Lediga jobb Green Clean Sverige AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Green Clean Sverige AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Vi söker hemstädare på 80% +

Vi söker lite härliga människor för en anställning på 80% men som gärna arbetar mer, arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid på kontoret för alla som arbetar hos oss. Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hu... Visa mer
Vi söker lite härliga människor för en anställning på 80% men som gärna arbetar mer, arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar.
Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid på kontoret för alla som arbetar hos oss.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Det kommer även förekomma en del flyttstädning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig!
Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor där du behövs. Vi kör företagets bilar och därför är det krav på manuellt B-körkort. För att förstå våra skriftliga städinstruktioner och kunna kommunicera med våra kunder behöver du ha goda språkkunskaper i svenska. Vi röker heller inte på arbetstid.
Kan du börja omgående så är det ett plus :)
Vi kommer rekrytera löpande.
Lön enligt ö.k. Visa mindre

????Vill du arbeta extra som hemstädare? ????

Vi söker två glada medarbetare som vill arbeta hos oss framför allt i sommar men gärna under hela året. Dessa tjänster leder i regel till en tillsvidareanställning för den som söker det. Du ska gilla att städa och ha lätt att samarbeta med människor. Tjänsten kräver manuellt B-körkort. Vi ser fram emot din ansökan! :) Visa mer
Vi söker två glada medarbetare som vill arbeta hos oss framför allt i sommar men gärna under hela året. Dessa tjänster leder i regel till en tillsvidareanställning för den som söker det.
Du ska gilla att städa och ha lätt att samarbeta med människor.
Tjänsten kräver manuellt B-körkort.
Vi ser fram emot din ansökan! :) Visa mindre

???? Vi söker hemstädare ????

Green Clean är i en expansiv fas och söker fler hemstädare, vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi söker dig för en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Anställningsgraden är tänkt till 80% men det är diskuterbart. Arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra ... Visa mer
Green Clean är i en expansiv fas och söker fler hemstädare, vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus.
Vi söker dig för en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Anställningsgraden är tänkt till 80% men det är diskuterbart. Arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid på kontoret för alla som arbetar hos oss.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Det kommer även förekomma en del flyttstädning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig! Vi röker inte på arbetstid.
Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor där du behövs. Vi kör företagets bilar och därför är det krav på manuellt B-körkort. För att förstå våra skriftliga städinstruktioner och kunna kommunicera med våra kunder behöver du goda språkkunskaper i svenska.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Vi söker hemstädare på 80%

Green Clean är i en expansiv fas och söker fler hemstädare, vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi söker personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer, arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid på kontoret för alla so... Visa mer
Green Clean är i en expansiv fas och söker fler hemstädare, vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus.
Vi söker personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer, arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid på kontoret för alla som arbetar hos oss.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Det kommer även förekomma en del flyttstädning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig! Vi röker inte på arbetstid.
Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor där du behövs. Vi kör företagets bilar och därför är det krav på manuellt B-körkort. För att förstå våra skriftliga städinstruktioner och kunna kommunicera med våra kunder behöver du goda språkkunskaper i svenska. Visa mindre

Vill du jobba extra med hemstädning?

Green Clean arbetar i första hand med hemstädning men vi utför även flyttstädning, fönsterputs, storstädning, trappstäning, städning av företag mm. Nu söker vi någon eller några som kan hoppa in på kort varsel vid arbetstoppar. Hos oss så ringer vi i sista hand in dig på morgonen, oftast lyckas vi planera in dig i förväg på dina pass vilket underlättar för oss båda. Du kan jobba hela dagar eller delar av dagar, ensam eller i team, vi bestämmer upplägget ti... Visa mer
Green Clean arbetar i första hand med hemstädning men vi utför även flyttstädning, fönsterputs, storstädning, trappstäning, städning av företag mm.
Nu söker vi någon eller några som kan hoppa in på kort varsel vid arbetstoppar. Hos oss så ringer vi i sista hand in dig på morgonen, oftast lyckas vi planera in dig i förväg på dina pass vilket underlättar för oss båda. Du kan jobba hela dagar eller delar av dagar, ensam eller i team, vi bestämmer upplägget tillsammans!
Våra dagar utgår från vårat kontor på morgonen. Ni kör företagets bilar och jobbar ute under eget ansvar under dagarna och kommer sedan tillbaka till kontoret för tvätt och rapportering om det hänt något under dagen.
För att trivas hos oss så tror vi du är en glad person med sociala färdigheter som trivs att interagera med kunder och kollegor. Du gillar att ha ett fysiskt jobb samt ordning och reda. Och självklart så älskar du att städa och göra det lilla extra för våra kunder.


Vi vill att det tydligt framgår i ansökan om du har manuellt B-körkort eller inte.
Vi rekryterar löpande så sök till oss redan idag! Visa mindre

Hemstädare 80% +

Vi söker två till städare till vårt gäng! Arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. I och med att hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så bör du inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Det kommer även förekomma en del flyttstädning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten så önskar ... Visa mer
Vi söker två till städare till vårt gäng!
Arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar.
I och med att hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så bör du inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Det kommer även förekomma en del flyttstädning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig!
Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor där du behövs. Vi kör företagets bilar och därför är det krav på manuellt B-körkort. För att förstå våra skriftliga städinstruktioner och kunna kommunicera med våra kunder behöver du goda språkkunskaper i svenska.
Vi har väldigt hög arbetsbelastning just nu så om du finns tillgänglig för arbete snarast så får du gärna betona det i din ansökan då det kan vara ett litet plus :) Visa mindre

Behovsanställning med möjlighet till fast tjänst

Mors! Vi söker fler arbetsglada vikarier. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hemstädning men även flyttstädning och fönsterputsning. Har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig! Vi arbetar helgfria måndagar till fredagar mellan 8.00 - 17.00. De flesta pass bokar vi in dig på i förväg men vi hoppas även hitta dig vi kan ringa på kort varsel på morgonen när det krisar. Som nyanställd hos oss får du gå introduktion med n... Visa mer
Mors! Vi söker fler arbetsglada vikarier. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hemstädning men även flyttstädning och fönsterputsning. Har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig!
Vi arbetar helgfria måndagar till fredagar mellan 8.00 - 17.00. De flesta pass bokar vi in dig på i förväg men vi hoppas även hitta dig vi kan ringa på kort varsel på morgonen när det krisar.
Som nyanställd hos oss får du gå introduktion med någon av våra arbetsledare. Vi tillhandahåller med arbetskläder och bil. På vårt kontor finns alltid kaffe, te och frukt att ta och trivs du och blir kvar hos oss så erbjuder vi även våra fastanställda friskvårdsbidrag. Vi har kollektivavtal och avtalsenliga löner.
Vi rekryterar löpande så hör av dig redan idag så kanske vi syns imorgon? Visa mindre

Vi söker ett städteam

Hej där! Vi söker ett arbetsglatt städteam. Kanske har du en kollega du stormtrivs med men vill byta arbetsplats? Vi expanderar och behöver ett till städteam. Eller sök själv och bli en del av ett nytt städteam? Vi erbjuder en provanställning på 6 månader på en arbetsgrad mellan 50% till 80% till en start, välj själv! Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hemstädning men även flyttstädning och fönsterputsning. Har du inte erfarenheten så önskar vi a... Visa mer
Hej där!
Vi söker ett arbetsglatt städteam. Kanske har du en kollega du stormtrivs med men vill byta arbetsplats? Vi expanderar och behöver ett till städteam. Eller sök själv och bli en del av ett nytt städteam? Vi erbjuder en provanställning på 6 månader på en arbetsgrad mellan 50% till 80% till en start, välj själv!
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hemstädning men även flyttstädning och fönsterputsning. Har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig! Vårt krav är att du har manuellt B-körkort.
Vi arbetar helgfria måndagar till fredagar mellan 8.00 - 17.00. Vi har kollektivavtal och avtalsenliga löner.
Som nyanställd hos oss får du gå introduktion med någon av våra arbetsledare. Vi tillhandahåller med arbetskläder och bil. På vårt kontor finns alltid kaffe, te och frukt att ta och trivs du och blir kvar hos oss så erbjuder vi även våra fastanställda friskvårdsbidrag.
Vi rekryterar löpande så hör av dig redan idag så kanske vi syns imorgon? Visa mindre

Vi söker städare på heltid

Vi expanderar och söker städare på heltid. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hemstädning men även flyttstädning och fönsterputsning. Vi önskar att du har viss erfarenhet av jobbet och är en problemlösande person som tar eget ansvar. Vi arbetar helgfria måndagar till fredagar mellan ca 8.00 - 17.00. Som nyanställd hos oss får du gå introduktion med någon av våra arbetsledare. Bra att veta Vi har kollektivavtal Vi kör företagets bilar under våra ... Visa mer
Vi expanderar och söker städare på heltid.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hemstädning men även flyttstädning och fönsterputsning. Vi önskar att du har viss erfarenhet av jobbet och är en problemlösande person som tar eget ansvar.
Vi arbetar helgfria måndagar till fredagar mellan ca 8.00 - 17.00.
Som nyanställd hos oss får du gå introduktion med någon av våra arbetsledare.
Bra att veta
Vi har kollektivavtal
Vi kör företagets bilar under våra uppdrag
Våra arbetsledare finns alltid tillgängliga för frågor under dagarna
Kaffe, te, frukt och växelvis lite annat smått och gott finns alltid att ta
Vår mentalitet är att ni behöver allt material ni önskar för att ha dom bästa förutsättningarna att skapa magi under dagarna - be oss bara så fixar vi!
Vi erbjuder friskvårdsbidrag
Har du automatkörkort så kan du söka om du är beredd att använda din egen bil då samtliga av våra bilar är manuellaVi rekryterar löpande så hör av dig redan idag så kanske vi syns imorgon? Visa mindre

Vi söker hemstädare - extra personal!

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi söker nu personal som kan hoppa in på kort varsel (även inringning på morgonen) vid arbetstoppar och sjukdom, du kommer arbeta måndag till fredag mellan ca kl 8-16. För rätt personer finns alltid möjlighet till en anställning på 80%. Lön enligt kollektivavtal. Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte ... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.
Vi söker nu personal som kan hoppa in på kort varsel (även inringning på morgonen) vid arbetstoppar och sjukdom, du kommer arbeta måndag till fredag mellan ca kl 8-16. För rätt personer finns alltid möjlighet till en anställning på 80%. Lön enligt kollektivavtal.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor när du behövs. Vi röker inte på arbetstid.
KRAV: Du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Märk din ansökan med "extra personal".
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med ditt CV och personliga brev, gärna med bild till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av Covid-19.
Urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker hemstädare på 80%

Green Clean är i en expansiv fas och behöver ännu fler hemstädare, vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi söker personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan ca kl 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Lön enligt kollektivavtal. Hemstädning kommer vara en stor del av a... Visa mer
Green Clean är i en expansiv fas och behöver ännu fler hemstädare, vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.
Vi söker personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan ca kl 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Lön enligt kollektivavtal.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor när du behövs. Vi röker inte på arbetstid.
KRAV: Du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Märk din ansökan med "tillsvidareanställning".
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med ditt CV och personliga brev, gärna med bild till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av Covid-19.
Urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker hemstädare - extra personal!

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi söker nu personal som kan hoppa in på kort varsel (även inringning på morgonen) vid arbetstoppar och sjukdom, du kommer arbeta måndag till fredag mellan ca kl 8-16. För rätt personer finns alltid möjlighet till en anställning på 80%. Lön enligt kollektivavtal. Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte ... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.
Vi söker nu personal som kan hoppa in på kort varsel (även inringning på morgonen) vid arbetstoppar och sjukdom, du kommer arbeta måndag till fredag mellan ca kl 8-16. För rätt personer finns alltid möjlighet till en anställning på 80%. Lön enligt kollektivavtal.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor när du behövs. Vi röker inte på arbetstid.
KRAV: Du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Märk din ansökan med "extra personal".
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med ditt CV och personliga brev, gärna med bild till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av Covid-19.
Urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker städare på 80%

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög. Vi söker nu två personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet men även f... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög.
Vi söker nu två personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet men även flyttstädning och fönsterputsning. Du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Vi röker inte på arbetstid. Vi har kollektivavtal.
Vi önskar att du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Vi söker även timanställd personal så märk din ansökan med antingen behovspersonal eller tillsvidareanställning beroende på vilket du söker.
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med ditt CV och personliga brev, gärna med bild till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av Covid-19.
Urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker städare på 80%

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi söker nu personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan ca kl 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Lön enligt kollektivavtal. Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund oc... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.
Vi söker nu personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan ca kl 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Lön enligt kollektivavtal.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor när du behövs. Vi röker inte på arbetstid.
KRAV: Du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Vi söker även timanställd personal så märk din ansökan med antingen behovspersonal eller tillsvidareanställning beroende på vilket du söker.
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med ditt CV och personliga brev, gärna med bild till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av Covid-19.
Urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker städare på 80%

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi söker nu personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan ca kl 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Lön enligt kollektivavtal. Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund oc... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.
Vi söker nu personer för anställning på 80% men som gärna arbetar mer än så och är flexibel med sina arbetstider mellan ca kl 7.30 - 17.00. Vi arbetar måndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Lön enligt kollektivavtal.
Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor när du behövs. Vi röker inte på arbetstid.
KRAV: Du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Vi söker även timanställd personal så märk din ansökan med antingen behovspersonal eller tillsvidareanställning beroende på vilket du söker.
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med ditt CV och personliga brev, gärna med bild till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av Covid-19.
Urval sker löpande. Visa mindre

Green Clean söker miljömedvetna städare

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög. Vi söker extrapersonal för behovsanställning med stor möjlighet till en tillsvidareanställning inom snar framtid för den som är duktig. Vi önskar att du är flexibel i dina arbetstider och är en självständig problemlösare som tänker utanför boxen. Du bör inte... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög.
Vi söker extrapersonal för behovsanställning med stor möjlighet till en tillsvidareanställning inom snar framtid för den som är duktig.
Vi önskar att du är flexibel i dina arbetstider och är en självständig problemlösare som tänker utanför boxen.
Du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Vi röker inte på arbetstid.
Vi önskar att du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med din ansökan via mail till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av corona.
Urval sker löpande. Visa mindre

Green Clean söker miljömedvetna städare!

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. Vi söker nu nya kollegor för anställning på 50-80% av en heltid, men även extrapersonal för behovsanställning. Vi söker glada, energiska, ansvarstagande och drivna nya kollegor. Du som har öga för det... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög.


Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång.


Vi söker nu nya kollegor för anställning på 50-80% av en heltid, men även extrapersonal för behovsanställning.


Vi söker glada, energiska, ansvarstagande och drivna nya kollegor. Du som har öga för detaljer och vill göra det lilla extra för våra kunder, du som stör dig på den sneda kudden i soffan i och bara måste rätta till den innan du går!


Vi önskar att du är flexibel i dina arbetstider och är en självständig problemlösare som tänker lite utanför boxen.


Du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Vi röker inte på arbetstid.


Du måste ha erfarenhet av hemstädning och ha B-körkort


Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal.


Mer information finns på www.greencleansverige.se.


Välkommen med din ansökan till Björn Wiktorsson, [email protected] Urval sker löpande. Visa mindre

Green Clean söker miljömedvetna städare

Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög. Vi söker extrapersonal för behovsanställning med stor möjlighet till en tillsvidareanställning inom snar framtid för den som är duktig. Vi önskar att du är flexibel i dina arbetstider och är en självständig problemlösare som tänker utanför boxen. Du bör inte... Visa mer
Green Clean är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och vår servicegrad är hög.
Vi söker extrapersonal för behovsanställning med stor möjlighet till en tillsvidareanställning inom snar framtid för den som är duktig.
Vi önskar att du är flexibel i dina arbetstider och är en självständig problemlösare som tänker utanför boxen.
Du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Vi röker inte på arbetstid.
Vi önskar att du har erfarenhet av städning sedan tidigare och har manuellt B-körkort.
Mer information finns på www.greencleansverige.se.
Välkommen med din ansökan via mail till [email protected]
Vi tar inte emot spontanbesök på arbetsplatsen med anledning av corona.
Urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker erfarna städare, behovsanställning

Green Clean Sverige AB är ett städföretag med miljön i fokus. Vi utför tjänster så som hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning, byggstäd, fönsterputs m.m. Vi söker nu pigga och arbetsglada personer för att utöka vår personalstyrka. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och behöver bemöta våra kunder på ett trevligt och bra sätt. Vi söker dig som har erfarenhet främst av hemstädning, fönsterputs och flyttstädning. Vi arbetar Mån-Fre. Vi ha... Visa mer
Green Clean Sverige AB är ett städföretag med miljön i fokus. Vi utför tjänster så som hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning, byggstäd, fönsterputs m.m.
Vi söker nu pigga och arbetsglada personer för att utöka vår personalstyrka. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och behöver bemöta våra kunder på ett trevligt och bra sätt.
Vi söker dig som har erfarenhet främst av hemstädning, fönsterputs och flyttstädning.
Vi arbetar Mån-Fre.
Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Green Clean söker miljömedvetna städare

Green Clean är en liten städfirma med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi är ett företag där våra medarbetare är vår viktigaste tillgång! Vi söker 2 nya kollegor för anställning på 50-80% men även extrapersonal för behovsanställning. Vi vill ha glada, energiska, ansvarstagande och drivna kollegor. Du som har öga för detaljer och vill göra det lilla extra för våra kunder, du som stör dig på d... Visa mer
Green Clean är en liten städfirma med miljön och våra kunders behov i fokus. Vi är proffs på hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi är ett företag där våra medarbetare är vår viktigaste tillgång!
Vi söker 2 nya kollegor för anställning på 50-80% men även extrapersonal för behovsanställning.
Vi vill ha glada, energiska, ansvarstagande och drivna kollegor. Du som har öga för detaljer och vill göra det lilla extra för våra kunder, du som stör dig på den sneda kudden i soffan i huset du städar och bara måste rätta till den innan du går! Vi önskar anställa dig som kan vara flexibel i dina arbetstider och är en självständig problemlösare som tänker utanför boxen. Du är en social person som gör avstamp hos våra kunder och lämnar dom med ett leende på läpparna.
Du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi då många av våra kunder har husdjur. Vi röker inte på arbetstid.


Krav:
Erfarenhet av hemstädning
B-körkort


Meriterande:
Tillgång till egen bil
SRY


Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med fart och fläkt där du ska ha roligt när du jobbar! Vi arbetar i team under eget ansvar på dagarna. Är du duktig och driven så välkomnar vi gärna en ny teamledare i gänget! Vi har kollektivavtal.
Märk din ansökan med vilken arbetsgrad du söker.
Du får gärna vara berättigad till nystartsjobb.
Vi rekryterar löpande. Visa mindre