Lediga jobb Searching For Talents AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Searching For Talents AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Kom och prova livet vid medelhavet!

Byt gråväder och kyla mot sol och värme! Utforska dina möjligheter att bo och arbeta utomlands tillsammans med oss. Vi hjälper dig från början till slut. Det är meriterande om du också talar Norska. Just nu söker vi medarbetare till flera olika projekt i framförallt Grekland Känns det lockande att leva med mer än 300 soldagar per år? Uppleva fantastisk natur och mängder med sevärdheter på den plats som är den moderna civilisationens vagga? Njuta av det vä... Visa mer
Byt gråväder och kyla mot sol och värme! Utforska dina möjligheter att bo och arbeta utomlands tillsammans med oss. Vi hjälper dig från början till slut. Det är meriterande om du också talar Norska.
Just nu söker vi medarbetare till flera olika projekt i framförallt Grekland
Känns det lockande att leva med mer än 300 soldagar per år? Uppleva fantastisk natur och mängder med sevärdheter på den plats som är den moderna civilisationens vagga? Njuta av det världsberömda grekiska köket.
Du kommer att träffa nya kollegor från hela världen och kanske få nya vänner för livet. Låter det som ett alternativ du vill utforska? Om så är fallet, så tveka inte att kontakta oss och skicka in ditt CV så kan utifrån vad du vill och är intresserad av matcha dig mot ett projekt på en av de mest populära destinationerna i världen – Chania, Kreta!
Är du den vi söker?
Förutom att vara öppen för ett spännande äventyr där du kommer att uppleva fantastiska saker så tycker du om att ta ansvar och värdesätter att göra ett bra jobb. Du är noggrann och förstår att jobbet kommer i första hand och vikten av att vara på plats när ditt skift börjar. En stor fördel är att detta är inget jobb du tar med dig hem och grubblar över. När du stänger av datorn efter arbetspasset är du ledig och det är verkligen fri fritid så du kommer ha massor med tid att njuta av allt Kreta har att erbjuda i form av sol, bad, nöjen och sevärdheter. Åldersmässigt spelar ingen roll om du är 18 eller 55+, det viktiga är dina personliga egenskaper.
Jobbet
Vi hjälper företag i kundservicesektorn att rekrytera medarbetare till flera olika positioner och platser i världen. Grekiska fastlandet, Kreta, Portugal, Spanien och Cypern är bara några av de länder vi jobbar i. Våra kunder arbetar med världens största varumärken som Google, Zalando, Mercedes-Benz och Apple så vi kan lova dig att du kommer att få ett varierande och intressant jobb.
Din uppgift är att vara den vänliga och hjälpsamma person som kunden möter när de tar kontakt med kundtjänst via samtal, chatt och mail. Det kan handla om allt från hjälp med beställningar, faktureringsproblem och andra frågor kopplade till kundens köp av en vara eller tjänst. Eller att deras bil gått sönder på Autobahn och du kommer att vara hjälten som fixar det!
När du har fått jobbet!
Innan du börjar får du alltid en grundlig utbildning både på de system och program du använder i jobbet dagligen och på produkter och tjänster så att du är 100% redo för uppgiften och kan göra ett fantastiskt jobb. Självklart är utbildningen betald arbetstid.
Så vad ingår?
- Komplett flyttpaket med flygbiljett till Kreta samt transfer till ditt boende från flygplatsen.
- En konkurrenskraftig lön som ligger över genomsnittet för grekiska löner OCH du får dessutom 14 månadslöner istället för 12! Det finns också attraktiva bonusprogram som ger extrapengar om man når lättillgängliga uppsatta mål.
- Arbetstiden kan variera beroende på projekt men det kan förekomma skift samt helgarbete och då utgår ersättning för obekväm arbetstid och övertidsersättning utgår vid övertidsarbete.
- Fullt stöd av oss på Searching For Talents under hela processen. Vi finns där för dig tills du funnit dig tillrätta.


Vi på Searching For Talents finns med från innan du reser tills du har funnit dig tillrätta i din nya spännande tillvaro. Vi har själva gjort exakt den här resan och kan därför guida dig i både stort och smått. Med oss kan du prova hur det är att uppleva ett nytt land och en ny kultur. Hur livet med över 300 soldagar är egentligen och samtidigt ha tryggheten att alltid ha någon att fråga. Din nya arbetsgivare kommer också att göra allt för att det skall gå så som bara är möjligt plus att du kommer att få massor av tips och knep från kollegor som varit där längre. Visa mindre

Starta 2024 I Grekland!

Ditt nya utlandsjobb inom Customer Service! Upplev Medelhavet när är som bäst! Anslut dig till en av våra kunder med arbetsplats i Grekland. En upplevese i fantastisk miljö och kultur. En möjlighet för dig, ovsett ålder, att testa på att jobba utomlands. Kombinera sol, bad, värme, fritid och ett livligt nattliv med ett ansvarstagande arbete. Denna jobbresa ger dig alla möjligher till personlig utvecklling, både privat och inom företaget! Vår samarbetspa... Visa mer
Ditt nya utlandsjobb inom Customer Service!
Upplev Medelhavet när är som bäst! Anslut dig till en av våra kunder med arbetsplats i Grekland. En upplevese i fantastisk miljö och kultur. En möjlighet för dig, ovsett ålder, att testa på att jobba utomlands. Kombinera sol, bad, värme, fritid och ett livligt nattliv med ett ansvarstagande arbete. Denna jobbresa ger dig alla möjligher till personlig utvecklling, både privat och inom företaget!
Vår samarbetspartner och uppdragsgivare är ett globalt, välkänt företag med över 12000 anställda. En trygg arbetsgivare.
Några av dina kommande arbetsuppgifter inom Customer Service:
Vara problemlösare för våra kunder via telefon, chat och mail.
Guida våra kunder att väja bättre lösningar/tjänster
Förmedla 100% positiv attityd och support gentemot våra kunder och varumärke du representerar

Vem är du?
Du är en ansvarastagande person med positiva och kommunikativ egenskaper som trivs att arbeta i team. Du behärskar svenska flytade i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Du har grundläggande datavana och framför allt. Du är redo att flytta utomlands för jobb!
Hör av dig redan idag!
Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi och berättar mer vad vi och kundföretaget kan erbjuda dig. Tillsammans kan vi match jobb och land med vad som passar dig!
Några punkter i vårt erbjudande
Fast lön med möjighet till attraktiva bonusar
Flygbiljett
Fritt boende (alt. boende ersättning)
Kul team med många roliga aktiviteter inom och utanför jobbet!

Soliga Hälsningar
Team, Searching For Talents AB
Searching For Talents hjälper företag i kundservicesektorn att rekrytera medarbetare till flera olika positioner och platser i världen. Grekiska fastlandet, Kreta, Portugal, Spanien och Cypern är bara några av de länder vi jobbar i. Våra kunder arbetar med världens största varumärken som Google, Zalando, Pay Pal, Mercedes-Benz, Apple mm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Testa på att jobba kring medelhavet!

Har du funderingar på att söka jobb utomlands? Kanske intresserad av hur livet skulle vara om jobbade och levde kring medelhavet? Frågorna kan vara många. Med oss på Searching For Talents har du nu möjlighet att testa på att arbeta och leva utomlands! Vi har själva själva gjort resan att arbeta utomlands och kan därför guida dig i både stort och smått. Vi på Searching For Talents finns med från innan du reser tills du har funnit dig tillrätta i din nya ... Visa mer
Har du funderingar på att söka jobb utomlands? Kanske intresserad av hur livet skulle vara om jobbade och levde kring medelhavet? Frågorna kan vara många.
Med oss på Searching For Talents har du nu möjlighet att testa på att arbeta och leva utomlands! Vi har själva själva gjort resan att arbeta utomlands och kan därför guida dig i både stort och smått. Vi på Searching For Talents finns med från innan du reser tills du har funnit dig tillrätta i din nya spännande tillvaro. Med oss kan du prova hur det är att uppleva ett nytt land och en ny kultur. Hur livet med över 300 soldagar är egentligen och samtidigt ha tryggheten att alltid ha någon att fråga. Din nya arbetsgivare kommer också att göra allt för att det skall gå så friktionsfritt som möjligt och du kommer att få massor med råd, tips och trix från nya kollegor.
Vi finns med från innan du reser tills du har funnit dig tillrätta i din nya spännande tillvaro.


Vår kund erbjuder dig:
14 månadslöner
Betalt boende
Fri flygresa
Stor tilltro och support på din förmåga att utvecklas och trivas på din nya arbetsplats.Vem kan ansöka för tjänsten?
Har du grundläggande dataförståelse, en positiv attityd och en seriös ambition att testa denna resa så tveka inte, skicka in din CV/Intresseanmälan redan idag!
Har du frågor om allt från jobb till boende och resa så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.
Soliga Hälsningar
Team, Searching For Talents AB
Searching For Talents hjälper företag i kundservicesektorn att rekrytera medarbetare till flera olika positioner och platser i världen. Grekiska fastlandet, Kreta, Portugal, Spanien och Cypern är bara några av de länder vi jobbar i. Våra kunder arbetar med världens största varumärken som Google, Zalando, Pay Pal, Mercedes-Benz, Apple mm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre