Lediga jobb Team Olivia Omsorg AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Team Olivia Omsorg AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Sjuksköterska till LSS-boenden och skola

Om region LSS barn och skola Region LSS barn och skola har boendeplatser för ungdomar inom ramen för LSS 9:8. Våra ledord: individanpassning, delaktighet, struktur och förutsägbarhet skapar en trygg vardag för våra boende. Vi är en del av Team Olivia Omsorg, ett av årets karriärföretag 2023. Vi kan således kombinera den lilla verksamhetens lokala förankring med den stora koncernens trygghet för att: Göra skillnad. Varje dag. Om rollen Som sjuksköterska är ... Visa mer
Om region LSS barn och skola
Region LSS barn och skola har boendeplatser för ungdomar inom ramen för LSS 9:8. Våra ledord: individanpassning, delaktighet, struktur och förutsägbarhet skapar en trygg vardag för våra boende. Vi är en del av Team Olivia Omsorg, ett av årets karriärföretag 2023. Vi kan således kombinera den lilla verksamhetens lokala förankring med den stora koncernens trygghet för att: Göra skillnad. Varje dag.
Om rollen
Som sjuksköterska är du ansvarig för HSL-arbetet tillsammans med verksamhetscheferna i regionen, du ingår i ledningsgruppen. Du är ansvarig sjuksköterska för de LSS-boenden i regionen som har HSL, samt skola. Våra LSS-boenden har plats för 5 barn/ungdomar per enhet och sjuksköterskan ansvarar för samtliga frågor kring HSL och sjukvårdskontakter kring barnen.
I tjänsten ingår till att börja med ansvar över tre LSS-boenden enligt LSS 9:8, samt en skola, detta kan komma att utökas längre fram.
I tjänsten ingår en del bilkörning då ansvarig sjuksköterska ansvarar för hela regionen som är: Gävle - Sandviken - Ramnäs - Knivsta.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bedriva löpande kvalitets- och verksamhetsutveckling i samarbete med regionledning
Säkerställa att avtal, uppdrag och regelverk efterföljs
Handleda personal i frågor kring HSL
Patientansvarig sjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter enligt HSL

Vem är det vi söker?
Du har erfarenhet av arbete med barn och unga och allra helst inom LSS. Du är en trygg sjuksköterska som kan fatta beslut mot bakgrund av uppsatta mål. Vidare är du flexibel och motiverad att bilkörning ingår i tjänsten. Som person känner du igen dig i beskrivningen kommunikativ, engagerad, lösningsfokuserad liksom team och samarbetsorienterad. Du är strukturerad, modig och vågar vara en ambassadör för dina patienter, bra på att samarbeta men ändå kunna arbeta självständigt.
Kvalifikationer:
Distriktssjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska med inriktning barn och ungdom
Arbetat som sjuksköterska i minst 2 år
Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är ett krav
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift

Meriterande om du därtill har:
Arbetat inom omsorgsverksamheter (LSS och/eller SoL)
Arbetat som skolsköterska

Vi erbjuder
Hos oss får du bidra med att utveckla vår organisation. Vi erbjuder dig spännande uppdrag med möjlighet att skapa relationer med kunder, medarbetare och uppdragsgivare på alla nivåer. Team Olivia utsågs år 2023 till ett Karriärföretag och hos oss har du förutom stöttande chefer nära dig även centrala stödfunktioner som finns tillgängliga med specialistkunskaper inom ekonomi, HR och kvalitetsarbete. Vi erbjuder även kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. I anställningen ingår en förmånsbil.
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträdesdag: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Om rekryteringsprocessen
Rekrytering sker löpande, och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vi välkomnar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Deblé[email protected] Visa mindre

Boendestödjare LSS

Vi ser nu fram emot att välkomna nya kollegor till vårt bolag Oliva Omsorg inom LSS, och söker dig som vill börja arbeta på våra barnboenden VIljero Gävle och Viljero Sandviken på rullande schema redan nu och under sommaren 2024. LSS barn & ungdom: Våra barn och ungdomsboenden vänder sig till barn och ungdomar från 13 till 21 år inom personkrets 1. Brinner du för att skapa en trygg och stabil vardag för våra barn? Just nu söker vi flertalet medarbetare t... Visa mer
Vi ser nu fram emot att välkomna nya kollegor till vårt bolag Oliva Omsorg inom LSS, och söker dig som vill börja arbeta på våra barnboenden VIljero Gävle och Viljero Sandviken på rullande schema redan nu och under sommaren 2024.

LSS barn & ungdom:

Våra barn och ungdomsboenden vänder sig till barn och ungdomar från 13 till 21 år inom personkrets 1. Brinner du för att skapa en trygg och stabil vardag för våra barn? Just nu söker vi flertalet medarbetare till våra två barnboenden i Gävleborgs län.

Om rollen:

Vi söker nu en personal till våra barnboenden i Gävle och Sandviken. Som boendestödjare arbetare du närmast våra brukare i tätt samarbete med dina kollegor. Du tillämpar ett pedagogiskt förhållningssätt och förstår att utgångspunkten i det dagliga arbetet är våra boende och att de ska få en trygg och stöttande vardag. Som person uppvisar du en hög personlig mognad då du kommer hantera barn med stort behov av stöd. Du är flexibel, har lätt för förändringar och du är empatisk i ditt bemötande. Självklart har du ett genuint intresse för arbetet med barn och ungdomar.

Det krävs att du är lugn och stabil i utmanande situationer och du behöver vara trygg i att arbeta självständigt eftersom du inte alltid har kollegor på plats.


Kvalifikationer:

- Adekvat utbildning såsom undersköterska, barnskötare eller liknande

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom LSS

- Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar

- Goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt

- B körkort

Meriterande

- Utbildning i lågaffektivt bemötande

- Utbildning i hot och våld

- Särskilt meriterande om du arbetat med barn/ungdomar/unga vuxna LSS

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad vi kan erbjuda dig!

Vi erbjuder dig möjlighet till löpande fortbildning och att utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Nordens bästa omsorg för barn och ungdomar i behov av extra stöd. Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag.

Rekryteringsprocessen:

Skicka din ansökan till oss via länken nedan, vi rekryterar löpande. En del av rekryteringsprocessen innebär att vi genomför en bakgrundskontroll på alla slutkandidater.

Eventuella frågor om våra boenden och tjänsten besvaras av Verksamhetschef Sandra Hägglund, [email protected] eller Biträdande Verksamhetschef Anette Bodén, [email protected] frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Rekryteringsansvarig Juliana Wåke, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!Olivia Omsorg - en del av Team Olivia

Olivia Omsorg startades 2002 och har sedan dess bedrivit olika verksamheter inom ramen för LSS. Vi är en del av Team Olivia och förenar styrkan av det mindre bolagets möjlighet att vara nära och lyhörd för varje enskild individs behov tillsammans med kraften av 12 000 medarbetare i Team Olivia Group. Visa mindre

Sommarvikarier till LSS barn- och ungdomsboende

Våra barn- och ungdomsboenden vänder sig till barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på barn och ungdomar med stort tillsynsbehov och utmanande beteende men även barn och ungdomar med omfattande omvårdnadsbehov bor hos oss. Om rollen: Vi söker nu ett flertal sommarvikarier till våra två boenden Viljero Sandviken som ligger utanför Sandviken, och Viljero Gävle som ligger utanför Gävle. Vi jobbar tillsammans på... Visa mer
Våra barn- och ungdomsboenden vänder sig till barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på barn och ungdomar med stort tillsynsbehov och utmanande beteende men även barn och ungdomar med omfattande omvårdnadsbehov bor hos oss.

Om rollen:

Vi söker nu ett flertal sommarvikarier till våra två boenden Viljero Sandviken som ligger utanför Sandviken, och Viljero Gävle som ligger utanför Gävle. Vi jobbar tillsammans på dessa enheter och ser gärna att du kan jobba på båda ställena men du får gärna precisera i din ansökan var du helst vill jobba.

Som boendestödjare arbetar du närmast våra brukare i tätt samarbete med dina kollegor. Du tillämpar ett pedagogiskt förhållningssätt och förstår att utgångspunkten i det dagliga arbetet är våra barn och ungdomar och att de ska få en trygg och stöttande vardag. Som person uppvisar du en hög personlig mognad då du kommer hantera barn med stort behov av stöd. Du är flexibel, har lätt för förändringar och du är empatisk i ditt bemötande. Självklart har du ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar.

Det krävs att du är lugn och stabil i utmanande situationer och du behöver vara trygg i att arbeta självständigt eftersom du inte alltid har kollegor på plats.

Kvalifikationer:

Utbildning på gymnasienivå eller högre med inriktning mot pedagogik, omsorg, undersköterska eller barn- och fritid.Tidigare erfarenhet av att arbeta inom LSS.Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.Goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.B- Körkort.Meriterande:

Utbildning i lågaffektivt bemötande.Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och AKK.Utbildning i hot och våld.Särskilt meriterande om du arbetat med barn/ungdomar/unga vuxna LSS.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och om rekryteringsprocessen

Som sommarvikarie kommer du att arbeta under veckorna 25-34. Någon vecka innan eller efter kan också bli aktuellt. Tjänsterna avser alla former av tjänstgöringsgrader. Uppge gärna i din ansökan om du är intresserad av att arbeta deltid, heltid eller endast som timvikarie vid behov. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, sovande jour, helg, långa och korta pass. Vi genomför alltid bakgrundskontroll i rekryteringsprocessen.

Vi är kollektivavtalsbundna till Vårdföretagarna/Kommunal, Bransch E.

Skicka din ansökan till oss via länken nedan, eventuella frågor om våra boenden och tjänsterna besvaras av Verksamhetschef Anna Wallskog, [email protected], frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Rekryteringsansvarig Juliana Wåke, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Olivia Omsorg - en del av Team Olivia

Olivia Omsorg startades 2002 och har sedan dess bedrivit olika verksamheter inom ramen för LSS. Vi är en del av Team Olivia och förenar styrkan av det mindre bolagets möjlighet att vara nära och lyhörd för varje enskild individs behov tillsammans med kraften av 12 000 medarbetare i Team Olivia Group. Visa mindre