Lediga jobb som Underhållschef i Gävle

Se lediga jobb som Underhållschef i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Underhållschef

Om företaget Vi söker nu dig som vill leda och utveckla underhållsarbetet hos oss på Munters i Tobo. Vi söker dig som är en erfaren ledare och som har jobbat med underhållsarbete i någon form. Munters i Tobo står inför en spännande tillväxtresa de kommande åren och nu får du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team. Viss låter det spännande? Då kanske det är dig vi söker? Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för lu... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu dig som vill leda och utveckla underhållsarbetet hos oss på Munters i Tobo. Vi söker dig som är en erfaren ledare och som har jobbat med underhållsarbete i någon form. Munters i Tobo står inför en spännande tillväxtresa de kommande åren och nu får du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team. Viss låter det spännande? Då kanske det är dig vi söker?

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 900 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållschef ansvarar du för att organisera och säkerställa utvecklingen av driftsäkerhetsarbetet i vår produktionsanläggning. Tillsammans med teamet som idag består av 6 personer ansvarar du för att förbättra och effektivisera våra arbetssätt, processer och våra metoder. Du är en god ledare och stödjer underhållspersonalens viktiga arbete i vardagen.

Säkerhet är vår främsta prioritet och i din roll ingår arbetsmiljöansvar inom avdelningen. En viktig del i arbetet är att utvärdera och analysera avvikelser och problem samt hantera, rapportera och vid behov införa korrigerande åtgärder.

Vi har en produktionsanläggning som är under ständig utvecklig och modernisering. Du kommer ha en viktig roll när det kommer till att leda och planera det löpande arbetet kring driftsäkerheten i vår befintliga maskinpark, men även planering av större underhållsstopp. Förutom teamet som du leder har du även löpnade kontakter med externa parter som vi samarbetar i utförandet av vårt viktiga underhållsarbete. Du kommer medverka i olika projekt kring investeringar och nyanskaffningar. Du har budgetansvar underhållsorganisationen och du kommer vara delaktig i upphandlingar och förändringsarbete i den spännande tillväxtresa vi har framför oss de närmsta åren.

Din profil
Vi söker dig som har både ledarskapserfarenhet och en teknisk bakgrund. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du har ett högt driv, är självgående och van vid att arbeta strukturerat.

Som underhållschef hos oss på Munters kommer du leda och utveckla både det egna teamet och det fina samarbete vi har med produktionspersonal och våra externa leverantörer. Vi tror därför att du är en relationsbyggare som gillar att skapa förutsättningar för att fortsätta att utvecklas tillsammans.

För dig är det naturligt och givande att analysera och förbättra våra nuvarande rutiner och arbetssätt. Du är lösningsorienterad och vi tror att du med din bakgrund och erfarenhet kommer ha enkelt att arbeta med underhållsarbete på en strategisk nivå. I vår verksamhet är det viktigt att trivas med att kunna jobba tillsammans över gränserna mellan teamen för att ständigt utvecklas och fortsätta leverera våra marknadsledande produkter.

Ansökan
Låter detta som en spännande utmaning för dig? Då ser vi fram emot att få veta mer om dig. I denna rekrytering samarbetar Munters med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 25 februari. Vid frågor kring tjänsten kontakta chefsrekryterare Elin Broqvist 073-351 27 47. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare verksamhetsområde lyftdon Gävleborg

Ansök    Jun 1    Granitor Electro AB    Underhållschef
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi levererar lösningar av hög kvalité och med service hela vägen! Ta chansen och läs mer om hur vi kan utvecklas vidare... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi levererar lösningar av hög kvalité och med service hela vägen!
Ta chansen och läs mer om hur vi kan utvecklas vidare tillsammans!
Som mångårig leverantör åt några av Sveriges tyngsta industrier har vi arbetat upp en gedigen erfarenhet och vet vad som fungerar bäst för våra kunders olika behov. 

Vårt åtagande gentemot kund tar inte slut vid slutförd leverans av olika typer av lyftdon och kransystem, snarare börjar nästa del i det. För att garantera en lång och driftsäker anläggning utvecklar vi hela tiden våra servicetjänster. Idag arbetar vi nästan uteslutande med digitala plattformar inom fortlöpande tillsyn. Det gör det möjligt att på ett kostnadseffektivt sätt kontinuerligt säkerställa en optimal drift som radikalt minskar driftstörningar hos våra kunder.

Ett starkt sammarbete med andra avdelningar inom El-, Mek, Portar och Konstruktion gör att vi dessutom har en bred kompetens, lokal förankring och flexibilitet. 

Arbetsuppgifter: 
Som projektledare för vår lyftksamhet blir du en viktig del i att utveckla verksamheten vidare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projekt ekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus. 

Kompetens och erfarenhet:


• Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet.
• Du har erfarenhet av service- och reparationsarbeten, företrädelsevis inom el & mek, traverser & lyftdon 
• I tjänsten som projektledare krävs det att du har en mycket god förmåga att samarbeta och skapa framgångsrika relationer med både externa och interna kontakter.
• Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.

Övrigt
Körkort är ett krav. Resor förekommer i tjänsten rämst inom närområdet. 
Du anställs på Bultvägen 4 i Hofors

Ansök redan idag! 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt intresse direkt med en kort rad som beskriver ditt intresse för rollen, du kan komplettera med CV och personligt brev i lugn och ro efteråt. 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier. Visa mindre

Gruppchef Underhållsmek på Billerud i Gävle

Som Gruppchef hos oss kommer du leda och utveckla medarbetare och arbetsprocesser. I denna roll tillhör du Underhållsorganisationen vars uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på vår produktionsutrustning. Du tillhör den sektion som ansvarar för underhållsarbetet av vårt Massabruk, med fokus på Lut & Kraft. Du kommer vara en del av ett team där du leder 8 daggående mekaniker. Dina arbetsuppgifter är varierande och omfattar till exempel: Hållbar... Visa mer
Som Gruppchef hos oss kommer du leda och utveckla medarbetare och arbetsprocesser. I denna roll tillhör du Underhållsorganisationen vars uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på vår produktionsutrustning. Du tillhör den sektion som ansvarar för underhållsarbetet av vårt Massabruk, med fokus på Lut & Kraft.
Du kommer vara en del av ett team där du leder 8 daggående mekaniker. Dina arbetsuppgifter är varierande och omfattar till exempel:
Hållbart ledarskap där säkerhet är av högsta vikt
Planering och prioritering av arbeten i samråd med drift och egen personal
Personalansvar, t.ex. coaching, medarbetarsamtal, utbildningsinsatser, kompetensutveckling och rekrytering
Ledning och uppföljning av förbättringsarbeten
Samverkan med övrig organisation
Budgetansvar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Vi söker dig som
Är en erfaren mekaniker, som antingen redan jobbat som arbetsledare/chef eller som är redo att ta steget till att jobba i en ledande roll.
Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av process- eller tillverkningsindustri.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap, med ett coachande och tydligt kommunikationssätt. Du är strukturerad och engagerad.
Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord:
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring
Värna om varandra

Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Ahlström, Sektionschef, på [email protected] eller +4626151483.
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Alice Brinkhagen på [email protected].
Vi har en begränsad tillgänglighet för att svara på frågor under semesterperiod. Vi kommer säkerställa att alla som tar kontakt med oss för att ställa frågor får återkoppling, även om det kan dröja längre än vanligt.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 21a augusti.
Rekryteringsprocessen
Rekryteringstest – i syfte att ta objektiva beslut kopplat till personliga egenskaper och problemlösningsförmåga
Första intervju med rekryterande chef & HR
Andra intervju med avdelningschef
Referenser
Alkohol- & drogtest – ja, vi sätter säkerhet först!
Avtalsskrivning
Välkommen till Billerud! Visa mindre

Sektionschef Underhåll Massabruket

Billerud är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. Tänk om du kunde vara med och leda utveckling... Visa mer
Billerud är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt.

Tänk om du kunde vara med och leda utvecklingen mot en hållbar framtid, både när det gäller människan och tekniken? Här finns en spännande roll som Sektionschef för Underhåll Massabruket, där du får möjlighet att bli en del av ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Massatillverkningens huvudsyfte är att ansvara för massa- ånga-, el-, värme- och vattentillverkning.

Om tjänsten
Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla ett välplanerat och strukturerat underhåll i världsklass till Gävle bruk. Sektionen består av ett team på ca 50 medarbetare och ansvarar för mekaniskt och automationstekniskt underhåll för vårt massabruk.

Med ett inkluderande och engagerat ledarskap driver du sektionens personal-, arbetsmiljö-, ekonomi- och verksamhetsansvar i linje med Gävle Bruks övergripande verksamhetsplan. Vidare utvecklar du underställd personal och tillsammans med dina medarbetare är ni väl insatta i våra arbetsrutiner, att de efterlevs och att man känner ägarskap över vår produktionsutrustning. Du ansvarar för sektionens utveckling av det organisatoriska och tekniska underhållet, med målet att öka driftsäkerheten för Massabruket. Du är en aktiv deltagare i ledningsgruppsarbetet inom underhåll och drift. Till din hjälp kommer du ha två gruppchefer och två ingenjörer, som du även har direkt personalansvar för.
Vi erbjuder dig:
En plats i en organisation med hållbarhetsfokus när det gäller såväl medarbetare, chefer, och arbetsmiljö.
Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanande framtidsbransch.
Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.

Kvalifikationer
Vi vet att mångfald i våra arbetsgrupper tillsammans med en inkluderande arbetsmiljö berikar vår verksamhet och stärker prestation och engagemang. Vi ser positivt på kandidater med olika bakgrund och andra branscher än vår. Det viktigaste för rollen är din kunskap, erfarenhet och intresse av underhåll samt din vilja att leda andra. Hur du har skaffat dig denna erfarenhet och kunskap ser vi fram emot att få veta mer om.

Personliga egenskaper
För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din potential att vara en hållbar ledare enligt vårt koncept Sustainable leadership. Det handlar om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö, att leda förändring och prestation och att arbeta för en lönsam tillväxt på lång sikt.

Du har en stark framåtanda och en drivkraft att jobba för en inkluderande arbetsplats där du skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar effektivt och lyhört, och möter dina kollegor och medarbetare på ett respektfullt och prestigelöst sätt.

Du är förbättringsinriktad, uppmärksammar och tar tag i olösta problem, får arbete slutfört på ett strukturerat sätt och följer upp hur arbetet går. Du skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationen, samverkar och förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt.

Dina arbetsdagar kännetecknas av variation vilket innebär att du behöver trivas med att fatta beslut och utmana dig själv och andra.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.
Kontakt
Vi tar emot ansökningar via vårt system och inte via mail, men om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Krister Jonsson, Avdelningschef Underhållsavdelningen Gävle Bruk, på [email protected] alternativt 070-795 18 93.
Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Johansson, HR Business Partner, på [email protected]
Välkommen med din ansökan senast 2022-11-20. Då urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökningsinformation
Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess i syfte att ta objektiva beslut.


OBS! I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande för denna tjänst. Visa mindre

Chef Underhåll/Hälsa & Säkerhet - Gävleborg/Dalarna

- kundorienterad ledare som vill vidareutveckla konsultverksamhet   AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och consulting. Vi accelererar omställningen mot hållbart samhälle! De är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.   Om jobbet   Vi söker en Sektionschef inom tjänsteområdet Operational Excellence mot processindustri... Visa mer
- kundorienterad ledare som vill vidareutveckla konsultverksamhet
 
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och consulting. Vi accelererar omställningen mot hållbart samhälle! De är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
 
Om jobbet
 
Vi söker en Sektionschef inom tjänsteområdet Operational Excellence mot processindustrisektorn i Dalarna, Gävleborg samt Sundsvall. Sektionen fokuserar på verksamhetsutvecklande aktiviteter hos kunder inom Industriellt Underhåll, Hälsa & Säkerhet samt Projekthanteringstjänster.
 
Gillar du att påverka affärsverksamheten och bygga relationer vid sidan av ditt teknikintresse? Är du erfaren inom Industriellt Underhåll och/eller Hälsa och Säkerhet samt Projekt och har en känsla för både affärer och människor? Då kan du vara vår nya Sektionschef som kan hjälpa till att leda och utveckla verksamhetens fortsatta framgångar!
 
Du får möjligheten att axla en rolig, mångfacetterad och spännande roll där du får kombinera dina intressen för människor och personal i en teknikintensiv omgivning. Sektionen är under utveckling och har idag 11 medarbetare och växer kraftigt.
 
Du ansvarar för hela sektionens verksamhet inklusive strategier, tillväxt, lönsamhet, marknadsföring och personal. Din grupp kommer innehålla konsulter inom Industriellt underhåll, Hälsa och Säkerhet och Projektsupport med inriktning mot processindustrin. Vår sektion arbetar parallellt, både med sektioner inom andra teknikdiscipliner i interna projekt och som resurs i kundens organisation.
 
Några exempel på tjänster sektionen verkar inom:
 
Underhåll

• Verksamhetsutveckling inom Underhåll
• Underhållsaudit
• Underhåll i projekt
• Resursförstärkning
Hälsa & Säkerhet

• Verksamhetsutveckling inom Hälsa & Säkerhet
• Säkerhetskultur/Beteendeutveckling
• Lagar & myndighetskrav
• Riskanalyser
• Hälsa & Säkerhet i projekt
• Resursförstärkning, expertis och interimslösningar
• Kompetensutveckling/utbildningar
Projekthantering

• Projektledare
• Montageledare
• Dokumentationsingenjörer
• Tidsplanerare
Hos oss på AFRY kommer du som medarbetarnas närmsta chef att ansvara för personal- och lönesamtal för din grupp, både specialister och yngre talanger, där du aktivt arbetar med kompetensutveckling, rekrytering och gruppens välmående. Du kommer att ansvara för gruppens affärer och ansvara och vara delaktig i marknadsbearbetning och sälj. Du genomför personal- och affärsutveckling såväl som att sätta upp och arbeta mot mål, samt utföra offertarbete, kundrelationer och försäljning. Vi arbetar gemensamt och stöttar varandra men du är ansvarstagande som person och gillar utmaningar. Vi värderar samarbete högt och tror att du är en person som ser nya möjligheter för både AFRY och våra kunder.
 
Våra kunder finns inom främst Processindustrisektorn som t.ex. Bioindustri, Kemi, Gruva, Batteri, Metall samt Papper och Massa. Inom Processindustridivisionen på AFRY är vi idag ca 3000 kompetenta, drivna och engagerade medarbetare på flertalet kontor i Sverige och Internationellt. Vi har vuxit mycket under de senaste åren och vill fortsätta växa, både i antal och i kompetens.
Placeringsort Gävle alternativt Borlänge.
 
Vem är du?
Vi söker en social och driven lagspelare som har gedigen erfarenhet från vårt verksamhetsområde samt har kompetens och stark vilja att fortsätta att utveckla kundrelationer, affärer och organisationen vidare. Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultaffärer, försäljning och ett stort kontaktnät. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en trivsam atmosfär för dina medarbetare.
 
Då du har kontakt med många olika kunder inom olika branscher krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Eftersom resor förekommer naturligt i tjänsten är B-körkort ett krav.
 
Vi tror att du har erfarenhet som ledande roll inom Underhåll och/eller Hälsa och Säkerhet och är van vid att ta ansvar i olika sammanhang, kanske agerar disciplinledare, delprojektledare eller uppdragsansvarig idag och känner dig redo för att ta ett större ansvar för personal och affärer
 
Låter det här som rätt utmaning för dig? Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
 
Urval och intervjuer kan ske löpande - så ansök omgående!
 
