Lediga jobb Nong Fan i Gävle

Se alla lediga jobb från Nong Fan i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

KOCK inom det kinesiska köket

Ansök    Mar 8    Nong Fan    Kock, à la carte
Vi söker en kock till vår nyöppnade restaurang Vi är en nystartad kinesisk restaurang som erbjuder kinesisk mat och sushi. Vi är idag 3 anställda och restaurangen ligger centralt i Gävle vi erbjuder även utkörning av beställningar. Som kock hos oss: - ska du tillaga kinesiska maträtter och sushi utifrån gästernas önskemål av beställningar. - planera, förbereda och laga maten utifrån alla ingredienser som behövs. Det ingår bland annat att skära fisk till ... Visa mer
Vi söker en kock till vår nyöppnade restaurang

Vi är en nystartad kinesisk restaurang som erbjuder kinesisk mat och sushi. Vi är idag 3 anställda och restaurangen ligger centralt i Gävle vi erbjuder även utkörning av beställningar.

Som kock hos oss:
- ska du tillaga kinesiska maträtter och sushi utifrån gästernas önskemål av beställningar.
- planera, förbereda och laga maten utifrån alla ingredienser som behövs. Det ingår bland annat att skära fisk till sushin, skala och hacka grönsaker samt tillaga grunden för olika såser/grytor/soppor.

Kvalifikationer:
Det är ett krav att ha kunskap om restaurang och matlagning, gärna från kinesiska köket. Har du enbart erfarenhet från kinesiska rätter eller sushi så räcker det. Inget krav att du ska kunna båda.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre