Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Gävle

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

CE-chaufförer sökes till dryckesföretag i Gävle!

Är du en CE-chaufför som trivs med att hoppa ur förarhytten då och då för att snacka med kunder? Är du framåt, social och servicemedveten? Titta hit!På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta bland annat sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar. Detta drycke... Visa mer
Är du en CE-chaufför som trivs med att hoppa ur förarhytten då och då för att snacka med kunder?

Är du framåt, social och servicemedveten? Titta hit!På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta bland annat sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar.

Detta dryckesföretag är ett svenskt familjebryggeri med över 1100 medarbetare och här produceras dryck från många olika varumärken. Idag står företaget för en tredjedel av den svenska ölmarknaden. Kvalitet, nytänkande och passion är nyckelord för bolaget och de lever i nära symbios med bland annat restaurangvärlden för att tillsammans erbjuda de bästa smakupplevelserna.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av Student Consulting Group. Arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner i Gävle. Vi söker dig som vill jobba dagtid under sommarmånaderna. Arbetet innebär 40 timmars arbetsveckor under vardagar.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
- C eller CE-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- Truckkort A-B
- ADR 1.3

Det förekommer tunga lyft och därför är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som gillar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska eller engelska i tal och skrift? Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-chaufför sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfull chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu en chaufför som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfull chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu en chaufför som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

Distributionschaufför Gävle - sommarjobb

Tillträdesdag: omgående|Anställningsform: vikariat t.o.m. 30 augusti| Ansök senast: 16 juni Vill du vara med och sprida glädje och smakupplevelser till folket i sommar? Då har du möjligheten att bli en viktig del av Spendrups Bryggeri, vi brinner för att leverera högkvalitativa drycker till våra kunder över hela landet. Nu söker vi en serviceinriktad distributionschaufför för att förstärka vårt team under sommarsäsongen Uppdraget I rollen utgår du från vå... Visa mer
Tillträdesdag: omgående|Anställningsform: vikariat t.o.m. 30 augusti| Ansök senast: 16 juni

Vill du vara med och sprida glädje och smakupplevelser till folket i sommar? Då har du möjligheten att bli en viktig del av Spendrups Bryggeri, vi brinner för att leverera högkvalitativa drycker till våra kunder över hela landet. Nu söker vi en serviceinriktad distributionschaufför för att förstärka vårt team under sommarsäsongen
Uppdraget
I rollen utgår du från vår terminal i Gävle och levererar dryck till våra kunder, samt säkerställer att leveransen sker på ett effektivt och säkert sätt inom angiven tid.
Arbetstiden är dagtid 06–15, 5 dagars vecka eller 6–17, 4-dagars vecka.
Din profil
C-körkort
CE-körkort är meriterande
Truckkort
YKB
digitalt färdskrivarkort

Vi letar efter en person som inte bara är en skicklig distributionschaufför, utan också en ambassadör för Spendrups Bryggeri. Våra chaufförer är bland de främsta representanterna för företaget och har en unik möjlighet att skapa positiva kundupplevelser vid varje leverans. Därför söker vi någon som inte bara är skicklig bakom ratten, utan även gillar det sociala mötet och har en naturlig förmåga att leverera en förstklassig service. Samtidigt är det av yttersta vikt att personen är aktsam om våra fordon och gods, för att säkerställa att våra produkter når kunderna i perfekt skick varje gång. Tunga lyft förekommer därav söker vi dig som är i god fysisk form.
Vi ser fram emot att få arbeta med dig i sommar!
För mer information om tjänsten: Linus Johansson , Terminalchef, tel:
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in! Visa mindre

CE & C-chaufförer för heltidsuppdrag i sommar!

Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar. På detta uppdrag job... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig!

Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar.

På detta uppdrag jobbar du med distribution samt hämta pall, post och paket med Gävle som utgångspunkt.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kan ha varierande arbetstider, men arbetar främst dagtid.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav:
Du som söker har körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande:
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

CE-chaufför som vill köra Gävle-Åtorp-Gävle (via Eskilstuna)

Ansök    Maj 10    Nordic BR Norr AB    Fjärrbilsförare
Nu söker vi en CE-chaufför med YKB och truckkort med start v26. Du utgår från Gävle, kör till Åtorp där du lossar fryst bröd sen vidare till Eskilstuna där du lastar färskbröd och sen åter till Gävle. Arbetstiderna är förlagd med 13h/ per pass där du startar ca kl04 onsdag-fredag, söndag-tisdag sen ledig en vecka till nästkommande onsdag. Schemat är rullande med start 26-v32 där det finns goda chanser till förlängning efter det. Vi söker dig som har... Visa mer
Nu söker vi en CE-chaufför med YKB och truckkort med start v26.

Du utgår från Gävle, kör till Åtorp där du lossar fryst bröd sen vidare till Eskilstuna där du lastar färskbröd och sen åter till Gävle.

Arbetstiderna är förlagd med 13h/ per pass där du startar ca kl04 onsdag-fredag, söndag-tisdag sen ledig en vecka till nästkommande onsdag.
Schemat är rullande med start 26-v32 där det finns goda chanser till förlängning efter det.


Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen.
Lastning och lossning är inga problem för dig och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken.
KRAV för tjänsten är CE, YKB och truckkort samt kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected]

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss! Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

CE & C-chaufförer för heltidsuppdrag i sommar!

Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar. På detta uppdrag job... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig!

Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar.

På detta uppdrag jobbar du med distribution samt hämta pall, post och paket med Gävle som utgångspunkt.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kan ha varierande arbetstider, men arbetar främst dagtid.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav:
Du som söker har körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande:
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lastbilsstation söker C-chaufförer för sommarjobb i Gävle

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss. Arbetsbeskrivning I rollen som C-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 80 personer, både chaufförer/terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar Kvalifikationer Vi söker dig s... Visa mer
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Arbetsbeskrivning
I rollen som C-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 80 personer, både chaufförer/terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. C-behörighet, YKB, ADR samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Sommarjobb Gävle". Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

Rekryteria AB söker sommarvikarier med CE-behörighet i Gävle

???? Rekryteria AB söker sommarvikarier med CE-behörighet i Gävle! ???? ???? Sista ansökningsdag: 31 maj ???? Ort: Gävle ???? Är du ansvarsfull och noggrann med CE-körkort? Vi söker 4 engagerade sommarvikarier för perioden v26 till v33. Du kommer att arbeta i ett teamatiskt miljö där teamwork och självständighet är nyckeln. Truckkort är ett krav. Gå med i vårt team och hjälp oss att leverera kvalitet under sommaren med möjlighet till förlängning! ???? Ansö... Visa mer
???? Rekryteria AB söker sommarvikarier med CE-behörighet i Gävle! ????
???? Sista ansökningsdag: 31 maj
???? Ort: Gävle
???? Är du ansvarsfull och noggrann med CE-körkort? Vi söker 4 engagerade sommarvikarier för perioden v26 till v33. Du kommer att arbeta i ett teamatiskt miljö där teamwork och självständighet är nyckeln. Truckkort är ett krav. Gå med i vårt team och hjälp oss att leverera kvalitet under sommaren med möjlighet till förlängning!
???? Ansök här: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/sommarvikarier-med-ce-behorighet-i-gavle/1011
#CEchaufför #Sommarjobb #Gävle #Transport #RekryteriaAB Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil - C-körkort (CE - körkort är meriterande ) och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

CE-chaufför i Gävle till LETA Consulting

I Gävle söker just nu LETA Consulting en driven medarbetare med mångårig erfarenhet av spolbilsarbete. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus. Arbetsuppgifter Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. Du kommer att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Uppdragen... Visa mer
I Gävle söker just nu LETA Consulting en driven medarbetare med mångårig erfarenhet av spolbilsarbete. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.
Arbetsuppgifter
Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. Du kommer att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Uppdragen är både omväxlande och utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa våra kunders problem. Arbetsuppgifterna består bland annat av felavhjälpning genom högtrycksspolning, brunnstömning och förebyggande tjänster inom fastighetsspolning. Tillsammans med dina kollegor ingår du i vårt team som har beredskapstjänstgöring då vi erbjuder jour dygnet runt för våra kunder.
Din Profil
Vi söker dig som:
Har C-körkort och giltig YKB
Har arbetat 2-3 år som spolbilsoperatör
Är en trygg och säker förare
Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är positiv, självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla, samt att du är bekväm med att driva merförsäljning och hitta nya affärsmöjligheter.
Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.
Är du intresserad?
Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE & C-chaufförer för heltidsuppdrag i sommar!

Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar. På detta uppdrag job... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig!

Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar.

På detta uppdrag jobbar du med distribution samt hämta pall, post och paket med Gävle som utgångspunkt.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kan ha varierande arbetstider, men arbetar främst dagtid.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav:
Du som söker har körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande:
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

C och CE-chaufförer sökes till dryckesföretag i Gävle!

Är du en C och/eller CE-chaufför som trivs med att hoppa ur förarhytten då och då för att snacka med kunder? Är du framåt, social och servicemedveten? Titta hit! På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta bland annat sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar. ... Visa mer
Är du en C och/eller CE-chaufför som trivs med att hoppa ur förarhytten då och då för att snacka med kunder? Är du framåt, social och servicemedveten? Titta hit!

På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta bland annat sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar.

Detta dryckesföretag är ett svenskt familjebryggeri med över 1100 medarbetare och här produceras dryck från många olika varumärken. Idag står företaget för en tredjedel av den svenska ölmarknaden. Kvalitet, nytänkande och passion är nyckelord för bolaget och de lever i nära symbios med bland annat restaurangvärlden för att tillsammans erbjuda de bästa smakupplevelserna.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av Student Consulting Group. Arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner i Gävle. Vi söker dig som vill jobba dagtid under sommarmånaderna. Arbetet innebär 40 timmars arbetsveckor under vardagar.

Din profil
Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
- C eller CE-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- Truckkort A-B
- ADR 1.3

Det förekommer tunga lyft och därför är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som gillar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska eller engelska i tal och skrift? Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Biträdande platschef, Gävle

Är du vår nya stjärna i Gävle? MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år. Vi starta... Visa mer
Är du vår nya stjärna i Gävle?
MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder. Nu är det dags att ta nästa steg och anställa en biträdande platschef i Gävle.
Om tjänsten
I rollen som biträdande platschef hos oss erbjuder vi en tjänst som innebär en liten blandning av att arbeta som lastbilschaufför, med ordinarie bokningar, och av att hjälpa platschef Mats vid behov. Hos oss får du månadslön och självklart ser vi till att du får personlig utveckling genom ett ledarskapsprogram! Vi är idag ca 35 medarbetare i Gävle och vi växer!


Vi söker en flexibel person som gillar att samarbeta och få saker gjorda!
Vem är du?
Du jobbar idag som lastbilschaufför eller i någon annan tjänst inom transport och logistik och vill ta nästa steg i karriären. Du känner att du har ledaregenskaper eller vill utvecklas mer, van att ta ansvar och gillar snabba puckar. Du är lösningsorienterad, initiativtagande och har förmågan att se helheten och ligga steget före. Ditt personal- och kundfokus är stort och du har hög social kompetens.
Vår personal samt kunder är det viktigaste vi har!
Du är trygg i dig själv, gillar ordning och reda och tar ett stort ansvar för att entusiasmera och motivera dina medarbetare och kollegor.
Vi erbjuder
Ett omväxlande jobb i en spännande och rolig bransch med engagerade och drivna medarbetare och goda utvecklingsmöjligheter för dig. Du har stor möjlighet att påverka din vardag, resultat samt utveckling av ditt lokalkontor tillsammans med platschef Mats.
Du får också god support från MP-teamet samt koncernens alla platschefer genom digitala veckomöten. Då och då ses alla fysiskt i Borlänge.
Vi har kollektivavtal med Almega / Kompetensföretagen. I rollen som biträdande platschef blir du tjänsteman hos oss med pensionsavtal på Collectum.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänsten.
För tjänsten krävs körkort BECE, YKB, förarkort, truckkort. Meriterande med ADR.
Vi har med oss vår värdegrund i vårt dagliga arbete:
”Detaljerna gör helheten, Vi är ett riktigt KAP (kvalité, ansvar, positivitet)
Vill du vara med på en spännande resa?
Varmt välkommen med din ansökan!
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Ekenfelt, 0470-922 94
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil - C-körkort (CE - körkort är meriterande ) och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

C-Chaufför

Ansök    Mar 21    Nordecta AB    Distributionsförare
Vi söker för kunds räkning nu ett par C-Chaufförer för körning ifrån Ockelbo med Omnejd Ni måste ha YKB giltigt # Bra service mot kunder # Bra lokalsinne i Gävle med omnejd # Jobbar bra i både team och ensam. # Flexibel i dina arbetsuppgifter #Truck   Meriterande: Om ni har E kort     Vi söker dig som har C-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och ... Visa mer
Vi söker för kunds räkning nu ett par C-Chaufförer för körning ifrån Ockelbo med Omnejd

Ni måste ha YKB giltigt

# Bra service mot kunder

# Bra lokalsinne i Gävle med omnejd

# Jobbar bra i både team och ensam.

# Flexibel i dina arbetsuppgifter

#Truck

 

Meriterande: Om ni har E kort 

 

 Vi söker dig som har C-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi ser därför att du är positiv och lösningsorienterad. Lagarbete är en förutsättning för oss och en självklarhet för dig. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo är detta jobbet för dig!

 

Nordecta AB är ett serviceföretag inom bemanning. Vi bemannar inom alla områden, men är speciellt nischade inom främst industri, verkstad, lager och logistik. Sedan Nordecta AB startade 2010 har ett antal företag gett oss sitt förtroende med vår personal Visa mindre

Distributionschaufför Gävle - sommarjobb

Tillträdesdag: omgående | Anställningsform: vikariat t.o.m. 30 augusti | Ansök senast: 14 april Vill du vara med och sprida glädje och smakupplevelser till folket i sommar? Då har du möjligheten att bli en viktig del av Spendrups Bryggeri, vi brinner för att leverera högkvalitativa drycker till våra kunder över hela landet. Nu söker vi en serviceinriktad distributionschaufför för att förstärka vårt team under sommarsäsongen?????? Uppdraget I rollen utgå... Visa mer
Tillträdesdag: omgående | Anställningsform: vikariat t.o.m. 30 augusti | Ansök senast: 14 april

Vill du vara med och sprida glädje och smakupplevelser till folket i sommar? Då har du möjligheten att bli en viktig del av Spendrups Bryggeri, vi brinner för att leverera högkvalitativa drycker till våra kunder över hela landet. Nu söker vi en serviceinriktad distributionschaufför för att förstärka vårt team under sommarsäsongen??????

Uppdraget

I rollen utgår du från vår terminal i Gävle och levererar dryck till våra kunder, samt säkerställer att leveransen sker på ett effektivt och säkert sätt inom angiven tid.

Arbetstiden är dagtid 06-15, 5 dagars vecka eller 6-17, 4-dagars vecka.

Din profil

- C-körkort

- CE-körkort är meriterande

- Truckkort

- YKB

- digitalt färdskrivarkort

Vi letar efter en person som inte bara är en skicklig distributionschaufför, utan också en ambassadör för Spendrups Bryggeri. Våra chaufförer är bland de främsta representanterna för företaget och har en unik möjlighet att skapa positiva kundupplevelser vid varje leverans. Därför söker vi någon som inte bara är skicklig bakom ratten, utan även gillar det sociala mötet och har en naturlig förmåga att leverera en förstklassig service. Samtidigt är det av yttersta vikt att personen är aktsam om våra fordon och gods, för att säkerställa att våra produkter når kunderna i perfekt skick varje gång. Tunga lyft förekommer därav söker vi dig som är i god fysisk form.

Vi ser fram emot att få arbeta med dig i sommar!

För mer information om tjänsten: Linus Johansson , Terminalchef, tel:

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

CE-chaufförer till Gävle

MP anställer i Gävle! Vill du vara med på resan med oss? Arbetsuppgifter Till Gävle söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service. Kvalifikationer? Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggra... Visa mer
MP anställer i Gävle! Vill du vara med på resan med oss?
Arbetsuppgifter
Till Gävle söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service.
Kvalifikationer?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel.
Som chaufför hos oss behöver du ha CE körkort, YKB, förarkort, truckkort och ADR styckegods.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder.

Övrigt
Heltid, semestervikariat vecka 24-33 med goda chanser till fortsatt anställning för rätt person.
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas.
Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning eller efter pension.


Har du frågor så hör gärna av dig till vår platschef i Gävle:
Mats via mail [email protected] eller telefon 026-455 04 51

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-Chaufför

Ansök    Mar 19    Nordecta AB    Distributionsförare
Vi söker för kunds räkning nu ett par CE-Chaufförer för körning i Gävle med Omnejd Ni måste ha YKB giltigt # Bra service mot kunder # Bra lokalsinne i Gävle med omnejd # Jobbar bra i både team och ensam. # Flexibel i dina arbetsuppgifte    Vi söker dig som har CE-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. ... Visa mer
Vi söker för kunds räkning nu ett par CE-Chaufförer för körning i Gävle med Omnejd

Ni måste ha YKB giltigt

# Bra service mot kunder

# Bra lokalsinne i Gävle med omnejd

# Jobbar bra i både team och ensam.

# Flexibel i dina arbetsuppgifte 

 

Vi söker dig som har CE-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Man utgår från Ockelbo och särifrån vidare mot Hudiksvall med omnejd, hämtar/Lämnar tvättburar mm. så man får vara beredd på att det kan vara tungt. 

Arbetstiderna varierar  mellen dagtid och kväll, natt kan förekomma. 

Kunden har introduktion på körningen från mittten av Maj och schemat gäller från Juni till mitten av Aug 2024.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi ser därför att du är positiv och lösningsorienterad. Lagarbete är en förutsättning för oss och en självklarhet för dig. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo är detta jobbet för dig!

 

Nordecta AB är ett serviceföretag inom bemanning. Vi bemannar inom alla områden, men är speciellt nischade inom främst industri, verkstad, lager och logistik. Sedan Nordecta AB startade 2010 har ett antal företag gett oss sitt förtroende med vår personal Visa mindre

Lastbilsstation söker sommarjobbare inom kategorierna B, C, CE och terminal

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss. Arbetsbeskrivning Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav. Som chaufför CE finns består arbetet främst av att köra gods mellan våra terminaler men även lastning/lossning hos våra kunder förekommer... Visa mer
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Arbetsbeskrivning
Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav.
Som chaufför CE finns består arbetet främst av att köra gods mellan våra terminaler men även lastning/lossning hos våra kunder förekommer. Tjänster på både dag och natt finns och YKB är ett krav.
Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Vid som enbart kräver B-behörighet men fler körkortsbehörigheter samt YKB är meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För tjänsterna som C eller CE-chaufför är YKB är ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Sommarjobb Gävle". Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

Bärgare till Assistansbolaget (Gävle)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder. VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS Som bär... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag - ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS

- Körkortsbehörighet C och YKB

- Goda fordonskunskaper

- Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

- Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

- Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

- God svenska i tal och skrift

- God förståelse för engelska

VI ERBJUDER

- Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

- Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

- En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

- Självständigt arbete med frihet under ansvar

- God lön och förmånliga villkor.

ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.

ARBETSTIDER

Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

LÖN

Vi erbjuder fast lön.

Varmt välkommen in med din ansökan!Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Installatör Gästrikland, C-kort - Gävle (Iösullsisolering)

Lösullsinstallatör Län: Gästrikland Om anställningen Lön: Månadslön Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs Språk: Svenska Körkort: KRAV: C-körkort Om jobbet Som lösullsinstallatör hos Isolerab AB ingår du i ett härligt team av glada hantverkare som dagligen bidrar till att fler hem får ett optimalt inomhuskli... Visa mer
Lösullsinstallatör

Län: Gästrikland

Om anställningen

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs

Språk: Svenska

Körkort: KRAV: C-körkort

Om jobbet

Som lösullsinstallatör hos Isolerab AB ingår du i ett härligt team av glada hantverkare som dagligen bidrar till att fler hem får ett optimalt inomhusklimat genom tilläggsisolering av vinden.

Du genomgår vår internutbildning och introduktionsplan där vi lär dig allt du behöver kunna för att bli en fullfjädrad lösullsinstallatör. Vi ställer därför inga krav på liknande arbetslivserfarenhet eller utbildning (tidigare erfarenhet av bygg är dock meriterande).

Vi söker dig som är plikttrogen, noggrann, praktiskt lagd och har viljan att utvecklas tillsammans med oss där positiv inställning och glädje är viktiga faktorer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Se över behovet och förbereda vinden
- Snickra och montera landgång på vind
- Blåsa lösullsisolering vindsbjälklag

Om Isolerab

Vår värdegrund bygger på att ha hög kvalité i alla led och våra värdeord är Glädje, Kreativitet, Hållbarhet och Kvalitet. Vårt mål är att all personal skall må bra, ha roligt, känna sig behövda och utvecklas. Vi är idag 70 st anställda och söker nu nya medarbetare i Gästrikland.

Ansökningar och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas under Q1-2024

Arbetsgivare

Isolerab AB
Huvudkontor
Sveagatan 21
784 33 Borlänge
020-480010
[email protected]
www.isolerab.se Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

Infinity Industry Solutions - Säljande Distributör/chaufför

Infinity Industry Solutions söker för kunds räkning en säljande distributör under tiden 15 april till 15 september 2024. Tjänsten innebär att med bil leverera sommarens kanske viktigaste produkt till befintlig kundstock. Upptagningsområdet är Norduppland upp till Gävle. Vi söker dig som är kundorienterad, flexibel och ansvarstagande. Dessutom behöver du vara en duktig chaufför. Gillar att möta människor och kan arbeta i ett högt tempo utan att tumma på k... Visa mer
Infinity Industry Solutions söker för kunds räkning en säljande distributör under tiden 15 april till 15 september 2024.

Tjänsten innebär att med bil leverera sommarens kanske viktigaste produkt till befintlig kundstock. Upptagningsområdet är Norduppland upp till Gävle.

Vi söker dig som är kundorienterad, flexibel och ansvarstagande. Dessutom behöver du vara en duktig chaufför. Gillar att möta människor och kan arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén eller säkerheten? Då kan vi erbjuda ett riktigt roligt arbete med mycket frihet under ansvar.

Krav: B-körkort samt att du kan arbeta hela perioden.
Fast lön samt påverkningsbar provision.

Välkommen att söka!

För frågor om tjänsten och/eller rekryteringsprocessen, kontakta Daniel Carlsson, Infinity, på e-mail; [email protected] Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!   Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider... Visa mer
TopWork söker nu ansvarsfulla chaufförer till kund i Ockelbo!
 
Vi söker nu chaufförer som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Ockelbo. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!

Du kommer att arbeta med distribution inom Gästrikland och angränsande län. Arbetet kan vara förlagt under veckans alla dagar, vi ser därför att du som söker är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 21 till vecka 34.

Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas
Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil - C-körkort (CE - körkort är meriterande ) och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Kranbilsförare, Lastbilsförare

Kranbilsförare sökes till Gävle. Körning med trailer samt bil och släp är förekommande. Är du lastbilsförare med intresse för kranbilar finns det möjlighet till utbildning. Arbete på annan ort än Gävle med omnejd kan förekomma. Visa mer
Kranbilsförare sökes till Gävle. Körning med trailer samt bil och släp är förekommande.
Är du lastbilsförare med intresse för kranbilar finns det möjlighet till utbildning.
Arbete på annan ort än Gävle med omnejd kan förekomma. Visa mindre

CE-Chaufför med erfarenhet av att köra Jumbo Trailer till vår kund i Gävle

Ansök    Feb 8    Submit AB    Fjärrbilsförare
Vi på Submit söker nu efter en CE-Chaufför med erfarenhet av att köra Jumbo Trailer till vår kund i Stockholm. Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut. Som konsult hos Submit öppnas dörrar till profe... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en CE-Chaufför med erfarenhet av att köra Jumbo Trailer till vår kund i Stockholm.
Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.

Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.

Om kunden:

Arbetsuppgifter:

Ta emot Sjö-containrar som kommer ifrån hamnen och köra mot destination.
Körningar mot flertal orter som bl.a. Sundsvall, Borlänge och Söderhamn.
Finns möjlighet för långa körningar och ligga ute om man så vill.

Profil:

- Flexibel

- Säker förare

-

-

Krav:

- CE - Körkort

- YKB

- ADR Grund.

Meriterande

- ADR Tan

- Erfarenhet av att köra Jumbo-Trailer

Plats: Gävle

Start: Omgående

Lön: Enl. Kollektivavtal eller ÖK

Arbetstid: Må-Fre fasta tider samt enligt överenskommelse.

Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider.

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

Chaufför till Sodexo i Gävle

Ansök    Feb 5    Sodexo AB    Distributionsförare
Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt. Vi på Sodexo Distribution i Gävle söker nu ett antal semestervikarier till tjänsten som hjälpmedelschaufför. Vårat arbete innebär mycket kundkontakt där serviceandan är en jätteviktig del.  Vad du kommer att jobba... Visa mer
Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.

Vi på Sodexo Distribution i Gävle söker nu ett antal semestervikarier till tjänsten som hjälpmedelschaufför. Vårat arbete innebär mycket kundkontakt där serviceandan är en jätteviktig del. 

Vad du kommer att jobba med:

Arbetet innebär utleverans och inhämtning av hjälpmedel tex rullstolar, rollatorer samt sjukhussängar på vårdboenden, sjukhus och hemmaboende kunder i hela Gävleborgs län. Det förekommer lättare montering och en del tunga lyft. Orderhantering sker i handdatasystem.

Kvalifikationer/Krav


• B-körkort
• Svenska i tal och skrift 

Meriterande


• C-körkort 
• God lokalkännedom Gävleborg  

Om tjänsten 

Lön enligt kollektivavtal. Dagtid / Heltid

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Helena Blixt, [email protected]

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2024-04-15. Anställning sker löpande.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster samt de medarbetarförmåner som erbjuds via Pluxee. Sodexokoncernen har offentliggjort att Pluxee, som idag är en del av koncernen, kommer att bli en separat koncern och börsnoteras i början av 2024. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 45 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 430 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Sommarjobb i Gävle

Ansök    Feb 5    Pågen AB    Distributionsförare
Sommarjobb - Säljare / Distributör till Pågen i Gävle Pågen söker nu en vikarierande säljande distributör med (B- eller C-körkort och YKB) till Sveriges största säljkår - en stark och engagerad organisation som varje dag förser landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Vad erbjuder vi dig? Du erbjuds ett roligt, självständigt och resultatinriktat jobb där du blir en del av ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer få en social, händelseri... Visa mer
Sommarjobb - Säljare / Distributör till Pågen i Gävle Pågen söker nu en vikarierande säljande distributör med (B- eller C-körkort och YKB) till Sveriges största säljkår - en stark och engagerad organisation som varje dag förser landets butiker och konsumenter med färskt bröd.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds ett roligt, självständigt och resultatinriktat jobb där du blir en del av ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer få en social, händelserik och varierande vardag där du arbetar med välkända produkter som Lingongrova, Pågenlimpa och Gifflar. Ditt arbete innebär frihet men även stort ansvar, och du kommer tillhöra ett starkt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att utvecklas.

Vad innebär rollen?

I ditt arbete i Pågens säljkår är ditt övergripande ansvar att varje dag förse våra kunder och butiker med våra färska kvalitetsprodukter. Du blir en del av ett engagerat team men arbetar självständigt. Du får ett arbete som är både omväxlande, rörligt och roligt då det innehåller variation mellan såväl sälj- som distributionssysslor.Du har många kontaktytor, främst med de kunder du besöker varje dag, men även med dina kollegor.

Vem är du?

För att lyckas och trivas behöver du vara social och tycka om en varierad och händelserik dag där du får ta stort eget ansvar. Du är lyhörd och har lätt för att bygga förtroende. Du behöver vara flexibel och ha god planeringsförmåga och struktur med fokus på kvalitet och effektivitet i alla delar av ditt arbete.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift och tjänsten förutsätter att du har (B- eller C-körkort och YKB och förarkort). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, gärna inom livsmedel.

 

Sök!

