Lediga jobb Norlandia Care AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Norlandia Care AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Arbetsterapeut till Sätraåsens äldreboende.

Ansök    Feb 26    Norlandia Care AB    Arbetsterapeut
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du arbetsterapeut och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Vill du ha flexibel arbetstid? Då är du vår nya kollega! Nu söker vi en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Norlandia Sätraåsen i Gävle. Hälsa, rörelse och rehabiliterande insatser är viktiga inslag i vår vardag för att skapa ett friskare liv och en ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du arbetsterapeut och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Vill du ha flexibel arbetstid? Då är du vår nya kollega!

Nu söker vi en arbetsterapeut till vårt fina äldreboende Norlandia Sätraåsen i Gävle. Hälsa, rörelse och rehabiliterande insatser är viktiga inslag i vår vardag för att skapa ett friskare liv och en meningsfull tillvaro. Hos oss jobbar du med ett härligt gäng som tillsammans arbetar för att våra äldre ska uppleva ett "gott liv - varje dag".

Dina arbetstider är förlagda vardagar mellan kl. 8-16. En arbetsterapeut inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Du kommer ingå i team tillsammans med sjuksköterska, fysioterapeut, läkare och chef.

Sätraåsens äldreboende öppnades i januari 2020.

Här finns 72 moderna lägenheter med demens och somatik, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Norlandia arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig:

- Kompetensutveckling

- Flexibel arbetstid

- Friskvårdsbidrag

- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norwegianflyg

Om Norlandia
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Efter överenskommelse

- Arbetstid: Vardagar, måndag-fredag.

- Tillträde: Efter överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-03-24

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, verksamhetschef. Tel: 010-130 30 08

Anna Öberg, biträdande verksamhetschef. Tel: 010-130 30 29

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Sjuksköterska sökes till Sätraåsens äldreboende

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du sjuksköterska och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Då är du vår nya kollega! Vad innebär jobbet som sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg? En sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du sjuksköterska och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Då är du vår nya kollega!Vad innebär jobbet som sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg?

En sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Tillsammans i teamet med omvårdnadsuppgifter, rehab och chef samverkar vi kring den boende för att ge ett gott liv varje dag.

Den legitimerade sjuksköterskans specifika kompetens är omvårdnad. Det omfattar både det vetenskapliga kunskapsområdet och det patientnära arbetet grundat i en humanistisk människosyn. Du ansvarar för att våra boendes behov av hälso- och sjukvård tillgodoses.

Som sjuksköterska ansvarar du för och leder omvårdnadsarbetet. Detta innebär att självständigt, i teamsamverkan och i partnerskap med den boende och dennes närstående ansvara för bedömning, diagnostik, planering, genomförande och utvärdering av omvårdnaden. En viktig uppgift är också att handleda, stödja och utbilda övrig omvårdnadspersonal och vara ett gott föredöme för dina kollegor.

Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.

Om Sätraåsens äldreboende
Sätraåsens äldreboende är beläget i Sätra, strax intill Gävle travet. På Sätraåsens äldreboende finns 72 lägenheter, varav hälften är inriktade mot personer med demenssjukdom och hälften är inriktade mot personer med somatiska besvär.

För mer information om vårt äldreboende besök Äldreboende Sätraåsen i Gävle | Norlandia Äldreomsorg (norlandiacare.se) (https://norlandiacare.se/norlandia-aldreomsorg/satraasen-norlandia-aldreboende)

Vi erbjuder dig:

- Kompetensutveckling

- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norwegianflyg

- Systematiskt arbete för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje

- Kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F vilket även omfattar pensionsavsättning och försäkring

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som vill göra skillnad och vill bidra till att skapa ett Gott Liv - Varje dag för våra boende. Du ska trivas med att samarbeta med andra samt ha en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund.

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg

- Du behöver ha god kunskap om hälso- och sjukvårdens regelverk

- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

- Vi ser gärna att du har kunskap att dokumentera utifrån ICF och KVÅ (internationella och nationella klassifikationer och kodverk)

- Vi vill att du har god kännedom om de nationella kvalitetsregister som är aktuella för verksamheterna

Om Norlandia Äldreomsorg
Vi är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Malmö i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal äldreboenden med huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Våra ledord Gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat/Timanställning. Dagtid och helger.

Omfattning: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Provanställning: vi tillämpar 6 månaders provanställning

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-03-12

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Bitr. Verksamhetschef: Anna Öberg

Telefonnummer: 010-1303029

E-postadress: [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska sökes till nattjänst på Sätraåsens äldreboende, Norlandia...

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du undersköterska och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Då är du vår nya kollega! Vad innebär jobbet som undersköterska på Norlandia Äldreomsorg? En undersköterska inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möte människor i olika situation... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du undersköterska och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Då är du vår nya kollega!

Vad innebär jobbet som undersköterska på Norlandia Äldreomsorg?

En undersköterska inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möte människor i olika situationer. Tillsammans i teamet med sjuksköterska, rehab och chef samverkar vi kring den boende för att ge ett gott liv varje dag.

Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg och säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den boende i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska ansvarar du för att ge de boende en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med boende i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Arbete som kontaktman utifrån Norlandias koncept Din dag.

- Personlig omvårdnad och omsorg och tillvarata boendes egna resurser.

- Arbete utifrån Norlandias koncept Smaklig måltid för att våra boende ska uppskatta maten och att måltidsupplevelsen ger guldkant i vardagen

- Dokumentera enligt Socialtjänstlagen; föra social journal och upprätta samt följa upp genomförandeplan.

- Planera, erbjuda och genomföra dagliga aktiviteter, utevistelse, underhållning, pyssel, kulturaktiviteter, m.m. såväl individuella som gruppaktiviteter

- Utföra serviceuppgifter såsom städning av lägenhet, tvätt av kläder, ledsagning och inköp med mera.

- Ta emot och utföra delegerade arbetsuppgifter såsom till exempel läkemedelsdelegering

- Ta ansvar i ombudsroller.

- Aktivt medverka i verksamhetens kvalitets- och förbättringsarbete

Om Sätraåsens äldreboende
Sätraåsen öppnade i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter varav hälften är inriktade mot demens och hälften är inriktade mot somatik. Boendet består av 8 enheter fördelat på 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

På Sätraåsen är vår ambition att de äldre ska uppleva ett gott liv - varje dag. Detta innebär att vi arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål är i fokus. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. Vi arbetar med en tydlig struktur, kommunikation och ett lågaffektivt bemötande.

För mer information om vårt äldreboende besök Äldreboende Sätraåsen i Gävle | Norlandia Äldreomsorg (norlandiacare.se) (https://norlandiacare.se/norlandia-aldreomsorg/satraasen-norlandia-aldreboende)

Vi erbjuder dig:

- Kompetensutveckling

- Friskvårdsbidrag

- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norwegianflyg

- Systematiskt arbete för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje

- Kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F vilket även omfattar pensionsavsättning och försäkring

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som vill göra skillnad och vill bidra till att skapa ett Gott Liv - Varje dag för våra boende. Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande, ödmjuk och lyhörd. Du ska trivas med att samarbeta med andra samt ha en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren och skapa förtroende. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund.

- Du behöver ha bevis om rätt att använda yrkestiteln undersköterska från Socialstyrelsen

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg

- Du behöver ha goda kunskaper inom dokumentation

- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana

- Vi vill att du har god kännedom om de nationella kvalitetsregister som är aktuella för verksamheterna

Om Norlandia Äldreomsorg
Vi är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Malmö i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal äldreboenden med huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Våra ledord Gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information
Anställningsform: Nattjänst, deltid

Omfattning: 65,83%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Provanställning: vi tillämpar 6 månaders provanställning

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 24-04-22

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Bitr. Verksamhetschef: Anna Öberg

Telefonnummer: 010-1303029

E-postadress: [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fysioterapeut till Sätraåsens äldreboende

Ansök    Feb 26    Norlandia Care AB    Fysioterapeut
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du fysioterapeut och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Vill du ha flexibel arbetstid? Då är du vår nya kollega! Nu söker vi en fysioterapeut till vårt fina äldreboende Norlandia Sätraåsen i Gävle. Hälsa, rörelse och rehabiliterande insatser är viktiga inslag i vår vardag för att skapa ett friskare liv och en me... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du fysioterapeut och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Vill du ha flexibel arbetstid? Då är du vår nya kollega!

Nu söker vi en fysioterapeut till vårt fina äldreboende Norlandia Sätraåsen i Gävle. Hälsa, rörelse och rehabiliterande insatser är viktiga inslag i vår vardag för att skapa ett friskare liv och en meningsfull tillvaro. Hos oss jobbar du med ett härligt gäng som tillsammans arbetar för att våra äldre ska uppleva ett "gott liv - varje dag".

Dina arbetstider är förlagda vardagar mellan kl. 8-16. En fysioterapeut inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Du kommer ingå i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, läkare och chef.

Sätraåsens äldreboende öppnades i januari 2020.

Här finns 72 moderna lägenheter med demens och somatik, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Norlandia arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Som fysioterapeut innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra fysioterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du ansvarar för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

- Kompetensutveckling

- Flexibel arbetstid

- Friskvårdsbidrag

- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på NorwegianflygOm Norlandia
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Enligt överenskommelse

- Arbetstid: Vardagar, måndag-fredag.

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-03-24

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Charlotte Ridling, verksamhetschef. Tel: 010-130 30 08

Anna Öberg, biträdande verksamhetschef. Tel: 010-130 30 29

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till vårt fina äldreboende Sätraåsen

Vi söker nu en undersköterska till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demens och omvårdnadsinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus ... Visa mer
Vi söker nu en undersköterska till vårt fina äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020. Här finns 72 moderna lägenheter med demens och omvårdnadsinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, samlingsrum och bibliotek. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

På Sätraåsen är vår ambition att de äldre ska uppleva ett gott liv - varje dag Det innebär att vi arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. Vi arbetar med en tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande.

Vi öppnar under januari-24 upp plan 4.

Vad innebär jobbet som undersköterska på Sätraåsen
Som undersköterska hos oss innebär ditt arbete att du,

- Arbetar utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov

- Upprättar, följa upp och uppdaterar genomförandeplaner, samt dokumenterar insatser och avvikelser

- Skapar förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter

- Bidrar till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och är aktiv i ett ständigt förbättringsarbete

- Ansvarar för din ombudsroll på ett föredömligt vis

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundernas fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamheten bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Norlandias värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Norlandia
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Deltid 76.46 % med möjlighet till extra arbete.

- Arbetstid: Dag/kväll, varannan helg.

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-01-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charlotte Ridling. Tel: 010-130 30 08

Biträdande verksamhetschef Anna Öberg. Tel: 010-130 30 29

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre