Lediga jobb Clarify Ventures AB i Gävle

Se alla lediga jobb från Clarify Ventures AB i Gävle. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gävle som finns inom det yrket.

Bli en del av vårt nya Cleanlify-team i Gävle!

Om Oss Hos Cleanlify i Gävle är städning mer än bara en tjänst – det är en passion och ett sätt att beröra människors liv. Som ett nyetablerat företag med stora drömmar och en djup själ, strävar vi efter att revolutionera städbranschen. Vår vision är att inte bara skapa en plats där våra städspecialister känner stolthet och glädje i sitt arbete, utan också att locka nya talanger till en bransch som blomstrar av omsorg, kvalitet och rättvisa villkor. Vi är ... Visa mer
Om Oss
Hos Cleanlify i Gävle är städning mer än bara en tjänst – det är en passion och ett sätt att beröra människors liv. Som ett nyetablerat företag med stora drömmar och en djup själ, strävar vi efter att revolutionera städbranschen. Vår vision är att inte bara skapa en plats där våra städspecialister känner stolthet och glädje i sitt arbete, utan också att locka nya talanger till en bransch som blomstrar av omsorg, kvalitet och rättvisa villkor. Vi är ett sammansvetsat team, en familj, som gemensamt skapar rena och välkomnande miljöer, där varje svep med dammtrasan är ett steg mot en mer harmonisk och trivsam vardag för våra kunder.
Din Roll – En Hjärtlig Bidragsgivare
Som en städspecialist hos Cleanlify är du själva kärnan i vår verksamhet och vår dröm. Ditt arbete innebär att:
Med varsam hand och öga för detaljer, skapa en ren och harmonisk atmosfär som främjar våra kunders välbefinnande och lycka.
Genom din omsorgsfulla städning bidra till en friskare och mer hälsosam miljö, vilket är ovärderligt i dessa tider.
Ge våra kunder en oas av lugn och ordning i en annars hektisk vardag, en plats där de kan återhämta sig och njuta av livet.
Genom ditt engagemang och respektfulla förhållningssätt, visa att varje hem och arbetsplats du berör blir en del av en större känsla av omtanke och gemenskap.
I vår Cleanlify-familj, dela din kunskap och glädje, och bidra till en arbetsplats som pulserar av stöd, tillit och gemensamma framgångar.Vad är viktigt för att klara tjänsten?
Språkkunskaper i Svenska:
Hos oss är det inget krav att kunna tala och skriva på svenska flytande, men du ska kunna behärska svenska i konversationer. När kundkontakt förekommer, sker dessa huvudsakligen på svenska. Vår bedömning är att åtminstone SFI-B slutförts för att klara av våra arbetsuppgifter.
Saknar du idag flytande kunskaper i det svenska språket?
Vi uppmuntrar användning och förbättring av svenska språkkunskaper i arbetsmiljön.
Kan du beskriva dig själv bättre på annat språk?
Vi välkomnar ansökningar på ditt modersmål. I dessa fall använder vi AI för översättning.
Körkort och Transport:
Körkort och tillgång till egen bil är fördelaktigt.
Vi erbjuder generös milersättning för bilanvändning i tjänsten. Vi erbjuder även milersättning för användning av egen cykel.
Saknar du körkort idag?
Vi strävar efter att anpassa scheman för att passa med kollektivtrafik för de utan körkort. Vi försöker även stötta våra medarbetare med deras körkortsutbildning.
Arbetsinställning:
Noggrannhet:
Ett fokus på detaljer och att leverera högkvalitativt arbete är ett måste för att passa hos oss.
Pålitlighet:
En ansvarskännande och tillförlitlig inställning till arbetsuppgifter.
Stolthet i arbetet:
En önskan att alltid leverera det bästa möjliga resultatet, vilket är avgörande för vår kundnöjdhet.
Entusiasm för positiv förändring:
En vilja att bidra till en förbättring inom städbranschen.
Personlig och professionell utveckling:
En önskan att växa både som individ och som en del av ett team.Vem söker vi?
Vi söker individer som delar vår vision om att skapa en mer inkluderande och givande arbetsplats inom städbranschen. Du är någon som ser vikten av varje städuppdrag, stort som smått, och förstår hur ditt arbete bidrar till våra kunders välbefinnande och lycka. Din förmåga att anpassa dig och lära dig är lika viktig som dina nuvarande kunskaper. Vi värderar en positiv inställning och ett engagemang för att kontinuerligt utvecklas, både professionellt och personligt. På Cleanlify blir du en del av en familj där vi tillsammans arbetar för att uppnå våra mål och förändra städbranschen till det bättre.
Anslut Dig Till Vår Familj i Gävle
Är du redo att ta steget in i en värld där ditt arbete inte bara är att städa, utan att sprida glädje och välbefinnande? Vill du vara en del av ett team som verkligen bryr sig – inte bara om rena ytor, utan om varandra och de liv vi rör vid? Skicka in din ansökan i formuläret längre ner!
På Cleanlify i Gävle är vi inte bara städspecialister – vi är skapare av lugn, harmoni och glädje, ett rent utrymme i taget.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre