Lediga jobb som Lagerarbetare i Gävle

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Lagerarbetare

Ansök    Apr 10    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen! Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser. Vi söker dig som har en ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen!
Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser.
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp.
Större delen av arbetspassen kommer att vara på måndagar då behovet hos Partykungen är som störst i början av veckan.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. I ditt CV måste det tydligt framgå vad du har för annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-04-20, löpande urval och introduktion kommer att ske så skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elsa Lindblom, [email protected]
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare. Vi ser gärna att du som student är i början av dina studier.
Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp. 
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under dagtid på måndagar då behovet på partykungen är som störst då.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Extra lagermedarbetare

Ansök    Mar 5    BGA Group AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle som kan jobba när behov finns, det varierar hur mycket man får arbeta men vi ser gärna att man kan minst 1-2 gånger i veckan.  Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt ti... Visa mer
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle

BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle som kan jobba när behov finns, det varierar hur mycket man får arbeta men vi ser gärna att man kan minst 1-2 gånger i veckan. 

Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt till kunder runt om i Europa. Vi är övertygade om att rätt inställning är nyckeln till framgång i detta praktiska och fysiska arbete.

Arbetsuppgifter


• Leverans av varor från leverantörer

• Plockning och paketering av varor till kundbeställningar

• Säkerställande av kvalitet och noggrannhet i arbetsprocessen

• Samspelet mellan effektivitet och kundservicenivå


Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser positivt på sökande utan tidigare arbetslivserfarenhet då vi erbjuder den nödvändiga utbildningen för att du ska lyckas i rollen som lagermedarbetare. Viktigt för oss är att du besitter god fysik, är målinriktad och kan balansera effektivitet med noggrannhet. Vi strävar alltid efter att förbättras och vi hoppas att du delar vårt synsätt.

 

Anställningsvillkor
Vi söker personer som kan arbeta vid behov, behovet varierar ganska mycket men vi ser gärna att du kan arbeta minst 1-2 pass i veckan. Du behöver kunna starta omgående. Anställningarna sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och bifoga ditt CV eller personliga brev.

 

Vill du vara en del av vårt lagerteam och bidra till kundupplevelser i världsklass? Ansök nu och ta steget mot en spännande och utvecklande karriär hos BGA i Gävle!


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Maj 16    KS Import AB    Lagerarbetare
Vänligen ansöka om jobb om du är registrerad hos arbetsförmedlingen och arbetslös (från minst 36 månader). Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Körkort B eller internationell giltig licens Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket ti... Visa mer
Vänligen ansöka om jobb om du är registrerad hos arbetsförmedlingen och arbetslös (från minst 36 månader).
Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Körkort B eller internationell giltig licens
Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket till postnord företagecenter varje kväll eller när du är klar med den packningen.

En gång i veckan kommer du att få produkter och du måste ordna dem på lagret.

Exempel på arbetsuppgifter l
Plocka produkter från lager enligt plocklista l
packa alla beställningar l
Leverera till postnord
Din erfarenhet kommer att vara meriterande men inget krav.

Om KS Import AB
Vi importerar produkter från olika länder och säljer dem på internet i Sverige. Visa mindre

Sommarvikarier lagmedarbetare

Ansök    Feb 29    BGA Group AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle. Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt till kunder runt om i Europa. Vi är övertygade om att rätt inställning är nyckeln till framgång i detta praktiska och fysiska arbe... Visa mer
Lagermedarbetare hos BGA i Gävle
BGA är en väletablerad aktör inom e-handelsbranschen och vi söker nu fler medarbetare till vårt lager i Gävle. Hos oss kan du vara del av ett lagerteam som levererar in varor från leverantörer, plockar och packar kunders beställningar samt säkerställer att produkterna levereras säkert och snyggt till kunder runt om i Europa. Vi är övertygade om att rätt inställning är nyckeln till framgång i detta praktiska och fysiska arbete.

Arbetsuppgifter


• Leverans av varor från leverantörer

• Plockning och paketering av varor till kundbeställningar

• Säkerställande av kvalitet och noggrannhet i arbetsprocessen

• Samspelet mellan effektivitet och kundservicenivå


Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser positivt på sökande utan tidigare arbetslivserfarenhet då vi erbjuder den nödvändiga utbildningen för att du ska lyckas i rollen som lagermedarbetare. Viktigt för oss är att du besitter god fysik, är målinriktad, och kan balansera effektivitet med noggrannhet. Vi strävar alltid efter att förbättras och vi hoppas att du delar vår synsätt.

Anställningsvillkor
 

Vi söker personer som kan arbeta antingen 100% eller deltid 80% under delar av maj samt juni till augusti, med möjlighet till fortsatt anställning efter augusti. Anställningarna sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och bifoga ditt CV eller personliga brev.

Vill du vara en del av vårt lagerteam och bidra till kundupplevelser i världsklass? Ansök nu och ta steget mot en spännande och utvecklande karriär hos BGA i Gävle!


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Arbeta som lagermedarbetare på Munters i sommar!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 5000 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter
Till sommaren söker vi nu lagermedarbetare till Munters i Tobo. Är du en noggrann och flexibel person som vill utvecklas tillsammans med oss och Munters i sommar? Då ska du läsa vidare.

Vi söker personal till flera olika avdelningar på Munters lager och förråd, men gemensamt för tjänsterna är att du arbetar med packning och plockning av produkter. Du arbetar även med materialhantering, orderhantering samt organiserar lagret. På en av avdelningarna ingår också truckkörning vilket är meriterande men inget krav.

Uppdraget startar tidigast i maj eller enligt överenskommelse och sträcker sig över sommaren. Arbetet är förlagd till dagtid på samtliga tjänster.


Din profil
För oss på Clockwork är din bakgrund inte det viktigaste. Vi tror att det du kan inte sitter i dina tidigare yrkestitlar, utan i vad du vill och vad du har för ambitioner.

Vi söker dig som är en social och strukturerad lagspelare med ett positivt förhållningssätt. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet som lagermedarbetare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbete med dina kollegor.

I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av materialhantering. Om du har truckkort med behörighet för B1 samt B5 alternativt A2 samt B1 är det meriterande men inget krav. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har samt om du har en ADR 1.3-utbildning.

Ansökan
Varför ska du välja Clockwork i sommar?

Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär, och många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning efter sommaren. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Är du redo att ta dig an ett utvecklande sommarjobb och tycker att det här låter som något för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2024-03-31. Vid frågor kring tjänsten kontakta Tilda Jonsson på 073-351 27 08 eller [email protected]. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Mar 1    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen! Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser. Vi söker dig som har en ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen!
Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser.
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp.
Större delen av arbetspassen kommer att vara på måndagar då behovet hos Partykungen är som störst i början av veckan.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. I ditt CV måste det tydligt framgå vad du har för annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-03-24, löpande urval och introduktion kommer att ske så skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lindqvist, [email protected] eller Elsa Lindblom, [email protected]
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare. Vi ser gärna att du som student är i början av dina studier.
Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp. 

Om företaget

Partyking AB
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.
Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig. Visa mindre

Materialhanterare för timanställning till Hjälpmedel SAM

Ansök    Jan 17    REGION GÄVLEBORG    Lagerarbetare
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Hjälpmedel SAM arbetar med hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. ... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hjälpmedel SAM arbetar med hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med logistik, inköp, lagerhantering, rekonditionering av hjälpmedel, tekniskt underhåll av hjälpmedel, utprovningar och anpassningar samt information och utbildning.


ARBETSUPPGIFTER
På logistikenheten ansvarar vi bland annat för inköp, godsmottagning, plockning av kundorder samt rengöring och rekonditionering av hjälpmedel som kommer i retur.

Som materialhanterare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• rengöring
• packning
• plockning.

Hos oss får du
• personlig introduktion i nya arbetsuppgifter
• arbeta i en trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• möjlighet till olika ansvarsområden.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flexibel och serviceinriktad med ett intresse av att hjälpa andra. Du har lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du är noggrann och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete effektivt, du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens.

I rollen som materialhanterare ska du
• ha datorvana.

Tidigare erfarenhet av tvätt och rengöring är önskvärt, har du truckkort och erfarenhet av gods- och materialhantering är det meriterande.


ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad av jobb inom Lager!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb. Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb.

Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del av lediga tjänster inom ditt kompetensområde när de publiceras!

Vi söker personer med eller utan erfarenhet, det viktigaste är dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb!

Omfattning: Heltid / Deltid / Vid behov Visa mindre

Vikariat Grossist/Varumottagning till Sodexo

Ansök    Feb 6    Sodexo AB    Lagerarbetare
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Arbetsuppgif... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Arbetsuppgifter


•  Köra truck inkl.underhåll av truckarna enligt de rutiner som finns för att säkerställa säker körning
•  Ta emot varor och ställa dom på rätt plats
•  Säkerställa att vi får rätt varor och rätt kvantitet enligt följesedlarna
•  Rapportera ev. avvikelser på de varor/livsmedel som tas emot/skickas ut
•  Ansvara för att du packar rätt varor och kvantitet till rätt enhet
•  Kontinuerlig kontroll och avstämmning av lagersaldo
•  Byta gas till packmaskinerna
•  Hjälpa till på andra avdelningar vid behov då verksamhetens orderingång varierar från dag till dag

Kvalifikationer


• Truckutbildning
• Svenska i tal och skrift
• Datavana
• ADR 1:3

Personliga egenskaper


• Ansvarstagande
• Inte rädd för att ta egna initiativ
• God samarbetsförmåga
• Har lätt för att orgnisera de dagliga arbetsuppgifterna
• Ska kunna periodvis kunna arbeta i högre tempo

Anställningsform och arbetstider
Tjänstern är ett vikariat till och med 2024-09-30 ev. förlängning kan förekomma.
Dagtid vardagar, kvällsjobb kan förekomma.
Lön enligt kollektivavtal.

Rekryteringen sker löpande och kan därmed komma att avslutas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kontakta Fredrick Man; [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2024-02-29

Facklig representant: [email protected]
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster samt de medarbetarförmåner som erbjuds via Pluxee. Sodexokoncernen har offentliggjort att Pluxee, som idag är en del av koncernen, kommer att bli en separat koncern och börsnoteras i början av 2024. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 45 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 430 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Logistic Technician - Data Center - Open Application

Ansök    Nov 29    Temp-Team Sverige AB    Lagerarbetare
Ongoingly Temp-Team Sweden AB, is helping one of the world’s leading and most recognized tech companies recruit skilled workers for their Data Center in Gävle. If you are looking for a unique career opportunity, that will provide you with many chances to learn, grow and further develop your skills within logistics and warehouse Support than this could be the right role for you. You will play a vital part in making the Data Centers daily operations run sm... Visa mer
Ongoingly Temp-Team Sweden AB, is helping one of the world’s leading and most recognized tech companies recruit skilled workers for their Data Center in Gävle.

If you are looking for a unique career opportunity, that will provide you with many chances to learn, grow and further develop your skills within logistics and warehouse Support than this could be the right role for you.

You will play a vital part in making the Data Centers daily operations run smoothly. The team you will be joining covers the below responsibilities:

Responsibilities: Logistics/Warehouse Support (Sending/Receiving).
Perform logical material movements, including shipping/receiving and inventory management.
Physical movement of material using powered and manual pallet jacks or other assisted lifting equipment.
Spare part cycle count audits.
Asset updates/auditing.
Handle storage media/Data Bearing Device (DBD) Reconcile/Physical Audits.
Data-bearing Device shredding.
Develop positive working relationships with internal teams and external stakeholders.
Requirements: You have a valid driving license.
Preferred if you have a valid Fork truck and heavy lifting equipment licenses.
Physically in good health as role requires a lot of walking and bending.
Basic understanding of using a computer and how to use Microsoft Office applications (Outlook, Excel, Word)
It's meriting but not a must if you have experience working in logistics or industrial environment

We can offer you:
Attractive working conditions
Employment at one of the world’s most recognizes companies who over and over is celebrated as one of the world’s greatest places to work
Work schedule is full time
Location: Gävle, Sweden

Application
You will be employed by Temp-Team Sweden AB, but working full-time at our client’s location.

We connect skilled professionals with assignments at clients that are in the forefront of their field. If this sounds interesting, send a targeted CV (in English) and we will review it and get back to you if there's a match.

It is very important that you communicate your experience within the above mentioned job details and requirements in your CV.
For any questions regarding the position please contact Business Unit Director, Peter Flintholm Reiffenstein - e-mail: [email protected] Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad av jobb inom Lager!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb. Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb.

Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del av lediga tjänster inom ditt kompetensområde när de publiceras!

Vi söker personer med eller utan erfarenhet, det viktigaste är dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb!

Omfattning: Heltid / Deltid / Vid behov Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad av jobb inom Lager!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb. Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb.

Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del av lediga tjänster inom ditt kompetensområde när de publiceras!

Vi söker personer med eller utan erfarenhet, det viktigaste är dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb!

Omfattning: Heltid / Deltid / Vid behov Visa mindre

Extrajobb inom lager i Uppsala regionen

Ansök    Okt 5    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Om företaget Företagen är belägna i Morgongåva i Heby kommun. De söker extrapersonal som vill arbeta på timmar vid behov. För att du ska kunna få en timanställning via oss som bemanningsföretag behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studerande, pensionär eller ha ett annat arbete på minst 50%. Detta behöver du kunna styrka med intyg. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter på lagret består av: • Ordermottagning • Orderpackning •... Visa mer
Om företaget
Företagen är belägna i Morgongåva i Heby kommun. De söker extrapersonal som vill arbeta på timmar vid behov. För att du ska kunna få en timanställning via oss som bemanningsföretag behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studerande, pensionär eller ha ett annat arbete på minst 50%. Detta behöver du kunna styrka med intyg.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter på lagret består av:

• Ordermottagning
• Orderpackning
• Orderplock
• Returhantering

Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

• Svenska i tal och skrift
• God fysik, då ett genomsnittligt arbetspass innebär ca 30.000 steg
• Annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studerande, pensionär eller annat arbete om minst 50%.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Timanställning/vid behov/Uppsala

Hur länge behöver jag vänta på svar?
I våra traditionella annonser, som är tydligt kopplade till en specifik tjänst, garanterar vi svar. Den här ansökan är annorlunda då vi inte vet exakt när behovet av ytterligare timmisar finns. Det finns med andra ord ingen start eller slutdatum därför kan vi inte garantera en snabb återkoppling.

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Lagermedarbetare på deltid till Nordanå Crafts AB

Ansök    Nov 14    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Är du student och letar efter ett deltidsjobb för att få in lite extra pengar vid sidan av studierna? Då är detta rätt för dig! Vi söker nu en resurs åt Nordanå Crafts lager i Gävle. Varmt välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Nordanå är en ledande nordisk distributör och varumärkesägare inom garner och tillbehör för stickning, virkning och broderi. Vi söker nu en student som vill jobba deltid på deras lager. Arbetet kommer stundtals innebära högt tem... Visa mer
Är du student och letar efter ett deltidsjobb för att få in lite extra pengar vid sidan av studierna? Då är detta rätt för dig! Vi söker nu en resurs åt Nordanå Crafts lager i Gävle. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Nordanå är en ledande nordisk distributör och varumärkesägare inom garner och tillbehör för stickning, virkning och broderi. Vi söker nu en student som vill jobba deltid på deras lager. Arbetet kommer stundtals innebära högt tempo och vara fysiskt krävande, men kommer framförallt vara väldigt roligt!

Du erbjuds
- Ett fysiskt aktiverande arbete vid sidan av dina studier
- Möjlighet att jobba mer vissa veckor och mindre andra veckor

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta emot och hantera inleveranser
* Hantera ordrar och preparera dessa för utleveranser


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå med åtminstone ett års kvarvarande studier
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt tillräckliga kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har
- Truckkort
- Erfarenhet av lagerarbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Nätverkande

Utöver detta söker vi någon som är beredd på ett fysiskt krävande arbete och kan ta sig an detta med ett glatt humör.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Nordanå Crafts AB här Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Sep 22    KS Import AB    Lagerarbetare
Vänligen ansöka om jobb om du är registrerad hos arbetsförmedlingen och arbetslös (från minst 36 månader). Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Körkort B eller internationell giltig licens Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket ti... Visa mer
Vänligen ansöka om jobb om du är registrerad hos arbetsförmedlingen och arbetslös (från minst 36 månader).
Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Körkort B eller internationell giltig licens
Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket till postnord företagecenter varje kväll eller när du är klar med den packningen.

En gång i veckan kommer du att få produkter och du måste ordna dem på lagret.

Exempel på arbetsuppgifter l
Plocka produkter från lager enligt plocklista l
packa alla beställningar l
Leverera till postnord

Din erfarenhet kommer att vara meriterande men inget krav.

Om KS Import AB

Vi importerar produkter från olika länder och säljer dem på internet i Sverige.

Sallery : Marknadsmässig lön Visa mindre

Lernia söker industriarbetare i Gävleborg

Ansök    Okt 5    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
För kommande och aktuella uppdrag hos kund i Gävleborg söker vi nu industriarbetare! Vi söker just nu drivna och engagerade industriarbetare med intresse för produktion som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Vi söker flexibla medarbetare för både nuvarande och kommande uppdrag, varav start, uppdragslängd och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vad som blir aktuellt. Krav • Körkort B/tillgång till bil • Tidigare erfare... Visa mer
För kommande och aktuella uppdrag hos kund i Gävleborg söker vi nu industriarbetare!

Vi söker just nu drivna och engagerade industriarbetare med intresse för produktion som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Vi söker flexibla medarbetare för både nuvarande och kommande uppdrag, varav start, uppdragslängd och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vad som blir aktuellt.

Krav

• Körkort B/tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet inom industri/produktion eller annat som bedöms likvärdigt

Meriterande

• Flexibilitet kring arbetstider och tillgänglighet
• Vana av fysiskt krävande jobb
• Truckkort

Din bakgrund
Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning, gärna med huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom industrin.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Gävleborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Grossistverksamhet

Ansök    Sep 26    Sodexo AB    Lagerarbetare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Denna tjänst innebär att du fördelar din arbetstid mellan varumottagnigen och grossisten där vi packar livsmedel till våra enheter. I denna roll ingår det också att beställa förbrukningsmaterial, ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Denna tjänst innebär att du fördelar din arbetstid mellan varumottagnigen och grossisten där vi packar livsmedel till våra enheter. I denna roll ingår det också att beställa förbrukningsmaterial, livsmedel mm samt kontera fakturor och inventering. Denna enhet servar externa enheter med livsmedel mm, så att de klarar av dagens matservering. Förutom att packa till externa enheter säkerställs att alla avdelningar på produktionsköket har de livsmedel som krävs för att klara av dagens produktion. Arbetet är fysiskt krävande då tunga lyft kan förekomma. 

Arbetsuppgifter


•  Köra truck inkl.underhåll av truckarna enligt de rutiner som finns för att säkerställa säker körning
•  Ta emot varor och ställa dom på rätt plats
•  Säkerställa att vi får rätt varor och rätt kvantitet enligt följesedlarna
•  Rapportera ev. avvikelser på de varor/livsmedel som tas emot/skickas ut
•  Ansvara för att du packar rätt varor och kvantitet till rätt enhet
•  Kontinuerlig kontroll och avstämning av lagersaldot
•  Beställa hämtning av återvinning
•  Byta gas till packmaskinerna
•  Hjälpa till på andra avdelningar vid behov då verksamhetens orderingång varierar från dag till dag
• Packa hemmat 2 dagar/vecka

Kvalifikationer


• Truckutbildning
• Svenska i tal och skrift
• Datavana
• ADR 1:3

Personliga egenskaper


• Ansvarstagande
• Inte rädd för att ta egna initiativ
• God samarbetsförmåga
• Har lätt för att organisera de dagliga arbetsuppgifterna
• Ska kunna periodvis kunna arbeta i högre tempo
• Noggrann

Anställningsform och arbetstider
Heltidstjänst,provanställning tillämpas
Dagtid vardagar,

Lön enligt kollektivavtal

Rekryteringen sker löpande och kan därmed komma att avslutas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kontakta Fredrick Man; [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 20231031

Facklig representant: [email protected]
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Lagerarbetare extra dagtid

Ansök    Sep 5    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!   BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.    I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantöre... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

 

BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. 

 

 
För att trivas hos oss så tror vi att du:• Är en person med god grundfysik

• Gillar att arbeta målinriktat

• Kan balansera effektivitet och noggrannhet


 

Vi söker personer som kan jobba 60% - 100% dagtid under högsäsongen november - januari, med goda förutsättningar till fortsatt arbete efter perioden.  

 

 

Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och skicka in ditt cv/personliga brev! 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Är du arbetssökande? Välkommen på Rekryteringsträff!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Din profil
Torsdag den 28 september mellan klockan 10:00-12:00 arrangerar Clockwork en rekryteringsträff där företagare och kandidater får en chans att mötas och knyta kontakter. På plats finns flera av våra partnerföretag som har ett rekryteringsbehov redan idag. Du kommer få chansen att presentera dig och nätverka med företagen. Vem vet om du träffar din framtida arbetsgivare?

Bland de företag som kommer finns anställningsbehov av bland annat personliga assistenter, restaurangbiträden, hotellpersonal, kundtjänstmedarbetare, industripersonal, pedagoger, lokalvårdare och säsongsarbetare till diverse roller.

Ansökan
Ta chansen att träffa potentiella arbetsgivare, vi bjuder på fika och kaffe!

Genom att klicka på Ansök anmäler du dig till detta event. Du har möjlighet att ladda upp ditt CV vid ansökan, ta gärna även med dig CV i pappersform.

Rekryteringsträff
När: 28 september klockan 10:00-12:00
Plats: Clockwork Gävle, Nygatan 12 våning 4 (ingång från Nygatan)

Varmt välkomna! Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Lagerarbetare extra kvällar och helger

Ansök    Sep 5    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!   BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.    I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantöre... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

 

BGA är ett framgångsrikt företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar, speglar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. 

 

 
För att trivas hos oss så tror vi att du:• Är en person med god grundfysik

• Gillar att arbeta målinriktat

• Kan balansera effektivitet och noggrannhet


 


Vi söker personer som kan arbeta 40% - 100% kvällar och helger under högsäsongen november - januari, med goda förutsättningar till fortsatt arbete efter perioden.

  

 

Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär och skicka in ditt cv/personliga brev! 

Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.se


BGA - Stilsäker inredning i skandinavisk design! Visa mindre

Lagerarbetare extrapersonal

Ansök    Aug 2    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!   BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.    I vårt lager plockar vi ihop varor efter kundernas beställningar... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

 

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

 

I vårt lager plockar vi ihop varor efter kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss och blir en betydande kugge i gänget. Samtidigt sporras vi av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. 

 

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Här finns goda möjligheter till många arbetspass  redan från start. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.

 
För att trivas hos oss så tror vi att du:• Är en person med god grundfysik

• Gillar att arbeta målinriktat

• Kan balansera effektivitet och noggrannhet


 

Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag! Kan du börja omgående så är det plus.


BGA - Framing your life Visa mindre

Extrajobb på e-handelslager i Gävle

Ansök    Aug 15    Rörfokus Gävle AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill jobba extra på vårt e-handelslager i Gävle. Fasta arbetstider 7-16 varje måndag samt extra vid behov. Vid rätt person är det möjligt att justera timmarna något under måndag/tisdag för att kombinera ex studier. Möjlighet att jobba mer finns för rätt person. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann, ser möjligheter och som g... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra på vårt e-handelslager i Gävle. Fasta arbetstider 7-16 varje måndag samt extra vid behov. Vid rätt person är det möjligt att justera timmarna något under måndag/tisdag för att kombinera ex studier. Möjlighet att jobba mer finns för rätt person.
Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann, ser möjligheter och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Viss kundkontakt kan förekomma.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas.
Mejla din ansökan till [email protected] märkt med Ansökan Lagerjobb.
OM RÖRFOKUS
Bolaget grundades 2009 och fokuserar på VVS-Entreprenader, VVS-Service, badrumsrenoveringar, butik och E-handel. Vi har vårt säte i Gävle och är idag omkring 60 anställda. Vi erbjuder 50 000 artiklar i vår e-handel som säljer i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Sedan 2022 är Rörfokus E-Handel AB ett eget bolag i koncernen med 5 anställda. Visa mindre

Partyking söker Gävles bästa lagerarbetare

Ansök    Jun 22    Partyking AB    Lagerarbetare
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor. Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess. Uppdragsbeskrivning: Årets läskigaste högtid närmar sig och vi på Partyking gör oss redo för a... Visa mer
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor.

Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess.

Uppdragsbeskrivning:

Årets läskigaste högtid närmar sig och vi på Partyking gör oss redo för att leverera kusliga paket till hela norden. Därför söker vi dig som älskar högt tempo och delar vår glädje med att jobba i team där vi lyckas tillsammans. Arbetspassen är främst förlagd under dagtid, men kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten sträcker sig till 2023-11-19 med möjlighet till förlängning. Du bör vara tillgänglig för att påbörja tjänsten i september.

På Partykings lager får du vara dig själv, vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi värdesätter att du kommer till jobbet redo att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gör ditt bästa för kunderna. Teamet på lagret jobbar varje dag för att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med våra fantastiska produkter och snabba leveransalternativ. Som medarbetare i vårt team kommer du bland annat plocka och packa paket till kunder över norden. Kollektivavtal finns med Handels fackförbund.

Vem är det vi söker?

Hos oss på Partyking kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Du tycker om att röra på dig och att utmana dig själv. Det viktigaste är att du som person trivs att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i en större grupp.

Om Partyking

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu!

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Vid frågor om annonsen eller tjänsten: [email protected] Visa mindre

Extrajobb som lagerarbetare, Partykungen

Ansök    Jul 24    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen!  Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser.  Vi söker dig som h... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen! 


Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser. 


Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare samt är över 18 år. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp.     


Större delen av arbetspassen kommer att vara vardagar under september/oktober och övrig tid på måndagar då behovet hos Partykungen är som störst i början av veckan. Introduktion kommer att ske löpande med start i slutet av augusti.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-08-20, löpande urval och introduktion kommer att ske så skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lindqvist, [email protected] eller Daniel Carlsson, [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Plocka och packa paket till kunder över Norden. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare samt är över 18 år. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp. 

Om företaget
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jul 5    KS Import AB    Lagerarbetare
Ansök endast om du är registrerad på arbetsförmedlingen. Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Körkort B eller internationell giltig licens Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket till postnord företagecenter varje kväll eller när ... Visa mer
Ansök endast om du är registrerad på arbetsförmedlingen.
Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Körkort B eller internationell giltig licens

Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket till postnord företagecenter varje kväll eller när du är klar med den packningen.

En gång i veckan kommer du att få produkter och du måste ordna dem på lagret.

Exempel på arbetsuppgifter l
Plocka produkter från lager enligt plocklista l
packa alla beställningar l
Leverera till postnord

Din erfarenhet kommer att vara meriterande men inget krav.
Om KS Import AB

Vi importerar produkter från olika länder och säljer dem på internet i Sverige.

Sallery : Marknadsmässig lön Visa mindre

Är du vår nya Chaufför/ lagerarbetare?

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda. Chaufför och lag... Visa mer
Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda.

Chaufför och lagerarbetare Gävle
Vill du arbeta som lagerarbetare och chaufför hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus och ordningssinne som kan bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Gävle. Vi erbjuder ett roligt och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.
Som chaufför och lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta och köra ut glas till våra kunder, se till att det är ordning på lagret, packa upp ankommande gods samt vara delaktig i inventering. Till viss del innebär tjänsten även att arbeta med sälj, exempelvis genom ordermottagning via telefon. Du kommer också vara delaktig med att ta fram samt genomföra förslag och idéer för förbättringar i den dagliga driften och för att öka kundnätverket.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann och som lägger stort fokus på att genomföra ditt arbete med hög kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Vi tror att du gillar ordning och reda samt arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Därtill ser vi att du är en person med hög integritet och god social kompetens, som respekterar och uppmuntrar kollegor och kunder. Du visar förståelse, rådfrågar och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av en positiv inställning och engagemang bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är driven och att du klarar av att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt.
Praktisk information
B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Truckkort för motviktstruck (B1) är meriterande.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämlikhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Vänligen maila din ansökan till [email protected] senast 10 maj. Märk din ansökan med ”Gävle” Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Lagerarbetare och chaufför

Ansök    Jun 5    Gästrike Food AB    Lagerarbetare
Gästrike Food AB är en livsmedelsgrossist som finns beläget på Brynäs i Gävle. Vi söker nu en lagerarbetare med anställningsstöd från arbetsförmedlingen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är inkommande och utgående gods samt allmänna lagersysslor. En del administrativt arbete förekommer då frakter ska bokas och rapportering sker i vårt interna datasystem. Du är stresstålig då det i vissa perioder är mycket att göra. Ordningsam och ett sinne för planering underl... Visa mer
Gästrike Food AB är en livsmedelsgrossist som finns beläget på Brynäs i Gävle.
Vi söker nu en lagerarbetare med anställningsstöd från arbetsförmedlingen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är inkommande och utgående gods samt allmänna lagersysslor.
En del administrativt arbete förekommer då frakter ska bokas och rapportering sker i vårt interna datasystem.
Du är stresstålig då det i vissa perioder är mycket att göra.
Ordningsam och ett sinne för planering underlättar arbetet.
Det är viktigt att du är självgående och kan samarbeta, samt har initiativförmåga och är villig att lära dig nya arbetsuppgifter.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Krav:
B-körkort.
Truckkort.
Svenska i tal och skrift är nödvändigt. Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Extrajobb som lagerarbetare, Partykungen

Ansök    Apr 27    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen!  Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser.  Vi söker dig som h... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen! 


Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser. 


Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare samt är över 18 år. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp.     


Större delen av arbetspassen kommer att vara på måndagar då behovet hos Partykungen är som störst i början av veckan.   


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-05-14, löpande urval och introduktion kommer att ske så skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lindqvist, [email protected] eller Daniel Carlsson, [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Plocka och packa paket till kunder över Norden. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare samt är över 18 år. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp. 

Om företaget
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig. Visa mindre

Är du vår nya Chaufför/ lagerarbetare?

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda. Chaufför och lag... Visa mer
Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda.

Chaufför och lagerarbetare Gävle
Vill du arbeta som lagerarbetare och chaufför hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus och ordningssinne som kan bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Gävle. Vi erbjuder ett roligt och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.
Som chaufför och lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta och köra ut glas till våra kunder, se till att det är ordning på lagret, packa upp ankommande gods samt vara delaktig i inventering. Till viss del innebär tjänsten även att arbeta med sälj, exempelvis genom ordermottagning via telefon. Du kommer också vara delaktig med att ta fram samt genomföra förslag och idéer för förbättringar i den dagliga driften och för att öka kundnätverket.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann och som lägger stort fokus på att genomföra ditt arbete med hög kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Vi tror att du gillar ordning och reda samt arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Därtill ser vi att du är en person med hög integritet och god social kompetens, som respekterar och uppmuntrar kollegor och kunder. Du visar förståelse, rådfrågar och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av en positiv inställning och engagemang bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är driven och att du klarar av att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt.
Praktisk information
B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Truckkort för motviktstruck (B1) är meriterande.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämlikhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Vänligen maila din ansökan till [email protected] senast 28 april. Märk din ansökan med ”Gävle” Visa mindre

Påbörja din resa på Atlas Copcos logistikavdelning

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder.

Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och tryckluftsverktyg samt arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar.

Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com


Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för logistik och materialförsörjning och letar efter ett arbete med möjlighet att växa inom företaget? Då kan det vara dig vi söker som materialförsörjare till Atlas Copcos logistikavdelning i Tierp.

Som materialförsörjare på Atlas Copco ansvarar du för att förse monteringsavdelningen med komponenter för tillverkning av ett brett sortiment av produkter. I arbetet hanterar du inkommande order i datorsystem för att sedan plocka komponenter utifrån order som sedan fördelas ut i monteringen. Andra arbetsuppgifter förknippade inom logistik kan förekomma som exempelvis hantering av inkommande och utgående gods samt administration. Arbetet sker självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som du samarbetar med för planering och utförandet av arbetet på avdelningen.

Arbetstiderna är förlagd måndag till fredag - främst dagtid.


Din profil
Som materialförsörjare söker vi dig som vill utvecklas i företaget och har en stor nyfikenhet att lära dig mer om logistik. Du trivs med att vara en del av ett team och tror på laget före jaget. Du förstår vikten av att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är positivt om du tidigare arbetat inom logistik, industri, handels eller annat likvärdigt arbete. Men det viktigaste är att du har ett stort intresse för att lära dig. Har du erfarenhet av ledarroller i eller utanför arbetet är det meriterande. Om du har truckkort är det meriterande men inget krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Atlas Copco. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under uppdragstiden.


Ansökan
Är det dig vi söker? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2023-04-23.

För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Tove Roslund 073 – 351 27 94. Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare och chaufför

Ansök    Mar 28    Gästrike Food AB    Lagerarbetare
Gästrike Food AB är en livsmedelsgrossist som finns beläget på Brynäs i Gävle. Vi söker nu en lagerarbetare med anställningsstöd från arbetsförmedlingen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är inkommande och utgående gods samt allmänna lagersysslor. En del administrativt arbete förekommer då frakter ska bokas och rapportering sker i vårt interna datasystem. Du är stresstålig då det i vissa perioder är mycket att göra. Ordningsam och ett sinne för planering underl... Visa mer
Gästrike Food AB är en livsmedelsgrossist som finns beläget på Brynäs i Gävle.
Vi söker nu en lagerarbetare med anställningsstöd från arbetsförmedlingen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är inkommande och utgående gods samt allmänna lagersysslor.
En del administrativt arbete förekommer då frakter ska bokas och rapportering sker i vårt interna datasystem.
Du är stresstålig då det i vissa perioder är mycket att göra.
Ordningsam och ett sinne för planering underlättar arbetet.
Det är viktigt att du är självgående och kan samarbeta, samt har initiativförmåga och är villig att lära dig nya arbetsuppgifter.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Krav:
B-körkort.
Truckkort.
Svenska i tal och skrift är nödvändigt. Visa mindre

Extrajobb som lagerarbetare, Partykungen

Ansök    Mar 24    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen!  Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser.  Vi söker dig som h... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Skulle du vilja arbeta extra som lagerarbetare på det festligaste företaget som finns – Partykungen! 


Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka ordrar och packa paket till kunder över Norden. Du arbetar i ett stort team tillsammans med andra med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, som har som målsättning att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med fantastiska produkter och snabba leveranser. 


Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp.     


Större delen av arbetspassen kommer att vara på måndagar då behovet hos Partykungen är som störst i början av veckan.   


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-04-12, löpande urval och introduktion kommer att ske så skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lindqvist, [email protected] eller Daniel Carlsson, [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Plocka och packa paket till kunder över Norden. 
Kvalifikationer
 Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, tex studier, annat arbete eller egenföretagare. Arbetet innebär att du står och går mycket så du behöver gilla att röra på dig och uppskatta ett rörligt arbete. Du har en stark vilja och stor nyfikenhet och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i en större grupp.     

Om företaget
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig. Visa mindre

Great Earth söker lagerpersonal på deltid (50%)

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Great Earth startades för mer än 30 år sedan, med en dröm om en bättre värld för både människa och planet. Deras produkter är utvecklade för att du ska kunna få i dig det du faktiskt behöver – inget mer. På så sätt slipper vi också slösa på jordens resurser i onödan. Idag är de en av Sveriges ledande aktörer inom naturlig hälsokost och de existerar för att du ska kunna göra det som får dig att må bra, och de gör det genom ett brett sortiment av näringstillskott för hela livet.

Visionen Good Life – Great Earth handlar om en framtid där ett bra liv ger näring till en bättre värld – för människor och planet. Du har säkert märkt vad som händer med världen när du mår bra. Visst ser den lite bättre ut? Gladare och ljusare? Det är just detta de vill ta vara på. De vill hjälpa dig att bli glad och stark, och att din styrka sprids till din omgivning och skapar en kedjereaktion av bra vibbar. För när vi mår bra har vi helt enkelt bättre förutsättningar att göra världen till en lite bättre plats.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i våra helt nybyggda lokaler.
Som lagerpersonal kommer du att ansvara för att plocka och packa varor för våra kunder. Erfarenhet av att köra truck är meriterande men inget krav. Vi letar efter en social och glad person som gillar att röra på sig och är ordningsam.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Plocka och packa varor enligt kundernas beställningar.
Hålla ordning och reda på lagerhyllor och arbetsområde.
Assistera med mottagning av leveranser och lagerföring.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Måndag till torsdag 9:00-15:00. Flexibilitet med tiderna är möjligt.
Arbetsplatsen är Gävle.


Din profil
För att lyckas i rollen som lagerpersonal är det viktigt att du är självgående, noggrann och har ett öga för detaljer. Du bör också ha en positiv inställning, vara flexibel och ha förmågan att arbeta bra i team.
Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö, där du kommer vara en del av ett dynamiskt team.

Om du känner att du uppfyller kraven för denna position, ser vi fram emot att höra från dig.

Krav:
Erfarenhet från lagerarbete är en fördel, men inte nödvändigt.
God fysisk förmåga.
Du uttrycker dig obehindrat på Svenska.
B-Körkort.

Clockwork anser att medarbetare med olika bakgrund, ålder och kön är viktiga för en framgångsrik verksamhet. Därför är jämställdhets- och mångfaldsaspekter centrala i rekryteringsprocessen.


Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Great Earth i Gävle. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2023-03-20. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Niclas Andersen på 073-351 27 91. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Feb 22    KS Import AB    Lagerarbetare
Om jobb Endast nystart jobb kan ansöka detta jobb. Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort. Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket till postnord företagecenter varje kväll eller när du är klar med den packningen. En gång i veckan kom... Visa mer
Om jobb
Endast nystart jobb kan ansöka detta jobb.
Vi söker en lagerarbetare till vårt företag i Gävle. Vi söker en person som är mycket ansvarstagande och arbetar i högt tempo. Han måste ha körkort.
Som lagerarbetare får du beställningar online du måste plocka och packa dem. När du är klar med packning av beställningar så behöver du leverera alla paket till postnord företagecenter varje kväll eller när du är klar med den packningen.
En gång i veckan kommer du att få produkter för lager och du måste ordna dem på lagret.
Exempel på arbetsuppgifter l
-Plocka produkter från lager enligt plocklista l
-packa alla beställningar l
-Leverera till postnord
Din erfarenhet kommer att vara meriterande men inget krav.
Om KS Import AB
Vi importerar produkter från olika länder och säljer dem på internet i Sverige.
Sallery : Marknadsmässig lön
Språk:
-Engelsk
-Svenska
om du har några frågor om job du kan skicka e-post till [email protected] Visa mindre

Partyking söker Gävles bästa lagerarbetare

Ansök    Feb 28    Partyking AB    Lagerarbetare
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor. Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess. Uppdragsbeskrivning: Studentförsäljningen och sommaren närmar sig med stormsteg och därför sök... Visa mer
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor.

Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess.

Uppdragsbeskrivning:

Studentförsäljningen och sommaren närmar sig med stormsteg och därför söker vi Gävles bästa lagermedarbetare. Du kommer att arbeta dagtid, men kvällar och helger kan förekomma. Vi söker dig som kan arbeta 60% fördelat på måndag-onsdag och uppdraget sträcker sig till 2023-08-31 med möjlighet till förlängning. Du bör vara tillgänglig för att påbörja tjänsten i april-juni.

På Partykings lager får du vara dig själv, vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi värdesätter att du kommer till jobbet redo att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gör ditt bästa för kunderna. Teamet på lagret jobbar varje dag för att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med våra fantastiska produkter och snabba leveransalternativ. Som medarbetare i vårt team kommer du bland annat plocka och packa paket till kunder över norden. Kollektivavtal finns med Handels fackförbund.

Vem är det vi söker?

Hos oss på Partyking kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Du tycker om att röra på dig och att utmana dig själv. Det viktigaste är att du som person trivs att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i en större grupp.

Om Partyking

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig.

Ansök nu!

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Vid frågor om annonsen eller tjänsten: [email protected] Visa mindre

Lagerkoordinator till Furuviksparken

Ansök    Feb 9    AB Furuviksparken    Lagerarbetare
Är du vår nya administrativa stjärna på Furuviksparkens centrallager? Vår lageravdelning arbetar bakom kulisserna på Furuviksparken för att leverera varor och den lilla extra servicen till våra medarbetare och gäster. I denna roll arbetar du centralt från lagret med fokus på att förse parkens enheter med varor, vilket innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. Du arbetar med varumottagning och du ser alltid till att lagret hålls rent o... Visa mer
Är du vår nya administrativa stjärna på Furuviksparkens centrallager?

Vår lageravdelning arbetar bakom kulisserna på Furuviksparken för att leverera varor och den lilla extra servicen till våra medarbetare och gäster. I denna roll arbetar du centralt från lagret med fokus på att förse parkens enheter med varor, vilket innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. Du arbetar med varumottagning och du ser alltid till att lagret hålls rent och fräscht. Utöver detta har du ett administrativt ansvar kopplat till vår lagerverksamhet. Vi söker nu efter dig som vill ta dig an uppgiften att leverera en lagerupplevelse i världsklass och bli vår nya administratör!

Du är en glädjespridare som är kreativ och lösningsorienterad i ditt arbetssätt och har förmågan att finna lösningar istället för problem. Precis som ett besök på Furuviksparken är en arbetsdag full av snabba vändningar och hög fart, därför är det viktigt att du som person är strukturerad, självgående, flexibel och behåller lugnet vid högt tempo. För att trivas i rollen älskar du möten med gäster och har ett hjärta som brinner för service

Tjänsten som lagerkoordinator har ett stort fokus på administration och ekonomi, samtidigt som du är delaktig i driften på avdelningen. Du kommer arbeta med bland annat fakturakontering, inköp, ekonomisk uppföljning samt allmän administration kopplat till vår lageravdelning. Vi tror därför att du som person är strukturerad och ordningsam samt ha ett intresse för administrativt arbete. För denna tjänst är B-körkort ett krav, samt är det mediterande med truckkort.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig från mitten på mars till slutet på november, med varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdagen är den 20 februari, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Fritt lagerjobb i Gävle

Intresserad av ett extrajobb med stor frihet? Är du noggrann och ansvarsfull? Då är det dig vi söker! Vår kund bedriver verksamhet inom förvaring och lager och behöver din hjälp några dagar i veckan. Uppdraget är löpande framöver och med rätt person på plats så kan det pågå så länge du uppfyller kraven för tjänsten. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till kunden. Din profil Vi söker för uppdrag hos kund en lagermedarbetar... Visa mer
Intresserad av ett extrajobb med stor frihet? Är du noggrann och ansvarsfull? Då är det dig vi söker!

Vår kund bedriver verksamhet inom förvaring och lager och behöver din hjälp några dagar i veckan. Uppdraget är löpande framöver och med rätt person på plats så kan det pågå så länge du uppfyller kraven för tjänsten.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till kunden.

Din profil
Vi söker för uppdrag hos kund en lagermedarbetare som kan jobba två till tre dagar i veckan. Du ska ha studier eller en annan sysselsättning om minst 50% för att vara aktuell. Arbetet är ca 16 timmar vecka men kan förläggas när det passar dig, men arbetsuppgifterna ska vara slutförda på avtalad tid. Så stor frihet under ansvar erbjuds.

Anställningen börjar med en introduktion där du går med en kollega, därefter är du ofta ensam men stöttning finns alltid att få. Du bör ha ett öga för detaljer och vi vill verkligen understryka vikten av noggrannhet i arbetet. Det är av yttersta vikt att det blir korrekt. Arbetet går ut på att ta emot, fota, dokumentera, lagerföra och eventuell felsökning. Arbetet sker delvis digitalt och du ska ha lätt för att jobba med kamera, handdator och laptop. Du ska kunna läsa engelska obehindrat.

Vi kravställer inte truck, men det är meriterande med truckkort och speciellt erfarenhet från Skjutstativ B3.
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan sysselsättning om minst 50% eller studier på minst 50% Vi och kunden ser långsiktigt på dig så är du studerande får du gärna ha examen tidigast 2024.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 20 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Arbeta som lagermedarbetare på Munters i sommar!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter
Till sommaren söker vi nu lagermedarbetare och truckförare till Munters i Tobo. Är du en noggrann och flexibel person som vill utvecklas tillsammans med oss och Munters i sommar? Då ska du läsa vidare.

Vi söker personal till flera olika avdelningar på Munters lager och förråd, men gemensamt för tjänsterna är att du arbetar med packning och plockning av produkter samt truckkörning. Du arbetar även med materialhantering, orderhantering samt organiserar lagret. På en av avdelningarna ingår också att lasta och lossa lastbilar.

Uppdraget startar tidigast i maj eller enligt överenskommelse och sträcker sig över sommaren. Arbetet är förlagd till dagtid på samtliga tjänster.


Din profil
För oss på Clockwork är din bakgrund inte det viktigaste. Vi tror att det du kan inte sitter i dina tidigare yrkestitlar, utan i vad du vill och vad du har för ambitioner.

Vi söker dig som är en social och strukturerad lagspelare med ett positivt förhållningssätt. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet som lagermedarbetare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbete med dina kollegor.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av materialhantering och är en van truckförare med behörighet för B1 samt B5 alternativt A2 samt B1. I tjänsten krävs det även att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har samt om du har en ADR 1.3-utbildning.

Ansökan
Varför ska du välja Clockwork i sommar?

Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär, och många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning efter sommaren. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Är du redo att ta dig an ett utvecklande sommarjobb och tycker att det här låter som något för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2023-03-31. Vid frågor kring tjänsten kontakta Tove Roslund på 073-351 27 94 eller [email protected]. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare - Gävle

Ansök    Jan 30    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Gävle. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar u... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!


Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Gävle.


Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.


Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar
Om dig:


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.


Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Arbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Gävle
Lön: Enligt ök


Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.


Om oss:


Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.


Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lager & kontor/försäljning

Ansök    Feb 8    Gävle Partiaffär AB    Lagerarbetare
Gävle Partiaffär är en frukt & grönsaksgrossist med säte i Gävle som nu söker ytterligare duktiga medarbetare för lagerarbete samt kontorstjänst. Arbetsbeskrivning Orderplock till företagets kunder samt sköta mottagnings & temperaturkontroller. Kunna svara i telefon och ta emot beställningar ifrån kunder. Vem är du som söker till Gävle Partiaffär? Du som söker till oss ska tycka om att ha ordning och reda samt ett stort kvalitetsfokus. Man ska vilja ha... Visa mer
Gävle Partiaffär är en frukt & grönsaksgrossist med säte i Gävle som nu söker ytterligare duktiga medarbetare för lagerarbete samt kontorstjänst.


Arbetsbeskrivning
Orderplock till företagets kunder samt sköta mottagnings & temperaturkontroller. Kunna svara i telefon och ta emot beställningar ifrån kunder.


Vem är du som söker till Gävle Partiaffär?
Du som söker till oss ska tycka om att ha ordning och reda samt ett stort kvalitetsfokus. Man ska vilja ha rent och snyggt runt omkring sig. Gärna ha produktkännedom inom frukt & grönt men är inget kvar. Du ska kunna samarbeta med kollegor och ha en positiv inställning till arbetet. Du ska även vara noggrann och kunna passa tider.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som anställd hos oss på Gävle Partiaffär blir du en del av ett härligt gäng som har fokus på teamkänsla. Du får ett självständigt och aktivt arbete och tycker du att variation i ett arbete är viktigt så är detta rätt plats för dig.
För mer information om tjänsten eller frågor kontakta i första hand Oliver Hammarberg per e-post på [email protected]


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Lager livsmedel

Lagermedarbetare Vi söker en medarbetare till vår grossistverksamhet i Gävle. Dina arbetsuppgifter består främst av Lastning och lossning av varor. Mottagning och hantering av beställningar. Bakgrund Vi söker dig som har : Minst B-körkort. Viss erfarenhet av lagerarbete. Då merparten av de produkter vi hanterar rör asiatiska livsmedel så ser vi gärna att du kan thailändska eller vietnamesiska. Visa mer
Lagermedarbetare
Vi söker en medarbetare till vår grossistverksamhet i Gävle.
Dina arbetsuppgifter består främst av
Lastning och lossning av varor.
Mottagning och hantering av beställningar.Bakgrund
Vi söker dig som har :
Minst B-körkort.
Viss erfarenhet av lagerarbete.
Då merparten av de produkter vi hanterar rör asiatiska livsmedel så ser vi gärna att du kan thailändska eller vietnamesiska. Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jan 25    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi har nya lediga tjänster på både 60% och 80%, med möjlighet att jobba heltid vid behov och önskemål.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-ons (60%) alternativt mån-tor/fre (80%)
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka redan idag genom att besvara vårat frågeformulär och bifoga ditt CV!
Startdatum kommer vi överens om. 
Samtal från externa rekryteringsfirmor och säljare undanbedes.
 BGA - Framing your life
https://www.bga.se/ Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Kundmottagare / Lagermedarbetare, Gävle

Kundmottagare / Lagermedarbetare till Bevego Gävle! Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Nu söker vi efter dig som drivs av att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Du kommer att få vara en del av vårt härliga team i Gävle och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgån... Visa mer
Kundmottagare / Lagermedarbetare till Bevego Gävle!
Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Nu söker vi efter dig som drivs av att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Du kommer att få vara en del av vårt härliga team i Gävle och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.
Arbetsuppgifter
I rollen som Kundmottagare/Lagermedarbetare kommer du kombinera din tid mellan butik och lagret. Några av dina uppgifter kommer att bestå av:
Betjäning av hämtkunder i butik
Plocka/kvittera utleveranser och boka frakter
Plocka upp/rapportera in inleveranser
Lastning/lossning av gods
Arbeta med Bevegos rutiner
Hålla ordning och reda och städat i butik/lagerKvalifikationer
Du som söker trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter samt har en god samarbetsförmåga.
Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning/butiksarbete. Om den är från branschen ser vi det som ett stort plus. Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska. Truckkort är meriterande men inget krav.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsperiodens slut.
Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Upplysningar lämnas av Platschef Fredrik Lindström, på mail: [email protected] Visa mindre

Extraarbete för dig som studerar

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta ... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student eller dig som har en annan sysselsättning om minst 50 % att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher. Vi har för tillfället ett löpande behov av diverse kompetenser inom områden som exempelvis bygg, montage, restaurang, lager och distribution. Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil För att vara aktuell för studentpoolen ser vi att du: - Är studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- Har god svenska i tal samt skrift- Körkort B Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och lättsam. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder. Välkommen till oss!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Nov 13    Kupongo HB    Lagerarbetare
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Vi söker dig: Som... Visa mer
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.
Vi söker dig:
Som är ansvarstagande och duktig på att samarbeta
Som är lättlärd och stresstålig
Som har hög arbetsmoral och ansvarstagande
Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du är du noggrann och har en positiv inställning. Du ska också vara en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljer. Vi söker dig som är positiv, ansvarskännande, noggrann och med bra ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och hanterar stress väl.
Vi lägger stor vikt vid att du är lättlärd och kan ta egna beslut.
Arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta med målinriktat arbete och att vara en del av ett engagerat team? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet innebär frihet under ansvar det är därför nödvändigt att du kan ta egna initiativ och har förmåga att prioritera ditt arbete på egen hand.
Du kommer få arbeta från vårt kontor med sysslor så som returhantering, sortering och paketering. Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.
Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig (betald) utbildning på plats.
Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Visa mindre

Lagerarbetare till E-handelslager

Ansök    Okt 28    Rörfokus Gävle AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill jobba på vårt e-handelslager i Gävle. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Viss kundkontakt kan förekomma. Truckkort och B-körkort är ett krav. Arbetstider är måndag-fredag 8-17. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas. Mejla din ansökan ti... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba på vårt e-handelslager i Gävle. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Viss kundkontakt kan förekomma.
Truckkort och B-körkort är ett krav.
Arbetstider är måndag-fredag 8-17.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas.
Mejla din ansökan till [email protected] märkt med Ansökan Lagerjobb.
OM RÖRFOKUS
Bolaget grundades 2009 och fokuserar på VVS-Entreprenader, VVS-Service, badrumsrenoveringar, butik och E-handel. Vi har vårt säte i Gävle och är idag omkring 60 anställda. 2017 öppnades vår 500 kvadratmeter stora badrumsbutik i Gävle och idag erbjuder vi 30 000 artiklar i vår e-handel som säljer i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Sedan 2022 är Rörfokus E-Handel AB ett eget bolag i koncernen med omkring 10 anställda. Visa mindre

Lager/ Produktionsarbetare

Om Gefle Kartong & Display AB Gefle Kartong & Display AB tillverkar och distribuerar förpackningar och displaymaterial i wellpapp och kartong. Vi är ett litet företag i en större koncern vars huvudkontor ligger i Malmö. I Gävle jobbar vi främst med lägre kvantiteter och speciallösningar men erbjuder hela koncernens utbud av produkter. Vi erbjuder flexibla lösningar gällande produkt- och logistiklösningar och service till våra kunder. Pga pensionsavgång sö... Visa mer
Om Gefle Kartong & Display AB
Gefle Kartong & Display AB tillverkar och distribuerar förpackningar och displaymaterial i wellpapp och kartong. Vi är ett litet företag i en större koncern vars huvudkontor ligger i Malmö. I Gävle jobbar vi främst med lägre kvantiteter och speciallösningar men erbjuder hela koncernens utbud av produkter. Vi erbjuder flexibla lösningar gällande produkt- och logistiklösningar och service till våra kunder.
Pga pensionsavgång söker vi nu en Lager/ Produktionsarbetare med truckbehörighet.
Arbetet innefattar lastning/ lossning av gods, lagerhantering och arbete i vår produktion med tillhörande administrativa arbetsuppgifter.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha några års erfarenhet av lager och logistik, ha god samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt. Du behöver vara ansvarstagande och flexibel med ett välutvecklat ordningssinne.
Truckkort A1-A4, B1-B4 och B körkort är ett krav för tjänsten
Branscherfarenhet är meriterande.
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats där du får vara en betydande del av verksamheten, delta i beslut och arbeta självständigt under eget ansvar.
Ansök via [email protected] och märk din ansökan med Lager/ Produktionsarbetare
Vi tillämpar 6 mån provanställning.
Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Visa mindre

Lagermedarbetare till Munters i Tobo

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu lagermedarbetare till Munters i Tobo. Är du en noggrann och flexibel person som vill utvecklas tillsammans med oss och Munters? Då ska du läsa vidare.

Vi söker personal till materialhanteringen på Munters lager och förråd, tjänsten innebär att du börjar med inventering för att sedan arbeta med packning och plockning av produkter. Du arbetar även med materialhantering, orderhantering samt organiserar lagret.


Din profil
Vi söker dig som är en social och strukturerad lagspelare med ett positivt förhållningssätt. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet som lagermedarbetare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbete med dina kollegor.

Till den här tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller materialhantering. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift och om du har truckkort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Munters i Tobo. Uppdraget sträcker sig främst under december månad, där det finns goda chanser till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dagtid under vardagar.


Ansökan
Är det kanske dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2022-11-13. För vidare frågor kontakta Tove Roslund på 073-351 27 94 eller [email protected] eller Tove Skärberg på 073-351 27 18 eller [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare sökes till Gävle med omnejd

Ansök    Okt 17    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete? Har du truckkort och god vana av att arbeta i olika lagersystem? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi efter en erfaren lagerarbetare till en av våra kunder i Gävleområdet. Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du bli anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Hos oss får du möjlighet att knyta n... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete? Har du truckkort och god vana av att arbeta i olika lagersystem? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi efter en erfaren lagerarbetare till en av våra kunder i Gävleområdet. Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du bli anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Hos oss får du möjlighet att knyta nya kontakter och skapa nya erfarenheter för framtiden.

OM TJÄNSTEN
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera material, plocka ihop produkter samt stor del truckkörning. Du kommer att arbeta mycket efter det lager- och arbetssystem som finns i verksamheten. Trucken kommer att vara ditt främst arbetsredskap, men du behöver även ha god fysik då tung lyft förekommer.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• körkort och tillgång till bil
• truckkort A-B
• mycket goda kunskaper i svenska - både tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker har en enorm vilja att lära, komma framåt och utvecklas med företaget. Du är lösningsfokuserad, självgående och initiativtagande med en god förmåga att se nya infallsvinklar. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och är inte rädd för att testa nya saker, samtidigt som du gärna tänker efter två gånger för att fatta rätt beslut. Vidare ser vi gärna att du är säkerhetsmedveten, har fötterna på jorden och har respekt för att ingen verksamhet är den andra lik.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Gävle med omnejd
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Okt 25    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Under perioden v.45 - v.1 finns stora chanser till ett fast schema. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter utökar vi med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Om du vill komplettera dina svar med ett personligt brev och ett traditionellt cv så går det också utmärkt.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Okt 3    Kupongo HB    Lagerarbetare
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Vi söker dig: Som... Visa mer
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.
Vi söker dig:
Som är ansvarstagande och duktig på att samarbeta
Som är lättlärd och stresstålig
Som har hög arbetsmoral och ansvarstagande
Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du är du noggrann och har en positiv inställning. Du ska också vara en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljer. Vi söker dig som är positiv, ansvarskännande, noggrann och med bra ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och hanterar stress väl.
Vi lägger stor vikt vid att du är lättlärd och kan ta egna beslut.
Arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta med målinriktat arbete och att vara en del av ett engagerat team? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet innebär frihet under ansvar det är därför nödvändigt att du kan ta egna initiativ och har förmåga att prioritera ditt arbete på egen hand.
Du kommer få arbeta från vårt kontor med sysslor så som returhantering, sortering och paketering. Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.
Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig (betald) utbildning på plats.
Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Visa mindre

Är du vår nya Chaufför/lagermedarbetare?

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda. Chaufför och lag... Visa mer
Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda.


Chaufför och lagerarbetare Gävle
Vill du arbeta som lagerarbetare och chaufför hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus och ordningssinne, till ett långvarigt vikariat som sträcker sig fram till sommaren. Vi erbjuder ett roligt och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.
Som chaufför och lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta och köra ut glas till våra kunder, se till att det är ordning på lagret, packa upp ankommande gods samt vara delaktig i inventering. Till viss del innebär tjänsten även att arbeta med sälj, exempelvis genom ordermottagning via telefon. Tillsammans med din Teamledare kommer du arbeta med att ta fram samt genomföra förslag och idéer för förbättringar i den dagliga driften och för att öka kundnätverket.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann och som lägger stort fokus på att genomföra ditt arbete med hög kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Vi tror att du gillar ordning och reda samt arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Därtill ser vi att du är en person med hög integritet och god social kompetens, som respekterar och uppmuntrar kollegor och kunder. Du visar förståelse, rådfrågar och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av en positiv inställning och engagemang bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är driven och att du klarar av att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt.
Praktisk information
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till sommaren. B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Truckkort för motviktstruck (B1) är meriterande.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämlikhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Okt 7    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov, där vi i löpande dialog kommer överens om när du kan jobba. Under perioden v.45 - v.1 finns stora chanser till ett fast schema. De allra flesta av våra fast anställda har en gång börjat med att arbeta på timme, för att sedan vid gott resultat anställas som fast personal.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter utökar vi med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande, så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Om du vill komplettera dina svar med ett personligt brev och ett traditionellt cv så går det också utmärkt.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Vi söker medarbetare inom skeppning/lager till uppdrag på IPCO

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
IPCO är ett världsledande, globalt, bolag verksamt inom nischer såsom svavel, kemi, wood based panels, livsmedel med mer inom den industriella processindustrin. Bolaget, som tillhandahåller skräddarsydda lösningar till kunder i den industriella processindustrin, har ca 600 anställda och verksamhet i 30+ länder.

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven person med erfarenhet av truckkörning och tycker att en varierande arbetsroll inom skeppning/lager låter spännande? Då kan det vara dig vi söker som medarbetare till IPCO i Sandviken.

Som medarbetare inom skeppning/lager på IPCO varierar arbetsuppgifterna. Truckkörning sker dagligen, där du lastar och tar emot inkommande samt utgående gods. Arbetet innefattar även orderhantering och till viss del administration i affärssystemet M3 samt kontakt med leverantörer. Paketering och emballagering av de färdiga produkterna ingår också i arbetet innan de levereras till företagets kunder. Du samarbetar dagligen med dina kollegor, speditörer samt skeppningsagenter men tar själv initiativ i det dagliga arbetet för att hjälpa till där det behövs.

Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom industri, skeppning och lager. Ett krav är att du har truckkort och är van vid att köra motviktstruck. Vänligen specificera vilka behörigheter du har i ansökan. Om du har krankort är det meriterande då det används vid hantering av produkterna.

Eftersom arbete i affärssystem förekommer behöver du vara bekväm med att arbeta med system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i M3 eller annat likvärdigt affärssystem. Vidare ser vi att du har ett intresse för att utveckla både dig själv och verksamheten.


Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos IPCO i Sandviken. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är det dig vi söker till IPCO? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2022-10-16. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Niclas Andersen på 073-351 27 91 eller Rebecca Nätfalk på 070–8215311. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerpersonal till kund i Forsbacka

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare till kund lokaliserad i Forsbacka. Dina primära arbetsuppgifter består främst av packning och plockning av beställningar från kunder och företag i ett lager. Som person är du noggrann, stresstålig och självgående. Du är som mest bekväm och tycker det är som roligast att gå till jobbet när det är mycket att göra och tempot är högt. Om du har ett truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete är detta meriterande men... Visa mer
Vi söker nu engagerade lagermedarbetare till kund lokaliserad i Forsbacka. Dina primära arbetsuppgifter består främst av packning och plockning av beställningar från kunder och företag i ett lager. Som person är du noggrann, stresstålig och självgående. Du är som mest bekväm och tycker det är som roligast att gå till jobbet när det är mycket att göra och tempot är högt. Om du har ett truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete är detta meriterande men inget krav. Arbetet är med start omgående och är en perfekt möjlighet för dig som vill skaffa dig roliga minnen och goda erfarenheter för framtiden.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Forsbacka

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Vi söker student som kan arbeta två dagar i veckan!

Ansök    Sep 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss och blir nästa stjärna! Vi söker just nu en person som vill hjälpa en av våra kunder att utleverera IT-utrustning till sina kunder. Vår kund är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör inom områden som installation, driftsättning och teknisk support. Om rollen: I din roll som fälttekniker kommer du arbeta två dagar i veckan tisdagar... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss och blir nästa stjärna!
Vi söker just nu en person som vill hjälpa en av våra kunder att utleverera IT-utrustning till sina kunder. Vår kund är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör inom områden som installation, driftsättning och teknisk support.
Om rollen:
I din roll som fälttekniker kommer du arbeta två dagar i veckan tisdagar och torsdagar med att dela ut datorer på Komvux i Gävle. Man arbetar 4 timmar vid varje arbetspass.
Du får i denna roll rätt förutsättningar av vår kund för att lyckas. Du kommer få ta del av introduktion.
Om dig:
Denna roll passar dig som är student och gillar att erbjuda god service. Du gillar att ta eget ansvar och vara självgående men har även en bra känsla för samarbete med såväl kunder som kollegor. Du är vår kunds ansikte utåt.
Kravprofil:
- God IT- och datorkunskap
- Behärskar svenska i tal och skrift - kundkontakt
- God arbetsmoral


Arbetstider: Tisdagar & Torsdagar 4tim om dagen
Arbetsplats: Gävle C
Start: Omgående
Omfattning: Deltid 8 timmar i veckan
Om oss:
Simplex grundades 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.
Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.
Är du på jakt efter nya utmaningar har du kommit rätt. Sedan starten har vi alltid haft samma fokus. Vi vill erbjuda människor i alla åldrar ett roligt jobb som motiverar dem att utvecklas. Vi vill att alla anställda skall ha kul, trivas och må bra. Gör alla det kommer resultaten per automatik. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort sökes till Gävles trevligaste lager!

Ansök    Sep 1    Nordanå Crafts AB    Lagerarbetare
Nu söker vi nya lagermedarbetare till vårt lager i Gävle som är centralt placerat på Näringen. Du kommer att bli del av ett starkt team som präglas av samarbete, ansvarstagande, kundfokus och en stark laganda. För att kvalificera dig för rollen så vill vi att du uppfyller följande: Truckkort A2 och B3 God terminalvana att jobba mot lagersystem Goda kunskaper i svenska, tal och skrift Erfarenhet av orderplock Vi tror att du som söker har ett intresse för l... Visa mer
Nu söker vi nya lagermedarbetare till vårt lager i Gävle som är centralt placerat på Näringen. Du kommer att bli del av ett starkt team som präglas av samarbete, ansvarstagande, kundfokus och en stark laganda.
För att kvalificera dig för rollen så vill vi att du uppfyller följande:
Truckkort A2 och B3
God terminalvana att jobba mot lagersystem
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Erfarenhet av orderplock

Vi tror att du som söker har ett intresse för lager och logistik och har tidigare erfarenhet inom området. För att trivas i rollen så ser vi att du som person är flexibel och gärna hugger tag där det behövs. Du räds inte att arbeta med kroppen och du förstår vikten av att arbeta tidseffektivt.
Som person är du noggrann och motiveras av att utföra ett kvalitativt arbete med kunden i fokus. Du är en lagspelare som bidrar positivt till gruppens goda stämning och resultat.
Arbetsuppgifterna består av lastning/lossning av fordon/gods, orderplockning och därtill kopplade administrativa arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt inomhus måndag-fredag, övertid kan förekomma och kan i vissa moment vara fysiskt krävande.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker student som kan arbeta två dagar i veckan!

Ansök    Sep 16    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss och blir nästa stjärna! Vi söker just nu en person som vill hjälpa en av våra kunder att utleverera IT-utrustning till sina kunder. Vår kund är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör inom områden som installation, driftsättning och teknisk support. Om rollen: I din roll som fälttekniker kommer du arbeta två dagar i veckan tisdagar... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss och blir nästa stjärna!
Vi söker just nu en person som vill hjälpa en av våra kunder att utleverera IT-utrustning till sina kunder. Vår kund är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör inom områden som installation, driftsättning och teknisk support.
Om rollen:
I din roll som fälttekniker kommer du arbeta två dagar i veckan tisdagar och torsdagar med att dela ut datorer på Komvux i Gävle. Man arbetar 4 timmar vid varje arbetspass.
Du får i denna roll rätt förutsättningar av vår kund för att lyckas. Du kommer få ta del av introduktion.
Om dig:
Denna roll passar dig som är student och gillar att erbjuda god service. Du gillar att ta eget ansvar och vara självgående men har även en bra känsla för samarbete med såväl kunder som kollegor. Du är vår kunds ansikte utåt.
Kravprofil:
- God IT- och datorkunskap
- Behärskar svenska i tal och skrift - kundkontakt
- God arbetsmoral


Arbetstider: Tisdagar & Torsdagar 4tim om dagen
Arbetsplats: Gävle C
Start: Omgående
Omfattning: Deltid 8 timmar i veckan
Om oss:
Simplex grundades 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.
Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.
Är du på jakt efter nya utmaningar har du kommit rätt. Sedan starten har vi alltid haft samma fokus. Vi vill erbjuda människor i alla åldrar ett roligt jobb som motiverar dem att utvecklas. Vi vill att alla anställda skall ha kul, trivas och må bra. Gör alla det kommer resultaten per automatik. Visa mindre

Lagermedarbetare 80% (Möjlighet till fler timmar)

Ansök    Aug 30    BGA Group AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet.    Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat.  I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar iho... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare till vårt lager i Gävle!

BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranchen e-handel. Vi säljer ramar och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, och vårt lager i Gävle har över 20.000 unika produkter i sortimentet. 
 
Till vårt lagerteam söker vi nu dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. 

I vårt lager levererar vi in varor från våra leverantörer, plockar ihop varor till kundernas beställningar och paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger till förväntansfulla kunder runt om i Europa. Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen - och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. 

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi sporras av att tro att vi alltid kan bli lite bättre, och vi hoppas att du delar den inställningen. För att trigga vår tävlingsinstinkt ytterligare så har vi lättillgänglig statistik där du snabbt och enkelt kan se ditt resultat och din utveckling. Kanske slår du ditt personliga packingsrekord den här veckan?

Tjänsterna är på 80%, med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov och önskemål.
Vår normala arbetstid är dagtid mån-fre. Under högsäsongen i vinter utökar vi med helger.
 
För att trivas hos oss så tror vi att du:

• Är en person med god grundfysik
• Gillar att arbeta målinriktat
• Kan balansera effektivitet och noggrannhet
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka redan idag genom att fylla i vårt frågeformulär!
Om du vill komplettera dina svar med ett traditionellt cv så går det också utmärkt.
Startdatum efter vad vi kommer överens om.
 


BGA - Framing your life Visa mindre

Lagerarbetare och chaufför

Ansök    Aug 10    Gästrike Food AB    Lagerarbetare
Gästrike Food AB är en livsmedelsgrossist som finns beläget på Brynäs i Gävle. Vi söker nu en lagerarbetare med anställningsstöd från arbetsförmedlingen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är inkommande och utgående gods samt allmänna lagersysslor. En del administrativt arbete förekommer då frakter ska bokas och rapportering sker i vårt interna datasystem. Du är stresstålig då det i vissa perioder är mycket att göra. Ordningsam och ett sinne för planering underl... Visa mer
Gästrike Food AB är en livsmedelsgrossist som finns beläget på Brynäs i Gävle.
Vi söker nu en lagerarbetare med anställningsstöd från arbetsförmedlingen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är inkommande och utgående gods samt allmänna lagersysslor.
En del administrativt arbete förekommer då frakter ska bokas och rapportering sker i vårt interna datasystem.
Du är stresstålig då det i vissa perioder är mycket att göra.
Ordningsam och ett sinne för planering underlättar arbetet.
Det är viktigt att du är självgående och kan samarbeta, samt har initiativförmåga och är villig att lära dig nya arbetsuppgifter.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Krav:
B-körkort.
Truckkort.
Svenska i tal och skrift är nödvändigt. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Aug 15    Kupongo HB    Lagerarbetare
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Vi söker dig: Som... Visa mer
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.
Vi söker dig:
Som är ansvarstagande och duktig på att samarbeta
Som är lättlärd och stresstålig
Som har hög arbetsmoral och ansvarstagande
Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du är du noggrann och har en positiv inställning. Du ska också vara en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljer. Vi söker dig som är positiv, ansvarskännande, noggrann och med bra ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och hanterar stress väl.
Vi lägger stor vikt vid att du är lättlärd och kan ta egna beslut.
Arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta på lager med målinriktat arbete och att vara en del av ett engagerat team? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet innebär frihet under ansvar det är därför nödvändigt att du kan ta egna initiativ och har förmåga att prioritera ditt arbete på egen hand.
Som lagerarbetare ingår de flesta former av lagerhantering. Då vi har ett mindre lager kommer du arbeta med lagerarbete så som returhantering, orderplock och orderpackning. Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.
Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.
Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta väldigt centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Visa mindre

Säljare yrkesbutik och lagerarbete

Ansök    Aug 19    Interkakel AB    Lagerarbetare
Vi söker en ny kollega till lagret och yrkesbutiken i vår Gävle-butik. Är du en expert på att skapa goda relationer, har ett öga för ordning och reda samt klarar av en del tunga lyft? Då borde du söka till oss! Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med försäljning till våra yrkeskunder och plock och pack på vårt lager. Tjänsten är 100% på vardagar och schemalagda lördagar. Din profil: Framför allt söker vi dig som har en genuin känsla för service och kans... Visa mer
Vi söker en ny kollega till lagret och yrkesbutiken i vår Gävle-butik.
Är du en expert på att skapa goda relationer, har ett öga för ordning och reda samt klarar av en del tunga lyft? Då borde du söka till oss!
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med försäljning till våra yrkeskunder och plock och pack på vårt lager.
Tjänsten är 100% på vardagar och schemalagda lördagar.
Din profil:
Framför allt söker vi dig som har en genuin känsla för service och kanske har eller arbetar just nu inom branschen eller på lager med plock och pack.
Branschkunskap och truckkörkort är meriterande, men vi kommer att utbilda dig inom alla våra produktområden. Jobbet innebär en del tunga lyft av kakel, klinker och badrumsinredning. Du ska kunna utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och kunna kommunicera väl på engelska. B-körkort är ett krav.
Interkakel är ett konstant växande företag med lager och butik på åtta orter i hela landet. Arbetet är omväxlande med mycket utrymme för utveckling. Våra enheter har ett nära samarbete och du kommer få många nya kollegor att utbyta kunskap med.
Om du har några frågor så tveka inte på att kontakta Mattias som är butikschef i Gävle. Visa mindre

Partyking söker Gävles bästa lagerarbetare

Ansök    Aug 2    Partyking AB    Lagerarbetare
Uppdragsbeskrivning Vår högsäsong halloween närmar sig med stormsteg och vi behöver ytterligare förstärkning! Därför söker vi flera lagermedarbetare med start omgående till och med 31 december. Arbetet är förlagt dagtid under vardagar men helgarbete kan förekomma. Halloween är vår största högtid och då jobbar över 100 personer på lagret. På Partykings lager får du vara dig själv. Vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi v... Visa mer
Uppdragsbeskrivning
Vår högsäsong halloween närmar sig med stormsteg och vi behöver ytterligare förstärkning! Därför söker vi flera lagermedarbetare med start omgående till och med 31 december. Arbetet är förlagt dagtid under vardagar men helgarbete kan förekomma. Halloween är vår största högtid och då jobbar över 100 personer på lagret. På Partykings lager får du vara dig själv. Vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi värdesätter att du kommer till jobbet redo att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gör ditt bästa för kunderna. Som medarbetare i vårt team kommer du plocka och packa paket till kunder över hela norden. Arbetet kommer ställa krav på din fysiska förmåga eftersom att du kommer gå mycket, plocka kunders varor och packa paket hela dagarna. Du kommer arbeta i högt tempo med många olika artiklar, så det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete

Vem är det vi söker?
Hos oss på Partyking kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Det viktigaste är att du som person trivs att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i en större grupp. Vi söker dig som vill jobba 60-80% med start omgående till och med 31 december med möjlighet till förlängning vid behov.

Om Partyking
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig.

Kollektivavtal finns med Handels fackförbund.

Ansök nu!
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte, vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om annonsen eller tjänsten: [email protected] Visa mindre

Jobba deltid på Partykungens lager i höst

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Det gör oss till Nordens ledande onlinebutik av partyprylar, maskeradkläder och presenter, och har sedan start skickat fler än 4 miljoner ordrar (and still counting) till våra nöjda kunder. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Partykungen ska göra det enkelt och lätt att ha roligt och göra allt för att bekämpa tristess och den gråa vardagen. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM. Partykungens huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager.

Dina arbetsuppgifter
Halloween närmar sig i snabbare takt än man kan tro och därför söker Partykungen nu Gävles bästa lagermedarbetare för uppdrag under deras högsäsong. För att passa bra i den här tjänsten är du en noggrann och effektiv lagspelare, om dessa egenskaper passar in på dig – läs vidare! Som lagermedarbetare hos Partykungen arbetar du med att plocka och packa kundorder. Du kommer arbeta i högt tempo och med många olika artiklar, så det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete.

Partykungen söker dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan sysselsättning om minst 50%, tillexempel du som är pensionär eller har ett eget företag. Uppdraget startar v.33 eller v.34. Fram till och med vecka 40 arbetar du 60% enligt schema som är förlagt måndag till onsdag. Från vecka 41 arbetar du 100% enligt schema som är förlagt måndag till fredag.

Din profil
För att passa bra i rollen på Partykungen har du tidigare arbetat på lager eller i butik. Om du inte har tidigare erfarenhet av liknande arbete kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Gillar du dessutom att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos Partykungen!

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen under cirka 10 till 12 veckor. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, men senast 21/8, då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Tove Skärberg 073-3512718 eller på [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare till Furuvik

Ansök    Jun 20    AB Furuviksparken    Lagerarbetare
Är du vår nästa stjärna på Furuviks centrallager? I denna roll arbetar du centralt från lagret med fokus på att förse parkens enheter med varor, vilket innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. På lagret arbetar även med varumottagning och du ser alltid till att lagret hålls rent och fräscht. Vi söker dig som trivs med fysiskt krävande arbetsuppgifter och som gillar att jobba i ett högt tempo. För att trivas i rollen älskar du mötet ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna på Furuviks centrallager?

I denna roll arbetar du centralt från lagret med fokus på att förse parkens enheter med varor, vilket innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. På lagret arbetar även med varumottagning och du ser alltid till att lagret hålls rent och fräscht.

Vi söker dig som trivs med fysiskt krävande arbetsuppgifter och som gillar att jobba i ett högt tempo. För att trivas i rollen älskar du mötet med gästen och har ett hjärta som brinner för service. Ingen dag är den andra lik och du kommer varje dag att stöta på nya situationer, vilket gör att du som person är flexibel, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. B-körkort är obligatoriskt. 

Denna tjänst är en säsongsanställning som sträcker sig från juni till september.

Sista ansökningsdagen är den 30 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner - för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Student? Vi söker extra personal inom butik/lager till vår kund i Gävle!

Ansök    Jun 14    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Har du truckkort och en god lagervana? Är du dessutom en person som är serviceminded och har ett bra kundbemötande? Då har vi extrajobbet för dig! Om tjänsten Vi söker nu extra personal till en av våra kunder centralt i Gävle. För att söka tjänsten behöver du ha någon annan form utav sysselsättning som exempelvis, studier. I arbetet kommer du i första hand att arbeta med truckkörning, lastning och lossning av ankommande samt avgående gods. Du kommer äve... Visa mer
Har du truckkort och en god lagervana? Är du dessutom en person som är serviceminded och har ett bra kundbemötande? Då har vi extrajobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu extra personal till en av våra kunder centralt i Gävle. För att söka tjänsten behöver du ha någon annan form utav sysselsättning som exempelvis, studier.

I arbetet kommer du i första hand att arbeta med truckkörning, lastning och lossning av ankommande samt avgående gods. Du kommer även att ta emot beställningar som du plockar och packar för avhämtning. Försäljning i butik kan också förekomma under vissa tider. Arbetstiden är förlagd dagtid på vardagar, kl. 07–16.


Vem är du?
- Truckkort är ett krav
- God datorvana
- Obehindrad svenska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av service och försäljning är meriterande, men inget krav
- Tidigare erfarenhet av byggbranschen är meriterande, men inget krav

Vi ser att du som söker är nyfiken, engagerad och som tycker det är viktigt med en god service. För att passa i rollen behöver du vara noggrann, positiv och effektiv i ditt arbetssätt.

Vi ser fram emot din ansökan. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Partykungen söker Gävles bästa lagermedarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Det gör oss till Nordens ledande onlinebutik av partyprylar, maskeradkläder och presenter, och har sedan start skickat fler än 4 miljoner ordrar (and still counting) till våra nöjda kunder. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Partykungen ska göra det enkelt och lätt att ha roligt och göra allt för att bekämpa tristess och den gråa vardagen. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykungens huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager.


Dina arbetsuppgifter
Halloween närmar sig i snabbare takt än man kan tro och därför söker Partykungen nu Gävles bästa lagermedarbetare för uppdrag under deras högsäsong. För att passa bra i den här tjänsten är du en noggrann och effektiv lagspelare, om dessa egenskaper passar in på dig – läs vidare!

Som lagermedarbetare hos Partykungen arbetar du med att plocka och packa kundorder. Du kommer arbeta i högt tempo och med många olika artiklar, så det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete. Tjänsterna kommer variera i omfattning, därmed söker Partykungen dig som kan arbeta mellan 60–100%. Uppdraget är förlagt till dagtid under vardagar och sträcker sig cirka 4 till 10 veckor under augusti till oktober.


Din profil
För att passa bra i rollen på Partykungen har du tidigare arbetat på lager eller i butik. Om du inte har tidigare erfarenhet av liknande arbete kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Gillar du dessutom att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos Partykungen!

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen under cirka 4 till 10 veckor. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, men senast 21/8, då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Maja Holm 070-8215323 eller på [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Jun 14    BGA Group AB    Lagerarbetare
Vem vi söker Just nu söker vi medarbetare till vårt lager i Gävle. Vi letar efter dig som vill jobba extra under sommaren, med stor chans till förlängning under höst/vinter.   Vi söker dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett arbete av högsta kvalitet. En anställning hos oss ger dig meriter och erfaren... Visa mer
Vem vi söker
Just nu söker vi medarbetare till vårt lager i Gävle. Vi letar efter dig som vill jobba extra under sommaren, med stor chans till förlängning under höst/vinter.
 
Vi söker dig som vill ha ett praktiskt och fysiskt arbete där rätt inställning ger resultat. Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den inskolning du behöver för att göra ett arbete av högsta kvalitet. En anställning hos oss ger dig meriter och erfarenhet som du har nytta av under resten av din karriär.
 
Arbetsuppgifter
I vårt lager finns en rad olika arbetsuppgifter. De flesta av våra medarbetare plockar noggrant ramar och andra produkter från våra lagerhyllor eller paketerar produkterna säkert och snyggt i kartonger som skickas ut till väntande kunder i 12 olika länder i Europa. Du kommer snabbt in i arbetet hos oss, men att bemästra jobbet till fullo erbjuder en riktig utmaning. Vi tror att vi alltid kan bli lite bättre. Vi hoppas att du har samma inställning.
Vår ordinarie arbetstider är mån-fre 07-15.30.
 
 
Personliga egenskaper
Hos oss är det av största vikt att varje kund får den bästa upplevelsen. Och din servicenivå är en del av det som i slutändan skapar kundupplevelse i världsklass. Det du plockar eller packar väntar en förväntansfull kund på. 
Arbetet är stundtals fysiskt krävande och en god grundfysik är ett måste för att trivas hos oss.
 
 
Vi anställer löpande så passa på att ansöka genom att fylla i vårt frågeformulär redan idag!
Om du vill komplettera dina svar med ett traditionellt cv så går det också bra.BGA - stilsäker inredning i skandinavisk design Visa mindre

Lagerarbetare i Gävle, ingen erfarenhet krävs.

Ansök    Jun 2    AB Arbetsstart Sverige    Lagerarbetare
Vi på Arbetsstart AB har fått i uppdrag från kund att hitta 10 lagerarbetare till ett större företag beläget i Gävle. Du behöver ej ha erfarenhet från liknande jobb. Dock meriterande. Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag. Visa mer
Vi på Arbetsstart AB har fått i uppdrag från kund att hitta 10 lagerarbetare till ett större företag beläget i Gävle.

Du behöver ej ha erfarenhet från liknande jobb. Dock meriterande.

Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag. Visa mindre

Varumottagare/Packare

Ansök    Maj 23    Sodexo AB    Lagerarbetare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Denna tjänst innebär att du fördelar din arbetstid mellan varumottagnigen och grossisten och packar livsmedel till våra enheter. I denna roll ingår det också att beställa förbrukni... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Denna tjänst innebär att du fördelar din arbetstid mellan varumottagnigen och grossisten och packar livsmedel till våra enheter. I denna roll ingår det också att beställa förbrukningsmaterial, livsmedel mm samt kontera fakturor och inventering. Denna enhet servar externa enheter med livsmedel mm, så att de klarar av dagens matservering. Förutom att packa till externa enheter säkerställs att alla avdelningar på produktionsköket har de livsmedel som krävs för att klara av dagens produktion. Arbetet är fysiskt krävande då tunga lyft kan förekomma. 

Arbetsuppgifter


•  Köra truck inkl.underhåll av truckarna enligt de rutiner som finns för att säkerställa säker körning
•  Ta emot varor och ställa dom på rätt plats
•  Säkerställa att vi får rätt varor och rätt kvantitet enligt följesedlarna
•  Rapportera ev. avvikelser på de varor/livsmedel som tas emot/skickas ut
•  Ansvara för att du packar rätt varor och kvantitet till rätt enhet
•  Kontinuerlig kontroll och avstämmning av lagersaldot
•  Beställa hämtning av återvinning
•  Byta gas till packmaskinerna
•  Hjälpa till på andra avdelningar vid behov då verksamhetens orderingång varierar från dag till dag

Kvalifikationer


• Truckutbildning
• Svenska i tal och skrift
• Datavana
• ADR 1:3

Personliga egenskaper


• Ansvarstagande
• Inte rädd för att ta egna initiativ
• God samarbetsförmåga
• Har lätt för att orgnisera de dagliga arbetsuppgifterna
• Ska kunna periodvis kunna arbeta i högre tempo

Anställningsform och arbetstider
Heltidstjänst,provanställning tillämpas
Dagtid vardagar, kvällsjobb kan förekomma
Lön enligt kollektivavtal

Rekryteringen sker löpande och kan därmed komma att avslutas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kontakta Fredrick Man; [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 20220630

Facklig representant: [email protected]
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Vi strävar alltid efter att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vem och vilka erfarenheter som tillför mångfald skiljer sig naturligtvis åt mellan olika rekryteringar. I den här rekryteringen ser vi gärna Exempel 1: kvinnliga sökanden. Män och hen är också självklart välkomna att söka då det viktigaste i slutändan är rätt person på rätt plats.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Lageransvarig till Eltel - Resjobb!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Om tjänsten
Vi söker en lageransvarig lagerarbetare till ett mindre lager i ett långsiktigt elmätarprojekt. Som lageransvarig har du en viktig roll i att säkerställa att lagret och övriga delar av Eltels projektetablering är i gott skick. Du rapporterar till arbetsledare och en stor del av jobbet innebär att stötta denne i arbetsuppgifter rörande, lager och övriga lokaler. Tjänstens placering är initialt i Tierp, men varefter projektet rör sig till nya orter i Uppland och övriga Mälardalen följer lagret där du arbetar med. När du jobbar på annan ort än din hemort står vi för boende och reskostnad. Det innebär att du kommer arbeta på olika orter i mellansverige vilket förutsätter att du är villig att resa i tjänsten.

Arbete med hantering av teknikers servicebilar förekommer också. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Ta emot leveranser och påfyllning av lagret
• Sortera och städa på hyllorna och i övrigt säkerställa god ordning
• Veckovis inventering av lagersaldo och tillsammans med arbetsledare beställa nytt material
• Städning av kontorsytor samt kök en gång i veckan
• Stötta och hjälpa till med andra behov som uppstår, framförallt relaterade till lager, kontorsytor och servicebilar

Kvalifikationer
Till tjänsten som lagerarbetare söker vi dig som har B-körkort, egen bil och truckkort B (motviktstruck). Obehindrad svenska i tal och skrift är krav då det är det förekommande språket på arbetet. I övrigt fäster vi störst vikt vid de personliga egenskaperna. Engelskkunskaper, erfarenhet av arbete på lager och truckkörning är meriterande, men det inte ett krav.

Du är strukturerad och ansvarstagande. Eftersom tjänsten till stora delar innebär service och stöd till andra är det viktigt att du är ödmjuk och prestigelös och utför de uppgifter som behövs på ett positivt sätt!

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Övrigt
Placering: Kundens olika etableringar i norra Uppland och övriga Mälardalen. Resjobb
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, på lång sikt. Behovet är beräknat till ca 2 år
Arbetstider: Mån-fre 07:00 - 16:00
Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre

Lageransvarig till Eltel - Resjobb!

Om tjänsten Vi söker en lageransvarig lagerarbetare till ett mindre lager i ett långsiktigt elmätarprojekt. Som lageransvarig har du en viktig roll i att säkerställa att lagret och övriga delar av vår Eltels projektetablering är i gott skick. Du rapporterar till arbetsledare och en stor del av jobbet innebär att stötta denne i arbetsuppgifter rörande, lager och övriga lokaler. Tjänstens placering är initialt i Avesta, men varefter projektet rör sig till ny... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en lageransvarig lagerarbetare till ett mindre lager i ett långsiktigt elmätarprojekt. Som lageransvarig har du en viktig roll i att säkerställa att lagret och övriga delar av vår Eltels projektetablering är i gott skick. Du rapporterar till arbetsledare och en stor del av jobbet innebär att stötta denne i arbetsuppgifter rörande, lager och övriga lokaler. Tjänstens placering är initialt i Avesta, men varefter projektet rör sig till nya orter i Uppland och övriga Mälardalen följer lagret där du arbetar med. När du jobbar på annan ort än din hemort står vi för boende och reskostnad. Det innebär att du kan arbeta på olika orter i Mellansverige så länge du är villig att resa i tjänsten.

Arbete med hantering av teknikers servicebilar förekommer också. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Ta emot leveranser och påfyllning av lagret
• Sortera och städa på hyllorna och i övrigt säkerställa god ordning
• Veckovis inventering av lagersaldo och tillsammans med arbetsledare beställa nytt material
• Städning av kontorsytor samt kök en gång i veckan
• Stötta och hjälpa till med andra behov som uppstår, framförallt relaterade till lager, kontorsytor och servicebilar

Kvalifikationer
Till tjänsten som lagerarbetare söker vi dig som har B-körkort, egen bil och truckkort B (motviktstruck). Obehindrad svenska i tal och skrift är krav då det är det förekommande språket på arbetet. I övrigt fäster vi störst vikt vid de personliga egenskaperna. Engelskkunskaper, erfarenhet av arbete på lager och truckkörning är meriterande, men det inte ett krav.

Du är strukturerad och ansvarstagande. Eftersom tjänsten till stora delar innebär service och stöd till andra är det viktigt att du är ödmjuk och prestigelös och utför de uppgifter som behövs på ett positivt sätt!

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Övrigt
Placering: Kundens olika etableringar i södra Dalarna och norra Mälardalen. Resjobb
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, på lång sikt. Behovet är beräknat till ca 2 år
Arbetstider: Mån-fre 07:00 - 16:00
Lön: Enligt kollektivavtal.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre

Data Center Inventory & Asset Technician

Ansök    Apr 26    Venezu AB    Lagerarbetare
Our client is an American public multinational corporation that develops, manufactures, licenses, and supports a wide range of products and services predominantly related to computing through its various product divisions. Its most profitable products have come to dominate the commercial office suite market, and the company’s operating system, which has achieved near ubiquity in the desktop computer market. The company has also diversified in recent ye... Visa mer
Our client is an American public multinational corporation that develops, manufactures, licenses, and supports a wide range of products and services predominantly related to computing through its various product divisions.Its most profitable products have come to dominate the commercial office suite market, and the company’s operating system, which has achieved near ubiquity in the desktop computer market. The company has also diversified in recent years into the video game industry as well as into the consumer electronics and digital services market.


Venezu is a temp and recruitment agency that works exclusively with B2B companies in the ICT industry. We focus on the Nordic market, and we are looking for motivated and skilled candidates that fit the innovative and can-do environment of our customers. We are now looking for a Data Center Inventory & Asset Technician. 


Our customer’s infrastructure is comprised of a large global portfolio of more than 100 datacenters and 1 million servers. Their foundation is built upon and managed by a team of subject matter experts working to support services for more than 1 billion customers and 20 million businesses in over 90 countries worldwide.
With environmental sustainability and optimization at the forefront of our datacenter design and operations, they continue to grow and evolve as they meet the ever-changing business demands that hold our customer as a world-class cloud provider.
 
Responsibilities:


As a successful Datacenter Inventory & Asset Technician, your day-to-day work will include:


Supporting the warehouse and logistics function through logical material movements, including the sending and receiving of assets, and inventory management such as controlling the documentation of your incoming and outgoing shipments.
Moving material and assets physically, using powered and manual pallet jacks or other assisted lifting equipment.
Perform regular audits and updates of datacenter assets and equipment such as spare parts to ensure inventory controls are met.
Handling and doing physical audits of storage medias and Data Bearing Devices. 
Work within a ticket-based environment.
Perform destruction of data bearing devices (ex. Hard drives, solid state drives, etc.).

 
In addition, we would like you to: 


Learn, Live, and Coach the culture and values of our customer. Lead through change by bringing clarity, generating energy, and delivering success.
Empower a culture of safety and security in global datacenter operations by complying with safety programs and policies and completing compliance knowledge assessments.
Develop positive working relationships with internal teams and external stakeholders.

 
Qualifications:


We review all applications that meet the below Required Qualifications.


For this role, the ideal candidate meet the following qualifications:


High School Diploma or equivalent.
At least One (1) year of experience in warehouse/supply chain/logistics is preferred, but not a requirement.
Valid driving license.
Valid Fork truck and heavy lifting equipment licenses is a plus, but not required.
Basic computer skills and the ability to work with applications such as Outlook, Excel and Word.
Our customers working language is English, so you need to be able to communicate effectively in English both oral and in writing.

 
While not required, we also look for the following Preferred Qualifications:


Desire to learn, grow, and develop new technical skills. Training will be provided. 
Ability to support frequent standing, walking, lifting, and working at heights with or without equipment assistance.
Able to communicate effectively with multiple stakeholders.
Proficient in written and oral English communication to support regional and global teams.
Flexibility to work non-standard business hours that may include weekends and/or holidays.

 
The candidates we are looking for are fluent in English and you have a Swedish work visa already in place to be taken into consideration. The position as Data Center Inventory & Asset Technician will be based at our clients’ office in Gävle. The position is full time, with core business hours 8.00 – 16.30, Monday through Friday. The work day pattern includes two breaks, each of 30 minutes. 
 
All applications and CV’s must be submitted as a Word document and in English to be taken into consideration. The deadline for submitting a standardized application in company format is Friday the 29th of April. Because of this, we will be needing your final application and CV by Friday at noon at the latest. Please register your interest through LedigaJobb at your earliest convenience and we will contact you about the application process. If you have any questions regarding the position, e-mail [email protected] for more details about the company and the process. Visa mindre

Lagerarbetare sökes

Ansök    Apr 25    Ali, Mohammed    Lagerarbetare
Vi på Frouzanfrukt söker en lagerarbetare till vår nya lager i Gävle. Du behöver vara en lugn, flexibel och stresstålig person. I ditt arbete kommer du att behöva kommunicera med många olika människor. Det är ett krav att du skall kunna prata arabiska, turkiska, kurdiska sorani och kurdiska kurmanji. Dina uppgifter är fysiskt ansträngande och därför är det meriterande om du har en stark kroppsbyggnad. Välkommen med din ansökan till oss! Öppen för alla Vi ... Visa mer
Vi på Frouzanfrukt söker en lagerarbetare till vår nya lager i Gävle. Du behöver vara en lugn, flexibel och stresstålig person. I ditt arbete kommer du att behöva kommunicera med många olika människor. Det är ett krav att du skall kunna prata arabiska, turkiska, kurdiska sorani och kurdiska kurmanji. Dina uppgifter är fysiskt ansträngande och därför är det meriterande om du har en stark kroppsbyggnad.
Välkommen med din ansökan till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Apr 8    Ls Jobbet AB    Lagerarbetare
Nu söker vi en noggrann och självgående lagermedarbetare till vår Kakel & Design-butik i Gävle. Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer samt goda möjligheter till personlig utveckling! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med lager och ordermottagning. Med hög servicenivå, noggrannhet och gott affärsmannaskap ska du ansvara för att hålla ordning på lagret, sköta inventeringen, hantera gods in och ut, boka leveranser och genom detta hjälp... Visa mer
Nu söker vi en noggrann och självgående lagermedarbetare till vår Kakel & Design-butik i Gävle. Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer samt goda möjligheter till personlig utveckling!
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med lager och ordermottagning. Med hög servicenivå, noggrannhet och gott affärsmannaskap ska du ansvara för att hålla ordning på lagret, sköta inventeringen, hantera gods in och ut, boka leveranser och genom detta hjälpa kunden till en bra lösning. Arbetet är stundtals tungt.
Tjänsten är en ettårig projektanställning på 75% med möjlighet till fast anställning därefter. Tjänsten kan komma att utökas till 100%. Anledningen till detta är att vi under vintern 2022 kommer att flytta till nya lokaler och vet idag inte exakt hur bemanningsstrukturen kommer att se ut.
Vem är du?
Detta är kanske ditt första jobb eller så har du ett par års erfarenhet av lagerarbete med en avslutad gymnasieutbildning i grunden. Du är en van systemanvändare och din svenska är god i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.
Vi kräver ett professionellt bemötande i kontakten med våra kunder, men det är du som avgör hur väl du kommer att lyckas i din roll. Hög energi, driv samt ordning och reda är viktiga egenskaper.
Om oss
Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ). Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör. Bolagets kunnande och service innebär att vi är aktuella för alla slags projekt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnad. Bolagets kunder är allt från småföretag till Sveriges största plattsättningsentreprenörer, golvavjämningsföretag, byggbolag, fastighetsbolag, arkitekter samt privatkonsumenter. Vår resa påbörjades för drygt 30 år sedan och vi har utvecklats till att bli en av de större aktörerna på marknaden.
Vi erbjuder dig
Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Du välkomnas till ett sammansvetsat team med lojala och professionella kollegor i ett företag med en informell ton och livfull miljö. Vi vill ha en positiv och energigivande stämning där alla har stort fokus på kunden. Vi erbjuder lön och förmåner m.m. enligt kvalifikationer.
Annat viktigt att veta
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.
Kontakta Sophie Elstrup via email ([email protected]) för frågor gällande denna tjänst.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Avslutad gymnasieutbildning
B-körkort
God systemförståelse

Meriterande
Erfarenhet av lagerarbete
Truckkort
Kunskap i Microsoft NavisionOm arbetsgivaren - Kakel & Design AB
KakelDesign & Östervåla Byggvaror är bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten samt byggmaterial.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala. Vi har idag butiker i Uppsala (1994), Gävle (1999), Sollentuna (2008), Årsta (2010), Västerås (2020) & Värmdö (2022). Visa mindre

Partyking söker Gävles bästa lagerarbetare

Ansök    Apr 13    Partyking AB    Lagerarbetare
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor. Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess. Uppdragsbeskrivning: Det går bra nu! Vi växer och behöver ännu fler medarbetare. Studentförsäl... Visa mer
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor.

Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess.

Uppdragsbeskrivning:

Det går bra nu! Vi växer och behöver ännu fler medarbetare. Studentförsäljningen och sommaren närmar sig med stormsteg och därför söker vi Gävles bästa lagermedarbetare. Arbetspassen är främst förlagd under dagtid, men kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten sträcker sig till 2022-08-14 med möjlighet till förlängning. Du bör vara tillgänglig för att påbörja tjänsten omgående.

På Partykings lager får du vara dig själv, vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi värdesätter att du kommer till jobbet redo att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gör ditt bästa för kunderna. Teamet på lagret jobbar varje dag för att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med våra fantastiska produkter och snabba leveransalternativ. Som medarbetare i vårt team kommer du bland annat plocka och packa paket till kunder över norden. Kollektivavtal finns med Handels fackförbund.

Vem är det vi söker?

Hos oss på Partyking kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Du tycker om att röra på dig och att utmana dig själv. Det viktigaste är att du som person trivs att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i en större grupp.

Om Partyking

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig.

Ansök nu!

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Vid frågor om annonsen eller tjänsten: [email protected] Visa mindre

Lagerarbetare till e-handelslager

Ansök    Apr 12    Rörfokus Gävle AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill jobba på vårt e-handelslager i Gävle. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Truckkort och B-körkort är meriterande men inget krav. Arbetstider är måndag-fredag 7-16. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas. Du behöver vara tillgänglig under v... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba på vårt e-handelslager i Gävle. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann och som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Truckkort och B-körkort är meriterande men inget krav.
Arbetstider är måndag-fredag 7-16.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas. Du behöver vara tillgänglig under v 26-32.
Mejla din ansökan till [email protected] märkt med Ansökan Lagerjobb.
OM RÖRFOKUS
Bolaget grundades 2009 och fokuserar idag på VVS-Entreprenader, VVS-Service, badrumsrenoveringar, butik och E-handel. Vi har vårt säte i Gävle och är idag omkring 60 anställda. 2017 öppnades vår 500 kvadratmeter stora badrumsbutik i Gävle och idag erbjuder vi 30 000 artiklar i vår e-handel som säljer i Sverige, Finland, Danmark och snart även Norge. Sedan 2022 är Rörfokus E-Handel AB ett eget bolag i koncernen med omkring 10 anställda. Visa mindre

Lagermedarbetare

Sommarextra lager Gävle Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt i Gävle Arbetsbeskrivning I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har många olika typer av artiklar i vårt sortiment i många olika varugrupper vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna... Visa mer
Sommarextra lager
Gävle


Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt i Gävle

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har många olika typer av artiklar i vårt sortiment i många olika varugrupper vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. En annan viktig del i arbetet kommer vara att förbereda produkter till kundorders som är beställda online, packa och skapa fraktsedlar till paket som ska skickas.  

Tjänsten är ett semestervikariat på deltid. Tillträde till tjänsten är planerat till juni 2022. 
Vi ser helst att du kan vara tillgänglig att jobba både vardagar och helger från Juni till Augusti.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Lagermedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. Inga ansökningar tas emor via mejl.
För frågor eller funderingar vänligen kontakta Mattias Eliasson [email protected]
I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-04-15.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb på e-handelslager

Ansök    Apr 7    Rörfokus Gävle AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill sommarjobba på vårt e-handelslager i sommar. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Arbetstider är måndag-fredag 7-16. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas. Du behöver vara tillgänglig under v 26-32. Det finns även möjlighet att jobba extra... Visa mer
Vi söker dig som vill sommarjobba på vårt e-handelslager i sommar. Arbetet innebär att leverera in artiklar från inkommande leveranser och att packa och skicka paket till våra kunder i norden. Vi söker dig som är noggrann och som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Arbetstider är måndag-fredag 7-16.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas. Du behöver vara tillgänglig under v 26-32. Det finns även möjlighet att jobba extra efter sommarperioden.
Mejla din ansökan till [email protected] märkt med Ansökan Sommarjobb.
OM RÖRFOKUS
Bolaget grundades 2009 och fokuserar idag på VVS-Entreprenader, VVS-Service, badrumsrenoveringar, butik och E-handel. Vi har vårt säte i Gävle och är idag omkring 60 anställda. 2017 öppnades vår 500 kvadratmeter stora badrumsbutik i Gävle och idag erbjuder vi 30 000 artiklar i vår e-handel som säljer i Sverige, Finland, Danmark och snart även Norge. Sedan 2022 är Rörfokus E-Handel AB ett eget bolag i koncernen med omkring 10 anställda. Visa mindre

Leveransmedarbetare till KungSängen Valbo

Om arbetsgivaren KungSängen är en ledande detaljhandelskedja som sedan 1998 tillverkar sängar för hand i Enköping. Vi har 46 butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer Kung... Visa mer
Om arbetsgivaren
KungSängen är en ledande detaljhandelskedja som sedan 1998 tillverkar sängar för hand i Enköping. Vi har 46 butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer KungSängen även sängtillbehör och sängkläder. KungSängens mål är att på två olika sätt öka människors livskvalitet: genom att skapa bättre sängar på ett bättre sätt än konkurrenten och genom att vara en bättre arbetsplats för sina anställda. För att uppnå dessa fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service, samt på att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet.
Leveransmedarbetare till KungSängen Valbo
Nu söker vi en leveransmedarbetare till vårt distributionslager i Valbo

Det här gör vi
KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sängtillbehör. Vi har 46 butiker runt om i landet där vi hjälper våra kunder att hitta exakt rätt säng eller sängutrustning. Sängarna byggs först när kunden bestämt hur de vill att sängen ska vara. Vi skräddarsyr dem alltså åt våra kunder.
I vår fabrik i Enköping tillverkar vi sedan sängarna för hand. Här finns också vårt huvudkontor där vi hanterar all administration, produktutveckling, sortimentshantering och marknadsföring. Från fabriken kör vi ut de färdiga sängarna hem till våra kunder och här finns också hela lagret för vår näthandel. Det betyder att den som köper sin säng hos KungSängen slipper betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt. För att vi gör allt själva, tillsammans.

Om oss
KungSängen vill göra livet skönare genom bättre sängar – på ett bättre sätt. Vi tycker att det ska vara lika skönt att köpa och äga en KungSängen som det är att sova i den. Därför fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service genom hela värdekedjan. För att överträffa dina förväntningar – hela vägen från oss till dig.
Då vi inte bara spenderar en tredjedel av livet i sängen, utan också en tredjedel på jobbet, vill KungSängen också vara en bättre arbetsplats – på ett bättre sätt – med en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet. För att dagen ska vara lika god som natten.


Här är alla lika viktiga
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. Kunden är, förstås, den som får hem sin säng eller sin nya sängutrustning. Men vi är också varandras kunder inom företaget och vi möter varandra med respekt och en vilja att hjälpa, precis på samma sätt som vi möter våra kunder.

Så här är vi
På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad. Vi behandlar alla lika – oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, fysisk förmåga, etnicitet, nationalitet, religion, civilstånd, familjesituation eller någon annan aspekt av deras identitet.


Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.

Om jobbet
Leveranser av sängar
Plocka, lasta och leverera sängar mm till/från butik/kund
Utföra interna transporter och flyttar.
Vissa arbetsuppgifter i tillverkningen av sängar och lager kan förekomma
Hantera inkommande och utgående gods
Kontakt med kund för att planera besök
Planera och optimera körrutter.
Hantera varor som skall lagas/bytas och hantera återköp
Delaktighet i företagets fordonsvård och lokalvård (Städning utav fordon och lagerutrymmen)
Utföra monteringar, bortforslingar, returer och övriga servicearbeten hos kund
Lagerhantering, lageroptimering och inventering.
Samt på företaget andra förekommande arbetsuppgifter med naturlig koppling till verksamheten och det dagliga arbetet på avdelningen.

Personliga egenskaper
God fysik för att kunna bära och hantera sängar
Flexibel
Problemlösare
Positiv
Strukturerad
Ordningsam
Driv och vilja att utveckla och effektivisera verksamheten
Rak och tydlig i kommunikationen och alltid med kunden i fokus
Utåtriktad och socialt smidig – förmåga att upprätta goda relationer


För frågor om tjänsten kontakta Regionchef Christian Jensen på [email protected]

Tjänsten är på 60% med 6 mån provanställning

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb".

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Lager och logistik

Ansök    Feb 23    Ali, Mohammed    Lagerarbetare
Vi på Frouzanfrukt söker en lagerarbetare till vår nya lager i Gävle. Du behöver vara en lugn, flexibel och stresstålig person. I ditt arbete kommer du att behöva kommunicera med många olika människor. Det är ett krav att du skall kunna prata arabiska, turkiska, kurdiska sorani och kurdiska kurmanji. Dina uppgifter är fysiskt ansträngande och därför är det meriterande om du har en stark kroppsbyggnad. Välkommen med din ansökan till oss! Visa mer
Vi på Frouzanfrukt söker en lagerarbetare till vår nya lager i Gävle. Du behöver vara en lugn, flexibel och stresstålig person. I ditt arbete kommer du att behöva kommunicera med många olika människor. Det är ett krav att du skall kunna prata arabiska, turkiska, kurdiska sorani och kurdiska kurmanji. Dina uppgifter är fysiskt ansträngande och därför är det meriterande om du har en stark kroppsbyggnad.
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Nu söker vi lagermedarbetare för omgående uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi på Clockwork lagermedarbetare för uppdrag hos en av våra kunder i Tierpområdet med omnejd. Är du en noggrann och flexibel person som vill utvecklas tillsammans med oss? Då ska du läsa vidare.

Vi söker personal till flera olika avdelningar inom logistik och lager där du arbetar med packning och plockning av produkter samt truckkörning. Du arbetar även med materialhantering, orderhantering samt organiserar lagret. På en av avdelningarna ingår också att lasta och lossa lastbilar.


Din profil
Vi söker dig som är en social och strukturerad lagspelare med ett positivt förhållningssätt. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet som lagermedarbetare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbete med dina kollegor.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av materialhantering och är en van truckförare med behörighet för B1 samt A2. I tjänsten krävs det även att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.


Ansökan
Är det kanske dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2022-04-01. För vidare frågor kontakta Ida Broman på 073-351 27 78 eller [email protected] alternativt Tove Roslund på 073-351 27 94 eller [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Student som lagerarbetare till Nordanå Crafts AB!

Ansök    Mar 9    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Nordanå Crafts AB har gått från att vara ett litet familjeföretag till att bli en av Nordens ledande leverantörer av garn och handarbeten. Trots detta har de lyckats behålla sin familjära och varma känsla som de haft sedan start. I takt med att de nu växer letar vi efter flexibla studenter som vill bli en del av deras team! Här söker vi någon som kan starta omgående så passa på att ansöka nu! OM TJÄNSTEN Som lagerarbetare hos Nordanå Crafts AB är du en ... Visa mer
Nordanå Crafts AB har gått från att vara ett litet familjeföretag till att bli en av Nordens ledande leverantörer av garn och handarbeten. Trots detta har de lyckats behålla sin familjära och varma känsla som de haft sedan start. I takt med att de nu växer letar vi efter flexibla studenter som vill bli en del av deras team! Här söker vi någon som kan starta omgående så passa på att ansöka nu!

OM TJÄNSTEN
Som lagerarbetare hos Nordanå Crafts AB är du en viktig del i lagrets processer vid både utleveranser, inleveranser samt vissa unika moment. Här erbjuds du ett meriterande arbete utöver studierna med möjlighet att arbeta under hela din studietid!

Du erbjuds


* En härlig arbetsmiljö och ett starkt arbetsteam
* Möjlighet till att utvecklas tillsammans med företaget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som lagerarbetare kommer arbetsuppgifterna bestå främst av plockning och packning av order till både B2C och B2B. Även sortering av inleveranser och unika ompackningsuppdrag kan förekomma. I samband med alla moment jobbar du administrativt i olika mjukvaror för att kunna påbörja/avsluta moment.

VI SÖKER DIG SOM
För denna tjänst söker vi någon som utan problem kan kliva in i arbetet med en lugn och stabil inställning. Det gäller att vara både stresstålig och flexibel för att klara av det höga tempot samtidigt som det är viktigt att vara organiserad och noggrann.

Vi söker dig som:


* Studerar på eftergymnaisal nivå och har minst 1.5 år kvar av studierna
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Har god kontroll på siffror och bokstäver då det är mycket info att ta in
* Har ett genuint driv av att skapa resultat de timmar du är på plats
* Vågar ta plats i arbetsgruppen, på Nordanå är man ett sammansvetsat team som jobbar tillsammans för att nå resultat


Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete på lager samt om du har truckkort.

I denna tjänst värderar vi dina sociala egenskaper. Vi ser det som mycket viktigt att du är trygg i dig själv och kan arbeta självgående samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra.

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Flexibel
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid under resten av din studietid
* Placering: Gävle
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordanå Crafts AB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nordanå är en av marknadens ledande leverantörer av stick- och virkgarner. De samarbetar med ledande producenter i ett flertal länder och erbjuder prisvärda produkter av hög kvalité. Nordanåsprodukter finns representerade runt om i Norden, och sortimentet av garner och design är under ständig utveckling. Visa mindre

Partyking söker Gävles bästa lagerarbetare

Ansök    Feb 10    Partyking AB    Lagerarbetare
Om Partyking Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Det gör oss till Nordens ledande onlinebutik av partyprylar, maskeradkläder och presenter, och har sedan start skickat snart 4 miljoner ordrar (and still counting) till våra nöjda kunder. Man säger att ett gott skratt förlänger ... Visa mer
Om Partyking
Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Det gör oss till Nordens ledande onlinebutik av partyprylar, maskeradkläder och presenter, och har sedan start skickat snart 4 miljoner ordrar (and still counting) till våra nöjda kunder. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. På Partyking strävar vi efter 100% nöjda kunder och teamet jobbar tillsammans för att uppnå dagens mål. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig. Kollektivavtal finns med Handels fackförbund.

Uppdragsbeskrivning
Vi växer och behöver flera medarbetare! Studentförsäljningen och sommaren närmar sig med stormsteg och därför söker vi Gävles bästa lagermedarbetare. Arbetspassen är främst förlagd under dagtid, men kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten sträcker sig till 2022-08-31 med möjlighet till förlängning. Du bör vara tillgänglig för att påbörja tjänsten senast i april.

På Partykings lager får du vara dig själv, vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi värdesätter att du kommer till jobbet redo att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gör ditt bästa för kunderna. Teamet på lagret jobbar varje dag för att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med våra fantastiska produkter och snabba leveransalternativ. Som medarbetare i vårt team kommer du bland annat plocka och packa paket till kunder över hela norden.

Vem är det vi söker?
Hos oss på Partyking kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Du tycker om att röra på dig och att utmana dig själv. Det viktigaste är att du som person trivs att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i en större grupp.Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om annonsen eller tjänsten: [email protected] Visa mindre

Extra Lagermedarbetare i Gävle

Ansök    Jan 26    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Jobbeskrivning Söker du ett aktivt och fysiskt extrajobb? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Var noga med att i din ansökan tydliggöra vilken annan typ av sysselsättning du har och att du bifogar intyg på pågående studier eller pågående annat arbete på minst 50%. I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som godsmottagning, orderplock... Visa mer
Jobbeskrivning
Söker du ett aktivt och fysiskt extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Var noga med att i din ansökan tydliggöra vilken annan typ av sysselsättning du har och att du bifogar intyg på pågående studier eller pågående annat arbete på minst 50%.

I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som godsmottagning, orderplock, packning av varor samt sortera och köra ut gods med budbil.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du som person har en god fysik eftersom det förekommer tunga lyft i arbetet. Vidare är du noggrann, har en positiv inställning och trivs i ett högt tempo.

Tjänsten ställer krav på att du som person är ansvarstagande och noggrann med en god förmåga att förstå, ta till dig och utföra arbete enligt instruktioner. B-körkort minst 2 år är ett krav och truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Allt-i-allo

Ansök    Feb 22    BGA Group AB    Lagerarbetare
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att hjälpa till med att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På... Visa mer
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att hjälpa till med att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker!

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer.

BGA utökar nu organisationen och söker därför Sveriges bästa handy man som älskar att lösa problem. Gillar du att utföra enklare vaktmästarjobb, lösa datorproblem, underhålla, montera och reparera? Har du en hantverksutbildning i botten, exempelvis inom el/bygg/VVS, eller liknande erfarenhet från tidigare arbete är det mycket meriterande.

I rollen som vaktmästare på BGA kommer du främst arbeta på uppdrag av lagerchefen, men i själva arbetsutförandet behöver du trivas med att vara självgående. En dag som allt-i-allo på BGA varierar, men ställ in dig på att installera en skrivare, montera en lagerhylla, skruva ihop kontorsmöbler, byta glödlampor etcetera. Klassiskt lagerarbete kan också finnas med på listan. Ingen dag blir den andra lik - det kan vi garantera.

För att lyckas och trivas i rollen som handyman på BGA ser vi att du har någon form av utbildning eller erfarenhet inom hantverkaryrket (El / VVS / Bygg etc). Vi ser att du älskar att arbeta i en växande organisation med varierande arbetsuppgifter. 
 
Personliga egenskaper:

• Praktiskt lagt
• God datorvana
• Ansvarsfull och trivs med att vara självgående
• Lösningsorienterad och prestigelös
• God fysik

B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande rekrytering, så sök redan idag!
 
Stilsäker inredning i Skandinavisk design
https://www.bga.se/


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Jan 3    BGA Group AB    Lagerarbetare
Om BGA: BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA är vi fokuserad på heminredning med över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi erbjuder bland annat ramar, speglar, textilier och diverse inredningsdetaljer till privatpersoner och företag på nätet och i butik. BGA’s vision är att vara marknadsledande i Europa med en omsättning på minst 1 miljar... Visa mer
Om BGA:

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 10 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA är vi fokuserad på heminredning med över 20 000 unika produkter i sortimentet. Vi erbjuder bland annat ramar, speglar, textilier och diverse inredningsdetaljer till privatpersoner och företag på nätet och i butik.

BGA’s vision är att vara marknadsledande i Europa med en omsättning på minst 1 miljard kronor år 2025. På BGA älskar vi tillväxt, och vi strävar dagligen mot högt ställda mål - där vi hoppas att du kan vara med och göra skillnad!


Vill du veta ännu mer om oss? Lyssna här:
https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

...eller kika in på vår webbsida: BGA.SEOm jobbet
 
Anser du att det är lika självklart att jobba effektivt som noggrant? Är du en vinnarskalle som istället för att backa undan, faktiskt kliver fram och löser problemen? Då kan BGA vara arbetsplatsen för dig. På BGA värderar vi arbetsmoral högt, då vi anser att en god medarbetare alltid skall ha en positiv inställning till sina arbetsuppgifter. Lagerarbete är ett i grunden fysiskt arbete där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och för att kunna utföra ett bra arbete.
 
På lagret finns flera olika arbetsuppgifter. Ju fler du vill och kan tänkas lära dig desto bättre, då vi ofta har behovet av att flytta runt personal mellan arbetsstationer beroende på var jobbet finns för stunden. Att tycka om ett varierat arbete är någonting vi värderar högt. Det som genomsyrar alla arbetsuppgifter på BGA är effektivitet och noggrannhet. 
 
Som packare bör du kunna arbeta snabbt och tycka att det är roligt att tävla mot dig själv och dina medarbetare. Att packa rätt produkter till rätt paket och att paketera så att produkterna kommer fram hela och rena är A och O.
 
Som plockare måste du gilla att tävla mot både dig själv och mot dina medarbetare, där det dagliga målet är att plocka så många antal ordrar som möjligt. Även här är noggrannheten för att göra rätt och riktigt lika viktig som att utföra arbetet effektivt.
 
På godsmottagningen mottages inleveranser av gods. Produkter packas upp, för att sedan sorteras ut på hyllorna. På godsmottagningen anser vi det mycket viktigt att ha ett gott sinne för ordning och reda. Att tänka ett steg längre och att alltid lägga produkterna snyggt på hyllan gör att plockare och packare hittar rätt produkt snabbt.
 
 
Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Stämmer beskrivningen perfekt in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 
 
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lager och chaufför

Ansök    Jan 4    Ag Nordisk Gross AB    Lagerarbetare
Vi söker en lager och chaufför. Att jobba på lager,köra varor till kunder,ta emot ´varor. krav:truckkort. Visa mer
Vi söker en lager och chaufför.
Att jobba på lager,köra varor till kunder,ta emot ´varor.
krav:truckkort. Visa mindre

Lagermedarbetare till kund i Gävle

Ansök    Jan 13    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill arbeta som lagerarbetare i vår kunds butik i Gävle. Förutom att arbeta fysiskt på lagret kommer du även att få arbeta med butikens kunder. Har du tidigare lagererfarenhet och är en fena på kundservice? Tveka inte att söka redan idag! Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå i 1 år med stor chans till övertag. Du kommer vara anställd av oss på Manpower men arbeta hos kund. Vi på Manpower söker nu lagerarbet... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill arbeta som lagerarbetare i vår kunds butik i Gävle. Förutom att arbeta fysiskt på lagret kommer du även att få arbeta med butikens kunder. Har du tidigare lagererfarenhet och är en fena på kundservice? Tveka inte att söka redan idag!

Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå i 1 år med stor chans till övertag. Du kommer vara anställd av oss på Manpower men arbeta hos kund.

Vi på Manpower söker nu lagerarbetare till vår kunds butik i Gävle. Som lagermedarbetare ansvarar du för ankommande och utgående gods, samt andra förekommande lagerarbeten. Tunga lyft förekommer och det är meriterande om du har truckkort. Extra meriterande är tidigare vana av lagerarbete samt IFS eller annat affärssystem.

Då det oftast är många kunder vid ett och samma tillfälle blir arbetstempot tidvis högt och då är det viktigt att du på ett trevligt och professionellt sätt kan styra och planera ditt arbete.

Viktiga personliga egenskaper är en positiv och öppen attityd med ett engagerande sätt, hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga samt ett stort intresse för människor. Utöver lagerarbete kommer du också att arbeta med kunder i butik. Därför är det extra viktigt att du har en god servicekänsla.

Arbetstiderna är enligt butikens öppettider, vardagar 7-16. Du kommer även arbeta varannan lördag 10-14.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Karlsson Axelsson, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extra Lagermedarbetare i Gävle

Ansök    Dec 6    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Jobbeskrivning Söker du ett aktivt och fysiskt extrajobb? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Var noga med att i din ansökan tydliggöra vilken annan typ av sysselsättning du har. I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som godsmottagning, orderplock, packning av varor samt sortera och köra ut gods med budbil. Personliga egenskaper ... Visa mer
Jobbeskrivning
Söker du ett aktivt och fysiskt extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Var noga med att i din ansökan tydliggöra vilken annan typ av sysselsättning du har.

I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som godsmottagning, orderplock, packning av varor samt sortera och köra ut gods med budbil.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du som person har en god fysik eftersom det förekommer tunga lyft i arbetet. Vidare är du noggrann, har en positiv inställning och trivs i ett högt tempo.

Tjänsten ställer krav på att du som person är ansvarstagande och noggrann med en god förmåga att förstå, ta till dig och utföra arbete enligt instruktioner. B-körkort minst 2 år är ett krav och truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Nov 22    BGA Group AB    Lagerarbetare
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bl... Visa mer
Är du en praktiskt lagt person som kan fixa och trixa med det mesta? Är du allmänt IT-kunnig och älskar att lösa problem i vardagen? Då är det dig BGA söker!


BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.


BGA utökar nu organisationen och söker därför Sveriges bästa handy man som älskar att lösa problem. Gillar du att utföra enklare vaktmästarjobb, lösa datorproblem, underhålla, montera och reparera? Har du en hantverksutbildning i botten, exempelvis inom el/bygg/VVS, eller liknande erfarenhet från tidigare arbete är det mycket meriterande.
I rollen som vaktmästare på BGA kommer du främst arbeta på uppdrag av lagerchefen, men i själva arbetsutförandet behöver du trivas med att vara självgående. En dag som allt-i-allo på BGA kan komma att variera beroende på period, men att vänta är att lösa enklare IT-problem, montera/demontera hyllor och/eller skåp, installera skrivare, montera möbler, byta glödlampor etcetera. Klassiskt lagerarbete kan också finnas med på listan. Ingen dag blir den andra lik - det kan vi garantera.
För att lyckas och trivas i rollen som handyman på BGA ser vi att du har någon form av utbildning eller erfarenhet inom hantverkaryrket (El / VVS / Bygg etc). Vi ser att du älskar att arbeta i en ung organisation med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser det väldigt meriterande om du är en kreativ individ som vill utvecklas i rask takt. Du som vaktmästare på BGA är lösningsorienterad, händig, flexibel och älskar att lösa problem.


Personliga egenskaper:
Du är praktiskt lagt
Du är driven och ambitiös
Du är lösningsorienterad
Du har viljan att vilja arbeta i högt tempo i ett snabbväxande företag
Du kan jobba mot deadlines och hantera och planera stressfyllda perioder
Du är strukturerad i ditt arbete
Du har glöden att vilja lära dig nya saker hela tiden
Du har lätt att samarbeta med andra medarbetare
Du jobbar lika bra ensam som i grupp
Du har god fysikVi ser att du som söker har tidigare erfarenheter inom hantverkarbranschen (bygg/vvs/el/vaktmästeri etc). B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande, men inget krav.


Tillträde efter överenskommelse, så sök redan idag!


Vill du vet mer om oss på BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow Visa mindre

Sorteringsansvarig till BGAs lager i Gävle

Ansök    Dec 17    BGA Group AB    Lagerarbetare
Vi söker nu dig som vill bli vår nya ledare för sorteringsavdelningen på vårt lager i Gävle. I tjänsten som sorteringsansvarig har du, tillsammans med ditt team på en till tre medarbetare, ett övergripande ansvar över sorteringen av utgående ordrar till privatpersoner och företag. Ditt jobb kommer bli att koordinera ditt team från det att ni mottar en utgående order från packavdelningen, tills dess att den är lastad och på väg till kunden. Sortering av pak... Visa mer
Vi söker nu dig som vill bli vår nya ledare för sorteringsavdelningen på vårt lager i Gävle. I tjänsten som sorteringsansvarig har du, tillsammans med ditt team på en till tre medarbetare, ett övergripande ansvar över sorteringen av utgående ordrar till privatpersoner och företag. Ditt jobb kommer bli att koordinera ditt team från det att ni mottar en utgående order från packavdelningen, tills dess att den är lastad och på väg till kunden. Sortering av paket, förbättringsåtgärder och rapportering av dessa till närmsta chef, koordinering av teamets arbetsdagar, inplastning av pallar och kontakt med speditörer står på din dagordning. I huvudsak är din arbetsuppgift att sortera våra utgående ordrar så effektivt som bara möjligt.

I tjänsten som sorteringsansvarig anser vi det ytterst viktigt att du som individ är noggrann, självsäker, gillar högt tempo och kan överblicka en situation där det händer mycket samtidigt.

Vi söker dig som kanske är i början av din karriär, och som har bestämt sig för att ta sig framåt. BGA är ett ungt och expanderande företag som kan erbjuda dig en bra arbetsplats med högt tempo, breda utvecklingsmöjligheter och goda arbetskamrater.

Dina arbetsuppgifter:

• Leda och delta i det dagliga arbetet på sorteringsavdelningen
• Sortera utgående paket och pallar, samt inplastning av pallar
• Notera och genomföra förbättringar för dig och dina medarbetare
• Ansvara över den dagliga planeringen (Fördela arbete, resurser m.m.)
• Utbilda medarbetare i det olika momenten som krävs på avdelningen
• Säkerställa ordning och reda på avdelningen
• Säkra kvalitet
• Jobba tätt tillsammans med gruppen mot uppsatta mål
• Arbeta strategiskt och operativt mot andra avdelningar
• Inspirera och motivera ditt team till att uppnå dagliga förbättringar
 
Vi förväntar oss att:

• Du är driven och målmedveten
• Du vill utveckla din ledarskap sett ur ett framtidsperspektiv
• Du kan agera strategiskt och operativt
• Du kan hantera stressiga perioder och situationer
• Du är lösningsorienterad
• Du kan upptäcka och rapportera fel till närmsta chef
• Du är saklig, rättvis och kan fördela arbete
Tidigare meriter från lagerarbete är meriterande, men inget krav. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. För att trivas i rollen som sorteringsansvarig på BGA ser vi att du gillar att jobba i tempoväxlande miljöer med en hög energinivå. Du kommer dagligen arbeta nära chefer på lagret som du även kommer rapportera till. 

Lagerarbete är ett i grunden fysiskt arbete där en god grundkondition är en förutsättning för att trivas och för att kunna utföra ett bra arbete.

Tjänsten vi erbjuder är tillsvidare.

Truckkort är meriterande, men inget krav.
 
Stämmer beskrivningen perfekt in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Anställningsstart efter överenskommelse.
 
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månadslön

Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Kika in på vår webbshop: www.bga.seÄr du en ambitiös individ med högt ställda mål? Är du redo att utveckla ditt ledarskap och ansvara över en liten men viktig arbetsgrupp på vårt huvudlager i Gävle? Då vill BGA ha dig!

BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. Visa mindre

Lagerarbetare

Nu söker vi dig som vill få ut mer av jobbet än bara lönen i slutet av månaden. Vi söker en lagerarbetare som genom en naturlig positivitet vill driva, påverka och förbättra arbetsflöden. Du kommer att klä rollen som lagerarbetare där du ska hantera ordar och se till att det bakomliggande arbetet som truckkörning, plockning, mottagande av leveranser och allmän renhållning fungerar så bra som det bara kan. Du ska planera och strukturera inkommande och utgåe... Visa mer
Nu söker vi dig som vill få ut mer av jobbet än bara lönen i slutet av månaden. Vi söker en lagerarbetare som genom en naturlig positivitet vill driva, påverka och förbättra arbetsflöden. Du kommer att klä rollen som lagerarbetare där du ska hantera ordar och se till att det bakomliggande arbetet som truckkörning, plockning, mottagande av leveranser och allmän renhållning fungerar så bra som det bara kan. Du ska planera och strukturera inkommande och utgående ordar till kunder runtom i Sverige. Vår kund är i grunden ett mindre familjeföretag i expansion där vi vill att du ska vara en härlig drivkraft på lagret som kommer med idéer, förbättringar och som gärna tar ansvar. För att vara aktuell till tjänsten ska du ha körkort b och ett giltigt truckkort. Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete men vi kommer lägga störst vikt i din personlighet. För att bli framgångsrik som lagerarbetare i detta uppdrag ser vi att du är energisk och ogillar att stå stil. Du ser hela tiden saker som går att göra bättre och genom din nyfikenhet vill du hela tiden växa och utvecklas på företaget. Din naturliga energi sprider du gärna till din omgivning och använder den för att motivera gruppen att hela tiden bli bättre. Då du ska arbeta på ett lager med ordar behöver du även ha ett starkt sinne för struktur, planering och initiativtagande.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar

Placeringsort :Forsbacka

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre