Lediga jobb NCC AB i Gävle

Se alla lediga jobb från NCC AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Projektchef Civil Gävleborg - Dalarna

Projektchef med personalansvar Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss då marknaden växer och vi med den. Ledarskapet och viljan att lämna över väl genomförda jobb är två egenskaper vi värdesätter högt när vi tillsätter vår nya projektchef.  Du får ansvaret för en egen resultatenhet och får därmed möjligheten att leda och utveckla din personal och organisation till ett framgångsrikt team. Rollen som Projektchef I rollen som... Visa mer
Projektchef med personalansvar
Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss då marknaden växer och vi med den.
Ledarskapet och viljan att lämna över väl genomförda jobb är två egenskaper vi värdesätter högt när vi tillsätter vår nya projektchef.  Du får ansvaret för en egen resultatenhet och får därmed möjligheten att leda och utveckla din personal och organisation till ett framgångsrikt team.
Rollen som Projektchef
I rollen som projektchef för vår mark, väg- och anläggningsarbeten i region Dalarna och Gävleborg har du ansvar för att leda och utveckla din grupp med underställd personal bestående av platschefer, arbetsledare, mätningstekniker, projektingenjörer och yrkesarbetare. Du leder genom att skapa engagemang och stödja ditt team på ett sätt som gör att projekten genomförs arbetsmiljösäkert och inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Till din hjälp har du stödfunktioner och specialister som tillsammans med dig och dina kolleger ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt. 
Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Alla projekten genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal
Du ingår i ledningsgruppen för Dalarna och Gävleborg och rapporterar till vår produktionschef. Vi har kontinuerliga träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor samt ett ”batteri” av olika utbildningar.
Om avdelning Civil Middle
Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg- och anläggning inom regionen.
Din profil som Projektchef
Du har mångårig erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn eller från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande erfarenhet samt goda kunskaper i entreprenadjuridik och ekonomi.
Du drivs av att göra bra affärer och förstår därför betydelsen av att bygga bra kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt. Du har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer och vågar fatta beslut under press.
Som person har du ett coachande ledarskap där du är trygg i att leda och fördela arbeten. Du är driven och har förmågan att få med dig gruppen så att ni når satta mål. Struktur samt att planera på både kort och lång sikt är en förutsättning för att du ska kunna driva flera parallella projekt.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi erbjuder
NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förskottssemester samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du utgår från kontoret i Borlänge eller Gävle. B- körkort är ett krav. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan 
Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Produktionschef Jonas Björnbom på mobil 070-657 24 02 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på mobil 070-653 90 49. OBS vi har semesterledigt mellan den 15 juli och den 7 augusti. Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti 2024.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.
NCC - ett av de ledande företagen i Norden
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Sprängare till Berggruppen i Gävleborg/Dalarna

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.  Rollen hos oss  Som sprängare blir dina arbetsuppgifter att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område, främst i Gävleborg och Dalarna. Du... Visa mer
NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. 
Rollen hos oss 

Som sprängare blir dina arbetsuppgifter att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område, främst i Gävleborg och Dalarna. Du blir ofta vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du, som person, har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Du kommer att ges möjlighet till utveckling och teknik för att säkerhetsställa att vi tillsammans skall fortsätta vara ledande inom kvalité, prestation och miljö. 

Sprängkort är ett krav och det är meriterande om du har någon ytterligare utbildning inom området. Vi ser gärna att du har varit ansvarig sprängare på några entreprenadprojekt. Datavana samt B körkort är också ett krav. 
Dina egenskaper 

Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig. 

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar alltid provanställning. I huvudsak är det geografiska området Gävleborg och Dalarna, så vi ser gärna att du bor i detta område. 
Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur
NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Jim Jonsson, på 070-660 72 01. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-08-11. Under semesterveckorna 28 – 31 kan svarstiden vara lite längre. Registrera din ansökan och CV nedan. 
Välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden Visa mindre

Projektchef Civil Middle

Projektchef med personalansvar Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Gävleborg då marknaden växer och vi med den. Ledarskapet och viljan att lämna över väl genomförda jobb är två egenskaper vi värdesätter högt när vi tillsätter vår nya projektchef.  Du får ansvaret för en egen resultatenhet och får därmed möjligheten att leda och utveckla din personal och organisation till ett framgångsrikt team. Rollen som Projektchef... Visa mer
Projektchef med personalansvar
Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Gävleborg då marknaden växer och vi med den.

Ledarskapet och viljan att lämna över väl genomförda jobb är två egenskaper vi värdesätter högt när vi tillsätter vår nya projektchef.  Du får ansvaret för en egen resultatenhet och får därmed möjligheten att leda och utveckla din personal och organisation till ett framgångsrikt team.

Rollen som Projektchef
I rollen som projektchef för vår mark, väg- och anläggningsarbeten i Gävleborg har du ansvar för att leda och utveckla din grupp med underställd personal bestående av platschefer, arbetsledare, mätningstekniker, projektingenjörer och yrkesarbetare. Du leder genom att skapa engagemang och stödja ditt team på ett sätt som gör att projekten genomförs arbetsmiljösäkert och inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Till din hjälp har du stödfunktioner och specialister som tillsammans med dig och dina kolleger ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt. 

Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Alla projekten genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal

Du ingår i ledningsgruppen för Gävleborg och rapporterar till vår produktionschef. Vi har kontinuerliga träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor samt ett ”batteri” av olika utbildningar.

