Lediga jobb Rekryteringsproffsen i Sverige AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Rekryteringsproffsen i Sverige AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Ekonomiassistent till Aerowash

-Söker du en självständig roll där du får agera spindeln i nätet vid ett mindre bolag?   Aerowash befinner sig i expansiv fas och växer för att möta den ökade efterfrågan av sina tvättrobotar. Under de senaste åren har bolaget satsat intensivt globalt och har idag kommit in på viktiga marknader såsom i Nordamerika, Mellanöstern och Asien. Med den senaste tekniken ligger företaget i framkant och branschen står inför ett paradigmskifte eftersom merparten av ... Visa mer
-Söker du en självständig roll där du får agera spindeln i nätet vid ett mindre bolag?
 
Aerowash befinner sig i expansiv fas och växer för att möta den ökade efterfrågan av sina tvättrobotar. Under de senaste åren har bolaget satsat intensivt globalt och har idag kommit in på viktiga marknader såsom i Nordamerika, Mellanöstern och Asien. Med den senaste tekniken ligger företaget i framkant och branschen står inför ett paradigmskifte eftersom merparten av världens flygplan fortfarande tvättas manuellt.
 
Din roll är ny och går ut på att självständigt hantera bolagets ekonomi- och kontorsadministration. Arbetet sköts idag via extern part och befintliga medarbetare, vilka i och med denna roll väntas bli avlastade. Dina närmaste kontaktytor blir bolagets CFO och Platschefen i Gävle. Vid anläggningen i Gävle arbetar idag åtta kollegor i roller som montörer och utvecklingsingenjörer.
 
Innehållet i jobbet kommer att styras utifrån verksamhetsbehov, vilka du förväntas vara bra på att identifiera självständigt. Huvudsakliga arbetsuppgifter från start kommer att vara följande: 
 
- Generell bokföring som kund- och leverantörsreskontra- all administration och kommunikation gällande fakturor både internt och externt. Följa upp, hantera avvikelser och lösa eventuella problem i fakturaflödet.
- Lönehantering (ej beräkningar), kvitton, skatter mm
- Betalningar
- Bokning av transporter och resor
- Kontorsadministration av olika slag- utifrån dialog med platschef
- Myndighetskontakter 
- Behjälplig vid månadsbokslut vid kvartalsrapporter
 
Rollen kan även komma att utökas mot att bistå inköp och logistikansvarig och utländska dotterbolag.
 
Bakgrund 
Vi ser gärna att du har goda redovisningskunskaper och erfarenhet av likvärdig roll vid ett mindre tillverkande bolag och gärna från företag i internationell miljö. Du har god systemvana och erfarenhet från att arbeta i Fortnox alternativt likvärdigt. Erfarenhet från löneadministration är meriterande. Du gillar att arbeta i digitala miljöer och drivs av att få vara med och optimera arbetssätt. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. 
 
Arbetet ställer främst krav på din förmåga att ta egna initiativ och vara lyhörd för verksamhetens behov av service. 
 
Urval sker löpande och bolaget är öppna för deltidsarbete som bedrivs på plats i Gävle.


Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser. www.aerowash.com Visa mindre

Projektledare el - Uppsala

- du driver självständigt entreprenad- och serviceprojekt inom el   Granitor Electro söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och driva och utveckla verksamheten i Uppsala. Avdelningen i Uppsala består idag av en grupp om 17 medarbetare som arbetar med löpande entreprenaduppdrag och serviceprojekt.    Uppdrag: Som projektledare hos Granitor Electro kommer du att driva och leda projekt genom alla dess faser. Arbetet innebär att ut... Visa mer
- du driver självständigt entreprenad- och serviceprojekt inom el

 

Granitor Electro söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och driva och utveckla verksamheten i Uppsala. Avdelningen i Uppsala består idag av en grupp om 17 medarbetare som arbetar med löpande entreprenaduppdrag och serviceprojekt. 

 

Uppdrag:

Som projektledare hos Granitor Electro kommer du att driva och leda projekt genom alla dess faser. Arbetet innebär att utveckla goda relationer med kunderna, driva projekt med lönsamhet och motivera och engagera projektmedarbetare.

 

Kunderna och projekten sträcker sig i så väl inom statliga och kommunala bolag samt inom bygg och industri. Rollen är bred och du arbetar självständig i en  varierad arbetsvardag.

 


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:• Ansvara för anbudsförfarande och projektplanering

• Utveckla och bevara kundrelationer

• Vara delaktig i förbättringsarbeten

• Ansvara för att leverera och driva projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet

• Uppföljningar och återrapportering av projektstatus

• Budgetansvar, resursplanering samt kvalitets- och arbetsmiljöarbete


Du rapporterar till avdelningschef Uppsala.

 Din erfarenhet och kompetens:

På Granitor gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därför din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer. Som person tror vi att du gillar att nå resultat, arbeta självständigt och ta ansvar. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Vi vill att du tar dig an uppgifter på ett lösningsorienterat sätt samt har förmågan att  strukturera, planera, organisera och dokumentera dina projekt.

 

Vi söker dig som har:• Relevant teknisk utbildning och bakgrund

• Erfarenhet som projektledare inom service, entreprenad eller industri

• Förmågan att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

• God datavana


Meriterande:• Goda kunskaper i Excel

• Bakgrund som elektriker

• Van att kalkylera små och medelstora projekt

• Kunskaper inom entreprenadjuridik

• Erfarenhet inom kalkylprogram Wikells

• Erfarenhet av Bluebeam


Din introduktion: 
När du börjar hos oss kommer du att få en gedigen introduktion och vi är stolta över att kunna erbjuda dig en projektledarutbildning för att på ett enklare vis komma in i vårt sätt att arbeta. 

 

Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Vi erbjuder bland annat:• En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag

• Personlig utveckling och karriär genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utvecklingsplaner

• Generöst friskvårdsbidrag

• Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet

• Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar och bilhyra

• Tillgång till semesterstugor

• Möjlighet till tjänstebil


Vi inom Granitor Electro samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget, där vi snabbt kan ta upp frågor internt för att driva företaget framåt tillsammans.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Bolagets mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid.

Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Koncernen har 4400 medarbetare och omsatte under 2022 11 miljarder kronor.Granitor Electro är en fullskalig leverantör inom el och teknik och kan leverera tjänster och lösningar oavsett storlek på projektet.

För Granitor är det viktigt att ha närvaro lokalt och arbeta efter ett genomgående säkerhetstänk i allt de gör. Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag.

Du möter ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Bolaget kan med stolthet erbjuda utmanande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda.
Läs mer: www.granitor.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Konstruktör till Ambulansproduktion

- Är du intresserad av fordon, teknik och vill driva utveckling i framkant mot marknadens bästa produkt?    Ambulansproduktions ambition är att tillverka den bästa storbilsambulansen på marknaden och under de senaste åren så har deras försäljning ökat markant. Högre tillverkningsvolymer innebär fler och komplexare utvecklingsåtaganden varpå de nu utökar sitt utvecklingsteam.   Nu söker de dig som vill ta ett helhetsansvar och tillsammans med teamet vil... Visa mer
- Är du intresserad av fordon, teknik och vill driva utveckling i framkant mot marknadens bästa produkt? 

 

Ambulansproduktions ambition är att tillverka den bästa storbilsambulansen på marknaden och under de senaste åren så har deras försäljning ökat markant. Högre tillverkningsvolymer innebär fler och komplexare utvecklingsåtaganden varpå de nu utökar sitt utvecklingsteam.

 

Nu söker de dig som vill ta ett helhetsansvar och tillsammans med teamet vill driva produktutvecklingen. Som företag värnar Ambulansproduktion om den familjära känslan, korta beslutsvägar och möjligheten att påverka både produkt och processer.

 

Ditt uppdrag

Som konstruktör kommer din huvudsakliga uppgift att vara att bidra till att förbättra deras ambulans och ta den till en ännu högre nivå. Uppdraget innebär kundanpassad utveckling i samverkan. Ingen vet bättre än deras kunder vad som krävs för att kunna bedriva säker och effektiv vård i ambulansen. Därför har de en nära och tät dialog med ambulans- och stationspersonal, verksamhetschefer och -utvecklare i flera landsting/regioner. Uppdraget innebär också att fortsätta utveckla produkten utifrån det påbyggnadsvänliga fordonschassiet från General Motors. Du kommer att få arbeta med modern teknik och nya smarta lösningar med fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

 

Din profil

De söker dig som har en god teknisk förståelse, som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har en stark analytisk förmåga och är van att arbeta både självständigt och i ett team. Du trivs med att lösa komplexa problem och har en passion för innovation och teknik. 

 

Givet att utvecklingen av deras produkt drivs av kundinsikter är det viktigt att du har en god förmåga att samverka med kunder och leverantörer. Att du är ansvarstagande för genomförandet och drivs av att ständiga förbättringar ser de som en självklarhet. Då arbetet handlar om utveckling av ambulanser så är det viktigt att arbeta utifrån bestämda kravspecifikationer, processer och hantera administrationen korrekt. 

 

Du har en ingenjörsexamen inom maskinteknik eller annat relevant område. Kunskaper inom CAD-programvara och affärssystem, erfarenhet av att arbeta i Creo och Monitor är meriterande. 

 

Om du är redo för en ny utmaning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som strävar efter att tillverka marknadens bästa ambulanser, så är du precis den de söker. Rekryteringsarbetet pågår fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan. 

 


Ambulansproduktion är ett företag som sedan 1990-talet utvecklar och bygger ambulanser med fokus på säkerhet och arbetsmiljö. Idag är de 30 medarbetare vid deras fabrik i Sandviken varav en tredjedel i tjänstemannaorganisationen.

Värdeorden som leder och formar Ambulansproduktion: Respekt, Engagemang, Glädje, Kvalitet och Innovation

Läs mer på www.ambulansproduktion.se Visa mindre

Konkurshandläggare Gävle

-  du arbetar självständigt och vill utvecklas i rollen   Strandahl Advokater söker efter introduktion en självgående konkurshandläggare med grundläggande ekonomikunskap för att ansluta till teamet. Som en framstående advokatbyrå i Gävleregionen har de specialister inom affärsjuridik och arbetar med ett brett utbud av klienter över olika rättsområden och branscher.   Ditt uppdrag:  Som konkurshandläggare har du ett brett administrativt arbetsområde och stö... Visa mer
-  du arbetar självständigt och vill utvecklas i rollen
 
Strandahl Advokater söker efter introduktion en självgående konkurshandläggare med grundläggande ekonomikunskap för att ansluta till teamet. Som en framstående advokatbyrå i Gävleregionen har de specialister inom affärsjuridik och arbetar med ett brett utbud av klienter över olika rättsområden och branscher.
 
Ditt uppdrag: 
Som konkurshandläggare har du ett brett administrativt arbetsområde och stöttar byråns konkursförvaltare.
Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
- Administration av konkursärenden i advokatsystemet
- Inhämtande av löneunderlag, upprättande av lönegarantibeslut
- Kontakter med redovisningsbyrå/ekonomiansvarig
- Upprättande av konkursspecifik dokumentation, exempelvis konkursbouppteckning och förvaltarberättelse
- Moms- och skattedeklarationer för konkursbolaget och för konkursboet
- Bistå konkursförvaltaren under försäljningsprocesser
- Indrivning av kundfordringar
- Löpande bokföring för konkursboet
 
Förutom arbete med konkursärenden bistår du även med annan kontorsadministration inom Strandahl Advokater.
 
Tjänsten är heltid 100 %, men kan justeras för rätt kandidat som vill arbeta exempelvis 75 % eller 50 %.
 
Din bakgrund: 
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomiredovisning inom privat företag. Erfarenhet från branscher såsom bank, redovisnings-/revisionsbyrå eller myndighet kan vara meriterande för tjänsten.
Du har gärna erfarenhet av olika ekonomisystem och goda kunskaper i MS Office. Förutom att tjänsten som konkurshandläggare säkerligen kräver goda Excel-kunskaper är även goda kunskaper i Word en stor fördel i arbetet med annan juridisk administration. Du bör kunna uttrycka dig mycket väl i svenska.
 
Har du högt kvalitetsfokus och ett strukturerat arbetssätt har du förutsättningar för att kunna prestera väl i rollen. Andra personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är att vara initiativtagande samt ha god förmåga att prioritera. Vi värdesätter högt att vår nya kollega har god samarbetsförmåga, stark integritet och nära till skratt. 
 
Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning troligtvis inom ekonomi eller juridik, eller likvärdig arbetslivserfarenhet. 
 
Välkommen att stödja konkursförvaltarna hos Strandahl Advokater!

 
 Strandahl advokater är en ny byrå som startade den 1 juli 2020, men vi som arbetar här har lång erfarenhet av att jobba tillsammans och av att driva advokatbyrå.
Vi är specialiserade inom olika områden där vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att hjälpa våra klienter på bästa sätt. Vi är en prestigelös byrå som värdesätter den personliga kontakten med våra klienter och långvariga relationer.

Vi företräder både företag och privatpersoner inom våra olika verksamhetsområden och handlägger även konkurser. Verksamheten utgår från vårt kontor i Gävle men vi har även delvis bemannade besökskontor i Söderhamn och Älvkarleby.

Vi är medlemmar i Sveriges advokatsamfund och vår verksamhet bedrivs i enlighet med Vägledande regler om god advokatsed. Som advokater värnar vi vårt oberoende, vår tystnadsplikt och lojaliteten med våra klienter.
Läs mer: www.strandahl.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Terapeut missbruk/ beroende - Gävle

– Du är en kompetent och driven socialarbetare/ terapeut som kan och vill vara en motor i individuellt socialt och psykosocialt förändringsarbete (motivationshöjande och behandlande).    Intense Rehabs verksamhet utgår från Gävle och Gävleborg men finns även i Stockholm och med sporadiska uppdrag i andra närliggande län. De nuvarande nio anställda har sedan 2013 arbetat med intensivt och kvalificerat socialt och psykosocialt behandlingsarbete i form av skr... Visa mer
– Du är en kompetent och driven socialarbetare/ terapeut som kan och vill vara en motor i individuellt socialt och psykosocialt förändringsarbete (motivationshöjande och behandlande). 
 
Intense Rehabs verksamhet utgår från Gävle och Gävleborg men finns även i Stockholm och med sporadiska uppdrag i andra närliggande län. De nuvarande nio anställda har sedan 2013 arbetat med intensivt och kvalificerat socialt och psykosocialt behandlingsarbete i form av skräddarsydda öppenvårdsinsatser i klienters hem- och vardagsmiljö. Detta med fokus på bestående och djupgående förändring av destruktiva tanke- och beteendemönster. Insatserna är ett fullgott alternativ till institutionsbehandling då deras vårdideologi grundar sig i att socialt förändringsarbete i möjligaste mån bör utföras i den verklighet som är klientens egen. För att detta ska vara möjligt krävs kunskap och kompetens, närvaro, engagemang, flexibilitet, tillgänglighet och tålamod. Dessa krav ställs på både dig som individ och verksamheten.
 
Intense Rehab arbetar för och med människor med olika former av social problematik. Den röda tråden är ofta missbruk/ skadligt bruk/ beroende, men utöver detta förekommer psykisk ohälsa, kriminalitet och andra former av social problematik – ofta i kombinationer. Utgångspunkten är att arbetet utförs individuellt med den behövande.  Arbete i grupp förekommer tex vid familjebehandling. 
Läs mer: www.intenserehab.se
 
Ditt uppdrag:
Tillsammans med kollega eller kollegor kommer Du att arbeta med ca 7-9 klienter mot mål som formulerats tillsammans med klient och uppdragsgivare. Du ska vara en aktiv del i adekvata analyser av problematik och därefter planera och arbeta motivationshöjande och behandlande med metoder som uppfyller vetenskapliga krav. 
Du kommer att dela en beredskap med övriga anställda. 
 
Kvalifikationer: 
För att bli framgångsrik och trivas hos Intense Rehab behöver Du i grunden vara en trygg person med gedigen människosyn som är bekväm i att möta och bemöta människor som befinner sig i utsatta situationer och måenden. Utöver detta krävs formell, adekvat utbildning. Intense Rehab följer Socialstyrelsens rekommendationer vad gäller metoder, och därmed krav på evidens. Din grundkompetens kan vara tex socionom, 12-stegsterapeut, KBT-terapeut, socialpedagog eller liknande, men utöver detta ser de gärna att Du har utbildningar som tex CRA, A-CRA, ACC, KBT-beroende, Återfallsprevention, MI, MET, ADDIS, ADAD eller annan adekvat evidensbaserad metod. Kunskaper (formella och erfarenheter) inom arbete med psykisk ohälsa, spelproblematik eller annat är meriterande. 
 
Då Intense Rehabs uppdragsgivare förväntar sig få korrekta och välformulerade genomförandeplaner och månadsrapporter förväntas Du ha förmågan att leverera sådana. 
 
Välkommen!
Intense Rehab erbjuder ett mycket självständigt och fritt arbete. Då det samtidigt har sina krävande och påfrestande inslag rekommenderas bara personer med en grundläggande trygghet och stabilitet att söka. Det stimulerande och påfyllningen av energi utgörs av att de med dessa insatser från sig själva gör skillnad på riktigt samt att de är ett sammansvetsat gäng med en atmosfär som präglas av omtanke och respekt. 
 
Fackligt ombud - Vision
Magnus Gustafsson
070-6951655
[email protected]
 
Anställningsform: tillsvidare (6 mån provanställning), heltid
Lönevillkor: fast med fasta OB och beredskapstillägg
Kollektivavtal finns


Läs mer: www.intenserehab.se 

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Elektriker till Granitor - Bollnäs/Ovanåker

- de expanderar och söker självgående elektriker   Granitor Electro i Bollnäs/Ovanåker expanderar och får in många kunduppdrag!  Nu behöver de stärka organisationen med fler drivna och utvecklingsorienterade elektriker. Vill du ha ett varierande arbete? Vill du utvecklas mot att bli ledande montör? Granitor Electro har jobbet för dig!   Uppdraget: Granitor Electros avdelning i Bollnäs/Ovanåker har kunder främst inom service och entreprenad med både ... Visa mer
- de expanderar och söker självgående elektriker

 

Granitor Electro i Bollnäs/Ovanåker expanderar och får in många kunduppdrag! 


Nu behöver de stärka organisationen med fler drivna och utvecklingsorienterade elektriker. Vill du ha ett varierande arbete? Vill du utvecklas mot att bli ledande montör? Granitor Electro har jobbet för dig!

 

Uppdraget:

Granitor Electros avdelning i Bollnäs/Ovanåker har kunder främst inom service och entreprenad med både mindre och större projekt. Uppdragen innefattar variation inom service, installation, underhåll och felsökning. De arbetar i självständigt med stort engagemang och ansvarstagande.

 

Avdelningen är idag 28 medarbetare samt avdelningschef. På Bollnäskontoret finns även en enhet inom säkerhet- och hissverksamhet.

 

Din erfarenhet och kompetens:
Vi söker dig som har: • Minst gymnasial utbildning inom el

• ECY-certifikat eller motsvarande kompetens

• Några års erfarenhet som elektriker

• B-körkort


Meriterande är om du har:• Erfarenhet som ledande montör

• Arbetat självständigt och är självgående i arbetet

• Har arbetat som elektriker inom service


Som person är du ansvarstagande, driven och resultatorienterad. Du tycker om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och du utvecklar relationen med kollegor och kunder.

 

Om arbetsplatsen:

Din anställning hos Granitor Electro, förutom att du får trevliga kollegor erbjuder vi också förmåner som:• Möjlighet till servicebil och förmånliga drivmedelsavtal

• God arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag

• Personlig utveckling, fortbildning och karriärmöjligheter

• Generöst friskvårdsbidrag

• Kollektivavtalade försäkringar och andra förmånliga försäkringar


Då urval och intervjuer kan ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro.

Vi ser framemot din ansökan!


Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Storkökstekniker till Gävle

-2 nyckelperson till teamet i Gävle / Falun   Henningsons El fortsätter att expandera och söker nu ytterligare engagerade storkökstekniker som trivs med ett självständigt arbete. Som tekniker hos Henningsons ingår du i ett sammansvetsat gäng som består av både tekniker på fältet och resurser på kontoret. Du får ett fritt och omväxlande arbete med nära samarbete med kunderna.    Henningsons söker tekniker både till Falun och Gävle för att kunna möta den påg... Visa mer
-2 nyckelperson till teamet i Gävle / Falun
 
Henningsons El fortsätter att expandera och söker nu ytterligare engagerade storkökstekniker som trivs med ett självständigt arbete.
Som tekniker hos Henningsons ingår du i ett sammansvetsat gäng som består av både tekniker på fältet och resurser på kontoret. Du får ett fritt och omväxlande arbete med nära samarbete med kunderna. 
 
Henningsons söker tekniker både till Falun och Gävle för att kunna möta den pågående expansionen.
 
 
Dina arbetsuppgifter
 
Som storkökstekniker kommer du att ansvara för installation, service och reparation av utrustning inom storkök. 
Du planerar, samordnar och genomför dina egna serviceuppdrag. Du kommunicerar oftast direkt med våra kunder som idag återfinns både inom den offentliga och privata sektorn.
Du skapar en nära och långsiktig relation med kunder och beslutsfattare.
Efter genomfört arbete ansvarar du för att dokumentering och återrapportering av uppdrag som har utförts hos kund.
Kontinuerlig utbildning ges till alla tekniker på de produkter som Henningsons arbetar med.
 
Du utgår antingen från Falun eller Gävle. 


 
Din profil
 
Det är en fördel om du har arbetat med teknisk service, underhåll och/eller felsökning av storköksmaskiner, vitvaror eller liknande verksamhet.
Du har i grunden en el utbildning eller mekanisk utbildning, kan läsa el-scheman och har god förståelse inom elteknik
Du är kund- och lösningsorienterad, strukturerad, social, självgående och kommunikativ. Att ge bra service till dina kunder ser du som en självklarhet i det dagliga arbetet.
Du har god IT-vana och du pratar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.
Erfarenhet från värmepumpar ses som meriterande
Du har körkort.

 
 
 
 
 
Henningsons Elektriska AB grundades 1939 av Alex Henningson i Enviken, norr om Falun.
Sedan dess har mycket hänt i företaget. Genom åren har den lilla enmansfirman växt till ett väletablerat och framgångsrikt företag som kännetecknas av kvalitet och nöjda kunder. Idag är man ca 125 anställda och omsatte under 2020 ca 150 miljoner kronor.

Henningsons är företaget med både bredd och spets. Med specialistkompetens inom sju olika områden skapar det goda synergier inom företaget. Företagets kompetensområden är: Elinstallation, Industriservice, Vitvaruservice, Storkök, Kyla & Värme, Tvättstugor och Larm & Säkerhet.

Läs mer om företaget: www.henningsonsel.se
Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Redovisningsekonom till Din Bil (fd Bilmetro) i Gävle

Om företaget Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt i region Gävleborg-Dalarna. Vi har ca 2 500 anställda, finns på 48 platser, har 61 bilanläggningar och omsätter ca 23 miljarder SEK. Din Bil erbjuder många förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst f... Visa mer
Om företaget
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt i region Gävleborg-Dalarna. Vi har ca 2 500 anställda, finns på 48 platser, har 61 bilanläggningar och omsätter ca 23 miljarder SEK. Din Bil erbjuder många förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
 
 
Är du redovisningsekonom och har ett stort intresse för bilbranschen?
 
Din Bil har nyligen förvärvat personbilsdelen i Bilmetro och till regionkontoret Gävleborg-Dalarna i Gävle söker vi nu en ekonom som vill vara med och integrera redovisningsprocessen med Din Bil Sveriges arbetssätt och rutiner. Du tillhör den svenska redovisningsgruppen och blir del av regionens huvudkontorsfunktion i Gävle. Du omges av regionkontorets kollegor och ingår i en stor internationell koncern som en av ett femtiotal anläggningar i Sverige. Du kommer in i en spännande förändringsfas och får en bred roll. Du får vara med på en tillväxtresa och vara delaktig i uppbyggnad av region Gävleborg-Dalarnas nya redovisningsavdelning. Redovisningsgruppen består av tretton medarbetare, varav en lokal kollega i Gävle som tillsammans med dig rapporterar till en redovisningschef som utgår ifrån Stockholm.  
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
·        Hantering av regionens fastighetsbolag från ax till limpa
·        Deltagande i diverse projekt inom avdelningen 
·        Hantering av utbetalningar för bilaffären
·        Del av bokslutsarbete 
·        Samordning för bilinventering
·        Avstämning av konton tillhörande bilaffären och servicemarknad
·        Hantering och bokföring av dagskassor för anläggningar i regionen
 
Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och gärna med inriktning redovisning. Du har arbetat med redovisning i minst några år och är trygg i din kompetens. Erfarenhet från redovisningsbyrå eller motsvarande samt vana av att arbeta med redovisning i flera bolag parallellt är meriterande. Du har ett systemintresse och har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Erfarenhet av Visma Control är meriterande.
 
Förutom att du är en noggrann, strukturerad ekonom med eget driv och ambitioner ser vi gärna att du trivs med att arbeta i team. Du strävar efter ständiga förbättringar och har förmåga att omsätta tanke till handling i vardagen.  Du känner dig hemma i en säljdriven miljö och gillar att få bidra med god service, vilket du gör med god kommunikativ förmåga och genom att ha lätt för att skapa goda relationer. 
 
Din Bil kan erbjuda ett gott arbetsklimat, stora möjligheter att utvecklas inom bolaget och tryggheten av att vara en del i ett stort internationellt företag. Bolagets värdegrund präglas av och bygger på Driv, Integritet och Hållbarhet.
 


Läs mera på: Life@Din Bil, www.dinbil.se Visa mindre

Säkerhetstekniker till Gävle

-nu utökar Henningsons El med ytterligare Säkerhetstekniker   Henningsons expansionsresa fortsätter och nu söks yttterligare säkerhetstekniker till Gävle och Falun.   Som Säkerhetstekniker på Henningsons El arbetar du med installation, i drifttagning och service av passersystem, inbrottslarm, brandlarmssystem och kameraövervakningsystem. Du blir en viktig pusselbit i företaget med stora möjligheter att vidareutvecklas. Du arbetar både självständigt och i ... Visa mer
-nu utökar Henningsons El med ytterligare Säkerhetstekniker
 

Henningsons expansionsresa fortsätter och nu söks yttterligare säkerhetstekniker till Gävle och Falun.
 
Som Säkerhetstekniker på Henningsons El arbetar du med installation, i drifttagning och service av passersystem, inbrottslarm, brandlarmssystem och kameraövervakningsystem.
Du blir en viktig pusselbit i företaget med stora möjligheter att vidareutvecklas. Du arbetar både självständigt och i grupp med stort krav på egen planering.
 
I rollen som tekniker ansvarar du för utförandet av installationerna och idrifttagningar på plats hos kunden. Det är en roll med högt eget ansvar och krav på att kunna planera sina uppdrag självständigt.
Våra system är ofta baserade på nätverkslösningar så datoranvändning sker dagligen.
 
 

Vem vi söker
Vi söker dig som är en självgående och duktig säkerhetstekniker med kanske några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och med en vilja att utvecklas.
Du har gymnasieutbildning inom El/Tele och några års arbetslivserfarenhet.  
God kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift.
Van användare av verktyg i det dagliga arbetet.
Van användare av dator, IT-system och Microsoft Office/365 som verktyg i det dagliga arbetet.


Det är meriterande om du arbetar som säkerhetstekniker idag men är inget krav.
Erfarenhet av brandskydd ses som meriterande.
 
Du har B-körkort.
Godkänt utdrag från belastningsregistret innan anställning.Henningsons Elektriska AB grundades 1939 av Alex Henningson i Enviken, norr om Falun.
Sedan dess har mycket hänt i företaget. Genom åren har den lilla enmansfirman växt till ett väletablerat och framgångsrikt företag som kännetecknas av kvalitet och nöjda kunder. Idag är man ca 125 anställda och omsatte under 2020 ca 150 miljoner kronor.

Henningsons är företaget med både bredd och spets. Med specialistkompetens inom sju olika områden skapar det goda synergier inom företaget. Företagets kompetensområden är: Elinstallation, Industriservice, Vitvaruservice, Storkök, Kyla & Värme, Tvättstugor och Larm & Säkerhet.

Läs mer om företaget: www.henningsonsel.se
Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Socialarbetare/ Terapeut

– Du är en kompetent och driven socialarbetare som kan och vill vara en motor i individuellt socialt förändringsarbete   Intense Rehabs verksamhet utgår från Gävle och Gävleborg men finns även i Stockholm och med sporadiska uppdrag i andra närliggande län. De nuvarande åtta anställda har sedan 2013 arbetat med intensivt och kvalificerat socialt behandlingsarbete i form av skräddarsydda öppenvårdsinsatser i klienters hem- och vardagsmiljö. Detta med fokus p... Visa mer
– Du är en kompetent och driven socialarbetare som kan och vill vara en motor i individuellt socialt förändringsarbete
 
Intense Rehabs verksamhet utgår från Gävle och Gävleborg men finns även i Stockholm och med sporadiska uppdrag i andra närliggande län. De nuvarande åtta anställda har sedan 2013 arbetat med intensivt och kvalificerat socialt behandlingsarbete i form av skräddarsydda öppenvårdsinsatser i klienters hem- och vardagsmiljö. Detta med fokus på bestående och djupgående förändring av destruktiva tanke- och beteendemönster. Insatserna är ett fullgott alternativ till institutionsbehandling då deras vårdideologi grundar sig i att socialt förändringsarbete i möjligaste mån bör utföras i den verklighet som är klientens egen. För att detta ska vara möjligt krävs kunskap och kompetens, närvaro, engagemang, flexibilitet, tillgänglighet och tålamod. Dessa krav ställs på både dig som individ och verksamheten.
 
Intense Rehab arbetar för och med människor med olika former av social problematik. Den röda tråden är ofta missbruk/ beroende, men utöver detta förekommer psykisk ohälsa, kriminalitet och andra former av social problematik – ofta i kombinationer. Utgångspunkten är att arbetet utförs individuellt med den behövande.  Arbete i grupp förekommer tex vid familjebehandling. 
Läs mer: www.intenserehab.se
 
Ditt uppdrag:
Tillsammans med kollega eller kollegor kommer Du att arbeta med 5-8 klienter mot mål som formulerats tillsammans med klient och uppdragsgivare. Du ska vara en aktiv del i adekvata analyser av problematik och därefter planera och arbeta för konkret förändringsarbete. 
Du kommer att dela en beredskap med övriga anställda. Vi matchar dina uppdrag efter ditt kompetensområde.
 
Kvalifikationer: 
För att bli framgångsrik och trivas hos oss behöver Du i grunden vara en trygg person som är bekväm i att möta och bemöta människor som befinner sig i utsatta situationer och dåligt mående. Utöver detta krävs formell, adekvat utbildning. Då Intense Rehab arbetar med individer med skiftande problematik och därmed behov behöver de socialarbetare med olika kompetenser och erfarenheter för att möta dessa. Således kan Du vara intressant som är alkohol/ drogterapeut, KBT-steg 1 terapeut, socionom med någon form av terapeutiska kunskaper, familjebehandlare eller liknande. Intense rehab är öppna för förslag bara det finns personlig lämplighet att utgå ifrån, adekvat utbildning som fundament, samt erfarenheter av att kombinera dessa i konkret arbete.  Utöver relevant grundutbildning inom missbruk, psykisk ohälsa och/ eller familjebehandling ser de gärna att Du har någon relevant påbyggnadsutbildning så som tex CRA, MET, MI, ÅterfallsPrevention e dyl. Då våra uppdragsgivare förväntar sig få korrekta och välformulerade månadsrapporter om hur vårt arbete framskrider förväntas Du ha förmågan att leverera sådana. 
 
Välkommen!
Intense Rehab erbjuder ett mycket självständigt och fritt arbete. Då det samtidigt har sina krävande och påfrestande inslag rekommenderas bara personer med en grundläggande trygghet och stabilitet att söka. Det stimulerande och påfyllningen av energi utgörs av att de med dessa insatser från sig själva gör skillnad på riktigt samt att de är ett sammansvetsat gäng med en atmosfär som präglas av omtanke och respekt. 
 
Fackligt ombud - Vision
Magnus Gustafsson
070-6951655
[email protected]
 
Anställningsform: tillsvidare (6 mån provanställning), heltid
Lönevillkor: fast med fasta OB och beredskapstillägg
Kollektivavtal finnsLäs mer: www.intenserehab.se 

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Produktionschef till Strömfallet Småkraft AB

Europas största småkraftsaktör, äger och driver 150 småskaliga vattenkraftverk. Etablering i Sverige under 2021 genom Strömfallet Småkraft AB, med i dagsläget 12 kraftverk i drift. Samarbetar med över 700 markägare över hela Norge för att producera ca 1600 GWh förnybar elkraft årligen. Det motsvarar årsbehovet av hushållsel för ca 300 000 enfamiljshus. 28 anställda vid kontor i Bergen, Sandnes, Lilleström, Harstad, Flatanger, Verdal, Oslo och Uppsala ... Visa mer
Europas största småkraftsaktör, äger och driver 150 småskaliga vattenkraftverk.
Etablering i Sverige under 2021 genom Strömfallet Småkraft AB, med i dagsläget 12 kraftverk i drift.
Samarbetar med över 700 markägare över hela Norge för att producera ca 1600 GWh förnybar elkraft årligen. Det motsvarar årsbehovet av hushållsel för ca 300 000 enfamiljshus.
28 anställda vid kontor i Bergen, Sandnes, Lilleström, Harstad, Flatanger, Verdal, Oslo och Uppsala- Verksamhetsnära teknisk person till småskalig vattenkraft
 
 
Nu söker Strömfallet Småkraft AB en Produktionschef.
Strömfallet Småkraft AB är ett dotterbolag till den norska vattenkraftägaren Småkraft A/S som idag är europas största ägare av småskalig vattenkraft. Bolaget bildades i början av 2021 genom att Strömfallet AB och Småkraft A/S gick ihop. Under året har flera förvärv genomförts och bolaget äger idag 12 kraftverk, från Eskilstuna i söder till Hudiksvall i norr. Under 2022 planeras en fortsatt expansion
 
 
Som produktionschef leder och utvecklar du driften tillsammans med strategiska samarbetspartners. Du identifierar förbättringar och synergier på både operationell och strategisk nivå. Du leder, prioriterar och fördelar arbete utifrån verksamhetens behov och håller dig uppdaterad om gällande lagar och direktiv inom vattenkraftsområdet. 
 
Ditt dagliga arbete kommer bland annat att bestå av:

• Planering av drift och underhållsåtgärder.
• Ansvara för det strategiska arbetet med att utveckla verksamheten till en effektiv producent av förnyelsebar energi.
• Inköp av tjänster och produkter.
• Identifiera och delta i stora och små investeringsprojekt som beställare eller projektledare.
• Tillsammans med servicetekniker prioritera arbeten som även kan utvecklas till investeringsprojekt.
• Hjälpa projekten med kravställning, integration, idriftsättning m.m.
• Kontaktperson för myndigheter och markägare.
Vem vi söker
Du har en relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet inom energiproduktion.
Erfarenhet från automation och eller produktionsutveckling ses som meriterande.
För att lyckas och trivas i rollen har du relevant erfarenhet av ledarskap.
Du är en person som både trivs vid ett skrivbord och att vara ute i produktionen och besöka kraftstationerna. Du har en förmåga att engagera och motivera medarbetare och är duktig på att skapa teamkänsla. Som person är du lyhörd och ödmjuk samtidigt som du är rak och tydlig i din kommunikation. Du är duktig på problemlösning och gillar när den ena dagen inte är den andra lik
Du är en drivande person med hög ambitionsnivå som kan lyfta blicken och se helheten.
 
Resor inom området är en del av tjänsten därför är B-körkort ett krav.
Placering flexibel inom området. Visa mindre

Serviceelektriker i Gävle

-Henningsons El fortsätter expandera    Henningsons expansionsresa fortsätter och nu söks yttterligare Serviceelektriker till Gävle, Falun och Borlänge.   Du kommer bli en viktig pusselbit i företaget med möjligheter att vidareutvecklas.  Som serviceelektriker arbetar du självständigt nära kunden. Uppdragen är av varierande karaktär och ingen dag är den andra lik!   Mer konkret innebär arbetet att du har ansvar för: • Att planera och samordna serviceupp... Visa mer
-Henningsons El fortsätter expandera 
 

Henningsons expansionsresa fortsätter och nu söks yttterligare Serviceelektriker till Gävle, Falun och Borlänge.
 
Du kommer bli en viktig pusselbit i företaget med möjligheter att vidareutvecklas. 
Som serviceelektriker arbetar du självständigt nära kunden. Uppdragen är av varierande karaktär och ingen dag är den andra lik!
 
Mer konkret innebär arbetet att du har ansvar för:

• Att planera och samordna serviceuppdrag
• Utredningar och felsökningar
• Åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder
• Att vara delaktig i Henningsons förbättringsarbeten
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
 

Du blir en viktig pusselbit i företaget med stora möjligheter att vidareutvecklas. Du arbetar både självständigt och i grupp med krav på egen planering.
 

Vem vi söker
Vi söker dig som är en självgående och duktig serviceelektriker med några års erfarenhet av elarbete och med en vilja att utvecklas.
Du har gymnasieutbildning inom El.  
God kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift.
Van användare av verktyg i det dagliga arbetet.
Gillar kundkontakt.
Det är meriterande om du arbetar som serviceelektriker men är inget krav.
 
Du har B-körkort.

Henningsons Elektriska AB grundades 1939 av Alex Henningson i Enviken, norr om Falun.
Sedan dess har mycket hänt i företaget. Genom åren har den lilla enmansfirman växt till ett väletablerat och framgångsrikt företag som kännetecknas av kvalitet och nöjda kunder. Idag är man ca 125 anställda och omsatte under 2020 ca 150 miljoner kronor.

Henningsons är företaget med både bredd och spets. Med specialistkompetens inom sju olika områden skapar det goda synergier inom företaget. Företagets kompetensområden är: Elinstallation, Industriservice, Vitvaruservice, Storkök, Kyla & Värme, Tvättstugor och Larm & Säkerhet.

Läs mer om företaget: www.henningsonsel.se
Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Bildredaktör / Fotograf till Partykungen

Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fa... Visa mer
Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.
GRÅ DAGAR, ekorrhjul, tidiga morgnar och det eviga livspusslet. Ja det är mycket i livet som kan kännas tråkigt och finns det något som är värre än tristess? På Partyking / Partykungen har vi bestämt oss för att ta fighten mot all tristess. Vi är medicinen mot det tråkiga, vi livar upp vardagen och vi gör livet till en enda stor fest. För vem vill inte ha mer fest i livet?
VÅR SYN PÅ LIVET, att det självklart borde vara en fest och inte bara grå vardag, genomsyrar allt vi gör. Det märks på vårt sortiment, hur vi jobbar ihop och till och med på hur vi svarar i telefon. För visst vill du också vara med och få andra att uppleva mer glädje och skratt i vardagen, oavsett om det är med en banandräkt eller med pruttkuddar?
Så ta fram konfettikanonerna och glowsticksen och hjälp oss FIGHT BOREDOM!
 
-Partykungen söker en driven och duktig bildredaktör/fotograf.  
 
Välkommen in i en händelserik expansionsfas för Partykungen där du får möjlighet bygga upp en ny tjänst som bildredaktör/fotograf. 
Som bildredaktör kommer du jobba tillsammans med både vårt marknadsteam samt våra webbredaktörer och säkerställer ett fantastiskt inspirerande bildspråk, både för produkter och marknadskampanjer. 
Du jobbar både med att bearbeta och redigera befintliga produktbilder samt tar nya bilder och filmer. I uppdraget ingår även löpande grafiskt arbete, exempelvis banners, print och material till digitala kanaler. 
 
Partykungen älskar sociala medier och att sprida glädje och humor. Du kommer vara med och producera innehåll, både bilder och filmer, för olika kanaler. 
 
Struktur är viktigt. I tjänsten är man ansvarig för bildbanken och här krävs det att man har en bra struktur och noggrannhet. Koll på grejorna helt enkelt!

Du har mycket god planeringsförmåga och har erfarenhet av att starta, driva och slutföra uppdrag samt du håller tidplaner och deadlines. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad, kvalitetsmedveten, självgående och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet inom e-handel är meriterande, men framför allt är du en person som vill utvecklas och varje dag lära dig mer genom att vara i ett framgångsrikt e-handelsteam med högt uppsatta mål.  

Kvalifikationer:
För att passa för rollen ser vi att du gärna har en relevant utbildning med stor kreativ känsla för bildspråk och grafik.
Kunskap och förståelse för vilket innehåll som passar för vilken kanal.
Väl dokumenterad kunskap i Photoshop, Premiere Pro och andra relevanta program.
God vana vid att producera stillbilder för print, digitala kanaler och sociala medier. 
Fotograferfarenhet för såväl rörligt som stillbild.
Vana vid att arbeta både i team och självständigt mot uppsatta mål och stopptider.
Intervjuer kan komma  att genomföras löpande.
 
Synen på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Partykungen arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. 
 
 

Välkommen att bidra till utvecklingen av Partykungen! Visa mindre

Bildredaktör / Fotograf till Partykungen

Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fa... Visa mer
Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.
GRÅ DAGAR, ekorrhjul, tidiga morgnar och det eviga livspusslet. Ja det är mycket i livet som kan kännas tråkigt och finns det något som är värre än tristess? På Partyking / Partykungen har vi bestämt oss för att ta fighten mot all tristess. Vi är medicinen mot det tråkiga, vi livar upp vardagen och vi gör livet till en enda stor fest. För vem vill inte ha mer fest i livet?
VÅR SYN PÅ LIVET, att det självklart borde vara en fest och inte bara grå vardag, genomsyrar allt vi gör. Det märks på vårt sortiment, hur vi jobbar ihop och till och med på hur vi svarar i telefon. För visst vill du också vara med och få andra att uppleva mer glädje och skratt i vardagen, oavsett om det är med en banandräkt eller med pruttkuddar?
Så ta fram konfettikanonerna och glowsticksen och hjälp oss FIGHT BOREDOM!
 
-Partykungen söker en driven och duktig bildredaktör/fotograf.  
 
Välkommen in i en händelserik expansionsfas för Partykungen där du får möjlighet bygga upp en ny tjänst som bildredaktör/fotograf. 
Som bildredaktör kommer du jobba tillsammans med både vårt marknadsteam samt våra webbredaktörer och säkerställer ett fantastiskt inspirerande bildspråk, både för produkter och marknadskampanjer. 
Du jobbar både med att bearbeta och redigera befintliga produktbilder samt tar nya bilder och filmer. I uppdraget ingår även löpande grafiskt arbete, exempelvis banners, print och material till digitala kanaler. 
 
Partykungen älskar sociala medier och att sprida glädje och humor. Du kommer vara med och producera innehåll, både bilder och filmer, för olika kanaler. 
 
Struktur är viktigt. I tjänsten är man ansvarig för bildbanken och här krävs det att man har en bra struktur och noggrannhet. Koll på grejorna helt enkelt!

Du har mycket god planeringsförmåga och har erfarenhet av att starta, driva och slutföra uppdrag samt du håller tidplaner och deadlines. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad, kvalitetsmedveten, självgående och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet inom e-handel är meriterande, men framför allt är du en person som vill utvecklas och varje dag lära dig mer genom att vara i ett framgångsrikt e-handelsteam med högt uppsatta mål.  

Kvalifikationer:
För att passa för rollen ser vi att du gärna har en relevant utbildning med stor kreativ känsla för bildspråk och grafik.
Kunskap och förståelse för vilket innehåll som passar för vilken kanal.
Väl dokumenterad kunskap i Photoshop, Premiere Pro och andra relevanta program.
God vana vid att producera stillbilder för print, digitala kanaler och sociala medier. 
Fotograferfarenhet för såväl rörligt som stillbild.
Vana vid att arbeta både i team och självständigt mot uppsatta mål och stopptider.
Intervjuer kan komma  att genomföras löpande.
 
Synen på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Partykungen arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. 
 
 

Välkommen att bidra till utvecklingen av Partykungen! Visa mindre

Projektledare till Geomatikk

Geomatikk etablerades i Sverige 2010 och har en lång bakgrund i Norge där Geomatikk är marknadsledande med fler än 120 kunder anslutna till tjänster för ledningsanvisning med uppdrag är att skydda nedgrävd infrastruktur. Bolaget förebygger oförutsedda driftstörningar på näten för el, tele, internettrafik, vatten och avlopp som annars riskerar att få allvarliga konsekvenser för samhället. Geomatikk AB hanterar årligen ca 200 000 ärenden inom ledningsanvisni... Visa mer
Geomatikk etablerades i Sverige 2010 och har en lång bakgrund i Norge där Geomatikk är marknadsledande med fler än 120 kunder anslutna till tjänster för ledningsanvisning med uppdrag är att skydda nedgrävd infrastruktur. Bolaget förebygger oförutsedda driftstörningar på näten för el, tele, internettrafik, vatten och avlopp som annars riskerar att få allvarliga konsekvenser för samhället. Geomatikk AB hanterar årligen ca 200 000 ärenden inom ledningsanvisning, vilket kortfattat innebär markering av ledningar i samband med markarbeten. Utöver det, utförs ca 30 årsuppdrag inom inmätning och dokumentation av ledningsnät.
Geomatikks verksamhet pågår över hela Sverige. Organisationen för ledningsanvisning består av ca 200 medarbetare som är sysselsatta med att skydda infrastruktur åt fler än 100 svenska nätägare. Fälttekniker är strategiskt utplacerade i hela landet för att alltid ha korta resvägar till uppdragen. Utöver fältorganisationen är 70 medarbetare sysselsatta inom dokumentation i Göteborg, Örebro samt Solna. På Geomatikks huvudkontor i Gävle arbetar ett 50-tal medarbetare inom ledning, kundmottagning, IT-avdelning, GIS-grupp och grävskadehandläggning. www.geomatikk.se


- kundnära roll till expansiv organisation
 
Nu söker Geomatikk en projektledare som kommer ansvara för kundförvaltning och kundimplementationer. 
IT och utvecklingsorganisationen utökar med ytterligare en projektledare. Gruppen består idag av två produktägare och fyra projektledare. Du kommer in i en grupp som hjälper och stöttar varandra dagligen där fokusområdet är främst kundprojekt men även verksamhetsutvecklingsprojekt genomförs.
 
Rollen ansvarar idag för kundförvaltning och implementation av nya kunder in i Geomatikks tjänster, vilket innebär att du kommer ha tät kundkontakt för att följa upp och återkoppla på överenskomna åtgärder. Du blir en viktig brygga mellan kunden och Geomatikk's verksamhet. 
Som projektledare driver du Geomatikk's processer genom planering, koordinering samt genomförande. Du följer upp projektens aktiviteter för att utlovad leveranstid och kvalitet hålls. I rollen innebär det att kunna delegera ärenden, prioritera rätt samt stötta kollegor.
 
I rollen rapporterar du till IT- och utvecklingschefen.
 
Vem vi söker
Du är en drivande person med hög ambitionsnivå och som kan lyfta blicken och se helheten.
Du har en relevant utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom projektledning.
Du behöver vara serviceinriktad och alltid vårda kundrelationerna med ett stort mått av respekt och lyhördhet. 
För att lyckas i tjänsten behöver du vara kommunikativt lagd och duktig på att samarbeta med olika typer av människor inom olika nivåer på företaget och hos kunder.
Du trivs i en ledarroll och ser ditt arbete ur ett affärsorienterat perspektiv.
Erfarenhet från IT-branschen anses meriterande men är inget krav.
 
Vi söker dig som vill ta nästa steg i en utvecklande tjänst med stort ansvarstagande i en snabbt föränderlig verksamhet.
 
Utgångpunkten kommer vara huvudkontoret i Gävle, där vissa resor kan förekomma. Visa mindre

Webbutvecklare till Svensk Webbhandel

Svensk Webbhandel är ett ledande företag inom utveckling av webbhandelslösningar, hemsidor och specialsystem. 2007 bildades Svensk Webbhandel av Pelle Jonsson och Mattias Johansson i Hofors. Idag har bolaget kontor både i Hofors samt Sundsvall. Kunderna är till stor del webbhandelskunder i Sverige inom alla typer av branscher. SWh omsätter idag 8-9 miljoner och är idag 10 anställda. - Självständig .NET - programmerare för framtidens e-handelslösningar... Visa mer
Svensk Webbhandel är ett ledande företag inom utveckling av webbhandelslösningar, hemsidor och specialsystem.
2007 bildades Svensk Webbhandel av Pelle Jonsson och Mattias Johansson i Hofors. Idag har bolaget kontor både i Hofors samt Sundsvall.
Kunderna är till stor del webbhandelskunder i Sverige inom alla typer av branscher.
SWh omsätter idag 8-9 miljoner och är idag 10 anställda.- Självständig .NET - programmerare för framtidens e-handelslösningar 
 
Svensk Webbhandel bygger idag avancerade och kundanpassade e-handelssystem och specialsystem till flera av landets ledande e-handelsbolag. De ses som en mycket stark aktör på marknaden efter 15 års verksamhet och har kunder inom många olika branscher.
Genom att ha en nära relation med kunder och samarbetspartners har Svensk Webbhandel utvecklat en bred kundbas med många återkommande kunder. Svensk Webbhandel arbetar teambaserat och har alltid en projektledare och en utvecklare tillsammans i varje projekt för att kunna möta kundens behov.
Svensk Webbhandel är en arbetsplats med mycket stor frihet där du kan vara med och påverka samt utveckla ditt arbete. Det är högt i tak och lätt att smälta in i gruppen. Genom att arbeta tätt ihop som organisation har man skapat en riktigt bra gruppkänsla. 
 
Vem vi söker:
Då din tjänst kommer bestå av självständigt arbete bör du ha några års arbetslivserfarenhet inom webbutveckling.
Du har erfarenhet i ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Core och C#. Kunskaper inom , Javascript, Jquery samt CSS ses som meriterande.
Den person som söker bör ha ett brinnande intresse för webbprogrammering samt driv och vilja att utveckla sina kunskaper kontinuerligt. Att anta nya utmaningar och dyka in i problemlösning är en del av en normal arbetsdag. 
Svensk Webbhandel har kontor både Sundsvall och Hofors med stora möjligheter att arbeta på distans.
Intresse och erfarenhet inom projektledning ses som meriterande.
Du skriver och talar svenska flytande. Visa mindre

Redovisningskonsult till Ekonomibyrån i Gävle

Ekonomibyrån i Gävle är ett modernt växande redovisningsbolag, grundat 2018 av Åsa och Marie. Dom finns idag etablerade på Teknikparken i Gävle med kunder främst i Gästrikland. Kunderna idag är små till medelstora företag inom alla typer av branscher. Ekonomibyrån hjälper företag inom redovisning, bokslut och ekonomisk rådgivning. Genom att implementera effektiva och digitala lösningar för sina kunder har Ekonomibyrån i Gävle växt på kort tid.  Idag är Eko... Visa mer
Ekonomibyrån i Gävle är ett modernt växande redovisningsbolag, grundat 2018 av Åsa och Marie.
Dom finns idag etablerade på Teknikparken i Gävle med kunder främst i Gästrikland. Kunderna idag är små till medelstora företag inom alla typer av branscher.
Ekonomibyrån hjälper företag inom redovisning, bokslut och ekonomisk rådgivning. Genom att implementera effektiva och digitala lösningar för sina kunder har Ekonomibyrån i Gävle växt på kort tid. 
Idag är Ekonomibyrån fem konsulter men man ser ett behov inom närmsta året att växa ytterligare för att kunna möta den ökande efterfrågan från nya kunder.

-nyckelperson till den fortsatta tillväxtresan
 
Uppdraget:
Expansiva Ekonomibyrån i Gävle söker nu ytterligare en erfaren Redovisningskonsult för att möta de ökande uppdragen.
Som Redovisningskonsult kommer du arbeta med flera olika branscher vilket skapar ett varierande arbete med nära kundkontakt.
Ekonomibyrån är en digital redovisningsbyrå och det mesta sköts idag helt digitalt vilket innebär ett effektivare arbetssätt och där kunderna upplever en högre servicegrad jämfört med traditionella bolag.
 
Rollen innebär förutom redovisning samt bokslut även att vara rådgivande i företagsutvecklingsfrågor tex val av vilket IT-system och integrationslösning som passar för just den kunden. 
Rollen som redovisningskonsult innebär i korthet att du utgör det lilla bolagets ekonomiavdelning och stöttar bolaget i alla ekonomirelaterade frågorna. Ett otroligt stimulerande jobb med många olika kontaktytor. 
Ekonomibyrån jobbar idag nära varandra och även om du ansvarar för dina egna kunder hjälps man alltid åt för att kunna leverera den bästa servicen till sina kunder.
 
 
Kvalifikationer:
Du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av att jobba som Redovisningskonsult.
Du är van att arbeta mot egna kunder och att ge förstklassig kundsupport.
I tjänsten är det viktigt att vara flexibel då varje kund är unik och har olika behov. 
Du kan skapa en tydlig egen struktur och planerar ditt eget arbete självständigt på så vis skapar du en möjlighet att arbeta proaktivt.
Jobbet kräver att du är stresstålig då arbetsbelastningen kan variera över tid.
 
Som person är du tydlig, noggrann, strukturerad och analytisk. Du är trygg i din förmåga och arbetar självständigt.
 
 - Du blir en driven lagspelare till den fortsatta tillväxten! Visa mindre