Lediga jobb BELFOR Skadeservice AB i Gävle

Se alla lediga jobb från BELFOR Skadeservice AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Riv/Saneringstekniker

Om jobbet Vi söker dig som vill bli Riv/Saneringstekniker hos oss på BELFOR Gävle Nu söker vi ytterligare riv/saneringstekniker till vårt kontor i Gävle. Du passar hos oss om du tycker det är viktigt med bra ledning och trevliga kollegor! BELFOR är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 350 medarbetare fördelat 16 kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sane... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som vill bli Riv/Saneringstekniker hos oss på BELFOR Gävle
Nu söker vi ytterligare riv/saneringstekniker till vårt kontor i Gävle. Du passar hos oss om du tycker det är viktigt med bra ledning och trevliga kollegor!
BELFOR är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 350 medarbetare fördelat 16 kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering och rivning av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. BELFOR är världens största bolag inom skadeservice och sysselsätter mer än 12,500 anställda och finns i större delen av världen.
OM OSS
På kontoret i Gävle är vi ca 25 medarbetare som arbetar i olika roller. Alla med ett personligt engagemang i varje uppdrag och ett enat ansvar för resultatet. Vår vision är att ge kunden god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Vi är verksamma på flera olika orter, och utgår från vårt kontor i Gävle.
KOMPETENSER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från rivning och/eller sanering.
Meriterande är om du tidigare arbetat med asbestsanering.
Du är händig, har hög servicekänsla och arbetsmoral, positiv energi och trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete.
Det viktigt att du är respektfull och förstående i ditt kundbemötande.
BELFOR strävar efter ett hållbart samhälle och vi arbetar dagligen med miljövänliga metoder och arbetsrutiner.
KRAVPROFIL SANERINGSTEKNIKER
· Körkort B
· Minst 2–3 år erfarenhet från branschen eller liknande bransch
· Utbildning och erfarenhet inom asbestsanering är en stark merit
· God kunskap i svenska språket
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig fräscha verktyg, bilar och arbetskläder. Hos oss kan du känna dig trygg med att du har schyssta villkor när det gäller lön, pension och försäkringar.
Arbetet är omväxlande, självständigt och stimulerande. Du har också stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På BELFOR har vi ett positivt utvecklingsklimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö.

Anställning:
Provanställning 6 mån, heltid, individuell lönesättning.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår Platschef Emil Ericsson, 076-134 14 64
Du skickar ett kort, personligt brev samt ett CV där du berättar vad du gjort tidigare i livet till [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2023-09-01. Märk din ansökan ”Saneringstekniker Gävle”
Vill du veta ännu mer om din nya arbetsplats, följ oss på sociala medier eller titta in på BELFOR:s hemsida:
www.belfor.com/sv/se

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads eller timlön beroende på anställning
Var ligger arbetsplatsen?
BELFOR
Ersbogatan 12
802 93 Gävle(Sweden)
Arbetsgivaren
BELFOR Sweden AB
https://www.belfor.com/sv/se/jobba-hos-oss Visa mindre

Administratör till BELFOR Gävle

Vill du arbeta i bred roll som är nära kärnverksamheten och samtidigt så gillar du siffror, system och struktur? Då ska du söka tjänsten som administratör! BELFOR Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med drygt 300 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag... Visa mer
Vill du arbeta i bred roll som är nära kärnverksamheten och samtidigt så gillar du siffror, system och struktur? Då ska du söka tjänsten som administratör!
BELFOR Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med drygt 300 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. BELFOR Sweden AB ingår tillsammans med BELFOR Scandinavia A/S i BELFOR Restoration Company. Tillsammans är vi över 12 500 medarbetare inom den världsomspännande koncernen.
Vi har en positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför förstärka vårt team i Gävle.
Du kommer att arbeta på ett avdelningskontor där merparten av kollegorna arbetar i den dagliga driften. Din roll är att vara ett nära stöd till verksamheten och avdelningen. Du är en person som skapar struktur, ordning och reda. Du kommer att ha en kollega på plats och flera kollegor i motsvarande roll på andra kontor i landet, som du också har ett nära samarbete med. Vi söker dig som har några års erfarenhet likande arbete, tex som ekonomiassistent eller receptionist.
OM TJÄNSTEN
Som administratör på BELFOR har du en viktig och central roll i vår organisation.
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och väldigt varierande. Förutom ekonomihantering så tar du emot samtal och ärenden från våra kunder och partners dagligen.
Hantering och kontering av leverantörsfakturor och fakturering av kundfakturor samt daglig tidrapportering och månadsavstämningar
I rollen ingår även allmänna kontorsgöromål samt administrering av körjournaler som några exempel på arbetsuppgifter.
Du har erfarenhet av ekonomisystem, ärendehantering och är en van datoranvändare
Kvalifikationer
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
Gymnasieexamen
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
Erfarenhet och daglig användning av Office-paketet
Leverantörs- och fakturahantering samt viss erfarenhet av bokföring.