Vi behöver förstärkning till vår distribuerande säljkår under vecka 24-33 och därför behöver du kunna vara tillgänglig ett större antal veckor under denna period. Om detta tidbegränsade uppdrag låter intressant så är du varmt välkommen med din ansökan senast 15/5 2024 men skicka din ansökan redan nu då urval görs löpande. För information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär på telefon 040-323600

Om Pågen

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt, och med Sveriges största säljkår, förser Pågen varje dag både exportmarknader och landets butiker med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se.

Se mer om jobbet hos Sveriges största säljkår: https://www.youtube.com/watch?v=nuiC9SUD1EA Visa mindre

CE & C-chaufförer för heltidsuppdrag i sommar!

StudentConsulting söker nu C-chaufförer samt CE-chaufförer med YKB för sommaruppdrag i Gävle. Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar. På detta uppdrag jobbar du med distribution samt hämta pall, post och paket med Gävle som utgångspunkt. Du ... Visa mer
StudentConsulting söker nu C-chaufförer samt CE-chaufförer med YKB för sommaruppdrag i Gävle.

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig!

Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar.

På detta uppdrag jobbar du med distribution samt hämta pall, post och paket med Gävle som utgångspunkt.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kan ha varierande arbetstider, men arbetar främst dagtid.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då tunga lyft förekommer.

Du som söker måste ha CE eller C-körkort. Du behöver också ha YKB, vara ostraffad och ha god lokalkännedom. Erfarenhet från yrket ses som starkt meriterande.

Sök tjänsten redan idag då platserna tillsätts så snart vi hittar rätt personer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lastbilsstation söker B-chaufförer till Gävle, start omgående!

Är du en skicklig chaufför, snabb i steget och är serviceinriktad? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker chaufförer som kan jobba heltid, deltid eller bara timmar. Ta därför chansen och sök redan idag! Arbetsbeskrivning I rollen som B-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 90 personer, som är chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tj... Visa mer
Är du en skicklig chaufför, snabb i steget och är serviceinriktad? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker chaufförer som kan jobba heltid, deltid eller bara timmar. Ta därför chansen och sök redan idag!
Arbetsbeskrivning
I rollen som B-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 90 personer, som är chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Arbetet är förlagt till vardagar och dagtid. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är snabb, noggrann och har ett bra kundbemötande. B-behörighet samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi arbetar med digital skanning så det krävs att du har systemvana och kan hantera digitala arbetsverktyg. Kunskaper i engelska, truckbehörighet och tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Välkommen att söka tjänsten som B-chaufför till vår terminal i Gävle redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "B-chaufför Gävle" samt om du söker heltid, deltid eller som extrajobb.
STATIONERINGSORT: Gävle
ARBETSTID: Dagtid
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Timanställd bärgare till Assistansbolaget (Gävle)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.     VEM ÄR DU ... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

 

 

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. 

 

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

 

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

 

 

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS• Körkortsbehörighet C och YKB

• Goda fordonskunskaper

• Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

• Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

• Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

• God svenska i tal och skrift

• God förståelse för engelska


 


VI ERBJUDER• Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

• Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

• En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

• Självständigt arbete med frihet under ansvar

• God lön och förmånliga villkor.


 


ANSTÄLLNING

Timanställning. 

 


ARBETSTIDER
Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

 

 

LÖN
Vi erbjuder fast lön.

 

 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Visa mindre

Driven Lastbilschaufför sökes!

Gävle Partiaffär söker ytterligare duktiga medarbetare med C-behörighet. Arbetsbeskrivning Som lastbilschaufför på Gävle Partiaffär kör man tempererat gods med tung lastbil runt Gävle & Sandviken. Du ansvarar för att godset transporteras på ett säkert sätt och att alla säkerhetsregler följs. Det inkluderar även en del lagerarbete så gillar du variation i arbetet är detta rätt plats för dig. Vem är du som söker till Gävle Partiaffär? Du som söker till ... Visa mer
Gävle Partiaffär söker ytterligare duktiga medarbetare med C-behörighet.


Arbetsbeskrivning
Som lastbilschaufför på Gävle Partiaffär kör man tempererat gods med tung lastbil runt Gävle & Sandviken. Du ansvarar för att godset transporteras på ett säkert sätt och att alla säkerhetsregler följs. Det inkluderar även en del lagerarbete så gillar du variation i arbetet är detta rätt plats för dig.


Vem är du som söker till Gävle Partiaffär?
Du som söker till oss ska tycka om att träffa kunder och vara ett ansikte utåt för företaget. Du ska även vara noggrann och kunna passa tider.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som anställd hos oss på Gävle Partiaffär blir du en del av ett härligt gäng som har fokus på teamkänsla. Du får köra rena och snygga bilar och även en variation i arbetet.
För mer information om tjänsten eller frågor kontakta i första hand Oliver Hammarberg per e-post på [email protected]


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Bärgare till Assistansbolaget (Gävle)(vikariat)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.     VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS S... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

 

 

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. 

 

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

 

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

 

 

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS• Körkortsbehörighet C och YKB

• Goda fordonskunskaper

• Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

• Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

• Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

• God svenska i tal och skrift

• God förståelse för engelska


 


VI ERBJUDER• Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

• Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

• En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

• Självständigt arbete med frihet under ansvar

• God lön och förmånliga villkor.


 


ANSTÄLLNING

Vikariat på heltid som sträcker sig från februari och 3 månader fram. 

 


ARBETSTIDER
Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

 

 

LÖN
Vi erbjuder fast lön.

 

 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Visa mindre

CE-chaufför

Om jobbet Alfta Frakt bedriver verksamhet inom transporter och lager/logistik. Huvudkontoret är beläget i Alfta i Hälsingland och vi verkar på flera orter i Sverige. Till vår verksamhet i Örebro söker vi nu CE -chaufför Dina arbetsuppgifter består i att utföra transporter av rätt gods i rätt tid till eller från rätt kund i överensstämmelse med transportdokument. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla fordonet helt, rent och snyggt. Arbetstiden är natt/fö... Visa mer
Om jobbet
Alfta Frakt bedriver verksamhet inom transporter och lager/logistik. Huvudkontoret är beläget i Alfta i Hälsingland och vi verkar på flera orter i Sverige.
Till vår verksamhet i Örebro söker vi nu CE -chaufför
Dina arbetsuppgifter består i att utföra transporter av rätt gods i rätt tid till eller från rätt kund i överensstämmelse med transportdokument. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla fordonet helt, rent och snyggt.
Arbetstiden är natt/förmiddag
Du måste ha CE-kort, digitalt förarkort, truckkort, ADR och yrkeskompetensbevis (YKB).
Då du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och ingå i vårt team med övriga medarbetare är det viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, ansvarskänsla och vilja till utveckling. Du är miljö-och kvalitetsmedveten, effektiv och noggrann i det arbete du utför och behärskar svenska språket i tal och skrift. I enlighet med vår policy avseende EU´s kör- och vilotider och EU´s lagstiftning inom området accepterar vi inga överträdelser mot dessa. Visa mindre

Slambilsoperatör till Gävle

Recover Industriservice erbjuder tjänster inom stamspolning, torr- och grävsugning, slamtömning, rörinspektion/rörinfodring, transport av farligt avfall och containerverksamhet. Vi har en bred maskinpark med moderna fordon och kompetenta chaufförer med lång erfarenhet inom yrket.  Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa. Just nu rekryterar vi Slambilsoperat... Visa mer
Recover Industriservice erbjuder tjänster inom stamspolning, torr- och grävsugning, slamtömning, rörinspektion/rörinfodring, transport av farligt avfall och containerverksamhet. Vi har en bred maskinpark med moderna fordon och kompetenta chaufförer med lång erfarenhet inom yrket. 

Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.

Just nu rekryterar vi Slambilsoperatörer till Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om tjänsten

I rollen som Slambilsoperatör åker du ut på uppdrag till privata aktörer såväl som kommunala uppdragsgivare. Recover suger och tömmer allt från 3-kammarbrunnar till bensinstationsslam. Till vanligheten hör även tömning av fettavskiljare åt restauranger och gatukök.

Som slambilsoperatör planerar du dina dagar själv och förväntas känna ansvar för att arbetet blir gjort. Du har god känsla för logistik och ruttplanering och trivs med att arbeta fritt under ansvar. Vi är stolta över att kunna erbjuda bra fordon med modern utrustning.

Mer om dig och vad vi söker

För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du har CE-körkort och ett Yrkeskompetensbevis (YKB). Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus. Kunskaper inom ADR eller fastighet och VVS är meriterande, men inte ett krav. 

I rollen som Slambilsoperatör träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor samt har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Som förare är du trygg, säker och kan planera din körning väl - både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. 

Övrigt

Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi genomför alkohol- och drogtester vid nyanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta Arbetsledare Erik Jonsson. Visa mindre

Möjlighet att arbeta som C- Chaufför i Gällivare!

???? Möjlighet till spännande uppdrag som C-chaufför i Gällivare! ???? Vill du vara en nyckelspelare i gruvnäringen och relaterade verksamheter? Minery North AB söker en engagerad och kompetent C-chaufför med YKB och erfarenhet av att köra lastväxlare. Om företaget: Minery North AB är ett bemanningsföretag som vill skapa förutsättningar för att det ska vara tryggt att arbeta i företaget och som gör sitt yttersta för att erbjuda dig en utvecklande arbetsp... Visa mer
???? Möjlighet till spännande uppdrag som C-chaufför i Gällivare! ????

Vill du vara en nyckelspelare i gruvnäringen och relaterade verksamheter? Minery North AB söker en engagerad och kompetent C-chaufför med YKB och erfarenhet av att köra lastväxlare.

Om företaget: Minery North AB är ett bemanningsföretag som vill skapa förutsättningar för att det ska vara tryggt att arbeta i företaget och som gör sitt yttersta för att erbjuda dig en utvecklande arbetsplats. Vi är dedikerade att tillhandahålla högkvalitativ service och söker nu en skicklig C-chaufför med YKB för att utöka teamet.

Arbetsplats: Placeringen är i Gällivare, och som en del av vårt engagerade team kommer du att transportera gods utanför "grindarna" till våra kunder. Boendet i Gällivare tillhandahålls kostnadsfritt för den som får jobbet.

Arbetsuppgifter:

• Transportera gods enligt uppdragets krav
• Använda lastväxlare med skicklighet
• Möt kunder med professionalism och utmärkt service
• Flexibilitet att anpassa arbetsinsatser baserat på kundernas behov
• Hålla fast vid utsatta tidsramar

Kvalifikationer:

• C-körkort med giltig YKB
• Erfarenhet av att köra lastväxlare
• Har kundservice och kommunikationsförmåga
• Flexibilitet och anpassningsförmåga
• Förmåga att upprätthålla tidsscheman och möta ställda krav
• Kan arbeta både enskilt och i team

Boende och arbetsförhållanden:

• Gratis boende i Gällivare tillhandahålls
• Arbete från måndag till torsdag
• Noll tolerans för droger och alkohol
• Krav på att hålla boendet städat
• Du är anställd av företaget som har bemanningsuppdrag till olika kunder i Gällivare. Du kommer att arbeta i olika projekt och längden på dessa är olika. Bra personal är man rädd om de får alltidmöjlighet till nya uppdrag i företaget eller inom branschen.

Språk:

• Du har mycket goda kunskaper och kan använda språket i så väl tal som skrift

Ansökan:

Rekryteringen pågår löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat! Vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt så du inte missar chansen!

Har du frågor så kan du ställa dem till ansvarig rekryteringskonsult Åsa Ludvigsson på Nordisk Kompetens. Maila [email protected] eller ring 073- 0730400. Glöm inte att skriva vilken tjänst det är som du söker, om du lämnar meddelande.

Vi ser fram emot att välkomna en kompetent chaufför till Minery North AB team för att växa och trivas tillsammans! Visa mindre

Pågen söker Säljande distributör på vikariat till Gävle

Ansök    Okt 13    Pågen AB    Distributionsförare
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord.... Visa mer
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd.

Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget som har sitt huvudkontor i Malmö har en stark utveckling och tillväxt och verkar i en stabil bransch. Omsättningen är knappt 4 miljarder SEK.
Mer information hittar du på www.pagen.se

 

 

Hur är det att arbeta på Pågen?

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, våra medarbetare, våra konsumenter och om våra gemensamma resurser. Det är grunden till vår viktigaste uppgift: att sätta färskt bröd på bordet varje dag. Vårt uppdrag är också långsiktigt då vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser.

Vi månar om vår kultur och värderingar som genomsyrar vårt sätt att arbeta. Tillsammans ser vi till att få saker att hända och vi arbetar mot våra gemensamma mål. Vi når framgång genom vårt engagemang, vår vilja till utveckling och att fokusera på möjligheter. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka nytt och utmanar både oss själva och varandra för att hela tiden lära mer. Att se till helheten, vara respektfulla men utmanande kännetecknar vårt arbetssätt.

För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.


Vad erbjuder vi dig?

Som driven säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda bagerivaror för alla tillfällen.

Arbete som Säljande Distributör är ett rörligt och roligt arbete med goda arbetskamrater. Arbetet innehåller variation mellan såväl sälj- som distributionssysslor. Vi erbjuder med andra ord ett socialt arbete där du har många kontaktytor. Du kommer in i ett gott team med stor gemenskap, samarbetar med kollegor och kan få stöd och råd men arbetar mestadels på egen hand.

Pågen är ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag. Hos oss får du möjlighet att arbeta självständig och med stort eget ansvar. Du arbetar i en engagerande och inspirerande organisation med välkända produkter som Jättefranska, Lingongrova, Pågenlimpa och Gifflar.

 

Jobbbeskrivning 


• Du ansvarar för att besöka våra kunder och att sälja och förse dem med våra produkter.
• Du har stor påverkan på brödhyllan och ska optimera sortimentet och försäljningen i de butiker som du ansvarar för.
• Du ska genomföra säljaktiviteter


Vem är du?

Tjänsten förutsätter att du har B eller C-körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Vi ser gärna att du är i god fysisk form och uppskattar om du har en aktiv fritid.

Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Som person är du social och skapar lätt kontakt och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Pär Eriksson [email protected] på telefon 040-323600 Visa mindre

Vi söker fler timanställda servicemedarbetare!

Inför hösten behöver vi stärka vår bank med arbetsvillig och duktig extrapersonal, som vill utvecklas med oss och våra kunder. Det är aktuellt både för dig som är tillgänglig heltid/vill jobba så mycket som möjligt och dig som har annan sysselsättning och kan hoppa in enstaka dagar i veckan på specifika uppdrag. Allt vi gör, gör för vi för någon annan. Därför är service, kvalitet och trygghet våra viktigaste grundstenar. Du är med och utför kunduppdrag... Visa mer
Inför hösten behöver vi stärka vår bank med arbetsvillig och duktig extrapersonal, som vill utvecklas med oss och våra kunder. Det är aktuellt både för dig som är tillgänglig heltid/vill jobba så mycket som möjligt och dig som har annan sysselsättning och kan hoppa in enstaka dagar i veckan på specifika uppdrag.Allt vi gör, gör för vi för någon annan. Därför är service, kvalitet och trygghet våra viktigaste grundstenar. Du är med och utför kunduppdrag såsom bohagsflytt, inbärningar, flytt- och leveranstjänster. Vi har även monterings-, lager- och logistikuppdrag samt vi utför regelbundna leveranstjänster till datacenter i regionen. 


Är du serviceinriktad och noggrann, vill utvecklas och prova på nya utmaningar, gillar att jobba med kroppen och med händerna och uppskattar stor variation i arbetet, då är vi verkligen intresserade att få kontakt med dig. Tycker du även om att samarbeta, att vara en del av en gemenskap och att ta ansvar kan ett arbete hos oss passa dig!


Vi breddar vår verksamhet och behöver fylla på med timanställda nu när flera går tillbaka till studier. Arbetstider är dagtid måndag till fredag. Resor utanför Gävle kan förekomma.


Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller erfarenhet. Utbildning sker internt. Mycket goda kunskaper i svenska är dock en förutsättning. BE-körkort är mycket meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och hur du kan bidra till en bra laganda i arbetsteamen. Meriterande, men inget krav, är flera års arbetslivserfarenhet, gärna från serviceyrken, att du har B eller BE-körkort samt vissa kunskaper i engelska. Gärna tillgänglig på heltid, samt bostadsort Gävle/Sandviken.


Vi är en mansdominerad arbetsplats och med många unga personer. Vi ser därför gärna även såväl kvinnliga sökande samt sökande i ålderskategorin över 25 år. Studenter, som är tillgängliga ett par dagar i veckan kl 7-16 är även välkomna att söka.


Frågor besvaras via mail [email protected].


Se hur det ser ut hos oss! Vi finns på Google360.


https://gefleflytt.view360.se/tour.html


Vi intervjuar löpande, så skicka in din intresseanmälan omgående. Inget krav på detaljerad CV eller personligt brev, utan fyll i formuläret.


Har du sökt till oss tidigare men inte blivit kontaktad, sök igen då vårt behov av extrapersonal varierar väldigt mycket. Det viktiga är dock att du är tillgänglig nu i maj och juni.


Vi gör bakrundskontroll på alla personal, så var beredd på att visa upp ett aktuellt registerutdrag från Polisen. Visa mindre

LN Transport AB söker CE-chaufför till Flak- och Tipptransporter

LN Transport AB söker CE-chaufför till Flak- och Tipptransporter i Skåne Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/lastbilschauffor-flak-och-tipptransporter/710 Nu söker vi lastbilschaufför på flak och tipp med placering i Fleninge. Då våra chaufförer är vårt ansikte utåt hos våra kunder ser vi gärna att du är serviceinriktad och positiv. Några av dina andra egenskaper att du är ordningsam, ärlig, flexibel, tar ansvar oc... Visa mer
LN Transport AB söker CE-chaufför till Flak- och Tipptransporter i Skåne


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/lastbilschauffor-flak-och-tipptransporter/710
Nu söker vi lastbilschaufför på flak och tipp med placering i Fleninge. Då våra chaufförer är vårt ansikte utåt hos våra kunder ser vi gärna att du är serviceinriktad och positiv. Några av dina andra egenskaper att du är ordningsam, ärlig, flexibel, tar ansvar och kan jobba självständigt. Vi vill att du har minst CE-körkort och YKB. Har du även ADR behörighet samt truckkort är det ett plus. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Vi är en trygg arbetsgivare och följer både Transportavtalet samt Kör- och vilotider. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och kan även innebära övernattningar i lastbilen. Vi hoppas att just du vill bli en av alla våra duktiga medarbetare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in den.
LN Transport tillhandahåller transport- och logistiktjänster i hela södra Sverige. Tyngdpunkten ligger på kvalificerade transporter inom jordbruk och biobränsle. Vi har drygt 50 egna fordon fördelade på både bulk- och flakbilar samt vissa flakbilar är utrustade med påhängstruck för distribution. Företaget har ca 100 duktiga medarbetare och vårt huvudkontor ligger i Fleninge utanför Helsingborg med egen verkstad och tvätthall, men vi finns även i Falkenberg och Åhus. Vi omsätter drygt 200 miljoner och har god lönsamhet.
För mer information kontakta oss via Förartjänst
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Vi söker fler timanställda servicemedarbetare!

Inför hösten behöver vi stärka vår bank med arbetsvillig och duktig extrapersonal, som vill utvecklas med oss och våra kunder. Det är aktuellt både för dig som är tillgänglig heltid/vill jobba så mycket som möjligt och dig som har annan sysselsättning och kan hoppa in enstaka dagar i veckan på specifika uppdrag. Allt vi gör, gör för vi för någon annan. Därför är service, kvalitet och trygghet våra viktigaste grundstenar. Du är med och utför kunduppdrag... Visa mer
Inför hösten behöver vi stärka vår bank med arbetsvillig och duktig extrapersonal, som vill utvecklas med oss och våra kunder. Det är aktuellt både för dig som är tillgänglig heltid/vill jobba så mycket som möjligt och dig som har annan sysselsättning och kan hoppa in enstaka dagar i veckan på specifika uppdrag.Allt vi gör, gör för vi för någon annan. Därför är service, kvalitet och trygghet våra viktigaste grundstenar. Du är med och utför kunduppdrag såsom bohagsflytt, inbärningar, flytt- och leveranstjänster. Vi har även monterings-, lager- och logistikuppdrag samt vi utför regelbundna leveranstjänster till datacenter i regionen. 


Är du serviceinriktad och noggrann, vill utvecklas och prova på nya utmaningar, gillar att jobba med kroppen och med händerna och uppskattar stor variation i arbetet, då är vi verkligen intresserade att få kontakt med dig. Tycker du även om att samarbeta, att vara en del av en gemenskap och att ta ansvar kan ett arbete hos oss passa dig!


Vi breddar vår verksamhet och behöver fylla på med timanställda nu när flera går tillbaka till studier. Arbetstider är dagtid måndag till fredag. Resor utanför Gävle kan förekomma.


Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller erfarenhet. Utbildning sker internt. Mycket goda kunskaper i svenska är dock en förutsättning. BE-körkort är mycket meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och hur du kan bidra till en bra laganda i arbetsteamen. Meriterande, men inget krav, är flera års arbetslivserfarenhet, gärna från serviceyrken, att du har B eller BE-körkort samt vissa kunskaper i engelska. Gärna tillgänglig på heltid, samt bostadsort Gävle/Sandviken.


Vi är en mansdominerad arbetsplats och med många unga personer. Vi ser därför gärna även såväl kvinnliga sökande samt sökande i ålderskategorin över 25 år. Studenter, som är tillgängliga ett par dagar i veckan kl 7-16 är även välkomna att söka.


Frågor besvaras via mail [email protected].


Se hur det ser ut hos oss! Vi finns på Google360.


https://gefleflytt.view360.se/tour.html


Vi intervjuar löpande, så skicka in din intresseanmälan omgående. Inget krav på detaljerad CV eller personligt brev, utan fyll i formuläret.


Har du sökt till oss tidigare men inte blivit kontaktad, sök igen då vårt behov av extrapersonal varierar väldigt mycket. Det viktiga är dock att du är tillgänglig nu i maj och juni.


Vi gör bakrundskontroll på alla personal, så var beredd på att visa upp ett aktuellt registerutdrag från Polisen. Visa mindre

Spolbilsoperatör till Gävle

Recover är din lokala entreprenör inom industriservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa. Just nu rekryterar vi en Spolbilsoperatör till Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma! Mer om tjänsten Rollen som Spolbilsoperatör är omväxlande och ger dig stor frihet under ansvar. V... Visa mer
Recover är din lokala entreprenör inom industriservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.

Just nu rekryterar vi en Spolbilsoperatör till Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om tjänsten
Rollen som Spolbilsoperatör är omväxlande och ger dig stor frihet under ansvar. Vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare, privatpersoner och kommunavtal.

Som Spolbilsoperatör planerar du dina dagar själv och förväntas känna ansvar för att arbetet blir utfört. Du har känsla för logistik och ruttplanering och trivs med att arbeta fritt under ansvar. Vi är stolta över att kunna erbjuda bra fordon med modern utrustning.

Arbetsmomenten kan till exempel vara:


• Avloppsspolning i mark
• Högtrycksspolning utav avlopp
• Slamsugning
• Stamspolning

Mer om dig och vad vi söker
För att lyckas i rollen som Spolbilsoperatör har du tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du har körkort, C-körkort och ett
Yrkeskompetensbevis (YKB), med goda kunskaper om fastighetsteknik. Har du genomgått Arbete på Väg är det meriterande, men inte
ett krav. Extra meriterande om du har erfarenhet kring arbete med farligt avfall. Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus. 

I den här rollen träffar du dagligen våra kunder på plats och därför är det viktigt att du har en god känsla för service och kan uttrycka dig
väl i det svenska språket. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Som förare är du trygg, säker och kan
planera din körning väl - både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.


• Något av det vi erbjuder dig
• Vidareutveckling i form av interna och externa utbildningar
• En stor variation i kunduppdrag och projekt
• Vi har kul tillsammans! Att bjuda på gemensam frukost eller en riktigt schysst julfest är viktigt för oss.
• En trygg anställning med kollektivavtalad pension, försäkringar och semester.
• Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och olika hälsoaktiviteter.

Övrigt
Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Jour kan komma att ingå i arbetet.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vi genomför alkohol- och drogtester vid nyanställning. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Erik Jonsson. Visa mindre

Pågen söker extrapersonal på lördagar till Gävle

Ansök    Jul 11    Pågen AB    Distributionsförare
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord.... Visa mer
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd.

Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget som har sitt huvudkontor i Malmö har en stark utveckling och tillväxt och verkar i en stabil bransch. Omsättningen är knappt 4 miljarder SEK.
Mer information hittar du på www.pagen.se

 

 

Hur är det att arbeta på Pågen?

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, våra medarbetare, våra konsumenter och om våra gemensamma resurser. Det är grunden till vår viktigaste uppgift: att sätta färskt bröd på bordet varje dag. Vårt uppdrag är också långsiktigt då vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser.

Vi månar om vår kultur och värderingar som genomsyrar vårt sätt att arbeta. Tillsammans ser vi till att få saker att hända och vi arbetar mot våra gemensamma mål. Vi når framgång genom vårt engagemang, vår vilja till utveckling och att fokusera på möjligheter. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka nytt och utmanar både oss själva och varandra för att hela tiden lära mer. Att se till helheten, vara respektfulla men utmanande kännetecknar vårt arbetssätt.

För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.


Vad erbjuder vi dig?

Som driven säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda bagerivaror för alla tillfällen.

Arbete som Säljande Distributör är ett rörligt och roligt arbete med goda arbetskamrater. Arbetet innehåller variation mellan såväl sälj- som distributionssysslor. Vi erbjuder med andra ord ett socialt arbete där du har många kontaktytor. Du kommer in i ett gott team med stor gemenskap, samarbetar med kollegor och kan få stöd och råd men arbetar mestadels på egen hand.

Pågen är ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag. Hos oss får du möjlighet att arbeta självständig och med stort eget ansvar. Du arbetar i en engagerande och inspirerande organisation med välkända produkter som Jättefranska, Lingongrova, Pågenlimpa och Gifflar.

 

Jobbbeskrivning 


• Du ansvarar för att besöka våra kunder och att sälja och förse dem med våra produkter.
• Du har stor påverkan på brödhyllan och ska optimera sortimentet och försäljningen i de butiker som du ansvarar för.
• Du ska genomföra säljaktiviteter


Vem är du?

Tjänsten förutsätter att du har B eller C-körkort med tillhörande giltig YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Vi ser gärna att du är i god fysisk form och uppskattar om du har en aktiv fritid.

Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Som person är du social och skapar lätt kontakt och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Pär Eriksson  på telefon 040-323600

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

C-chaufför

Alfta Frakt bedriver verksamhet inom transporter och lager/logistik. Huvudkontoret är beläget i Alfta i Hälsingland och vi verkar på flera orter i Sverige. Vi söker nu distributionschaufförer till vår verksamhet i Gävle. Du måste ha C-kort, giltigt YKB, digitalt förarkort, truckkort, och ADR. Arbetet är förlagt till dagtid. Då du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och ingå i vårt team med övriga medarbetare är det viktigt att du har en god k... Visa mer
Alfta Frakt bedriver verksamhet inom transporter och lager/logistik. Huvudkontoret är beläget i Alfta i Hälsingland och vi verkar på flera orter i Sverige.
Vi söker nu distributionschaufförer till vår verksamhet i Gävle.
Du måste ha C-kort, giltigt YKB, digitalt förarkort, truckkort, och ADR.
Arbetet är förlagt till dagtid.
Då du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och ingå i vårt team med övriga medarbetare är det viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, ansvarskänsla och vilja till utveckling. Du är miljö-och kvalitetsmedveten, effektiv och noggrann i det arbete du utför och behärskar svenska språket i tal och skrift. Visa mindre

CE-chaufförer till Gävle

Om tjänsten: Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning* Antal tjänster: 2st *Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder. Arbetsuppgifter: CE-chaufför för lotskörning av styckegods i Gästrikland, Hälsingland, Uppland, Dalarna, Mälardalen och Stockholm. Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Krav CE-behörigh... Visa mer
Om tjänsten:
Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning*
Antal tjänster: 2st
*Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder.


Arbetsuppgifter:
CE-chaufför för lotskörning av styckegods i Gästrikland, Hälsingland, Uppland, Dalarna, Mälardalen och Stockholm.

Kvalifikationer:
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Krav
CE-behörighet
CE-behörighet
YKB
digitalt färdskrivarkort
truckkort A+B1
ADR Grund

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.
Som person är du:
ansvarstagande
flexibel
noggrann
kvalitets- och servicemedveten

Du har erfarenhet från distributionsarbete och kundkontakt är van att arbeta både självständigt och i team. Du bidrar till att ge god service och lösa uppgiften på bästa sätt för kunden.

Om oss:
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna och samtidigt trygg och flexibel anställning för våra anställda. Vi finns på flertalet orter i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs, Jönköpings och Örebro län med huvudkontor i Borlänge
Övrigt:
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas
Vi efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret
Vid eventuella frågor kontakta Mats Eklöf. Platschef Gävle:
e-post: [email protected] eller telefon: 026-455 04 51 Visa mindre

Kranbilsförare, Lastbilsförare

Kranbilsförare sökes till Gävle. Körning med trailer samt bil och släp är förekommande. Är du lastbilsförare med intresse för kranbilar finns det möjlighet till utbildning. Arbete på annan ort än Gävle med omnejd kan förekomma. Visa mer
Kranbilsförare sökes till Gävle. Körning med trailer samt bil och släp är förekommande.
Är du lastbilsförare med intresse för kranbilar finns det möjlighet till utbildning.
Arbete på annan ort än Gävle med omnejd kan förekomma. Visa mindre

Timanställd bärgare till Assistansbolaget (Gävle)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.     VEM ÄR DU OCH... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.
 
 
VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. 
 
Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.
 
Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.
 
 
KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS

• Körkortsbehörighet C och YKB
• Goda fordonskunskaper
• Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
• Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
• Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
• God svenska i tal och skrift
• God förståelse för engelska
 

VI ERBJUDER

• Helt ny klimatvänlig fordonsflotta
• Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt
• En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
• Självständigt arbete med frihet under ansvar
• God lön och förmånliga villkor.
 

ANSTÄLLNING
Timanställning. 
 

ARBETSTIDER
Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.
 
 
LÖN
Vi erbjuder fast lön.
 
 
Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Visa mindre

Livsmedelschaufför till Gävle

Om tjänsten: Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning* Antal tjänster: 1st *Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder. Arbetsuppgifter: CE-chaufför för lastning av livsmedel/tempererat gods. Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande Krav CE-behörighet YKB digitalt färdskrivarkort truckkort... Visa mer
Om tjänsten:
Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning*
Antal tjänster: 1st

*Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder.

Arbetsuppgifter:
CE-chaufför för lastning av livsmedel/tempererat gods.

Kvalifikationer:
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande
Krav
CE-behörighet
YKB
digitalt färdskrivarkort
truckkort A+B1
ADR Grund önskvärt men inget krav

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.


Som person är du:
ansvarstagande
flexibel
noggrann
kvalitets- och servicemedveten

Du har erfarenhet från kundkontakt är van att arbeta både självständigt och i team. Du bidrar till att ge god service och lösa uppgiften på bästa sätt för kunden.

Om oss:
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna och samtidigt trygg och flexibel anställning för våra anställda. Vi finns på flertalet orter i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs, Jönköpings och Örebro län med huvudkontor i Borlänge


Övrigt:
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas
Vi efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret
Vid eventuella frågor kontakta Mats Eklöf. Platschef Gävle:
e-post: [email protected] eller telefon: 026-455 04 51 Visa mindre

GB Grossisten i Gävle söker sommarchaufförer/lagerpersonal

GB Grossisten i Gävle söker sommarpersonal Är du en glad, positiv, självgående och driven lagspelare med b-körkort som söker ett roligt och fysiskt sommarjobb i högt tempo? Då söker vi dig! Arbetsuppgifterna omfattar utkörningar av ordrar till kunder och även lagerarbete, både frys och torrlager. Du kommer utgå från vårat kontor som ligger på Kryddstigen i Gävle. Som chaufför besöker du våra befintliga kunder enligt en förbestämd rutt där du levererar... Visa mer
GB Grossisten i Gävle söker sommarpersonal


Är du en glad, positiv, självgående och driven lagspelare med b-körkort som söker ett roligt och fysiskt sommarjobb i högt tempo?
Då söker vi dig!
Arbetsuppgifterna omfattar utkörningar av ordrar till kunder och även lagerarbete, både frys och torrlager.
Du kommer utgå från vårat kontor som ligger på Kryddstigen i Gävle.
Som chaufför besöker du våra befintliga kunder enligt en förbestämd rutt där du levererar varor samt ser till att de alltid har fullt och snyggt i glassboxarna. Lagerarbetet innefattar att ta emot inkommande gods samt upplockning och förberedelser för kommande beställningar till våra kunder.
Du ska var glad och positiv, en lagspelare som älskar affärer och att sprida glädje. Du ska vara ansvarstagande och självständig. Du ska kunna jobba under högt tempo samt vara flexibel. Har du tidigare erfarenhet av distribution och försäljning är det meriterande.
Lite kort om oss:
GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glacé produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm.
Körkort B
Anställningsvillkor
Lön Enligt kollektivavtal
Heltid
www.varsego.se


Arbetsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Säljande distributör - semestervikarie till Gävle

Ansök    Jun 5    Pågen AB    Distributionsförare
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord.... Visa mer
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd.

Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget som har sitt huvudkontor i Malmö har en stark utveckling och tillväxt och verkar i en stabil bransch. Omsättningen är knappt 4 miljarder SEK.
Mer information hittar du på www.pagen.se


Arbetsbeskrivning
Som vikarierande Säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara placerad i Gävle och rapportera till Regionchefen.
 
Du ansvarar för att dagligen att besöka våra kunder, och sälja och förse kunderna med bröd. Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.
Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Tjänsten är en vikarie-tjänst med tillträde snarast.  


Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Sök tjänsten
Som vikarie hos oss är det viktigt att du kan jobba dagtid.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Pär Eriksson, 0706610071.

Meddelande till alla bemannings- och rekryteringsföretag

Inför varje rekrytering tar Pågen ställning till relevanta rekryteringskanaler. Därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Tack!

Sista ansökningsdag är [datum], men urval görs löpande, så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Livsmedelschaufför till Gävle

Om tjänsten: Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning* Antal tjänster: 1st *Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder. Arbetsuppgifter: CE-chaufför för lastning av livsmedel/tempererat gods. Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande Krav CE-behörighet YKB digitalt färdskrivarkort truckkort... Visa mer
Om tjänsten:
Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning*
Antal tjänster: 1st

*Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder.

Arbetsuppgifter:
CE-chaufför för lastning av livsmedel/tempererat gods.

Kvalifikationer:
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande
Krav
CE-behörighet
YKB
digitalt färdskrivarkort
truckkort A+B1
ADR Grund önskvärt men inget krav

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.


Som person är du:
ansvarstagande
flexibel
noggrann
kvalitets- och servicemedveten

Du har erfarenhet från kundkontakt är van att arbeta både självständigt och i team. Du bidrar till att ge god service och lösa uppgiften på bästa sätt för kunden.

Om oss:
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna och samtidigt trygg och flexibel anställning för våra anställda. Vi finns på flertalet orter i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs, Jönköpings och Örebro län med huvudkontor i Borlänge


Övrigt:
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas
Vi efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret
Vid eventuella frågor kontakta Mats Eklöf. Platschef Gävle:
e-post: [email protected] eller telefon: 026-455 04 51 Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

CE-chaufförer till Gävle

Om tjänsten: Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning* Antal tjänster: 2st *Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder. Arbetsuppgifter: CE-chaufför för lotskörning av styckegods i Gästrikland, Hälsingland, Uppland, Dalarna, Mälardalen och Stockholm. Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Krav CE-behörigh... Visa mer
Om tjänsten:
Heltid – visstid/semestervikariat med möjlighet till förlängning*
Antal tjänster: 2st
*Efter sommaren så finns det möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster för uppdrag hos en eller flera av våra kunder.


Arbetsuppgifter:
CE-chaufför för lotskörning av styckegods i Gästrikland, Hälsingland, Uppland, Dalarna, Mälardalen och Stockholm.

Kvalifikationer:
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Krav
CE-behörighet
CE-behörighet
YKB
digitalt färdskrivarkort
truckkort A+B1
ADR Grund

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.
Som person är du:
ansvarstagande
flexibel
noggrann
kvalitets- och servicemedveten

Du har erfarenhet från distributionsarbete och kundkontakt är van att arbeta både självständigt och i team. Du bidrar till att ge god service och lösa uppgiften på bästa sätt för kunden.

Om oss:
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna och samtidigt trygg och flexibel anställning för våra anställda. Vi finns på flertalet orter i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs, Jönköpings och Örebro län med huvudkontor i Borlänge
Övrigt:
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas
Vi efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret
Vid eventuella frågor kontakta Mats Eklöf. Platschef Gävle:
e-post: [email protected] eller telefon: 026-455 04 51 Visa mindre

GB Grossisten i Gävle AB söker direktsäljarchaufför

#jobbjustnu GB Grossisten i Gävle söker Direktsäljarchaufför under sommaren Är du en glad, positiv, självgående och driven lagspelare med c-körkort som söker ett roligt arbete i högt tempo? Då söker vi dig! GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glacé produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm. Som direktsäljare hos GB Grossisten i... Visa mer
#jobbjustnu
GB Grossisten i Gävle söker Direktsäljarchaufför under sommaren


Är du en glad, positiv, självgående och driven lagspelare med c-körkort som söker ett roligt arbete i högt tempo?
Då söker vi dig!
GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glacé produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm.
Som direktsäljare hos GB Grossisten i Gävle besöker du våra befintliga kunder enligt en förbestämd rutt där du levererar varor samt ser till att de alltid har fullt och snyggt i glassboxarna. Just nu söker vi en chaufför som kan börja omgående. Vi söker dig som vill vara företagets ansikte utåt, du ska var glad och positiv, som är en lagspelare som älskar affärer och att sprida glädje. Du kommer utgå från vårat kontor som ligger på Kryddstigen i Gävle.
Vi söker dig som har C-kort med YKB, är glad, trevlig och tillmötesgående. Du ska vara ansvarstagande och självständig. Du ska kunna jobba under högt tempo samt vara flexibel. Har du tidigare erfarenhet av distribution och försäljning är det meriterande.
Sommarjobb med start omgående till mitten/slutet av augusti.
Körkort B + C
Anställningsvillkor
Lön Enligt kollektivavtal
Heltid
www.varsego.se


Arbetsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Bengts Åkeri söker CE-chaufför i Borås (semestervik)

Bengts Åkeri söker CE-chaufför i Borås (Semestervik med mycket stora chanser till förlängning) Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor/400 Är du på jakt efter ett riktigt bra chaufförsjobb? Vi söker chaufförer med CE-behörighet till vår filial i Borås. Vi söker semestervikarier med mycket god möjlighet till förlängd tjänst i höst. Vi erbjuder: -Dagkörningar alt. nattkörningar -Heltid alt. d... Visa mer
Bengts Åkeri söker CE-chaufför i Borås
(Semestervik med mycket stora chanser till förlängning)


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor/400Är du på jakt efter ett riktigt bra chaufförsjobb?


Vi söker chaufförer med CE-behörighet till vår filial i Borås.


Vi söker semestervikarier med mycket god möjlighet till förlängd tjänst i höst.


Vi erbjuder:


-Dagkörningar alt. nattkörningar


-Heltid alt. deltid


-Lön och villkor enligt kollektivavtal


-Modern vagnpark


-Trevliga kunder och trevliga kollegor


Om oss:


Bengts Åkeri har sitt huvudkontor i Örebro och drivis av familjen Johansson sedan snart 50 år tillbaka.


Vår filial i Borås har funnits i 20 år och drivs av vår erfarne förman, Tobias Lindström.


Åkeriet startade i liten skala med att köra ut tvättmedel till kunder i Örebro. I dag är åkeriet ledande inom just-in-time-transporter med 270 anställda, 140 bilar, lika många släp. Vi trafikerar hela Sverige och våra fordon rullar cirka 8 000 mil/dygn vilket motsvarar cirka två varv runt jorden varje dygn.


Största kunder är PostNord och DSV. Årsomsättningen uppgår till 300 mkr.


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Slambilschaufför för sommarvikariat CE-Körkort

Swoosh söker nu en extra chaufför över sommaren till en av våra slambilar. Stor möjlighet till förlängning finns. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus. Arbetsuppgifter Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. I rollen som Slambilschaufför kommer du att ansvara för en slambil samt släp som d... Visa mer
Swoosh söker nu en extra chaufför över sommaren till en av våra slambilar. Stor möjlighet till förlängning finns. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Arbetsuppgifter

Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. I rollen som Slambilschaufför kommer du att ansvara för en slambil samt släp som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Arbetsuppgifterna varierar men fokus kommer ligga på tömma samt transportera slam. Arbetet är utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa kundernas problem.


Din Profil
Vi söker dig som:

- Har CE-körkort och giltig YKB

- Är en trygg och säker förare

- Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

- Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga

- Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla, samt att du är bekväm med att driva merförsäljning och hitta nya affärsmöjligheter.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Jäder
via [email protected] eller via telefon 072-092 94 01

Är du intresserad?

Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med.

Sista ansökningsdatum: 2023-05-31
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Möjlighet till vidare anställning finns.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Swoosh är ett rikstäckande modernt miljötekniskt företag som erbjuder ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll i både fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, stamrenovering, vakuumsugning, sanering, rörinspektion mm. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Engagemang, Kundfokus, Ansvar och Utveckling. Visa mindre

C-Chaufför

Ansök    Maj 3    Nordecta AB    Distributionsförare
Vi söker för kunds räkning nu ett par C-Chaufförer för körning i Gävle med Omnejd Ni måste ha YKB giltigt # Bra service mot kunder # Bra lokalsinne i Gävle med omnejd # Jobbar bra i både team och ensam. # Flexibel i dina arbetsuppgifter #Truck   Meriterande: Om ni har E kort     Vi söker dig som har C-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lä... Visa mer
Vi söker för kunds räkning nu ett par C-Chaufförer för körning i Gävle med Omnejd

Ni måste ha YKB giltigt

# Bra service mot kunder

# Bra lokalsinne i Gävle med omnejd

# Jobbar bra i både team och ensam.

# Flexibel i dina arbetsuppgifter

#Truck

 

Meriterande: Om ni har E kort 

 

 Vi söker dig som har C-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi ser därför att du är positiv och lösningsorienterad. Lagarbete är en förutsättning för oss och en självklarhet för dig. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo är detta jobbet för dig!

 

Nordecta AB är ett serviceföretag inom bemanning. Vi bemannar inom alla områden, men är speciellt nischade inom främst industri, verkstad, lager och logistik. Sedan Nordecta AB startade 2010 har ett antal företag gett oss sitt förtroende med vår personal Visa mindre

Spolbilsoperatör med CE-Körkort/ADR

Swoosh söker nu en till medarbetare till våra spolbilar. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus. Arbetsuppgifter Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. I rollen som Spolbilsoperatör kommer du att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Arbetsuppgifterna varie... Visa mer
Swoosh söker nu en till medarbetare till våra spolbilar. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Arbetsuppgifter

Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. I rollen som Spolbilsoperatör kommer du att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Arbetsuppgifterna varierar men fokus kommer ligga på transport av farligt avfall, besiktning av oljeavskiljare, tömning/spolning av tvättrännor etc. Arbetet är utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa kundernas problem. Då vi erbjuder jour dygnets alla timmar kommer du att ingå i vårt team som som har beredskapstjänstgöring.

Din Profil
Vi söker dig som:

- Har CE-körkort och giltig YKB

- ADR Tank Behörighet

- Är en trygg och säker förare

- Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

- Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga

- Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla, samt att du är bekväm med att driva merförsäljning och hitta nya affärsmöjligheter.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Jäder
via [email protected] eller via telefon 072-092 94 01

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med.

Sista ansökningsdatum: 2023-05-31
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Swoosh är ett rikstäckande modernt miljötekniskt företag som erbjuder ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll i både fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, stamrenovering, vakuumsugning, sanering, rörinspektion mm. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Engagemang, Kundfokus, Ansvar och Utveckling. Visa mindre

CE-chaufför sökes till Gävle

Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu CE-chaufförer åt vår kund i Gävle med start omgående. Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med transportera grus och asfalt. Stora delar av körningarna sker i olika områden inom Gävleborg vilket ställer krav på att ha kontroll och kännedom om din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar. Profil: - Positiv - Social - Noggrann - Punktlig Krav: - CE-körkort - Giltig YKB - Arbete på väg - God s... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu CE-chaufförer åt vår kund i Gävle med start omgående.
Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med transportera grus och asfalt. Stora delar av körningarna sker i olika områden inom Gävleborg vilket ställer krav på att ha kontroll och kännedom om din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar.

Profil:

- Positiv

- Social

- Noggrann

- Punktlig

Krav:

- CE-körkort

- Giltig YKB

- Arbete på väg

- God svenska

- God fysik

Meriterande:

- Du har tidigare erfarenhet av transportbranschen.

- Du har god lokalkännedomStart: Omgående.
Omfattning: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Gävleborg

Låter detta som något för dig? Ansök idag. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] eller [email protected] Visa mindre

CE-chaufför sökes till Gävle

Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu CE-chaufförer åt vår kund i Gävle med start omgående. Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med transportera grus och asfalt. Stora delar av körningarna sker i olika områden inom Gävleborg vilket ställer krav på att ha kontroll och kännedom om din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar. Profil: - Positiv - Social - Noggrann - Punktlig Krav: - CE-körkort - Giltig YKB - Arbete på väg - God s... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu CE-chaufförer åt vår kund i Gävle med start omgående.
Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med transportera grus och asfalt. Stora delar av körningarna sker i olika områden inom Gävleborg vilket ställer krav på att ha kontroll och kännedom om din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar.

Profil:

- Positiv

- Social

- Noggrann

- Punktlig

Krav:

- CE-körkort

- Giltig YKB

- Arbete på väg

- God svenska

- God fysik

Meriterande:

- Du har tidigare erfarenhet av transportbranschen.

- Du har god lokalkännedomStart: Omgående.
Omfattning: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Gävleborg

Låter detta som något för dig? Ansök idag. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] eller [email protected] Visa mindre

C och CE-chaufför sökes till dryckesföretag!

Är du en C eller CE-chaufför som trivs med att hoppa ur förarhytten då och då för att snacka med kunder? Är du framåt, social och servicemedveten? Titta hit! Till detta dryckesföretag söker vi nu C och CE-chaufförer! På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta bland annat so... Visa mer
Är du en C eller CE-chaufför som trivs med att hoppa ur förarhytten då och då för att snacka med kunder? Är du framåt, social och servicemedveten? Titta hit!

Till detta dryckesföretag söker vi nu C och CE-chaufförer! På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta bland annat sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar.

Detta dryckesföretag är ett svenskt familjebryggeri med över 1100 medarbetare som arbetar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm, Gävle och Vårby. Här produceras dryck från många olika varumärken. Idag står företaget för en tredjedel av den svenska ölmarknaden. Kvalitet, nytänkande och passion är nyckelord för bolaget och de lever i nära symbios med bland annat restaurangvärlden för att tillsammans erbjuda de bästa smakupplevelserna.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av Student Consulting Group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner. Vi söker dig som vill jobba dagtid alternativ natt med rangering under sommarmånaderna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
- C/ CE-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- Vana att hantera truck
- ADR 1.3

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som gillar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska eller engelska i tal och skrift? Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Vi intervjuar aktuella kandidater fortlöpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt för tjänsten.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta Student Consulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Lastbilschaufför till Maserfrakt, Gävle

Är du en person som uppskattar en arbetsdag med roliga och omväxlande arbetsuppgifter? Vi på Novare Potential söker, för Maserfrakts räkning, lastbilschaufförer med C-körkort. Behöver du uppdatera din YKB? I så fall får du en intensiv fortbildning. Läs mer om vad Maserfrakt erbjuder nedan och ansök redan idag. Om Maserfrakt AB Maserfrakt grundades år 1939 och är med sina ca 900 fordon och 700 maskiner, ett av Sveriges största företag inom maskin- och tra... Visa mer
Är du en person som uppskattar en arbetsdag med roliga och omväxlande arbetsuppgifter? Vi på Novare Potential söker, för Maserfrakts räkning, lastbilschaufförer med C-körkort. Behöver du uppdatera din YKB? I så fall får du en intensiv fortbildning. Läs mer om vad Maserfrakt erbjuder nedan och ansök redan idag.

Om Maserfrakt AB

Maserfrakt grundades år 1939 och är med sina ca 900 fordon och 700 maskiner, ett av Sveriges största företag inom maskin- och transportförmedling. Maserfrakts huvudkontor finns i Borlänge och strategiskt representerade inom hela Dalarna och Gävleborg. Deras tjänster anpassas till marknadens behov och utförs med minsta möjliga påverkan på miljön. Trivs du i en organisation där Närhet, Ansvar, Förtroende och Framtid är värdeord – då är det här jobbet för dig.

Om rollen

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att tillmötesgå kunders transportbehov, med kvalitet och flexibilitet.

Kvalifikationer

Körkort C (tung lastbil). Körkort CE är ett stort plus
YKB (om ditt Yrkeskompetensbevis har gått ut, får du en intensiv fortbildning hos Maserfrakt på 35 timmar)
Kunna kommunicera på svenska eller engelska
Flexibel vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter (övertidsarbete och obekväma arbetstider kan förekomma)
Samarbetsvillig och nyfiken på att utvecklas
Kunna utföra fysiskt krävande arbetsuppgifter


Om anställningen

Du blir anställd av Maserfrakt AB. Anställningen är på heltid (100 %), med 6 månaders provanställning. Startdatum är så snart som möjligt. Maserfrakt har kollektivavtal. Tjänsten finns i Gävle.

Är du intresserad av rollen?

Vi kommer att intervjua löpande, så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt. Vid frågor, tveka inte att kontakta [email protected]

Skicka ej CV via mail.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lundbärgarna AB söker C-chaufför till TMA i Gävle/Sandviken

Lundbärgarna AB söker C-chaufför i Gävle för att köra TMAbil extra Se alla annonser från Lundbärgarna och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/lundbargarna-ab Vi söker extra TMA-förare för arbete kvällar, nätter och helger till våra uppdrag i Gävle/Sandviken. Krav för tjänsten: C-behörighet, önskvärt Arbete på väg 1.1, 1.2 och 2.1 Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis) Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas up... Visa mer
Lundbärgarna AB söker C-chaufför i Gävle för att köra TMAbil extra


Se alla annonser från Lundbärgarna och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/lundbargarna-ab
Vi söker extra TMA-förare för arbete kvällar, nätter och helger till våra uppdrag i Gävle/Sandviken.


Krav för tjänsten:


C-behörighet, önskvärt Arbete på väg 1.1, 1.2 och 2.1
Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp
Det här är vi:


Gävle Auto-Bärgning AB driver Assistancekåren Gävle/Sandviken. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Lundbärgarna AB som driver Assistancekåren Falun/Borlänge ingår. Magnus Erikhans är VD för både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.


Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar och för dig som av någon anledning får stopp längs våra vägar.


Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt, på våra vägar runt Gävle och Sandviken. Självklart har vi kollektivavtal.


Assistancekåren:


Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden bärgning, vägassistans, fordonstransport och övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.


Ansök redan idag:


Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information är du välkommen att kontakta oss via www.forartjanst.se.


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lundbärgarna AB söker C-chaufför till bärgningsbil i Gävle/Sandviken

Lundbärgarna AB söker C-chaufförer som vill köra extra i Gävle Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/extrajobb-som-bargare-till-assistancekaren-gavle/760 Vi söker bärgare som kan köra extra pass, främst under helger, till vår bärgningsstation i Gävle. Vem är du? Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens f... Visa mer
Lundbärgarna AB söker C-chaufförer som vill köra extra i Gävle


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/extrajobb-som-bargare-till-assistancekaren-gavle/760

Vi söker bärgare som kan köra extra pass, främst under helger, till vår bärgningsstation i Gävle.


Vem är du?
Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.


Krav för tjänsten:


C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp
Det här är vi:


Gävle Auto-Bärgning AB driver Assistancekåren Gävle/Sandviken. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Lundbärgarna AB som driver Assistancekåren Falun/Borlänge ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.


Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller av någon anledning får stopp längs våra vägar.


Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt på våra vägar runt Gävle och Sandviken. Självklart har vi kollektivavtal.
Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden bärgning, vägassistans, fordonstransport och övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.


Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 12/5-23. För mer information är du välkommen att kontakta oss via www.forartjanst.se.


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lastbilsstation söker chaufförer (B, C,) för sommarjobb i Gävle

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss. Arbetsbeskrivning Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Kvalifikationer Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett ... Visa mer
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Arbetsbeskrivning
Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
För tjänsterna som enbart kräver B-behörighet är fler körkortsbehörigheter samt YKB meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För tjänsterna som C-chaufför är YKB ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Sommarjobb Gävle". Visa mindre

Installatör Gästrikland, C-kort - Gävle (Iösullsisolering)

Lösullsinstallatör Län: Gästrikland Om anställningen Lön: Månadslön Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs Språk: Svenska Körkort: KRAV: C-körkort Om jobbet Som lösullsinstallatör hos Isolerab AB ingår du i ett härligt team av glada hantverkare som dagligen bidrar till att fler hem får ett optimalt inomhuskli... Visa mer
Lösullsinstallatör

Län: Gästrikland

Om anställningen

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs

Språk: Svenska

Körkort: KRAV: C-körkort

Om jobbet

Som lösullsinstallatör hos Isolerab AB ingår du i ett härligt team av glada hantverkare som dagligen bidrar till att fler hem får ett optimalt inomhusklimat genom tilläggsisolering av vinden.

Du genomgår vår internutbildning och introduktionsplan där vi lär dig allt du behöver kunna för att bli en fullfjädrad lösullsinstallatör. Vi ställer därför inga krav på liknande arbetslivserfarenhet eller utbildning (tidigare erfarenhet av bygg är dock meriterande).

Vi söker dig som är plikttrogen, noggrann, praktiskt lagd och har viljan att utvecklas tillsammans med oss där positiv inställning och glädje är viktiga faktorer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Se över behovet och förbereda vinden
- Snickra och montera landgång på vind
- Blåsa lösullsisolering vindsbjälklag
- Blåsa lösullsisolering i golv, vägg och snedtak

Om Isolerab

Isolerab firar 11 år i år och etablerar sig nu även i Västmanland. Isolerab säljer och utför isolerings-tjänster till både konsument och proffs. Vår värdegrund bygger på att ha hög kvalité i alla led och våra värdeord är Glädje, Kreativitet, Hållbarhet och Kvalitet. Vårt mål är att all personal skall må bra, ha roligt, känna sig behövda och utvecklas. Vi är idag 40 st anställda och söker nu nya medarbetare i Västmanland.

Ansökningar och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas under Q2-2023

Arbetsgivare

Isolerab AB
Huvudkontor
Tyllsnäsvägen 4
784 61 Borlänge
020-480010
[email protected]
www.isolerab.se Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Gävle - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Gävle. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportför... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Gävle. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Chaufför

Chaufför till grus och asfaltskörning gäller både lastväxlare och trailer så lite erfarenhet av att rangera flak och byta trailer har förtur.Arbete kommer vara lagt till Gävle men annan ort kan förekomma då blir din bostad i hytten. Du som chaufför skall vara en som gillar ha rent & snyggt runt dig vara djur & rökfri (i bilen) samt god svenska i tal & skrift.Kollektiva avtal gäller men bonus förekommer om man utför ett bra jobb. Krav på dig: Körkort BE,CE... Visa mer
Chaufför till grus och asfaltskörning gäller både lastväxlare och trailer så lite erfarenhet av att rangera flak och byta trailer har förtur.Arbete kommer vara lagt till Gävle men annan ort kan förekomma då blir din bostad i hytten. Du som chaufför skall vara en som gillar ha rent & snyggt runt dig vara djur & rökfri (i bilen) samt god svenska i tal & skrift.Kollektiva avtal gäller men bonus förekommer om man utför ett bra jobb.
Krav på dig:
Körkort BE,CE och gärna gräv & lastmaskin
YKB + APV 1 &2
Digital kort Visa mindre

Lastbilsstation söker B-chaufförer till Gävle

Är du en skicklig chaufför, snabb i steget och är serviceinriktad? Då har vi jobbet för dig! Arbetsbeskrivning I rollen som B-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 90 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen e... Visa mer
Är du en skicklig chaufför, snabb i steget och är serviceinriktad? Då har vi jobbet för dig!
Arbetsbeskrivning
I rollen som B-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 90 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Arbetet är förlagt till vardagar och dagtid. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är snabb, noggrann och har ett bra kundbemötande. B-behörighet samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi arbetar med digital skanning så det krävs att du har systemvana och kan hantera digitala arbetsverktyg. Kunskaper i engelska, truckbehörighet och tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som B-chaufför till vår terminal i Gävle redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "B-chaufför Gävle". Visa mindre

Rekryteria AB söker CE-chaufför i Gävle för sommarvikariat

Rekryteria AB söker CE-chaufför i Gävle för semestervikariat Se alla annonser från Rekryteria och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/nordupplands-akeribemanning-ab Vi är ett bemannings/rekryteringsföretag med visionen om att skapa ett trivsamt och familjärt arbetsklimat där alla iblandade ska känna trygghet, gemenskap och tillit. Att arbeta hos oss ska innebära arbetsglädje, uppskattning för det arbete man utför, en teamkänsla där alla är v... Visa mer
Rekryteria AB söker CE-chaufför i Gävle för semestervikariat


Se alla annonser från Rekryteria och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/nordupplands-akeribemanning-ab


Vi är ett bemannings/rekryteringsföretag med visionen om att skapa ett trivsamt och familjärt arbetsklimat där alla iblandade ska känna trygghet, gemenskap och tillit. Att arbeta hos oss ska innebära arbetsglädje, uppskattning för det arbete man utför, en teamkänsla där alla är varandras jämlike. I en trygg arbetsmiljö finns utrymme för utveckling. Vi tror på att det man ger, får man också tillbaka. Vi arbetar ständigt för ett smidigt samarbete mellan våra kunder och anställda. En smidig verksamhet innebär också en smidigare vardag. Alla våra anställda erbjuds lön över kollektivavtalet och är man fastanställd hos oss får man en årlig bonus på 5000 kr.


Om tjänsten hos kund: Denna vikarietjänst är uppdelad i två perioder med två olika körningar. Vecka 23-26 och vecka 27-33.


Den första perioden innebär: onsdagar, torsdagar och fredagar med en schematid på 14.45 tim/dag. Du börjar dagen i Gävle klockan 07.30 för att sedan åka och lossa gods runt om i Mälardalen. Efter det åker du till Jordbro i Stockholm för att lasta ekipaget med sprit för att sedan åka hem och parkera för dagen.


Den andra perioden börjar du ditt arbetspass klockan 05.00 som är en schematid på 10 timmar. Det är ett rullande två veckors schema med dagarna onsdag, torsdag och fredag och andra veckan söndag, måndag och tisdag. Du startar din dag med att åka till Åtorp för att lossa frys bröd. Efter det åker du till Eskilstuna för att lasta bröd på hela ekipaget. När du är färdig åker du tillbaka till Gävle för att möta avbytes chauffören och tillsammans lossar ni brödet för att sedan sluta för dagen.
Låter detta som något för dig så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Rekryteria!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Chaufför Möbeltransporter B-körkort

Hej! Vi på Tredje Gruppen Transporter AB söker en chaufför för leveranser av möbler till våra kunder i Gävleborgs Län, Norduppland och Hälsingland. Arbetet passar dig som trivs med fysiskt arbete, mycket kundkontakt och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att framföra en lätt lastbil. I dina arbetsuppgifter ingår lastning av förpackade möbler och paket på terminal, och leverans till privatpersoner och företag. Vissa av leveranser kan innebära inbärning a... Visa mer
Hej!
Vi på Tredje Gruppen Transporter AB söker en chaufför för leveranser av möbler till våra kunder i Gävleborgs Län, Norduppland och Hälsingland. Arbetet passar dig som trivs med fysiskt arbete, mycket kundkontakt och varierande arbetsuppgifter.
Du kommer att framföra en lätt lastbil. I dina arbetsuppgifter ingår lastning av förpackade möbler och paket på terminal, och leverans till privatpersoner och företag. Vissa av leveranser kan innebära inbärning av möbler och paket till kundens hem, varför vi söker dig som är ung, frisk och energisk. Svenskt B-körkort äldre än två år och flytande svenska är krav.
Vi tar endast emot ansökningar via epost, inte via telefon eller oanmälda besök. Lön enligt överenskommelse, tillträde 24 april.
Med vänliga hälsningar,
Rekrytering, Tredje Gruppen. Visa mindre

Distributionschaufförer sökes till Gävle - Sommarjobb

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???? Vi söker nu två C-chaufförer till vår terminal för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte til... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????

Vi söker nu två C-chaufförer till vår terminal för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

Som distributionschaufför utgår du från vår terminal i Gävle och levererar dryck till våra kunder. Arbetstiden är dagtid 06-15, 5 dagars vecka eller 6-17, 4-dagars vecka.

Din profil C-chaufför

- C-körkort, CE är meriterande
- YKB
- truckkort


Arbetet innebär mycket kundkontakt därav ser vi att du är kommunikativ och serviceinriktad. Andra viktiga egenskaper är ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längst t.o.m. augusti, heltid, dagtid
Placeringsort: Gävle
För mer information om tjänsten: Thomas Jangtorp, driftchef, 08-6727907

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen in! Visa mindre

Rekryteria AB söker CE-chaufför i Gävle för sommarvikariat

Rekryteria AB söker CE-chaufför i Gävle för sommarvikariat Se alla annonser från Rekryteria och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/nordupplands-akeribemanning-ab Vi kan nu erbjuda dig tillfälle att få vikariera som CE-chaufför under veckorna 28-31 i Gävle med chans till tillsvidare antällning i höst! Vi söker dig som har släp vana, har en positiv inställning till ditt arbete, har en hög arbetsmoral och tycker att ett gott kundbemötande ... Visa mer
Rekryteria AB söker CE-chaufför i Gävle för sommarvikariat


Se alla annonser från Rekryteria och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/nordupplands-akeribemanning-abVi kan nu erbjuda dig tillfälle att få vikariera som CE-chaufför under veckorna 28-31 i Gävle med chans till tillsvidare antällning i höst!


Vi söker dig som har släp vana, har en positiv inställning till ditt arbete, har en hög arbetsmoral och tycker att ett gott kundbemötande är viktigt! Krav är CE kort, YKB och truckkort. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av livsmedelvaror och lastning med balksystem.


Körningens upplägg är följande: Du börjar dagen med att lossa virke i Gävle eller lossa tom pall i Bro Stockholm för att sedan lasta hela akipaget fullt på samma ställe med kollonialt i Bro Stockholm. När du är färdig åker du hem och parkerar för dagen i Gävle.


Ett förmånligt rullande schemat där du arbetar ena veckan Måndag, tisdag, onsdag och andra veckan tisdag, onsdag, torsdag och fredag med en schematid på 8.00-18.00.


Låter detta som något för dig så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

C-Chaufför

Ansök    Mar 31    Nordecta AB    Distributionsförare
Vi söker för kunds räkning nu ett par C-Chaufförer för körning i Gävle med Omnejd Ni måste ha YKB giltigt # Bra service mot kunder # Bra lokalsinne i Gävle med omnejd # Jobbar bra i både team och ensam. # Flexibel i dina arbetsuppgifter #Truck   Meriterande: Om ni har E kort     Vi söker dig som har C-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lä... Visa mer
Vi söker för kunds räkning nu ett par C-Chaufförer för körning i Gävle med Omnejd

Ni måste ha YKB giltigt

# Bra service mot kunder

# Bra lokalsinne i Gävle med omnejd

# Jobbar bra i både team och ensam.

# Flexibel i dina arbetsuppgifter

#Truck

 

Meriterande: Om ni har E kort 

 

 Vi söker dig som har C-kort och gärna en del erfarenhet inom lastbils yrket. Vi sätter högt värde i personlig lämplighet och flexibilitet. Gillar att ta ansvar och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi ser därför att du är positiv och lösningsorienterad. Lagarbete är en förutsättning för oss och en självklarhet för dig. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo är detta jobbet för dig!

 

Nordecta AB är ett serviceföretag inom bemanning. Vi bemannar inom alla områden, men är speciellt nischade inom främst industri, verkstad, lager och logistik. Sedan Nordecta AB startade 2010 har ett antal företag gett oss sitt förtroende med vår personal Visa mindre

CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik i sommar!

Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker! Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu 2st driftiga och positiva CE chaufförer. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av transport av brev, varor och information... Visa mer
Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker!

Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu 2st driftiga och positiva CE chaufförer. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av transport av brev, varor och information. Som CE chaufför på detta uppdrag kommer du att arbeta med b.la. lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor. Du kommer att utgå från Gävle och köra både uppåt och nedåt i vårt vackra land.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på SC transport - vilka är en del av StudentConsulting Group - och vara uthyrd till vår kund under sommarhalvåret. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Din profil
Krav för tjänsten är:

- CE körkort och vana av att köra med släp
- Giltigt YKB
- ADR
- God kommunikationsförmåga i det svenska språket

Som person är du driven, ambitiös och tar ansvar för ditt arbete. Du förstår vikten av god service och räds inte utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av transportyrket är det starkt meriterande. Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att ta en kontakt med oss, på: [email protected]

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför Visa mindre

DHL Åkeri söker CE chaufförer i Gävle med möjlighet till förlängning

DHL Åkeri söker CE chaufförer i Borlänge och Gävle för anställning i sommar med möjlighet till förlängning Se alla annonser från DHL och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/dhl-freight-sverige-ab DHL Åkeri är del utav DHL Freight (Sweden) AB och finns på 16 orter över hela Sverige. Vi kör framförallt partigods (större godssändningar) i fjärrtrafik men även Linehaul mellan olika DHL terminaler. I Borlänge och Gävle söker vi just nu CE chaufförer ... Visa mer
DHL Åkeri söker CE chaufförer i Borlänge och Gävle för anställning i sommar med möjlighet till förlängning
Se alla annonser från DHL och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/dhl-freight-sverige-ab
DHL Åkeri är del utav DHL Freight (Sweden) AB och finns på 16 orter över hela Sverige. Vi kör framförallt partigods (större godssändningar) i fjärrtrafik men även Linehaul mellan olika DHL terminaler.
I Borlänge och Gävle söker vi just nu CE chaufförer för anställning i sommar med möjlighet till förlängning. Våra stationsorter Gävle och Borlänge styrs utav lokal arbetsledare. Alla jobbar efter fasta scheman. Dagtid lossas och lastas bilar i Dalarna, Gävle, Sundsvall och Stockholm. Kvällstid går de på spetsbyten. Våra scheman är oftast uppbyggda på 8 eller 10 timmars pass, dvs fyra eller fem arbetspass per vecka. De gula ekipagen känns igen efter vägen och vi uppdaterar ständigt vår fordonspark som idag är mycket fräsch och har hunnit långt i den gröna omställningen.
Är du en chaufför med positivt humör och en bra inställning, ta chansen att utvecklas tillsammans med bra kollegor till schyssta villkor på DHL Åkeri. Hos oss på DHL Åkeri får du anställning på världens störtsa logistikbolag DPDHL, som ger stora möjligheter framåt. Samtidigt får du den lokala åkeri känslan på vårt egna svenska inrikes åkeri.
ADR grund och truckkort är meriterande, men är du rätt för jobbet utbildar vi dig!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Chaufförer till Gästrike Återvinnare

Ansök    Mar 28    Randstad AB    Renhållningsförare
Arbetsbeskrivning Gästrike återvinnare i Gävle söker dig som vill vara med och göra skillnad! Vill du vara med och utveckla Gästrike Återvinnares verksamhet för en hållbar framtid? Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? Längtar du efter att tillhöra en organisation med stark gemenskap och en arbetsplats som värderar balansen mellan familj och arbete? Då håller vi tummarna för att vi matchar varandra! Gästrike Återvinnare söker nu chaufförer som kan a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Gästrike återvinnare i Gävle söker dig som vill vara med och göra skillnad!
Vill du vara med och utveckla Gästrike Återvinnares verksamhet för en hållbar framtid? Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor?
Längtar du efter att tillhöra en organisation med stark gemenskap och en arbetsplats som värderar balansen mellan familj och arbete?
Då håller vi tummarna för att vi matchar varandra!
Gästrike Återvinnare söker nu chaufförer som kan arbeta på timme vid behov. Möjlighet till erbjudande om särskild visstid, vikariat samt sommarvikariat kan bli aktuellt. 
Som chaufför är du självgående och kör renhållningsfordonet på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Ditt huvudsakliga uppdrag är att enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag.  
Vi söker dig som innehar C-körkort, digitalt förarkort samt YKB. Har du CE-kort ser vi det som meriterande.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-04-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
• Enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag.
• Rapportera avvikelser
• Skötsel av fordonet så som tvätt och enklare reparationer
• Distriktsplanering/vård
• Delta på möten
Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Vid behov.  Möjlighet till erbjudande om särskild visstid, vikariat samt sommarvikariat. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du innehar C-körkort, digitalt förarkort samt YKB. Du har god datavana och kan hantera olika system. Vi ser det som meriterande om du även har truck- eller hjullastarkort, har lokalkännedom och har erfarenhet av att köra renhållningsfordon eller annan yrkesmässig körning. 
Som person är du självgående och ansvarstagande, en flexibel problemlösare med hög stresströskel som lägger stor vikt vid säkerhet och service. Du har en god samarbetsförmåga och ställer upp för dina kollegor när det behövs.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Gästrike återvinnare är ett kommunalförbund bestående av Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby kommuner. Förbundet bildades 2001 med uppdrag att ansvara för den kommunala avfallshanteringen i de fem medlemskommunerna. Gästrike återvinnare ger service åt 162 000 människor och ansvarar för insamling, behandling, planering och information när det gäller hushållsavfall. Gästrike återvinnare är en utvecklingsorienterad organisation med hög kompetens inom hållbar avfallshantering. Vi hjälper våra invånare att ha ett bekvämt liv på ett hållbart sätt. Det ska vara lätt att göra rätt. Gästrike återvinnare bidrar även till en regional utveckling genom att exportera vår kunskap till andra länder och på så vis stimulera det regionala näringslivet. Tillsammans – gör vi skillnad- för en värld som räcker längre! Visa mindre

C-chaufförer för deltids arbete

Ansök    Mar 28    Adecco Sweden AB    Distributionsförare
Har du c-kökort och vill ha ett flexibelt extrajobb? Nu letar vi efter dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill ha ett socialt och fartfyllt jobb i ett spännande bolag!  Om tjänsten Vi söker en flexibel och prestigelös C-chaufför för ett spännande deltidsarbete. Som vår nya kollega kommer du att få chansen att utforska nya platser och möta nya människor medan du är ute och kör. Vi letar efter någon som älskar att köra och är redo att ... Visa mer
Har du c-kökort och vill ha ett flexibelt extrajobb? Nu letar vi efter dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill ha ett socialt och fartfyllt jobb i ett spännande bolag! 

