och intressenter.

Du har en god förståelse för, och kan bekymmersfritt hantera IT-verktyg som Microsoft Office och någon typ av affärssystem för att driva fram effektiva processer. Du förväntas vara bekväm med att använda olika digitala verktyg för att stödja och optimera arbetsflödet.

Du kommer att behöva mycket goda kommunikationsfärdigheter både på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi tror att dessa egenskaper och kompetenser kommer att bidra till en framgångsrik och hållbar ledarroll som Fabrikschef.


Prefab:
[Att jobba med prefab - Thomas Betong i Heby]

Thomas Betong:
[Det här handlar om oss av Thomas Concrete Group]
https://www.youtube.com/watch?v=pFZcUP4jUgA



Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Thomas Betong med Clockwork Rekrytering. Vill du anmäla ditt intresse så gör du det senast 2024-01-14 genom att gå vidare via ”Ansök”. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Petra Forsberg Kyller på 0733–512709. Visa mindre

Affärsområdeschef till Tengella

Ansök    Maj 20    Tengella AB    Affärsområdeschef
Företaget Tengella AB rekryterar nu en operativ säljande Affärsområdeschef till nytt affärsområde inom verksamheten i Gävle. Tengella är ett framgångsrikt och lönsamt mjukvaruföretag med huvudkontor i centrala Gävle. Vi utvecklar och säljer ett fullstort affärssystem, Tengella, med moduler från kund- och uppdragshantering till schemaläggning, lönehantering och fakturering. Tengella är ledande i Sverige och har den största marknadsandelen inom sin nisch. Fö... Visa mer
Företaget
Tengella AB rekryterar nu en operativ säljande Affärsområdeschef till nytt affärsområde inom verksamheten i Gävle. Tengella är ett framgångsrikt och lönsamt mjukvaruföretag med huvudkontor i centrala Gävle. Vi utvecklar och säljer ett fullstort affärssystem, Tengella, med moduler från kund- och uppdragshantering till schemaläggning, lönehantering och fakturering. Tengella är ledande i Sverige och har den största marknadsandelen inom sin nisch. Företaget växer kraftigt och har i dagsläget 15 anställda bestående av ledning, utvecklare, säljare och customer success- samt supportavdelning, vilka arbetar i nära samarbete med att underhålla, vidareutveckla och leverera detta webbaserade affärssystem.
Arbetsuppgifter
Tengella AB söker nu en driven, entusiasmerande, säljande och affärsinriktad ledare som vill bygga upp och driva ett nytt affärsområde från ax till limpa och bidra till vår spännande tillväxtresa!
I rollen som Affärsområdeschef i bolaget så kommer du att starta upp, leda och utveckla det nya affärsområdet mot en stark tillväxt och nå uppsatta mål. Vi ser att du har goda kunskaper samt erfarenhet av framgångsrik försäljning, förhandling, affärsutveckling och är en sann entreprenörsperson med ett starkt driv, målinriktad och hög ansvarskänsla.
Du kommer bidra till att starta upp och utveckla försäljningen inom det nya affärsområdet där du främst själv aktivt kommer bedriva försäljningen samt identifiera nya affärsmöjligheter.
Du kommer tillsammans med Produktchef och Platschef ansvara för att vårt affärssystem utvecklas i rätt riktning mot det nya affärsområdet vad gäller såväl funktionalitet som användarvänlighet. Du brinner för kundbehov ur ett användarperspektiv och översätter dessa behov till funktionsspecifikationer åt vår utvecklingsavdelning att ta vidare tekniskt.
Du kommer över tid bygga upp ditt Team parallellt med att Affärsområdet växer.
Bolaget är mycket välskött, solitt och under stark tillväxt och omsätter runt 25 MSEK med ett gott resultat.
Profil
För att bli framgångsrik i rollen som Affärsområdeschef har du en stark säljprofil där du är utåtriktad, övertygande, relationsinriktad och har en förmåga att motivera och engagera såväl kunder som ditt kommande Team. Du är en van förhandlare och bekväm med att granska och justera avtalstexter juridiskt. Du har även någon form av administrativ vana, är noggrann och bra på att forma interna effektiva rutiner. Som person har du ett starkt driv och hög energi som gillar att hitta framgångsrika lösningar för att ta dig mot uppsatta mål. Du är van att hitta lösningar på komplexa problem/uppgifter och är självgående, även om du tar hjälp när behov finns och uppskattar Teamarbete.
Ett krav är att ha dokumenterade erfarenheter av framgångsrik försäljning, gärna komplex och värdebaserad försäljning och vi ser det som starkt meriterande om du är en van användare av affärssystem, men ett krav är att du har ett intresse av IT-system. Vi tror att det är för affärsutveckling och försäljning du brinner för, mer än teknik och kod, då du själv kommer att vara högst delaktig i tillväxtresan som bolaget står inför.
Vi tror att du tidigare haft en roll där du byggt upp någonting från start eller tagit något befintligt område till en högre nivå, eller annan ledande relevant roll för ett mindre/mellanstort bolag, gärna inom IT-branschen. Du är en van, övertygande och välmeriterad ledare.
Vi ser att du har en ”doer-mentalitet” och värderar att få saker gjorda, i rätt prioritetsordning, för att komma framåt.
Det ingår en del resande i tjänsten.
Låter det här intressant och känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten redan idag, så får vi hoppas att vi träffas. Sista ansökningsdag är den 16 Juni 2024.
Läs gärna mer om oss på www.tengella.se . Visa mindre

Interim Kundservicechef

Ansök    Mar 19    Poolia Sverige AB    Affärsområdeschef
Interim kundservicechef med gedigen erfarenhet. Är du en passionerad och erfaren ledare inom kundservice som trivs på en ung arbetsplats med ett högt tempo? Kundserviceverksamheten för detta bolag består av en sammanslagning av två bolag som genomfördes under 2023 och är en arbetsgivare i förändring. Interimsuppdraget passar dig som drivs av att tillfredsställa kundernas behov genom att leverera och samtidigt skapa en trivsam arbetsplats för dina medarbet... Visa mer
Interim kundservicechef med gedigen erfarenhet.

Är du en passionerad och erfaren ledare inom kundservice som trivs på en ung arbetsplats med ett högt tempo? Kundserviceverksamheten för detta bolag består av en sammanslagning av två bolag som genomfördes under 2023 och är en arbetsgivare i förändring. Interimsuppdraget passar dig som drivs av att tillfredsställa kundernas behov genom att leverera och samtidigt skapa en trivsam arbetsplats för dina medarbetare.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som Interim Kundservicechef leder du det operativa arbetet i en verksamhet med ett stort antal medarbetare. Du har en nyckelroll i att driva bolagets utveckling genom att optimera prestation och kvalitetssäkra processer, för att bidra till framgång.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du leder verksamheten genom ett antal chefer som du har personalansvar för. Som chef har du en viktig roll att coacha och leda dina medarbetare för att skapa en välmående och trivsam arbetsplats.
Du har det övergripande ansvaret, genom dina medarbetare, för kundkontakter och kundavtal. Du ansvarar även själv för ett par kunder. I din roll ingår budget- och ekonomiansvar. Du granskar och analyserar siffror och KPI:er och tar utifrån dessa beslut för att nå de uppsatta målen.

I din roll rapporterar du till nordenchef som ingår i bolagets ledningsgrupp.

Omfattning: Heltid (100%)
Start: Under april
Längd: Minst 6 månader med möjlighet till distansarbete en dag i veckan
Placering: Södra Gästrikland

Du är underkonsult och fakturerar från eget bolag.



Vem är du?
Ekonomikunskap och styrning är en viktig nyckel för att bli framgångsrik i rollen.
Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat i en KPI-styrd verksamhet med dag-till-dag-styrning. Du behöver även ha mycket god erfarenhet av budgetarbete, ekonomi, avtalskoll samt att lämna regelbundna prognoser. Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av att ansvara för samt jobba med Profit & Loss. Det är av vikt att du har chefserfarenhet från större kundserviceorganisationer.

Som person har du en stark analytisk och problemlösande förmåga. Du analyserar situationer för att identifiera utmaningar och utvecklar effektiva lösningar på problem. I din person är du även handlingskraftig. Du initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser. Du söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring. Du förmedlar både egna och andras idéer om hur organisationen kan förändras.


Om verksamheten
Tycker du att uppdraget passar din profil så är du välkommen att söka via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Denna tillsättning utförs av Poolia Interim Management, Pion Groups verksamhet för tillsättning av interimschefer och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurchef till Furuviksparken

Om företaget Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Varje år har parken ca 700 anställda under sommarsäsongen och ca 400 medarbetare under halloween, samt besöks av ca 340 000 gäster. Furuvik öppnade redan 1900 och är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; G... Visa mer
Om företaget
Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Varje år har parken ca 700 anställda under sommarsäsongen och ca 400 medarbetare under halloween, samt besöks av ca 340 000 gäster.
Furuvik öppnade redan 1900 och är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.
I Furuviksparken är alla välkomna och vi strävar efter att alla våra upplevelser ska vara både magiska och hållbara. Vi vill att både gäster och medarbetare ska känna att vi arbetar mot hållbara mål och att vi gör skillnad för vår omvärld. Vi vill helt enkelt göra ett stort intryck men litet avtryck. Läs mer om det här: https://www.furuvik.se/hallbarhet



Dina arbetsuppgifter
Brinner du för ledarskap och vill få chansen att leda en erfaren grupp av djurvårdare bland lemurer, ormar och får? Vill du kombinera bevarandearbete med att skapa helhetsupplevelser i världsklass för både stora och små gäster? Då har vi en spännande utmaning för dig!

Som djurchef på Furuviksparken har du personalansvar för 9 medarbetare som arbetar som djurvårdare, zoolog, zoopedagog och djurvälfärdssamordnare, samt övergripande ansvar för driften och utvecklingen av verksamheten, såväl i det dagliga arbetet som långsiktigt. Du ansvarar för arbetsmiljöarbetet på avdelningen, driver vårt bevarandearbete framåt och ser till att avdelningen arbetar enligt branschstandarden. I personalansvaret ingår bland annat medarbetar- och lönesamtal, schemaläggning, planering av utbildning samt rekrytering vid behov och inför högsäsong – då teamet dubbleras. En viktig del i din roll är att utveckla och stärka arbetsgruppen genom att skapa förtroende, utmana arbetssätt och leda avdelningen framåt. Tillsammans tar ni fram arbetsrutiner och säkerställer att våra medarbetare efterföljer de lagar, regler och policys som vår verksamhet omfattas av.

På Furuviksparken hjälper vi varandra att göra ett bättre jobb – vilket innebär att inget uppdrag är för stort eller för litet att ta sig an. När det behövs kommer du arbeta operativt och hjälpa till. Vidare sker ett kontinuerligt samarbete med övriga avdelningar i parken för att skapa oförglömliga upplevelser till våra gäster.

Du arbetar på plats i Furuviksparken, oftast under dagtid men vid behov under säsong kan arbetstiderna variera något och då kan kvälls- och helgarbete förekomma.


Din profil
Till denna viktiga tjänst söker vi dig som är en trygg och erfaren ledare med erfarenhet av förändringsarbete. Du har arbetat med systematiskt arbetsmiljöarbete, har haft budgetansvar samt är van att arbeta med säkerhetsfrågor. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete från djurparker eller annan erfarenhet inom djurvård.

Till den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en stark ledare som står med fötterna stabilt på jorden och som har förmågan att tänka i nya banor. Du inger förtroende hos andra, är resultatdriven och förstår att det är detaljerna som gör skillnaden, utan att tappa helhetsperspektivet. Som person är du lyhörd, samarbetsorienterad och nyfiken på att ta till dig nya kunskaper.

Tillsammans skapar vi på Furuvik oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för våra gäster – vill du vara med på resan?


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och tjänsten söker du via Clockworks hemsida, www.clockworkpeople.se, senast 2023-12-04. Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad Områdeschef Gävleborg

Ansök    Nov 20    Enrival AB    Affärsområdeschef
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter! EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör ti... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. Vi har stort fokus på resultat och kvalitet och att arbeta tillsammans. Vi vill nu förstärka vårt fantastiska team i Gävleborg med en trygg och entusiasmerande ledare i rollen som:

Engagerad Områdeschef Gävleborg

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor att växa, finna sysselsättning i form av arbete eller studier som leder till arbete. Kärnverksamheten är utan tvekan matchning av arbetssökande, men vi jobbar också med flera andra projekt inom rekrytering och omställning.

EnRival fortsätter växa i hög fart och vi behöver nu förstärka med en driven ledare som skall ansvara för Gävleborg.

I rollen som Områdeschef kommer du ansvara fullt ut för såväl ekonomi, etablering, kvalitet, resultat, personal och övrig operativ verksamhet i ditt område. Du har budgetansvar för hela området och leder den operativa verksamheten tillsammans med dina handledare. Du har ett tätt samarbete med övriga Områdeschefer och våra operativa ledare.

För att lyckas i denna spännande befattning bör du vara trygg i rollen som ledare och van att driva verksamhet tillsammans med dina kollegor och du rapporterar direkt till vår operativa chef.

Vi ser positivt på sökande som har eller är:

• Erfarenheter och förståelse av ekonomiskt arbete och ekonomisk uppföljning.
• Utåtriktad och nätverkande i syfte att skapa möjligheter för att ditt område ska växa.
• Lätt för teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Erfarenhet av praktiskt ledarskap
• En väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• God digital kompetens avseende videomöten samt hanterar Excel bra.
• Erfarenhet av arbete med Arbetsmarknadspolitiska projekt är meriterande men ej krav.

Vi söker dig som har en stark vilja och drivkraft att göra ditt team framgångsrikt, samtidigt som ni bidrar till företagets totala mål.

Du behöver även vara beredd på att kavla upp ärmarna och ta i när det väl gäller, då denna roll innebär ett stort ansvar och ibland innebär mycket arbete och långa dagar.

Tjänsten är på heltid och lön enligt kollektivavtal. Dessutom finns rörliga ersättningsdelar kopplat till områdets budget.

Intresserad?

Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Vi emotser din ansökan snarast, då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2023-12-10.

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande.

Mer information och ansökan

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta operativ chef Menaida Hasanovic via epost: [email protected] Visa mindre

Vi söker efter en Filialchef till ett familjeägt och framgångsrikt företag.

Om oss Vi söker efter en Filialchef för vår kund – ett familjeägt, framgångsrikt och expansivt företag! Vi ser att du är en engagerad person med starkt driv och erfarenhet av att leda förändringsresor, särskilt inom områden som involverar tunga maskiner. Dina arbetsuppgifter I rollen som Filialchef kommer du att vara ledande i att utveckla och stärka verksamheten, genom att inte bara följa upp medarbetarna och säkerställa måluppfyllelse, utan också ansv... Visa mer
Om oss
Vi söker efter en Filialchef för vår kund – ett familjeägt, framgångsrikt och expansivt företag! Vi ser att du är en engagerad person med starkt driv och erfarenhet av att leda förändringsresor, särskilt inom områden som involverar tunga maskiner.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Filialchef kommer du att vara ledande i att utveckla och stärka verksamheten, genom att inte bara följa upp medarbetarna och säkerställa måluppfyllelse, utan också ansvara för personal-, budget-, fastighets- och resultatansvar. Tjänsten kräver dessutom expertis inom planering på både kort och lång sikt. I nära samarbete med ditt team kommer du att driva kontinuerliga förbättringar på arbetsplatsen och aktivt arbeta med att bygga och vårda starka kundrelationer.

I tjänsten ingår även att säkerställa utbildningsplaner och kompetensnivå, leda och delta i marknadsföringsaktiviteter och utbildningar, genomföra rekryteringar och medarbetarsamtal samt hantera lönesättning. Du kommer att ansvara för lagerhållning med fokus på utveckling och omsättningshastighet.

Erbjudande
Företaget prioriterar personalens välmående genom att erbjuda regelbundna hälsoundersökningar. Varje morgon tillhandahålls en gemensam frukost för att främja en hälsosam arbetsmiljö. Dessutom ges möjlighet till friskvårdsbidrag för att stödja de anställdas hälsa och välbefinnande. Företaget har ett bonussystem där prestation och resultat belönas med ekonomiska förmåner.


Din profil
I rollen är det av yttersta vikt att du besitter en positiv inställning, stark samarbetsvilja och ett högt ansvarstagande. Tydlig kommunikation och god ledarskapsförmåga är avgörande, och du förväntas bygga upp starka förtroendefulla relationer med kollegor. Som person är du strukturerad och välorganiserad i ditt arbete, tar du dig an uppgifter med metodisk precision och håller deadlines. Din trygghet som person kommer till uttryck genom din förmåga att agera säkert i osäkra situationer, stå för dina åsikter och skilja på sak och person. Du är analytisk i din approach och löser problem utan att tappa sikte på långsiktiga strategier och ser logik och samband i komplex information eller miljö.

Övrigt
Vi ser att du har B-körkort. En miniminivå av tre års gymnasieutbildning efterfrågas. Det är viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Du kommer att rapportera till Eftermarknadschefen.
Tjänstgöringsort: Uppsala län

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Petra Forsberg Kyller: 0733-51 27 09.
Ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 3 december, 2023. Visa mindre

Operativ chef till leveransavdelningen

Ansök    Apr 6    Credibilia AB    Affärsområdeschef
Om företaget Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för tjänste- och serviceföretag där största fokus ligger på våra kunders komplexa krav på schemaläggning, vilket är navet i vårt system. Sedan starten 2006 har vi inriktat oss på tjänsteorienterad verksamhet och 2013 lanserade vi vår egenutvecklade molntjänst Tengella. Vi har över 400 kunder i Sverige, vilket har gjort oss till en marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affär... Visa mer
Om företaget
Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för tjänste- och serviceföretag där största fokus ligger på våra kunders komplexa krav på schemaläggning, vilket är navet i vårt system.
Sedan starten 2006 har vi inriktat oss på tjänsteorienterad verksamhet och 2013 lanserade vi vår egenutvecklade molntjänst Tengella. Vi har över 400 kunder i Sverige, vilket har gjort oss till en marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affärssystem inom vår nisch.

Vi är ett stabilt företag med högsta kreditvärdighet och ser oss som en långsiktig partner som jobbar nära våra kunder med allt från behovsanalys, utbildning och digitalisering av relevanta arbetsflöden, till kundsupport.

Hos Tengella hittar du ett av Gävles mest spännande och snabbväxande företag som verkligen gör skillnad i en av Sveriges största branscher!
Vi växer och just nu rekryterar vi en Operativ chef till leveransavdelningen!

Brinner du för att förbättra verksamhet och ge kundservice? Vill du ha ett omväxlande och spännande arbete som gör stor nytta för våra kunder? Känner du dessutom att du vill ha ett jobb som ger dig stor utvecklingspotential? Då har du hittat rätt!


Dina arbetsuppgifter
Leveransavdelningens huvudsakliga uppdrag är att utföra behovsanalyser, funktionsinställningar och datakonvertering samt att genomföra utbildningar för att stötta kunderna att komma i gång med användningen av systemet. Avdelning har dessutom kund- och supportansvar för befintliga kunder. I deras arbetsuppgifter ingår även specificering av nya funktionaliteter efter kundernas behov, testning och dokumentation av nya funktionaliteter, samt även att promota och aktivera tilläggstjänster.

Rollen innebär att leda och fördela arbetet på leveransavdelningen bestående av ett härligt team av fem verksamhetskonsulter. Du ansvarar för att säkerställa att bra arbetsprocesser finns och efterlevs. Du kommer även att själv till stor del ansvara för att projektleda och utbilda kunder i vårt system, samt säkerställa kundnöjdhet hos befintliga kunder. Rollen innefattar även kundsupport, att säkerställa tillväxt på eftermarknadssidan samt att leda interna projekt och att säkerställa att Tengella ständigt utvecklas och blir såväl bättre som användarvänligare för våra kunder. Du kommer att ha frihet att styra ditt eget arbete och sitter med i ledningsgruppen.

Tillsammans skapar vi Sveriges bästa affärssystem inom tjänstesektorn och för att få Sveriges nöjdaste kunder!


Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av arbete inom ledande befattningar, samt högskoleutbildning eller liknande utbildning inom ekonomi, UX eller systemveckling, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området. Som person är du är kommunikativ, kundfokuserad, noggrann, stresstålig, flexibel och prestigelös. Du har en hög ansvarskänsla och behöver trivas med att arbeta i ett stundtals högt tempo och uppskatta att ingen dag är den andra lik. Vidare behöver du trivas med att ha flera arbetsuppgifter på gång parallellt samt daglig kundkontakt.

Vad kan du förvänta dig av oss!
Hos oss hittar du ett tryggt företag med ett glatt och positivt gäng med härliga arbetskollegor med fräscha lokaler mitt i Gäve centrum. Vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans och har förmånliga personalpolicys, allt från ovanligt generöst friskvårdserbjudande, massage på kontoret och friskvårdstimme på arbetstid. Vi åker även på inspirerande konferensresor till olika ställen i Europa och förenar nytta med nöje. I Tengellafamiljen hjälps vi åt, bryr oss om- och stöttar varandra. Och inte minst - har väldigt roligt!

Ansökan:
Känns det lockande så tveka inte att söka till oss på Tengella AB i Gävle, i den här rekryteringen samarbetar vi med Credibilia Rekrytering & Bemanning, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Malin Hessel på 076-1341062
Urval kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan dock senast 2023-04-20
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Operativ chef till leveransavdelningen

Ansök    Mar 3    Credibilia AB    Affärsområdeschef
Om företaget Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för tjänste- och serviceföretag där största fokus ligger på våra kunders komplexa krav på schemaläggning, vilket är navet i vårt system. Sedan starten 2006 har vi inriktat oss på tjänsteorienterad verksamhet och 2013 lanserade vi vår egenutvecklade molntjänst Tengella. Vi har över 400 kunder i Sverige, vilket har gjort oss till en marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affär... Visa mer
Om företaget
Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för tjänste- och serviceföretag där största fokus ligger på våra kunders komplexa krav på schemaläggning, vilket är navet i vårt system.
Sedan starten 2006 har vi inriktat oss på tjänsteorienterad verksamhet och 2013 lanserade vi vår egenutvecklade molntjänst Tengella. Vi har över 400 kunder i Sverige, vilket har gjort oss till en marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affärssystem inom vår nisch.

Vi är ett stabilt företag med högsta kreditvärdighet och ser oss som en långsiktig partner som jobbar nära våra kunder med allt från behovsanalys, utbildning och digitalisering av relevanta arbetsflöden, till kundsupport.

Hos Tengella hittar du ett av Gävles mest spännande och snabbväxande företag som verkligen gör skillnad i en av Sveriges största branscher!
Vi växer och just nu rekryterar vi en Operativ chef till leveransavdelningen!

Brinner du för att förbättra verksamhet och ge kundservice? Vill du ha ett omväxlande och spännande arbete som gör stor nytta för våra kunder? Känner du dessutom att du vill ha ett jobb som ger dig stor utvecklingspotential? Då har du hittat rätt!


Dina arbetsuppgifter
Leveransavdelningens huvudsakliga uppdrag är att utföra behovsanalyser, funktionsinställningar och datakonvertering samt att genomföra utbildningar för att stötta kunderna att komma i gång med användningen av systemet. Avdelning har dessutom kund- och supportansvar för befintliga kunder. I deras arbetsuppgifter ingår även specificering av nya funktionaliteter efter kundernas behov, testning och dokumentation av nya funktionaliteter, samt även att promota och aktivera tilläggstjänster.

Rollen innebär att leda och fördela arbetet på leveransavdelningen bestående av ett härligt team av fem verksamhetskonsulter. Du ansvarar för att säkerställa att bra arbetsprocesser finns och efterlevs. Du kommer även att själv till stor del ansvara för att projektleda och utbilda kunder i vårt system, samt säkerställa kundnöjdhet hos befintliga kunder. Rollen innefattar även kundsupport, att säkerställa tillväxt på eftermarknadssidan samt att leda interna projekt och att säkerställa att Tengella ständigt utvecklas och blir såväl bättre som användarvänligare för våra kunder. Du kommer att ha frihet att styra ditt eget arbete och sitter med i ledningsgruppen.

Tillsammans skapar vi Sveriges bästa affärssystem inom tjänstesektorn och för att få Sveriges nöjdaste kunder!


Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av arbete inom ledande befattningar, samt högskoleutbildning eller liknande utbildning inom ekonomi, UX eller systemveckling, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området. Som person är du är kommunikativ, kundfokuserad, noggrann, stresstålig, flexibel och prestigelös. Du har en hög ansvarskänsla och behöver trivas med att arbeta i ett stundtals högt tempo och uppskatta att ingen dag är den andra lik. Vidare behöver du trivas med att ha flera arbetsuppgifter på gång parallellt samt daglig kundkontakt.

Vad kan du förvänta dig av oss!
Hos oss hittar du ett tryggt företag med ett glatt och positivt gäng med härliga arbetskollegor med fräscha lokaler mitt i Gäve centrum. Vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans och har förmånliga personalpolicys, allt från ovanligt generöst friskvårdserbjudande, massage på kontoret och friskvårdstimme på arbetstid. Vi åker även på inspirerande konferensresor till olika ställen i Europa och förenar nytta med nöje. I Tengellafamiljen hjälps vi åt, bryr oss om- och stöttar varandra. Och inte minst - har väldigt roligt!

Ansökan:
Känns det lockande så tveka inte att söka till oss på Tengella AB i Gävle, i den här rekryteringen samarbetar vi med Credibilia Rekrytering & Bemanning, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Malin Hessel på 076-1341062
Urval kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan dock senast 2023-03-24.
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Regionchef till ISS Södra Norrland

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet söker nu ISS Direct en driven, engagerad och affärsmässig regionchef till Södra Norrland. Regionen sträcker sig f.n. från Gävle och Avesta i söder upp till Härnsösand och Östersund i norr.

Dina arbetsuppgifter

ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling.

Som regionchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för din region. Du har ett antal driftchefer som rapporterar till dig och du arbetar aktivt med att vårda och utveckla dina medarbetare och kunder samt öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling i samarbete med säljorganisationen. En viktig del i rollen är att engagera och motivera regionens medarbetare att nå uppsatta mål, m.a.o. uppnå dina mål genom dina medarbetare.

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka verksamheten mot dess övergripande mål. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar.

Din profil

Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och brinner för mötet med kunden och medarbetaren.

Som person är du lyhörd och har förmåga att involvera och utveckla regionens medarbetare. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i denna roll. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer.

Du har tidigare erfarenhet av att leda chefer och medarbetare på distans och är trygg i ditt ledarskap. Du kommunicerar väl på svenska, förstår engelska och har även goda kunskaper inom Microsoft Office och andra vanligt förekommande IT-miljöer. Erfarenhet från tjänste-/servicesektorn är meriterande och vi ser gärna att du är driven inom affärsförhandling. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsorten är flexibel.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och tjänstebil samt goda möjligheter till utveckling.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jörgen Lindqvist, affärsområdeschef ISS Direct, telefonnummer 073-436 54 54.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Distriktschef till Gävle

Ansök    Jan 2    2Complete AB    Affärsområdeschef
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen. Vad erbjuder vi? Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns möjlighet till utveckling i företaget och du kommer tillsammans med din närmsta chef att sätta upp mål för att utveckla avdelningen framåt. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar.

Vem söker vi?
Erfarenhet från en tidigare ledande position inom service, byggbranschen, eftermarknaden eller försäljning av tekniska produkter är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta mot externa kunder och med försäljning sen tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom teknik-, bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Ditt ledarskap präglas av coaching, uppföljning och engagemang. Rollen kräver att du har hög servicekänsla, klarar av tuffa samtal och har god kommunikativ förmåga. Du är trygg och inger förtroende mot både kunder och medarbetare. Vi söker dig som är hungrig, vågar ta dig ann en utmaning och är driven. Det krävs även att du accepterar de uppsatta regelverk som finns i organisationen. Du är en riktig problemlösare som är strukturerad och som klarar av att ha många bollar i luften.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Vad innebär rollen?
Som Distriktschef kommer du ha det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta arbetet med att utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Detta innebär bland annat att du kommer ha ansvaret för rekrytering och bemanning av personal inom ditt distrikt samt att du kommer leda och ha det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss- och rulltrappasbeståndet i området.

I detta distrikt arbetar femton mycket skickliga servicetekniker och du kommer ha det direkta personalansvaret för dem. Då serviceteknikerna stöter på många hinder under en arbetsdag kommer det vara ditt ansvar att stötta och coacha dem i allt från hantering av administration till att lösa problem som kan uppstå på fältet.

I rollen kommer du att rapportera direkt till Field Operation Manager. Du förväntas upprätthålla och bearbeta affären framåt med kunder och befintliga serviceavtal i distriktet. Du kommer ha en egen budget för ditt distrikt och arbeta aktivt med merförsäljning och kundvård. Du kommer även ansvara för de lokala affärerna gällande både reparationer och serviceavtal.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt. Visa mindre

Distriktschef till Gävle

Ansök    Jan 16    2Complete AB    Affärsområdeschef
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen. Vad erbjuder vi? Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns möjlighet till utveckling i företaget och du kommer tillsammans med din närmsta chef att sätta upp mål för att utveckla avdelningen framåt. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar.

Vem söker vi?
Erfarenhet från en tidigare ledande position inom service, byggbranschen, eftermarknaden eller försäljning av tekniska produkter är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta mot externa kunder och med försäljning sen tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom teknik-, bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Ditt ledarskap präglas av coaching, uppföljning och engagemang. Rollen kräver att du har hög servicekänsla, klarar av tuffa samtal och har god kommunikativ förmåga. Du är trygg och inger förtroende mot både kunder och medarbetare. Vi söker dig som är hungrig, vågar ta dig ann en utmaning och är driven. Det krävs även att du accepterar de uppsatta regelverk som finns i organisationen. Du är en riktig problemlösare som är strukturerad och som klarar av att ha många bollar i luften.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Vad innebär rollen?
Som Distriktschef kommer du ha det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta arbetet med att utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Detta innebär bland annat att du kommer ha ansvaret för rekrytering och bemanning av personal inom ditt distrikt samt att du kommer leda och ha det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss- och rulltrappasbeståndet i området.

I detta distrikt arbetar femton mycket skickliga servicetekniker och du kommer ha det direkta personalansvaret för dem. Då serviceteknikerna stöter på många hinder under en arbetsdag kommer det vara ditt ansvar att stötta och coacha dem i allt från hantering av administration till att lösa problem som kan uppstå på fältet.

I rollen kommer du att rapportera direkt till Field Operation Manager. Du förväntas upprätthålla och bearbeta affären framåt med kunder och befintliga serviceavtal i distriktet. Du kommer ha en egen budget för ditt distrikt och arbeta aktivt med merförsäljning och kundvård. Du kommer även ansvara för de lokala affärerna gällande både reparationer och serviceavtal.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt. Visa mindre

Distriktschef till Gävle

Ansök    Feb 13    2Complete AB    Affärsområdeschef
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen. Vad erbjuder vi? Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns möjlighet till utveckling i företaget och du kommer tillsammans med din närmsta chef att sätta upp mål för att utveckla avdelningen framåt. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar.

Vem söker vi?
Erfarenhet från en tidigare ledande position inom service, byggbranschen, eftermarknaden eller försäljning av tekniska produkter är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta mot externa kunder och med försäljning sen tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom teknik-, bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Ditt ledarskap präglas av coaching, uppföljning och engagemang. Rollen kräver att du har hög servicekänsla, klarar av tuffa samtal och har god kommunikativ förmåga. Du är trygg och inger förtroende mot både kunder och medarbetare. Vi söker dig som är hungrig, vågar ta dig ann en utmaning och är driven. Det krävs även att du accepterar de uppsatta regelverk som finns i organisationen. Du är en riktig problemlösare som är strukturerad och som klarar av att ha många bollar i luften.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Vad innebär rollen?
Som Distriktschef kommer du ha det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta arbetet med att utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Detta innebär bland annat att du kommer ha ansvaret för rekrytering och bemanning av personal inom ditt distrikt samt att du kommer leda och ha det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss- och rulltrappasbeståndet i området.

I detta distrikt arbetar femton mycket skickliga servicetekniker och du kommer ha det direkta personalansvaret för dem. Då serviceteknikerna stöter på många hinder under en arbetsdag kommer det vara ditt ansvar att stötta och coacha dem i allt från hantering av administration till att lösa problem som kan uppstå på fältet.

I rollen kommer du att rapportera direkt till Field Operation Manager. Du förväntas upprätthålla och bearbeta affären framåt med kunder och befintliga serviceavtal i distriktet. Du kommer ha en egen budget för ditt distrikt och arbeta aktivt med merförsäljning och kundvård. Du kommer även ansvara för de lokala affärerna gällande både reparationer och serviceavtal.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt. Visa mindre

Securus Säkerhet söker Regionchef Dalarna/Gävleborg

Securus Säkerhet söker Regionchef Dalarna/Gävleborg Securus är ett av Sveriges mest spännande bevakningsbolag. Vår mission är att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle. Det gör vi genom att varje dag, dygnet runt, hjälpa våra kunder med bevakning av både platser och människor. Vi är stolta över att kunna bistå den svenska rättskedjan! Vår styrka ligger i att göra detta tillsammans. Arbetet i Securus präglas av engagemang, en förmåga att tempoväx... Visa mer
Securus Säkerhet söker Regionchef Dalarna/Gävleborg


Securus är ett av Sveriges mest spännande bevakningsbolag.

Vår mission är att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle. Det gör vi genom att varje dag, dygnet runt, hjälpa våra kunder med bevakning av både platser och människor. Vi är stolta över att kunna bistå den svenska rättskedjan! Vår styrka ligger i att göra detta tillsammans. Arbetet i Securus präglas av engagemang, en förmåga att tempoväxla samt att modigt ta sig an utmaningar.



Securus växer och vi har nu skapat en ny befattning där rätt person får chansen att vara med på vår resa framåt. Som Regionchef Dalarna/Gävleborg får du en nyckelroll i vår tillväxt. Du ska ansvara för vår operativa verksamhet i regionen tillsammans med ett antal direktrapporterande arbetsledare. Avgörande för framgång i denna befattning är att säkerställa att organisationen har en god förmåga till leverans över tid samt ha en mycket nära kundrelation. I region Dalarna/Gävleborg tecknade Securus under 2021 avtal om fast och temporär bemanning och vi har under 2023 ett större avtal som ska starta under våren. Vi räknar med att Securus under 2023 kommer omsätta ca 100 MSEK.

 

Du kommer ansvara för all personlig bearbetning av kontaktpersonerna hos våra kunder. Det är genom en god relation med våra kunder som merförsäljning sker. Avtalen har en stor potential och under 2023 kommer fler tjänster att adderas.

 

Du kommer formellt rapportera till vår VD och kommer ingå i företagets ledningsgrupp. Du kommer att ha resultatansvar för regionen. Centralt i bolaget finns funktioner för administration, ekonomi, samt svarstjänster för 24/7 service. Ditt samarbete med övriga medarbetare är avgörande för att du ska lyckas i din roll. Det innebär att de personliga egenskaperna och värderingarna är avgörande i vår rekrytering. Vi tror att för rätt person så kommer inte bara arbetet vara stimulerande utan det finns mycket bra möjligheter att få växa med bolaget och på några års sikt ta än mer ansvar. Securus ingår i en grupp med företag som ägs av KB18 Företagsförädling AB www.kb18.se. Det finns också mycket goda utvecklingsmöjligheter i koncernen.



Arbetsuppgifter



- Ansvara för att potentialen i avtalen optimeras
- Ansvara för rekryteringen av medarbetare och arbetsledare
- Personlig bearbetning av nyckelpersoner hos våra kunder
- Bistå i allmän affärsutveckling inom Securus
- Securus är ett litet bolag och som anställd så får man rycka in och göra allt möjligt. Ibland få man leverera utrustning till en väktare och en annan dag är man med vår ekonomichef på koncernens ekonomikonferens.

 

Vem är du?
Du har framgångsrikt arbetat i arbetsledande befattningar under ett flertal år. Du har stor erfarenhet av tjänsteförsäljning med personlig bearbetning. Du drivs av att träffa människor och älskar en full kalender. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen alternativt att du har arbetslivserfarenhet från operativt arbete inom säkerhetsbranschen.

 

Det vi värderar allra högst är rätt inställning – Vi söker dig som delar våra värderingar och vår mission. Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och situationer. För att lyckas i den här rollen behöver du ha en jäkla vinnarskalle, ha förmågan att hålla ett högt arbetstempo och vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och medarbetare, som externt med våra kunder och kandidater.

 

Visst låter det spännande? Är du nyfiken? Är du intresserad? Då kommer här kontaktuppgifter;

I denna rekrytering tar vi hjälp av Helena Fiedler på Oak Consulting. Du når henne på 070-5919033.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 22 januari.



Om Securus
Securus har med snart 20 år i branschen blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Med nästan 200 anställda arbetar vi med uppdrag från främst samhällskritiska myndigheter. Vår mission är att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Läs mer på www.securus.com Visa mindre

Distriktschef till Gävle

Ansök    Dec 8    2Complete AB    Affärsområdeschef
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen. Vad erbjuder vi? Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och driva ett framgångsrikt team med servicetekniker i Gävle och Västerås. Det är en kombinerad roll där du har kundkontakt, sköter serviceavtal och har fullt personalansvar för teknikerna i området. Du blir en del av ett spännande företag som är stabila inom hissbranschen.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett team med tretton andra distriktschefer där ni tillsammans arbetar för att utveckla företaget framåt. Det finns möjlighet till utveckling i företaget och du kommer tillsammans med din närmsta chef att sätta upp mål för att utveckla avdelningen framåt. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar.

Vem söker vi?
Erfarenhet från en tidigare ledande position inom service, byggbranschen, eftermarknaden eller försäljning av tekniska produkter är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta mot externa kunder och med försäljning sen tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom teknik-, bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Ditt ledarskap präglas av coaching, uppföljning och engagemang. Rollen kräver att du har hög servicekänsla, klarar av tuffa samtal och har god kommunikativ förmåga. Du är trygg och inger förtroende mot både kunder och medarbetare. Vi söker dig som är hungrig, vågar ta dig ann en utmaning och är driven. Det krävs även att du accepterar de uppsatta regelverk som finns i organisationen. Du är en riktig problemlösare som är strukturerad och som klarar av att ha många bollar i luften.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Vad innebär rollen?
Som Distriktschef kommer du ha det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta arbetet med att utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Detta innebär bland annat att du kommer ha ansvaret för rekrytering och bemanning av personal inom ditt distrikt samt att du kommer leda och ha det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss- och rulltrappasbeståndet i området.

I detta distrikt arbetar femton mycket skickliga servicetekniker och du kommer ha det direkta personalansvaret för dem. Då serviceteknikerna stöter på många hinder under en arbetsdag kommer det vara ditt ansvar att stötta och coacha dem i allt från hantering av administration till att lösa problem som kan uppstå på fältet.

I rollen kommer du att rapportera direkt till Field Operation Manager. Du förväntas upprätthålla och bearbeta affären framåt med kunder och befintliga serviceavtal i distriktet. Du kommer ha en egen budget för ditt distrikt och arbeta aktivt med merförsäljning och kundvård. Du kommer även ansvara för de lokala affärerna gällande både reparationer och serviceavtal.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt. Visa mindre

Affärsområdeschef till Furuviksparken

Ansök    Dec 8    AB Furuviksparken    Affärsområdeschef
Nu söker vi en driven, strukturerad och?handlingskraftig person som vill driva och utveckla Furuviksparkens kommersiella drift. Vi söker dig som har ett gott öga för detaljer, är effektiv i ditt sätt att arbeta och verkligen har gästen i fokus i alla lägen. För att vi ska kunna leverera service till alla våra gäster är arbetet hos oss starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation. Genom ditt engagemang och genuina intresse för service bidrar du till ... Visa mer
Nu söker vi en driven, strukturerad och?handlingskraftig person som vill driva och utveckla Furuviksparkens kommersiella drift. Vi söker dig som har ett gott öga för detaljer, är effektiv i ditt sätt att arbeta och verkligen har gästen i fokus i alla lägen. För att vi ska kunna leverera service till alla våra gäster är arbetet hos oss starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation. Genom ditt engagemang och genuina intresse för service bidrar du till att skapa helhetsupplevelser i världsklass till våra gäster!? 

Precis som ett besök på Furuviksparken är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Vi letar därför efter dig som är självgående, kreativ och flexibel. Vidare älskar du att leverera service som alltid överträffar våra gästers förväntningar.? 

Om rollen? 

Rollen som Affärsområdeschef är en bred och varierande tjänst med fokusområden på ledarskap, försäljning, säkerhet och utveckling. Som Affärsområdeschef Park ansvarar du för vår kommersiella verksamhet i parken samt alla områden som jobbar med service och värdskap ut mot gäst. Du ansvarar för?att säsongsverksamheten drivs säkert, effektivt och att våra gäster lämnar oss med minnen för livet. 

Rollen är en del av Furuviksparksens ledningsgrupp där du har en viktig roll i utvecklingen av hela vår verksamhet.?? 

Vem söker vi?? 

Till denna tjänst ser vi gärna att du har följande kunskaper och/eller erfarenheter:??? 


• Flerårig erfarenhet från en ledande roll med personalansvar 
• Bred erfarenhet från besöksnäringen eller liknande bransch. 
• Erfarenhet av budgetering och ekonomisk uppföljning 
• Erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete 
• God kunskap av strategiskt arbetsmiljöarbete 

Vi söker en närvarande och prestigelös ledare som brinner för att utveckla verksamheter och medarbetare till det bättre. Du är affärsmässig och kan se samband mellan leverans och ekonomiskt resultat.??? 

I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med många i vår koncern samt våra gäster. Vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete. 

Praktiskt om tjänsten?? 

Rollen som Affärsområdeschef är varierande under året utifrån verksamheten. Arbetstiden är förlagd till dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.??? 

Sista ansökningsdagen är 15 december. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.?? 

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Sandra Wilke på [email protected]?? 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

Om oss  

Om Furuviksparken Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster. Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. 
 
 

 


Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Servicechef till företag i Gävle

Ansök    Sep 29    2Complete AB    Affärsområdeschef
Dina arbetsuppgifter Har du en passion för att utveckla människor och affären samt vill vara med på en resa framåt. Nu söker vi en Servicechef till Gävle där du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap och arbeta i en organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som trivs med att blanda affärsmässighet, ledarskap, kundnöjdhet och ser utveckling som en naturlig del i verksamheten. I rollen ingår budget och resultatansvar för verkstad och r... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Har du en passion för att utveckla människor och affären samt vill vara med på en resa framåt. Nu söker vi en Servicechef till Gävle där du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap och arbeta i en organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som trivs med att blanda affärsmässighet, ledarskap, kundnöjdhet och ser utveckling som en naturlig del i verksamheten. I rollen ingår budget och resultatansvar för verkstad och reservdelar där du ansvarar för att genomföra planerade aktiviteter och driva verksamheten mot uppställda mål och nyckeltal.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av chef- och ledarskap, godkänd gymnasial utbildning samt erfarenhet av att arbeta i en kundfokuserad organisation. Du är van att arbeta efter uppsatta mål och uppvisar en god affärsförståelse och ekonomisk medvetenhet. Du har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem och goda administrativa kunskaper. Du talar och skriver flytande på svenska samt har en förmåga att uttrycka dig på engelska. Har du erfarenhet från fordonsbranschen är det en fördel. B-körkort är ett krav.

Du är en trygg person och ledare med ett eget driv där du har förmåga att bygga team, coacha medarbetare samtidigt som du kan fatta beslut utifrån ett företagsperspektiv. Du är engagerad, kommunikativ och lyhörd med insikt i att framgång grundas i team som trivs och utvecklas i sitt arbete. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete, likväl förmåga att växla mellan olika uppgifter, även vid högre arbetstempo. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig samt strävar efter att ge så bra service som möjligt.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32. Visa mindre

Affärsdriven platschef till Tengella

Om företaget Tengella AB rekryterar nu en operativ säljande platschef till verksamheten i Gävle. Tengella är ett framgångsrikt och lönsamt mjukvaruföretag med huvudkontor i centrala Gävle. De utvecklar och säljer ett fullstort affärssystem, Tengella, med moduler från kundhantering, schemaläggning, lönehantering till fakturering. Tengella är ledande i Sverige och har den största marknadsandelen inom sin nisch. Företaget växer kraftigt och har i dagsläget 14... Visa mer
Om företaget
Tengella AB rekryterar nu en operativ säljande platschef till verksamheten i Gävle. Tengella är ett framgångsrikt och lönsamt mjukvaruföretag med huvudkontor i centrala Gävle. De utvecklar och säljer ett fullstort affärssystem, Tengella, med moduler från kundhantering, schemaläggning, lönehantering till fakturering. Tengella är ledande i Sverige och har den största marknadsandelen inom sin nisch. Företaget växer kraftigt och har i dagsläget 14 anställda bestående av ledning, utvecklare, säljare och leverans/Support vilka arbetar i nära samarbete med att underhålla, vidareutveckla och leverera detta webbaserade affärssystem.

Dina arbetsuppgifter
Tengella AB söker nu en driven, entusiasmerande, säljande och affärsinriktad ledare som vill fortsätta att driva vår spännande tillväxtresa!

I rollen som platschef i bolaget så kommer du att leda och utveckla bolaget mot en fortsatt stark tillväxt, att nå nya mål, samtidigt med fokus på att behålla den historiskt goda lönsamheten. Vi ser att du har goda kunskaper samt erfarenhet av försäljning och ekonomistyrning/resultatuppföljning. En av målsättningarna i uppdraget är att behålla och förstärka vår branschledande position på marknaden. Du kommer bidra till att utveckla försäljningen där du även själv aktivt kommer bedriva försäljning, både i befintliga kundsegment samt identifiera nya affärsmöjligheter och marknader.

Vi vill att du ska utveckla företaget likt en entreprenör snarare än en förvaltare.
Du kommer tillsammans med produktchef även ansvara för att vårt affärssystem fortsatt utvecklas i rätt riktning vad gäller såväl funktionalitet som användarvänlighet.
Platschefen har ett totalt ansvar för ca 14 medarbetare. Bolaget omsätter nu runt 20 MSEK med ett gott resultat, vilka båda kontinuerligt ökat de senaste åren.


Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som platschef har du en väl utvecklad empatisk förmåga både som person och ledare. Det är viktigt att du är den som sätter och kommunicerar tydliga mål och inspirerar ditt team att arbeta mot dom tillsammans, men även bidrar och avlastar operativt då bolaget fortfarande drivs av en stark entreprenöranda och fortfarande är av mindre omfattning.

Du är utåtriktad, övertygande, relationsinriktad och har en förmåga att motivera och engagera dina medarbetare och kunder. Du är en van förhandlare och bekväm med att granska och justera avtalstexter juridiskt. Du har även någon form av administrativ vana, är noggrann och bra på att forma interna effektiva rutiner. Ett krav är att ha dokumenterade erfarenheter av framgångsrik försäljning, gärna avancerad försäljning och vi ser det som starkt meriterande om du är en van användare av affärssystem, men ett krav är att du har ett intresse av IT-system och brinner för att ta vår produkt Tengella till nästa nivå.

Vi tror att du tidigare haft en roll som chef eller annan ledande roll för ett mindre/mellanstort bolag, gärna inom IT-branschen. Du är en van, övertygande och välmeriterad ledare.
Därför anser vi att det är för marknad och försäljning du brinner för, mer än teknik och kod då du själv kommer var högst delaktig i tillväxtresan som bolaget står inför.
Vi ser att du har en ”doer-mentalitet” och värderar att få saker gjorda, i rätt prioritetsordning, för att komma framåt.


Ansökan
Låter det här intressant och känner du igen dig i beskrivningen!

Sök denna tjänst redan idag, sista ansökningsdag är den 31 oktober 2022.
I den här rekryteringen arbetar vi med Clockwork rekrytering, vi frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller till [email protected] Visa mindre

Platschef

Vi söker dig som vill vara med och etablera verksamheten i Gävleregionen. Vi ser gärna att du arbetar i branschen idag och har erfarenhet av att driva jobbcoachningsverksamheter men även annan branscherfarenhet inom serviceyrken är intressant. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och van av att arbeta under eget ansvar med mål och resultat. Du arbetar också aktivt med egna deltagare. Du uppfyller något av nedan uppsatta kompetenskrav: Kvalifikatio... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och etablera verksamheten i Gävleregionen.
Vi ser gärna att du arbetar i branschen idag och har erfarenhet av att driva jobbcoachningsverksamheter men även annan branscherfarenhet inom serviceyrken är intressant. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och van av att arbeta under eget ansvar med mål och resultat. Du arbetar också aktivt med egna deltagare.
Du uppfyller något av nedan uppsatta kompetenskrav:
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet är ett krav i projektet rusta och matcha.
• Jobbcoach/Utbildningscoach 1–2 års erfarenhet
Kompetenskrav (alternativ 1) Sammanräknat motsvarande två års heltidsarbete under de senaste fem åren, gäller alla yrken. Minst 120 poäng från högskola eller yrkeshögskola inom något av områdena: Arbetsliv Arbetsterapeut Arbetslivspsykologi Beteendevetenskap Företagsekonomi Organisation och personalarbete Socionomutbildning Studie- och Yrkesvägledning, Pedagogik


Kompetenskrav (alternativ 2) Ett godkänt resultat från ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå, alt 60 poäng från högskola. Samt tre års heltidsarbete under de senaste fem åren med något av områdena:
· Arbetsledning
· Arbetsliv & Arbetsmarknad
· Karriärvägledning
· Omställning
· Personalfrågor
· Rekrytering
· Social & Gruppsykologi
· Studie & Yrkesvägledning


Lön: Enligt avtal
Språk: Svenska
Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och har goda datakunskap.
•Engelska
Om jobbet:
Utöver att ansvara för området är du delaktig i verksamheten och coachar arbetssöande till Du kommer att coacha våra arbetssökande till jobb eller studier.
Arbetsuppgifter:
- Stödja och motivera målgruppen att bli självförsörjande genom arbete eller studier.
- Arbeta coachande med enskilda individer och med grupper, du måste därför ha god förmåga att anpassa arbetssätt och insatser utifrån den enskildes, eller gruppens, behov.
- Upprätta jobbplaner, planera och följa upp insatser för den enskilde.
- Samverka med interna och externa aktörer. Du kommer att arbeta med externa aktörer såsom arbetsgivare inom olika branscher och myndigheter såsom stadsdelsförvaltningar, arbetsförmedlingar och Jobbtorg, varför en god samarbetsförmåga är ett måste.
- Väl dokumentera ditt arbete enligt gällande avtalsregler, god kännedom och van att arbeta i främst Word men även Excel och PowerPoint förekommer i ditt arbete. Visa mindre

Assisterande driftansvarig i Gävle sökes!

Ansök    Aug 13    STAFFHAND AB    Affärsområdeschef
Staffhand AB är i en expansiv fas där vi nu söker fler medarbetare till Gävle kontoret.Vi på STAFFHAND AB arbetar med rekrytering & bemanning inom 4 olika områden. Vi rekryterar & bemannar personal inom Bygg & Anläggning, Transport & Logistik, Hotel & Restaurang samt Snöröjning & Halkbekämpning under vinterhalvåret.    Då vi expanderar så söker vi nu ytterligare en assistenterande driftchef för att hjälpa och styra den dagliga driften.   Som assisterande d... Visa mer
Staffhand AB är i en expansiv fas där vi nu söker fler medarbetare till Gävle kontoret.Vi på STAFFHAND AB arbetar med rekrytering & bemanning inom 4 olika områden. Vi rekryterar & bemannar personal inom Bygg & Anläggning, Transport & Logistik, Hotel & Restaurang samt Snöröjning & Halkbekämpning under vinterhalvåret. 
 
Då vi expanderar så söker vi nu ytterligare en assistenterande driftchef för att hjälpa och styra den dagliga driften.
 
Som assisterande driftansvarig kommer du att arbeta tätt ihop med vår primära driftchef. Dina arbetsuppgifter kommer att vara alltifrån att räkna på jobb, sköta den dagliga driften i företaget, hantera personal, hantera delar i bokföring, ta ansvar, ingående och utgående samtal på plats och per telefon, ta pågående och nya uppdrag.
 
För att lyckas i din roll som assisterande driftansvarig krävs det att du klarar av att ta eget ansvar, egna iniativ och du ska heller inte vara rädd att stå på dig och finna nya lösningar. Du bör också ha lite erfarenhet av och eller besitta lite kunskap om alla de olika branscherna som vi är verksamma inom. Du bör också vara snabblärd men också vara öppen till att lära dig nya saker.
 
För mer information om tjänsten går det bra att ringa oss på 026-402 08 55 eller meddela oss om att vi skall ringa upp dig på bästa möjliga tid i samband med din ansökan. 
  krav:- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift obehindrat
- Goda engelska språkkunskaper 
- Kunskap av att räkna på jobb
- Enklare kunskap av bokföring
- Kunskap av personal hantering
- Kunskap av att ha drift ansvar
- Kunskap av att sköta daglig drift


STAFFHAND AB
Är ett nystartat företag som grundades år 2021,
rekrytering och bemanning och
är ett fullserviceföretag som erbjuder förmånliga priser, snabba
lösningar för privatpersoner samt lokala och internationella företag.
Här rekryterar vi personal inom hotell och restaurang,
transport och logistik, bygg och anläggning samt snöröjning och halkbekämpning med mera.

Hittar du inte det jobb du sökte så finns möjlighet att göra en spontanansökan hos oss ändå!
Lägg till din ansökan idag och du kan vara ute i arbete inom kort igenom vårt system skickar vi förfrågningar om pass som kan variera allt ifrån extra till heltid.

Välkommen!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

City Operations Manager to Freska Gävle!

Ansök    Sep 9    Freska Sweden AB    Affärsområdeschef
Are you searching for the next step in your career? Does seeing employees grow and succeed under your leadership while making a societal impact sound intriguing? As City Operations Manager at Freska you’ll get to do exactly this while learning how to scale a B2C service business in a rapidly growing industry. Provided with a professional support network within Freska and with Freska’s persistent focus on your development as a leader, we are confident that... Visa mer
Are you searching for the next step in your career? Does seeing employees grow and succeed under your leadership while making a societal impact sound intriguing? As City Operations Manager at Freska you’ll get to do exactly this while learning how to scale a B2C service business in a rapidly growing industry.
Provided with a professional support network within Freska and with Freska’s persistent focus on your development as a leader, we are confident that you will succeed in the role. Join us on this exciting journey if you identify yourself as a people person and a problem solver with a growth mindset!
Freska is the Nordic region's fastest growing tech company within home services. Think of us as Wolt or Foodora in the food delivery industry, but add social responsibility. We strive to always deliver the highest quality to our customers and to be the most attractive employer based on our values "People first", "Growth" and "Responsibility". We are now in an exciting growth phase and are looking for a City Manager to lead Freska in Gävle.
How this job can look on your CV
Built Freska from 0 to 4mEUR in Gävle
Built the organization from 0 to 40 employees and 1000 recurring customers
Achieved avg NPS results of 50 (above 0 is considered good, 50 excellent)
Drove community orientation and social responsibility securing Freska as the most responsible home cleaning company on the market
Was part of building up the City Operations Manager academy

About the job
In your role as City Operations Manager you will be the leader for all employees and in charge of growth of people and the business. You will hold the full operative responsibility for Freska’s activity in your city, and work towards making Freska the best workplace in the industry. In addition to following best practices, being bold, creative and innovative you will take the business to the next level.
Main responsibilities:
Full operative responsibility
Be the manager for all cleaners and Field Team Leaders in your city and in charge of driving results
Lead culture and values securing Freska as the most responsible cleaning company including driving community orientation and social responsibility
Recruit and maintain talents in Freska, organizing and attending social events & activities.
You will also be in charge of balancing supply & demand in accordance with budget, planning, maintaining and acquiring the right amount of cleaners & customers at the correct time.
Build and grow the Freska brand through service delivery, events, public relations efforts and local brand awareness activities.

As a City Operations Manager you will report directly to the senior leadership and have administrative support. Such as payroll, marketing, sales, recruitment and training from the Freska Office++. Our job is to support you in your role and give you the opportunity to develop in your leadership. You will also be part of the Freska Business community, sparring and growing together with other partners across Nordics & Europe.
Who are you?
You like to work with people and have a strong inner drive. Your ability to inspire with your passion will prove essential for the success of your team. We believe that you will thrive in this role if you align with the Freska culture, meaning we value positive, supportive and social responsibility in everything we do. In short, people first!
When joining Freska you will take a part in changing the home services industry and leading the way in safe and responsible employment conditions. Your leadership will create long-term customer relationships and the biggest home services company in Europe.
We are looking for you who:
Are a people person who likes working with people
Are not afraid of a challenge and like to solve problems
Like action, when a lot is happening and there is a many tasks to be done
Are a structured person who likes to keep things organized and structured
Are an ambitious person who has a strong will to push the business to new heights in a sustainable way driven and has a passion for business and growth
Experience in leadership or want to develop your leadership skills
Speaks Swedish and English fluently

What can Freska offer you?
Fast personal development and a rewarding leadership
Learn how to scale a B2C business in a growing sector
See your employees grow and develop under your leadership
Make a significant impact on the social differences in the society and solve problems
Freska Business community with a large support network
Connect with like-minded individuals
Events & Happenings
Personal development plan

Compensation
Industry leading compensation
Market level fixed salary
Performance based annual bonus
Collective bargain agreement
Health benefit

Do you want to build a people first, technology driven company who is loved by service workers and customers? Don’t miss out on this opportunity, Apply today!
Freska Team Visa mindre

Interim chef inom kommunikation sökes till Gävle!

För kunds räkning söker vi nu en interim chef inom kommunikation till Lantmäteriet i Gävle. Är du tillgänglig omgående och har minst fem års arbetslivserfarenhet som kommunikationschef inom offentlig sektor?  Läs då gärna vidare! Arbetsbeskrivning Verksamhetsområdet kommunikation har till uppgift att utveckla och förvalta myndighetens övergripande kommunikationskanaler för en effektiv intern och extern kommunikation. I dagsläget är kommunikationen uppdel... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en interim chef inom kommunikation till Lantmäteriet i Gävle. Är du tillgänglig omgående och har minst fem års arbetslivserfarenhet som kommunikationschef inom offentlig sektor? 

Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning
Verksamhetsområdet kommunikation har till uppgift att utveckla och förvalta myndighetens övergripande kommunikationskanaler för en effektiv intern och extern kommunikation. I dagsläget är kommunikationen uppdelad i två enheter som har har till uppgift att vara rådgivande, specialist och utförare i dialog med verksamheten stödja och förmedla en god och enhetlig bild av myndigheten till våra målgrupper. 

I rollen kommer du driva det pågående operativa arbetet och leda samt fördela arbetet inom verksamhetsområde kommunikation. 
Vem är du?
För att vara kvalificerad för rollen uppfyller du;

• Akademisk utbildning inom kommunikations- och medievetenskap eller liknande 
• Minst 5 (fem) års erfarenhet av Kommunikationschefsarbete inom offentlig sektor 
• Minst 10 års erfarenhet inom kommunikationsområdet, internt likväl som externt, med förståelse för hur olika kanaler såsom traditionella medier, fysiska - och digitala kanaler fungerar och samspelar. 
• Kunskap och förståelse för de krav som ställs på internt och externt kommunikationsverksamhet samt de regler och lagar som styr kommunikationen (offentlighetsprincipen, tillgänglighetsdirektivet och GDPR)

Vidare har du:

• Dokumenterad erfarenhet av tidigare uppdrag inom liknande tjänst, för att ha kunskap och förståelse för rollen som interimistisk chef

Som person visar du på en god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga. Du har förmågan att skapa förtroende på arbetsplatsen, mellan såväl medarbetare som kunder.  
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående, planerad start i oktober och förväntas pågå i sex (6) månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund i Gävle. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på [email protected] 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Områdeschef till Lernia Matchning Gävle/Sandviken

Ansök    Jul 1    Lernia AB    Affärsområdeschef
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om v... Visa mer
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se

Områdeschef till Lernia Division Matchning i Gävle/Sandviken

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Nu söker vi en driven ledare som vill vara med på Lernia Matchnings fortsatta tillväxtresa

Om tjänsten

I rollen som Områdeschef på Lernia Matchning i Gävle/Sandviken är ditt huvudsakliga uppdrag att leda, kvalitetssäkra och vidareutveckla en effektiv, affärsmässig och värderingsstyrd verksamhet. Du ansvarar för att driva vår tillväxt- och etableringsresa framåt mot reformeringen av Arbetsförmedlingen och det snabbväxande matchningssegmentet, och säkerställer att vi har en hög kvalitet i vår leverans.

En av dina allra viktigaste uppgifter är att leda din medarbetargrupp mot huvudmålsättningen i matchningsuppdraget; Att deltagare som tar del av Lernias tjänster ska komma till arbete eller studier på kortast möjliga tid. Som Områdeschef lever du Lernias värderingar och utvecklar verksamhetens affärsmässighet, för att skapa ett starkt ansvarstagande i affären hos alla medarbetare.

Ditt ansvar innefattar även att bygga upp nya och förstärka befintliga nätverk med företag och branscher för att säkerställa en hög och uppdaterad kunskap om den regionala och nationella arbetsmarknaden. Som Områdeschef är du uppdaterad kring ny kunskap om den lokala arbetsmarknaden. Du håller dig också uppdaterad gällande lagstiftning och forskning kopplat till affärsområdet Matchning.

Som Områdeschef har du vidare ansvar för personal, budget och resultat för ditt område. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med Regionchef. Du är också huvudansvarig för det systematiska arbetsmiljöarbetet inom området och genom det verka för en god fysisk och psykisk arbetsmiljö i förenlighet med gällande lagstiftning samt Lernias värderingar och policys. Det är också Områdeschefens ansvar att arbeta proaktivt för att attrahera och rekrytera efterfrågad kompetens i samverkan med rekryterare och Regionchef.

Tjänsten innebär även samverkan för att infrastrukturen fungerar gällande av lokaler, möblemang, städ, IT samt övriga inköp.

Vem söker vi?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Vi söker en ledare som ser affärsmöjligheter och skapar goda relationer med både kunder och medarbetare. Som person är du en lagspelare med ett starkt driv framåt med fokus på att utveckla affären.

Du blir en nyckelperson i arbetet med att strukturera och organisera för att Lernia ska vara en ledande leverantör på marknaden både sett till volym och kvalitet. Genom att erbjuda tjänster som svarar mot arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov bidrar vi till att skapa ett mer inkluderande arbetsliv, till nytta för individen, företaget och samhället.

Det är viktigt att du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du skapar trivsel och motivation. Du måste också förstå din roll som förebild i ett kunskapsföretag och agera enligt Lernias värderingar.

Krav och kvalifikationer

• Relevant högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, ledning, personal
• Erfarenhet av personalledning, budget- och resultatansvar
• Erfarenhet av affärsdriven tjänsteverksamhet, förändring- och utvecklingsarbete
• Kunskap om svenska näringslivet/arbetsmarknaden
• Kunskap om arbetsrätt och arbetsmiljö
• Digital mognad
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B är en förutsättning då resor i tjänsten förekommer
• Erfarenhet från liknande uppdrag, bemanning och/eller omställning är meriterande

Om anställningen

• Placeringsort: Gävle
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan och information

Sista ansökningsdag är 12/8 och urvalet påbörjas vecka 32. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ann- Christin Lindblad på: [email protected]. Frågor på mejl besvaras från och med vecka 32.

Välkommen med din ansökan! OBS, notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, vänligen sök tjänsten via annonsen. Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: [email protected].

Besök oss gärna på www.lernia.se. Visa mindre

Chef för bemanningsverksamheten i Gävle/Uppsala

Ansök    Jun 30    Lernia AB    Affärsområdeschef
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om v... Visa mer
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se

Kan det vara du som blir vår nya chef inom bemanning?

Vi på Lernia Bemanning växer så det knakar och nu söker vi dig med branscherfarenhet från bemannings-och rekryteringsbranschen. Tillsammans med ditt team vill du stärka och säkra Lernias fortsatta tillväxtresa och göra oss till Sveriges bästa bemanningsbolag! Hos oss kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor som precis som du brinner för ökad kundnöjdhet och affärsnytta. Visst låter det oemotståndligt bra?

Lernia Bemanning är ett företag med hjärtat på rätt plats. Vi håller hög standard kring värderingar, samtidigt som vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle. Vi är Sveriges största bemanningsföretag vad gäller yrkesarbetare men vill fortsätta växa inom tjänstemannaområdet, och det är nu vi behöver dig ombord!

Om jobbet

Som chef för bemanningsverksamheten i Gävle/Uppsala får du möjligheten att leda ett team där tillväxt, lönsamhet och utveckling är ledord. I rollen har du personal-, budget- och resultatansvar samtidigt som du dagligen supportrar dina medarbetare i de mer operativa frågorna. Vi erbjuder våra kunder bemannings- och rekryteringstjänster av yrkesarbetare och tjänstemän. Du ingår i den regionala ledningen och förväntas aktivt bidra till att vidareutveckla Lernia regionalt.

Detta gör du genom att:

• Leverera marknadens mest värdeskapande tjänster
• Ta en ledande position som går i linje med Lernias strategi
• Bidra till kundens, individens och regionens konkurrenskraft och omställningsförmåga
• Bevaka konkurrenter, trender och utveckling på den lokala marknaden
• Bidra till en arbetsmiljö präglad av inspiration, arbetsglädje och gemenskap
• Ta på dig ett stort eget ansvar att driva verksamheten framåt

Arbetsuppgifter

Vi är i en spännande fas och söker dig som vill vara med och driva utvecklingen i en föränderlig och expansiv bransch. Som chef för bemanningsverksamheten har du ett ansvar för såväl bemanning som rekrytering i Gävle/Uppsala med omnejd. I grunden vill vi jobba smartare och inte hårdare, därför ser vi gärna att du kommer med idéer samt din erfarenhet på hur vi effektivt kan bredda våra affärer. Vidare har du ett eget kommersiellt ansvar där uppdraget är att skapa tillväxt och lönsamhet samt utveckla och stärka våra befintliga affärer. Rollen kommer att formas utifrån om du kommer från säljsidan eller rekryterings/bemanningssidan sedan tidigare och nivån av stöttning du kommer få i början kommer också anpassas utifrån din tidigare erfarenhet.

Vidare ansvarar du för att utveckla en kultur som skapar värde för Lernia och inspiration samt glädje bland medarbetarna. Teamet du ansvarar för sitter utsprida i regionen och mycket av din arbetstid går därför ut på att förstå teamets behov, koordinera arbetet och supporta medarbetarna. För att förstå våra kunders behov ser vi att du tillsammans med dina medarbetare besöker våra kunder och aktivt etablerar en arbetsmetodik i syfte att uppnå en maximal kundnöjdhet. Tillsammans med teamet arbetar ni mot uppsatta mål för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i området.

Vem söker vi?

Formell kompetens

Högskolekompetens eller motsvarande med flera års yrkeslivserfarenhet.
Körkort är ett krav.

Din bakgrund

• Affärsorienterad med ledarerfarenhet samt förståelse för och erfarenhet av tjänsteförsäljning
• Ledare med erfarenhet från roller med affärs- och personalansvar i bemanningsbranschen och/eller närliggande bransch
• Van och bekväm att arbeta i förändring
• Brett affärssinne och bekväm att arbeta och bidra i ledningsgrupper
• Trivs med att blanda strategiskt och analytiskt arbete med ”hands-on operations”

Personliga egenskaper:

Vi tror att du har passion för det du gör och är bra på att inspirera även på distans. Du driver saker framåt och är bra på att fatta snabba men också strategiska beslut, samtidigt som du inte tar allt på största allvar och kan bjuda på dig själv. Du är en engagerad och lyhörd person som gillar tempo i din arbetsvardag och är med på att ingen dag är den andra lik. För att trivas med jobbet som chef hos oss är du resultat- och tävlingsinriktad samt prestigelös. Du behöver också vara affärsmässig, förtroendeingivande och se samarbete som avgörande för framgång.

Ansökan och mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gävle eller Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Jan Collin Saxer 0722-54 10 04.

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag. På grund av sommarsemester vill vi informera om att intervjuer inte kommer att ske mellan veckorna 28-32.

Sista ansökningsdag är 2022-08-12

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef Din Bil - Gävle/Sandviken

- en affärsdriven och kommunikativ ledare som visar vägen mot morgondagens kundorienterade mobilitet   Din Bil Sverige, som vid årskiftet förvärvade Bilmetro, utvecklar nu organisationen med fyra nya platschefer inom Gävleborg - Dalarna. Visionen är att vara ledande inom kundorienterad mobilitet genom att vara den mest effektiva varumärkesbyggaren, tillhandahålla digitala lösningar i framkant, leverera den bästa kundupplevelsen samt att vara den mest attra... Visa mer
- en affärsdriven och kommunikativ ledare som visar vägen mot morgondagens kundorienterade mobilitet
 
Din Bil Sverige, som vid årskiftet förvärvade Bilmetro, utvecklar nu organisationen med fyra nya platschefer inom Gävleborg - Dalarna. Visionen är att vara ledande inom kundorienterad mobilitet genom att vara den mest effektiva varumärkesbyggaren, tillhandahålla digitala lösningar i framkant, leverera den bästa kundupplevelsen samt att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och uppdragsgivare i branschen. Driv, Integritet och Hållbarhet utgör bolagets värdeord som förväntas genomsyra vardagen internt som externt.
 
Rollen omfattar helhetsansvar för anläggningarna i Gävle och Sandviken som omsätter drygt 800 miljoner och har ca 110 medarbetare inom försäljning och servicemarknad. I rollen som platschef får du helhetsansvar för att driva och utveckla den lokala affären och möjliggöra hållbar och lönsam tillväxt. Du har budget och resultatansvaret för anläggningarna i Gävle och Sandviken som representerar Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Seat och Cupra samt ansvar för Din Bils skadeverkstad i Gävle.
 
Utveckling av chefer och medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljöfrågor ingår i tjänsten, likväl som att kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Tillsammans med avdelningscheferna för försäljnings- och serviceavdelningen sätter du upp mål och utarbetar strategier och handlingsplaner. Du stöttar organisationen i olika aktiviteter och ser till att medarbetarna har optimala förutsättningar för prestation. Som platschef blir du även regional märkeschef för ett av bolagets varumärken. 
 
Du rapporterar till Regiondirektör och kommer att ingå i regionala ledningsgruppen tillsammans med fyra platschefskollegor samt HR och ekonomi.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet med verksamhetsansvar och förmåga att leda genom andra chefer. Du har erfarenhet från relevant roll med fokus på affärsutveckling av service och tjänster i hög förändringstakt. Din Bil tror starkt på mångfald och söker dig som kompletterar ledningen med erfarenhet och bakgrund som gör gruppen starkare tillsammans.
 
Som person är du inkluderande, lyhörd och driven. Att skapa hållbara relationer och nätverk faller sig naturligt för dig. Du förstår vikten av att vara en förebild i alla situationer och du arbetar aktivt för ett hållbart och närvarande ledarskap. Som ledare är du tydlig samt prestigelös och du besitter förmågan att coacha och stötta medarbetare. Med god analytisk förmåga och genom att involvera andra fattar du affärsmässiga beslut.
 
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du är en god användare av Officepaketet och har lätt att formulera dig, såväl i tal som i skrift, både på svenska och på engelska. 
 
Ansök omgående, urval och intervjuer kan ske löpande.
 
 


Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt i region Gävleborg-Dalarna. Vi har ca 2 500 anställda, finns på 48 platser, har 61 bilanläggningar och omsätter ca 23 miljarder SEK.

Din Bil erbjuder många förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.
Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
Läs mer: www.dinbil.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Tjänstechef till Transtema Fiberdata

Om företaget Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av kommunikationsnät. Vi finns på 85 orter över hela Sverige, och vi ser till att nätet fungerar helt enkelt! Med en bredd som få kan matcha hjälper vi våra kunder med alla typer av kommunikationsnät- mobilt, fiber, koppar och el. Vårt erbjudande omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. Vi tillhandahå... Visa mer
Om företaget
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av kommunikationsnät. Vi finns på 85 orter över hela Sverige, och vi ser till att nätet fungerar helt enkelt!
Med en bredd som få kan matcha hjälper vi våra kunder med alla typer av kommunikationsnät- mobilt, fiber, koppar och el. Vårt erbjudande omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. Vi tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.
Våra kunder är kommuner, teleoperatörer, nätägare, företag och offentlig förvaltning.

Transtema Fiberdata är ett dotterbolag inom Transtema-koncernen, som förser den svenska telekom- och stadsnätsmarknaden med tjänster och produkter. Huvudkontoret finns i Gävle och består av ett 30-tal medarbetare med djup och bred kunskap inom kommunikationsnät.
Bolaget är i starten av en förändringsresa där vi tar sats för att bygga en marknadsledande systemintegratör. En del i denna förändring är att tillsätta en ny roll som Tjänstechef.


Dina arbetsuppgifter
Som Tjänstechef på Transtema Fiberdata leder och utvecklar du vår tjänsteverksamhet, vilken idag består av tre områden; Konsulttjänster, Drift & Övervakning och Kundsupport. Rollen innebär ett ansvar för hela tjänsteverksamheten, från utveckling och försäljning, till leverans och uppföljning.
Tjänsteverksamheten består idag av ca. 20 st medarbetare varav 2 st teamchefer. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.
Tjänstechefen kommer ha en mycket viktig roll i vårt lagbygge, genom att vara den som leder och coachar medarbetare och teamchefer, samt utvecklar vår tjänsteaffär till en framåtlutad och oberoende affärsverksamhet, som gör skillnad hos våra kunder.
Transtema Fiberdatas stora flora av tjänster, med allt från tekniska konsulter till dygnet runt bemannad driftcentral, ger en mångfacetterad roll med stora möjligheter för rätt person att göra skillnad.
Vår verksamhet bygger på värderingarna att Tänka nytt, Visa respekt och Ta ansvar. Som tjänstechef är du en viktig kulturbärare som leder genom våra värderingar och visar vägen för dina medarbetare.
Ditt dagliga fokus kommer ligga på utveckling av tjänsteverksamheten och leverans av våra tjänster. Detta genom nära coaching och dialog med dina medarbetare och kontakt med våra kunder. Du arbetar även nära med vår säljavdelning och deltar regelbundet i kundmöten och anbudsarbete kopplat till tjänster.
I rollen ingår också att säkerställa att Transtema Fiberdata besitter och vidareutvecklar hög kompetens inom nätverksområdet. Detta i nära dialog med partners och kunder.


Din profil
Vi söker dig som brinner för ledarskap, nöjda kunder och har ett stort intresse för utveckling och försäljning av tjänster!
För att lyckas med uppdraget som tjänstechef behöver du ha ett starkt eget driv och en vilja att utveckla och förändra. Ditt intresse för människor är stort, och du sätter ditt lag först i alla situationer. Som person är du genuint intresserad av att se och stötta varje medarbetare i vardagen, liksom att lyssna på våra kunders behov. Du har en stark affärsmässig sida och en god kommunikativ förmåga.
Du har erfarenhet av att leda och utveckla människor. Har du även erfarenhet av att leda chefer är det meriterande. Din erfarenhet från tjänsteverksamhet är flerårig och du har arbetat med både utveckling och leveranser. IT är din hemmaplan och du rör dig ohindrat mellan tekniken och affärer.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Ansökningar hanteras efter sista ansökningsdag som är 2022-04-15. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31 eller maila till [email protected].
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Marknadsområdeschef - Södra Norrland

Curonova Consulting arbetar med förändringsledning, kompetenskartläggningar och omställning. Vi stöttar individ, fack och företag i förändring, genom omställningsuppdrag för kollektivanställda och tjänstemän. Bland våra kunder kan nämnas Arbetsförmedlingen, TSL, TRR, Växjö-, Kalmar- och Örnsköldsviks kommun. Är du Curonovas nästa Marknadsområdeschef? Curonova stärker organisationen och söker dig som vill ta nästa steg i karriären och jobba som marknads... Visa mer
Curonova Consulting arbetar med förändringsledning, kompetenskartläggningar och omställning. Vi stöttar individ, fack och företag i förändring, genom omställningsuppdrag för kollektivanställda och tjänstemän. Bland våra kunder kan nämnas Arbetsförmedlingen, TSL, TRR, Växjö-, Kalmar- och Örnsköldsviks kommun.

Är du Curonovas nästa Marknadsområdeschef?

Curonova stärker organisationen och söker dig som vill ta nästa steg i karriären och jobba som marknadsområdeschef på ett av de ledande bolagen i omställningsbranschen. I rollen kommer du ha ansvar för marknadsområdet Södra Norrland vilket består av våra kontor i Hälsingland, Gästrikland och Dalarna.

Vi söker dig som ser ett gott resultat som en nödvändighet för att kunna bibehålla och utveckla effektiva team. Du räds inte för att tävla, både som individ och med ditt team som medspelare! Det du tävlar om är att hjälpa flest människor till jobb och studier och du gör detta genom att tillsammans med ditt team arbeta med ett matchande förhållningssätt. Med matchande förhållningssätt menar vi att vi lyfter blicken mot arbetsmarknaden och sen lyfter luren och skapar kontakter som leder till jobb eller studier för Curonovas deltagare. Därav ansvarar du också för att planera och genomföra lokala marknadsaktiviteter samt effektiva matchningsaktiviteter.

Du engagerar och motiverar ditt team i med- och motgång, fungerar som en inspiratör och går vid behov före och visar hur jobbet skall utföras!

Denna roll är en utpräglad chefsroll och du har fullt ansvar för ditt team. Du rapporterar till en av Curonovas två regionchefer och kommer jobba med regelbunden resultatuppföljning. Du förväntas i denna roll även ha resultatuppföljning med dina medarbetare och säkerställa att samtliga håller och gärna överträffar de mål som bolaget satt. I rollen ansvarar du för att förvalta och utveckla samtliga affärsområden i ditt marknadsområde. Du sitter också med i Curonovas operativa ledningsgrupp och har möjlighet att påverka vår utveckling framåt samt kommer vara en viktig nyckelperson för vår framgång.

Curonova KAN arbetsmarknaden och har som mål att bli det bolag som hjälper flest människor till jobb eller studier. KAN står också för Kvalité, Ansvar och Närhet som är våra värdeord och som genomsyrar vår verksamhet. Vi ser det som en självklarhet att du delar vår värdegrund.

Kvalifikationer för rollen:

• Du har flera års arbetslivserfarenhet i rollen som chef för ett team samt har erfarenhet av personal- och arbetsmiljöansvar.
• Du har aktivt bidragit i budgetarbete samt arbetat med budgetuppföljning i din roll som chef.
• Du har erfarenhet av att följa upp resultat och mål för individ och team.
• Du skapar möjligheter vid nya möten och brinner för att knyta kontakter och skapa relationer
• Du har en stark analytisk förmåga
• Du är datadriven och har jobbat med analysverktyg för att dra slutsatser och fatta beslut.

Meriterande för rollen:

• Du har erfarenhet av att arbeta inom omställningsbranschen.
• Du har jobbat med försäljning tidigare.
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska

Om Curonova Consulting AB

Curonova är ett bolag inom omställningsbranschen som varje dag gör skillnad för flera tusen arbetssökande. Våra medarbetare stöttar och hjälper arbetssökande att hitta arbete eller studier och vi har kontor runt om i hela Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida och om den senaste tjänsten Rusta och Matcha.

Vill DU vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningar löpande och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person. Visa mindre

Head of Forest owner business Wood Supply

Vi söker Head of Forest owner business Wood Supply till vår fältköpsverksamhet i Sverige. Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tä... Visa mer
Vi söker Head of Forest owner business Wood Supply till vår fältköpsverksamhet i Sverige.
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten.

Om tjänsten
Som Head of Forest owner business har du det fulla ansvaret för att driva den svenska fältköpsverksamheten genom att utveckla verksamheten & affären mot privata skogsägare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, utveckla och coacha våra distriktschefer och team. I tjänsten ingår ledningsgruppsarbete där vi tillsammans utvecklar vår verksamhet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, försäljning, affärsutveckling, och skogsindustrin är meriterande.
Du kommer att behöva resa inom Sverige, varför B-körkort är en förutsättning.
Du kommer att behöva tala och skriva flytande engelska.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en driven ledare med affärssinne som kan utveckla vår fältköpsverksamhet och leda våra distriktschefer och team. I detta ligger framför allt personalledning och coaching av våra distriktschefer men även att utveckla och driva fältköpsverksamheten och affären med privata skogsägare.
Du är en ledare som gillar att leda och utveckla andra, du är intresserad av att följa upp och utveckla affärer och har lätt att samarbeta med andra. Du har mycket god datorvana och arbetar målinriktat och strukturerat.
Stationeringsort
Gävle
Kontakt
Frågor kring tjänsten besvaras av:
Mattias Luxhöj von Knorring
Senior Director Forest department Wood Supply
Tfn 070-795 11 46
Välkommen med din ansökan senast 2022-02-13 Visa mindre

Coop Mitt - Affärsområdeschef Coop & Franchise

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Vi har cirka 800 butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder och en näthandel där man kan storhandla utan att det kostar mer. Våra butiker ägs av våra 3,7 miljoner medlemmar. Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av 364 000 medlemmar. Vi driver detaljhandel i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och Västmanland. Ca 2 100 medarbetare säljer varor för ca 4,6 miljarder kronor i 96 bu... Visa mer
Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Vi har cirka 800 butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder och en näthandel där man kan storhandla utan att det kostar mer. Våra butiker ägs av våra 3,7 miljoner medlemmar.

Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av 364 000 medlemmar. Vi driver detaljhandel i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och Västmanland. Ca 2 100 medarbetare säljer varor för ca 4,6 miljarder kronor i 96 butiker.

Om du vill arbeta i ett svenskt bolag med bra värderingar och goda karriärvägar och dessutom tillhöra ett företag som är innovativa inom hållbarhet i en bransch där det händer mycket och där du dessutom kan göra skillnad, så bör du läsa vidare!

I rollen som Affärsområdeschef Coop & Franchise är din huvuduppgift att med ett starkt och team-fokuserat ledarskap och genom dina sju regionchefer ansvara för och utveckla drift, lönsamhet och kundnöjdhet i Coop Mitts butiker. Du utgår från kontoret i Gävle, rapporterar till COO och ingår i bolagets försäljningsledning.

Arbetsbeskrivning

• Leda, coacha, stötta och följa upp dina regionchefer i både det dagliga och det långsiktiga arbetet, på distans och ute på fältet.
• Skapa en effektiv, stöttande och väl sammanhållen regionchefsgrupp med stark vi-känsla, bland annat genom återkommande regionchefsmöten.
• Säkerställa att Coop Mitt håller en hög kommersiell driftsnivå, alla dagar i veckan under butikernas öppettider.
• Tillsammans med regionchefer ta fram affärsplaner och budget för respektive butik.
• Tillsammans med regionchefer rekrytera butikschefer och franchisetagare.
• Delta i/ansvara för gemensamma utvecklingsprojekt inom Coop Mitt.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ledarskapet, viljan och förmågan att skapa starka team. Din förmåga att bygga vidare på den positiva och stöttande kultur som finns inom Coop Mitt är viktigare än den breda erfarenhet och kompetens från dagligvaruhandeln du sannolikt också kommer in med. Du har lätt för att skapa överblick över verksamheten och har ett genuint intresse för försäljning, kundnytta samt att utveckla företagets affärer. Du har ett högt tempo i det mesta du gör och du trivs mycket bra ute på dina regioner där du på nära håll har möjlighet att delegera ansvar, coacha och följa upp dina medarbetare.

Erfarenhet av att leda chefer är starkt meriterande liksom vana av budgetarbete och resultatuppföljning, kunskap om kollektivavtal, arbetsmiljö, arbetsrätt samt fackliga förhandlingar.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse
Placering: Gävle, pendlaravstånd är en förutsättning
Lön: Fast och rörlig
Resor: Dagresor på regionen är en del av jobbet, tjänstebil ingår

Kontakt/Ansökan: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka företag och vår partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Emil Nilsson, Infinity HR på tel: 070-559 11 92 eller Mårten Näsvall, Infinity HR på e-post: [email protected].

REKRYTERINGSPROCESSEN
18 januari: Intervjuer Infinity HR
25 januari: Intervjuer Coop Mitt

Om Coop Sverige!
Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö. Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där. Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige! Visa mindre

Säljande platschef till Swed Handling AB

Ansök    Okt 8    Experis AB    Affärsområdeschef
Är du en kreativ och drivande person med intresse för ledarskap, försäljning och verksamhetsutveckling? Vi söker nu en säljande platschef som vill vara en del av Swed Handlings fortsatta utveckling. För rätt profil finns det möjlighet att växa med ytterligare ansvar i företaget. Swed Handling AB är en kemikaliedistributör med huvudkontor och lager i Norrköping, kontor och lager i Gävle, Björketorp samt försäljningskontor i Malmö. Swed Handling har cirka 7... Visa mer
Är du en kreativ och drivande person med intresse för ledarskap, försäljning och verksamhetsutveckling? Vi söker nu en säljande platschef som vill vara en del av Swed Handlings fortsatta utveckling. För rätt profil finns det möjlighet att växa med ytterligare ansvar i företaget.

Swed Handling AB är en kemikaliedistributör med huvudkontor och lager i Norrköping, kontor och lager i Gävle, Björketorp samt försäljningskontor i Malmö. Swed Handling har cirka 75 anställda. I företaget finns även dotterbolaget Kemiverken AB i Skänninge. Verksamheten utgörs av försäljning av flytande och fasta kemikalier till industri, kommuner, färggrossister m.fl. Företagspolicyn är att leverera rätt produkter, i rätt tid med hög servicegrad och hög flexibilitet. Swed Handling är ett företag som riktar sig mot industrin och B2B-kunder.



I rollen är du vår ansvarige säljare för regionen, du arbetar konsultativt med fokus på att hitta unika lösningar på våra kunders behov. Vi har ett kompetent och självgående team på 10 personer som arbetar med produktion, administration, kundservice och transport. Till stöd för dig finns förutom teamet på vår Gävle-anläggning, HR, Ekonomi och Kvalitet & miljö på vårt huvudkontor i Norrköping. Du rapporterar till vår VD.

I din roll som platschef Gävle har Du personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du säkerställer att vi arbetar säkert och enligt våra tillstånd, att vi uppfyller de villkor vi åtagit oss, och att vi arbetar enligt vårt ledningssystem.

Du är en naturlig och inkluderande ledare med passion för business och entreprenörskap. Rollen är till stor del självständig.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl medarbetare som kunder och leverantörer. Du är en målmedveten, kommunikativ och tydlig ledare som är bra på att nå fram med budskap och få dina medarbetare med dig i arbetet mot uppsatta mål.

Du har förmågan att på ett lyhört och inkluderande sätt entusiasmera, engagera och tillvarata kompetensen i verksamheten. Som person är du resultatinriktad, flexibel och har förmågan att kunna strukturera och prioritera utifrån verksamhetens behov.

Vi ser att du kan ha flera bakgrunder för att passa in i rollen, det viktiga är summan av dina personliga egenskaper, din sammanlagda erfarenhets- och utbildningsbakgrund. Du behöver ha teknisk förståelse och en förståelse för processindustrin, den kunskapen och erfarenheten kan du ha skaffat på olika sätt. Kanske har du varit enhetschef inom processindustrin, har ingenjörsbakgrund eller så kan du varit egen företagare. Goda ledaregenskaper och erfarenhet av en roll som chef- gruppchef- eller teamledare är nödvändigt.

Vidare har du god data- och systemvana och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna även engelska.

Tjänsten kräver B-körkort och övernattning vid tjänsteresor kan förekomma.

Vi tillämpar fast månadslön med årsbonussystem till alla bolagets anställda.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Swed Handling AB med Jefferson Wells.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marjo Carlson, 070-377 06 64, [email protected]

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2021-11 -08 då urval kan komma att ske löpande. Visa mindre

Områdeschef

Det händer mycket roligt och spännande hos oss, och vi behöver bli fler modiga, kloka och engagerade kollegor för att möta framtiden. Hos oss blir du del av en gemenskap som präglas av affärsfokus och omtanke, där den ena dagen aldrig är den andra lik. Just nu söker vi dig som vill ta ansvar för vår kommersiella enhet i Gävle i rollen som Områdeschef. Som områdeschef har du ansvar för personal, ekonomi samt att utveckla och förvalta goda kundrelationer. ... Visa mer
Det händer mycket roligt och spännande hos oss, och vi behöver bli fler modiga, kloka och engagerade kollegor för att möta framtiden.

Hos oss blir du del av en gemenskap som präglas av affärsfokus och omtanke, där den ena dagen aldrig är den andra lik.

Just nu söker vi dig som vill ta ansvar för vår kommersiella enhet i Gävle i rollen som Områdeschef. Som områdeschef har du ansvar för personal, ekonomi samt att utveckla och förvalta goda kundrelationer.

Vi söker dig med hög ambitionsnivå som gillar att vara där det händer och som motiveras av möjligheten att utvecklas och att göra skillnad. Vidare kännetecknas du av mod och stark kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du har:

• Arbetat med drift och underhåll av fastigheter
• Tidigare chefserfarenhet
• Erfarenhet av ekonomistyrning, budget och prognos (resultatansvar)
• Eftergymnasial utbildning (meriterande) Visa mindre

Interim gruppchef till myndighet i Gävle

Just nu söker vi två interim gruppchefer till en myndighet i Gävle. Har du erfarenhet av bygga upp nya arbetsgrupper och att driva sina medarbetare mot gemensamma mål? Har en god helhetssyn och förmågan att skapa en god arbetsmiljö på din arbetsplats? Välkommen in med din ansökan! I rollen som interim gruppchef kommer du att rekrytera nya medarbetare, leda, motivera och förse dina medarbetare med förutsättningar som krävs för att nå era gemensamma mål. D... Visa mer
Just nu söker vi två interim gruppchefer till en myndighet i Gävle. Har du erfarenhet av bygga upp nya arbetsgrupper och att driva sina medarbetare mot gemensamma mål? Har en god helhetssyn och förmågan att skapa en god arbetsmiljö på din arbetsplats?

Välkommen in med din ansökan!

I rollen som interim gruppchef kommer du att rekrytera nya medarbetare, leda, motivera och förse dina medarbetare med förutsättningar som krävs för att nå era gemensamma mål. Ditt ledarskap har utgångspunkt i den statliga värdegrunden och du kommer både ha budget- och personalansvar. I rollen ingår även operativt arbete.

Du ska uppfylla;

• Avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller annan universitets- eller högskoleutbildning som bedöms likvärdig
• Chefserfarenhet inom offentlig förvaltning som har innehållit rekryteringsarbete
• Kunna uttrycka sig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av strukturfondsarbete och/eller arbete med EU:s övriga fonder samt erfarenhet av arbete vid statliga myndigheter. 

Vi tror att du som person har du ett starkt driv och har fokus på de uppgifter som efterfrågas. Du kan snabbt sätta dig in och lösa varierande och ibland komplexa arbetsuppgifter. 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på 75- 100% av heltid med start i mitten av november och beräknas pågå till och med 2022-03-31 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på [email protected]

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Interim Gruppchef till stor myndighet i Gävle

Ansök    Okt 5    Experis AB    Affärsområdeschef
Just nu söker vi på Jefferson Wells två interima gruppchefer till ett uppdrag på en stor myndighet i Gävle! I detta uppdrag får du möjlighet att från grunden bygga upp en ny personalgrupp som kommer ansvara för ett projekt inom myndigheten. Har du tidigare erfarenhet av offentlig verksamhet och av rekrytering, då är det dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan! Start är så snart som möjligt men senast mitten av november. Uppdraget beräknas pågå under... Visa mer
Just nu söker vi på Jefferson Wells två interima gruppchefer till ett uppdrag på en stor myndighet i Gävle! I detta uppdrag får du möjlighet att från grunden bygga upp en ny personalgrupp som kommer ansvara för ett projekt inom myndigheten. Har du tidigare erfarenhet av offentlig verksamhet och av rekrytering, då är det dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Start är så snart som möjligt men senast mitten av november. Uppdraget beräknas pågå under ca 5 månader. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Gävle och uppdraget är beräknat till en omfattning på 75-100%.

Om uppdraget

I uppdraget kommer du arbeta som interim gruppchef hos en stor myndighet i Sverige som arbetar med socialfonder och bidrag mot personer och verksamheter i Sverige som är i behov av extra finansiellt stöd.

Just nu är de i startgroparna inför ett projekt vid namn Brexit Adjustment Reserve. Som interim gruppchef kommer du ansvara för att bygga upp en ny arbetsgrupp och utföra planering och definiera hur man för verksamhetens räkning ska jobba med Brexit Adjustment Reserve. I rollen ingår det personalansvar och i din arbetsbeskrivning ingår det att rekrytera nya medarbetare, leda, motivera och förse dina medarbetare med rätt förutsättningar för att nå myndighetens gemensamma mål. I och med Brexit har utgifter för många myndigheter och offentliga verksamheter ökat, projektet och de anställda inom projektet avser att informera och stötta dessa verksamheter om att söka medel från reserven.

Vem är det vi söker?

För rollen krävs det att har:

* Genomförd universitets-eller högskoleutbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig
* Chefserfarenhet inom offentlig förvaltning som har innehållit rekryteringsarbete
* Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du har:

* Erfarenhet av strukturfondsarbete och/eller arbete med EU:s övriga fonder
* Erfarenhet av arbete vis statlig myndighet

Vi söker dig som har stort driv och som snabbt kan sätta dig in i och lösa varierade och komplexa arbetsuppgifter. Du förväntas ha god helhetssyn och förmåga att tillsammans med medarbetare och chefskollegor skapa en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet. Ditt ledarskap har utgångspunkt i den statliga värdegrunden och du kommer ha både budget och personalansvar. Rollen kommer du även att en del operativt arbete att ingå så det är viktigt att du är intresserad av detta i samband med ditt chefsansvar.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Anna Bjellheim på [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef Gävle Ponnyklubb

Ansök    Aug 17    Gävle Ponnyklubb    Affärsområdeschef
Är du en inspirerande, strukturerad och kommunikativ ledare som brinner för ridsporten? Då kan det vara dig vi söker! Rollen och vad vi söker Gävle Ponnyklubb står inför en spännande utveckling som du nu kan få chansen att leda och vara en stor del av! Som verksamhetschef ansvarar du tillsammans med engagerade medarbetare för att driva och utveckla hela vår verksamhet i nära samarbete med styrelsen. För att lyckas i rollen som verksamhetschef tror vi... Visa mer
Är du en inspirerande, strukturerad och kommunikativ ledare som brinner för ridsporten?
Då kan det vara dig vi söker!
Rollen och vad vi söker
Gävle Ponnyklubb står inför en spännande utveckling som du nu kan få chansen att leda och vara en stor del av!
Som verksamhetschef ansvarar du tillsammans med engagerade medarbetare för att driva och utveckla hela vår verksamhet i nära samarbete med styrelsen.
För att lyckas i rollen som verksamhetschef tror vi att du är utbildad ridlärare SRL 2, hippolog eller har motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har dokumenterad god ledarerfarenhet, gärna från en större liknande verksamhet. Meriterande är om du har utbildning eller erfarenhet av att arbeta med barn och unga.
Du har goda kunskaper i Office 365, då det är en viktig del av vårt nya arbetssätt och vår digitala utveckling. Du har även kunskaper och intresse för olika sociala medier och kanaler där du driver och ökar vår synlighet.
Då rollen innebär externa kontakter med Gävle kommun, leverantörer, ideella krafter, sponsorer och andra intressenter är det viktigt att du är affärsmässig, kommunikativ och driven. Minst B-körkort är ett krav.
Som verksamhetschef är du ansvarig för ridskoleverksamhet, medlemsstall, anläggning och övrig verksamhet, inklusive föreningens lönsamhet. Du är personalansvarig chef för ca 10 anställda, varav ungefär hälften är timanställda.
Arbetet är omväxlande och uppgifterna kan till viss del anpassas efter den sökandes meriter, önskemål och möjligheter.
Du rapporterar direkt till en engagerad styrelse.
Omfattning och villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, där det finns möjlighet till deltid om så önskas. Vi tillämpar sex månaders provanställning samt erbjuder lön och övriga villkor enligt gällande kollektivavtal och överenskommelse.
Om Gävle Ponnyklubb
Gävle Ponnyklubb är en anrik ideell förening som startades 1963. Klubben har över 450 medlemmar och håller till på en av Sveriges finaste anläggningar. Vi arrangerar både stora och små evenemang, från klubbtävlingar till SM för både ponny & häst. Vår breda verksamhet riktar sig främst till barn och unga men vi har även verksamhet för vuxna och personer med funktionsvariation.
Vi driver en bred ridskoleverksamhet med cirka 100 ridgrupper per år och utöver det har vi ett stort antal privata ekipage som tränar på anläggningen. Dessutom anordnar vi ridläger under lov och tar regelbundet in externa tränare. Vi har en aktiv och framgångsrik ungdomssektion som vi är mycket stolta över.
På vår moderna anläggning, som vi hyr av Gävle kommun, finns ett uppvärmt ridhus (25*80 meter), en stor ridbana (80*100 meter), en liten ridbana (40*60 meter). Vi har skogen inpå knuten med massor av fina ridvägar. I ridskolans stall har vi plats för 31 hästar/ponnyer och i den delen som rymmer medlemshästar/ponnyer har vi ytterligare tio platser. På anläggningen finns bra lokaler för utbildning, caféverksamhet, klubbrum med mera.
Vi har ett samarbete med Realgymnasiet, som på vår anläggning bedriver en del av naturbruksprogrammet med inriktning hästhållning/ridning för 45 elever, med Ponnyklubbens hästar och egen personal. Vårt samarbete med Gävle kommuns enhet för daglig verksamhet är mycket uppskattat och givande.
Läs mer på vår hemsida: https://idrottonline.se/GavlePK-Ridsport/
Så söker du
Varmt välkommen med din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför du bör skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/8 2021, till [email protected]
För frågor, kontakta ordförande Stefan Erixon på ovanstående e-postadress eller 070-414 2820. Visa mindre

Interim Enhetschef sökes till kund i Gävle!

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och budgetarbete på strategisk nivå gärna inom området administration? Just nu söker vi interim enhetschef f... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och budgetarbete på strategisk nivå gärna inom området administration? Just nu söker vi interim enhetschef för ett uppdrag åt vår offentliga kund. Är det dig vi söker? Läs då gärna vidare.

Arbetsbeskrivning
Som enhetschef över Receptioner/Intern service, IT administration och Informationshantering (Data-skydd/Informationssäkerhet/Arkiv och Diarium) kommer du vara chef för 16 anställda. I rollen har du det övergripande ansvaret för att leda, utveckla och effektivisera enheten och dess verksamheter. Du förväntas ha ett strategiskt ansvar och fokus. Du är ansvarig inom enheten avseende medarbetare och ekonomi. Du leder, fördelar, utvecklar och skapar förutsättningar för medarbetarskapet, samt skapar öppenhet i arbetsklimat och arbetssätt. Du säkerställer en effektiv resursanvändning på enhetsnivå inom kontoret. I ditt uppdrag ansvarar du för enhetens ekonomiska ramar med budget och löpande uppföljningar. Du leder enhetens verksamhet samt dess medarbetare genom ett utåtriktat arbete och aktivt deltagande företräder du verksamheten och i vissa fall kontoret externt, och samarbetar med viktiga aktörer inom koncernen och utanför koncernen. Du håller dig välorienterad om omvärldsutveckling av betydelse för den egna enheten och verksamhetsområdet.

Du förväntas skapa nya gemensamma rutiner runt hanteringen av IT administration inom sektorn och få till samarbetet med systemförvaltarna i organisationen. Bygga upp arbetet och hanteringen och rutiner runt Diarium, arkiv och Dataskyddsarbetet samt informationssäkerhet. Utveckla vår kunds receptioner och Internservice i de större gemensamma kontorshuset.

Du rapporterar till verksamhetschef inom Administrativt stöd och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Om dig 
För att vara kvalificerad för uppdraget har du:

• Högskoleexamen inom lämpligt område.
• Minst 5 års erfarenhet av verksamhet, personalledning samt budgetarbete på strategisk nivå gärna inom området administration.
• Tidigare ledarerfarenhet

I detta uppdrag är det viktigt att kunna arbeta självständigt och i grupp och ha god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten samt har lätt för att anpassa sig till olika situationer och förutsättningar. Van att arbeta mot deadlines. Kan se helheten samt har strategisk, kommunikativ och analytisk förmåga. Du har vilja och förmåga att leda en organisation i förändring. Du vill och kan ta ett stort ansvar för din organisation vad gäller dess förmåga, utveckling och resultat. Du förmår se helheten som din organisation ingår i, och jobba för den helheten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Erfarenhet från offentlig sektor samt kunskaper i Agresso och/eller Personec är meriterande. 
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med start omgående och som kommer att löpa 4-6 månader framåt med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund alternativt går du in via eget bolag via oss. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på [email protected] 
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Visa mindre

Operativ chef till BGA Group Gävle

BGA Group startade i blygsam skala 1993 som ett litet familjeföretag i Gävle, med omvandling av smalfilmer till VHS. Idag har verksamheten dessutom utvecklats till främst ett stort e-handelsföretag inom försäljning av ramar och speglar, inkl. en butikskedja med tio butiker i Sverige/Norge. Huvudkontoret är fortfarande beläget i Gävle, och företaget drivs idag vidare som ett familjeföretag i 2a generation. De omsätter totalt ca 160 miljoner och är ca 50 ans... Visa mer
BGA Group startade i blygsam skala 1993 som ett litet familjeföretag i Gävle, med omvandling av smalfilmer till VHS. Idag har verksamheten dessutom utvecklats till främst ett stort e-handelsföretag inom försäljning av ramar och speglar, inkl. en butikskedja med tio butiker i Sverige/Norge. Huvudkontoret är fortfarande beläget i Gävle, och företaget drivs idag vidare som ett familjeföretag i 2a generation. De omsätter totalt ca 160 miljoner och är ca 50 anställda.
Läs mer: www.bga.se och www.bgavideo.se

- Driven organisationsutvecklare för fortsatt extrem tillväxt!
 
BGA Group är ett av Sveriges mest snabbväxande e-handelsföretag som expanderar inom försäljning av ramar och speglar. Idag är marknaden i Norden och Nederländerna - imorgon i flera andra större europeiska länder. Första delmålet är att nå en halv miljard! Vi söker dig som med tryggt och coachande ledarskap samt affärsdriv utvecklar, leder och följer du upp organisationen att mot långsiktiga mål.
 
Uppdraget:
Rollen som Operativ chef är ny. Du blir nyckelpersonen mellan VD/delägare (som driver affärsutveckling/försäljning) och övriga organisationen så att samarbetet och kvalitén inom företaget fortsätter att driva mot tillväxtmålen. Du arbetar med "ständiga förbättringar" och ställer frågan "varför" via chefer/teamledare för avdelningarna lager/distribution, ramverkstad, kundservice, administration, ekonomi och butikerna. Det ingår även tio fysiska butiker i större städer, samt ett stabilt verksamhetsben inom videoöverföring/digitalisering.
 
Via dina tidigare goda erfarenheter inom organisationsutveckling skapar du här effektiva och engagerade personalgrupper tack vare ditt synliga ledarskap. Du arbetar nära verksamheten och främjar initiativ i organisationen - du leder och tar beslut om så behövs, men svaren på "hur" finns oftast inom teamet. För dig är det självklart att ha kunden i fokus.
Du rapporterar till VD och bidrar starkt i ledningsgruppsarbetet. Med fortsatt expansion ger det rätt person stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Huvudkontoret ligger i Gävle.
 
Kvalifikationer:
Du har goda erfarenheter av att utveckla organisationer genom att leda andra chefer. Gärna erfarenhet inom producerade verksamhet och gärna med stark försäljningskultur. Du har helhetssyn och din analytiska sida gör det lätt för dig att tydliggöra och leda organisationen att prioritera för utvecklas på både kort och lång sikt. 
 
Som person är du tydlig, kommunikativ, ödmjuk och inlyssnande, samt har ett öppet sinne som skapar förtroende och långsiktiga relationer. Du har lätt för att omprioritera då verksamheten och utvecklingen så kräver. Du har förmågan att balansera mellan vikten av att utveckla arbetssätt och att driva affärer. Du har gärna relevant högskoleexamen alternativt likvärdiga arbetslivserfarenheter. 
 
Välkommen att organisera en fortsatt tillväxt inom Europa! Visa mindre

Interims chef – Gruppchef Digital arbetsplats

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Erfarenhet av arbete inom det verksamhetsområde som Digital arbetsplats? Då är det kanske dig vi letar efter! Arbetsuppgifter Uppdraget för gruppen... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Erfarenhet av arbete inom det verksamhetsområde som Digital arbetsplats? Då är det kanske dig vi letar efter!

Arbetsuppgifter
Uppdraget för gruppen Digital arbetsplats är att förvalta och vidareutveckla de verktyg som ingår i vår digitala arbetsplats. Tillsammans med kundens verksamheter driver gruppen förvaltning, vidareutveckling, projekt och verksamhetsutvecklingsuppdrag i syfte att skapa rätt förutsättningar för ett flexibelt arbetssätt, stärka kompetensen och öka produktiviteten med stöd av de möjligheter som finns. I uppdraget ligger ett särskilt fokus på hur de bättre kan nyttja den plattform som Office 365 och Windows 10 utgör i lösningen av generella vardagsutmaningar.

Inom gruppen Digital arbetsplats finns medarbetare i roller som förvaltningsledare, systemförvaltare, verksamhetsutvecklare, projektledare, tekniska specialister och strategiskt stöd. Du har ett direkt personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna.

Som chef för Digital arbetsplats är du en del av IT-enhetens ledningsgrupp och rapporterar till chefen för IT-enheten.
Vem är du?
Vi ser att du är planerad och strukturerad i ditt arbetssätt samt ska ha förmåga till och uppvisa hög grad av självledarskap. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga samt är lösningsorienterad. Du ska också uppfylla följande;

• Minst 3 års erfarenhet från verksamhetsledning via tidigare chefsbefattningar
• Ha erfarenhet från arbete inom det verksamhetsområde som Digital arbetsplats verkar inom
• Ha erfarenhet från budget och resultatuppföljning
• Ha erfarenhet och kunskap inom personaladministrativa arbetsuppgifter

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund i Gävle. Uppdraget förväntas påbörjas omgående, till en början på en omfattning av 50% innan sommarsemestern och ökning till 100% i slutet av augusti. Uppdraget löper tom. 2021-12-31. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på [email protected] 
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management Visa mindre

Avdelningschef till Service Gävle

Ansök    Mar 29    Midroc Electro    Affärsområdeschef
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarb... Visa mer
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Midroc är uppbyggt kring sina medarbetare och framgången för våra verksamheter är skapad och beroende av var och en av oss. Det är våra beteenden och attityder gentemot varandra som formar vår kultur.

Vill du driva en verksamhet i ett bolag där du verkligen kan påverka din vardag? 
Då ska du ta dig tid att läsa den här annonsen! 

Midroc Electro söker en ny avdelningschef till serviceverksamheten i Gävle.

Avdelningen har idag 25 medarbetare och sysslar framför allt med el-service och mindre entreprenader. Våra uppdrag utför vi tillsammans med kunder inom bl.a. bygg, fastighet & offentlig sektor. Vi har många långvariga kundkontakter att vårda, men även en vilja att utveckla nya.
Vi samarbetar nära med Midrocs övriga verksamheter, och i Gävle delar vi dessutom kontorslokaler med hiss, security, kärnkraft, industri och en entreprenadavdelning. 

Nuvarande avdelningschef går i pension och vi söker dig som vill ta över en väl fungerande verksamhet och utveckla den vidare.

Arbetsuppgifter
Du driver självständigt avdelningen och är ansvarig för resultat, verksamhet och medarbetare. Inom ramen för divisionens affärs- och verksamhetsutvecklingsplan genomför och driver du förbättrings- och utvecklingsarbete för avdelningen. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, marknadsföring, proaktiv försäljning och kundbearbetning. Du leder det dagliga arbetet för avdelningen med Midrocs ledningssystem som grund.

Kompetens och erfarenhet för rollen som avdelningschef
Jag är helt övertygad om att du vet själv om du är rätt för utmaningen, men här kommer ändå några fingervisningar om våra förväntningar!

Du är en affärsdriven ledare som förstår att ledarskap handlar om att kunna kan leda dig själv och samtidigt skapa de förutsättningar som får människor att vilja utvecklas tillsammans. För att driva och utveckla verksamheten behöver du vara du lyhörd och resultatfokuserad. Du har en förmåga att se helheter och arbetar strukturerat utifrån ett långsiktigt perspektiv. Du ser styrkan i att arbeta tillsammans med andra för bästa resultat, vilket inkluderar att vara transparent och öppen.

Du har relevant teknisk utbildning och erfarenhet från entreprenörsbranschen. Ett bra kontaktnät i regionen är ett plus.

Vi erbjuder dig

- Ett självständigt och varierande arbete och du blir en viktig pusselbit i en väl fungerande region där du kommer att vara delaktig i ledningsgruppen.
- En familjär känsla med de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag
- Ett stort kontaktnät både internt och externt och möjligheten att arbeta med branschledande kunder.
- Stora möjligheter att utvecklas inom företaget, vi erbjuder utveckling i en stimulerande arbetsmiljö.
- Våra interna ledarskaps- och chefsutbildning som utvecklas av oss tillsammans med Midroc Business School.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-05.
Urval och intervjuer sker löpande. 

Kontaktperson
Jonas Björk, regionchef Gästrikland/Uppland
010-470 75 77



Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor. Visa mindre

Områdeschef

Ansök    Jul 8    SVEA Solar    Affärsområdeschef
Om dig Du behöver ingen specifik bakgrund från branschen, men du måste vara en lättlärd, driven person som vill utvecklas och jobba i en ledande position i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig, framåtsträvande och möjlighet till resor inom tjänsten är ett stort plus. • Driven och arbetsvillig • Praktiskt lagd • Goda ledaregenskaper • Lösningsorienterad • Ha en tro på marknaden för solceller Dina arbetsuppgifter SVEA Solar letar efter e... Visa mer
Om dig

Du behöver ingen specifik bakgrund från branschen, men du måste vara en lättlärd, driven person som vill utvecklas och jobba i en ledande position i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig, framåtsträvande och möjlighet till resor inom tjänsten är ett stort plus.

• Driven och arbetsvillig
• Praktiskt lagd
• Goda ledaregenskaper
• Lösningsorienterad
• Ha en tro på marknaden för solceller

Dina arbetsuppgifter

SVEA Solar letar efter en Områdeschef till vår lokala installationshub i Gävle. I rollen som Områdeschef har du till en början en operativ arbetsledarposition där du tillsammans med dina solcellsinstallatörer är med och leder arbetet ute på site. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du kombinerar operativt arbete med lagerstyrning och personalansvar. Du förväntas vara påläst och kunnig inom solcellsinstallation samt kunna leda i förändring och stå bakom SVEA Solars kärnvärden, tryggt, enkelt och kvalitet. Bland annat kommer du att få göra:

• Installationsarbete
• Samordna och leda arbetslagen
• Utföra platsbesök hos kunder
• Inventera och hålla koll på lagerstatus
• Personalansvar
• Representera SVEA Solar genom att bygga relationer lokalt och öppna för nya samarbeten

Anställningsvillkor

Tjänsten avser en heltidstjänst i en start-up miljö med stort eget ansvar med stöd från företagsledningen.

Arbetsplats

SVEA Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 240 medarbetare i hela landet. Företaget har funnits i 5 år och vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Solcellsmarknaden är en starkt växande bransch med goda framtidsutsikter som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, laddinfrastruktur för elbilar, elbolag, energistyrning av fastigheter, takomläggning med integrerade solceller och byggnation av storskaliga solcellsparker. Samtliga dessa områden är delar som SVEA Solar är drivande inom i Sverige idag. Du som medarbetare har möjlighet att bli expert inom det område som intresserar dig mest. Vi på SVEA Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med SVEA Solar!

http://www.sveasolar.se Visa mindre

Leveranschef till Interlan

Om företaget Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta. Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-tekniker där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö. Vi har kontor i Gävle, Bollnäs, Örnsköldsvik, Östersund och Söderhamn. Dina arbetsuppgifte... Visa mer
Om företaget

Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta. Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-tekniker där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö. Vi har kontor i Gävle, Bollnäs, Örnsköldsvik, Östersund och Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter

Leveranschef till Interlan

Till vårt kontor i Gävle söker vi nu efter en Leveranschef.
I rollen som leveranschef arbetar du med att utveckla Interlans paketerade tjänsteleveranser. Du säkerställer leveransprocesser från beställningsförfarandet till kundleveranser och löpande drift. Vidare har du ansvaret för kvalitetsuppföljning och kundnöjdhet samt att säkerställa löpande tjänsteprocesser och bevaka leveransprocesser. Du har även ansvaret att ta fram rapporter gällande din verksamhet samt att säkerställa lönsamhet på dina tjänster och medarbetare.

I din viktiga roll ingår även nära kontakt med våra kunder både digitalt samt genom fysiska besök för att säkerställa arbetet i vår kvalitetssäkring samt följa upp kundnöjdheten.
Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till företagets VD.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med stora kunder och organisationer där du får stor frihet och möjlighet att påverka. Just därför välkomnar vi dig som är van vid att arbeta med frihet under ansvar och som med stor professionalitet arbetar för kundens skull.

Hos oss är det alltid nära till beslut och vårt team arbetar ständigt för att hitta hållbara lösningar som hjälper våra kunder att utveckla deras verksamhet. Därför värdesätter vi lyhördhet och god kommunikation både internt och externt. Vi är stolta i det vi gör och arbetar ständigt för att bibehålla en kreativ miljö för våra medarbetare att arbeta och utvecklas i.

Vi på Interlan värdesätter välmående och trivseln hos våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en familjär atmosfär, där vi kombinerar glädje, professionalitet och frihet under ansvar skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.


Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse inom kundanpassade leveranser. För att lyckas i rollen har du en känsla för helhet och är resultatorienterad. God vana att hantera kunder och affärsmässighet är egenskaper som är väsentliga för att lyckas med uppdraget. Vidare välkomnar vi dig som arbetar strukturerat och målinriktat. Du trivs bra med att arbeta efter tydliga processer men du räds inte heller att komma med egna idéer och utmana dina kollegor att tänka utanför boxen i vårt fortsatta arbete att ha marknadens nöjdaste kunder.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vår verksamhet är under en pågående utveckling och vi anpassar oss ständigt efter vår marknad och våra kunders olika behov, därför ser vi gärna att du är en flexibel person med positiv inställning som trivs att arbeta i en bered och varierande roll.

Din kompetens är också viktigt för oss

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande roller där du har arbetat direkt med kundanpassade leveranser. Du bör ha goda kunskaper och förståelse för olika IT-lösningar och det är väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet från IT-branschen. Det är även meriterande med en IT-relaterad eftergymnasial utbildning. Kortare resor i tjänst kan förekomma och du bör inneha B-körkort samt behärska svenska och engelska obehindrad i tal och skrift.

Ansökan

Interlan samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se Visa mindre