Lediga jobb Tele2 Sverige AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Tele2 Sverige AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Field Service Technician

Ansök    Jul 10    Tele2 Sverige AB    Eltekniker
Är du redo att stå framkant av den digitala innovationen? Välkommen till vårt framåtlutade team på Tele2, där Digital Capabilities & Technology (DCT) utgör kärnan bakom våra obegränsade produkter och tjänster. DCT möjliggör automatisering och enkelhet till telekommunikationsbranschen och revolutionerar sättet som vi kopplar upp oss på och kommunicerar.  Inom vår organisation finner du allt från teknikens grundläggande infrastruktur och IT-system, som förs... Visa mer
Är du redo att stå framkant av den digitala innovationen? Välkommen till vårt framåtlutade team på Tele2, där Digital Capabilities & Technology (DCT) utgör kärnan bakom våra obegränsade produkter och tjänster. DCT möjliggör automatisering och enkelhet till telekommunikationsbranschen och revolutionerar sättet som vi kopplar upp oss på och kommunicerar. 

Inom vår organisation finner du allt från teknikens grundläggande infrastruktur och IT-system, som förser både våra externa och interna kunder, till avancerad analys, AI och front-end-utveckling. Vårt team har en avgörande roll när det gäller att säkerställa pålitliga och högkvalitativa tjänster genom att leverera exceptionella kundupplevelser till både konsumenter och företag, samtidigt som vi ger stöd till våra kollegor inom Tele2. 

 

Om rollen I rollen som Fältservicetekniker är det huvudsakliga arbetet underhåll, service, incidenthantering, drift och installation av det mobila nätet samt fiber- och kopparförbindelser. Tjänsten kan innebära beredskap, arbete på hög höjd och även arbete kväll och nattetid. 

Som servicetekniker kommer du vara del av ett team som jobbar med drift och underhåll genom kapacitets- och kvalitetsoptimering samt utbyggnad av befintligt nät hos privat- och företagskunder. Arbetet innefattar mycket samarbete med teamet och kontakt med andra funktioner och kollegor på Tele2. Vem är du? För att trivas i teamet och rollen tror vi att du är lösningsorienterad, snabblärd, självgående och har en vilja att utvecklas. Du samarbetar väl med andra och tycker om att lära dig nya saker såväl som dela med dig av din kunskap. Du trivs med att lösa tekniska utmaningar och söker ständigt efter förbättringsmöjligheter åt våra kunder. Kvalifikationer 
Du har erfarenhet av att arbeta med fiber/koppar- och transmission 
Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift 
Det är meriterande om du har teknisk erfarenhet från telekomsektorn 
Du innehar B-körkort 
Du är van att jobba på egen hand och felsöka Några ord från rekryterande chef 

 

I denna tjänst blir du en del av ett team med god laganda och mycket glädje. Du kommer att tillhöra ett team med hög kompetens där det finns mycket stöd från kollegor för att sätta dig in i jobbet och Tele2 som företag. Inom teamet finns möjligheter för utveckling och utrymme att lära sig nya teknologier. Vi präglas av en prestigelös organisation med stort engagemang. Här finns möjlighet att göra skillnad – hos oss ligger din framtid i dina egna händer! 

 Varför Tele2

-
På Tele2 främjar vi en kreativ och flexibel arbetsmiljö. Hos oss har vi en kultur där teamwork och inkludering leder vägen framåt och du uppmuntras att vara dig själv som den unika person som just du är.

-
Varje medarbetare är viktig och varje individs arbete har en stor påverkan för företagets framgång. Vi vill att du skall växa och du ges möjligheter till utveckling genom exempelvis interna karriärvägar.

-
På Tele2 arbetar vi målmedvetet varje dag för att fortsätta vara ledande inom hållbarhet, vilket har lett till att vi blivit utnämnda klimatledare i Europa av Financial Times. Vi fortsätter att uppnå nya mål och vi hjälper våra kunder att uppnå sina hållbarhetsmål eftersom vi åtagit oss att övergå till en cirkulär ekonomi.


Intresse och ansökan

Vill du bli en del av Tele2s värderingsstyrda och inkluderande företagskultur? Tryck då på “ansök” och låt oss ta reda på om vi är en match!


Vänligen notera dock att i enlighet med hantering av personuppgifter (GDPR) har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Som ett steg i rekryteringsprocessen utför Tele2 en bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

På Tele2 arbetar vi målmedvetet varje dag för att fortsätta vara ledande inom hållbarhet och vi har blivit utnämnda till klimatledare i Europa av The Financial Times. Vi fortsätter att uppnå nya mål och vi hjälper våra kunder att uppnå sina hållbarhetsmål eftersom vi åtagit oss att övergå till en cirkulär ekonomi.

Vi är mycket stolta över att skapa värde för våra kunder genom att vara ”pålitliga, insiktsdrivna och genom att samarbeta”. Vi kallar det “The Tele2 Way”. Visa mindre

Jobba extra på Tele2 i Gävle!

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butikssäljare på deltid till Tele2 i Gävle. Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare. Vi söker dig som vill arbeta extra i vår butik under... Visa mer
Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butikssäljare på deltid till Tele2 i Gävle.

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi söker dig som vill arbeta extra i vår butik under helger, vissa vardagar samt vid semestrar, sjukdomar och försäljningstoppar. Detta kan vara perfekt för dig som studerar eller har andra sysslor vid sidan av och vill göra mer. Som person ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en 3-dagars introduktion på vårt huvudkontor – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. När du känner dig redo att utvecklas kan du bland annat söka till att bli Business Specialist, Trainer eller Butikschef.

Tjänsten är en behovsanställning och placerad i Gävle.

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer. Visa mindre

Distriktschef till Tele2

Nu söker vi efter en driven och passionerad Distriktschef (DC) som lever och andas kvalitet och relationsskapande försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen? Arbetsbeskrivning Tele2 förstärker sin säljkår och söker en Distriktansvarig säljare som kommer att arbeta mot våra återförsäljare i norra Sverige. Fokus blir att säkerställa att vi når våra uppsatta affärsmål, utveckla vår affär och bygga vidare på relationerna. Som DC ansvarar du... Visa mer
Nu söker vi efter en driven och passionerad Distriktschef (DC) som lever och andas kvalitet och relationsskapande försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?

Arbetsbeskrivning

Tele2 förstärker sin säljkår och söker en Distriktansvarig säljare som kommer att arbeta mot våra återförsäljare i norra Sverige. Fokus blir att säkerställa att vi når våra uppsatta affärsmål, utveckla vår affär och bygga vidare på relationerna. Som DC ansvarar du för försäljningen av Tele2, ComHem och Boxer hos våra återförsäljare.Du kommer att ansvara för säljuppföljning, kvalitets KPI:er, utbildning och kommunikation, för att säkerställa att Tele2 når sina tillväxt mål.

För denna tjänst ansvarar du för vårt nordligaste distrikt, som sträcker sig från Gävle till Kiruna. Du måste vara beredd och gilla att vara på resande fot med upp till två till tre hotellnätter per vecka.

Det här är vad du har:

För att lyckas i rollen, behöver du ett starkt eget driv, stark motivation, vara målinriktad och relationsskapande. Du kommer leda dina återförsäljare genom ett indirekt ledarskap så ett mycket bra coachande ledarskap är en förutsättning.

Då rollen också innebär många olika typer av kontaktytor krävs ett bra ordningssinne och en hög social kompetens som skapar starka relationer.

Vidare ser vi att du:

- Har 4-6 års erfarenhet av försäljning inom butik och/eller liknande roll där du bevisat att du är duktig på att nå uppsatta mål över tid.
- Har ett teknikintresse samt att du är en stjärna inom försäljning.
- Arbetar tålmodigt för att uppnå både de uppsatta målen, på kort och på lång sikt, samt dina egna karriärmål.
- Trivs med att hålla ett högt tempo och drivs av att göra affärer. Du är strukturerad och uthållig och tar ett stort ansvar i kundrelationer. Du inger stort förtroende bland dina återförsäljare och gör allt för att lyckas i din strävan att nå uppsatta mål. Vidare har du en förmåga att se till återförsäljarens helhet och behov och kan presentera en lösning som ligger utanför ramarna. Du är kreativ, utmanande och driver på även när standardsvaren finns.
- Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Det är stor fördel om du redan idag arbetar med telekomtjänster och att du har erfarenhet av arbete med indirekt ledarskap. Du har ett intresse för Tele2s produkter och stödsystem.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

På Tele2 strävar vi efter att bygga ett inkluderande miljö för alla och för de här rollerna ser vi gärna kvinnliga ansökningar!

Välkommen med din ansökan senast den 12 juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Jobba extra på Tele2 i Gävle!

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butikssäljare på deltid till Tele2 i Gävle. Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare. Vi söker dig som vill arbeta extra i vår butik under... Visa mer
Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butikssäljare på deltid till Tele2 i Gävle.

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi söker dig som vill arbeta extra i vår butik under helger, vissa vardagar samt vid semestrar, sjukdomar och försäljningstoppar. Detta kan vara perfekt för dig som studerar eller har andra sysslor vid sidan av och vill göra mer. Som person ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en 3-dagars introduktion på vårt huvudkontor i Kista – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. När du känner dig redo att utvecklas kan du bland annat söka till att bli Business Specialist, Trainer eller Butikschef.

Tjänsten är en behovsanställning och placerad i Gävle.

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer. Visa mindre

Butikschef till Tele2 i Gävle

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en Butikschef till Tele2 i Gävle. Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikschef på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare. Vi söker dig som har: - erfarenhet av detaljhandeln - mi... Visa mer
Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en Butikschef till Tele2 i Gävle.

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikschef på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi söker dig som har:

- erfarenhet av detaljhandeln
- minst ett års erfarenhet av att leda, coacha och följa upp personal
- intresse av dagens teknik
- fullständig gymnasieutbildning och goda engelskkunskaper. Behärskar du fler språk är det givetvis en fördel

Som Butikschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av butiken. Du driver försäljning genom att inspirera och utveckla våra duktiga säljare så att de blir riktigt proffsiga i mötet med kund. Som person tror vi därför att du är en coachande och inspirerande ledare som har stor förmåga att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du är duktig på försäljning och brinner för att se dina medarbetare utvecklas.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att få butiken att prestera på topp.

Vi drivs av intern utveckling och för den som har ambition och vilja ser vi detta som en start för en karriär på Tele2. Som Butikschef erbjuds du en gedigen introduktion samt vårt skräddarsydda ledarskapsprogram för att göra dig mer rustad inför att ta din butik till nya höjder!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gävle.

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer. Visa mindre