Lediga jobb PSS Busclean AB i Gävle

Se alla lediga jobb från PSS Busclean AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Arbetsledare Bussvård Gävle-Sandviken

Start DEC 2023- enligt överenskomelse Vi söker en erfaren ARBETSLEDARE till vår verksamhet i Gävle-Sandviken där vi utför underhåll, städ och säkerhetskontroller på våra kunders bussar, ett arbete som sker på kvällar och nätter. Vi söker dig som kan leda, styra och arbeta tillsammans med vår grupp ansvarsfulla bussvårdare på depåerna i Gävle och Sandviken. ÖNSKAD KOMPETENS & KUNSKAP Erfarenhet i ledarskap (teamleader, samordnare eller liknade) - kan var... Visa mer
Start DEC 2023- enligt överenskomelse
Vi söker en erfaren ARBETSLEDARE till vår verksamhet i Gävle-Sandviken där vi utför underhåll, städ och säkerhetskontroller på våra kunders bussar, ett arbete som sker på kvällar och nätter.
Vi söker dig som kan leda, styra och arbeta tillsammans med vår grupp ansvarsfulla bussvårdare på depåerna i Gävle och Sandviken.
ÖNSKAD KOMPETENS & KUNSKAP
Erfarenhet i ledarskap (teamleader, samordnare eller liknade) - kan vara från annan bransch
Effektiv kommunikation kunskap (både till ledningen och medarbetare)
Kvalitets riktad med god syn för detaljer
Målmedveten (egna och medarbetarnas målsättning)
Förmåga att skapa ett bra arbetsklimat, erfarenhet med coaching av grupparbete
Goda kunskaper med planering och organisering av arbete
Effektivt kunna arbeta med flertal processer och instruktioner, kartlägga område för förbättringar
Kapabel att arbeta både självständigt och i arbetsgruppen
Goda kunskaper omkring hälso-arbetsmiljö frågor och krav
Erfarenhet med att kartlägga risker och hitta lösningar
Flytande svenska i tal och skrift och bra kunskaper i engelska
Kunskaper i Excel och Word *ISO kunnig 9001 och 14001
Tolka eventuella konflikter och förstå var problem kommer ifrån för att hantera detta med bästa lösningen
Körkort (minst B )DITT ANSVARSOMRÅDE
Kontroll & rapportering av personal till ledningsgruppen
Kontroll & rapportering av kvalité och brister till ledningsgruppen
Förbereda arbetet så att arbetsgruppen kan utföra sina jobb utan hinder
Kontrollera så arbets rutinerna utförs som förväntat
Delta i lokala kund möten tillsammans med ledningsgruppen för att evaluera arbetet och dess planering
Kontroll & rapportering till ledningen gällande redskap och material som behövs
Rapportera brister eller incidenter till ledningsgruppen
Informera medarbetare och följa upp åtgärder, processförändringar och dokumentera dessa
Vara tillgänglig att nås av kunder och personal som har frågor under natten (mån-fre)Bussvårdarna jobb är att säkerställa att bussar är klargjorda invändigt/utvändigt och säkerhets kontrollerade innan trafik.
Känner du att detta kan vara något för dig som tycker om att jobba i en dynamisk miljö och på kvällar/nätter så hör av dig.
Vi tvättar, städar, tankar samt säkerhets kontrollerar vår uppdragsgivares fordon.
Detta arbete kräver ansvarstagande och arbetsdisciplin. Ansökan skall ske via e-mail, vi tar kontaktar dig som uppfyller våra kriterier för vidare intervju.
Utbildning/Erfarenhet
Svenska i tal och skrift är ett krav. Detta för att all kommunikation och rapportering sker på svenska och kräver att man behärskar språket väl.
Verksamhetsbeskrivning
PSS Busclean AB bildades 2008 och vi arbetar inom fordon sidan. Vi utför daglig fordonsvård och säkerställer fordonens kvalitet för de stora buss aktörerna i Sverige Busclean levererar hög tvätt och städ kvalitet till kunder inom buss och tåg transport, detta för att säkra resenärernas komfort och bemöta samhällets hygien krav. Detta innebär att vi satsar på personal med hög ansvar känsla oavsett arbetsuppgift. Tillsammans ser vi till vi bidrar till en bättre miljö. Visa mindre

Bussvårdare sökes till bussdepå i Gävle och Sandviken

Ansök    Okt 23    PSS Busclean AB    Vagnsstädare
Arbetsuppgifter Vi söker nu bussvårdare (kväll/natt) till en bussdepå i Gävle och Sandviken. Arbetet innebär tvätt och städ av bussar in-utvändigt och gör säkerhets kontroller av bussen. Detta innebär att man måste ha kunskap i körning av tyngre fordon (buss eller lastbil) . Vi söker ansvarsfulla medarbetare. Vi står för utbildning av arbets uppgifter i både teori och praktik. Känner du att detta kan vara något för dig som tycker om att jobba självständigt... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu bussvårdare (kväll/natt) till en bussdepå i Gävle och Sandviken. Arbetet innebär tvätt och städ av bussar in-utvändigt och gör säkerhets kontroller av bussen. Detta innebär att man måste ha kunskap i körning av tyngre fordon (buss eller lastbil) . Vi söker ansvarsfulla medarbetare. Vi står för utbildning av arbets uppgifter i både teori och praktik. Känner du att detta kan vara något för dig som tycker om att jobba självständigt, så hör av dig. Vi tvättar, städar, tankar samt säkerhets kontrollerar för vår uppdragsgivares fordon.
Detta arbete kräver körkunskaper , städvana, ansvarstagande och arbetsdisciplin. Arbetet sker på kväll/natt mellan ca: 17:00 och 04:00. Anställningen är i första hand en tim/behov anställning med möjlighet till en fast tjänst. Ansökan skall ske via e-mail, vi tar kontaktar dig som uppfyller våra kriterier för vidare intervju.
Start arbete Gävle: 8 Dec 2023
Start arbete Sandviken : 8 Jan 2023
Utbildning/Erfarenhet
Svenska i tal och skrift är ett krav. Detta för att intern och kund kommunikation och rapportering sker på svenska.
Verksamhetsbeskrivning
Busclean bildades 2008 och vi arbetar inom fordonssidan. Vi utför daglig fordonsvård och säkerställer fordonens kvalitet för de stora bussaktörerna i Sverige Busclean levererar hög tvätt och städ kvalitet till kunder inom buss och tåg transport, detta för att säkra resenärernas komfort och bemöta samhällets hygien krav. Detta innebär att vi satsar på personal med hög ansvar känsla oavsett arbetsuppgift. Tillsammans ser vi till vi bidrar till en bättre miljö. Visa mindre