Välkommen att bidra till ett allt hållbarare samhälle!
 

 AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making future


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Setra - Underhållschef

Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, naturen och samhället. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Och trä är väldigt grönsamt. Alla våra produkter har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. I våra anläggningar förvandlar vi skogsråvaran till klimatvänliga produkter för byggande och boende åt våra kunder runtom i världen. Vi säljer även... Visa mer
Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, naturen och samhället. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Och trä är väldigt grönsamt.

Alla våra produkter har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. I våra anläggningar förvandlar vi skogsråvaran till klimatvänliga produkter för byggande och boende åt våra kunder runtom i världen.

Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning.

Välkommen till Setra – ett av Sveriges största träindustriföretag

Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, naturen och samhället. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Och trä är väldigt grönsamt.

Alla våra produkter har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. I våra anläggningar förvandlar vi skogsråvaran till klimatvänliga produkter för byggande och boende åt våra kunder runtom i världen.

Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning.

Vi söker nu en Underhållschef till vår anläggning i Gävle!

På sågverket i Kastet i Gävle arbetar totalt ca. 60 personer och våra produkter levereras i huvudsak till Japan, Sverige och Nordafrika. Din viktigaste uppgift blir att skapa struktur och ordning tillsammans med dina medarbetare, samt att förändra underhållet mot Setras uppsatta mål. Du fortsätter vårt arbete med ständiga förbättringar för en ökad säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och produktivitet. Du har ett nära samarbete med våra två produktionschefer och tillsammans utvecklar ni arbetet på plats. I rollen som underhållschef har du personalansvar, arbetsmiljöansvar samt budget- och lönsamhetsansvar för fjorton personer.

Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för Setras möjlighet att nå långsiktig lönsamhet och tillväxt. Setra driver därför ett målinriktat förändringsarbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt eget ansvar samt med stort kund- och lönsamhetsfokus. Du blir en viktig person i att fortsätta detta arbete.

Vi ser fram emot att jobba med dig som har underhålls- och ledarerfarenhet. Som person har du en god samarbetsförmåga och du drivs av att leda och utveckla dina medarbetare och team mot uppsatta mål. Du är serviceinriktad, kommunikativ och arbetar strukturerat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Setra med Infinity Industry Solutions. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Peter på tel. 0733-010273. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Underhållschef till Setra Kastet

