Lediga jobb som Kock, storhushåll i Gävle

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Gävle. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gävle som finns hos arbetsgivaren.

Kock till Heat Hemsta!

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ce... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta.
Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall och Östersund. Om dig och om tjänsten:Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa! Visa mindre

Kock till Heat Hemsta!

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Om dig: Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. Då all kommunikation hos oss såväl muntlig som skriftlig sker på svenska behöver du behärska svenska språket i tal och skrift.

Om tjänsten: Du arbetar dagtid, heltid måndag-fredag. Vi har kollektivavtal med HRF/Visita och erbjuder rabatterade naprapatbesök, friskvårdsbidrag, kickoff varje år och en trygg och säker arbetsmiljö.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa.

Välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Kock till Stenebergsgårdens förskola

Ansök    Nov 20    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbi... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Förskolan Stenebergsgården består av tre avdelningar; Stora Örnen, Lilla Örnen och språkavdelningen Ugglan.
Vi är en mindre enhet med sammanlagt 44 barn som ligger alldeles intill den vackra Stenebergsparken.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bidra till att barn får en bra start i livet?
Är du en duktig kock som även tycker det är givande att få vara i barngruppen ett par timmar varje dag? Då är du den kock som vi söker - Kom och gör Gävle bättre med oss!

Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket.
I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket sex timmar per dag. Du arbetar dessutom med barn och pedagoger i barngrupp under två timmar per dag.
Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen i kockutbildning som kan likställas med restaurangprogrammet.
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet att arbeta som kock på förskola vilket innebär att du har erfarenhet av planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Du ska ha god kunskaper om näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.
Har du erfarenhet av offentliga måltider ses det som mycket meriterande.
Du ska ha digitala kunskaper och erfarenheter då beställning och mottagning av varor sker digitalt.
Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.
Eftersom tjänsten innebär att du även kommer att arbeta i barngrupp två timmar per dag så är det mycket meriterande att du har erfarenhet eller kunskaper av arbete med barn.

Du är en person som både kan arbeta självständigt men samtidigt är duktig att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att genuint lyssna på andra, skapa laganda och att vara en en del av en barngrupp ett par timmar per dag tycker du är både givande och kul. Du har en trygg framtoning och har inga problem att rådfråga andra om du behöver.
Du är effektiv och kan bidra till nya kreativa lösningar om problem uppkommer. Du väljer att se lösningar snarare än hinder helt enkelt.
Som kock vet du att det är viktigt att planera och organisera ditt arbete effektivt och att arbeta strukturerat så att du kan hålla de tider och deadlines som förekommer i ditt yrke.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Observera att belastningsregistret inte ska bifogas eller skickas till oss.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang på Vasaskolan i Gävle

Ansök    Nov 8    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varier... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  

Vårt uppdrag hos vår kund på Vasaskolan består av tillaga lunch till Gävles första gymnasieskola med egen tillagning. Du som söker har ett stort intresse av av både matlagning och att möta människor. Du känner dig trygg och bekväm att prata med unga vuxna i matsalen och ser feedback som en möjlighet till förbättring. 

 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, eller annan mat 
• Planera dina dagar tillsammans med kollegor, ansvara för budget, inventering, svinn och övrigt vanliga förekommande uppgifter i skolkök. 
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten Tillsvidare, deltid, dagtid. Vi praktiserar verksamhetsanpassat helårsschema och provanställning. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Annica Eriksson. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 231215.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Valbo

Ansök    Okt 25    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varier... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  

Vårt uppdrag hos vår kund i Valbo består av att laga god och näringsrik mat till elever på en grundskola. Vi lagar en stor del allergikost och det är meriterande om du har erfarenhet av det sen tidigare. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, eller annan mat  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Inventering, budget och övriga administrativa uppgifter som är vanligt förekommande i skolkök. 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Deltid, vardagar. Vi praktiserar provanställning och verksamhetsbaserat helårsschema. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Anna Siekas, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 231131. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Heat Hemsta!

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om dig och om tjänsten: Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa.

Du arbetar i huvudsak dagtid måndag-fredag. Kvällsarbete kan förekomma, men i så fall vet du om det i god tid innan. Heat Hemsta serverar ca 250 lunchgäster/dag, och utöver producerar vi luncher till Heat Sandviken.

Vi har kollektivavtal med HRF/Visita och vi erbjuder alla tillsvidareanställda friskvårdsbidrag om 1500 kr/år samt rabatterade besök hos naprapat och rabatter på vårt sortiment.

Välkommen Heat till oss! Visa mindre

Kock till Restaurang Gefle Ångkök

Ansök    Okt 3    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnh... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Gävle Ångkök

Varje dag tillagas ca 4500 portioner mat i vårt produktionskök. Vi lagar mat till skolor och förskolor i Gävle, Uppsala, Falun och Borlänge.
Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock till Heat Hemsta!

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om dig och om tjänsten: Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa.

Du arbetar i huvudsak dagtid måndag-fredag. Kvällsarbete kan förekomma, men i så fall vet du om det i god tid innan. Heat Hemsta serverar ca 250 lunchgäster/dag, och utöver producerar vi luncher till Heat Sandviken.

Vi har kollektivavtal med HRF/Visita och vi erbjuder alla tillsvidareanställda friskvårdsbidrag om 1500 kr/år samt rabatterade besök hos naprapat och rabatter på vårt sortiment.

Välkommen Heat till oss! Visa mindre

Kock & Kallskänka till Julbord

Söderhielmska Gården söker nu kockar och kallskänkor inför julbordssäsongen! Vi söker dig som är utbildad kock/ eller kallskänka och som har några års yrkeserfarenhet, som vill förstärka vårt kök under julborden. Söderhielmska Gården är en populär mötesplats för julbord och vi söker dig som är van att lägga/tillverka bufféer, som har ett bra tempo utan att tumma på kvalitén och som är stresstålig och flexibel. Du kommer att arbeta under vår kökschef och sc... Visa mer
Söderhielmska Gården söker nu kockar och kallskänkor inför julbordssäsongen! Vi söker dig som är utbildad kock/ eller kallskänka och som har några års yrkeserfarenhet, som vill förstärka vårt kök under julborden. Söderhielmska Gården är en populär mötesplats för julbord och vi söker dig som är van att lägga/tillverka bufféer, som har ett bra tempo utan att tumma på kvalitén och som är stresstålig och flexibel.
Du kommer att arbeta under vår kökschef och schemat kommer att tilldelas närmare säsongens start. Om du känner att du är rätt person för den här tjänsten, tveka inte att höra av dig till [email protected] eller 072–5513334 (Anna)
Sök snarast då rekrytering sker löpande. Visa mindre

Kock till Sodexos restauranger i Gävle

Ansök    Aug 24    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varier... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vårt uppdrag hos vår kund i Gävle består av att tillsammans med kollegor erbjuda elever god, vällagad mat som . 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Hålla budget, göra smarta inköp som uppfyller avtal och regler och planera din tid tillsammans med kollegor. 
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Deltid 75%, dagtid. Vi praktiserar provanställning och årsarbetstidsschema. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Annica Eriksson - [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 20230930. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Trollgårdens förskola i Valbo

Ansök    Aug 2    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbi... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Trollgårdens förskola ligger i Valbo nära ett grönområde med populär lekplats, pulkabackar och Vretas hembygdsgård. Vi har tre avdelningar med barn i åldrarna 1–5 år.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en kreativ och organiserad kock med erfarenhet av att arbeta i förskolekök? Vill du ha det viktiga uppdraget att framställa hållbara och näringsrika måltider till barn? Då kan detta vara en tjänst för dig! Kom och gör Gävles framtid med oss.

Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och personal.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en slutförd minst 3 årig kockutbildning. Du behöver också ha erfarenhet av att arbeta i förskolekök där du fått planera, köpa in och tillaga måltider från grunden. Genom din erfarenhet är du van vid att laga näringsrik mat, även anpassat till allergikost, specialkost, vegetariskt, samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön. All beställning och mottagning av varor görs digitalt, varpå du behöver ha förmåga att hantera digitala verktyg. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.

Vi vill att du är nyfiken och kreativ, skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem . Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete, se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Samt lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Vidare är du flexibel i ditt arbete och kan anpassa dig till förändrade förhållanden och har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Gävle

Ansök    Jul 3    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varier... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 
• Övrigt vanligt förekommande uppgifter i skolkök

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidare, dagtid, deltid. Vi praktiserar provanställning och helårsschema. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Annica Eriksson, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 20230731. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Självständig superkock/kallskänka med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Ansök    Jun 5    NR drift AB    Kock, storhushåll
I köket som ligger i Gävle sjukhus, producerar vi dagligen frukost, lunch och middag till sjukhusets patienter samt frukost och lunch till våra gäster i vår restaurang. Vi ombesörjer även lunch till skolor samt catering i form av luncher och middagar. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster på sjukhusets avdelningar och i restaurangen. Vi är 30 heltidsanställda som jobbar med kök, pac... Visa mer
I köket som ligger i Gävle sjukhus, producerar vi dagligen frukost, lunch och middag till sjukhusets patienter samt frukost och lunch till våra gäster i vår restaurang. Vi ombesörjer även lunch till skolor samt catering i form av luncher och middagar. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster på sjukhusets avdelningar och i restaurangen.Vi är 30 heltidsanställda som jobbar med kök, packning/distribution, servering, administration. Ledningsgruppen på plats består av enhetschef, kökschef, distributionschef och kundansvarig.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock/kallskänka- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning

Omfattning: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Kommunal

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Kock till Restaurang Porten i Gävle

Ansök    Jun 9    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100% Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara beh... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang Porten Gävle

På restaurang Porten serverar vi ca 200 portioner lunch varje dag. Vi har en liten restaurang i föreningshuset där vi serverar ca 50 lunch om dagen. Vi har även catering till Billerud. Idag jobbar det på restaurangen, en enhetschef, två kockar och ett restaurangbiträde. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 06-15.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Valbo

Ansök    Jun 28    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kökspersonal i våra skolverksamheter är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Genom ditt trygga och återkommande bemötande blir du en viktig person för skolans elever. Tillsammans med ditt ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kökspersonal i våra skolverksamheter är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Genom ditt trygga och återkommande bemötande blir du en viktig person för skolans elever. Tillsammans med ditt team arbetar du för en högkvalitativ och god kost som ger eleverna energi till sin dag och sitt skolarbete.  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Planera dagen tillsammans med dina kollegor 
• Tillhandahålla högsta kvalité för en positiv matupplevelse  
• Beredning av mat 
• Säkerställa att alla arbetsområden hålls rena och snygga 
• Följa och tillaga grundläggande recept 
• Adminisitrativa uppgifter såsom budgetuppföljning, registrering av matsvinn, HACCP etc

Vad du bidrar med: 


• En trygg och trevlig matupplevelse för skolans elever 
• Goda kunskaper om matlagning 
• Hög servicenivå  
• God samarbetsförmåga 

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten Tillsvidare, deltid, dagtid. Vi praktiserar provanställning och helårsschema. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Annica Eriksson, [email protected].

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 20230731. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Observera att vi för tjänster inom skolverksamhet begär utdrag från belastningsregistret, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.   

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till anstalten Åby i Uppsala

Ansök    Maj 14    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten Åby, belägen i Funbo utanför Uppsala, återöppnas under hösten 2023 och kommer att var en anstalt i klass tre med plats för 6... Visa mer
Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten Åby, belägen i Funbo utanför Uppsala, återöppnas under hösten 2023 och kommer att var en anstalt i klass tre med plats för 60 manliga klienter. Anstalten kommer att erbjuda klienter sysselsättning bestående av enklare träindustri, lärcentrum, programinsatser samt övriga förtroendearbeten såsom inom kök, utelag och servicearbete. Rekrytering av personal till anstalten Åby pågår och när vi är fullbemannade kommer vi att vara 40-talet anställda. Vill du vara med från start är du välkommen att söka till anstalten Åby!

Vi söker två kockar för tillsvidareanställning, tillsättning sker 2023-08-14 eller enligt överenskommelse!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar tillagning av måltider men även städning av kökets lokaler, disk och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Som kock lagar du i första hand mat till de intagna på anstalten men också till personalen. Du kommer även arbeta med att handleda och vägleda klienter som jobbar i köket. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har några års erfarenhet av yrket som kock. Du arbetar prestigelöst, är kommunikativ och har en pedagogisk ådra. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har;
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har;
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaperÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till Stenebergsgårdens förskola

Ansök    Maj 5    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bidra till att barn får en bra start i livet?
Är du en duktig kock som även tycker det är givande att få vara i barngruppen ett par timmar varje dag? Då är du den kock som vi söker - Kom och gör Gävle bättre med oss!

Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv.
Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter.
Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket.
I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger genom att arbeta i barngrupp två timmar per dag.
Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

Förskolan Stenebergsgården består av tre avdelningar; Stora Örnen, Lilla Örnen och språkavdelningen Ugglan.
Vi är en mindre enhet med sammanlagt 44 barn som ligger alldeles intill den vackra Stenebergsparken.

Detta är en kombinerad tjänst på 100% där du arbetar i köket 6 timmar per dag och 2 timmar i barngruppen. Du ansvarar då för att ha tillsyn och omsorg för barnen samt delta i aktiviteter men ansvarar inte för den pedagogiska planeringen i verksamheten.

KVALIFIKATIONER

I den här tjänsten söker vi dig som har en minst tre-årig kockutbildning.
Du ska ha tidigare erfarenhet att arbeta som kock på förskola vilket innebär att du har erfarenhet av planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Du ska ha god kunskaper om näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.
Du ska ha digitala kunskaper och erfarenheter då beställning och mottagning av varor sker digitalt.
Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.
Eftersom tjänsten innebär att du även kommer att arbeta i barngrupp två timmar per dag så är det mycket meriterande att du har erfarenhet av arbete som barnskötare.


Du är en person som både kan arbeta självständigt men samtidigt är duktig att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att genuint lyssna på andra, skapa laganda och att vara en en del av en barngrupp ett par timmar per dag tycker du är både givande och kul. Du har en trygg framtoning och har inga problem att rådfråga andra om du behöver.
Du är effektiv och kan bidra till nya kreativa lösningar om problem uppkommer. Du väljer att se lösningar snarare än hinder helt enkelt.
Som kock vet du att det är viktigt att planera och organisera ditt arbete effektivt och att arbeta strukturerat så att du kan hålla de tider och deadlines som förekommer i ditt yrke.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

Annonsen är förlängd pga tidigare problem med att lämna in ansökan. Rekryteringen sker löpande

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Stenebergsgårdens förskola

Ansök    Apr 18    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bidra till att barn får en bra start i livet?
Är du en duktig kock som även tycker det är givande att få vara i barngruppen ett par timmar varje dag? Då är du den kock som vi söker - Kom och gör Gävle bättre med oss!

Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv.
Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter.
Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket.
I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger genom att arbeta i barngrupp två timmar per dag.
Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

Förskolan Stenebergsgården består av tre avdelningar; Stora Örnen, Lilla Örnen och språkavdelningen Ugglan.
Vi är en mindre enhet med sammanlagt 44 barn som ligger alldeles intill den vackra Stenebergsparken.

Detta är en kombinerad tjänst på 100% där du arbetar i köket 6 timmar per dag och 2 timmar i barngruppen. Du ansvarar då för att ha tillsyn och omsorg för barnen samt delta i aktiviteter men ansvarar inte för den pedagogiska planeringen i verksamheten.

KVALIFIKATIONER

I den här tjänsten söker vi dig som har en minst tre-årig kockutbildning.
Du ska ha tidigare erfarenhet att arbeta som kock på förskola vilket innebär att du har erfarenhet av planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Du ska ha god kunskaper om näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.
Du ska ha digitala kunskaper och erfarenheter då beställning och mottagning av varor sker digitalt.
Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.
Eftersom tjänsten innebär att du även kommer att arbeta i barngrupp två timmar per dag så är det mycket meriterande att du har erfarenhet av arbete som barnskötare.


Du är en person som både kan arbeta självständigt men samtidigt är duktig att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att genuint lyssna på andra, skapa laganda och att vara en en del av en barngrupp ett par timmar per dag tycker du är både givande och kul. Du har en trygg framtoning och har inga problem att rådfråga andra om du behöver.
Du är effektiv och kan bidra till nya kreativa lösningar om problem uppkommer. Du väljer att se lösningar snarare än hinder helt enkelt.
Som kock vet du att det är viktigt att planera och organisera ditt arbete effektivt och att arbeta strukturerat så att du kan hålla de tider och deadlines som förekommer i ditt yrke.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock för semestervikariat till anstalten Gävle

Ansök    Feb 15    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vi söker nu två kockar för semestervikariat till anstalten Gävle! Det finns god möjlighet att påbörja din anställning innan ditt se... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vi söker nu två kockar för semestervikariat till anstalten Gävle!

Det finns god möjlighet att påbörja din anställning innan ditt semestervikariat startar samt ett eventuellt erbjudande om förlängning. I denna rekrytering kan vi komma att tillämpa löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar tillagning av måltider men även städning av kökets lokaler, disk och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Som kock lagar du i första hand mat till de intagna på anstalten och häktet men också till personalen. Du kommer även arbeta med att handleda och vägleda klienter som jobbar i köket. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Resor inom tjänsten förekommer till andra enheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har;
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har;
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaperÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock, storhushåll

Ansök    Jan 19    Ryan & Talya AB    Kock, storhushåll
Ryan & Talya restaurang AB söker kock med erfarenhet från Mellanösterns kök. Arbetsuppgifter: - förbereda och tillaga mat från Mellanöstern (Syrien, Libanon) - förrätt huvudrätt och dessert - hantera beställningar till stora evenemang Kvalifikationer: Minst 2 års erfarenhet Visa mer
Ryan & Talya restaurang AB söker kock med erfarenhet från Mellanösterns kök.

Arbetsuppgifter:
- förbereda och tillaga mat från Mellanöstern (Syrien, Libanon)
- förrätt huvudrätt och dessert
- hantera beställningar till stora evenemang

Kvalifikationer: Minst 2 års erfarenhet Visa mindre

Kock till Restaurang Hemlingborg i Gävle

Ansök    Mar 9    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang Hemlingborg Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock ... Visa mer
Kock till Restaurang Hemlingborg

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Hemlingborg

Gävle kommun bygger Hemlingborg i Södra Hemlingby. I augusti 2023 öppnar här en förskola, skola med idrottshall och ett vård- och omsorgsboende, allt undersamma tak. Det är unikt i Sverige. Vi startar nu upp köket i denna anläggning och kommer på plats att laga och servera maten till förskolan, skolan och vård- och omsorgsboende. Detta är en unik etablering som du har chans att vara med på från start.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare

• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Köksmästare

#jobbjustnu Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Du kommer vara ansvarig för: *inköp för varma köket *genomförande och uppföljning av köksrutiner *planering meny: dagens husman Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Du kommer vara ansvarig för:
*inköp för varma köket
*genomförande och uppföljning av köksrutiner
*planering meny: dagens husman
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Valbo

Ansök    Jan 11    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och se... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 
• Övrigt vanligt förekommande uppgifter i skolkök

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet 

Om tjänsten 

Tillsvidare, deltid, dagtid, Vi tillämpar provanställlning och årsarbetstidsschema. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Lindberg, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 20230228. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

  Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Restaurang Porten i Gävle

Ansök    Dec 6    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang Porten Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som v... Visa mer
Kock till Restaurang Porten

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Porten

Restaurang Porten är Billeruds personalrestaurang och här jobbar 4 kollegor. Öppettider 08.45-14.15.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock Gävle

Ansök    Okt 18    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker 1 medarbetare till vårt köksuppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Strömsbro är en grundskola med ca 300 ele... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker 1 medarbetare till vårt köksuppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Strömsbro är en grundskola med ca 300 elever. Du som kock är huvudansvarig för frukost, lunch och mellanmål. Vi serverar två olika rätter varje dag samt special/allergikost. Vi söker en person med stor social kompetens då man dagligen träffar elever och pedagoger. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Digital egenkontroll
• Övrigt vanligt förekommande uppgifter i skolkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, deltid, dagtid. Vi praktiserar provanställning och helårsschema.

Har du frågor kontakta Annica Eriksson - [email protected].

Din ansökan vill vi ha senast den 20221105. Intervjuer sker löpande och ansökan kan endast göras via vår hemsida. Visa mindre

Bemanningsenheten söker Kockar för timanställning till Förskolor - skolor

Ansök    Sep 29    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordna... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun.
Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som kock på förskola el skola innebär att du har ett varierat arbete där ingen arbetsvecka är den andra lik. Du arbetar dagtid och du blir placerad på den arbetsplats och under den tid där behovet av medarbetare är störst.
Som Timanställd kock kan du ena dagen bli bokad på en förskola i Hedesunda för att nästa dag bli bokad i Norrsundet. Bokningarna sker via Bemanningsenheten. Därav krävs stor flexibilitet.

Förekommande arbetsuppgifter är;
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket.

KVALIFIKATIONER
Kock utbildning - Skallkrav
Kockutbildning, minst 3-årig.

Språk och Information - Skallkrav
Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.

Belastningsregister - Skallkrav
Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

Erfarenhet - Önskvärt - Meriterande
Kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.

Att arbeta med människor
Visar intresse och förståelse för andra; Passar in i gruppen och skapar laganda; Uppmärksammar och belönar andras bidrag; Lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt; Stödjer och bryr sig om andra; Visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag; Utvecklar självinsikt och kommunicerar den öppet.

Skapa och uppfinna
Skapar nya idéer, infallsvinklar och insikter; Skapar innovativa produkter eller modeller; Skapar ett brett spann av lösningar på problem; Söker möjligheter till förbättring av organisationen; Uppfinner effektiva förändringsinitiativ.

Planera och organisera
Sätter klart definierade mål; Planerar aktiviteter och projekt i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande; Utnyttjar tiden effektivt; Identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter; Övervakar arbete gentemot slutdatum och milstolpar.

Strukturerad (målmedvetenhet)
Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kockar Gävle

Ansök    Nov 7    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker två... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker två medarbetare till vår skolverksamhet i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Vi söker nu personer som brinner för matlagning, är organisatoriskt lagd och med stor social kompetens. I vårt arbete träffar vi dagligen både elever och pedagoger så vi lägger stor vikt vid personlig kompetens. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Matlagning (kall- och varmkök)
• Övrigt vanliga förekommande uppgifter i storhushåll
• Inköp
• Digital egenkontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Tjänsten är på heltid, dagtid. Vi praktiserar verksamhetsanpassat helårsschema och provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Annica Eriksson på [email protected].


Din ansökan vill vi ha senast den 20221201. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Välkommen att söka!

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Erfaren bagare och kock till grillen

Hej, vi som Pizza House söker erfaren kock och kebab skärare, enligt kollektiv avtals villkor gäller. Vi behöver 2 eller fler arbetare och kan börja omgående eller när det passar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej, vi som Pizza House söker erfaren kock och kebab skärare, enligt kollektiv avtals villkor gäller.
Vi behöver 2 eller fler arbetare och kan börja omgående eller när det passar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Tallbacken skola Gävle

Ansök    Sep 20    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Tallbacken är en grundskola med ca 200 elever. Du som kock är... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Tallbacken är en grundskola med ca 200 elever. Du som kock är huvudansvarig för frukost, lunch och mellanmål. Vi serverar två olika rätter varje dag samt special/allergikost. Vi söker en person med stor social kompetens då man dagligen träffar elever och pedagoger. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Digital egenkontroll
• Städning av kök/matsal
• Övrigt vanligt förekommande uppgifter i skolkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Deltid, dagtid. Vi praktiserar provanställning och verksamhetsanpassat schema.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor kontakta Annica Eriksson, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 20221014
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Gefle Ångkök i Gävle

Ansök    Sep 21    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Gefle Ångkök - Gävle Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock på... Visa mer
Kock till Gefle Ångkök - Gävle

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock på 100% som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Gefle Ångkök

Gelfe Ångkök är ett stort produktionskök i Gävle som levererar 5000 portioner skolmat till dels elever som kommer och äter på Ångköket samt levererar vi mat till skolor och förskolor runt om i Gävle Kommun. Du kommer ingå i ett stort team med omkring 50 anställda totalt på Ångköket.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till skolverksamhet, Gävle

Ansök    Jul 11    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker någon som har en passion för mat, tar a... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker medarbetare till ovanstående uppdrag.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker någon som har en passion för mat, tar ansvar för sitt jobb och social förmåga då kontakt med både elever och pedagoger förekommer regelbundet.

Känner du ett driv för att utveckla lunchen tillsammans med dina kollegor, elever samt pedagoger.

En lagspelare som planerar sitt arbete effektivt och ser framåt.

Dator får inte skrämma dig då den används dagligen för att planera och rapportera.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

- Menyplanering
- Inköp/inventering
- Matlagning (kall-och varmkök)
- Specialkost
- Egenkontroll
- Övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök, både praktiska och administrativa 

Du jobbar med dator i flera olika program samt raportering.

Kvalifikationer/krav:
- Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
- Datakunskaper (officepaketet)


Personliga egenskaper:
- Ett brinnande matintresse
- Stor kreativitet och engagemang
- Ekonomiskt tänkande
- Utåtriktad, initiativrik
- Hög social kompetens
- Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig.

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:

"Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande"
"Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet"
"Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan och våra arbetstider bidrar till god livskvalitet"
"Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete"
"Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service"


Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga egenskaper då du kommer arbeta i grupp. Kollektivavtal ger trygghet.

 

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, vi tillämpar 52 v schema, dagtid

Tillträde enligt överrenskommelse.

Uttdrag ur belastningsregistret ska visas innan anställningen börjar.

Rekrytering kan ske innan avslutat datum.

Din ansökan vill vi ha senast 2022-08-31


Ansökan kan ENDAST göras via våran hemsida


Kontakt Sodexo: Från vecka 30

[email protected]


Kommunals representant
[email protected]


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Pool inom Förskolor

Ansök    Jul 11    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordna... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun.
Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som kock i kockpoolen innebär att du har ett varierat arbete där ingen arbetsvecka är den andra lik. Du arbetar mån-fre dagtid och du blir placerad på den arbetsplats och under den tid där behovet av medarbetare är störst. Som kock-poolare kan du ena dagen bli bokad på en förskola i Hedesunda för att nästa dag bli bokad i Norrsundet. Bokningarna sker via Bemanningsenheten.
Till denna tjänst söker vi en (1) person på en visstidsanställning till och med 221231 med chans till förlängning.
Vi söker även kockar att arbeta på timmar.

Förekommande arbetsuppgifter är;
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket.KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell till denna tjänst krävs en minst 3-årig kockutbildning, eller examen från annan gymnasieutbildning tillsammans med 1400 poäng påbyggnad från tex Komvux kockutbildning el liknande.

Har du kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden anses det meriterande. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbart utifrån ett miljöperspektiv.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du har teknisk erfarenhet då beställning och mottagning av varor sker digitalt. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös, flexibel och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Masurgården

Ansök    Aug 26    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Masurgårdens förskola består av tre åldersindelade avdelningar. Vi har fokus på lärande om hållbar utveckling och försöker servera så mycket ekologisk och närproducerad mat som möjligt. Barnen äter frukost, lunch och mellanmål i vår gemensamma matsal. Lunchen är uppdelat på två olika sittningar.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en kreativ och organiserad kock med erfarenhet av att arbeta i förskolekök? Vill du ha det viktiga uppdraget att framställa hållbara och näringsrika måltider till barn? Då kan detta vara en tjänst för dig! Kom och gör Gävles framtid med oss.

Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger. Vid heltid ingår viss del i barngrupp. Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en slutförd kockutbildning. Du behöver också ha erfarenhet av att arbeta i förskolekök där du fått planera, köpa in och tillaga måltider från grunden. Genom din erfarenhet är du van vid att laga näringsrik mat, även anpassat till allergikost, specialkost, vegetariskt, samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön. All beställning och mottagning av varor görs digitalt, varpå du behöver ha förmåga att hantera digitala verktyg.
Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.

Vi vill att du är kreativ och innovativ - skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem . Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit, har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete, se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Samt lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Vidare är du flexibel i ditt arbete och kan anpassa dig till förändrade förhållanden och har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock

#jobbjustnu Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till fler timmar med kort varsel. Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till fler timmar med kort varsel.
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock till Apollogården förskola

Ansök    Maj 23    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.ARBETSUPPGIFTER
Är du en kreativ och organiserad kock med erfarenhet av att arbeta i förskolekök? Vill du ha det viktiga uppdraget att framställa hållbara och näringsrika måltider till barn? Då kan detta vara en tjänst för dig! Kom och gör Gävles framtid med oss.

Som kock på Apollogården har du ansvar för att tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Du planerar matsedlar och sköter inköp kostnadseffektivt med ekologiska, närproducerade och klimatsmarta produkter. Du diskar porslin, städar köket samt ansvarar för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. Du är också en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en fullgjord kockutbildning. Du behöver också ha erfarenhet av att arbeta i förskolekök där du fått planera, köpa in och tillaga måltider från grunden. Genom din erfarenhet är du van vid att laga näringsrik mat, även anpassat till allergikost, specialkost, vegetariskt, med mera. Det är meriterande om du i tidigare tjänster som kock har haft budgetansvar. All beställning och mottagning av varor görs digitalt, varpå du behöver ha förmåga att hantera digitala verktyg.

Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.

För denna tjänst är dina personliga kompetenser viktiga. Du är kreativ och innovativ - skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring och förbättring när det finns potential för det. Vidare är du flexibel i ditt arbete och kan anpassa dig till förändrade förhållanden.

Då du kommer vara en del av arbetslaget på Apollogården är det viktigt att du har förmågan att arbeta med andra människor. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Du har kan planera och organisera ditt arbete. Du kan arbeta efter uppsatta mål, samt fördela tid och resurser väl för att nå bästa möjliga resultat.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till vårt koncept

Just nu söker Pinchos i Gävle 1 kock Vi kan erbjud dig en rolig arbetsplats där du stora utvecklingsmöjligheter inom vårt innovativa koncept tillsammans med fantastiska kollegor. För att passa hos oss bör du trivas i en fatrtfylid miljö. Vi vill gärna att du har lätt initiativ, kan prestera i stressig miljö, är snabb och effektiv och gillar att prata med människor. För att passa hos oss bör du trivas i en fatrtfylld miljö. Vi vill gärna att du har lätt ini... Visa mer
Just nu söker Pinchos i Gävle 1 kock
Vi kan erbjud dig en rolig arbetsplats där du stora utvecklingsmöjligheter inom vårt innovativa koncept tillsammans med fantastiska kollegor.
För att passa hos oss bör du trivas i en fatrtfylid miljö.
Vi vill gärna att du har lätt initiativ, kan prestera i stressig miljö, är snabb och effektiv och gillar att prata med människor. För att passa hos oss bör du trivas i en fatrtfylld miljö.
Vi vill gärna att du har lätt initiativ, kan prestera i stressig miljö, är snabb och effektiv och gillar att prata med människor. Just nu söker Pinchos i Gävle 1 kock
Vi kan erbjud dig en rolig arbetsplats där du stora utvecklingsmöjligheter inom vårt innovativa koncept tillsammans med fantastiska kollegor.
För att passa hos oss bör du trivas i en fatrtfylld miljö.
Vi vill gärna att du har lätt initiativ, kan prestera i stressig miljö, är snabb och effektiv och gillar att prata med människor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Sjätte Tvärgatan 26

Ansök    Mar 2    Vardaga AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi på Sjätte Tvärgatans Vård- och omsorgsboende i Gävle en kock Sök tjänsten på 85% senast 2022-03-31. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildnin... Visa mer
Nu söker vi på Sjätte Tvärgatans Vård- och omsorgsboende i Gävle en kock

Sök tjänsten på 85% senast 2022-03-31. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension

Om rollen
Som Kock på Sjätte Tvärgatans vård- och omsorgsboende så kommer du, få en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycket fokus på att måltiden ska vara en av dagens höjdpunkter. På Sjätte Tvärgatan kommer du att arbeta i eget kök. Du ansvarar för planering och inköp av alla måltider utifrån Vardagas koncept "Mat som hemma". Du samarbetar med vår dietist i företaget och ansvarar för att hålla budget och leverera mat till våra sex våningar.

Du som söker bör vara utbildat kock, gärna med några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Har erfarenhet av svensk husmanskost och med kunskaper i livsmedelshygien. Vi ser gärna att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollegor. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs.

Vi söker dig som älskar att laga mat och är bra på specialkost. Att vilja göra det lilla extra som skapar matlust och glädje vid måltiden för våra boende. Som person är du positiv, självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad.

Om Sjätte Tvärgatans vård- och omsorgsboende
På Brynäs i Gävle hittar du Sjätte Tvärgatans vård- och omsorgsboende med 54 lägenheter. Här arbetar engagerad och kunniga medarbetare med äldre som målgrupp. Boendet finns på sex våningar i ett höghus. Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. På plan 4 av husets tio våningar finns det ett tillagningskök, konferensrum och kontor. Det finns en stor gemensam altan med utsikt över Brynäs torg samt en fin inglasad balkong till varje våning.
Det är nära till bussförbindelser och det finns en bilparkering i anslutning till boendet. I närheten finns också en närbutik, pizzerior, blomsteraffär samt frisör.

Din erfarenhet och kunskap
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap inom kost och näringslära.
- tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
- är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv.
- har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor.

Du är utbildad Kock och vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 2022-05-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-03-31
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Åsa Andersson 0733-775506 Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att arbeta inom Vardaga, så läs gärna mer om oss på vardaga.se

Facklig kontakt: Kommunal, Kommunal avdelning Mitt 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Kock / dietkock

Ansök    Mar 11    NR drift AB    Kock, storhushåll
På Gävle Sjukhus driver Nordrest Restaurang Mersmak som serverar dagens lunch till både besökare och personal. Vi har även en lockande salladsbuffé och en del take away-försäljning. Vi ansvarar också för alla måltider till sjukhusets patienter där höga krav ställs på näringsberäkning och specialkost. Vi vill erbjuda en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service. Tillsammans i teamet och... Visa mer
På Gävle Sjukhus driver Nordrest Restaurang Mersmak som serverar dagens lunch till både besökare och personal. Vi har även en lockande salladsbuffé och en del take away-försäljning. Vi ansvarar också för alla måltider till sjukhusets patienter där höga krav ställs på näringsberäkning och specialkost.

Vi vill erbjuda en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service. Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Värderingar: Vara tillgängliga, sprida glädje, överraska positivt.

Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock /dietkock för en heltidsanställning. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kallskänke- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Arbetstiderna är enligt rullande schema med tjänstgöring varannan helg.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial restaurangutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Erfarenhet som dietkock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Heltid, tjänstgöring varannan helg

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Ansökan: Skicka din ansökan senast 2022-04-30. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Kommunal

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan! Visa mindre

Kock till skolverksamhet i Gävle

Ansök    Maj 9    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker 2 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker någon som har en passion för mat, ta... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker 2 medarbetare till ovanstående uppdrag.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Vi söker någon som har en passion för mat, tar ansvar för sitt jobb och social förmåga då kontakt med både elever och pedagoger förekommer regelbundet. 

Känner du ett driv för att utveckla lunchen tillsammans med dina kollegor, elever samt pedagoger så är det här jobbet för dig.

En lagspelare som planerar sitt arbete effektivt och ser framåt.

Dator får inte skrämma dig då den används dagligen för att planera och rapportera.

 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

Menyplanering
Inköp/inventering
Matlagning (kall-och varmkök)
Specialkost
Egenkontroll
Övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök, både praktiska och administrativa, du jobbar med dator i flera olika program samt rapportering.


Kvalifikationer/krav:
Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
Datakunskaper (officepaketet)
Personliga egenskaper:
Vi söker dig med ett brinnande matintresse
Stor kreativitet och engagemang
Ekonomiskt tänkande
Utåtriktad, initiativrik
Hög social kompetens
Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig


Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
"Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande"
"Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet"
"Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet"
"Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete"
"Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service"
"Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga egenskaper då du kommer arbeta i grupp. Kollektivavtal ger trygghet"


Anställningsform och arbetstider:
Deltid, vi tillämpar 26 v schema, dagtid, tillträde enligt överrenskommelse

Uttdrag ur belastningsregistret ska visas innan anställningen börjar

Rekrytering kan ske innan avslutat datum.

Din ansökan vill vi ha senast  2022-05-25

Ansökan kan ENDAST göras via våran hemsida

Kontakt Sodexo: [email protected]

Kommunals representant

[email protected] Visa mindre

Kockvikariat 75% Gävle

Ansök    Jan 19    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Digital egenkontroll
• Övriga vanligt förekommande uppgifter i skolkök
• Administrativa uppgifter

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Vikariat (220201-220630), deltid, dagtid
Vi praktiserar årsarbetsschema. Intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Har du frågor kontakta Annica Eriksson, [email protected]
Fackligt ombud: Anneli Ellebo, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 20220131
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Kock till grundskola 75%

Ansök    Jan 10    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker en person med stor social kompetens då du dagligen tr... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker en person med stor social kompetens då du dagligen träffar både elever och pedagoger. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Digital egenkontroll
• Övriga vanligt förekommande uppgifter i skolkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidaretjänst (provanställning 6 mån), deltid, dagtid. Vi praktiserar årsarbetstidsschema. 
Lön enligt kollektivavtal.
Utdrag ur polisregistret är krav för anställning. 

Intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Har du frågor kontakta Annica Eriksson, [email protected]
Fackligt ombud: Anneli Ellebo, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 23/1-22.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Kock till verksamhetsområde Gävle, semestervikariat

Ansök    Feb 28    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, inköp, tillagning av måltider, men även städning av kökets l... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, inköp, tillagning av måltider, men även städning av kökets lokaler, disk och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Som kock lagar du i första hand mat till de intagna på anstalten och häktet men också till personalen. Du kommer även arbeta med att handleda och vägleda klienter som jobbar i köket. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Resor inom tjänsten förekommer till andra enheter.

Enligt överenskommelse finns möjlighet att arbeta timmar innan sommaren för att komma in i arbetet snabbare. Chans till förlängning på timbasis efter sommar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som
Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaperÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till verksamhetsområde Gävle, timanställning

Ansök    Okt 14    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vi söker nu två kockar som är intresserade av timvikariat. Arbete kommer vara aktuellt både i Gävle och på anstalten Gruvberget- ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vi söker nu två kockar som är intresserade av timvikariat. Arbete kommer vara aktuellt både i Gävle och på anstalten Gruvberget-

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser det som meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock/kallskänka till cafe

Ansök    Sep 21    NIKO MARA AB    Kock, storhushåll
Vi letar efter en kock till vårat cafe som kan ge den extra touch med att kunna göra några varm rätter mest via ugnen rational samt andra ideér som kan lyfta upp verksamheten ännu mera. Just nu e vi populära för våran sallader och kakor så att ha ideer och kunna även detta är et plus. Men fokusen ligger till att kunna ha mer varm mat. obs ange vilken annons du mailar till Visa mer
Vi letar efter en kock till vårat cafe som kan ge den extra touch med att kunna göra några varm rätter mest via ugnen rational samt andra ideér som kan lyfta upp verksamheten ännu mera. Just nu e vi populära för våran sallader och kakor så att ha ideer och kunna även detta är et plus. Men fokusen ligger till att kunna ha mer varm mat.
obs ange vilken annons du mailar till Visa mindre

Kock

#jobbjustnu Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till fler timmar med kort varsel. Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till fler timmar med kort varsel.
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock med det lilla extra till Varvaterassens förskola

Ansök    Aug 26    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Hållbart lärande och tematiskt arbete i ett naturnära område! Det är förskoleområdet Nordöstras ledord för framtiden! Där ser vi dig som en av våra nya medarbetare som vill vara med och utveckla förskolan med framtidstro för livslångt lärande. Området består av 13 förskolor med stor geografisk spridning. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Tveka inte att söka redan idag! Vi söker just nu efter vår nya kollega, och det kan bli just du!

Varvaterrassens förskola har två hemvister, Droppen för de yngre barnen och Havet för de äldre barnen. Jämställdhet, barns delaktighet och inflytande är bland annat två prioriterade mål vi arbetar med.

ARBETSUPPGIFTER
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Mottagande av varor, disk, torka bord, stolar och städa köket. Ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger, arbete i barngrupp viss tid kan förekomma. Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning, minst 3-årig.

Kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp med hög ekonomisk medvetenhet. Du ska kunna tillaga måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.

Vi ser det också som en självklarhet att du trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet när det gäller mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera. Erfarenhet av datorer då beställning och mottagning av varor sker digitalt.

Du anpassar dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Du är nyfiken, kreativ och öppen för nya lösningar.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Tallåsgårdens förskola

Ansök    Jun 30    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Tallåsgården är en förskola med 4 avdelningar.
Som kock lagar du maten från grunden i förskolans egna kök. Ekologiskt och närproducerade råvaror står i fokus när god, hälsosam och varierad mat serveras.

Vi jobbar utifrån Gävle kommuns mål i Miljöstrategiska programmet, och det innebär att vi försöker minska svinnet, öka vegetabilierna och inköpen av ekologiska varor. Förskolan är grönflagg-certifierade.

ARBETSUPPGIFTER
Laga god näringsriktig, varierad mat från grunden med tydlig miljöprofil.
Tillagning av specialkost.
Alla för uppdraget förekommande arbetsuppgifter som planera matsedel, sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter.
Mottagande av varor, diska, städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket.
Du arbetar självständigt i köket och samarbetar med barn och pedagoger i olika temaarbeten och du deltar i förskolans arbete med lärande för hållbar utveckling.
Deltar i nätverk för kockar i Valbo förskoleområde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst 3-årig kockutbildning. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön. Vidare så behöver du kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera. Kunskap och erfarenhet av arbete med datorer krävs då beställning och mottagning av varor sker digitalt.

Vi ser det också som en självklarhet att du trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet när det gäller mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För arbete inom skola och förskola krävs det att du kan uppvisa ett aktuellt belastningsregister från polisen.

Erfarenhet av egenkontrollprogram är meriterande då matsäkerheten är av stor betydelse.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser och du följer upp och avslutar aktiviteter.
Som person är du positiv och prestigelös. Du uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du lyssnar, visa empati och respekt.

Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras. Du är effektiv, har hög ekonomisk medvetenhet och håller dig uppdaterad inom ditt yrkesområde. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring.

Rekryteringen sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till skolverksamhet

Ansök    Aug 30    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Kock  Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker någon som har en passion för m... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Kock 


Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver
stort personligt engagemang. Vi söker någon som har en passion för mat, tar ansvar för sitt jobb och social förmåga då kontakt med både
elever och pedagoger förekommer regelbundet.

En lagspelare som planerar sitt arbete effektivt och ser
framåt.


Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

Menyplanering
Inköp/inventering
Matlagning (kall-och varmkök)
Specialkost
Egenkontroll
Övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök, både praktiska och administrativa


Kvalifikationer/krav:
Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
Datakunskaper (officepaketet)


Personliga egenskaper:
Vi söker dig med ett brinnande matintresse
Stor kreativitet och engagemang
Ekonomiskt tänkande
Utåtriktad, initiativrik
Hög social kompetens
Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig


Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga egenskaper då du kommer arbeta i grupp.


Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Deltid, 68% vi tillämpar 26 v schema, dagtid

Kontakt Sodexo: [email protected]

Facklig ombud: Anneli Ellebo - [email protected]
Din ansökan vill vi ha senast den 20210906, intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas
innan sista ansökningsdagen. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

Utdrag ur belastningsregistret för arbete inom förskola/skola ska uppvisas.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock till förskolan Milbogården

Ansök    Maj 26    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Hållbart lärande och tematiskt arbete i ett naturnära område! Det är förskoleområdet Nordöstras ledord för framtiden! Där ser vi dig som en av våra nya medarbetare som vill vara med och utveckla förskolan med framtidstro för livslångt lärande. Området består av 13 förskolor med stor geografisk spridning. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Tveka inte att söka redan idag! Vi söker just nu efter vår nya kollega, och det kan bli just du!

På förskolan Milbogården arbetar vi med inriktning mot skapande verksamhet och barns inflytande. Vi vill ge barnen tilltro till sin egen förmåga, uppmuntra barnens nyfikenhet och lust att lära. Förskolan ligger i Hille.

ARBETSUPPGIFTER
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger genom att arbeta i barngrupp vid behov. Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning, minst 3-årig.

Kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.

Erfarenhet av datorer då beställning och mottagning av varor sker digitalt. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock

#jobbjustnu Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till förlängt tjänst efter augusti 2021. Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till förlängt tjänst efter augusti 2021.
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock till högstadieskola - vikariat Gävle

Ansök    Jun 16    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi söker någon som har en passion för mat, tar ansvar för sitt jobb och social förmåga då kontakt med både elever och pedagoger förekommer regelbundet. En lagspelare som planerar sitt arbete effektivt och ser framåt.   Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp/inventering • Matlagning (kall... Visa mer
Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Vi söker någon som har en passion för mat, tar ansvar för sitt jobb och social förmåga då kontakt med både elever och pedagoger förekommer regelbundet. En lagspelare som planerar sitt arbete effektivt och ser framåt.

 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp/inventering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Specialkost
• Egenkontroll
• Övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök, både praktiska och administrativa

 

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, 75%, studievikariat på två år, dagtid, vi arbetar med årsarbetstidsschema. 

Facklig ombud: Anneli Ellebo - [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 20210708, intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock

#jobbjustnu Det kan finnas extra timmar behovsanställning redan innan maj 2021! Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till förlängt tjänst. Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Det kan finnas extra timmar behovsanställning redan innan maj 2021!
Om förutsättningar ändras/förbättras så kan det finnas möjlighet till förlängt tjänst.
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock till skolverksamhet Gävle

Ansök    Maj 17    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker en medarbetare till vårat team på en skola i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) specialkost • Egenkontroll samt övriga förekommande arbetsuppgifter i skolkök Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) Personliga egenskaper: • ... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårat team på en skola i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök) specialkost
• Egenkontroll samt övriga förekommande arbetsuppgifter i skolkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
• Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper då du kommer arbeta i grupp

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidare anställning med 6 mån provanställning. 78,8 %
Vi tillämpar 26 V schema, Start 9 Augusti eller enligt överrenskommelse.
Har du frågor kontakta [email protected]
Fackligt ombud, Kommunal [email protected]
Giltigt utdrag ur belastningsregistret krävs

Din ansökan vill vi ha senast den 26/5-21
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock till Stenebergsgården

Ansök    Maj 5    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Förskolan Stenebergsgården består av tre avdelningar; Stora Örnen, Lilla Örnen och språkavdelningen Ugglan. Vi är en mindre enhet med 40 barn som ligger alldeles intill den vackra Stenebergsparken.

ARBETSUPPGIFTER
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska kökets porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger genom att arbeta i barngrupp en timme på morgonen samt en timme på eftermiddagen. Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning, minst 3-årig. Kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Erfarenhet av datorer då beställning och mottagning av varor sker digitalt. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock 75% Strömsbro

Ansök    Dec 18    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll/HACCP • Vanligt förekommande uppgifter i skolkök Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett brinnande ... Visa mer
Vi söker en kock till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll/HACCP
• Vanligt förekommande uppgifter i skolkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik, flexibel
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Dagtid, deltid 75%

Tillträde i januari efter överenskommelse 

Vi tillämpar 26 veckors-schema

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 201231, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan 201231.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida,

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock till Olsbackagårdens förskola

Ansök    Jan 22    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och särskola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Olsbackagården är en förskola med sex avdelningar i två huskroppar med 104 barn. Förskolan ligger belägen i Fridhem och tillhör Södra förskoleområdet.

ARBETSUPPGIFTER
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger genom att hjälpa till i barngrupp tidigt på morgonen. Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten samt bidrar aktivt till det pedagogiska arbetet genom tex matråd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har Kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.

Du kan läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera.
Du har erfarenhet av digitala verktyg då beställning och mottagning av varor sker digitalt.

Du ska kunna uppvisa ett aktuellt belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Som kock i förskola gäller samma sekretess som för all övrig personal.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser samt följa upp och avsluta aktiviteter. Du anpassar dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.
Du har även förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till anstalten Gävle, deltid

Ansök    Dec 18    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Gävles verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/gavle/#om Anstalten Gävle tillhör Verksamhetsområde Gävle som också består av anstalten Gruv... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Gävles verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/gavle/#om

Anstalten Gävle tillhör Verksamhetsområde Gävle som också består av anstalten Gruvberget och häktet Bomhus. Till oss söker vi nu en kock på deltid 75% med tillträde enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. En del av det dagliga arbetet innebär klientnära arbete i köket.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i
kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Körkort B.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock, Föräldravikariat, Gävle

Ansök    Dec 4    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll • Samt övriga förekommande arbetsuppgifter i skolkök Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett... Visa mer
Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Samt övriga förekommande arbetsuppgifter i skolkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
• Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper då du kommer att arbeta i grupp.

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Vikariat, 75%, dagtid, sex månader med eventuell förlängning

Vi tillämpar 26 v schema.

Tillträde: I januari efter överrenskomelse.

Har du frågor kontakta [email protected]

Facklingt ombud, Kommunal [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 16/12-20
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock teamledare

#jobbjustnu Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Som teamledare kommer du leda och utbilda personal, samt vara ansvarig när restaurangchefen inte är på plats. Några års jobberfarenhet, ledarskap och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Som teamledare kommer du leda och utbilda personal, samt vara ansvarig när restaurangchefen inte är på plats.
Några års jobberfarenhet, ledarskap och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock/Restaurangbiträde

Ansök    Nov 2    Compass Group AB    Kock, storhushåll
I södra Gävle ligger Gefle Ångkök där vi lagar drygt 4100 skolmåltider som skickas till ett antal olika skolor samt erbjuder lokalvård. Vi är ett glatt och produktivt team på 21 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag på dag- och kvällstid. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet ... Visa mer
I södra Gävle ligger Gefle Ångkök där vi lagar drygt 4100 skolmåltider som skickas till ett antal olika skolor samt erbjuder lokalvård. Vi är ett glatt och produktivt team på 21 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag på dag- och kvällstid.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock/restaurangbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
Tjänsten är ett vikariat, deltid på 80% under perioden 9 november 2020 till 18 december 2020, med möjlighet till förlängning. 

Vem är du?

- Du är över 18 år
- B-körkort och körvana är meriterande
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska
- Erfarenhet av specialkost är ett plus

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Kock till Gävle sjukhus

Ansök    Okt 15    NR drift AB    Kock, storhushåll
Vi söker just dig som vill utvecklas vidare i Sveriges hungrigaste restaurangföretag Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntr... Visa mer
Vi söker just dig som vill utvecklas vidare i Sveriges hungrigaste restaurangföretag

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande.

Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker nu en kock till Restaurang Esset på Gävle sjukhus

Vi lagar traditionell husmanskost och serverar ca 1500 portioner mat per dag fördelat på patientkost till sjukhuset och till Restaurang Esset som är en öppen restaurang vid sjukhusets entré.

Vår målsättning är att laga den bästa maten till sjukvården!

Arbetsuppgifter

- Matlagning, vi söker en kock som kan leverera hög kvalitet och som har ett brinnande matintresse.
- Egenkontroll
- Kommunikation med våra viktiga kunder


Vi söker dig som

- Är driftig och målmedveten
- Har hög social kompetens
- Delar Nordrest värderingar: vara tillgänglig, sprida glädje och överraska positivt
- Är utbildad kock med minst fem års yrkeserfarenhet
- Tidigare erfarenhet av specialkost är ett plus
- B körkort


Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Tjänsten är en heltidstjänst och omfattar både vardagar och helger.

Låter detta intressant?

Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Sista anmälnings dag 2020-11-15. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.Vår vision är att vara Sveriges bästa restaurangföretag! Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Nov 2    M & H Pizzeria HB    Kock, storhushåll
Hej vi behöver en sushi kock och vi kan komma överens om procent eller lön. sushi kock måste vara i Sverige. vi skriver avtal på lön eller procent på vinsten. M&H ring mig om mer info 0762454290 Visa mer
Hej
vi behöver en sushi kock och vi kan komma överens om procent eller lön.
sushi kock måste vara i Sverige.
vi skriver avtal på lön eller procent på vinsten.
M&H
ring mig om mer info
0762454290 Visa mindre

Kock Lindbacka förskola

Ansök    Okt 26    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Lindbacka förskola ligger belägen i närheten till Gävle golfbana. Förskolan har 80 barn fördelad på 5 avdelningar. Förskolan är 11 år gammal och har ett stort välutrustat kök med anslutning till matsal där barnen äter alla sina måltider.

ARBETSUPPGIFTER
Planering av matsedel enligt livsmedelsverkets rekommendationer för barn. Inköp med inriktning KRAV och närproducerat, matlagning från grunden. Ta reda på disk.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock och har kunskap kring allergikost.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra. Du är nyfiken, kreativ och öppen för nya lösningar. Du har också förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inom Gävle kommun finns ett beslut som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Sofiedalsgårdens förskola

Ansök    Aug 17    Gävle kommun    Kock, storhushåll
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Sofiedalsgårdens förskola ligger i Valbo och har 5 avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket, hjälpa till i barngrupp på eftermiddagen och samarbeta med barn och pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning, minst 3-årig. Kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektivt och hållbarhet utifrån miljön.

Erfarenhet av datorer då beställning och mottagning av varor sker digitalt. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera. Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola.

Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock

#jobbjustnu Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar service och att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Asiatisk kock till storkök

Ansök    Okt 1    Ryan & Talya AB    Kock, storhushåll
Ryan & Talya Restaurang AB söker en erfaren Asiatisk kock i samband med utökning i sina projekt. Arbetsuppgifter: förberedning och lagning av Asiatiska rätter (syrisk och libanesisk) förrätt, huvudrätt och även desserter. Utöver vanliga restaurangverksamheten kommer teamet att erbjuda catering till stora evenemang upp till 500 pers. Kvalifikationer: tidigare erfarenhet inom ovannämnda områden, utbildning är meriterad Visa mer
Ryan & Talya Restaurang AB söker en erfaren Asiatisk kock i samband med utökning i sina projekt.

Arbetsuppgifter: förberedning och lagning av Asiatiska rätter (syrisk och libanesisk) förrätt, huvudrätt och även desserter.

Utöver vanliga restaurangverksamheten kommer teamet att erbjuda catering till stora evenemang upp till 500 pers.

Kvalifikationer: tidigare erfarenhet inom ovannämnda områden, utbildning är meriterad Visa mindre

Kock vikariat Gävle

Ansök    Aug 7    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vikariat kock Gävle  Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kr... Visa mer
Vikariat kock Gävle 

Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Vikariat, 75%, dagtid, sex månader med eventuell förlängning

Har du frågor kontakta Annica Eriksson, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 31/8-2020
Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Visa mindre

Kock

#jobbjustnu Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad. Det är dig som älskar att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker. Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som är stresstålig, talar flytande svenska och är service inriktad.
Det är dig som älskar att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners som vi söker.
Några års jobberfarenhet och gymnasial utbildning är ett krav. Visa mindre

Kock Strömsbro skola i Gävle

Ansök    Jun 29    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Kock Vi söker 1 kock till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang med hög servicenivå gentemot kunder och kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll • Tillagning av specialkoster   Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) • Det är meriterande ... Visa mer
Kock

Vi söker 1 kock till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang med hög servicenivå gentemot kunder och kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Tillagning av specialkoster

 

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Det är meriterande om du genomgått specialkost utbildning/ar

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens, då du kommer ha mycket nära kontakt med kunderna varje dag.
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är på 75%, vi tillämpar sk. verksamhetsanpassat schema vilket innebär att du jobbar fler/färre timmar beroende på verksamhetens behov vid ex. lov/studiedagar.

Har du frågor kontakta [email protected] (frågor besvaras endast via mail)

Din ansökan vill vi ha senast den 2020-07-30. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att rekryteringsprocessen kan komma avslutas innan ansökningstiden gått ut.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kockvikariat till Masurgården

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Masurgården är en förskola med tre hemvister, två för de yngre och en för de äldre barnen. Vi har en stor härlig gård, så vi försöker ha vår verksamhet utomhus så mycket som möjlig. Vi arbetar bland annat med lärande om hållbar utveckling och har fått vårt första Grönt Flagg-certifikat. Vi har en egen kock som lagar vår mat och finns nära i verksamheten. Vi tycker att det är viktigt att hitta en balans mellan lärande, omsorg och lek och ser att de delarna gå i varandra under hela dagen.

ARBETSUPPGIFTER
Laga mat från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Göra matsedel. Beställa och ta emot varor. Diska porslin och städa köket. Arbeta självständigt i köket. Hjälpa till i barngrupp på eftermiddagen. Samarbeta med barn och pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning som kock på minst minst 3-årigt gymnasie. Det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av allergikost, vegetarisk samt hållbar matlagning. Även erfarenhet av datorer då beställning och mottagning av varor sker digitalt.

I detta jobb behöver du också uppfylla dessa saker:

• Du har förmågan att samarbeta med barn, pedagoger och vårdnadshavare genom att kommunicera, visa empati och respekt.

• Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem.

• Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till skola

Ansök    Jan 20    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till ett av våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer.  Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egenkontroll • Administrativa uppgifter Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datorkunskaper (officepaket... Visa mer
Vi söker en kock till ett av våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Administrativa uppgifter

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datorkunskaper (officepaketet)
• Körkort är meriterande 
• Special/allergikost är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

Vi söker en ansvarsfull person som kan planera sina inköp efter säsong, tänker klimatsmart och vill laga god skolmat. Att arbeta i en skolmatsal är roligt, fartfyllt och kräver flexibilitet. Du kommer att arbeta i grupp så samarbetsförmåga och lyhördhet är två viktiga egenskaper.  

Vi serverar frukost, lunch och mellanmål på våra skolor.

En del administrativt arbete såsom inköp, inventering, fakturering och dylikt ingår också. Vi ser även kunskap om allergikost som ett stort plus då det finns ett behov av detta ute på skolorna.

Det krävs ett utdrag från belastningsregistret för att arbeta i skolkök, är du intresserad av tjänsten så rekommenderar vi att du beställer ett via Polisens hemsida direkt då det kan ta upp till två veckor innan det kommer.

Om vi kontaktar dig är det via växeln i Stockholm och det kommer därför vara ett 08-nummer vi ringer ifrån.

För ytterligare info:

Ulrica Lindström - - restaurangchef [email protected]

Anneli Ellebo - facklig representant [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast 20200229, rekryteringen sker löpande och kan komma avslutas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan! 

 

Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kockar till verksamhetsområde Gävle, semestervikariat

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Nu söker verksamhetsområde Gävle två semestervikarierande kockar till våra kök på anstalten Gävle och anstalten Gruvberget. Vi kan komma att tillämpa löpande intervjuer, så ansök gärna redan idag. Vill du veta me... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Nu söker verksamhetsområde Gävle två semestervikarierande kockar till våra kök på anstalten Gävle och anstalten Gruvberget. Vi kan komma att tillämpa löpande intervjuer, så ansök gärna redan idag.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Körkort B.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock sökes till Gävle sjukhuskök

Ansök    Nov 26    Nordrest    Kock, storhushåll
Kock sökes Kock sökes till Gävle sjukhuskök Vi lagar traditionell husmanskost och serverar ca 1500 portioner mat per dag fördelat på patientkost till sjukhuset och till Restaurang Esset som är en öppen restaurang vid sjukhusets entré. Vår målsättning är att laga den bästa maten till sjukvården! Arbetsuppgifter Matlagning, vi söker en kock som kan leverera hög kvalité och som har ett brinnande matintresse Egenkontroll Ha god kommunikation med vå... Visa mer
Kock sökes

Kock sökes till Gävle sjukhuskök

Vi lagar traditionell husmanskost och serverar ca 1500 portioner mat per dag fördelat på patientkost till sjukhuset och till Restaurang Esset som är en öppen restaurang vid sjukhusets entré.

Vår målsättning är att laga den bästa maten till sjukvården!Arbetsuppgifter

Matlagning, vi söker en kock som kan leverera hög kvalité och som har ett brinnande matintresse

Egenkontroll

Ha god kommunikation med våra viktiga kunderVi söker dig som

Är driftig och målmedveten

Har hög social kompetens

Delar Nordrest värderingar och vill: vara tillgänglig, sprida glädje och överraska positivt

Är utbildad kock med minst fem års yrkeserfarenhet

Tidigare erfarenhet för specialkoster är ett plus

Tjänsten innefattar heltidstjänst, vardagar och helger.

Nordrest är ett restaurangföretag som arbetar på lunch- och företagsrestauranger, krogar, på skolor och inom omsorgen. Alla verksamheter har den gemensamma nämnaren god och bra mat med glädje. Vår styrka är att vi delar med oss av varandras kunskaper och kompetens inom koncernen. Läs mer på www.nordrest.se (http://www.nordrest.se/) Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 20    Dinners Gävlebro    Kock, storhushåll
Söker en kock som är stresstålig, talar flytande svenska, service inriktad. Vill gärna hitta någon som älskar att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners. Några års jobberfarenhet meriterande Intervjuer sker löpande Timanställning, provanställning Snabb start om vi finner er intressant Visa mer
Söker en kock som är stresstålig, talar flytande svenska, service inriktad.
Vill gärna hitta någon som älskar att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners.
Några års jobberfarenhet meriterande
Intervjuer sker löpande
Timanställning, provanställning
Snabb start om vi finner er intressant Visa mindre

Kock till skolor, Gävle

Ansök    Okt 16    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker kockar till våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer.  Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egenkontroll • Administrativa uppgifter Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datorkunskaper (officepaketet) • Kö... Visa mer
Vi söker kockar till våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Administrativa uppgifter

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datorkunskaper (officepaketet)
• Körkort är meriterande 
• Special/allergikost är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

Vi söker en ansvarsfull person som kan planera sina inköp efter säsong, tänker klimatsmart och vill laga god skolmat. Att arbeta i en skolmatsal är roligt, fartfyllt och kräver flexibilitet. Du kommer att arbeta i grupp så samarbetsförmåga och lyhördhet är två viktiga egenskaper.  

Vi serverar frukost, lunch och mellanmål på våra skolor.

En del administrativt arbete såsom inköp, inventering, fakturering och dylikt ingår också. Vi ser även kunskap om allergikost som ett stort plus då det finns ett behov av detta ute på skolorna.

För ytterligare info:

Annica Eriksson - restaurangchef [email protected]

Ulrica Lindström - - restaurangchef [email protected]

Anneli Ellebo - facklig representant [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast 20191115, rekryteringen sker löpande och kan komma avslutas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan! 

 

Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg.

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kockar till verksamhetsområde Gävle

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvård... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

För denna rekrytering kan vi komma att tillämpa löpande urval och intervjuer.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två kockar på 75% vardera till verksamhetsområde Gävle.

Som kock lagar du mat till i första hand klienterna på enheten, samt åt häktet Gävle, men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Körkort B.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 26    Dinners Gävlebro    Kock, storhushåll
Söker en kock som är stresstålig, talar flytande svenska, service inriktad.Vill gärna hitta någon som älskar att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners. Några års jobberfarenhet meriterandeIntervjuer sker löpandeTimanställning, provanställningSnabb start om vi finner er intressantBil + körkort meriterande Visa mer
Söker en kock som är stresstålig, talar flytande svenska, service inriktad.Vill gärna hitta någon som älskar att laga mat och vill hjälpa till att utveckla Dinners. Några års jobberfarenhet meriterandeIntervjuer sker löpandeTimanställning, provanställningSnabb start om vi finner er intressantBil + körkort meriterande Visa mindre

Brynäs IF söker kockar till hockeysäsongen 2019 / 2020

Om företaget Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns a... Visa mer
Om företaget
Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns arenabolaget som äger och driver restauranger, barer och kiosker.

Inför säsongen 2019/2020 söker Brynäs IF nu två kockar som kan förstärka upp i köket, är du en av de vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Söker du en spännande, omväxlande och utmanande kocktjänst? Trivs du med att arbeta och utvecklas i team med drivna kollegor? Vill du ha utrymme för värdefull fritid? Då kan tjänsten som kock på Gavlerinken Arena vara rätt för dig!

Som kock arbetar du under event, matchdagar och luncher. Du ingår i ett team som tillsammans skapar maträtter med kvalitet i fokus. Arbetet innehåller planering och förberedelser, samtidigt som du följer alla hygien- och matsäkerhetsregler. I din uppgift som kock ingår även att bidra till en positiv atmosfär i köket samt säkerhetsställa att köket jobbar i enlighet med Gavlerinken Arenas standard och koncept.

Tjänsten är heltid och pågår under hockeysäsongens.


Din profil
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete i kök. Du ska vara självgående, ansvarstagande samt ha goda kunskaper av att bereda husmanskost. Som person är du noggrann och lösningsorienterad samtidigt som du värdesätter kvalité i arbetet. Som den lagspelare du är så är samarbete och utveckling i team en självklarhet för dig. Visa mindre

Kock (Teamledare)

Ansök    Jul 2    Dinners Gävlebro    Kock, storhushåll
En kock sökes att ta hand om köket på Dinners Gävle Bro. Du ska ansvara för att köket och maten håller hög standard. Kunna agera som en teamledare för köket. Vara drivande och kunna komma med förslag till platschef. Ha förståelse för att vi är en vägrestaurang. Självklart har du stor känsla för service. Du pratar flytande svenska. Är stresstålig. Ser gärna att du har minst 10 års jobberfarenhet, gärna nåt år med nån sorts ledande roll. Är alla år inom kök ... Visa mer
En kock sökes att ta hand om köket på Dinners Gävle Bro. Du ska ansvara för att köket och maten håller hög standard. Kunna agera som en teamledare för köket. Vara drivande och kunna komma med förslag till platschef. Ha förståelse för att vi är en vägrestaurang. Självklart har du stor känsla för service. Du pratar flytande svenska. Är stresstålig. Ser gärna att du har minst 10 års jobberfarenhet, gärna nåt år med nån sorts ledande roll. Är alla år inom kök väger det extra tungt.Behov finns direkt så tveka inte att höra av dig. Intervjuer sker löpande.Körkort + bil meriterandeVi letar efter en på 100% med varierat schema. Provanställning på 6 mån. Visa mindre

Brynäs IF söker kockar till hockeysäsongen 2019 / 2020

Om företaget Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns a... Visa mer
Om företaget
Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns arenabolaget som äger och driver restauranger, barer och kiosker.

Inför säsongen 2019/2020 söker Brynäs IF nu två kockar som kan förstärka upp i köket, är du en av de vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Söker du en spännande, omväxlande och utmanande kocktjänst? Trivs du med att arbeta och utvecklas i team med drivna kollegor? Vill du ha utrymme för värdefull fritid? Då kan tjänsten som kock på Gavlerinken Arena vara rätt för dig!

Som kock arbetar du under event, matchdagar och luncher. Du ingår i ett team som tillsammans skapar maträtter med kvalitet i fokus. Arbetet innehåller planering och förberedelser, samtidigt som du följer alla hygien- och matsäkerhetsregler. I din uppgift som kock ingår även att bidra till en positiv atmosfär i köket samt säkerhetsställa att köket jobbar i enlighet med Gavlerinken Arenas standard och koncept.

Tjänsten är heltid och på går under hockeysäsongens.


Din profil
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete i kök. Du ska vara självgående, ansvarstagande samt ha goda kunskaper av att bereda husmanskost. Som person är du noggrann och lösningsorienterad samtidigt som du värdesätter kvalité i arbetet. Som den lagspelare du är så är samarbete och utveckling i team en självklarhet för dig. Visa mindre

Kockar , Gävle

Ansök    Jul 8    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Kockar sökes till grundskolor runt om Gävle, bland annat Ytterharnäs. Vi söker 2-4 kockar till våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer.  Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egenkontroll Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års... Visa mer
Kockar sökes till grundskolor runt om Gävle, bland annat Ytterharnäs.

Vi söker 2-4 kockar till våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Körkort är meriterande 

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Heltid och deltid.

Dagtid.

Din ansökan vill vi ha senast den 5 augusti. Rekryteringsprocessen sker löpande och kan komma att avslutas innan ansökningstidens slut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:                 

Restaurangchef Annica Eriksson, [email protected]

Facklig representant Anneli Ellebo, [email protected]


Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Brynäs IF söker kockar till hockeysäsongen 2019 / 2020

Om företaget Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns a... Visa mer
Om företaget
Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns arenabolaget som äger och driver restauranger, barer och kiosker.

Inför säsongen 2019/2020 söker Brynäs IF nu två kockar som kan förstärka upp i köket, är du en av de vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Söker du en spännande, omväxlande och utmanande kocktjänst? Trivs du med att arbeta och utvecklas i team med drivna kollegor? Vill du ha utrymme för värdefull fritid? Då kan tjänsten som kock på Gavlerinken Arena vara rätt för dig!

Som kock arbetar du under event, matchdagar och luncher. Du ingår i ett team som tillsammans skapar maträtter med kvalitet i fokus. Arbetet innehåller planering och förberedelser, samtidigt som du följer alla hygien- och matsäkerhetsregler. I din uppgift som kock ingår även att bidra till en positiv atmosfär i köket samt säkerhetsställa att köket jobbar i enlighet med Gavlerinken Arenas standard och koncept.

Tjänsten är heltid och på går under hockeysäsongens.


Din profil
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete i kök. Du ska vara självgående, ansvarstagande samt ha goda kunskaper av att bereda husmanskost. Som person är du noggrann och lösningsorienterad samtidigt som du värdesätter kvalité i arbetet. Som den lagspelare du är så är samarbete och utveckling i team en självklarhet för dig. Visa mindre

Brynäs IF söker kockar till hockeysäsongen 2019 / 2020

Om företaget Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns a... Visa mer
Om företaget
Brynäs IF är ett av Sveriges starkaste och mest populära idrottsvarumärken, med tiotusentals supportar runt om i landet. Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 150 miljoner med ca 100 anställda. A-laget och idrotten är kärnan i föreningen, och dess framgång är det viktigaste för oss alla. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns arenabolaget som äger och driver restauranger, barer och kiosker.

Inför säsongen 2019/2020 söker Brynäs IF nu två kockar som kan förstärka upp i köket, är du en av de vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Söker du en spännande, omväxlande och utmanande kocktjänst? Trivs du med att arbeta och utvecklas i team med drivna kollegor? Vill du ha utrymme för värdefull fritid? Då kan tjänsten som kock på Gavlerinken Arena vara rätt för dig!

Som kock arbetar du under event, matchdagar och luncher. Du ingår i ett team som tillsammans skapar maträtter med kvalitet i fokus. Arbetet innehåller planering och förberedelser, samtidigt som du följer alla hygien- och matsäkerhetsregler. I din uppgift som kock ingår även att bidra till en positiv atmosfär i köket samt säkerhetsställa att köket jobbar i enlighet med Gavlerinken Arenas standard och koncept.

Tjänsten är heltid och på går under hockeysäsongens.


Din profil
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete i kök. Du ska vara självgående, ansvarstagande samt ha goda kunskaper av att bereda husmanskost. Som person är du noggrann och lösningsorienterad samtidigt som du värdesätter kvalité i arbetet. Som den lagspelare du är så är samarbete och utveckling i team en självklarhet för dig. Visa mindre

Kock , kallskänka

Ansök    Jul 2    Dinners Gävlebro    Kock, storhushåll
Söker en kock som är stresstålig, talar flytande svenska, service inriktad.Några års jobberfarenhet meriterandeIntervjuer sker löpandeTimanställning från början.Bil + körkort meriterande Visa mer
Söker en kock som är stresstålig, talar flytande svenska, service inriktad.Några års jobberfarenhet meriterandeIntervjuer sker löpandeTimanställning från början.Bil + körkort meriterande Visa mindre

Kockar till verksamhetsområde Gävle

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi två kockar på 75% vardera till verksamhetsområde Gä... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två kockar på 75% vardera till verksamhetsområde Gävle.

Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på enheten, samt åt häktet Gävle, men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch, middag samt dietkost; städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Körkort B.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till Sörby förskola

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt g... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Vill du ha ett betydelsefullt arbete på en nyfiken och glad arbetsplats? Är du dessutom utbildad inom- och intresserad av mat och ser det som betydelsefullt att barn äter bra och nyttig mat? Då finns nu chansen för dig att anta rollen som kock på vår nya förskola så sök redan idag!

Vi söker just en kock/kokerska som vill vara med i uppstarten av vår verksamhet i nybyggda Sörby förskola som startar i augusti.
Sörby förskola öppnar då upp i helt nya lokaler centralt i södra delen av Gävle. Förskolan ligger i ett naturnära område och på en gård med naturkaraktär där barnen ges möjlighet till fysisk aktivitet, rörelseglädje och närhet till olika naturmiljöer.

Vi har fokus på arbetsglädje, det ska vara roligt och kännas bra att gå till arbetet! Vi är flexibla, positiva, öppna för nya idéer och värnar om samarbetet i arbetsgrupper och vi vill att även du värderar detta högt.

Vi ser Leken som grunden för utveckling och lärande och välbefinnande i vår undervisning och utbildning för barnen. Maten lagas av vår egen kock på förskolan.

Hoppas du känner nyfikenhet och lust att bli en av oss på Sörby förskola.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i förskolans kök med att laga mat från grunden. Du serverar god och näringsriktig frukost, lunch och mellanmål varje dag enligt livsmedelsverkets rekommendationer. I arbetsuppgifterna ingår inköp där man har ett ansvar inom givna ekonomiska ramar, planering, tillagning och servering. Vidare ansvarar du för kökets- samt viss avdelnings disk samt städning av kök. Det kan också bli aktuellt med städning på annan del av förskolans lokaler och eller del av tid i barngrupp. Arbetet innebär ett nära samarbete med vårdnadshavare, barn och personal vilket kräver god samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Du har kock/kokerskautbildning samt för arbetsuppgifterna relevant arbetslivserfarenhet.
Du har erfarenhet och kompetens kring inköp och tillagning av ekologiska och klimatsmarta produkter. Du har dokumenterad kunskap om specialkost och är även van vid att hantera kostnadseffektiva inköp. Datorvana krävs då beställningar av livsmedel sker webbaserat
hos våra avtalsleverantörer.

Vi ser gärna att du är insatt i förskolans läroplan och plan för likabehandling samt väsentliga delar av Gävle Kommuns miljöstrategiska program.

Som person är du positiv och strukturerad samt tycker om barn. Din förmåga till samarbete och servicemedvetenhet är viktig då vi sätter kunden i fokus.

Som person är du positiv och strukturerad samt tycker om barn. Din förmåga till samarbete och servicemedvetenhet är viktig då vi sätter kunden i fokus.

Det är meriterande om du har god datavana på grund av att inköpen mestadels sker via dator.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre