Lediga jobb Hll Hyreslandslaget AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Hll Hyreslandslaget AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

HLL Hyreslandslaget söker Servicemekaniker till Gävle

Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till HLL! Arbetsbeskrivning: Som servicemekaniker är en av dina främsta uppgifter att se till att våra depåer har väl fungerande maskiner och verktyg inför uthyrning. Du kommer att ansvara för felsökning och reparation av småmaskiner. Det är mycket viktigt att du är noggrann och ser värdet av att hålla en hög kvali... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till HLL!

Arbetsbeskrivning:
Som servicemekaniker är en av dina främsta uppgifter att se till att våra depåer har väl fungerande maskiner och verktyg inför uthyrning. Du kommer att ansvara för felsökning och reparation av småmaskiner. Det är mycket viktigt att du är noggrann och ser värdet av att hålla en hög kvalitetsnivå. Arbetet som servicemekaniker på HLL Hyreslandslaget innebär att vi jobbar som ett lag som ställer upp för varandra och under vissa tider kan belastningen på våra depåer vara hög vilket kräver att så stresstålighet är ett måste i detta yrke.

Personliga egenskaper/ Kompetenskrav:
Till denna roll söker vi dig som är noggrann och fokuserar på kvalitet och service. Du kan hantera stressiga situationer genom en god prioriteringsförmåga. Problemlösning är inga hinder för dig. Vi ser att du intresserad av teknik och tycker att det är roligt! Du vill alltid leverera maskiner av hög kvalitet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska tal och skrift samt B-körkort. Har du truckkort är det meriterande.

Som person är du öppen, hjälpsam och samarbetsvillig och som alltid sätter laget före jaget - team player!

Några av våra ledord inom HLL är;

Lita på magkänslan

Sänkta axlar

Lyft andra

Varför HLL Hyreslandslaget?

För Hyreslandslaget är intresset för maskinerna och närheten till den dagliga verksamheten en självklarhet. HLL Hyreslandslaget arbetar med att utveckla människor och får dem växa individuellt och tillsammans. Vi brinner för att ta hand om vår personal och arbetsplatsen genomsyras av en stor gemenskap. De viktigaste vi har är våra medarbetare och maskiner!

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 24 juni. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Viktoria Eriksson, 0761-199020.

Om företaget

Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag, som förser den svenska bygg och anläggningsbranschen med maskiner. Sedan starten 2011 har vi idag 27 depåer runt om i landet, varav 15 finns i Stockholmstrakten. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar. Visa mindre