Personliga egenskaper
Gillar att arbeta i både team och självständigt
Flexibel, strukturerad, noggrann, resultat och lösningsorienterad
God analytisk förmåga
Serviceminded


VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På BELFOR har vi ett positivt utvecklingsklimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö.
Låter detta som något för dig, passa på att söka direkt! Urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 2023-02-28.
Välkommen med din ansökan och ditt CV till vår HR chef Roger Andersson, [email protected], 0702-543755 Visa mindre

Administratör till BELFOR Gävle

Administratör till BELFOR i Gävle Vill du arbeta i bred roll som är nära kärnverksamheten och samtidigt så gillar du siffror, system och struktur? Då ska du söka tjänsten som administratör! BELFOR Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med drygt 300 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt... Visa mer
Administratör till BELFOR i Gävle
Vill du arbeta i bred roll som är nära kärnverksamheten och samtidigt så gillar du siffror, system och struktur? Då ska du söka tjänsten som administratör!
BELFOR Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med drygt 300 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. BELFOR Sweden AB ingår tillsammans med BELFOR Scandinavia A/S i BELFOR Restoration Company. Tillsammans är vi över 12 500 medarbetare inom den världsomspännande koncernen.
Vi har en positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför förstärka vårt backoffice team i Gävle.
Du kommer att arbeta på ett avdelningskontor där merparten av kollegorna arbetar i den dagliga driften. Din roll är att vara ett nära stöd och servicefunktion till verksamheten i hela landet. Du är en person som skapar struktur, ordning och reda. Du kommer att ha en kollega på plats och flera kollegor i motsvarande roll på andra kontor i landet, som du också har ett nära samarbete med. Vi söker dig som har några års erfarenhet likande arbete, tex som administratör eller ekonomiassistent.
OM TJÄNSTEN
Som administratör på BELFOR ingår du i backoffice gruppen vars huvuduppgift förutom ekonomihantering är att fungera som en servicefunktion till organisationen i hela landet.
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och väldigt varierande. Förutom ekonomihantering så tar du emot samtal och ärenden från våra kunder och partners dagligen.
Hantering och kontering av leverantörsfakturor och fakturering av kundfakturor samt daglig tidrapportering och månadsavstämningar. I rollen ingår även allmänna kontorsgöromål.
Du har erfarenhet av ekonomisystem, ärendehantering och är en van datoranvändare
Kvalifikationer
· Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
· Gymnasieexamen
· B-körkort
· Goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
· Erfarenhet och daglig användning av Office-paketet
· Leverantörs- och fakturahantering samt viss erfarenhet av bokföring.


Personliga egenskaper
· Serviceminded
· Gillar att arbeta i både team och självständigt
· Flexibel, strukturerad, noggrann, resultat och lösningsorienterad
· God analytisk förmåga
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På BELFOR har vi ett positivt utvecklingsklimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö.
Låter detta som något för dig, passa på att söka direkt! Urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 2023-09-08.

Välkommen med din ansökan och ditt CV till vår HR chef Roger Andersson, [email protected], 0702-543755
Har ni några frågor kring tjänsten är ni välkomna att kontakta Nathalie Hedin vår Backoffice chef [email protected], 026-158284 Visa mindre