Om Civil Middle
Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden, och framför allt i Gävleborg. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg- och anläggning inom regionen.

Din profil som Projektchef
Du har mångårig erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn eller från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande erfarenhet samt goda kunskaper i entreprenadjuridik och ekonomi.

Du drivs av att göra bra affärer och förstår därför betydelsen av att bygga bra kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt. Du har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer och vågar fatta beslut under press.

Som person har du ett coachande ledarskap där du är trygg i att leda och fördela arbeten. Du är driven och har förmågan att få med dig gruppen så att ni når satta mål. Struktur samt att planera på både kort och lång sikt är en förutsättning för att du ska kunna driva flera parallella projekt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och internutbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCC:s förmåner här.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du utgår från kontoret i Gävle och ansvarar för projekt inom hela Gävleborg. B körkort är ett krav. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Har du frågor kring tjänsten kontakta Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, 070-214 11 61 eller Monica Klersén HR Specialist Rekrytering, 070-653 90 49. Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt då vi löpande kommer att gå igen dem. Dock är den sista ansökningsdagen den 6 mars 2024.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Projektchef NCC Civil Gävleborg

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utfö... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg- och anläggning inom regionen.

Nu behöver vi förstärka produktionschefsgruppen i Gävleborg med en projektchef!

Rollen som projektchef

Som projektchef är du en av de högsta operativa cheferna inom produktionsorganisationen i Gävleborg. Du ansvarar för en egen projektchefsgrupp med underställd personal bestående av platschefer, arbetsledare, mätningstekniker, projektingenjörer och yrkesarbetare. Du har övergripande ansvar för flera projekt och är främst fokuserad på produktion av mark-, väg- och anläggningsarbeten. Du ser möjligheter, skapar engagemang och stödjer din grupp på ett sätt som gör att du kan säkerställa att erhållna projekt genomförs på ett arbetsmiljösäkert sätt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att kundens förväntningar uppfylls. Uppdraget innebär att leda arbetet så att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal, samt våra egna verksamhetssystem. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du ingår i ledningsgruppen för Gävleborg och rapporterar till produktionschef.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande kompetens som kompenserar. Du har flera års erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn med inriktning mark-, väg- och anläggning. Våra kunder är viktiga för oss, därför söker vi dig som tidigare haft ett kundansvar och resultatansvar. Du deltar aktivt och stöttar platschefer i pågående projekt, vilket fordrar att du har kunskap om hela byggprocessen och att du värderar kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbetet som viktigt. God datavana är en nödvändighet och har du kalkylerfarenhet är det en fördel. Körkort B är ett krav.

Dina egenskaper

Du har sinne för ekonomi och en god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga, vilket betyder att du stimuleras av att skapa inspirerande och viktiga relationer, både internt och externt. Du har lätt att se möjligheter i de situationer som uppstår och ditt driv och din nyfikenhet hjälper vår organisation framåt. Som ledare är det viktigt att du kan leva upp till våra grundläggande värderingar – Ärlighet, Tillit och Respekt. Din roll är att vara en förebild gällande efterlevnaden av dessa.

NCC erbjuder

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du utgår från kontoret i Gävle och ansvarar för projekt inom hela Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, tel: 070-214 11 61.

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektchef Civil Middle Infrastructure

Ansök    Nov 3    NCC AB    Produktionschef, anläggning
Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Gävleborg då marknaden växer och vi med den. Är du vår nya projektchef som vill ta ett ansvar för en egen resultatenhet inom anläggning, vara operativ, nära produktionen och få möjlighet att leda och utveckla vår personal och organisation till att bli ännu mer framgångsrika i våra projekt? Då är det hos oss du ska jobba! Om Civil Middle Avdelning Civil Middle är en del av affärsomr... Visa mer
Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Gävleborg då marknaden växer och vi med den. Är du vår nya projektchef som vill ta ett ansvar för en egen resultatenhet inom anläggning, vara operativ, nära produktionen och få möjlighet att leda och utveckla vår personal och organisation till att bli ännu mer framgångsrika i våra projekt? Då är det hos oss du ska jobba!

Om Civil Middle
Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg- och anläggning inom regionen.

Rollen som Projektchef
I rollen som projektchef är du en av de högsta operativa cheferna inom produktionsorganisationen, du ansvarar för flera projekt som ligger i Gävleborg med inriktning på produktion av mark-, väg- och anläggningsarbeten.

Hos oss ansvarar du för att leda en egen grupp med underställd personal bestående av platschefer, arbetsledare, mätningstekniker, projektingenjörer och yrkesarbetare. Som ledare ser du möjligheter, skapar engagemang och stödjer din grupp på ett sätt som gör att projekten genomförs arbetsmiljösäkert och inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du ser till att projekten genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal samt våra egna verksamhetssystem. Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Hos oss arbetar vi i team och till din hjälp har du stödfunktioner och specialister som tillsammans med dig och dina kolleger ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt utifrån säkerhet, ekonomi och framdrift. 

Du ingår i ledningsgruppen för Gävleborg och rapporterar till produktionschef. Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor samt ett ”batteri” av olika utbildningar.

Din profil
Du har mångårig erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn med inriktning mark-, väg- och anläggning. I grunden har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande kompetens som kompenserar.