Om tjänsten
Vi söker en flexibel och prestigelös C-chaufför för ett spännande deltidsarbete. Som vår nya kollega kommer du att få chansen att utforska nya platser och möta nya människor medan du är ute och kör.

Vi letar efter någon som älskar att köra och är redo att ta på sig utmaningen att vara en del av vårt team. Du bör ha en giltig C-körkort och erfarenhet av att köra lastbil. Utöver det vill vi att du är ansvarsfull, noggrann och pålitlig.

Ditt uppdrag kommer att inkludera leveranser av varor till våra kunder och du kommer att vara en viktig del av vårt team. Vi ser att du har möjlighet att arbeta flexibla arbetstider och dagar, eftersom vårt schema kan variera.

Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med start omgående. För att vara aktuell för rollen behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier, annat arbete eller vara pensionär.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, vänligen skicka din ansökan till oss idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-chaufför, C-körkort, C-kort, YKB, Deltidsjobb, Timanställning, Extrajobb, Distribution, Åkeri, Leverans, Adecco Visa mindre

Lastbilschaufförer med C/CE-kort till Gävle

Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer, både med C- och CE-behörighet till vår kund. Behovet kommer vara under våren samt peri... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer, både med C- och CE-behörighet till vår kund. Behovet kommer vara under våren samt perioden juni-augusti med chans till förlängning.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom åkeribranschen. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden! Skicka in din ansökan direkt så kommer vi matcha dig med ett arbete efter dina förutsättningar och önskemål!

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav:
Du som söker har körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande:
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C-Chaufför med intresse för miljö

Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare. Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. U... Visa mer
Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.
Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag. När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag. Din profil

Din profil - C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet
Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor
Start : I början på Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider : Heltid enligt schema

Placeringsort :Gävle Visa mindre

B-chaufförer för heltidsjobb i sommar!

Söker du ett fartfyllt sommarjobb? Nu söker vi dig som vill arbeta dagtid som budbildschaufför på heltid under sommarperioden! Tycker du om att köra bil, trivs med att träffa människor och ge bra service kan det vara dig vi söker. Du kommer att arbeta måndag-fredag ca 08-16.30 med distribution till företag och privata kunder i Gävleområdet. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd k... Visa mer
Söker du ett fartfyllt sommarjobb? Nu söker vi dig som vill arbeta dagtid som budbildschaufför på heltid under sommarperioden!

Tycker du om att köra bil, trivs med att träffa människor och ge bra service kan det vara dig vi söker. Du kommer att arbeta måndag-fredag ca 08-16.30 med distribution till företag och privata kunder i Gävleområdet. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult med placering hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som är självgående, har en god samarbetsvilja och tar ansvar för ditt arbete som du utför på ett noggrant sätt. Som person har du hög servicenivå, är punktlig och trivs med att ha ett fysiskt arbete. B-körkort är ett krav. Låter det som ett jobb för dig? Tveka då inte, skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Semestervikarier Sodexo Distribution

Ansök    Mar 9    Sodexo AB    Distributionsförare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi på Sodexo Distribution i Gävle söker nu ett antal semestervikarier till tjänsten som hjälpmedelschaufför. Vårat arbete innebär mycket kundkontakt där serviceandan är en jättevik... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi på Sodexo Distribution i Gävle söker nu ett antal semestervikarier till tjänsten som hjälpmedelschaufför. Vårat arbete innebär mycket kundkontakt där serviceandan är en jätteviktig del i vårt arbete.

Vad du kommer att jobba med: 

Utleverans och inhämtning av hjälpmedel tex rullstolar, rollatorer och sängar på vårdboenden, sjukhus och hemmaboende kunder i Gävleborgs län. Det förekommer lättare montering samt en del tunga lyft. Orderhantering sker i handdatasystem.

Kvalifikationer/Krav


• B-körkort
• Svenska i tal och skrift 

Meriterande


• C-körkort
• God lokalkännedom Gävleborg 

Om tjänsten 

Lön enligt kollektivavtal. Dagtid. Heltid / Deltid.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Helena Blixt,  [email protected]

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-04-15  Anställning sker löpande

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Distributionschaufförer sökes till Gävle - Sommarjobb

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???? Vi söker nu två C-chaufförer till vår terminal för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte til... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????

Vi söker nu två C-chaufförer till vår terminal för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

Som distributionschaufför utgår du från vår terminal i Gävle och levererar dryck till våra kunder. Arbetstiden är dagtid 06-15, 5 dagars vecka eller 6-17, 4-dagars vecka.

Din profil C-chaufför

- C-körkort, CE är meriterande
- YKB
- truckkort


Arbetet innebär mycket kundkontakt därav ser vi att du är kommunikativ och serviceinriktad. Andra viktiga egenskaper är ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längst t.o.m. augusti, heltid, dagtid
Placeringsort: Gävle
För mer information om tjänsten: Thomas Jangtorp, driftchef, 08-6727907

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen in! Visa mindre

Chaufförer till Gästrike Återvinnare

Ansök    Mar 7    Randstad AB    Renhållningsförare
Arbetsbeskrivning Gästrike återvinnare i Gävle söker dig som vill vara med och göra skillnad! Vill du vara med och utveckla Gästrike Återvinnares verksamhet för en hållbar framtid? Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? Längtar du efter att tillhöra en organisation med stark gemenskap och en arbetsplats som värderar balansen mellan familj och arbete? Då håller vi tummarna för att vi matchar varandra! Gästrike Återvinnare söker nu chaufförer som kan a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Gästrike återvinnare i Gävle söker dig som vill vara med och göra skillnad!
Vill du vara med och utveckla Gästrike Återvinnares verksamhet för en hållbar framtid? Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor?
Längtar du efter att tillhöra en organisation med stark gemenskap och en arbetsplats som värderar balansen mellan familj och arbete?
Då håller vi tummarna för att vi matchar varandra!
Gästrike Återvinnare söker nu chaufförer som kan arbeta på timme vid behov. Möjlighet till erbjudande om särskild visstid, vikariat samt sommarvikariat kan bli aktuellt. 
Som chaufför är du självgående och kör renhållningsfordonet på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Ditt huvudsakliga uppdrag är att enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag.  
Vi söker dig som innehar C-körkort, digitalt förarkort samt YKB. Har du CE-kort ser vi det som meriterande.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-03-21. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
• Enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag.
• Rapportera avvikelser
• Skötsel av fordonet så som tvätt och enklare reparationer
• Distriktsplanering/vård
• Delta på möten
Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Vid behov.  Möjlighet till erbjudande om särskild visstid, vikariat samt sommarvikariat. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du innehar C-körkort, digitalt förarkort samt YKB. Du har god datavana och kan hantera olika system. Vi ser det som meriterande om du även har truck- eller hjullastarkort, har lokalkännedom och har erfarenhet av att köra renhållningsfordon eller annan yrkesmässig körning. 
Som person är du självgående och ansvarstagande, en flexibel problemlösare med hög stresströskel som lägger stor vikt vid säkerhet och service. Du har en god samarbetsförmåga och ställer upp för dina kollegor när det behövs.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Gästrike återvinnare är ett kommunalförbund bestående av Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby kommuner. Förbundet bildades 2001 med uppdrag att ansvara för den kommunala avfallshanteringen i de fem medlemskommunerna. Gästrike återvinnare ger service åt 162 000 människor och ansvarar för insamling, behandling, planering och information när det gäller hushållsavfall. Gästrike återvinnare är en utvecklingsorienterad organisation med hög kompetens inom hållbar avfallshantering. Vi hjälper våra invånare att ha ett bekvämt liv på ett hållbart sätt. Det ska vara lätt att göra rätt. Gästrike återvinnare bidrar även till en regional utveckling genom att exportera vår kunskap till andra länder och på så vis stimulera det regionala näringslivet. Tillsammans – gör vi skillnad- för en värld som räcker längre! Visa mindre

Spolbilschaufför

Om tjänsten I detta uppdrag kommer du att få ansvara för en spolbil som är ditt dagliga verktyg för att lösa kunders problem inom VA. Exempelvis genom att spola rent dagvattenbrunnar, tömma och rengöra tankar samt tömma filter. Att köra spolbil innebär en varierande vardag i ett tekniskt avancerat rullande kontor fullt av möten med människor. För att vara aktuell till tjänsten som spolbilsförare ska du ha ett C-körkort, YKB och grundutbildning för ADR. Vi... Visa mer
Om tjänsten I detta uppdrag kommer du att få ansvara för en spolbil som är ditt dagliga verktyg för att lösa kunders problem inom VA. Exempelvis genom att spola rent dagvattenbrunnar, tömma och rengöra tankar samt tömma filter. Att köra spolbil innebär en varierande vardag i ett tekniskt avancerat rullande kontor fullt av möten med människor.
För att vara aktuell till tjänsten som spolbilsförare ska du ha ett C-körkort, YKB och grundutbildning för ADR. Vi ser att du med fördel har tidigare erfarenhet av liknande tjänst och god vana att köra lastbil. Du har en god portion sunt förnuft som du använder för att lösa arbetets alla utmaningar på ett säkert och serviceinriktat sätt. Du hanterar Svenska språket i alla dess former utan hinder.
Som person är du plikttrogen, social och tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande sysslor.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid eller deltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 jour kan förekomma

Placeringsort :Gävle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Arbetsledare till Gävle

Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor. Just nu rekryterar vi en Arbetsledare till Recover Industriservice i Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark till... Visa mer
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor.

Just nu rekryterar vi en Arbetsledare till Recover Industriservice i Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om tjänsten

Som Arbetsledare hos oss har du en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt, på såväl kort som lång sikt.

Din ansvarsområden omfattar bland annat: 


• att leda, planera och fördela det dagliga arbetet
• följa upp att tider och utförande stämmer överens med kundens beställning
• räkna och lämna offerter på projekt
• ansvar för att utveckla och förbättra kunderrelationer
• personalansvar inkl. rekrytering, medarbetarsamtal och lönesättning
• säkerställa att vi följer uppsatta riktlinjer för säkerhet, skyddsrutiner och arbetsmiljö 

Mer om dig och vad vi söker

Vi tror att du som söker har erfarenhet från en liknande roll med personalansvar. Du är duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer och trivs i en miljö med många kontaktytor och stundvis ett högt tempo. Du beskrivs som en relationsskapande och lyhörd ledare som är duktig på att ta människor och håller en god struktur i ditt arbete. Du värdesätter säkerhet, kundnöjdhet och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten för att säkerställa en hög leveranskvalitet.

Du är helt enkelt en modig, omtänksam och pålitlig lagspelare med ett tydligt driv att utveckla såväl medarbetare som kunder i regionen. Då det i tjänsten ingår kund- och arbetsplatsbesök så är B-körkort ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten? Kontakta regionchef Patrik Larsson på [email protected]. Visa mindre

Lastbilsstation söker C-chaufförer till vår terminal i Gävle

Är du en skicklig chaufför som är snabb i steget och kan leverera bra service? Då har vi jobbet för dig! Arbetsbeskrivning I rollen som C-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 90 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varj... Visa mer
Är du en skicklig chaufför som är snabb i steget och kan leverera bra service? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som C-chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 90 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. C-behörighet, YKB, ADR samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Kunskaper i engelska, CE-behörighet, truckbehörighet liksom tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
FörmånscykelVi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som C-chaufför till vår terminal i Gävle redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "C-chaufför Gävle".
STATIONERINGSORT: Gävle
OMFATTNING: 100 % men vi söker även extrachaufförer!
ARBETSTID: Vi söker både dag och natt chaufförer
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Distributionschaufförer för heltidsanställning

HP Åkeri expanderar med nya uppdrag och söker chaufförer för heltidsanställning. Dagarna som distributionschaufför hos oss innebär att du arbetar med både lastning och lossning under dagen och du har ansvar över ditt fordon och godset du kör. Detta gör att vi söker efter en medarbetare som är ansvarstagande, pålitlig och självgående. Som har respekt för godset som fraktas och även för åkeriets fordon och medtrafikanter. Vi tror också att du har god fysik ... Visa mer
HP Åkeri expanderar med nya uppdrag och söker chaufförer för heltidsanställning.
Dagarna som distributionschaufför hos oss innebär att du arbetar med både lastning och lossning under dagen och du har ansvar över ditt fordon och godset du kör. Detta gör att vi söker efter en medarbetare som är ansvarstagande, pålitlig och självgående. Som har respekt för godset som fraktas och även för åkeriets fordon och medtrafikanter. Vi tror också att du har god fysik och tycker om att hålla ett högt tempo i ditt arbete.
Bilarna utgår från Gävle och körningarna är lokalt inom Gävleborgsområdet, så god lokalkännedom där är ett bra verktyg!
Arbetstiden är förlagd mellan 07.00 – 16.00, måndag till fredag. Dagen börjar du med att lasta upp din lastbil på terminalen där godset står platsat vid din port. Vid hemkomst lossar du det gods du hämtat upp under dagen, för att sedan parkera lastbilen.
HP Åkeri erbjuder en arbetsplats med många möjligheter till ett varierande arbete och en modern och uppdatera vagnpark. Vi värdesätter att vår personal trivs bra på jobbet och vi har högt till tak. Som anställd hos oss blir du en del i ett framgångsrikt företag och ett härligt gäng, där vi hjälps åt att nå våra mål och tillsammans skapar förutsättningarna för att göra det!
Lön enligt kollektivavtal och provanställning 6 månader tillämpas. Visa mindre