Lediga jobb KET Trädgård och Anläggning i Gävle

Se alla lediga jobb från KET Trädgård och Anläggning i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Trädgårdsarbetare Sökes

Vi söker en ny trädgårdsarbetare. Tjänsten Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gräsklippning. Men även andra uppgifter som till exempel häckklippning, ogräsrensning och plantering kan förekomma, beroende på din kompetens-nivå och intresse. Du kommer att jobba till stor del hos våra tätt återkommande kunder men kommer också vara delaktig i andra mer tillfälliga projekt. Arbetet sker i huvudsak i trädgårdar hos privat-personer och bostadsrättsfö... Visa mer
Vi söker en ny trädgårdsarbetare.


Tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gräsklippning. Men även andra uppgifter som till exempel häckklippning, ogräsrensning och plantering kan förekomma, beroende på din kompetens-nivå och intresse. Du kommer att jobba till stor del hos våra tätt återkommande kunder men kommer också vara delaktig i andra mer tillfälliga projekt. Arbetet sker i huvudsak i trädgårdar hos privat-personer och bostadsrättsföreningar. Du kommer ofta men inte alltid att jobba själv, och ha kundkontakt dagligen.


Omfattning
Tjänsten beräknas vara på 25-60%, där dina kunskaper spelar en stor roll för omfattningen. Du kommer själv kunna vara med och påverka hur dina timmar ska schemaläggas, och kan därför gå att kombinera med andra jobb eller studier. Arbetet är ett säsongsjobb och beräknas vara mellan början på maj till mitten på oktober.


Vem söker vi
Vi söker dig som kan ta ansvar, är noggrann och flexibel. Som är service-inriktad och tycker om att ha kundkontakt. Du har b-körkort för manuell låda. Att ha vana av att köra med släp är meriterande. Du har även kunskap och/eller intresse av trädgårdsarbete. Arbetet är utomhus så du är inte rädd för väder och vind.


Företaget
Vi är ett litet företag med 1 anställd sommartid i nuläget. Våra lokaler ligger i Valbo nära åby-vallen och våra kunder finns huvudsakligen i Gävle och Valbo, men vi har även kunder lite här och var i närområdet. En stor andel av våra kunder är privat-personer vilket gör att vi har en stor variation på arbetsuppgifter och förväntningar från dag till dag. Men en stor andel av våra kunder är också återkommande vilket gör att man bygger upp många relationer och projekt över tid, även om dom inte är så tätt återkommande.
Tack vare att vi är ett litet företag så finns det stora möjligheter för dig att påverka din arbetsmiljö och ditt arbete kommer verkligen märkas av och påverka, du blir inte "en i mängden" bara.


Om du vill söka tjänsten eller har frågor så kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Snöskottare

Snöskottare Sökes! Vintern börjar närma sig och vi på KET Trädgård och Anläggning söker handskottare för behovsanställning. Arbetet går ut på att skotta och sanda för hand framför portar, i trappor och liknande. Våra kunder finns i Gävle och då främst i Andersberg och Sätra. Vi arbetar både vardagar och helger, och då huvudsakligen under morgonen och dagen. Arbetspassen är ofta 6-8 timmar långa när vi skottar snö. När vi bara sandar så är passen ofta 3-4 ... Visa mer
Snöskottare Sökes!
Vintern börjar närma sig och vi på KET Trädgård och Anläggning söker handskottare för behovsanställning.
Arbetet går ut på att skotta och sanda för hand framför portar, i trappor och liknande. Våra kunder finns i Gävle och då främst i Andersberg och Sätra.
Vi arbetar både vardagar och helger, och då huvudsakligen under morgonen och dagen.
Arbetspassen är ofta 6-8 timmar långa när vi skottar snö. När vi bara sandar så är passen ofta 3-4 timmar. Man arbetar i grupper som är 2-4 personer stora.
Jobbet är att betrakta som ett extra-jobb och vi ser gärna att man är med på så många arbetspass som möjligt, men man måste inte kunna vara med på alla.
Det kan eventuellt gå att kombinera med studier eller andra jobb.


Det är ett krav att kunna prata Svenska eller Engelska. Och det är meriterande om man kan prata båda.
B-Körkort är meriterande
Erfarenhet av liknande jobb är meriterande
Du behöver själv kunna ta dig till företagets lokaler i Valbo (åbyvallen) även när det inte går några bussar. Ibland kan det också vara ok att ta sig direkt till Andersberg eller Sätra, om det underlättar.
Skicka dina frågor och ansökan till [email protected]
Berätta gärna om du har körkort, liknande erfarenheter, hur du tar dig till jobbet och vilka andra sysselsättningar du eventuellt har. Visa mindre