Som person har du ett coachande ledarskap där du är trygg i att leda och fördela arbeten. Du är driven och har en förmåga att få med dig gruppen och att få saker gjorda. Då du har flera parallella projekt krävs det att du har en förmåga att planera och strukturera upp ditt och andras arbete tillsammans. Du är relationsskapande och har god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt såsom kollegor och egen personal samt gentemot kunder och deras representanter.

God datavana är en nödvändighet. Körkort B är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som ledare är det viktigt att du kan leva upp till våra grundläggande värderingar – Ärlighet, Tillit och Respekt. Din roll är att vara en förebild gällande efterlevnaden av dessa.

Vi erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och internutbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCC:s förmåner här.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du utgår från kontoret i Gävle och ansvarar för projekt inom hela Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 
Har du frågor kring tjänsten kontakta Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, 070-214 11 61 eller Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 30 november 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Vill du bli vår nya stjärna inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö?

Ansök    Jun 12    NCC AB    Kvalitetssamordnare
Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till NCC Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat miljö- och kvalitetsstöd i hela vår verksamhet. Rollen hos oss Rollen innebär ett kvalificerat stöd till linjeorganisationen i frågor som rör Miljö- kvalitet och arbetsmiljö. Du blir en resurs till hela NCC Asfalt Nords verksamhet, där en viktig del blir att säkerställa att miljöaspekt... Visa mer
Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till NCC Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat miljö- och kvalitetsstöd i hela vår verksamhet.

Rollen hos oss

Rollen innebär ett kvalificerat stöd till linjeorganisationen i frågor som rör Miljö- kvalitet och arbetsmiljö.

Du blir en resurs till hela NCC Asfalt Nords verksamhet, där en viktig del blir att säkerställa att miljöaspekter och kundkrav är identifierade och att företaget arbetar efter dem.

Du kommer också att driva förbättringsarbete i samarbete med övriga organisationen, utveckla våra rutiner inom området, bevaka lagstiftning och regelverk, samt planera och samordna för externa revisioner.

Dina erfarenheter

Vi ser helst att du har en teknisk/naturvetenskaplig högskoleutbildning och/eller utbildning inom området miljö/ arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra chefer och medarbetare. Du är en självständig, drivande samt målmedveten person som har lätt för att skapa kontakter med andra människor. Självklart drivs du också av en stark vilja att bidra till NCCs nollvision gällande arbetsolyckor.

Kontakt och ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, placeringsort efter överenskommelse.

B-körkort är ett krav.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Business Support Manager Henrik Salenrud, telefon 070-302 37 54, eller HR Partner Fredric Westling, telefon 070-721 78 72. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-08-15.

 NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra projekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa projekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden. Visa mindre

Medarbetare till mark/justerarbeten inför beläggning - Gävle

Ansök    Mar 30    NCC AB    Beläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med duktiga medarbetare inom mark/justerarbeten Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste a... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med duktiga medarbetare inom mark/justerarbeten
Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?


Din profil 

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information 

B- körkort är ett krav. Har du BE kort är det meriterande.

Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta vår Operation Manager Niklas Olshage på tel.nr 070-532 94 67

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast 2023-04-30

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. Visa mindre

Projektinköpare till Civil Middle

Ansök    Apr 3    NCC AB    Byggnadsingenjör
Har du en byggteknisk bakgrund, erfarenhet av entreprenadjuridik och söker en roll där du får möjlighet att skapa mervärde?  Då ska du söka till vår avdelning Civil Middle där vi anställer ytterligare en Projektinköpare. Hos oss är du en del av en specialistfunktion där du och dina kollegor tillsammans ansvarar för att driva inköpsarbetet inom avdelningen. Rollen som Projektinköpare Som projektinköpare driver du projektets inköpsfrågor genom anbud, proje... Visa mer
Har du en byggteknisk bakgrund, erfarenhet av entreprenadjuridik och söker en roll där du får möjlighet att skapa mervärde?  Då ska du söka till vår avdelning Civil Middle där vi anställer ytterligare en Projektinköpare. Hos oss är du en del av en specialistfunktion där du och dina kollegor tillsammans ansvarar för att driva inköpsarbetet inom avdelningen.

Rollen som Projektinköpare
Som projektinköpare driver du projektets inköpsfrågor genom anbud, projektering och produktion. Du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar, tecknande av avtal samt uppföljningar. Dina inköp och affärsetik har stor påverkan på projektets resultat så ditt arbete är av stor vikt för såväl NCC som våra kunder.
Du hanterar flera projekt parallellt och köper in allt ifrån material till underentreprenörer i nära samarbete med bland annat anbudsingenjör, projektchef, platschef, arbetsledare och projekteringsledare. Till ditt stöd finns kollegorna i den lokala inköpsgruppen och även övriga stödfunktioner inom bland annat inköp, juridik, miljö och energi. NCC har dessutom ett väl utvecklat inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett starkt verktyg i projektinköparens vardag.
Dina kollegor i inköpsgruppen finns både på samma kontor samt på andra orter i avdelningen där ni delar erfarenhet, kunskap och gemenskap. 

Din profil
Vi söker i första hand dig med erfarenhet av inköpsarbete från byggbranschen. Annan erfarenhet kan vara som arbetsledare, platschef, kalkyl-, entreprenad/projektingenjör eller inom försäljning från byggrelaterad verksamhet. Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet och du har vana att arbeta med digitala verktyg. En stark fördel är förståelse för och intresse av entreprenadjuridik AB, ABT, AF, AMA. 
Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du har en hög affärsetik och känner dig trygg i förhandlingssituationer även om det ibland kan bli diskussioner. Du är självgående i ditt arbete och trivs både med att samarbeta med andra och arbeta självständigt. Då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal är din svenska och engelska god i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med placering i Gävleborg, men även Dalarna skulle kunna vara intressant. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Inköpschef. I tjänsten kan resor förekomma till projekt inom avdelningen och B-körkort är ett krav. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur

Mer om oss
Inom Avdelning Civil SE Middle är vi ca 400 medarbetare uppdelade i fem produktionsområden och en specialistgrupp vilken du kommer att tillhöra. Avdelningen bygger och renoverar infrastruktur där arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom mark- och anläggningsprojekt. Våra produktionsområden är Gävleborg, Uppsala, Dalarna, Örebro och Västmanland/Södermanland.

Kontakt och ansökan
Låter tjänsten intressant så ansök senast 2023-04-30, urval sker löpande. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-078 81 70 eller inköpschef Peter Sjölund på tel 076-521 69 95. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Operations Manager till Asphalt North, Gävle

Ansök    Jun 12    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Operations Manager- Är du vår nya platsansvariga chef? Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi söker nu en Operations Manager till vår verksamhet i Gävle med omnejd. Rollen som Operations Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare ... Visa mer
Operations Manager- Är du vår nya platsansvariga chef?
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker nu en Operations Manager till vår verksamhet i Gävle med omnejd.

Rollen som Operations Manager
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll. 

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.


Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Gävle med omnejd, med placeringsort Gävle. B-körkort är ett krav.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Lars Bond, telefon 070-283 69 55. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-08-31.

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. Visa mindre

Supervisor till NCC Industry Berggruppen Nord

Ansök    Dec 22    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
NCC Industrys berggrupp består av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. Då vi växer i området behöver vi förstärka upp vår organisation med en kombination av Supervisor och Mättekniker till Gävleborg/Dalarna.  Här är dina nya utmaningar Tjänsten är en kombinerad tjänst bestående av Supervisor/Arbetsledare samt mättekniker. Som Supervisor/arbetsledare d... Visa mer
NCC Industrys berggrupp består av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. Då vi växer i området behöver vi förstärka upp vår organisation med en kombination av Supervisor och Mättekniker till Gävleborg/Dalarna. 

Här är dina nya utmaningar

Tjänsten är en kombinerad tjänst bestående av Supervisor/Arbetsledare samt mättekniker.

Som Supervisor/arbetsledare driver du verksamheten tillsammans med Site Manager/Platschef, medarbetare och underentreprenörer. Det innebär att du bland annat planerar och medverkar till projektens tekniska och ekonomiska genomförande samt planerar för att anskaffa resurser och fördela arbetet inom projektet. Som mättekniker består tjänsten av inmätning med drönare, skapa borrplaner, mängdberäkningar, utsättning och mäta borrhålsavvikelser.

Du kommer att arbeta inom hela Area Berggruppen Nord men främst i Gävleborg/Dalarnas län.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från mark-, anläggning- eller bergbranschen. Sprängteknisk erfarenhet är meriterande men inget krav. Du har goda administrativa kunskaper, god datavana samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker dig som vill utvecklas med nya utmaningar. Som person är du ansvarsfull, entreprenörmässig, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl medarbetare som kunder. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort i arbetsområdet Gävleborg/Dalarna med eventuellt arbetsområde Norrland. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Resor med övernattning kan förekomma. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Torgny From på telefon 076-101 29 70 eller Jim Jonsson Site Manager på telefon 070-660 72 01. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Projektinköpare till NCC Civil Middle

Ansök    Feb 15    NCC AB    Byggnadsingenjör
Har du en byggteknisk bakgrund, erfarenhet av entreprenadjuridik och söker en roll där du får möjlighet att skapa mervärde?  Då ska du söka till vår avdelning Civil Middle där vi anställer ytterligare en Projektinköpare. Hos oss är du en del av en specialistfunktion där du och dina kollegor tillsammans ansvarar för att driva inköpsarbetet inom avdelningen. Rollen som Projektinköpare Som projektinköpare driver du projektets inköpsfrågor genom anbud, proje... Visa mer
Har du en byggteknisk bakgrund, erfarenhet av entreprenadjuridik och söker en roll där du får möjlighet att skapa mervärde?  Då ska du söka till vår avdelning Civil Middle där vi anställer ytterligare en Projektinköpare. Hos oss är du en del av en specialistfunktion där du och dina kollegor tillsammans ansvarar för att driva inköpsarbetet inom avdelningen.

Rollen som Projektinköpare
Som projektinköpare driver du projektets inköpsfrågor genom anbud, projektering och produktion. Du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar, tecknande av avtal samt uppföljningar. Dina inköp och affärsetik har stor påverkan på projektets resultat så ditt arbete är av stor vikt för såväl NCC som våra kunder.
Du hanterar flera projekt parallellt och köper in allt ifrån material till underentreprenörer i nära samarbete med bland annat anbudsingenjör, projektchef, platschef, arbetsledare och projekteringsledare. Till ditt stöd finns kollegorna i den lokala inköpsgruppen och även övriga stödfunktioner inom bland annat inköp, juridik, miljö och energi. NCC har dessutom ett väl utvecklat inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett starkt verktyg i projektinköparens vardag.
Dina kollegor i inköpsgruppen finns både på samma kontor samt på andra orter i avdelningen där ni delar erfarenhet, kunskap och gemenskap. 

Din profil
Vi söker i första hand dig med erfarenhet av inköpsarbete från byggbranschen. Annan erfarenhet kan vara som arbetsledare, platschef, kalkyl-, entreprenad/projektingenjör eller inom försäljning från byggrelaterad verksamhet. Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet och du har vana att arbeta med digitala verktyg. En stark fördel är förståelse för och intresse av entreprenadjuridik AB, ABT, AF, AMA. 
Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du har en hög affärsetik och känner dig trygg i förhandlingssituationer även om det ibland kan bli diskussioner. Du är självgående i ditt arbete och trivs både med att samarbeta med andra och arbeta självständigt. Då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal är din svenska och engelska god i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med placering i Gävleborg, men även Dalarna skulle kunna vara intressant. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Inköpschef. I tjänsten kan resor förekomma till projekt inom avdelningen och B-körkort är ett krav. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur

Mer om oss
Inom Avdelning Civil SE Middle är vi ca 400 medarbetare uppdelade i fem produktionsområden och en specialistgrupp vilken du kommer att tillhöra. Avdelningen bygger och renoverar infrastruktur där arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom mark- och anläggningsprojekt. Våra produktionsområden är Gävleborg, Uppsala, Dalarna, Örebro och Västmanland/Södermanland.

Kontakt och ansökan
Låter tjänsten intressant så ansök senast 2023-03-20, urval sker löpande. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-078 81 70 eller inköpschef Peter Sjölund på tel 076-521 69 95. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt Gävle

Ansök    Mar 23    NCC AB    Beläggningsarbetare
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö  Vi söker nu beläggningsarbetare till NCC asphalt North. Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med din... Visa mer
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Vi söker nu beläggningsarbetare till NCC asphalt North.

Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Visst arbete på annan ort inom länet kan dock bli aktuellt. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 23 april 2023

Kontaktpersoner

Henrik Olsson, Area Manager 070-277 48 13 Visa mindre

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt Gävle

Ansök    Nov 23    NCC AB    Beläggningsarbetare
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö  Vi söker nu beläggningsarbetare till NCC asphalt North. Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med din... Visa mer
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Vi söker nu beläggningsarbetare till NCC asphalt North.

Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Visst arbete på annan ort inom länet kan dock bli aktuellt. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 januari 2023

Kontaktpersoner

Henrik Olsson, Area Manager 070-277 48 13 Visa mindre

Medarbetare inom Mark/justerarbeten

Ansök    Nov 23    NCC AB    Väg-och anläggningsarbetare
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö  Vi söker nu emedarbetare inom Mark/Justerarbeten till NCC asphalt North Gävle. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer... Visa mer
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Vi söker nu emedarbetare inom Mark/Justerarbeten till NCC asphalt North Gävle.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Har du BE kort är det meriterande.

Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 januari 2023.

Kontaktpersoner

Henrik Olsson Area Manager, tfn 070-277 48 13 Visa mindre

Platschef Gävleborg

Ansök    Dec 22    NCC AB    Platschef, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av mark-, betong- eller anläggningningsprojekt.... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av mark-, betong- eller anläggningningsprojekt. Du kommer i första hand att driva projekt inom Gävleborg men vi ser gärna att du är öppen för projekt i andra län inom vår avdelning Civil Middle. 
 
Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Du rapporterar till projektchef.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom antingen mark, betong eller anläggning. Betong klass I är önskvärt. B-körkort är ett krav.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, tel: 070-214 11 61.

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 31 januari.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Gävleborg

Ansök    Jun 13    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg- och anläggningsprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar. Här är dina nya utmaningar Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlan... Visa mer
Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg- och anläggningsprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära platschef och övrig projektorganisation, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Det här förväntar vi oss av dig
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom mark, väg och/eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- och/eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt. B-körkort är ett krav för tjänsten.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna rekryterande chef, Robert Pettersson Projektchef Civil Gävleborg [email protected]
alt. Maria Håkansson HR Partner Avdelning Civil Middle [email protected] eller Stefan Green Produktionschef Civil Gävleborg [email protected].

Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, senast sista ansökningsdag den 14 augusti.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbare inom Mark/justering till NCC asphalt North Gävle

Ansök    Aug 4    NCC AB    Väg-och anläggningsarbetare
Medarbetare till Mark/justerarbeten till Sektor Asfalt, Gävle Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. De... Visa mer
Medarbetare till Mark/justerarbeten till Sektor Asfalt, Gävle

Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Har du BE kort är det meriterande.

Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 september 2022.

Kontaktpersoner

Martin Lindberg

Operations Manager

070-088 86 13

 

Rikard Eriksson Skytt

Operations Manager

076- 521 69 35

 

Patrik Olshage

Operations Manager

070- 532 94 57 Visa mindre

Vältförare till NCC Asphalt Gävle

Ansök    Maj 30    NCC AB    Beläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en vältförare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföreta... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en vältförare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Visst arbete på annan ort inom länet kan dock bli aktuellt.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 30 juni 2022.

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

Kontaktpersoner

Andreas Ahlberg, Operations Manager 076-521 64 67 [email protected] 

Rickard Eriksson Skytt, 076- 521 69 35, [email protected] Visa mindre

Vi söker fler kollegor till Bergnäset i Gästrikland!

Ansök    Apr 20    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler... Visa mer
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller om du vill börja som lärling. 

Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar, vattenkraftverk etc. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har har b-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du ha ett yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. 

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på facebook, LinkedIn eller Instagram. 

Kontakt och ansökan
När du ansöker vill vi be dig svara på några få urvalsfrågor för att vi ska kunna göra vårt urval och ta del av dina önskemål. Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jonas Åsander +46 767 93 54 61 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 706 75 35 25. Registrera din ansökan och nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operation Manager- ansvarig platschef till NCC Asphalt North Gästrikland

Ansök    Apr 14    NCC AB    Platschef, anläggning
Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Man... Visa mer
Rollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Gävle med omnejd, med placeringsort Gävle. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

VIll du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Henrik Olsson, telefon 070-277 48 13. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-05-20.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker fler kollegor till Bergnäset i Gästrikland!

Ansök    Maj 24    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler... Visa mer
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller om du vill börja som lärling. 

Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar, vattenkraftverk etc. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har har b-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du ha ett yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. 

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på facebook, LinkedIn eller Instagram. 

Kontakt och ansökan
När du ansöker vill vi be dig svara på några få urvalsfrågor för att vi ska kunna göra vårt urval och ta del av dina önskemål. Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jonas Åsander +46 767 93 54 61 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 706 75 35 25. Registrera din ansökan och nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef inom betong och anläggning

Ansök    Mar 4    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av betong- och anläggningningsprojekt. Du komme... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av betong- och anläggningningsprojekt. Du kommer i första hand att driva projekt inom Gävleborg men vi ser gärna att du är öppen för projekt i andra län inom vår avdelning Civil Middle. 
 
Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Du rapporterar till projektchef.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom betong och anläggning. Betong klass I är ett krav.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, tel: 070-214 11 61.

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 3 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Mark/justerarbeten NCC Asphalt, Gävle

Ansök    Apr 4    NCC AB    Väg-och anläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av S... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 12 maj 2022.

Kontaktpersoner

Rickard Eriksson Skytt- 076-521 69 35

Andreas Ahlberg- 076-521 64 67 Visa mindre

Vi söker fler kollegor till Bergnäset i Gästrikland!

Ansök    Mar 16    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler... Visa mer
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller om du vill börja som lärling. 

Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar, vattenkraftverk etc. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har har b-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du ha ett yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. 

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på facebook, LinkedIn eller Instagram. 

Kontakt och ansökan
När du ansöker vill vi be dig svara på några få urvalsfrågor för att vi ska kunna göra vårt urval och ta del av dina önskemål. Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jonas Åsander +46 767 93 54 61 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 706 75 35 25. Registrera din ansökan och nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operation Manager till Asfalth North Gävle

Ansök    Jan 26    NCC AB    Platschef, anläggning
Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Man... Visa mer
Rollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Gävle med omnejd, med placeringsort Gävle. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

VIll du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Henrik Olsson, telefon 070-277 48 13. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-02-10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Mark/justerarbeten inför beläggning till Asfalt,Gävle

Ansök    Feb 2    NCC AB    Väg-och anläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av S... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 mars 2022.

Kontaktpersoner

Rickard Eriksson Skytt

Operations Manager

076 521 69 35 Visa mindre

Arbetsledare inom betong och anläggning

Ansök    Mar 4    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Vi söker arbetsledare till Gävleborg!  Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg-, anläggnings- och industriprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar. Här är dina nya utmaningar So... Visa mer
Vi söker arbetsledare till Gävleborg! 

Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg-, anläggnings- och industriprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat som arbetsledare ett antal år med betong och anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt. B-körkort är ett krav för tjänsten. Betong klass II alternativt klass I är meriterande.

Kom och bygg tillsammans med oss!

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, tel: 070-214 11 61.

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 3 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Laboratory Technician Gävle

Ansök    Nov 16    NCC AB    Laboratorietekniker, kemi
Din roll som Laboratory Technician Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk. Dina erfarenheter Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsva... Visa mer
Din roll som Laboratory Technician
Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk.

Dina erfarenheter
Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Du kan också ha examen från teknisk utbildning på högskolenivå. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har höga krav på dokumentation och rapportering.

Dina egenskaper
Vi söker Dig som är positiv som person och har god social kompentens. Du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper. Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ samt arbeta självständigt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt väglaboratorium i Sälgsjön (strax utanför Gävle)

B-körkort är ett krav. Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

 

 

Vill du veta mer om rollen som Laboratory Technician hos oss? Kontakta gärna HR-Partner Fredric Westling tfn: 070-721 78 72 eller Laboratory Team Manager Alexandra Eriksson, tfn: 070-775 21 05. ?
Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 dec 2021. Visa mindre

Projekteringsledare Civil Middle

Projekteringsledare med intresse av mark, väg och anläggningsprojekt Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor. I denna roll kommer du ges möjlighet att arbeta med varierande projekt så som mark-, väg-, bro- och övriga större anlä... Visa mer
Projekteringsledare med intresse av mark, väg och anläggningsprojekt
Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor. I denna roll kommer du ges möjlighet att arbeta med varierande projekt så som mark-, väg-, bro- och övriga större anläggningsentreprenader. 

Avdelning Civil SE Middle bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion samt underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten mm. Vi är uppdelade i fem produktionsområden och en specialist-verksamhet i vilken vår projekteringsledningsgrupp med sex projekteringsledare och en VDC ledare som tillika blir din gruppchef. Tillsammans är vi ca 400 anställda.

Johan Skyman blir din gruppchef som tillsammans med de andra projekteringsledarna ansvarar för att driva och utveckla projekteringen på avdelningen.

Rollen som Projekteringsledare
Som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. I rollen ansvarar du för att i projekteringen samordna NCC:s interna resurser såsom tex kalkyl, inköp och produktion samt externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla beställarens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för dig blir att säkerställa att ställda krav, utifrån lagstiftning och projektmål uppfylls, så att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt. Det är också din roll att tillsammans med produktionen bedöma och ekonomiskt prissätta projektets nödvändiga arbeten.

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

På NCC finns ett nationellt nätverk för projekteringsstyrning både inom affärsområdet Infrastructure samt ett gemensamt med affärsområdet Building. Nätverket arbetar för kunskapsdelning och erfarenhetsåterföring.

Din profil
Du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarighet samt erfarenhet av arbete med mark-, väg- och anläggningsprojekt. 

Det har antingen arbetat som projekteringsledare eller har en annan ledande roll inom projektering eller produktion och har därmed en stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik, kostnader och entreprenadjuridik. Meriterande är om du har kompetens betongteknik. ex brokonstruktion samt av VDC eller BIM.

Du är en generalist med ett strategiskt sinne som ändå inser detaljernas betydelse. Du har förmågan att bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt och har god förmåga att hantera oförutsedda händelser

Det är dessutom viktigt att du känner dig trygg i ditt ledarskap och vågar lita på andra men vet samtidigt att avstämningar samt krav är viktiga för att en projektering ska bli lyckad. Som projekteringsledare har du många interna och externa kontakter och alla har inte samsyn så att vara lyhörd, diplomatisk men även beslutsam är egenskaper denna tjänst kräver. 

För att lyckas och trivas som projekteringsledare hos oss så behöver du även ha en vilja att utmana dig själv, dina kollegor och ditt team för att hela tiden bli bättre och överträffa dina och våra mål.

Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Västerås, Borlänge, Örebro, Uppsala eller Gävle. B-körkort erfordras då en del resande kan förkomma inom avdelningens geografi.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Gruppchef Projekteringsledning Johan Skyman, 076-521 57 81 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Sista ansökningsdagen är den 1 december 2021.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Beläggninsarbetare till NCC asfalt Gävle

Ansök    Okt 25    NCC AB    Beläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfalts... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Visst arbete på annan ort inom länet kan dock bli aktuellt.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 1 april 2022.

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

Kontaktpersoner

Andreas Ahlberg, Operations Manager 076-521 64 67.

[email protected] Visa mindre

Projektingenjörer Gävleborg

Ansök    Jul 7    NCC AB    Byggnadsingenjör
Nu behöver vi förstärka NCC Civil i Gävleborg med flera projektingenjörer! Här är dina nya utmaningar Som projektingenjör arbetar du som spindel i nätet ute i produktionen och stöttar platschefer i frågor som rör KMA, ekonomi, planering, inköp och övrig adminstration. I samverkan med projektchef och platschef upprättar du bland annat produktionskalkyl, planeringsunderlag, sköter löpande ekonomiavstämningar, prognoser, hanterar UR och ÄTOR. Du förväntas ... Visa mer
Nu behöver vi förstärka NCC Civil i Gävleborg med flera projektingenjörer!

Här är dina nya utmaningar

Som projektingenjör arbetar du som spindel i nätet ute i produktionen och stöttar platschefer i frågor som rör KMA, ekonomi, planering, inköp och övrig adminstration. I samverkan med projektchef och platschef upprättar du bland annat produktionskalkyl, planeringsunderlag, sköter löpande ekonomiavstämningar, prognoser, hanterar UR och ÄTOR. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och har i samverkan med platschefen en kontinuerlig kontakt med både kunder och leverantörer. Som projektingenjör stöttar du ett eller flera projekt samtidigt och medverkar till att dessa genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet på ett arbetsmiljösäkert sätt i enlighet med NCCs gemensamma arbetssätt och värderingar.    

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som projektingenjör hos oss är du en person som trivs med att ha ordning och reda och att ha en koordinerande roll med många pågående saker parallellt som du driver framåt. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer, specialister och övriga medarbetare.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har

Vi ser att du har en byggteknisk utbildning från gymnasium eller högskola alternativt har du arbetat några år i branschen och känner att du skulle vilja arbeta i en nära roll till platschefen. Du bör ha god förståelse för hur ett mark-, väg- och/eller anläggningsprojekt fungerar när det gäller ekonomi, planering, KMA, inköp och tekniska lösningar. Som person är du duktig på att planera, administrera och koordinera och van att arbeta i olika system, där erfarenhet från MAP, PlanCon, MS Project och/eller CAD program är meriterande. Du har ett affärssinne, är duktig på att göra risk- och möjlighetsbedömningar och att skapa resultat.

Du som har passion för att prestera - kom och bygg tillsammans med oss!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Om du har frågor gällande tjänsten går det bra att höra av sig under sommaren via mail till Produktionschef Stefan Green, [email protected] eller HR Partner Maria Håkansson, [email protected]. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2021-08-31. Visa mindre

Mark och asfaltsarbetare- Gävle

Ansök    Feb 4    NCC AB    Beläggningsarbetare
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö     Nu söker vi engagerade medarbetare inom mark och asfalt till Sektor Asfalt, Gävle Din roll hos oss Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina k... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

 


Nu söker vi engagerade medarbetare inom mark och asfalt till Sektor Asfalt, Gävle


Din roll hos oss
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra markarbete och/eller visst asfaltsarbete.
 
Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Arbete på annan ort inom länet kan dock bli aktuellt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock den 5 Mars 2021.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Vill du veta mer om tjänsterna?
Kontakta gärna Area Manager Henrik Olsson på telefonnummer: 070- 277 48 13.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Business Controller Stenmaterial

Ansök    Jan 19    NCC AB    Business controller
Business Controller med redovisningsbakgrund En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten. Här får du både möjligheten att arbeta operativt samt vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har många utmaningar framför oss men det ser du som... Visa mer
Business Controller med redovisningsbakgrund
En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten. Här får du både möjligheten att arbeta operativt samt vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har många utmaningar framför oss men det ser du som spännande och till för att lösa.

Sektor Stenmaterial ingår i affärsområdet Industry. Vi producerar och säljer stenmaterial från grus- och bergtäkter till bygg- och anläggningsbranschen. Vi finns på en rad olika orter i hela Sverige och är uppdelade i regioner.

Rollen som Controller
Som controller får du på ett direkt och kommersiellt sätt möjlighet att bidra till regionens uppsatta mål genom verksamhetsstyrning via analys, uppföljning och utveckling samt koppla operationella mätetal till finansiella mål. Du ansvarar för ekonomirapportering så som prognoser, månadsutfall, kvartalsbokslut och uppföljning av utfall, återkoppling till budget samt säkra rätt bokföring inför rapportering, felhantering och rimlighetsbedömning. Rapporteringen sker till både regionen och till divisionen. Du kommer även att vara delaktig i investeringsfrågor samt framtagning av tillverkningskalkyler.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår Area Manager samt våra Site Managers vilket kommer att medföra en del resande ut till våra siter inom regionen. Våra medarbetare kommer kontinuerligt att behöva uppdateras och utbildas i ekonomiska frågor vilket också blir en uppgift för dig som controller.

Som controller för täktverksamheten inom Area Nord kommer du att vara en våra medarbetare på sektor Stenmaterials svenska ekonomiavdelning bestående av sex personer vilka idag rapporterar till Division Controllern.

Din Profil
Du är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Har du även erfarenhet av revision (IFRS-regelverk) samt en bakgrund från bygg- eller industriell verksamhet vore det mycket bra.

Du är analytisk och har god förståelse samt intresse för affärens behov av ekonomiska styrmedel. Dina uppgifter genomförs bland annat med hjälp av olika digitala verktyg vilket kräver att du är van vid att arbeta med bland annat Excel och i affärssystem.

Du trivs med att arbeta självständigt men vill samtidigt tillhöra ett team med vilka du gärna både tar emot och delar kunskap med.

Du måste trivas med att arbeta nära den operativa verksamheten och ser det som en självklarhet att lära dig att förstå hur verksamheten fungerar och hur man gör affärer. Du delar NCC:s värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provtjänstgöring kan tillämpas, med placering på något av våra kontor i Umeå, Sundsvall eller Gävle. Då regionens verksamhet är utspridd över en stor geografi kommer det innebära en del resande och övernattningar. Körkort och tillgång till bil erfordras.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Division Controller Ove Johnsson på 070-688 20 55 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval kommer att ske löpande dock senast den 10 februari 2021.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Platschef Gävleborg

Ansök    Apr 3    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av infrastrukturprojekt inom mark, väg, j... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av infrastrukturprojekt inom mark, väg, järnväg och/eller anläggning.
 
Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom mark, väg, järnväg och/eller anläggning.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Uppsala/Gävle/Dala, tel: 070-341 58 26 eller Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, tel: 070-214 11 61.

Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 3 maj. Visa mindre

Platschef

Ansök    Jul 1    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av infrastrukturprojekt inom mark, väg, j... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Gävleborg med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av infrastrukturprojekt inom mark, väg, järnväg och/eller anläggning.
 
Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom mark, väg, järnväg och/eller anläggning.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Uppsala/Gävle/Dala, tel: 070-341 58 26 eller Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, tel: 070-214 11 61.

Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 16 augusti. Visa mindre

Lastmaskinist

Ansök    Jan 18    NCC AB    Stenmaskinskötare
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Här är dina nya utmaningar Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt Sälgsjön, Gävle. Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och ... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöHär är dina nya utmaningar
Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt Sälgsjön, Gävle.

Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och sorteringsverk kan också ingå i arbetet. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg.De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Förarbevis för hjullastare är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du kommer att ha en spindel i nätet roll, därför är det viktigt att du är flexibel, stresstålig, ansvarstagande och självständig. Att verka för en säker arbetsmiljö är naturligt för dig.Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Sälgsjön bergtäkt, Gävle. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 7/2. Registrera din ansökan och CV nedan.Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Supervisor Roger Liljebjörn  [email protected]
 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre