Lediga jobb Omsorg Norr AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Omsorg Norr AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Biträdande verksamhetschef sökes till våra LSS boenden för barn

Omsorg Norr startade 2015 och har idag två verksamheter för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Omsorg Norr är en del av Team Olivia. Omsorg Norr startade 2015 och har kontor i Gävle. Idag har vi två verksamheter; Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia. För mer information om oss och Team Olivia gå in på www.... Visa mer
Omsorg Norr startade 2015 och har idag två verksamheter för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Omsorg Norr är en del av Team Olivia.

Omsorg Norr startade 2015 och har kontor i Gävle. Idag har vi två verksamheter; Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia. För mer information om oss och Team Olivia gå in på www.omsorgnorr.se och www.teamolivia.se.

Rökebo LSS är belägen i en större villafastighet strax utanför Sandviken och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet är naturnära beläget med goda kommunikationer till och från Sandviken. Boendet har fem platser.
Alborga LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet är naturnära beläget, ca 10 min från Gävle centrum. Boendet har fem platser.
Ditt uppdrag
Just nu söker vi en biträdande verksamhetschef som fördelar sin tid mellan båda verksamheterna. Som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att skapa förutsättningar för medarbetarna att leverera god omsorg med hög kvalitet. Som biträdande verksamhetschef ersätter du verksamhetschef vid dennes frånvaro. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du bl a för: 
kontakten med brukare, anhöriga och uppdragsgivare
kvalitets- och utvecklingsarbete
handleda/utveckla, motivera samt attrahera de bästa medarbetarna
personalplanering/bemanning
lönerapportering, fakturering


Vidare ingår även viss rekrytering samt leda och utveckla tjänster och koncept i tjänsten. I tjänsten ingår även att du deltar i omsorgsarbetet i arbetsledande, handledande och kvalitetssäkrande syfte för boendepersonalen. 

Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad. Vidare arbetar vi efter fyra strategiska nycklar som är en grund för vår affärsplan. 
Vi erbjuder dig
Ett spännande arbete i ett företag som är under utveckling. Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. Vi har ett nära samarbete med våra systerbolag Center för Vård och Omsorg och Olivia Omsorg. 
Värdegrund
Vår verksamhet och organisationskultur präglas av våra värdeord Omtanke och Mod. Det är grunden i vårt arbete och förhållningssätt mot varandra och de personer vi är till för. Om du delar dessa värderingar är vi rätt arbetsplats för dig.
Kvalifikationer
För anställning som biträdande verksamhetschef krävs adekvat eftergymnasial utbildning, såsom socionom, specialpedagog, beteendevetare eller annan lämplig utbildning. Vidare krävs erfarenhet och/eller utbildning från arbete vid en boendeform för barn inom LSS samt grundläggande kunskaper om gällande lagstiftning.
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med barn med funktionsvariationer och brinner för att ge det lilla extra i vardagen. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Du är strukturerad, organiserad och planerar ditt arbete väl. Du sätter mål och har ett prestigelöst fokus för att nå dem. Du arbetar gärna i team och bidrar till det gemensamma målet. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha datorvana. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning.
Arbetsvillkor
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd mestadels på dagtid, dock kan kvällar förekomma. Schemalagd beredskap utanför kontorstid ingår i anställningen.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
B körkort är ett krav.
Friskvård erbjuds. Du får ta del av möjligheter till vidareutbildning och handledning.
Rekrytering sker löpande.
Har du frågor?
Du är välkommen att kontakta områdeschef Stina Johansson med frågor kring anställningen. 
Stina Johansson, Områdeschef
[email protected]
070 - 764 90 81 Visa mindre

Lediga tjänster på LSS boende för barn- och ungdomar med utmanande beteende

Omsorg Norr startade år 2015 och har kontor i Gävle. Idag bedriver vi två verksamheter enligt lagen för stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS); Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan år 2018 en del av Team Olivia. För mer information om oss och Team Olivia gå in på www.omsorgnorr.se (https://www.staffrec.se/www.omsorgnorr.se) och www.teamolivia.se.? (https://www.staffrec.se/www.teamolivia.se.) Alborga LSS är belägen i en ombyggd v... Visa mer
Omsorg Norr startade år 2015 och har kontor i Gävle. Idag bedriver vi två verksamheter enligt lagen för stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS); Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan år 2018 en del av Team Olivia. För mer information om oss och Team Olivia gå in på www.omsorgnorr.se (https://www.staffrec.se/www.omsorgnorr.se) och www.teamolivia.se.? (https://www.staffrec.se/www.teamolivia.se.)

Alborga LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet är naturnära beläget, ca 10 min från Gävle centrum. Boendet har fem platser.

Ditt uppdrag

Just nu söker vi både nattpersonal och dag/kvällpersonal till vårt boende. I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut. Du stödjer våra omsorgstagare utifrån deras individuella förutsättningar och ger service och omsorg i den omfattning de behöver. I ditt arbete ingår bl.a att hjälpa till med omvårdnad, finnas tillhands för den boende, dokumentation samt att hantera medicin enligt delegering. Samtliga brukare har funktionsnedsättningar inom autismspektrum. Du verkar för att brukarna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Utmanande beteende förekommer i arbetet vilket medför att struktur och förutsägbarhet är av stor vikt. Positiv förstärkning, ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att utveckla och bibehålla sina funktioner.

Hos oss får du kontinuerlig handledning av en intern handledare. Handledningen syftar till att hantera problemskapande beteenden genom ett lågaffektivt bemötande, att arbeta och tänka proaktivt. Du som personal arbetar med att analysera vad i den sociala och fysiska miljön som leder till problemskapande beteenden. Du och dina kollegor kommer att lägga stor vikt vid att analysera hur och vad vi kommunicerar verbalt och via kroppsspråk. Du tar ansvar för att skapa förutsättningar som leder till beteendeförändring. Du bemöter problemskapande beteende lågaffektivt för att motverka upptrappning och för att individen snabbt skall återfinna den egna kontrollen. Du arbetar proaktivt genom att bygga personliga allianser. Detta gör du genom aktivt lyssnande, känslovalidering och medbestämmande.

Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad. Vidare arbetar vi efter fyra strategiska nycklar som är en grund för vår affärsplan och verksamhetsplan.

Vi erbjuder dig

Ett spännande arbete i ett företag som är under utveckling. Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. Vi har ett nära samarbete med våra systerbolag Center för Vård och Omsorg och Olivia Omsorg.

Vision och värdegrund

Vi ser det som en självklarhet att du delar vår vision "Allt är möjligt, vi får det att fungera". Vår verksamhet och organisationskultur präglas av våra värdeord Omtanke och Mod. Det är grunden i vårt arbete och förhållningssätt mot varandra och de personer vi är till för. Om du delar dessa värderingar är vi rätt arbetsplats för dig.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska/skötare, socialpedagog eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom LSS. Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en positiv inställning. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha datorvana. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning.

En viktig uppgift är att skapa ett gott klimat på boendet samt i arbetsgruppen, genom ett respektfullt bemötande gentemot varandra. Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.

Arbetsvillkor

Vi har en tjänst som är på 70,6%, vaken natt

3-5 tjänster dag, kväll, helg samt sovande jour, runt 80-95%

Samtliga tjänster är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde omgående. Rekrytering sker löpande.

B körkort är ett krav.

Friskvård erbjuds. Du får ta del av möjligheter till vidareutbildning och handledning.

I samband med anställning kommer utdrag från belastningsregistret att begäras in. Visa mindre

Lediga nattjänster på LSS boenden för barn- och ungdomar

Omsorg Norr startade 2015 och har idag två verksamheter för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Omsorg Norr är en del av Team Olivia. Omsorg Norr startade år 2015 och har kontor i Gävle. Idag bedriver vi två verksamheter enligt lagen för stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS); Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan år 2018... Visa mer
Omsorg Norr startade 2015 och har idag två verksamheter för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Omsorg Norr är en del av Team Olivia.

Omsorg Norr startade år 2015 och har kontor i Gävle. Idag bedriver vi två verksamheter enligt lagen för stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS); Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan år 2018 en del av Team Olivia. För mer information om oss och Team Olivia gå in på www.omsorgnorr.se och www.teamolivia.se.

Rökebo LSS är belägen i en större villafastighet strax utanför Sandviken och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet är naturnära beläget med goda kommunikationer till och från Sandviken. Boendet har fem platser.
Alborga LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet är naturnära beläget, ca 10 min från Gävle centrum. Boendet har fem platser.

Ditt uppdrag
Just nu söker vi nattpersonal till våra boenden. I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut. Du stödjer våra omsorgstagare utifrån deras individuella förutsättningar och ger service och omsorg i den omfattning de behöver. I ditt arbete ingår bl.a att hjälpa till med omvårdnad, finnas tillhands för den boende, dokumentation samt att hantera medicin enligt delegering. Samtliga brukare har funktionsnedsättningar inom autismspektrum. Du verkar för att brukarna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Utmanande beteende förekommer i arbetet vilket medför att struktur och förutsägbarhet är av stor vikt. Positiv förstärkning, ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att utveckla och bibehålla sina funktioner.
Hos oss får du kontinuerlig handledning av en intern handledare. Handledningen syftar till att hantera problemskapande beteenden genom ett lågaffektivt bemötande, att arbeta och tänka proaktivt. Du som personal arbetar med att analysera vad i den sociala och fysiska miljön som leder till problemskapande beteenden. Du och dina kollegor kommer att lägga stor vikt vid att analysera hur och vad vi kommunicerar verbalt och via kroppsspråk. Du tar ansvar för att skapa förutsättningar som leder till beteendeförändring. Du bemöter problemskapande beteende lågaffektivt för att motverka upptrappning och för att individen snabbt skall återfinna den egna kontrollen. Du arbetar proaktivt genom att bygga personliga allianser. Detta gör du genom aktivt lyssnande, känslovalidering och medbestämmande.
Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad. Vidare arbetar vi efter fyra strategiska nycklar som är en grund för vår affärsplan och verksamhetsplan.

Vi erbjuder dig
Ett spännande arbete i ett företag som är under utveckling. Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. Vi har ett nära samarbete med våra systerbolag Center för Vård och Omsorg och Olivia Omsorg. 
Vision och värdegrund
Vi ser det som en självklarhet att du delar vår vision "Allt är möjligt, vi får det att fungera". Vår verksamhet och organisationskultur präglas av våra värdeord Omtanke och Mod. Det är grunden i vårt arbete och förhållningssätt mot varandra och de personer vi är till för. Om du delar dessa värderingar är vi rätt arbetsplats för dig.
Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska/skötare, socialpedagog eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom LSS. Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en positiv inställning. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha datorvana. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning.
En viktig uppgift är att skapa ett gott klimat på boendet samt i arbetsgruppen, genom ett respektfullt bemötande gentemot varandra. Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.

Arbetsvillkor
Tjänsterna är på 71 % var, totalt 4-5 tjänster. Vi söker 1-2 personer till Rökebo LSS och och 3 till Alborga LSS. Ange i din ansökan vilken verksamhet du är intresserad av. Samtliga tjänster är tillsvidare med 6 månaders provanställning. 
Arbetstiden är förlagd på nätter, vaken natt. Tillträde omgående. Rekrytering sker löpande.
B körkort är ett krav.
Friskvård erbjuds. Hälsokontroll erbjuds var 3-5 år. Du får ta del av möjligheter till vidareutbildning och handledning.
I samband med anställning kommer utdrag från belastningsregistret att begäras in.
Du är välkommen att kontakta områdeschef Stina Johansson med frågor kring verksamheterna och anställningen. 
Stina Johansson, Områdeschef
[email protected]
070 - 764 90 81 Visa mindre

Boendestödjare sökes till våra verksamheter

Rökebo LSS är belägen i en större villafastighet utanför Sandviken och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet är naturnära beläget med goda kommunikationer till och från Sandviken. Boendet har fem platser. Alborga LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgr... Visa mer
Rökebo LSS är belägen i en större villafastighet utanför Sandviken och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet är naturnära beläget med goda kommunikationer till och från Sandviken. Boendet har fem platser.
Alborga LSS är belägen i en ombyggd villa utanför Gävle och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet är naturnära beläget, ca 10 min från Gävle centrum. På Alborga finns fem platser.
Omsorg Norr startade 2015 och har kontor i Gävle. Idag har vi två verksamheter; Rökebo LSS och Alborga LSS. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia. För mer information om oss och Team Olivia gå in på www.omsorgnorr.se och www.teamolivia.se.
Just nu söker vi boendestödjare till båda våra verksamheter. För anställning som boendestödjare krävs utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot omvårdnad och beteende, såsom barnskötare, stödpedagog eller undersköterska. Du ska även ha:
Goda kunskaper i svenska (tal och skrift), vilket innebär att kunna förstå budskap, anpassa och översätta sitt tal- och skriftspråk för olika situationer och mottagare.
Grundläggande kunskaper om hushållsarbete såsom hygien, livsmedelshantering och nutrition krävs. Det krävs att du har
Datavana.

Vidare krävs erfarenhet och/eller utbildning från arbete med barn och/eller gärna i kombination med funktionsvariation, arbete med människor i LSS personkrets 1, lågaffektivt bemötande, lösningsfokuserat arbetssätt och alternativ kommunikation samt övriga vedertagna metoder och arbetssätt i arbete med barn med funktionsvariationer. Du ska ha förmåga att arbeta strukturerat och utifrån fastställt arbetssätt arbeta förebyggande, systematiskt, självständigt och ta initiativ. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom utvecklingspsykologi och kunskaper om barns utvecklingsfaser samt kunskap om konsekvenser av olika funktionsnedsättningar, pedagogik, kunskaper om barnkonventionen, missbruksvård och kriminalitet. Det är även meriterande om du har hantverkskunskaper inom textil, trä- och metall, målning, sång med mera samt intresse för samhällslivet och utveckling.
Beroende på brukarnas behov kan krav ställas på specialkunskaper såsom kunskaper om utmanande beteende, teckenspråk/ alternativ kommunikation, specifika arbetsmetoder, särskilt språk, medicinska kunskaper, förflyttningsteknik, körkort.
Ett vänligt, trevligt och korrekt bemötande från din sida är en självklarhet. Vidare är du serviceinriktad och har ett professionellt bemötande i alla situationer och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information.
I arbetet på gruppbostaden kommer du att:
ge stöd och service i den dagliga livsföringen utifrån varje enskild boendes behov
ansvara för att individuella genomförandeplaner upprättas, dokumenteras, genomförs och utvärderas
skriva och tydliggöra metoder och arbetssätt
samverka med ledning, övriga medarbetare, hälso- och sjukvård, gode män, anhöriga samt andra i brukarens nätverk

Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning. Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.  
Vi ser helst att du har B-körkort.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd på dag- kväll och helg samt innefattar jourtjänstgöring.
Friskvård erbjuds. Du får ta del av möjligheter till vidareutbildning och handledning.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Boendeassistent till gruppboende enligt LSS

Boendeassistent till gruppboende enligt LSS Omsorg Norr ABOmsorg Norr AB vänder sig till unga som behöver boende enligt LSS 9:8. Omsorg Norr erbjuder en småskalig verksamhet med nära samarbete mellan verksamheter, personal och företaget vilket möjliggör verkligt individuella lösningar för våra boende. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia AB.BoendeassistentKommun: SandvikenTyp av tjänst: Vikariat/tillsvidareÄr du den personen vi söker för att stö... Visa mer
Boendeassistent till gruppboende enligt LSS Omsorg Norr ABOmsorg Norr AB vänder sig till unga som behöver boende enligt LSS 9:8. Omsorg Norr erbjuder en småskalig verksamhet med nära samarbete mellan verksamheter, personal och företaget vilket möjliggör verkligt individuella lösningar för våra boende. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia AB.BoendeassistentKommun: SandvikenTyp av tjänst: Vikariat/tillsvidareÄr du den personen vi söker för att stötta våra barn och unga med psykisk ohälsa?Vi söker nya kollegor nu och till sommaren till vårt gruppboende i Sandviken/Högbo som vill arbeta med ungdomar i åldrar 13-21 år. Verksamheten är inriktad på barn och unga med autism, asperger, utvecklingsstörning samt olika tilläggsdiagnoser inom psykiatri. De boende har varierande funktionsvariationer och psykisk ohälsa som ibland kan leda till självdestruktivt och utmanande beteende.  Verksamheten är mycket individuellt utformad för att varje enskild boende ska få möjlighet att växa och utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vår målsättning är att ungdomarna ska utvecklas och bli självständiga i en trygg miljö och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.Erfarenhet: Utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Vi ser det som meriterande att ha kompetens inom lågaffektivt bemötande, att du är stresstålig och det är självklart att du har en humanistisk människosyn.Arbetet sker dag, kväll, helg samt sovande jour.Tillträde enligt överenskommelse  B-Körkort är ett kravUtdrag ur belastningsregistret skall inlämnas innan introduktionTveka inte att mejla in ditt CV och personliga brev redan idag till Verksamhetschef: Catharina Jakobsson [email protected] Sista ansökningsdag är 31/5.Om du har några frågor kring tjänsterna kan du vända dig till verksamhetschef Catharina Jakobsson på tel: 072-396 68 72, [email protected] Lön: Enligt överenskommelse Anställningsvillkor: VikariatWebbplats http://www.omsorgnorr.se Visa mindre