Ansök    Feb 9    Setra Group AB    Underhållschef
Underhållschef till Setra Kastet Det är självklart att det ska finnas trä där människor är. Trä gör livet enklare och skönare. Dessutom är det mer hållbart än de flesta andra material. Så ju fler som upptäcker trä som byggmaterial desto bättre är det för planeten och för vår framtid.  Till sågverket i Gävle, Kastet, söker vi dig som är en engagerad, närvarande och tydlig ledare med ett genuint intresse för människor och teknik. Vi söker nu en Underhållsche... Visa mer
Underhållschef till Setra Kastet
Det är självklart att det ska finnas trä där människor är. Trä gör livet enklare och skönare. Dessutom är det mer hållbart än de flesta andra material. Så ju fler som upptäcker trä som byggmaterial desto bättre är det för planeten och för vår framtid. 
Till sågverket i Gävle, Kastet, söker vi dig som är en engagerad, närvarande och tydlig ledare med ett genuint intresse för människor och teknik. Vi söker nu en Underhållschef till vår anläggning, som vill utveckla verksamheten i ett ledande träindustriföretag.
Arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift blir att skapa struktur och ordning tillsammans med dina medarbetare. I o m det också förändra underhållet mot Setras uppsatta mål och fortsätta vårt arbete med ständiga förbättringar för en ökad säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och produktivitet.
Du har ett nära samarbete med våra två produktionschefer och tillsammans utvecklar ni arbetet på plats.
I rollen som underhållschef har du personalansvar, arbetsmiljöansvar samt budget- och lönsamhetsansvar för elva personer.
Du kommer ingå i den lokala ledningsgruppen och rapportera direkt till Platschef.
Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för Setras möjlighet att nå långsiktig lönsamhet och tillväxt. Setra driver därför ett målinriktat förändringsarbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt eget ansvar samt med stort kund- och lönsamhetsfokus. Du blir en viktig person i att fortsätta detta arbete. Centrala värdeord i företagskulturen på Setra är engagemang, nytänkande och ansvar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en engagerande, närvarande och tydlig ledare med ett coachande förhållningssätt. Ditt sätt både inspirerar och skapar en tilltro till framtiden.
Vi söker dig som gjort resan med att förändra underhållet från att ha varit reaktivt till att bli förebyggande och förutsägbart.
Du vet att ordning och reda, stabila underhållsprocesser, transparenta mätetal och driftsäkerhet är rätt väg att gå. 
Du vet också att det är människan som behöver involveras och ges uppmärksamhet för att få till stånd en bestående förändring.
Utbildning inom relevant område ser vi som starkt meriterande men din erfarenhet av att utveckla människor och processer enligt LEAN är avgörande.
Vidare vill vi att du är van och bekväm i att vara ett bollplank i frågor från golvet upp till ledningsgruppen för att alltid driva på mot den mest lönsamma och effektivt bestående förändringen. 
Vi kommer att lägga stor vikt vid din förmåga att leda medarbetare, driva utvecklingsarbete och åstadkomma resultat.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef Platschef Charlotte Siljeholm tel. 073-081 09 28, alternativt via email. [email protected]
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag
Inom Setra ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för vår möjlighet att nå långsiktig lönsamhet. Setra driver därför ett målinriktat arbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt lönsamhets- och kundfokus. Centrala värdeord är engagemang, nytänkande och ansvar. Visa mindre

Underhållsspecialist till Norex Service AB

Ansök    Mar 29    Prowork Bemanning AB    Underhållschef
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland. Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet... Visa mer
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
Som underhållsspecialist på Norex Service Sweden AB kommer du implementera systematiska arbetssätt för alla siter i hur dessa ska jobba proaktivt med förebyggande underhåll. Du skapar system, rutiner och underhållsplan och ansvarar för uppföljning av arbetet för att optimera underhållsarbetet och därmed produktionen.
Samtliga siter har underhållsansvariga som dagligen jobbar med underhåll av maskiner och fordon, i din roll som underhållsspecialist kommer du att stötta dessa. Du rapporterar till områdeschef för Norex service Sweden AB.
Huvudsakliga ansvarsområden:
Paraply över systematiskt underhållsarbete
Leda, driva och utveckla ett systematiskt och förebyggande underhållsarbete på samtliga siter.
Uppföljning (kostnader, efterlevnad av systematiskt underhåll)
Medverkan i upphandling, nyinköp, serviceavtal (Sverigechef ansvarig).
Analys, uppföljning, förebyggande av oplanerade stopp.
Utbildning av personal.

Norex är ett entreprenörsdrivet företag med högt tempo och korta beslutsvägar som önskar att du har samma driv och engagemang. I rollen är det viktigt med rak men även förklarande kommunikation. Du involverar berörda för att tillsammans nå målen på enklast sätt.
Du är ansvarstagande och besitter förmågan att driva och planera dina processer på ett strukturerat och effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Du har god analytisk förmåga och förstår numeriska underlag.
Vi söker dig med erfarenhet från underhållsarbete, antingen inom entreprenadmaskiner/fordon eller industriproduktion. Eftergymnasial utbildning inom underhåll. Meriterande om du jobbat inom gruvindustrin eller underhåll av krossar, siktar, kvarnar, entreprenadmaskiner.
Geografiskt kan du bo från Oxelösund till Borlänge. Du kommer själv lägga upp planering utifrån när du besöker etableringarna och kontor finns på varje ort.
Krav: Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). Erfarenhet av underhållssystem. Grundläggande/ (baskunskaper) kunskap inom ekonomi och kalkylering. Svenska och engelska. B-körkort
Meriterande: Finska, tyska.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre